SACCSIV – blog ortodox

HOUSTON: In cel mai mare oras cu o primarita lesbi se inaugureaza cea mai mare clinica pentru avort din SUA

Posted in avort, Houston, Planned Parenthood by saccsiv on ianuarie 21, 2010

   Citez din articolul Pro-Life Advocates Plan to Protest Opening of Largest Abortion Clinic in U.S.:

   (CNSNews.com)  – O coaliţie de sustinatori de tip Pro-Life (pentru viata) si lideri religiosi planuiesc sa se adune in Houston pe 18 ianuarie pentru a se opune la ceea ce se asteapta a fi cea mai mare clinica de avorturi din tara.
   Planned Parenthood (Planificare Familiala) renoveaza o fosta banca, transformând spatiul de 7246 m2 intr-o cladire care va avea o aripa destinata unei clinici chirurgicale care va fi echipata in asa fel incat sa permita avorturi pentru sarcini inaintate.
   „Este un centru de avort super dotat,” declara Lou Engle, fondatorul grupului Pro Life  “The Call of the Conscience” (Chemarea Constiintei), care organizeaza aceasta actiune , a declarat CNSNews.com.
   Cei care se vor aduna in jurul lui Engle la “marsul rugaciunii” vor fi Tony Perkins, presedinte al Consiliului de Cercetare pentru Familie,  Samuel Rodriguez, presedinte al Conferintei Nationale Hispanice pentru Conducere Crestina. Liderii religiosi asteptaţi sa participe sunt Episcopul Harry Jackson, pastor senior al Bisericii Speranţa Crestina,  Richard Land, presedinte al Comisiei pentru Liberate religioasa al Conventiei Baptiste de Sud,  Star Parker, presedintele Coaliţiei pentru ReInnoirea urbana si educaţie, precum si Abby Johnson , fostul director al unei clinici Planned Parenthood.
   Engle a comparat lupta pentru drepturile copilului nenascut cu o alta miscare critica in America. “Dupa cum a spus Martin Luther King Jr” “ Este timpul sa trimitem o citatie constiinţei Americii. ” a spus el.
   Engle a spus ca el crede ca aceasta clinica a fost amplasata strategic Intr-o parte a Houston-ului, care este inconjurata de cartiere de oameni de culoare si hispanici.
   „Vrem sa spunem ca nu este cinstit sa faci un centru de avort super dotat care sa tinteasca comunitatile minoritare”, a spus Engle. El spune ca Planned Parenthood isi face reclama pentru serviciile sale in mod activ, inclusiv avortul, pentru femeile cu venit mic si care fac parte din diferite minoritati.
   Luna trecuta, Houston a ales prima lesbiana, Annise Parker, pentru funcţia de primar Intr-un mare oras din SUA. Pâna la venirea ei saptamana asta, directorul pentru Politici de Sanatate si Mediu al primariei a fost Elena Marks, presedinta Federaţiei americane Planned Parenthood.
   Incercarile de a ajunge la Marks pentru comentarii cu privire la clinica si la actiunile contra planificate nu au avut succes.

   Comentariu saccsiv:

   Cititi va rog si:

VIDEO: Houston, cea mai mare localitate din SUA cu primar homosexual ales

   Sa facem o incursiune in istoricul Planned Parenthood, pentru a vedea cum se leaga lucrurile:

   Margaret Higgins Sanger (1879 – 1966), evreica, importanta activista a avorturilor, eugenista, fondatoarea American Birth Control League, devenita mai tarziu Planned Parenthood. Amica cu Emma Goldman.

   John Davison Rockefeller, Jr. a ajutat-o si finantat-o masiv pe Margaret Sanger (iubita lui HG Wells care nu s-a ocupat doar cu sf-uri ci a fost si un principal sustinator al eugeniei) cu a ei the American Birth Control League (unul din principalii factori ai promovarii uciderii de prunci nenascuti). Sanger a scris fratelui intru eugenie Clarence J. Gamble că liderii negrii ar trebui recrutaţi ca deschizători de drum în programele de sterilizare direcţionate  împotriva comunităţilor de negrii.

   Cititi va rog si:

„IARNA DEMOGRAFICA„ subtitrare in limba romana si completari foarte necesare

EUGENIE: instrumentul prin care ELITELE doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on ianuarie 21, 2010 at 10:11 am

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. Mafioso said, on ianuarie 22, 2010 at 8:22 am

  Din ce in ce mai depresiv.

  Apreciază

 3. […] În 1999, Fundaţia Bill şi Melinda Gates a oferit 2,2 miliarde de dolari către Planificarea Paternală, Fondul Populaţiei de la ONU şi alte grupuri de reducere a populaţiei. Conform magazinului […]

  Apreciază

 4. […] În 1999, Fundaţia Bill şi Melinda Gates a oferit 2,2 miliarde de dolari către Planificarea Paternală, Fondul Populaţiei de la ONU şi alte grupuri de reducere a populaţiei. Presa corporatistă […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: