SACCSIV – blog ortodox

Grecia ANULEAZA restul comenzii pentru VACCINUL impotriva GRIPEI PORCINE

Posted in Grecia, gripa AH1N1, gripa noua, GRIPA PORCINA, vaccin, vaccinare in masa by saccsiv on ianuarie 21, 2010

   Citez din articolul Greece cancels order for swine flu vaccine:

   Grecia a anulat ultimul lot de vaccin împotriva gripei porcine de aproximativ 8 milioane de doze, a declarat mass-media locala, citând surse guvernamentale.

   Grecia a comandat în prealabil loturi de peste 11 milioane de doze pentru a vaccina intreaga populaţiei, şi a primit 3,6 milioane de doze, in valoare de 25 milioane de euro (36 milioane de dolari) din această comanda.

   „Statul va plăti doar pentru vaccinurile care au fost primite până în prezent,” citeaza televiziunea locala pe Ministrul Sănătăţii, Mariliza Xenogiannakopoulou.

   Ministrul a declarat luni că vaccinarea împotriva virusului A/H1N1, nu au fost populara în rândul cetăţenilor greci. Si până în prezent doar aproximativ 360.000 de greci au primit, în mod voluntar, vaccinarea şi este discutabil dacă toate vaccinurile primite vor fi utilizate până la expirarea acestora în 2011.

   Conform datelor oficiale, doar 96 de persoane au murit până în prezent în Grecia datorita gripei porcine şi complicaţiilor ei.

   Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a raportat târziu în decembrie 2009 că cifra mortilor datorate gripei porcine a ajuns la 11.516 în întreaga lume.

   Numărul de infecţii continuă să crească, în unele zone din Europa Centrală şi de Est, precum şi în Europa de Vest, Asia de sud şi centrală, care au fost lovite de declansarea virusul mai târziu decât în alte părţi ale lumii, a spus organizaţia.

   OMS a suspendat, de ceva vreme, publicarea de rapoarte săptămânale privind răspândirea gripei porcine după ce unele ţări au refuzat să raporteze fiecare infecţie.

   Cititi va rog si:

IN ATENTIA CELOR CE SE BULUCESC LA VACCINARE: Occidentul nu stie cum sa mai scape de vaccinurile pe care populatia refuza sa le folosesca … CARE SUNT EXPLICATIILE EFECTULUI DE TURMA CE I-A LOVIT PE ROMANI?

INTERVIU cu WOLFGANG WODARG, Preşedintele Comisiei de sănătate a Consiliului Europei, in care acesta ataca AFACEREA GRIPEI PORCINE

2 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on ianuarie 21, 2010 at 4:25 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. […] Grecia ANULEAZA restul comenzii pentru VACCINUL impotriva GRIPEI PORCINE Grecia a anulat ultimul lot de vaccin împotriva gripei porcine de aproximativ 8 milioane de doze, a declarat mass-media locala, citând surse guvernamentale. Grecia a comandat în prealabil loturi de peste 11 milioane de doze pentru a vaccina intreaga populaţiei, şi a primit 3,6 milioane de doze, in valoare de 25 milioane de euro (36 milioane de dolari) din această comanda. “Statul va plăti doar pentru vaccinurile care au fost primite până în prezent,” citeaza televiziunea locala pe Ministrul Sănătăţii, Mariliza Xenogiannakopoulou. Ministrul a declarat luni că vaccinarea împotriva virusului A/H1N1, nu au fost populara în rândul cetăţenilor greci. Si până în prezent doar aproximativ 360.000 de greci au primit, în mod voluntar, vaccinarea şi este discutabil dacă toate vaccinurile primite vor fi utilizate până la expirarea acestora în 2011. […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.