SACCSIV – blog ortodox

Presedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad: e nevoie de o NOUA ORDINE MONDIALA

Posted in Ahmadinejad, IRAN, NOUA ORDINE MONDIALA by saccsiv on decembrie 26, 2009

   Citez din articolul: Ahmadinejad: World needs new order (Ahmadinejad: lumea are nevoie de o noua ordine):

   Presedintele Mahmoud Ahmadinejad afirma ca lumea are nevoie de o noua ordine mondiala, adaugand faptul ca Statele Unite, care reprezentau „sumarul liberalismului„, se afla in declin.

  „Este foarte clar ca orice sistem ce se bazeaza pe puterea militara se va prabusi,” a afirmat Ahmadinejad miercuri, intr-un discurs tinut in Shiraz.
  „Statele Unite depind in totalitate de puterile militare si de sanctiuni,” il citeaza IRNA pe presedintele iranian.

  „Acest lucru arata ca Statele Unite sunt in declin,” a adaugat acesta.

   Presedintele iranian a aratat ca dupa prabusirea liberalismului lumea va avea nevoie de o noua ordine mondiala.

   Cititi va rog si:

Va fi folosit Iranul pentru declansarea celui de al treilea razboi mondial? Elemente esentiale din istoria sa contemporana (ce nu apar insa in marea mass-medie actuala)

 

29 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on decembrie 26, 2009 at 10:12 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. petra florin said, on decembrie 26, 2009 at 12:15 pm

    Craciun fericit si La multi ani!

    Apreciază

  3. ovidiu said, on decembrie 26, 2009 at 1:20 pm

    Hmmm,nu prea se leaga!

    Apreciază

  4. ovidiu said, on decembrie 26, 2009 at 2:44 pm

    Nu am studiat prea mult treaba cu Ahmadinejad.Insa, ca sa compensez cu intuitia,lipsa de informatii,as zice ca este mai plauzibil ca si A. e”jucator”la”club”.E ceva in genul lui Vadim(la alta scala,normal),demagog prin definitie,un actor.Cu declaratii total contradictorii.Constanta lui e imprevizibilul.

    Apreciază

  5. solo said, on decembrie 26, 2009 at 2:53 pm

    Noua ordine mondiala e un doar o himera , nu stiu daca toti cei ce o viseaza au acelasi ideal . Chiar daca prin absurd o tabara ar reusi sa impuna un guvern mondial , un presedinte mondial , o religie new age la nivel global , tot nu ar dura prea mult , una dintre celelalte tabere ar sabota aceasta noua ordine pentru a si impune propria viziune . Nu va exista niciodata egalitate sociala dar nici un guvern mondial care sa reziste .

    Apreciază

    • ovidiu said, on decembrie 26, 2009 at 3:19 pm

      Tocmai ca nu vor mai exista celelalte tabere.Asta e si ideea:o singura tabara!Vor fi doar mici enclave „ciumate”.Poti sa-ti inchipui asa ceva?!

      Apreciază

  6. daniel said, on decembrie 26, 2009 at 4:48 pm

    este foarte important faptul ca cei care vor sa impuna adevarata NOM au cea mai mare putere finaciara, economica, legislativa si tehnologica de pe planeta.
    si sunt manipulati, cu voia lor, si fara voia lor, de satana.
    gsa ne gandim ca continente intregi sunt spalate pe creiere in cateva decade de ani.
    problema NOM este studiata de sute de ani de zile.
    cand a aparut radioul, televiziunea, computerul, cercetarile psihologice si psihice etc. toate au fost dezvoltate pentru a putea crea NOM, atunci in viitor si acum in prezent.
    nu uitati ca Antihristul are permisiune de la Dumnezeu sa isi faca lucrarile oribile pe pamant, deoarece, a Doua Venire este iminenta, in plan spiritual, dar pe pamant mai poate dura ceva ani pana la Ziua Unica a revederii cu dulcele Iisus.

    cu bine, pe curand

    Daniel

    Apreciază

  7. spellmaker said, on decembrie 26, 2009 at 5:05 pm

    Cred ca situatia e cam asa: mai multe tabere,acelasi stapan.Ca daca trebuie un razboi ,trebuiesc mai multe tabere.Iar pentru stapan nu conteaza ce tabara castiga ca el oricum e sef.

    Apreciază

  8. nea Anderthal said, on decembrie 26, 2009 at 5:16 pm

    …ati uitat ca si asta-i „owreu”?Nu fi se pare ciudat ca se repeta scenariul din Germanistan din ’33?

    Apreciază

  9. ovidiu said, on decembrie 26, 2009 at 5:46 pm

    Cind,intradevar ,se va ajunge la un singur stapin asta ,logic ,ar trebui sa insemne ca va fi si o singura tabara,nu?Razboaiele vor fi facute doar pt a se perpetua starea de fapt.Se vor confectiona dusmani noi ,cu foarte mare usurinta,ca si in prezent.(recomand „1984-de G.Orwell)Sint zeci de mii de oamenii in lume al caror job este sa urzeasca strategii.Si nu in folosul omului de rind.Sa ne gindim ca netul nu va mai fi pt multa vreme liber si la ce inseamna asta cu adevarat.Se intimpla lucruri radicale pt libertatea noastra- cu consecinte in viitorul foarte apropiat.Daca am avea o revelatie de citeva clipe asupra felului in care se va modifica viata noastra,am fi ingroziti.Nu degeaba ne-au implorat ,si inca implora,atitia sfinti si duhovnici,sa ne pregatim pt aceste zile.Majoritatea sintem paralizati cu treburi mai „ïmportante”.

    Apreciază

  10. kosk said, on decembrie 26, 2009 at 6:03 pm

    heh…ca de exemplu sa compari pe Ahmadinejad cu Vadim..

    Apreciază

  11. kosk said, on decembrie 26, 2009 at 6:48 pm

    asta ce inseamnă, punct lovit?..că „moi” e mai „lent la intelegere”.

    Apreciază

  12. ovidiu said, on decembrie 26, 2009 at 7:03 pm

    Mda,fra`,aveai impresia ca-s perfect?!!
    Bine,asta nu inseamna ca nu am simtit intzepatura…
    N-are rost ca „toi” sa fii frustrat!Sau macar fii „hombre”si zi „in fata”! 😉
    Ps:scuze daca am deranjat „vechea ordine”.

    Apreciază

  13. kosk said, on decembrie 26, 2009 at 7:33 pm

    бpат,
    esti prea sensibil, totusi comparatia ta e fortată.

    Apreciază

    • ovidiu said, on decembrie 26, 2009 at 7:59 pm

      Eh,na!Am vrut sa-i cresc putin cota lu`nenea V.C.,de aia l-am comparat cu A.
      Lasi impresia ca ai „sentimente”pt fularist.
      Ps: le „gavaresti”?…nu ca ar fi ceva rau in asta…

      Apreciază

  14. kosk said, on decembrie 26, 2009 at 8:09 pm

    am avut, pana cind s-a dat cu sistemul , in schimb tu lasi impresia ca esti cam implicat.

    Apreciază

  15. koba said, on decembrie 26, 2009 at 9:19 pm

    O parere:
    Ahmadinejad reprezinta un grup alternativ celui clasic cu care ne-am obisnuit , avind pretentii de dominatie globala – cele citeva familii care conduc Vestul si prin el vor sa ocupe toata lumea – asa zisul proiect liberal.
    Ahmadinejad este sprijinit in Iran de ayatollahul Ali Khamenei, succesorul in pozitia suprema alui Khomeini.Khomeini l-a studiat pe Lenin si a vazut in islam o noua forta globala care sa inlocuiasca comunismul muribund.- asa zisul proiect islamic.Aceste proiecte au un caracter antichristic prin faptul ca exclud si se opun propovaduirii Bisericii lui Hristos.Dupa profetia lui Iosif dion Vatopedi ( din 2001) Dumnezeu ii va orbi pe cei ce propovaduiesc raul si in orbirea lor se vor distruge unii pe altii, iar pe teritoriul vechiului imperiu bizantin vor muri 600 milioane de oameni ( Siria, Irak , Turcia , Grecia, etc).Aici mai aducem profetia parintelui Paisei Aghioritul legata de secarea Eufratului , necesara pentru trecerea armatelor chinezesti( eliminarea de obsatcole naturale)- vezi proiectul turcesc de irigatii in sudul -estul Anatoliei care aproape ca a secat riurile, cei 200 ,milioane soldati de care vorbeste Apocalipsa si parintele Paisie sint usor de rezolvat azi cind China are sub arme 3.440.000 soldati , cu un potential de recruti de 470 milioane barbati si 350 milioane femei( date din 2009).
    O afirmatie interesanta a facut Ahmadinejad cind a spus ca SUA sint obstacolul venirii lui Mahdi pe pamint.( Mahdi- al 12-lea imam ,din stirpea lui Mohamed profeul, care va impune islamul pe tot globul si va domin 40 de ani )Nu este lipsit de interes sa specificam si semnele care se asteapta de siiti( ramura de islam din care fac parte iranienii) venirea acestui , clar fals mesia , antichirst( fiindca el vine in locul lui Cristos)- datele sint luate din surse publice cu privire la traditia siita -:
    1.inainte de venirea lui va fi moartea rosie si moartea alba -rosie va fi sabia , alba – ciuma
    2.arabii isi vor cuceri independenta si ii vor arunca pe straini afara din tara lor- Arabia Saudita este ocupata practic de armata SUA ; baze militare americane se gasesc si in alte tari mici arabe
    3.Va fi un mare conflict pe teritoriul Siriei pina ce aceasta va fi distrusa ( nota Siria e pe teritoriul vechiului Bizant, iar in antichitate Irakul actual facea parte din Siria) – Siria este aliatul Iranului si al Chinei, pe filiera iraniana- relatiile de colaborare , comert ( petrol contra arme ) intre China si Iran sint binecunoscute.Pentru asi asigura securitatea energetica China va intra in razboi ca sa sprijine furnizorii sai de petrol.
    4.Moartea si frica vor stapini in Irak si Bagdad.Un foc va apare pe cer si o roseata ii va acoperi( nota- bombardamente nocturne + razboiul civil din Irak , in urma ocupatiei americane din 2003)
    PS Toate detaliile profetiilor parintilor Paisie si Iosif se cam implinesc
    PS1 Cam lung.Scuze

    Apreciază

    • HihilSineDeo said, on decembrie 27, 2009 at 3:08 pm

      Atunci cand Atihristul va aparea, va contopi intr-un avatar unic pe Mesia, Hristos, Mahdi, Budha, realizand astfel unificarea tuturor marilor religii, sub conducerea sa, tatal minciunii si mare maestru in arta amagirii.
      Cat despre tabere, da exista mai multe tabere, insa ceea ce le diferentiaza sunt doar caile, destinatia este insa aceesi. Nu-l simpatizati pe Ahmadinejad pentru ca este adversarul SUA. Oricare ar invinge, rezultatul va fi acelasi, prigoana crestinilor. La fel cu China…Planul este atat de bine facut incat nu avem scapare decat la Domnul.
      Doar de la El sa asteptam mila !

      Apreciază

  16. solo said, on decembrie 26, 2009 at 10:06 pm

    Hai sa fim realisti , daca plasa ar fi urzita de un singur paianjen ar trebui sa fie foarte usor ca acesta sa si duca planul la final . Daca toate mecanismele sant controlate de o singura grupare ce nevoie mai au de tatonari ? Parerea mea e ca sant mai multe cuiburi de nenorociti chiar daca uneori îi vedem impreuna in fel de fel de organizatii mai mult sau mai putin cavaleresti . In alta ordine de idei recomand promovarea cat mai intensa a blogului http://www.victor-roncea.blogspot.com care prezinta zilele astea niste dezvaluiri de exceptie despre papusarii din 89 .

    Apreciază

    • agerstress said, on decembrie 27, 2009 at 6:10 pm

      Tu nu stii ca in general dracii sunt individualisti (adica fiecare pentru el) dar se tem intotdeauna de cel mai mare? Din cauza asta au nevoie de o iararhie piramidala. Frica este singurul lucru care-i uneste. Asta e singurul limbaj pe care-l pot intelege progeniturile intunericului.

      Apreciază

  17. daniel said, on decembrie 27, 2009 at 5:03 am

    @ Dan

    dragul meu Dan,

    cu ce inima de piatra (inima stiintifica) privesti realitatea! intreaba-ti inima ta cat de mult Il iubeste pe Domnul nostru Iisus Hristos si nu ai sa mai rationezi asa. oare cand Se va naste Domnul in inima ta?

    @Koba,

    cred ca zici bine, dar in cazul tau, profetia care trebuie sa se adevereasca este sa Se nasca Domnul nostru Iisus Hristos in inima ta. asa vom fi impreuna ortodocsi placuti Pruncului Sfant.

    indiferent ce se intampla pe pamant, sau in inima noastra, El asteapta de la noi numai starea inimii, ca El sa o vindece, sa o salveze.
    pocainta, schimbarea gandirii si a starii noastre interioare asa cum ne invata Sfanta Scriptura si Sfintii Parinti.

    adevarat S-a nascut.

    va iubesc pe toti,
    Daniel

    Apreciază

  18. Anonim said, on decembrie 28, 2009 at 11:29 am

    Depinde ce intelege Ahmadinejad prin liberalism. Intr-adevar este nevoie de un nou sistem politic pe aceasta Planeta, insa nu in varianta visata de bancherii de pe Wall Street.

    Apreciază

  19. daniel said, on decembrie 28, 2009 at 1:01 pm

    am vazut ca gripa porcina este un esec. emisiile de carbon sunt un esec.
    mai multe sunt esec: cu teroristi, etc.
    atunci vedem iminenta unui razboi mondial. pentru ca osandirea malefica (Elitele) vrea sa acapareze planeta. daca nu se poate cu frumosul (prin grija netarmuita pentru sanatatea noastra, alimentatie, mass media etc) atunci se va face fortat prin razboi.
    simt si doresc convertirea in masa a oamenilor catre Domnul nostru Iisus Hristos.

    adevarat S-a nascut.

    cu bine,
    Daniel

    Apreciază

  20. […] Presedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad: e nevoie de o NOUA ORDINE MONDIALA […]

    Apreciază

  21. lonelyboy said, on decembrie 30, 2009 at 8:27 pm

    ovidiu esti pe langa rau de compari pe Vadim Tudor cu nu stiu ce iranian.
    in domeniile in care nu te pricepi mai bine te abtii si taci din gura ca estii penibil, tacerea e de aur….

    Apreciază

  22. […] Presedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad: e nevoie de o NOUA ORDINE MONDIALA […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.