SACCSIV – blog ortodox

Viorel Hrebenciuc si ocultismul din politica romaneasca

Posted in Flacara violeta, Traian Basescu, Viorel Hrebenciuc by saccsiv on decembrie 20, 2009

   Citez din articolul Băsescu a fost ajutat de „Flacăra violetă” la dezbaterea cu Geoană, susţine Viorel Hrebenciuc:

   Strategul PSD, Viorel Hrebenciuc, a dat o explicaţie originală referitoare la succesul lui Traian Băsescu în dezbaterea cu Mircea Geoană, dinaintea turului II al alegerilor prezidenţiale: Eu cred în ezoterism. Nu am vrut să pun confruntarea joi. Băsescu e atunci în formă maximă pentru că poartă violet.

    Viorel Hrebenciuc pare să creadă că pedeliştii au apelat şi la altfel de strategii în campanie

   Strategul PSD a mărturisit marţi seară la Antena 3 că a acceptat să pună dezbaterea Geoană-Băsescu într-o joi, deşi în această zi a săptămânii preşedintele este în forţă. Potrivit lui Hrebenciuc, joia este a Flăcării violete, iar Băsescu a purtat mai mereu violet. Aşa s-ar explica şi succesul acestuia, sugerează pesedistul.

   Declaraţia sa aproape că a trecut neobservată, dar a fost remarcată de jurnalista Sorina Matei pe blogul ei. Hrebenciuc a vorbit  despre modul în care a vrut să fixeze data confruntării dintre Mircea Geoană şi Traian Băsescu. A vrut să evite ziua de joi, pentru că Băsescu ar fi puternic atunci.

   „Cei din PD-L purtau cravate şi pulovăre violete”
   “ Am stat foarte mult pe gânduri, mi-a trecut prin gând şi am vrut să evit orice fel de dezbatere şi am avut această chestiune între a alege între miercuri şi joi, aici era clinciul în care puteam să rup această chestiune, numai că între timp începuseră atacurile cu vezi doamne, vizavi de laşitatea domnului Geoană care nu vrea să participe la dezbateri. Decizia mea a fost atunci să facem această dezbatere, am ales ziua de joi, deşi domnia sa este în forţă în ziua de joi, pentru că este violetul acela pe care îl purta, dar e altă chestiune în care nu vreau să intru… O să discutăm….  Deci în ziua de joi în general Băsescu este în formă maximă pentru că cel puţin cei care se ocupă de ezoterie ştiu ce înseamnă Ziua Flăcării violete, şi dacă aţi observat cei din PD-L purtau violet şi cravatele, şi pulovărele, şi pulovărul pe care îl purta Băsescu. Deci există o filiaţie aici. Eu cred în treaba asta, dar nu e cazul să dezvoltăm aici, putem să facem o emisiune separată.”, a spus Hrebenciuc.
   Jurnalista Sorina Matei susţine că Hrebenciuc este practicant un iniţiat într-ale clarvăzătorilor şi că mai nou, chiar şi şeful PSD Mircea Geoană ar fi ajuns să creadă în aşa ceva.
   Dâncu: Unii politicieni apelează la vrăjitoare, numerologi, bioenergeticieni
   Despre strategie politică, ezoterism şi bionergeticieni a vorbit însă pentru REALITATEA.NET, sociologul Vasile Dâncu. „Oamenii politici se bazează pe absolut orice i-ar putea ajuta în campanie. De aceea ajung să apeleze la vrăjitoare, numerologi, consultanţi de campanie care se bat cap în cap, iar strategiile lor ajung să semene precum un mozaic. Nu mă surprinde această declaraţie a lui Viorel Hrebenciuc. Domnia sa a vrut să-şi spiritualizeze imaginea, într-un moment în care în partid s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Eu pe Viorel Hrebenciuc îl cunosc de multă vreme, este o personalitate mai complexă decât lasă să se întrevadă, a stat multă vreme într-o umbră a politicii, a fost pe nedrept considerat marele sforar, marele corupt, după care i-a plăcut această imagine. Ştiu că practică yoga şi este expert în aceste domenii mai ezoterice”, spune Dâncu.
   Acesta povesteşte că de-a lungul timpului în campaniile electorale a întâlnit candidaţi la funcţii importante care au apelat la specialişti în bioenergie, care să le ofere o protecţie energetică. „Viaţa politicienilor la vârf şi echilibrul emoţional al acestora sunt foarte instabile. Stresul este foarte mare. Un astfel de politician este asaltat de tot felul de personaje oculte. Când începi să ai probleme în sondaje, când lumea nu-ţi receptează mesajul, apelezi la soluţia aceasta miraculoasă. Uneori politicienii se comportă precum nişte copii”, crede sociologul clujean.
   Directorul executiv al Institutului pentru Politici Publice (IPP), Adrian Moraru, spune că declaraţiile lui Hrebenciuc îl depăşesc. „Sper că nu a ajuns la magie neagră. Ceea ce spune domnul Hrebenciuc mă depăşeşte, dânsul pare iniţiat”, afirmă Moraru.
   Viorel Hrebenciuc nu a putut fi contactat pentru a comenta aceste declaraţii
   Ce este Flacăra violetă?
   Potrivit site-ului Lucrătorul în lumină, „Flacăra Violetă este un dar din inima Dumnezeului nostru Mamă-Tată. Scopul Divin al acestui dar este de a ajuta Omenirea să transmute în lumină atrocităţile create de noi inconştient prin folosirea greşită a gândurilor şi sentimentelor. Aceasta include orice există în planul fizic şi nu reflectă iubirea, armonia şi echilibrul Raiului pe Pământ”.
   O explicaţie ceva mai nuanţată apare într-o carte semnată de Elena Cociş şi Nicolae Oprica – Razele Iniţiatice ale Arhanghelilor, Editura FOR YOU. „Flacară Violetă cu reflexe de argintiu este guvernată de Maestrul Înalţat Saint Germain, cel ce contribuie, alături de celelalte fiinţe celeste, la purificarea lumii, la evoluţia spirituală a rasei umane. Astfel, Saint Germain aduce energia sa alături de a Arhanghelului Mihail – când intenţia este focalizată pe înlăturarea energiilor negative, oriunde s-ar găsi ele, şi transformarea lor în energii pozitive. De asemenea, alături de Raza Arhanghelului Rafael, Flacăra Violet-Argintie este invocată în aplicarea terapiilor, mai ales atunci când suferinţele sunt determinate de perturbări ale câmpurilor energetice, de prezenţa energiilor malefice sau a celor negative, ca urmare a anturajului nepotrivit, a stresului, a atacurilor PSI etc. Flacăra Violetă, denumită şi Focul Violet, este un aspect al Razei Violet şi reprezintă o energie spirituală concentrată în special pe curăţare şi protecţie energetica, care poate vindeca suferinţele fizice şi emoţionale şi participa, extrem de eficient, în procesul evoluţiei spirituale a omenirii. Pentru oricare dintre aspectele vieţii am invoca-o, ea se va manifesta prin calităţile milei, iertării, libertăţii şi transmutării”.

   Comentariu saccsiv:

   Studierea ultimului paragraf din articolul de mai sus va va duce spre vastele domenii ale teosofiei, masoneriei, ocultismului … Mai pe scurt, spre dracisme.

   E bine ca din cand in cand se mai dau pe fata politicienii, dar e rau ca majoritatea lor sunt deschisi spre aceste domenii, inclusiv spre vrajitorie. Unii o fac la modul foarte serios, altii ca amatori, dar aproape toti intorc spatele crestinismului. Spun „aproape”, deoarece poate teoretic or fi cativa altfel. Eu insa nu cunosc niciunul.

   E grav pentru tara asta si deoarece unii astfel de amatori se duc pe la vrajitoare ce au relatii inclusiv cu personaje strans legate de servicii de spionaj straine …   

   Nu stiu daca e real ce a spus Hrebenciuc despre acea zi de joi, insa e sigura aplecarea politicienilor romani spre aceste dracisme. Indiferent din ce partid fac ei parte. Lucrurile se leaga prieteni, altfel nu se reusea distrugerea acestei tari in asemenea hal:

PARLAMENTUL si GUVERNUL Romaniei, marionete ale PAPUSARILOR planetari

O parte a pretului fotoliului prezidential? ROSIA MONTANA …

45 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on decembrie 20, 2009 at 10:29 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. Adrian said, on decembrie 21, 2009 at 12:37 am

  Asta este inca un argument care demonstreaza ca Basescu este mason (pentru cei care inca mai cred ca Basescu nu face parte din sistem)

  Apreciază

 3. Rodica said, on decembrie 21, 2009 at 9:15 am

  Vedeti ce scrie si Lorin Fortuna de ajutorul ezoteric pe care i l-a acordat lui Basescu. Deasemenea referitor la oculta, la toate miscarile ezoterice si la multi „maestrii” care „ne ajuta” este o carte cu informatii interesante dintrun alt punct de vedere respectiv dezvaluiri despre zeii defecti, stricati si regatele acestor. Cartea” Misiunea Romaniei vazuta prin clarvedere directa” de Eugen Nicolae Gisca. Dansul a scris mai multe carti impreuna cu C.Ganescu si altele cu Arosoaie. Lectura placuta!

  Apreciază

 4. gil said, on decembrie 21, 2009 at 9:27 am

  pai era normal ca dracii sa faca dracisme! ca asa orice om ce nu slujeste lui Hristos lu dracu ii slujeste!!ei nu zic ca cer ajutor direct de la dracu ci de la forte,energii..fac si ei ce pot sa si asigure un loc caldut pe lumea cealata

  Apreciază

 5. solo said, on decembrie 21, 2009 at 10:22 am

  Cred ca toti sant masoni , nici un om nu poate ajunge in functii mari fara sa faca parte din sistem . Acuma conteaza ce fac pentru tara odata ajunsi in respectivele functii . Dupa cum merge treaba in Romania sant masoni adevarati , putini patrioti printre ei .

  Apreciază

  • Diego said, on decembrie 21, 2009 at 11:36 am

   masoneria a promovat intodeuna patriotismul, si masoni sunt cei mai patriotii, cerceteaza istoria si ai sa vezi Balceascu mason, Bratieni, Golestii masonii, si cati si mai cati de la pasoptism in coace am fost coundusi numai de masoni, ori stim cat de patriotii au fost acestia, fanatism patriotic.

   Apreciază

   • elena said, on decembrie 21, 2009 at 12:56 pm

    Masoneria romana in secolul trecut era intr-o faza „romatica”. Iar Balcescu …Cine a fost balcescu? Un istoric minor care a incercat sa copieze revolutia masonica europeana din 1848 si in Romania. In plus a mai scris o carte si a publicat niste reviste unioniste e adevarat. Dar are mai multe statui in tara decat marele Iorga, genialul Eminescu si renumitul Eliade la un loc care n-au fost masoni ba chiar au fost impotriva lor. Chiar mai multe si decat Cuza!! Oare de ce? Comunistii(o factiune masonica) l-au pus pe balcescu pe bancnota de 100 de lei. Oare de ce?
    Unirea din 1859 a fost facuta fara masoni ba chiar impotriva masoneriei europene care vroia un principe strain in Romania. Cuza a fost expluzat pentru ca nu le-a facut jocurile.

    Mai bine vedeti ce vor azi masonii romani: reconstruirea templului lui solomon, unificarea administrativa a tuturor religiilor intr-una satanica si guvernarea intregului pamant de catre un „rege”!! ce legatura are asta cu Romania, cu istoria romanilor si cu interesele poporului roman?

    Apreciază

 6. maria1maria said, on decembrie 21, 2009 at 11:36 am

  am citit recent o pagina cu comentarii @leonida..despre gorilieni si balaurieni, parca, si tot asa, …este foarte instructiva in domeniul conspiratiilor

  Apreciază

 7. Svetlana said, on decembrie 21, 2009 at 1:50 pm

  Nu numai in România slujeste iadului gasca de virf. Aceste dracisme se practica in toate tarile. Stau legioanele dracului si cica ne conduc pe noi. Am scuipat demult in „autoritatea” lor. O stiu sigur, pe propria piele si cu mare greu mi-am revenit. A trebuit sa trec prin moarte, nu da Doamne asa ceva nimanui. Eu am patit-o, poate ca am meritat-o. Dar am avut si mângâiere de la Domnul.

  La conducere stau ocultistii (lacuste cu intepaturi de moarte). Pe cine credeti ca votati, pe oameni? Si-n sistem este acelas taraboi. Ăştia nu-s oameni!!! Niste lighioane prefacute. Sluji a satanei. Unii dintre ei mai dau buzna si in biserici, cica se hranesc cu energie. Fac lucruri malefice constient, unii preoti zic ca-s bolnavi, astia nu-s atit de bolnavi pentru ca repet o fac CONSTIENT, iar din biserici tr. fugariti.

  Sa va paziti sa nu priviti în ochii acestor indraciti, nu-i lasati sa va pipaie nici prin contact direct nici la distante mici, nu-i ascultati ce vorbesc, dincontra aveti în gind rugaciunea lui Iisus Hristos neincetat. Daca sunteti ai bisericii ortodoxe, aveti imunitate sufleteasca prin Sfintele Taine.

  Culoarile violeta, rosie, indigo sunt culori a magiei negre, a vrajitoriei – cu asta se faleste Basescu si ceilalti? Chiar am râs de prostia lor.

  Apreciază

  • nea Anderthal said, on decembrie 23, 2009 at 5:11 am

   ..POVESTE-NE PRIN CE AI TRECUT ! O EXPERIENTA DE ASTA AR TREBUI IMPARTASITA CA SA NU CADEM SI NOI IN PLASA ‘INTUNERICITILOR”

   Apreciază

   • Svetlana said, on decembrie 23, 2009 at 10:03 am

    Daţi-mi voie să v-o prezint pe o nedoamnă lăcustă care te poate înţepa de moarte prin hipnoză, se numeşte Colaţchi Angela – şefa Departamentului Relaţii Internaţionale în incinta Academiei de Administrare Publica pe lângă Preşedintele RM, tot ea mi-a fost şi Preşedintele Comisiei la susţinerea tezei mele de master Rel. Int. Pot să vă aduc la cunoştinţă cazul umilei mele persoane prin care am trecut nu de bunăvoie, în sens că nu am fost preîntâmpinată de aceasta hipnoză, dar nici prin minte să-mi treacă că se practică pe larg zombirea în instituţiile de stat politice, nu numai în cadrul Ministerului de Interne, Externe (fiind la curent din start ca creştin ortodoxa că aceste metode sunt DRACIZME care te fac să vorbeşti tot ce ştii şi rele si bune, cele ştiute si cele neştiute, ca pe criminali puşi la zid să dea marturii nu de bunavoie ci prin ghipnoza, aici de tortura fizica nu e nevoie, au ei alte metode). Am avut de susţinut o proba de evaluare la aceasta „doamna” la disciplina Teoria Negocierilor Diplomatice, proba nefiind susţinută odată cu colegii de grupă, dar mai târziu la ea în birou fără de martori (chiar şi cu martori, un simplu fluturat cu creionul si privirea în ochii mei nu poţi să o incriminezi de ceva). În timp ce răspundeam la întrebări, ea mă priveşte în ochi, îmi spune să privesc la creionul ei, pe care îl îndreaptă spre glandele gâtului si mă programează cum ar trebui sa fie un negociator … Doar ăştia te învaţă după normele lor de conduită să priveşti în ochi şi nu la părţile inferioare ale corpului (noi creştinii ştim dimpotrivă că ar trebui să avem privirea smerită mai mult în pământ) . În acel moment au început durerile mele cumplite de cefalee, de parca aş avea pusă pe cap o cutie care produce comoţii cerebrale în toate punctele posibile ale craniului. Ce să vă spun numai Domnul mă ştie prin ce am trecut. M-am ţinut din puteri să nu dau semne de dureri, care au ţinut în aceeaşi intensitate vre-o doua săptămâni, eram pe patul de moarte, nu puteam mânca, bea, dormi . Acum nu mai aduc toate amănuntele, pentru că ţin doar de persoana mea, am ieşit din aceasta stare doar cu rugăciunea scurtă a lui Iisus Hristos. Durerile cu timpul au început sa scadă cu ajutorul multei rugăciunii , Împărtăşaniei dese, Sfântului Maslu, multa răbdare, odihna de cele lumeşti. Doar cu mila lui Dumnezeu am rezistat, atunci stai pe muchia îndrăcirii. Să vă ferească Domnul cel Sfânt de aşa ceva, din anumite motive pot să spun că poate am meritat-o. Nu ştiu cum se manifestă la alţii dar durerile pot să dureze ani si ani de zile pentru smerenie. Mai bine aşa decât să te conformezi dorinţelor lor drăceşti şi să-ţi pierzi sufletul. Au fost suferinţe mai mult trupeşti, iar de suflet m-am ţinut că n-au să se atingă. Atunci am văzut că pe cât te înalţi, pe atât ai să şi cazi şi viceversa. Dar după aceasta a urmat si mângâierea, am aflat de rugăciunea cea dulce, de liniştea, pacea si bucuria sufleteasca pe care nu o pot reda prin cuvinte. Îi mulţumesc Domnului ca mi-a dat posibilitatea să îndrept unele lucruri, care mergeau nu în direcţia corecta, DOAR CU MILA LUI DUMNEZEU, eu sunt doar un praf. A trebuit să fiu zdruncinată, prin mari suferinţe ca să îndrept ceva, că de bună voie nu mă învăţam minte. Calea, Adevărul şi Viaţa este doar El.
    Doamne Iisuse Hristoase, Fiul Lui Dumnezeu, miluieşte-ne pe noi păcătoşii.

    Apreciază

 8. ROrtodox said, on decembrie 21, 2009 at 2:40 pm

  Maine poimaine ne vor invata sa ‘ trezim kundalini`u ‘ in direct pentru ‘ sanatate si noroc in viata ‘ .. si apropo .. iar avem guvern format din fel de fel de sectanti.

  Apreciază

 9. ROrtodox said, on decembrie 21, 2009 at 2:45 pm

  asta e video`ul : http://www.videonews.ro/action/viewvideo/32404/Hrebenciuc-Basescu-este-in-forma-maxima-joia-cand-e-ziua-flacarii-violete/
  ” Adrian Moraru, spune că declaraţiile lui Hrebenciuc îl depăşesc. „Sper că nu a ajuns la magie neagră. Ceea ce spune domnul Hrebenciuc mă depăşeşte, dânsul pare iniţiat” ”
  De parca diferenta intre magii nu e doar una, denumirea ..

  Apreciază

 10. un pacat said, on decembrie 21, 2009 at 3:37 pm

  Daca sunteti ai bisericii ortodoxe si mergeti la biserica ca sa va inchinati, venerati icoanele cu pentagrama magiei albe cea cu varful indreptat in sus pt a avea imunitate sufleteasca prin Sfintele Taine.

  Culoarile violeta, rosie, indigo sunt culori a magiei negre, a vrajitoriei iar pentagrama cu varful indreptat in jos a magiei negre e impotriva religiei ortodoxe deoarece religia ortodocsa e magie alba adica e pozitiva si venereaza acea icoana numai daca Diavolul e inversat cu capul in jos
  Voi ce stiti despre magia alba si magia neagra?Dar despre simboluri?

  Apreciază

  • Svetlana said, on decembrie 21, 2009 at 5:01 pm

   Un pacar, ce indrugi aici? Te duci cu pluta?

   Apreciază

  • valentin said, on decembrie 21, 2009 at 5:09 pm

   nu ti-ar strica sa citesti ceva lucrari despre ortodoxie ! invata, invata acolo … lasa magia

   Apreciază

  • parereamea said, on decembrie 21, 2009 at 6:22 pm

   Ce stim noi? Ca nu exista magie alba sau neagra, ci doar magie care e de origine demonica.
   A spune ca ortodocsii „venereaza icoane cu pentagrame…” e o blasfemie.
   Ortodocsii nu venereaza icoane. Ortodocsii nu venereaza pentagrame sau orice alte simboluri.
   Nu ai habar despre ortodoxie, nu te exprima.
   Intra intr-o manastire sau o biserica, intreaba un calugar sau un preot, si-ti va explica.
   Nu-ti fie teama, nu te va pune sa „venerezi” nimic si nici nu o sa te mănânce.
   Indiferent ce-ti spun aici, nu te poti convinge decat vazând.

