SACCSIV – blog ortodox

IN ATENTIA CELOR CE SE BULUCESC LA VACCINARE: Parlamentari din Consiliul Europei solicită crearea unei comisii de anchetă legat de AFACEREA GRIPEI PORCINE

   Citez din articolul Parlamentari din Consiliul Europei: Pandemia A/H1N1, un fals în favoarea firmelor farmaceutice:

   Parlamentari din Consiliul Europei solicită crearea unei comisii de anchetă, pentru a evalua „ameninţarea unor false pandemii pentru sănătate”, un subiect despre care ei urmează să dezbată la sfârşitul lunii ianuarie la Strasbourg, a declarat, joi, unul dintre ei, Wolfgang Wodarg.

   Wodarg este un epidemiologist foarte critic la adresa tratamentului împotriva virusului A/H1N1, care, potrivit lui, a fost calificat în mod fals drept pandemie, „sub presiunea laboratoarelor”.

   Acest parlamentar socialist german vrea ca organizaţia Consiliului Europei să ceară membrilor săi „anchete privind consecinţele declanşăriii pandemiei şi abordarea acesteia la nivelurile naţional şi european„.

   Va fi vorba de asemenea despre a afla cum şi pe ce baze ştiinţifice Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a decretat că este vorba despre o pandemie, „cu scopul prevenirii altor alerte false”.

   Adunarea parlamentară (APCE), reunită în sesiune în perioada 25-29 ianuarie, urmează să includă tema pandemiei în programul sesiunii sale.

   Comisia sa „Social şi sănătate” a mai invitat în aceeaşi săptămână Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) şi laboratoare farmaceutice la o dezbatere cu uşile închise, a precizat el.

   Wodarg pretinde că firmele farmaceutice „au influenţat oamenii de ştiinţă şi autorităţile de sănătate publică, pentru ca aceştia să alerteze Guvernele în legătură cu o pandemie”.

   Într-un text consemnat de parlamentari din zece ţări, el afirmă că laboratoarele „au incitat la risipirea de resurse destinate îngrijirilor medicale, în favoarea strategiilor de vaccinare ineficiente”.

   „Ele expun inutil milioane de persoane sănătoase riscului de efecte secundare necunoscute ale unor vaccinuri care nu au fost testate suficient„, adaugă el.

   Această acuzaţie împotriva laboratoarelor, care nu îi angajează în acest stadiu decât pe semnatari, ar urma să fie supusă la sfârşitul dezbaterii unui vot al APCE.

   Citit va rog si:

Actorul Toni Tecuceanu a murit intr-adevar de GRIPA PORCINA?

Adrian Streinu Cercel LOVESTE CUMPLIT in medicii ce refuza vaccinarea

Coada la vaccin si la pasapoarte electronice?

 

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on ianuarie 9, 2010 at 8:13 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. PrIzA said, on ianuarie 9, 2010 at 8:15 pm

  Din ce am inteles vaccinul de la Cantacuzino si anume Cantazip…sau ceva de genul…este un vaccin bun…este acelasi vaccin creeat acolo de 30 de ani…doar ca difera tulpina acum. Nu cred ca medicii de acolo si-ar injecta tampenii lor…si apropiatilor. Din ce stiu vaccinul care se importa este cel care cauzeaza…si care este sponsorizat de anumiti masoni cu interese…sanatate tuturor !

  Apreciază

 3. sabo magdalena said, on ianuarie 9, 2010 at 8:37 pm

  Pai tocmai asta este problema:tulpina-care vine de la…OMS!

  Apreciază

 4. ama said, on ianuarie 10, 2010 at 12:22 am

  E f adevarat ce se spune in presa ca romanii se bulucesc la vaccinare. Am fost astazi la farmacie sa cumpar ceva si toata lumea care era acolo intreba daca farmacia respectiva detine acest vaccin. Am vazut in jurul meu o ISTERIE a cautarii prin farmacii a vaccinului impotriva virusului gripei porcine, si totul numai in aceste 2-3 zile in care s-a expus la tv cauza mortii actorului Toni Tecuceanu.Observ cu trisete ca a avut mare influenta acest caz expus la tv. Majoritatea oamenilor nu navigheaza pe internet, ci isi iau informatii de la televizor. Parca simt ca ”timpul nu mai are rabdare”, dupa expresia lui Marin Preda din Morometii. Mi se pare ca sfarsitul lumii se vrea tot mai in graba. Nici macar nu a inceput bine anul 2010 ca deja am aflat ca romanii se bulucesc la pasapoarte biometrice si la vaccinare,iar criza economica e tot mai apasatoare. Eu cred ca asta se intampla si din cauza lipsei de informatie nu numai din rea- vointa si rea- credinta. Cred ca voi cei care detineti bloguri ar trebui sa faceti o campanie, sa se imparta fluturasi sa se lipeasca afise ca lumea sa nu mai poata fi manipulata de mass-media. Sa stii Saccsiv, ca multi oameni intr/adevar cred ce se spune la tv pt ca nu folosesc alt canal de informare si nici nu stiu sa foloseasca. Mai mult generatia tanara stie sa foloseasca un calculator ,si nici aia toata.
  Adevarul de seara de sambata, 9 ianuarie 2010, scrie mare pe prima pagina:
  ” AU STAT CINCI ORE LA COADA CA SA SCAPE DE TEAMA”.Spicuiesc din articolul respectiv ce declarau oamenii care au facut coada la Institutul Matei Bals pt vaccinare:
  ” M-a speriat moartea actorului de la Carcotasi. Ieri am auzit de noua oameni morti din cauza gripei, asa ca am venit sa ma vaccinez, pentru ca in celelate zile lucrez. NU PREA STIU CE INSEAMNA VACCINUL ASTA, IL FAC SI APOI STAU SI ASTEPT SA VAD DACA MI SE FACE RAU”, a spus Dumitru, un bucurestean.
  Altcineva spune:
  ”M-a luat panica atunci cand am vazut ca ieri au mai murit inca noua oameni. NU E DE GLUMA. Am o fetita de 3 ani si jumatate si nu vreau sa o expun niciunui risc”, ne-a spus Monica Harapescu, dandu/si usor la o parte masca pe care o avea pe fata.”
  Ca raspuns la ISTERIA iscata printre bucuresteni, autoritatile medicale au mai deschis astazi la ora 13, inca doua centre unde se fac vaccinari( in afara de Colentina, Matei Bals, Spitalul Clinic de Oftalmologie).
  Inca dinainte ca acesta sa fie deschis, mai multe persoane se asezasera deja la cozi PENTRU A PRINDE UN LOC IN FATA.” Cand am auzit ca se deschide un nou centru, am plecat im ediat intr-acolo”, a explicat, speriata, o femeie.
  Am incheiat citatul.Maine in Adevarul de dimineata va fi publicata lista tuturor centrelor de vaccinare din tara.In concluzie: TREBUIE FACUTA O INFORMARE MAI MULTA DIN PARTEA INTERNETULUI PRINTRE ROMANI, PANA NU E DEJA PREA TARZIU.

  Apreciază

 5. Alin said, on ianuarie 10, 2010 at 11:40 am

  ama, cine ii internetul asta si ce minuni poate face el? in loc sa va panicati mai bine incercati sa ii informati pe cei de langa voi. si nu de o maniera panicarda ci pastrandu’va cumpatul, cu argumente solide, calm si blandete. asa, exista o sansa ca macar cei de langa voi sa apuce sa isi puna intrebari. altfel, vorbire’n vant…

  secondo, isteria asta trebuie luata ca un raspuns normal, firesc; raspunsul omului neinformat, slab de inger care percuteaza la genul asta de manipulare. nu lasa isteria lor sa te isterizeze pe tine in sens contrar pentru ca vei reactiona exact cum nu trebuie.

  daca bulgarele asta de zapada se va transforma intr-o avalansa sau se va risipi asemenea unui vartej intr-un pahar cu apa ramane de vazut. insa modul in care reactionam noi, cei care mai stim din dedesubturi, poate face diferenta. faceti ce e omeneste posibil dar cu intelepciune. mai departe, nadejdea e la Dumnezeu.

  cum spuneam, lasati panica si internetul – oricum cei care se dau pe internet se informeaza din hotnews sau presa online.
  incercati sa ii desteptati pe cei de langa voi si asta cu calm, tarie in argumente, blandete si hotarare, cu rabdare pentru ca vor veni altele si mai si…iar daca ii faceti sa isi piarda increderea in voi, i’ati terminat inainte de a incepe balul. intelepti precum serpii, nevinovati precum porumbeii. parca asa era, eh?

  Apreciază

 6. tutu ionel said, on ianuarie 10, 2010 at 2:32 pm

  atentie frati romani numai fiti asa natangi si fara minte ca satana asa va va stampila cu pecetea anticristului cum fac si cu vaccinul intindeti singuri bratul ca sa va stampileze caci slugile anticristului va vor pacali groaznic amaginduva ca va vrea binele ia uitati la slugile satanei gen marea somitate prof streinu cu cata manie proletara inferaza si condamna medici care nu vor sa se vaccineze vezi DOAMNE cica sa vaccinat si inaltimea sa stie cineva ce continea acea fiola poate era un calciu site asa va pacalit satana planul masonilor este de a reduce populatia globului pana la un sfert pt a o putea guvena si va reusi la cata lume e incuiata la minte aducetiva aminte de gripa aviara cand au omorat in cel mai barbar mod posibil atata pasaret si nu sa mai auzit nimic DOAMNE AJUTA SI LUMINEAZA MINTEA ROMANULUI

  Apreciază

 7. […] IN ATENTIA CELOR CE SE BULUCESC LA VACCINARE: Parlamentari din Consiliul Europei solicită crearea u… […]

  Apreciază

 8. […] IN ATENTIA CELOR CE SE BULUCESC LA VACCINARE: Parlamentari din Consiliul Europei solicită crearea u… […]

  Apreciază

 9. salvarearomaniei said, on ianuarie 15, 2010 at 4:28 pm

  Acum ca stim – concentratia de mercur din apa trebuie sa fie sub 2 ppb, si din peste sub 1000 ppb, care este concentratia de mercur din vaccin in ppb?

  Pentru un vaccin tipic AH1N1 cum sint toate 4 aprobate de FDA, vezi prospectele pe http://salvarearomaniei.blogspot.com, cantitatea de mercur este 25mcg la 0.5mL. Deoarece Cantgrip nu precizeaza cit mercur contine, vom face calculul pentru vaccinele aprobate de FDA. Nota – tiomersalul / thimerosalul contine mercur, dar este mai toxic decit mercurul elemental pur.
  Deoarece 1 L apa = 1 kg, cit este concentratia de mercur in ppb (parti per miliard) daca avem 25mcg mercur in 0.5mL?
  0.5mL = 0.5g. (vaccin)
  25mcg = 0.025mg = 0.000025g. (mercur)
  Deci, 0.000025g mercur / 0.5g vaccin = 0.00005, adica, o concentratie de 5 parti din 100000,
  sau 50 000 din 1 000 000 000. ADICA 50000 PPB!!!
  Ati inteles?
  Cinci zeci de mii de parti per miliard mercur in vaccinurile AH1N1 aprobate de FDA in SUA.
  EPA zice ca nu e voie ca mercurul sa treaca de 2 ppb (parti per miliard) concentratie, dar vaccinul contine 50000 ppb MERCUR!
  Mai mult, MERCURUL SE ACUMULEAZA IN TRUPUL UMAN ASA CUM SE ACUMULEAZA SI IN PESTI!
  Acu intelegeti de unde vin socurile anafilactice si demielinarea celulelor nervoase, autismul, handicapurile si copii defecti la nastere?

  Detalii si referinte la
  http://salvarearomaniei.blogspot.com
  http://salvarearomaniei.wordpress.com

  Apreciază

 10. […] IN ATENTIA CELOR CE SE BULUCESC LA VACCINARE: Parlamentari din Consiliul Europei solicită crearea u… […]

  Apreciază

 11. […] IN ATENTIA CELOR CE SE BULUCESC LA VACCINARE: Parlamentari din Consiliul Europei solicită crearea u… […]

  Apreciază

 12. […] IN ATENTIA CELOR CE SE BULUCESC LA VACCINARE: Parlamentari din Consiliul Europei solicită crearea u… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: