SACCSIV – blog ortodox

PAPUSARII revolutiei romane din 1989 …

Posted in REVOLUTIA ROMANA, revolutia romana din 1989 by saccsiv on decembrie 24, 2009

   Consider ca oricine are posibilitatea de a ajunge in unul din orasele din tara unde s-au inregistrat morti in decembrie 1989, este bine ca cel putin o data in viata sa treaca pe la cimitirele unde sunt inmormantati acestia …

   Iar toti bogatanii si casta politcienilor ce se tot rotesc de 20 de ani la guvernare ar trebui obligati sa o faca …

   E bine sa treceti prin dreptul fiecarei cruci si sa priviti chipurile celor din vechile fotografii: maturi, tineri si foarte tineri.

   Uitati-va apoi in jur si priviti cu atentie. Deschideti revistele cu VIP-uri. Reamintiti-va de privatizarile strategice, de distrugerea agriculturii, de defrisarile masive:

PARLAMENTUL si GUVERNUL Romaniei, marionete ale PAPUSARILOR planetari

Articolul zilei (26.10.2009): Am fi putut hrăni toată Germania, dăm de mâncare la doar un sfert de Românie

   Si intrebati-va: de ce au iesit aceia in strada? De ce au fost omorati?

   Silviu Brucan (evreu, nascut Saul Bruckner, 1916 – 2006, papusarel local dar cu relatii in lumea GREILOR) spunea in 1990:

   Am stiut cand vine trenul, am stat pe peron si l-am luat

   Saul Bruckner in septembrie 1944 este numit secretar general la “Scanteia“ declansand cu timpul o acerba campanie pentru incarcerarea politicienilor Iuliu Maniu, Gheorghe I. Brătianu si Corneliu Coposu. De asemenea a cerut pedeapsa cu moartea a anti comunistilor Radu Gyr si Pamfil Şeicaru.

   Sotia sa, stalinista Alexandra Sidorovici a devenit procuroare la Tribunalul Poporului, calitate in care a cerut multe condamnari la moarte.

   Brucan a mai fost si profesor de jurnalism la Universitatea din Bucuresti. De asemenea ambasador in SUA in 1955 si la Natiunile Unite, intre 1959 – 1962. In martie 1989 a scris “scrisoarea celor sase“ semnata mai apoi de Gheorghe Apostol, Alexandru Bârlădeanu, Grigore Răceanu, Corneliu Mănescu si Constantin Pîrvulescu, citita la Radio Europa Libera si Vocea Americii .

    A insistat ca sotii Ceausescu sa fie omorati in zi Sfanta de Craciun. Spre sfarsitul anilor 1990 avea emisiunea Profeţii despre trecut la ProTV (patroni familia de evrei Lauder). De asemenea mai avea o rubrica la Ziarul Financiar.

   Cu alte cuvinte, a fost element central atunci cand ELITELE au considerat ca trebuie bolsevizata Romania si a mai aparut pe scena cand a trebuit “democratizata”, dar nu oricum, ci prin sange …

   Mihail Gorbaciov a inteles, pe la inceputul anului 1987, ca nu va putea aplica programul de perestroika si glasnosti cu vechiul aparat de partid. Practic, el a dublat institutii ale aparatului de partid si de stat cu institute de analiza moderne, conduse de reformisti.

   “Partidele conducatoare intarzie in mod cronic si negativ in reactia necesara la cursul evenimentelor socio-politice. Nici unul dintre ele nu s-a dovedit pana acum capabil sa preia initiativa ” (Memorandum Bogomolov Commission, “Changes in Eastern Europe and their Impact on the USSR”, 01.02. 1989, Cold War International History Project, Wilson Center, SUA, p. 3.)

   La 1 februarie 1989, Departamentul International al CC al PCUS (DICCPCUS) inainta un memorandum lui Alexandr Iakovlev, care ne dezvaluie astazi alte proiectii timpurii ale scenariului de liberalizare a sistemului comunist european. Este un document transmis conducerii superioare, pana la Gorbaciov, pe linie de partid:
   Memorandumul arata ca partidele comuniste infiintate de URSS pe model stalinist in statele ,eliberate” de Moscova sau cu participarea ei si-au epuizat rolul si ca „In Romania persista atmosfera opresiva a cultului personalitatii al regimului autoritar al lui Ceausescu. Cautand sa izoleze tara de influenta noastra, el incearca acum sa se imbrace in hainele “luptatorului pentru puritatea socialismului ” si indirect pune inainte argumente impotriva noastra. Sunt posibile unele eruptii de nemultumire in tara, dar este improbabil ca ele sa se raspandeasca in prezent. Situatia se va schimba, cel mai probabil, numai odata cu plecarea lui Ceausescu, care poate fi acompaniata de evenimente chiar dureroase

   Subliniez :

   „institute de analiza moderne

   „cursul evenimentelor socio-politice

   „partidele comuniste infiintate de URSS si-au epuizat rolul

   „plecarea lui Ceausescu, care poate fi acompaniata de evenimente chiar dureroase

   Acest „partidele comuniste infiintate de URSS si-au epuizat rolul„ confirma spusele masonului Dan Amedeo Lazarescu: „Cine nu stie ca in perioada celui de al doilea razboi mondial s-a stabilit instaurarea comunismului in Europa de Est pentru o perioada de 50 de ani, inseamna ca nu stie istorie „. Si intelegem astfel mai bine ce au vrut sa spuna prin „cursul evenimentelor socio-politice„. Si ne amintim de marturiile celebrului fost dizident sovietic, Vladimir Bukovsky, care a avut acces la arhivele Partidului Comunist al URSS. Intr-o alocutiune rostita la Bruxelles, Bukovsky a dezvaluit ca, in ianuarie 1989, o delegatie a Comisiei Trilaterale, formata din ex-premierul japonez Yasuhiro Nakasone, ex-presedintele francez Valéry Giscard d’Estaing, bancherul american David Rockefeller si fostul secretar de stal al SUA, Henry Kissinger, s-a intalnit cu Mihail Gorbaciov  pentru a-l convinge ca URSS trebuie sa se integreze în marile institutii financiare ale lumii, GATT, FMI şi BANCA MONDIALA. Potrivit lui Bukovsky, la un moment dat Giscard d’Estaing a luat cuvantul si i-a spus lui Gorbaciov: “Domnule presedinte, nu pot sa va spun exact cand se va întampla – probabil intr-un interval de 15 ani – dar Europa va fi un stat federal si trebuie sa va pregatiti pentru aceasta.” Bukovsky nu si-a putut retine uimirea fata de capacitatile profetice ale lui d’Estaing:”Asta se intampla in ianuarie 1989, intr-o vreme in care tratatul de la Mastricht din 1992 nici macar nu fusese schitat.

   Mihail Gorbaciov 1988:

    “De acum încolo, progresul global este posibil numai prin consens universal în stabilirea unei noi ordini mondiale.“

   Sa ne amintim astfel si de apropierea lui George Soros de Mihail Gorbaciov precum si de interesul acestuia fata de spatiul est european .

   George Soros, evreu, pe numele real György Schwartz (1930 -), nascut in Ungaria, speculator, investitor, activist politic, chairman al Soros Fund Management si Open Society Institute, membru Board of Directors Council on Foreign Relations. Participant intruniri Bilderberg Group. Sprijinitor al Solidaritatii din Polonia, al Cartei 77 in Cehoslovacia, finantator al revolutiilor portocalii.

   Sprijina liberalizarea drogurilor si sinuciderea prin asistenta medicala.

   I-a creat o fundatie lui Gorbaciov, cu sediul in SUA. Ca si lui Dalai Lama, la Presidio (California).

   Are stranse legaturi cu Rockefeller si este bine cunoscut pentru Black Wednesday, 1992, cand a castiagt 1,1 miliarde de dolari pe spinarea Bank Of England, de asemenea pentru fosta criza economica pe care a generat-o in Asia de sud – est. 

   La inceputul anilor ’80, George Soros a inceput sa finanteze gruparile de rezistenta, precum si persoanele aflate in dizgratia regimurilor comuniste din Europa de Est, prin „Open Society” („Societatea Deschisa”) sustinut financiar de „Soros Fund Management

   In URSS, l-a cunoscut si a devenit mentorul lui Mihail Gorbaciov. Numerosi tineri sovietici au luat calea burselor lui Soros, si au ajuns in Occident.

   Dupa ce a cheltuit 250 de milioane de dolari pentru „transformarea educatiei si economiei ruse”, a mai investit 100 de milioane de dolari pentru a crea in Rusia „International Science Foundation”.

   In 1992, a fondat – la Budapesta – „Central European University”, care formeaza cadre selectionate din intreaga Europa de Est si fosta URSS. Inclusiv din Romania.

   In China, adeptii sai au fondat „Fund for the Reform and Opening China”, au fost organizatorii mitingului-maraton din Piata Tien-An Men .

   Oficial, Soros a infiintat la Bucuresti, in 1990, fundatia care ii purta numele: „Fundatia Soros”. Ulterior, numele a fost schimbat: „Fundatia pentru o Societate Deschisa” (FSD). A fost printre primele ONG-uri infiintate in Romania.

   In realitate, era vorba de o adevarata retea: „Soros Open Network Romania” (Reteau Deschisa Soros din Romania). In cadrul acestei retele functioneaza o mare varietate de organizatii, asociatii, institutii, cluburi etc.   

   La Forumul Economic de la Davos , Elvetia, 27 Ian. 1995, spunea:

    “Lumea are nevoie de o noua ordine mondiala si va avertizez ca urmeaza o perioada de puternica dezordine în întreaga lume. “

   Cititi va rog si:

GEORGE SOROS, GUVERNUL MONDIAL, NOUA ORDINE MONDIALA, lista lui Soros

   Impartirea bipolara a lumii de dupa cel de al doilea razboi mondial era necesara pentru a se castiga timp pentru pregatirea ultimei etape in instaurarea GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE. Cele doua „ alternative „ au tinut populatia planetei ocupata cu razboiul rece, cu mirajul estului pentru vestici pana in anii 60 iar mai apoi invers, iar 40 – 50 de ani este perioada optima pentru a se schimba o generatie, caci cea anterioara isi mai punea oarece intrebari despre ce se petrece pe planeta asta. Comunismul de acel tip nu reprezenta intocmai „valorile„ STANGII primare:

   Internationalismul si anti patriotismul

   Distrugerea conceptului de familie

   „Libertate sexual „, pro homosexualitate, pro avort

   Ateismul anti crestin, dar in fapt majoritatea teoreticienilor vechi ai STANGII agreau conceptele rasaritene de influenta indo-tibetana sau direct stanismul:

Documentare celebre: “BLESTEMUL SATANIC AL COMUNISMULUI” si completari necesare

   In aceste conditii, politica nationalista, anti sodomista si anti avort a lui Ceausescu a deranjat enorm. Sa ne amintim ca Iliescu spunea ca Ceausescu a intinat valorile socialismului … In plus, datul sau cu tifla CAMATARIEI planetare (ce a condus si finantat STANGA initial) i-a semnat sentinta: uciderea de Craciun. Ca simbol.

   Sigur ca oamenii au iesit in strada si ca au fost jertfe, dar fara contributia ELITELOR, eventual se intampla precum in Valea Jiului (1977) sau Brasov (1987): revolte mai mult sau mai putin spontane, fara schimbari majore. ELITELE aveau insa de peste 200 de ani experienta pregatirii, declansarii si (daca era cazul) finantarii revolutiilor. Necazul cel mare si cel mai mare numar de morti s-a petrecut insa odata cu “aparitia teroristilor“. Si intrebarea care se pune este: de ce au avut nevoie de aceasta poveste ce a declansat o baie de sange? De ce Brucan ne spunea ca acestia apar din canele si trag din orice pozitie? Si apoi explica ca de aceea era necesara omorarea Ceausestilor, caci astfel teroristii renuntau la lupta … Sa ne amintim si de spusele lui Gelu Voican Voiculescu ce si el insista sa fie ucisi deoarece “intr-o revolutie vechii conducatori trebuie sa moara

   Intr-un interviu dat de fostul ofiter SIE Stelian Octavian Andronic lui Ion Cristoiu, aflam ca in 1972 ofiterul nu stia nimic despre Bilderberg Group. Apoi a aflat ca acesta doreste crearea unui guvern mondial, a unei armate mondiale si a unei religii mondiale, new age. A trimis nota in Romania si raspunsul venit de la “centrala“ a fost ca nu prezinta interes. Lucru ce l-a suparat si ca urmare i-a pregatit lui Ceausescu o nota pe doua pagini pe care i-a inmanat-o aghiotantului acestuia la sosirea in Olanda, cu ocazia vizitei oficiale de atunci.   

    A doua zi i s-a dat nota inapoi cu specificatia ca “tovarasul a ordonat sa fie distrusa, impreuna cu toate materialele referitoare la acest subiect “.  Nu-si explica motivul dar precizeaza ca ulterior s-a intalnit cu acel aghiotant ce i-a reamintit sa taca …  

   INTREBARI :

   Cine conducea in mod real “centrala“?

   De ce lasau impresia ca nu-i intereseaza subiectul? Ca imbecili nu erau sa nu inteleaga importanta sa.

   Cat de informat era Ceausescu despre chestiunile importante?

   Prin extensie, cat de informat era despre ce se intampla in mod real la Timisoara?

   De ce au fost ucisi sau au disparut cei ce urmareau activitatea “disidentilor“ importanti ce aveau relatii cu sovieticii sau occidentalii?

   De ce nu sunt deshumate cadravele Ceausestilor?

   Inchei spunand ca odata cu evenimentele de la 11.09.2001, cu aceasta criza in care am intrat si cu alegerea lui Obama, s-a declansat ireversibil drumul spre instaurarea STANGII primare, in cea mai malefica forma a sa:

STANGA, NOUA ORDINE MONDIALA si ANTIHRISTUL

   Cititi va rog si:

Documentare celebre: „Vladimir Bukovsky: Uniunea Europeana , Noua Uniune Sovietica”, subtitrare in limba romana si o analiza a sa

Documentare celebre: „THE SOVIET STORY” (Povestea sovietelor), subtitrare in limba romana. O excelenta demonstratie a radacinii comune COMUNISM – NAZISM. Completari necesare

Cu ocazia celebrarii caderii zidului Berlinului (9 noiembrie), MIHAIL GORBACIOV ne aminteste ca impreuna cu PAPA IOAN PAUL II a lucrat pentru edificarea NOII ORDINI MONDIALE

Mihail Gorbaciov: „Este vremea unei a doua revolutii americane, una in spiritul perestroika”

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

   NOTA:       

   Cuvintele scrise cu litere rosii, ingrosate si subliniate sunt hiperlink-uri spre articole din acest blog si care detaliaza activitatea respectivelor personaje, organizatii sau evenimente

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on decembrie 24, 2009 at 11:41 am

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. Dan Patrascu said, on decembrie 24, 2009 at 12:47 pm

  Fie ca Nasterea Domnului sa va aduca o raza de lumina intr-o lume tot mai mult acaparata de intuneric si fie ca harul Craciunului sa ne daruiasca puterea de a percepe raza de lumina care tocmai se naste pentru ca si noi sa devenim, la randul nostru raze de lumina pentru cei din jur. Craciun fericit!

  Apreciază

 3. cristian neagoe said, on aprilie 16, 2010 at 6:37 pm

  excelent!Inca din timpul asa zisului fenomen PIATA UNIVERSITATII,previziunile ma obsedase ca si acum cu atat mai mult,de panica unei autentice revolutii la scara planetara,spun cu atat mai mult cu cat s-au succedat evenimente ce le simteam ca vor veni peste aceasta lume nebuna,peste acest pamant intunecat si insangerat de atatea neamuri si popoare nevinovate cazute in cursa SLUJITORILOR LUI ANTICHRIST.Au disparut reperele si coordonatele acestei lumi,dar mai degraba a dasparut adevarata DRAGOSTE A LUI HRISTOS intre oameni,intre neamuri.intre popoare care pana mai ieri slujeau si luptau cu credinta pentru aceeasi cauza sub CRUCEA LUI HRISTOS.Unde ne sunt visatorii de odinioara,unde ne sunt nebunii dupa HRISTOS? MA-RA-NA-TA!

  Apreciază

 4. bogdan said, on iulie 24, 2010 at 10:37 pm

  Informativ post, multumesc.

  Apreciază

 5. […] BABELONICĂ ALEGE IREDENTIŞTI ANUL 89 "clasa politică" antiromânească O MARIONETĂ tokes marele revolutionar si […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: