SACCSIV – blog ortodox

IN ATENTIA CELOR CE SE BULUCESC LA VACCINARE: Occidentul nu stie cum sa mai scape de vaccinurile pe care populatia refuza sa le folosesca … CARE SUNT EXPLICATIILE EFECTULUI DE TURMA CE I-A LOVIT PE ROMANI?

   Citez din articolul Anchetarea „falsei pandemii”, cerută în Consiliul Europei:

   În practică, guvernele din Europa au cumpărat zeci de milioane de doze de vaccin, dar majoritatea cetăţenilor se opun vaccinării, astfel că, în prezent, încearcă pe orice cale să-şi recupereze pierderile, prin vânzarea stocurilor uriaşe.

   Marea Britanie se oferă să-şi doneze vaccinurile

   În această situaţie se află state precum Franţa, Germania, Olanda, Spania, Elveţia, dar şi Marea Britanie, care nici măcar nu mai speră la o vânzare, ci să găsească cui să doneze zeci de milioane de vaccinuri. Londra a comandat 132 milioane doze (mai mult de două doze pentru fiecare locuitor al ţării!), dar sub patru milioane de oameni au acceptat să se vaccineze până acum. The Daily Mail estimează la circa 1,2 miliarde lire sterline pierderea adusă de pregătirile pentru o pandemie care, în loc să fie una dintre cele mai grave din istorie, s-a dovedit a fi cea mai blândă. În locul celor 65.000 de morţi, anticipaţi în vară, în Regatul Unit nu au murit decât 355 de persoane din cauza „gripei noi”.

   Comentariu saccsiv:

   Mai mereu iese Romania in evidenta in sens negativ, ceea ce se petrece insa de cateva zile ne face de rasul tarilor bananiere, la care ne tot uitam noi cu superioritate …

   Intr-o perioada in care in tarile vestice populatiei a inceput sa i se faca greata de atata tam-tam pro vaccinare, cand guvernele lor cauta solutii sa scape de zeci de milioane de doze de vaccin pe care cetatenii se indarjesc sa nu le foloseasca, iata ca romanii se bulucesc cu disperare sa se vaccineze …

   Televiziunile au tot aratat imagini in direct cu enormele cozi. Ati avut sentimentul ca vedeti o turma? Mie mi-e mila de ei. V-ati uitat la figurile celor ce se imbulzeau? Ati ascultat declaratiile lor?

   „M-au speriat numarul mare de morti”

   „Asa am auzit la televizor” 

   „Asa a spus Adrian Streinu Cercel”

   Dar si mai tulburator este raspunsul la intrebarea „Nu va e frica de efecte secundare?”:

   „Ba da, dar asa trebuie, sa ne vaccinam”

   Ce s-a intamplat oare cu mintea lor din decembrie si pana in ianuarie? Ce a declansat acest comportament diametral opus? Pentru ca pana in decembrie populatia nu prea dadea doi bani pe argumentele pro vaccinare ale sistemului.

   Sa fie atat de eficienta manipularea prin mass-media romanieasca? Despre moartea actorului de la Carcotasii n-au aflat inca faptul ca e cusuta cu atat alba?

Actorul Toni Tecuceanu a murit intr-adevar de GRIPA PORCINA?

Articolul zilei (09.01.2010): BEBELUSA OANA despre VACCIN

Paul Tecuceanu, despre moartea fratelui sau Toni Tecuceanu: “NU CUMVA ESTE DOAR O MANIPULARE FARA SCRUPULE?”

   Se pare ca nu … Dar parca e si altceva. Parca sunt zombati. Pare ca sunt supusi unui experiment de manipulare in masa. Nu stiu ce sa cred. Daca in vest, unde populatia chiar ca e spalata pe creier din foarte multe puncte de vedere, totusi cetatenii isi pun semne de intrebare legat de vacinarea asta, de unde atata imbecilizare la romani?

   Cititi va rog si:

IN ATENTIA CELOR CE SE BULUCESC LA VACCINARE: Parlamentari din Consiliul Europei solicită crearea unei comisii de anchetă legat de AFACEREA GRIPEI PORCINE

 

60 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on ianuarie 11, 2010 at 2:19 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Adrian.I said, on ianuarie 11, 2010 at 2:54 pm

    Daca am ajuns sa avem in tara dupa anii 90 peste 15 milioane de avorturi credeti ca momentan suntem un popor foarte „sanatos’ e normal ca Dumnezeu sa ne bata si sa inchida mintea la multi. Multi sfinti au spus ca prigoana comunista s-a datorat pacatelor oamenilor , va dati seama ce ar trebui sa se intample acum cu noi.

    Apreciază

  3. john said, on ianuarie 11, 2010 at 3:15 pm

    Sa fie o legatura intre re-alegerea lu’Base, afirmatia lui dubioasa „Da Doamne (care Dumnezeu, ne intrebam noi?) mintea romanului cea de pe urma” si brusca decizie a romanilor hipnotizati de a se duce in turma la vaccinat?

    Apreciază

  4. sCuM.asd said, on ianuarie 11, 2010 at 3:42 pm

    toti raspundeau in felu’ asta la intrebarea „De ce va vaccinati acum si nu in noiembrie” „poy stiti a murit actoru’ ala , era tanar, si ne-am speriat … frica te indeamna” urat si trist unde s-a ajuns

    Apreciază

  5. razvanrc said, on ianuarie 11, 2010 at 4:43 pm

    Totul mi se pare doar o manipulare grosolana din partea autoritatilor. Eu nu mi-am facut vaccinul si nici nu am de gand sa mi-l fac. Daca moartea lui Toni Tecuceanu nu ar fi fost mediatizata atat de intens, va zic eu ca romanii nu s-ar fi bulucit cu miile sa se vaccineze.
    Asta e, suntem un popor care poate fi influentat foarte foarte usor de catre politrucii care ne conduc.

    Apreciază

  6. amm said, on ianuarie 11, 2010 at 5:04 pm

    romanii sunt majoritar niste dobitoci!eu stiu multe lucruri dar nu am cu cine vb ,pentruca natia aceasta este dementa .salbaticiunile de romani isi urasc aproapele si nu se opun guvernului acesta diabolic si televiziunii demonice.
    merg la biserica doar sa birfeasca,nu se iubesc vecin cu vecin etc.
    nici eu nu s cheie de biserica sau crestin,dar prostia ,rautatea si servilismul poporului acesta fata de semeni (primele 2) si fata de guverm(servilismul) ma dispera.de aceea nu mai vb cu nici un om decit cu parintii atit!

    Apreciază

    • bogdan said, on ianuarie 12, 2010 at 6:57 pm

      bine k tu macar mai poti vorbi cu cineva, eu chiar parca nu mai am pe nimeni!!

      Apreciază

  7. em said, on ianuarie 11, 2010 at 5:28 pm

    parca ati uitat cat de eficienta e manipularea prin radio-tv. Aduceti-va aminte de decembrie ’89; toti mergeau fix ca oile exact acolo unde erau manati: „mergeti in piata! E atacata televiziunea! E atacat radioul!” Mergeti acolo! Ne trebuie oameni dincolo! Si a culminat cu: „Sa-l impuscam pe Ceausescu ca altfel nu se potolesc teroristii”. Si toti fraierii din tara care se uitau la tv, inclusiv plodul care eram eu, au dat verdictul (chiar si in mintea lor): „sa-l impuscam”. Foloseste cuiva ca ne-am trezit acum? Mai conteaza acum ca asa-zisul proces a fost un circ ieftin? Mai pot fi inviati nevinovatii care au murit pt o lume pe care, sperau ei, sa fie mai buna, mai corecta? Cui foloseste ca acum ne-am trezit? Cartile au fost facute. Din 90, chiar de la primele alegeri, suntem condusi de tot felul de lichele si oportunisti, mincinosi, afaceristi si adepti ai homosexualilor.
    Asa se vor trezi si astia care alearga cu limba scoasa dupa vaccinuri. Isi vor da seama prea tarziu ca au fost manipulati. Dar cui va folosi asta?
    Credeti poate ca vor renunta macar la tv si vor incerca sa gandeasca singuri mai mult? Ei as… Pe cat punem pariu ca tot ei vor fi primii la coada pt cipuri? De’ in pas cu tehnologia, ce sa-i faci?

    Apreciază

  8. un pacatos zapacit said, on ianuarie 11, 2010 at 5:29 pm

    daca implantul verichip 666 v-ar proteja impotriva gripei porcine,iar ceilalti fara implant verichip 666 ar muri ,ce ati face?
    V-ati inghesui la cozi ca sa va vaccinati antigrip porcina sau v-ati inghesui la cozi ca sa va implantati mantuitorul verichip 666 ?
    -sunt curios ce raspunsuri dau cei care se vaccineaza de frica sa nu moara .

    Apreciază

  9. kosk said, on ianuarie 11, 2010 at 5:32 pm

    Troll…

    Apreciază

  10. em said, on ianuarie 11, 2010 at 5:35 pm

    trebuie sa specific ca nu sunt o adepta a comunismului. Imi pare doar rau ca de toate idealurile s-a ales praful. Imi pare rau ca noi romanii nu avem discernamant. Imi pare rau ca inghitim nemestecat absolut tot ce ni se da. A gresit basescu can a spus: „Da Doamne romanului mintea cea de pe urma”. Trebuia sa spuna: „Da Doamne romanului mintea pe care de foarte mult timp nu a mai avut-o”. Si mai trebuia sa spuna ceva: „Da Doamne romanului conducatori de nadejde care sa nu pupe-n fund toata europa si america la un loc”

    Apreciază

  11. Dan Lee said, on ianuarie 11, 2010 at 5:47 pm

    Românii sunt mai influenţabili din două motive:

    1. Au încredere în autorităţi mai mult decât vesticii.
    2. Acccesul la Internet fiind mai redus, nu au mijloace alternative de informare în plus faţă de televiziune şi presă.

    Apreciază

    • rortodox said, on ianuarie 11, 2010 at 7:18 pm

      subscriu .. la a 2a idee in special, prima, nu stiu ce sa zic, eu cred ca nu le mai pasa de autoritati ( sa nu o numesc incredere ).

      Apreciază

      • parereamea said, on ianuarie 11, 2010 at 7:36 pm

        Internet au foarte multi, chiar si in satele marginase. Dar nu il folosesc pentru informare.
        Stiri asculta doar la TV, internetul e pentru orice altceva.
        Eu m-am crucit cand am vazut in sate care nu aveau nici asfalt pe ulite, antene DIGI-TV cocotate pe case din chirpici (case din lut).
        De! romanu e fudul.

        Apreciază

      • Alin said, on ianuarie 11, 2010 at 7:46 pm

        @parerea mea: problema nu e numai informarea.

        1. conteaza de unde te informezi
        2. conteaza cum prelucrezi informatia (proces de gandire)
        3. conteaza sa ai dreapta socotinta si nu intelepciune lumeasca pentru a intelege ce ai de facut
        4. conteaza ca si atunci cand ai dreapta socotinta sa intrebi pe cineva mai intelept ca tine (duhovnicul)
        5. conteaza sa nu actionezi pripit, sa ai rabdare

        …s.a.m.d.
        si astea sunt numai cateva din lucrurile pe care le’a bagat la cap unul care desi nu era prost, era lipsit de adevarata intelepciune si de duh. uneori, stai si te intrebi: Doamne, cum am putut fi atat de orb?

        Apreciază

    • sorina said, on ianuarie 11, 2010 at 7:29 pm

      Dan Lee, sunt perfect de acord cu tine.

      Apreciază

  12. Alin said, on ianuarie 11, 2010 at 6:15 pm

    Nu cred ca e cazul sa generalizam. „Romanii”…”majoritar”…

    am mai spus-o, se foloseste momentul. cei care pica acum sunt cei usor de infricosat. partea buna este ca unii din cei ce pica acum (din grupul asta) or sa isi dea seama de cat de slabi au fost si poate la urmatoarea manipulare vor rezista mai bine pe baricade. [oricum, cei care sunt deja netezi la masa cerebrala cu greu vor scapa din ghearele sistemului.]

    in plus, romanii (asa majoritar „batuti in cap” cum sunt ei sau cum ii vad unii) nu sunt chiar prosti. manipularea asta de o scarbosenie rara iese incet incet la iveala. cand va fi clar pentru tot romanul ca cei de sus sunt complet lipsiti de scrupule atunci e posibil ca inca un mic procent sa se trezeasca.

    In loc sa consumam energie dandu-i inainte cu romanii sunt nu stiu cum sau cu tot felul de alte clisee mai bine am incerca sa ii ajutam pe aia de langa noi.

    Fiti atenti si la cum manipularea va manipuleaza binele pe care il/v’il doriti in directia gresita…

    Apreciază

  13. rortodox said, on ianuarie 11, 2010 at 7:13 pm

    Eu sincer credeam ca cozile acelea la vaccin sunt regizate sau ceva .. dar astazi am avut ‘onoarea’ sa asist la o coada de sigur peste 200-300 de persoane la Universitate in metrou unde am inteles ca tot pentru vaccin se statea, am vazut cadre medicale inauntru. Dar ciudata este nevoia romanului de a epata, toti stateau calmi la coada da` cand ii filma TVR`u parca innebuneau, ” nu se poate asa ceva „, ” ne trateaza ca pe animale cu cozi d`astea ” si fel de fel. Desigur eu zic sa economisiti timpul si sa NU IL FACETI, evitati si cozile 🙂 .. sanatate.

    Apreciază

    • Alin said, on ianuarie 11, 2010 at 7:35 pm

      sunt suficienti numai cativa „agitatori” pentru a deturna multimea sau situatia in directia dorita. (un exemplu de data recenta sunt protestele de anul trecut din Rep. Moldova)

      Apreciază

  14. parereamea said, on ianuarie 11, 2010 at 7:45 pm

    Eu ma intreb cum nu le e frica sa stea nas in nas atatia oameni la acele cozi! Acolo nu le e frica ca se contamineaza?
    A fost si pentru mine o OROARE sa vad acele cozi. Sincer, eu nu le-am crezut posibile, dupa cat de usor au respins primele tentative de vaccinare romanii prin toamna. Inca nu imi explic….

    Concluzia mea este: LENEEEEA!
    Oamenilor le e atat de LENE sa gandeasca.
    Ar roboti toata ziua, pentru orice, orice sa faca dar sa nu trebuiasca sa gandeasca…
    Educatia data se sistem…
    M-am gandit si eu la manipulare prin „forte” PSI – nustiuce, sau prin nu stiu ce device-uri.
    Oricum, sa speram ca mai obosesc si para-vrajitorii aia, poate mai iau o pauza.

    Apreciază

    • parereamea said, on ianuarie 11, 2010 at 7:55 pm

      Adaug:
      Cred ca se incearca o revolta a celor care vor sa dovedeasca marsavia sistemului ticalosit…
      Va dati seama ce nervosi vor fi tugulanii care acum stau la cozi si vor auzi in curand pe aceleasi canale de stiri ca de la UE se anunta in mod oficial ca pandemia a fost o gluma…
      Stie cineva daca stiri de genul celei din ziarul gandul, de mai sus, mentionata de saccsiv, au fost dezbatute si la TV? Caci ziare online nu te astepti sa citeasca cei care stau acum la cozi, si nici pe ziare tiparite nu-i vad dand bani. Aceia sunt din cei care vin de la munca franti si se zvarl direct in pat cu mana pe telecomanda.
      Sincronizarea intre buluceala la vaccinare de la noi si dezbaterile din UE legat de acest subiect e prea mare.

      Apreciază

      • Alin said, on ianuarie 11, 2010 at 8:12 pm

        citesc si ei tiparite. altfel, cum ar anunta Click, Libertatea etc tiraje de sute de mii, milioane? sau din cele gratuite, gen adevarul de seara sau cum ii spune…apoi urmeaza telecomanda. berea la pet. barfa.

        „-ce mai facusi, vericule?”
        „-baaa, statui la o coadaaa azi, niste nenorociti, mafiotii astia. da’l facui, ba!”
        „-ce facusi, vericule?”
        „-cum ce, ba, tu nu te uiti la teve? VACCINU! 3 ceasuri statui.”
        „-aoleo, vericule, si cum fu, te duru’, hahaha?”
        „-baaah, nu mai rade ca e groasa, e pandalie daea. a zis Cercel ala asara clar. se da coltu’ dan asta. si de cand muri actoru ala, e clar. daca astia mai cunoscuti se duc dapai noi, amaratii?”
        „-asa e, vericule. am auzit si io, vorbeste lumea si la piata. se infesteaza de la unu la altu ceva de speriat! nevasta mea e mai fricoasa asa da maine o iau si ne facem si noi…”
        „-du’te bah, pai vrei sa mori altfel?”

        Apreciază

  15. Alin said, on ianuarie 11, 2010 at 7:52 pm

    uff, dar nici nu e nevoie de asa ceva…sunt simple tehnici de manipulare. de manual.
    si merg atat de bine pentru ca oamenii, ai dreptate, nu mai gandesc ci se uita la TV.

    insa, mie nu mi se par a fi asa de multi cei ce se bulucesc…se putea si mai rau. inca se poate si mai rau.

    Apreciază

  16. parereamea said, on ianuarie 11, 2010 at 8:24 pm

    Mi-a mai venit o idee.
    Aia sunt platiti sa stea la cozi. Sunt „instigatori” majoritatea 🙂

    Apreciază

  17. Unul din multime said, on ianuarie 11, 2010 at 9:40 pm

    Dorm pe ei. Zombi. Sa vedeti cum stateau intr-o frizerie cu ochii lipiti de televizor la stirile de la ora 5-le savurau. Tot ei au stat ore intregi si la votare. Mi-e rusine ca fac parte din specia asta…cand vrei sa le deschizi ochii si le spui una alta, se uita la tine ca la desene animate.

    Apreciază

    • parereamea said, on ianuarie 12, 2010 at 6:18 pm

      Si pe mine ma frapeaza in ultima vreme ca vad cam peste tot in oras televizoare. Am intrat azi intr-o librarie in care am fost de atitea ori, privata, si vad un televizor mergand, dat pe nu stiu ce canal de stiri, cocotat sus pe un postament. Sa nu se plictiseasca oamenii cat stau la rand, probabil.

      Apreciază

  18. Cosmin S. said, on ianuarie 11, 2010 at 9:45 pm

    dar numai in capitala se sta la coada?
    in celelalte orase din tara n-am auzit de omuleţi care sa stea la coada la vaccin.
    eu gandesc ca oamenii aceia care stau ore in sir la coada pentru vaccin au mintea vraiste din cauza televizorului.
    intr-adevar televiziunea are puterea de a da peste cap mintea omului.

    Apreciază

  19. Mircea said, on ianuarie 11, 2010 at 10:12 pm

    De ce se bulucesc atatia ? Pt. ca e gratis ! La noi orice e gratis este la mare cautare. De fapt tot contribuabilii platesc vaccinele, dar daqca li se serveste galusca cu ” e gratis” majoritatea vor inchide ochii si deschide gura sa inhate ” surpriza”. Asta e mentalitatea la noi si nu doar intre cei needucati, sa vedeti la dineurile intelectualilor cum se bulucesc cu toti atunci cand se anunta deschiderea bufetului. Asta este… suntem (am devenit) un popor de hapsani. Vrajmasul cunoaste exact defectele noastre si le exploateaza . Pana cand nu o sa ” zica la televizor ” sa inchida televizoarele poporul asta nu se va destepta (in afara unui mare miracol). Pana atunci … tembelizare placuta !

    Apreciază

  20. john said, on ianuarie 11, 2010 at 10:17 pm

    Mie tot nu-mi sint clare scopurile exacte ale afacerii asteia. Aspectul economic e clar- inca o sansa de jumulire a populatiei. Efectele vaccinului dubios foarte probabil ca pot fi si chiar sint nedorite sau letale, dar nu la toata lumea si nu suficient de rapid, pe cit ar dori-o elitele care, stim noi, doresc sa ne imputineze cu vre-o 90%. Departe de asta. Apoi, toata opozitia strinita in jurul lui este atit de mare si rezultatul este atit de prost (numai un fragment mic al populatiei europene s-a lasat vaccinat) incit stai si te intrebi daca nu cumva, papusarii, cum le spui tu saccsive, si-au pierdut din indemnarea manipulativa si strategica (si eu nu cred asta, mai ales acum pe ultima suta). Ca ar vrea sa ne obisnuiasca cu ideea vaccinului si a virusului, ca ar fi un test de reactie a populatie, da, ar fi niste raspunsuri dar cam nesatisfacatoare dupa parerea mea, cam vagi.

    Apreciază

    • parereamea said, on ianuarie 12, 2010 at 6:23 pm

      Deruta, asta vor in primul rand.
      Oamenii derutati, speriati, mereu in priza, sunt cei mai usor de controlat.
      Vor tese asa o panza de paianjen din toate aceste atacuri mai mult sau mai putin mascate, incat nu vom mai sti pe ce lume traim, de cine sa te aperi, unde sa mai fugi.
      Nu mai stiu cine zicea, ca frica e ceea ce slabeste cel mai mult organismul.

      Apreciază

    • Alin said, on ianuarie 13, 2010 at 4:40 pm

      afacerea asta cu vaccinul e numai un cui in cosciug. unde nu pot intra cu vaccinul vor intra cu altceva. sa nu ne facem iluzii.
      si ma gandesc ca desi efectele secundare ale compusilor nu par suficient de rapide s’ar putea sa devina asa in combinatie cu alti compusi aflati in alt gen de produse – alimentare, de exemplu.

      probabil e si un test – omul din ziua de azi e foarte speriat de boala, de moarte. e o metoda sa le vada\anticipeze reactiile. foarte posibil ca intr-un viitor mai mult sau mai putin apropiat sa apara un nou vaccin la pachet cu pecetea. sau ceva de genul…

      Apreciază

  21. agerstress said, on ianuarie 11, 2010 at 11:03 pm

    Nu va agitati degeaba. Calea cea larga este alegerea celor multi, stiti asta. Putini vor fi aceia care isi vor incredinta viata lor in grija Lui Dumnezeu. Cei mai multi vor cauta alt „adapost” la vreme de restriste. Cu tristete va spun ca nu putem schimba acest lucru. Ati facut cam tot ceea ce puteati face pentru a-i trezi si pe acesti zombi. Daca vor pieri ei, vom ramane noi sa luptam mai departe; daca vom pieri noi, vor ramane ei sa mosteneasca Apocalipsa ai carei fii sunt.
    Focalizati eforturile voastre catre cei care sunt receptivi la acestea si pot fi salvati, altfel e risipa curata si mizati pe invataturile care salveaza sufletul nu trupul.
    Este o responsabilitate uriasa sa influentezi decizia unei persoane intr-o problema ce priveste sanatatea sau viata acesteia. Informarea e una (in baza careia sa ia propria decizie, presupunand ca e capabila sa decida), influentarea e cu totul altceva.
    In cazul unui zombi teleghidat cu televizorul, informarea nu are nici un efect. Asta e practic sub hipnoza. Nici nu mai conteaza tehnica folosita de televiziuni pentru a obtine acest efect (fie ca e vorba de mesaje subliminale, fie ca e „programare neuro-lingvistica – NPL, manipulare de cea mai joasa speta sau altceva…). Televizorul a devenit un mediu TOXIC.

    Apreciază

  22. robert sandor said, on ianuarie 11, 2010 at 11:15 pm

    Doamne ajuta!
    Mai este o persoana care mie mi se pare foarte dubioasa. mai ales ca vine din randul crestinilor si se pretinde a fi si a lupta pentru valorile crestine. acesta este ziaristul VICTOR RONCEA. SI ESTE DECLARAT PRO-BASESCU!!!
    As vrea sa se gaseasca articole despre el si sa fie comentate pentru ca mie mi se pare ca are multa priza la oameni si face mult rau decat bine. Eu l-am placut candva, dar….

    Apreciază

    • parereamea said, on ianuarie 12, 2010 at 6:25 pm

      Am mai abordat si eu aici acest subiect, dar nu s-a dezvoltat. Se pare ca nimeni nu stie nimic despre el. Si eu am un mare dubiu legat de acest personaj…

      Apreciază

  23. […] IN ATENTIA CELOR CE SE BULUCESC LA VACCINARE: Occidentul nu stie cum sa mai scape de vaccinurile pe … […]

    Apreciază

  24. gil said, on ianuarie 12, 2010 at 9:21 am

    adica ce daca a murit de gripa !! de ce mai sant spitale nu sa ne vindece??a avut gripa !!dar ce gripa e sida ,e cancer,e ciuma ,e lepra..?ei nu zic ca doctorii si asistentele pleaca pe capete afara !! nu zic ca nu au aparatura medicala !! nu zic ca nu au conditii in spitale !! nu zic ca nu au medicamente !! nu zic ca nu au salarii normale cadrele sanitare !! atata stiu:a murit !! pai de ce nu l ati salvat??si cum se face de mor in spitale,numai in spitale ??cum moare un om de ficat,de inima..zice a avut gripe aviare porcesti vaca nebuna ..vedeti ce guvernari avem noi?sant interesati sa ne tina in viata !! de ce in viata ??ca sa ne chinuie cat mai mult !!

    Apreciază

    • parereamea said, on ianuarie 12, 2010 at 6:28 pm

      S-a internat saracul Tecuceanu si in ajun de Craciun. Pana atunci i-a fost !
      O fi simtit el ceva de nu se dadea dus la spital. L-a dus Huidu pana la urma.
      Macar de statea acasa si lua niste antibiotice ceva de capul lui, poate scapa. De ce nu s-o fi dus la un medic privat sa-i dea un tratament? Chiar nu simtea ca avea plamanii praf?

      Apreciază

  25. razvanrc said, on ianuarie 12, 2010 at 10:46 am

    Totul se poate concretiza intr-o singura concluzie: ceea ce nu au reusit cu gripa aviara se pare le le reuseste cu gripa porcina.

    Apreciază

  26. Alina said, on ianuarie 12, 2010 at 11:16 am

    Am citit comentariile dar tot nu inteleg:
    – cum e posibil sa se buluceasca asa doar la aflarea mortii unui actor, desi pana atunci au refuzat aproape in totalitate vaccinarea?
    – ma uit rar la tv, dar din ce am prins se pare ca isteria asta e numai in Bucuresti. De ce? (cand m-am uitat am vazut ca marea majoritate erau oameni in varsta, foarte rar tineri, dar poate gresesc eu, caci m-am uitat doar de 2 ori la stiri)

    Apreciază

    • em said, on ianuarie 12, 2010 at 7:19 pm

      pt ca cei in varsta au mai mult timp sa se uite la tv. De obicei se uita la telenovele, la filme lacrimogene si… la stiri care cresc adrenalina.
      Din pacate cat timp se odihnesc in fata televizorului trec intr-o realitate virtuala si incep sa creada ca tot ce defileaza pe ecran se mananca.
      Iarasi, din pacate sub pretextul ca nu vad bine,refuza sa inlocuiasca televizorul cu o carte. Nu zic o carte ziditoare pt suflet (am observat ca putini batrani fac asta) ci orice carte, ceva care sa ii indeparteze de manipularea in masa, ceva care sa le schimbe gandurile, un lucru de mana, un nepot de crescut (fara tv, bineinteles).
      Si iata ai din start o multime de oameni virusati cu stiri senzationale. De aici mai e doar un pas pana la influientarea celorlalti mai slabi de inger. Nu mai spun nimic de frica de moarte pe care o au cei in varsta. De aceea poate devin si f convingatori.

      Apreciază

    • agerstress said, on ianuarie 12, 2010 at 9:22 pm

      Televizorul, prin continutul materialelor difuzate le-a provocat o stare de ipohondrie accentuata (si cand spun asta nu ma refer doar la materialele -selectate meticulos si cu un scop anume- despre gripa porcina ci si la cele despre hepatita B sau diabet, etc.). In momentul in care ajungi in aceasta stare te agati precum inecatul de orice pai care ti se sugereaza ca ar fi salvarea ta. Daca mai strecoara si o „stire” cum ca vaccinurile n-ar fi suficiente pentru toata lumea si mai speculeaza si moartea unei persoane cunoscute… iata panica si isteria ca efect garantat.
      Este un atac direct si concertat la adresa psihologiei umane (o forma de razboi psihologic subtil, nedeclarat).

      Apreciază

  27. Tiberius said, on ianuarie 12, 2010 at 12:21 pm

    Intrebari:
    – Cat la % din cei care stau la cozi se uita la emisiuni gen Dan Diaconescu, Acces Direct, citesc ziare gen libertatea sau Can Can ?
    – Cat la % din cei care stau la cozi au primit destule informatii (nu ca s-ar fi dat) cu privire la aces vaccin ?
    – Cat la % din cei care stau la aceste cozi se uita la stiri de genul „Stirile de la ora 5” ?
    – Cat la % din cei care stau la aceste cozi se uita la telenovele ?

    Deh, cred ca ti se intampla , sa mergi la vreun prieten, vecin, si sa auzi ca „vai.. imediat imi incepe telenovela, sa vedem ce-a mai facut x..” Sau sa stai la masa sa porit discutii cat de cat elevate.. si in toiul discutiilor, sa se arpinda televizorul ca sa vada cine se mai cearta la Acces Direct sau la Dan Diaconescu.

    Eu cred ca aceste persoane care sunt interesate in a vedea cati 100.000.000 de mii de euro a dat nush care idiot fara carte intr-o discoteca sau ca si-a luat geanta de mii de euro, sunt persoane care nu au identitate. Cauta sa se gaseasca in aceste false modele de societate. Asadar, persoane care s-au regasit si in acel actor, care saracul nu a avut nici o vina, sa fie exploatat ca o stire chiar de trustul la care lucra, cu siguranta si-au zis ca din momentul in care au auzit de decesul acestuia, „pfuaii.. pai daca i s-a intamplat lu` asta, mi se poate intampla si mie”. Si zbang.. fuga la vaccin.

    Eu cred ca poate sa ia mai repede o Hepatita C, din troleibuz ca doar e un jeg in ele de iti vine sa mergi in punga, decat sa iei vreun virus d-asta.

    In concluzie, informatia este de prisos, dar conteaza de unde o iei, desi se prea poate ca toate informatiile pe care le primesti sa fie false. Evident adevarul este pe undeva pierdut in spatiu.
    Apropos, cand mai merg Americanii pe Luna ? =)

    Apreciază

  28. radu said, on ianuarie 12, 2010 at 1:20 pm

    Am citit si eu,dar vreau sa va spun ca sunt medic rezident si la noi in spital directorul si cu seful laboratorului au venit la fiecare sectie sa ne recomande-oblige sa ne facem vaccinul – altfel Cercel a amenintat ca ne trimite in concediu si apoi concediu fara plata. Si au deschis la urgenta un centru de vaccinare.

    Stiu un caz de la un alt spital unde o asistenta va fi trimisa de luni in concediu de odihna apoi fara plata pt ca nu vrea sa-si faca vaccinul.

    Deci vedeti bine ca daca vor pot sa te constranga – clasicul traseu al diavolului.
    Ramane sa vedem cati din medici mai putem fenta vaccinarea si cat mai putem ramane intr-un sistem dictatorial care iti cere sa ucizi lent.

    Cred ca tot prin sistemul sanitar se va (im)pune si pecetea? si ca atare vor sa scape de ce-i ce ii contrazic.
    Voi ce credeti ?

    Apreciază

    • Svetlana said, on ianuarie 12, 2010 at 5:29 pm

      De ce acea asistenta sau medic nu ar apela la instanta de judecata? Neacceptarea vaccinului nu este motiv de a fi concediata.

      Apreciază

      • parereamea said, on ianuarie 12, 2010 at 6:34 pm

        Pai in asa spital ti se face si greata sa mai stai angajat, nu? Mai bine te duci la cules patrunjel in Germania si dai la cos atatia ani de invatat, decat sa pupi in fund pe acei criminali de sefi, cica doctori, care iti impun asa ceva.
        Eu cred ca sistemul privat medical se va dezvolta inevitabil. Medicii tineri de buna credinta, ar trebui sa puna mana de la mana, sa-si faca cabinete, sa-si faca reclama, sa dea sfara in tara cine sunt ei si ce pot face, sa nu mai stea slugoi la stat.
        E cumplit de greu, stiu, dar oare e mai greu decat toti anii de scoala pe care i-au facut ca sa devina medici?

        Apreciază

      • gil said, on ianuarie 13, 2010 at 10:55 am

        svetlana ce gandire de copil de gradinita ai!!pai daca da in judecata spitalul asistenta e angajata din nou dar ii baga un muribund in spinare se dau toti la o parte si zic ca ea e vinovata si nu numai casi pierde serviciul dar face si puscarie !!! Asa spun sfintii ca poti opri tu apostazia?Sau zic sa ne ferim de ea !Tu ai o gandre de cartier care zice:noi santem romani gasim noi o cale sa ocolim legea !! Mai gandeste si tu un pic ca nu ti transpira creierul !!ne da voie sa comentam nu sa vorbim aiurea !

        Apreciază

      • Svetlana said, on ianuarie 13, 2010 at 6:12 pm

        Pina ce o fi gil eu îmi cunosc drepturile si obligatiunile în societate, faptul ca se abuzeaza numai de drepturi vad ca pe tine te aranjeaza acest fapt. Din acest punc de vedere ma consider un pic mai mobila, greu manevrabila în comparatie cu tine gil.

        Apreciază

      • Svetlana said, on ianuarie 13, 2010 at 6:39 pm

        Gil, faci impresia unui om ce sta pe ultimii pasi ai disperarii, revino-ti din deznadejdea ta care duce în nicaieri. Sa stii cei mai manipulabili oameni la nivel psihologic sunt oamenii agresivi, asa de genul tau. Tu nu traiesti cu ce se vorbeste aici, asta am înteles-o, esti buna doar de a comenta. Care nenorocit ti-a dezlegat asa urît limba? Unde te doare?

        Apreciază

  29. mihaitza said, on ianuarie 12, 2010 at 4:40 pm

    ””’televiziunea este gunoi, da afara gunoiul din casa ta!!!””

    Apreciază

  30. em said, on ianuarie 13, 2010 at 6:18 pm

    o asistenta ori un doctor, singuri nu au putere si nici siguranta pt a se judeca cu sistemul. Insa un grup, o asociatie a doctorilor pot castiga un proces ba poate chiar si despagubiri. Iar sefii lor din spitale nu ii vor putea pedepsi pe toti.

    Apreciază

  31. […] IN ATENTIA CELOR CE SE BULUCESC LA VACCINARE: Occidentul nu stie cum sa mai scape de vaccinurile pe … […]

    Apreciază

  32. Florina R. said, on ianuarie 15, 2010 at 7:15 pm

    Din păcate, nici doctorii nu spun pe faţă ceea ce gândesc! E simplu de ce: pentru a nu-şi pierde pâinea. În ziua de azi, cea mai eficientă manipulare este cea economică! Însă, sunt mulţi care încearcă să sugereze pacienţilor ceea ce cred despre vaccin. Cine înţelege, e câştigat!

    Se întreba cineva pe aici ce ar putea urmări societăţile secrete din lansarea pe piaţă a acestui vaccin. El nu are efecte adverse vizibile la toată lumea, e adevărat! Însă, specialiştii spun că ar avea nişte efecte pe termen lung, care ar consta în cumplite boli autoimune, printre care scleroza în plăci.
    Această strategie este mai inteligentă şi mai eficientă decât dacă ar muri dintr-o dată toţi cei vaccinaţi. Întrucât e vorba de mari perioade de timp, lumea ar putea nici să nu facă legătura…şi totuşi, o parte a populaţiei s-ar reduce!

    Cred, după cum am mai spus cuiva, că aceste lucruri care se petrec acum sunt începutul unei Apocalipse. „Unii se vor închina Fiarei, ceilalţi vor suferi o prigoană ca de foc.”
    Însă, mai cred că avem o puternică protecţie divină, ca umanitate. Nu degeaba L-a trimis El pe Fiul său pentru a ne salva – în orice caz, nu pentru a ne lăsa manipulaţi de agenţii întunericului! „Lumina luminează din întuneric, şi întunericul nu o poate cuprinde.”

    Apreciază

  33. […] IN ATENTIA CELOR CE SE BULUCESC LA VACCINARE: Occidentul nu stie cum sa mai scape de vaccinurile pe … […]

    Apreciază

  34. […] IN ATENTIA CELOR CE SE BULUCESC LA VACCINARE: Occidentul nu stie cum sa mai scape de vaccinurile pe … […]

    Apreciază

  35. […] Occidentul nu stie cum sa mai scape de vaccinurile pe care populatia refuza sa le folosesca … […]

    Apreciază

  36. Lavinia said, on februarie 17, 2010 at 11:04 am

    Eu cred ca romanul a ajuns atat de influentabil datorita faptului ca a renuntat la originile sale, a renuntat la faptul ca e roman si nu american sau englez etc….vrem ceva mai bun , copiem din afara dar nu ne punem intrebarea daca e bine sau nu?!

    De ce au sarit toti sa-si faca vaccinul asta ? de ce le e frica de moarte atat de tare?…..eu cred ca din cauza lipsei de credinta….daca ai crede poate te-ai gandi ca Dumnezeu te pazaste….poate ai vedea si raul din marea prosteala cu vaccinul….

    Oare la anul ce gripa o sa mai fie?…se cam epuizeaza animalele….sa ne fereasca Dumnezeu de prostie! Sau sa ne faca sa ne doara prostia sa ne ferim astfel de ea!

    Apreciază

  37. rastoaca olivia said, on februarie 22, 2010 at 2:46 am

    popor prost.
    eu tot am batut capul celor din oras si din sat dar nimic ,tot pe a lor o tin.
    am primit ignoranta si vorbe proaste.

    Apreciază

  38. […] IN ATENTIA CELOR CE SE BULUCESC LA VACCINARE: Occidentul nu stie cum sa mai scape de vaccinurile pe … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.