SACCSIV – blog ortodox

In prospectul CANTGRIP, vaccinul romanesc impotriva gripei porcine, se arata clar ca acesta contine MERCUR

   Prospectul il puteti citit AICI

  Vaccinul corespunde recomandarilor OMS si ca atare are tot ce-i trebuie … inclusiv  Tiomersal, o substanta bazata pe mercur. Asadar cei ce se bulucesc la vaccinare pe considerentul ca produsul romanesc e atlfel, nu ca cel strain pe care cetatenii din vest se indarjesc sa-l refuze (IN ATENTIA CELOR CE SE BULUCESC LA VACCINARE: Occidentul nu stie cum sa mai scape de vaccinurile pe care populatia refuza sa le folosesca … CARE SUNT EXPLICATIILE EFECTULUI DE TURMA CE I-A LOVIT PE ROMANI?), se imbata cu apa rece …

   Iata ce putem citi in articolul Romanii se vaccineaza anti-AH1N1 fara sa cunoasca ce contine o doza. Afla care este componenta vaccinului:

   Un roman din 70 s-a vaccinat deja impotriva gripei porcine. Isteria continua si Ministerul Sanatatii are toate sansele sa consume toate cele 1,4 milioane de doze pregatite. Exista si o mare problema: oamenii nu stiu posibilele efecte adverse ale vaccinului si nici ce sa faca daca li se intampla ceva.
   Bilantul victimelor se apropie de 100 de persoane. Cel al infectarilor este de 70 de ori mai mare. Iar cel al vaccinarilor de 2.000 de ori mai mare. Isteria gripei porcine a cuprins Romania dupa moartea unui om de televiziune. A fost momentul in care romanii au trecut de la indiferenta la disperare. Cu mic, cu mare, oamenii stau ore in sir la coada pentru o doza de vaccin. Multi nici nu stiu ce contine vaccinul.
   O doza de vaccin are 0,5 mililitri si contine antigen de virus gripal, cultivat pe oua de gaina, tiomersal si o solutie tampon salina. Problema este Tiomersalul, o substanta bazata pe mercur. Substanta are diverse efecte adverse, avand o actiune toxica la nivelul tesutului nervos.
   Prezenta Tiomersalului in organism poate genera abcese, granuloame si inflamatii. Un reputat neurochirurg francez spune chiar ca vaccinul poate provoca boli grave, ca scleroza in placi, artrita reumatoida si lupusul. Totusi, potrivit majoritatii medicilor, cantitatea din vaccinul antigripal este prea mica pentru a fi periculoasa.
   Oamenii trebuie sa mai stie ca vaccinarea este contraindicata persoanelor cu diverse alergii, celor care iau medicamente anticoagulante, celor cu stari febrile si gravidelor aflate in primele luni de sarcina.
   Lumea se vaccineaza insa cu ochii inchisi, in toata tara. 

   Comentariu saccsiv:

   Cantitatea de mercur nu e deloc mica si trebuie stiut ca el este prezent in toate vaccinurile cu care individul este injectat inca de la nastere. Iar acest mercur nu se elimina de la sine. El ramane in organism si se tot acumuleza cu fiecare vaccin in plus. De retinut este faptul ca, dupa absorbtia mercurului in singe, el este imediat oxidat, ceea ce este foarte periculos. Acumularea si depunerea mercurului in creier, de unde se elimina foarte incet da o simptomatologie foarte asemanatoare cu cea a bolilor psihice:

DOCUMENTARE CELEBRE: „Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda” (Mercur, autism si agenda vaccinarii globale)

   Cititi va rog si:

Actorul Toni Tecuceanu a murit intr-adevar de GRIPA PORCINA?

Articolul zilei (09.01.2010): BEBELUSA OANA despre VACCIN

Paul Tecuceanu, despre moartea fratelui sau Toni Tecuceanu: “NU CUMVA ESTE DOAR O MANIPULARE FARA SCRUPULE?”

