SACCSIV – blog ortodox

Din ciclul SA FACEM TOTUL PENTRU STRICAREA CELOR MICI: jocul MY MINX

Posted in copii, MY MINX by saccsiv on ianuarie 29, 2010

   Citez din articolul Ţinutele sexy, folosirea contraceptivelor şi a prezervativelor sunt încurajate în jocurile de pe internet pentru cei mici

   My Minx, joc creat de curând, încurajează jucătorii să îşi îmbrace personajele cât mai sexy şi să adopte copii doar de dragul amuzamentului.

My Minx

Personajele create de fetiţele ce joacă acest gen de jocuri pot adopta copii în cadrul jocului. Aceştia sunt  consideraţi nişte accesorii de modă, sunt adoptaţi doar pentru a întregi imaginea de divă a personajului virtual.
   Zeci de părinţi au fost revoltaţi de apariţia acestui joc online. Jocul intitulat My Minx de asemenea dă posibilitatea utilizatoarelor, chiar dacă acestea sunt încă foarte mici, să administreze personajului creat contraceptive sau, de ce nu, pastila de a doua zi.
Personajele pot fi îmbrăcate în lenjerii intime sau costume extrem de sexy şi pot cumpăra orfani care poarta numele unor copii deja adoptaţi de către celebrităţi.
   În clinica virtuală unde se fac adopţiile, există deja copii numiţi Pax, Maddox şi Zahara, numele fiind acelea ale copiilor adoptaţi de Angelina Jolie.

   Chiar mai mult de atât, copiii au şi aceaşi naţionalitate, vârstă şi aceleaşi hobby-uri. De asemenea la clinică îi găsim şi pe David Banda şi Mercy din Malawi, cu siguranţă creaţi după copiii adoptaţi de Madonna.
   Odată intraţi în posesia odraslelor, jucătorii încearcă să îi îmbrace cât mai modern şi scump pentru a perfecţiona imagniea familiei şi pentru a vinde imaginea micuţilor la diverse reviste de modă.
   Controversatul joc creat de „London firm Blighty Arts” permite personajelor să meargă în baruri unde pot consuma alcool sau pot agăţa. Pentru fericiţii care reuşesc să aibă o aventură de o noapte există la dispoziţie prezervative şi pastile de a doua zi.
   Există şi concursuri de creaţie în cadrul jocului, unde tinerii jucători pot confecţiona diverse costumaţii şi le pot brandui singuri. Cu cât este mai sexy îmbrăcat, cu atât personajul are mai multe şanse de a câştiga concursul.
   O mare problemă a jocului este aceea că nu există nici o restricţie de vârstă dar în schimb există posibilitatea de a cumpăra bani virtuali cu ajutorul cardului pentru achiziţionarea de bunuri. Creatorul acestui joc a mai creat “Miss Bimbo” joc ce încurajează tinerele să administreze personajului din joc pastile de slăbit sau operaţii estetice de mărirea sânilor.
   Părinţii sunt terifiaţi de lansarea acestor jocuri şi acuză compania de exploatarea copiilor pentru profit.
   Un reprezentat al asociaţiei de apărare a drepturilor copiilor a declarat pentru DailyMail următoarele: “Copiii pot accesa acest joc fără ca părinţii să ştie, folosirea prezervativelor în cadrul jocului nu îi va ajuta să devină mai precauţi atunci când vor fi mari, iar ideea de a adopta un copil doar de dragul amuzamentului este foarte greşită. Acest joc nu promovează nici o valoare morală sau etică. Este îmbuibat de mesaje dăunătoare şi singurul motiv pentru care a fost creat este acela de a obţine profit rapid profitând de curiozitatea şi vulnerabilitatea celor mici”.
   Comentariu saccsiv:

   Deci My Minx … Nu doar pentru profit le debiteaza mintea asa ceva … Cititi va rog si:

Comentariul zilei (28.01.2010): MY/I/ME – campania de promovare a egoismului

   Gandita acum peste 200 de ani (REMEMBER: Programul NOII ORDINI MONDIALE de acum peste 200 de ani. Considerati ca MAI AU MULT PANA LA FINAL?) si pusa neabatut in practica de peste 100 de ani, actiunea de distrugere a vechii societati e spre final. Iar stricarea copiilor si a adolescentilor este doar o componenta a ei:

Adolescentii si sexul, o batalie aproape pierduta? Sondaj

Adolescentii sunt pe cale de a deveni o GENERATIA STRICATA?

Campanie pro MASTURBARE in Spania: “Placerea sta in mainile tale”

Documentare celebre: “CONSUMING KIDS”

DOCUMENTARE CELEBRE: „The Merchants of COOL”       

HOAX dement sau DEMENTA GRETOASA a unor creatori de povesti pentru copii?

Indemn UNESCO: copiii vor invata despre MASTURBARE la 5 ani si despre AVORT la 12 ani

Parintii britanici au mai pierdut un drept: elevii vor participa la CURSURI OBLIGATORII de promovare a contraceptiei, avortului si homosexualitatii

Elevii din Marea Britanie sunt indemnati sa aiba un orgasm pe zi

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on ianuarie 29, 2010 at 5:39 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. daniel said, on ianuarie 29, 2010 at 8:04 pm

    cred ca acest joc este deja o varianta imbunatatita (in sens rau, bineinteles) a precedentele jocuri de DRESS etc.
    pe viitor se va ajunge ca, jocurile de acest tip, sa contina scene de sex in toata regula la care participa copii.
    ce trebuie sa stim?
    aceste jocuri sunt pur diavolesti. in plus le creeaza copiilor dependenta de Madonna etc.
    astea sporesc foarte mult egoismul copiilor. le strica personalitatea si caracterul.
    trebuie sa avem alternative care sa capteze interesul copiilor: o excursie frumoasa, o piesa de teatru, o plimbare cu bicicleta, parcul, lego etc.
    deci noi parintii trebuie sa ii iubim mai mult pe copiii nostri (asa gasim resurse sa le inlocuim atractiile pentru aceste jocuri diavolesti).

    in rest, atentia si nadejdea la EL.
    asa sa fie.

    Daniel

    Apreciază

  3. VIDEO: SEXY-INC « Saccsiv's Weblog said, on octombrie 8, 2010 at 6:45 pm

    […] Din ciclul SA FACEM TOTUL PENTRU STRICAREA CELOR MICI: jocul MY MINX […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.