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on ianuarie 12, 2010 at 1:09 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Cocosul de mesteacan said, on ianuarie 12, 2010 at 1:40 pm

    Un lucrul este clar si oficial declarat: vaccinul contine MERCUR. Iata ce spun specialistii despre metalul greu numit mercur: „Biologic, mercurul nu este un element esential sau benefic, in schimb este foarte toxic. Otravirile acute cu mercur anorganic se manifesta prin faringite, gastroenterite, vome, colite ulcerative, hemoragice, nefrite si colaps circulator. Pentru om doza letala orala este de 20mg sau 3g saruri mercurice. Otravirile cronice cu mercur apar la expunere indelungata la concentratii mici, derivatii organo-mercurici fiind cei mai periculosi pentru om producand afectiuni neurologice ireversibile sau moartea prin ingestia unor cantitati de ordinul miligramelor. Analiza organelor interne ale vietuitoarelor acvatice intoxicate cu mercur a relevat o acumulare in sange, inima, ficat, splina si rinichi. Rata preluarii si acumularii mercului de catre vietuitoarele acvatice s-a dovedit a fi mai mare decat rata eliminarii, conducand la factori de concentrare de ordinul 1000-10000 de ori. Toxicitatea mare a mercurului ca si a altor metale grele se datoreaza legarii lui de proteine, afectand functiunile metabolice ale unor formatiuni proteice ca eritrocitele, unele enzime si cromozomi. Mercurul este bioconcentrat prin lantul trofic.” (citat din „Toxicologie acvatica”, Editura DACIA, Cluj-Napoca, 1986; autori: Mircea Diudea, Stefania Todor, Aurelia Igna) IN CONCLUZIE: sa traiti bine !!! (p.s. argumente de genul: „mercurul este folosit de 30 de ani la productia de vaccinuri – vezi Streinu Cercel” sunt puerile, stiut fiind faptul ca DDT-ul a fost folosit la inceput tot cu mare entuziasm si s-a dovedit a fi extrem de nociv pentru om si natura, cu o remanenta de neimaginat)

    Apreciază

  3. Robert Sandor said, on ianuarie 12, 2010 at 3:28 pm

    As vrea sa relatez un fapt recent din viata mea personala (nu fac asta niciodata decat cu prietenii, dar date fiind urmarile, vreau sa auda cei ce vor sa auda): suntem o familie crestin-ortodoxa si cu multe bucurii de la Bunul Dumnezeu. Socrul meu, un om la vreo 60 de ani si ceva un sportiv de-o viata. In ultima vreme n-a prea mai dat prin casa familiei mele, de frica (probabil) sa nu se imbolnaveasca de gripa porcina (la mine acasa, mai tot timpul e cineva racit, dar nu gripat!). Aflu acum doua zile, ca si-a facut acest nenorocit de vaccin, fara sa ne consulte in prealabil pe mine sau pe sotia mea (deci fiica lui) si pe nimeni altcineva. Sa fi trecut aproape o saptamana de cand s-a vaccinat.
    Azi, ma suna sotia mea la servici si cu o voce cel putin socata, imi spune primele cuvinte: „tata cred ca a inebunit”. Mirare mare pe mine „Cum asa?” Ideea e ca timp de vreo 5 minute, folosind un ton foarte agresiv dar in acelasi moment si plin de panica, o tot indemna sa-si faca vaccinul si ea si copiii, dar mai ales eu „ca am un servici care ma solicita prin mai toate locurile Buc”. Sotia tot incerca sa-l calmeze (tin sa mentionez ca e insarcinata si aproape de termen) si sa-i spuna ca noi nu vrem sa facem acest vaccin, dar el o tinea una si buna ca trebuie ca altfel putem muri.
    Da putem muri, sau mai bine zis, o sa murim cu siguranta, dar ma rog la Bunul Dumnezeu ca in acea zi sa imi fie dat sa mor si eu si ai mei, CRESTINESTE si nu altfel.
    Nu am sa mai adaug niciun comentariu la acest post, va las pe voi sa trageti concluziile singuri.
    Doar atat mai spun, analizati prin prisma momentului vaccinarii.

    Apreciază

  4. rortodox said, on ianuarie 12, 2010 at 4:05 pm

    In momentul asta la Antena 3 arata cum o femeie a intrat in coma diabetica dupa vaccin si specifica clar ca dupa vaccin. Si se spune si de T.Tecuceanu ca nu a murit de gripa fiindca a reiesit negativ testul facut.

    Apreciază

  5. Roxana said, on ianuarie 12, 2010 at 4:32 pm

    In fiecare an, Institutul Cantacuzino producea vaccinul antigripal potrivit cu tulpinile virusilor care se considerau a fi producatori de gripa in anul respectiv. De-a lungul timpului, oamenii si-au facut vaccinuri antigripale si nimeni nu si-a pus pana acum problema toxicitatii si riscului pe care-l prezinta vaccinul.
    Ma intreb daca si in alti ani vaccinul antigripal a fost la fel de periculos (continut de mercur, etc.), sau acest lucru este o caracteristica recenta? Nu de alta, dar si eu mi-am facut de vreo 2-3 ori acum vreo cativa ani vaccinul antigripal si vreau sa stiu cum stau …

    Apreciază

  6. leo said, on ianuarie 12, 2010 at 5:29 pm

    Pai d-l secretar de stat a raspuns senin ca de 30 de ani se baga mercur in vaccinuri, adica va otravim de 30 de ani, dar nu ati stiut pana acum!

    Apreciază

  7. Alexandra said, on ianuarie 12, 2010 at 7:23 pm

    @ Robert Sandor
    O prietena buna de-a mea si ea impotriva vaccinarii ca si mine, mi-a declarat ca nu se teme de gripa porcina, ca nu se teme nici chiar de moarte dar se teme foarte tare de faptul ca oamenii vor fii impotriva oamenilor ca de fapt vei fii pus la zid de semenii tai fara drept de apel. Si daca in perioada comunista era vorba de o mica grupare de oameni care se complaceau in functii de persecutori, tirani, turnatori…marea majoritate adoptand pozitia neutra iar o alta grupare pe cea de lupta impotriva primeia, acum insa marea majoritate va face parte din prima categorie.
    Nivelarea, lipsa educatiei, comoditatea, intr-un cuvant usurina caii largi isi spune cuvantul.
    Doamne ajuta!

    Apreciază

  8. ion adrian said, on ianuarie 12, 2010 at 7:29 pm

    Saccsiv nu discut de vaccin, dar rata mortalitatii a depasit-o pe cea din 1918 cand era de 2-3%.
    La noi valoarea medie pe ultima luna este spre 4%.
    Noroc ca din toate atributele adevarate ale pandemiei deocamdata rata imbolnavirilor este mica de numai 100 in medie/zi . Dar daca asta va creste

    Apreciază

  9. Agartha said, on ianuarie 12, 2010 at 8:09 pm

    saccsiv, spuneai ca de la nastere primim mercur in organism. As fi si eu curios daca ai putea sa ne spui unde se acumuleaza in organism acest mercur. Multumesc

    Apreciază

  10. […] este deosebit de periculos pentru femeile gravide si pentru cei cu diferite alergii. Conform Saccsiv: Cantitatea de mercur nu e deloc mica si trebuie stiut ca el este prezent in toate vaccinurile cu […]

    Apreciază

  11. Beli said, on ianuarie 13, 2010 at 1:59 am

    Thiomersal e folosit in toate vaccinurile. In 1999 in America s-a interzis folosirea sa in vaccinuri din precautie.

    Apreciază

  12. ama said, on ianuarie 13, 2010 at 5:14 am

    UN REPUTAT NEUROCHIRURG NE PUNE IN GARDA!
    SI CUM SA SCAPAM DE GRIPA PORCINA FARA SA NE VACCINAM!

    Personne ne devrait accepter le vaccin contre la grippe porcine….il s’agit d’un des vaccins les plus dangereux jamais conçus. Il contient un adjuvant nommé squalène (MF-59) . Il a été montré que ce produit pouvait provoquer de graves maladies auto-immunes comme la sclérose en plaques, l’arthrite rhumatoïde et le lupus. Il s’agit de l’adjuvant vaccinal qui a été mis en cause dans le syndrome de la Guerre du Golfe qui a tué plus de 10..000 soldats et provoqué une augmentation de 200% de la maladie de Lou Gehring (sclérose latérale amyotrophique ou maladie de Charcot (ALS), maladie mortelle.
    Nimeni nu trebuie sa accepte vaccinarea contra gripei porcine … este vorba de unul dintre cele mai periculoase vaccinuri cunoscute vreodata. Contine un adjuvant numit squalena (MF-59). Acest produs poate provoca grave boli auto-imune ca scleroza in placi, artrita reumatoida si lupusul. Este vorba de adjuvantul vaccinal care a fost asociat cu sindromul razboiului din golf ce a cauzat moartea a mai mult de 10.000 soldati si care provoaca o agravare cu 200% a maladiei Lou Ghering (scleroza laterala amiotrofica sau boala lui Charcot (ALS), boala mortala).

    Le virus H1N1 tue en provoquant une « tempête de cytokines », entraînant le système immunitaire à réagir de manière excessive. C’est la raison pour laquelle il tue des jeunes personnes et provoque une maladie plus légère chez les personnes plus âgées dont le système immunitaire est davantage affaibli. Ce vaccin est un puissant stimulateur de l’immunité qui rend le virus capable d’une beaucoup plus grande létalité .
    Virusul H1N1 omoara provocand o “furtuna a citokinelor”, facand sistemul imunitar sa reactioneze intr-o maniera excesiva. Acesta este motivul pt. care omoara persoanele tinere si provoaca o boala mult mai usoara maturilor al caror sistem imunitar este mai putin activ. Acest vaccin este un stimulator puternic al imunitatii ceea ce face virusul capabil de o si mai mare letalitate. La meilleure protection est la vitamine D3. Il faudrait dès que possible en prendre 5000 UI (IU en anglais) par jour et quand la maladie commence à s’étendre, augmenter la dose jusqu’à 15.000 UI par jour. La vitamine D3 module la réaction immunitaire, réduisant le risque de réactions excessives. Elle stimule le corps à produire ce qu’on appelle des peptides antimicrobiens (antimicrobial peptides) puissants destructeurs de virus qui ne font pas intervenir l’immunité. L’effet est proportionnel à la dose administrée. Plus la dose de vitamine D3 est élevée, meilleure la protection. Les huiles de poisson contribuent également à réduire une réaction immunitaire excessive. Une cuillère à café par jour serait suffisante. ( La meilleure est l’huile de poisson Norvégienne au citron Carlson ) . En cas de symptômes graves, prendre une cuillère à café deux fois par jour. Divers antioxidants peuvent aussi être utiles comme le curcuma, le « quercetin », l’extrait de pépin de pamplemousse, la vitamine C , ainsi que la vitamine E naturelle. Un apport multi minéraux/vitamines est aussi essentiel.
    Cea mai buna protectie este vitamina D3. Este recomandabila o doza de 5000UI pe zi iar cand boala se face simtita, se va mari doza pana la 15.000UI zilnic. Vitamina D3 moduleaza reactia imuna, reducand
    riscul reactiilor excesive. Ea stimuleaza corpul sa produca ceea ce se numesc peptide antimicrobiene care pot distruge virusul fara interventia sistemului imunitar. Efectul este proportinal dozei administrate. Cu cat doza de vitamina D3 este mai ridicata, cu atat protectia este mai buna. Uleiul de peste contribuie in mod egal la reducerea unei reactii imune excesive. O lingurita de cafea cu ulei de peste pe zi ar fi suficienta (cel mai bun este uleiul de peste norvegian cu lamaie Carlson). In cazul unor simptome grave luati o lingurita de cafea cu ulei de peste de doua ori pe zi. Diversi antioxidanti pot fi de asemenea utili cum ar fi curcuma, bioflavonoiduil quercetin, extractul de muguri de grepfruit, vitamina C, vitamina E naturala. Un aport multi mineral/vitaminic este de asemenea esential
    Puis-je vous demander de répandre ce message. Les gens doivent savoir comment se protéger.
    Va rog sa retrimiteti acest mesaj. Oamenii trebuie sa fie avizati cum sa se protejeze.

    Dr RUSSELL L. BLAYLOCK, M.D. (http://en.wikipedia.org/wiki/Russell_Blaylock)

    Apreciază

  13. gil said, on ianuarie 13, 2010 at 8:57 am

    da asa este:noi romanii ne trezim ultimii si tradam primii !! In strainatate se vorbeste de mult ca vaccinurile sant TOXICE(au mercur…)au fost scandaluri si in SUA ! dar are dreptate Mircea Badea-ca el nefiind crestin nu citeste blogurile astea ca sa aiba oarece idee de conspiratii-:de ce pana la vaccinul asta crestinii nu au vazut mercurul ??de ce crestinii cercetatori,doctori nu au suflat nimic de MERCUR?? Aia in occident necrestini sant dar se apara,noi crestinii ne trzim cand nu mai are rost?? Este f grava situatia cu gandirea,cu atitudinea noastra a crestinilor:Doamne ajuta-ne !!!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.