   Apreciază

  • comentator said, on decembrie 21, 2009 at 7:49 pm

   @un pacat
   ai auzit tu vreun adevarat crestin ortodox vorbind despre magie alba sau neagra? Mai, lasa cartile alea despre magie, simboluri, marile religii ale lumii, mari initiati, yoga si altele si cauta profund in ortodoxie prin ascultare de duhovnic, spovedanie, litughie, impartasanie si vei intelege fara sa citesti atat de mult! Lucrurile nu merg asa un pic de acolo, un pic de acolo ci ori asa, ori asa! Hristos este unul singur, Biserica este una singura… Nu amesteca lucrurile! In mintea ta acum este un ghiveci…”Eu sunt Calea, Adevarul si Viata”-clar!

   Apreciază

  • un pacatos said, on decembrie 21, 2009 at 9:17 pm

   SURSA-DUMNEZEU, DESTINAŢIA-OMUL, Din Comuniunea-IUBIREA dintre EI rezultă Efectele:
   CINE-L IUBEŞTE PE DUMNEZEU IUBEŞTE CA DUMNEZEU
   CINE-L IUBEŞTE PE DUMNEZEU IUBEŞTE CE IUBESTE DUMNEZEU
   CINE-L IUBEŞTE PE DUMNEZEU POATE CE POATE DUMNEZEU
   CINE-L IUBEŞTE PE DUMNEZEU FACE CE FACE DUMNEZEU
   CINE-L IUBEŞTE PE DUMNEZEU ARE CE ARE ŞI DUMNEZEU
   CINE-L IUBEŞTE PE DUMNEZEU DEVINE DUMNEZEU
   http://ezoteric.gardianul.ro/index.php?pag=nw&id=39&catid=31&m=28&p=dumnezeul-om-i-omul-dumnezeu-partea-i.html
   voi fi ca EL.

   Gratitudinea, recunoştinţa este singurul element-fapt pur uman, de aceea manifestarea ei continuă devine şi este o obligaţie. Un Dar te obligă să spui un Mulţumesc. Făcând acest gest cât mai des, recunosc Primatul divin, Darul primit şi potenţialul acestui Dar. Acest cuvânt simplu, mulţumesc, se naşte dintr-o „luare la cunoştinţă”, însă cel mai important efect al său este confirmarea îndeplinirii propriei voinţe – misiuni: eu sunt un dumnez-Eu!

   ÎNGERII

   „Sfera lor este circumscrisă de orbita Lunii. Sunt numiti şi Mesagerii; Fii vieţii. Ei sunt Spiritele clarobscurului, ale penumbrei: ei reprezintă crepusculul pentru viaţa pură a spiritului, dar pentru omenire sunt zorii zilei divine.

   Când începe evoluţia omenirii, sunt cei din urmă născuţi printre Ierarhiile existente. De aceea ei preced direct omul în drumul său spre divinitate.
   http://ezoteric.gardianul.ro/index.php?pag=nw&id=141&catid=36&m=&p=rudof-steineir-si-dionisie-areopagitul-.html

   Apreciază

   • Svetlana said, on decembrie 22, 2009 at 6:15 am

    Mai lipeste-l aici si pe Basescu, Gioana, magia alba,magia neagra, simboluri, chiloti de culoare violeta, steaua cu cinci colturi in sus si in jos si AI SA FII ZEU pe loc indata ce ti-o trasnit trasnea.

    Apreciază

  • nea Anderthal said, on decembrie 23, 2009 at 5:12 am

   ..Magia ‘alba” sau „neagra” to a necuratului este!Nu poti sluji la doi stapani !ALEGE !

   Apreciază

   • Svetlana said, on decembrie 23, 2009 at 7:23 am

    Corect si una si alta e tot un drac.

    Apreciază

 11. Un creştin_ortodox said, on decembrie 21, 2009 at 3:41 pm

  Măi saccsiv, mă dezamăgeşti cu astfel de articole. Dacă e aşa, atunci de ce nu s-a îmbrăcat Geoană în violet toată campania electorală? Frate, baţi câmpii. Mâine, poimâine o să zici că Băsescu în ziua alegerilor purta chiloţii pe dos, pentru noroc. Ai grijă să nu laşi cuţitul cu lama în sus sau să verşi sare pe jos, ca să nu ai scandal în casă. Iar dacă nu ai cu cine, ai grijă, dacă o mâţă neagră îţi taie calea, să faci trei paşi înapoi şi să scuipi de trei ori în sân, să nu ai ghinion. Hai noroc! 😀

  Apreciază

  • parereamea said, on decembrie 21, 2009 at 6:14 pm

   Bati câmpii, tu. N-ai ce scrie?
   N-ai vazut ca saccsiv nu a facut decat sa citeze un articol din realitatea.net? Si nu e singura care a scris despre asta. Citisem anterior si eu despre asta, din alta sursa.
   De unde ai tras tu concluzia ca e superstitios?

   Apreciază

 12. Svetlana said, on decembrie 21, 2009 at 4:54 pm

  Unui crestin ortodox, dar de ce crezi ca are nevoie saccsiv de NOROC. Tu macar stii ce inseamna noroc? Noroc este – DEMON, paginii isi dadeau pruncii spre devorare fiarelor, si prin diferite ritualuri diavolesti zeului Noroc pentru a avea noroc si avutii in aceasta viata.
  Iar tu , un crestin ortotox, ne dai cu traditia norocului. Dute de aici cu norocul tau. Si nu mi-l pomeni pe dracul la sanatate.

  Apreciază

 13. Witness said, on decembrie 21, 2009 at 6:24 pm

  Este foarte adevarat ce scrii, si aceasta nu se intimpla numai in Romania, ci as zice mai degraba ca este imprumutat sau imitat de maimutoii romani de la adevaratii satanisti care astazi au ajuns sa conduca lumea. Am observat mai de mult un anumit cod al culorilor la politicienii mai importanti din lume. Cravatele lor au numai numai anumite culori, reprezentind probabil un cod ierarhic pe care inca nu am reusit sa-l descifrez decit partial. Cravata neagra (Sarkozy si Medvedeev) cred ca este rangul cel mai mare. Sarkozy nu poarta DECIT cravata neagra. Apoi albastru inchis nu poarta decit Berlusconi. Urmeaza cravatele rosii si bleu: Obama, Manuel Barroso, Ehud Olmert, Geoana :))), Bush, Clinton etc. si in sfirsit cravatele violete ca Gordon Brown. Am mai observat ca uneori in congresul american, aproape toata lumea poarta rosu (inclusiv femeile), ceea ce este foarte ciudat pentru ca femeile in general evita sa se imbrace in aceleasi culori. De remarcat este faptul ca Putin nu poarta o culoare anume, nu pare sa faca parte din ‘grup’. Iar musulmanii: Karzai, Ahmadinejad, Ghaddafi, liderii palestinieni Hamas, etc. nu poarta cravate, stiut fiind faptul ca portul cravatei a fost initiat de masoni.

  Apreciază

  • Svetlana said, on decembrie 22, 2009 at 2:12 pm

   Si de ce oare nu se imbraca in culorile curcubeului, se zice ca cica curcubeul nu este legamântul dintre Dumnezeu si om, dar simbolul piderastilor. Cum va place asta? Degradatii astia le intorc pe toate cu fundul in sus. Mare tambalau în capul lor.

   Apreciază

   • comentator said, on decembrie 22, 2009 at 6:36 pm

    este normal ca astia, piderastii (cum ii numesti tu), sa le intoarca pe toate cu fundul in sus…. asa le place si lor sa stea! … in continuare ar fi urmat cateva urari de „bine” pentru astia dar nu este cadrul ….

    Apreciază

 14. naayram said, on decembrie 21, 2009 at 9:04 pm

  fratilor va rog cititi mai atent Scriptura.cei trei magi au avut intaietatea inchinarii.multi sfinti parinti sustin ca l-i s-a aratat steaua intrucat ei prin stiinta stelelor intelegeau lumea-si i-a atras Dumnezeu prin ceea ce cunosteau.Magia(este un termen foarte vechi-inseamna intelepciune) nu trebuie confundata cu vrajitoria.Eu vorbesc de magia celor trei magi.Vaalam vrajitorul a binecuvantat pe Israel-deci nu se stie prin cine vorbeste Dumnezeu.Paremi-se chiar ca un sfant parinte(nu-mi amintesc care-sper sa nu gresesc) sustinea ca ei au aflat despre Nasterea Domnului din stiinta stelelor.

  Apreciază

 15. naayram said, on decembrie 21, 2009 at 9:07 pm

  http://www.ioanguradeaur.ro/492/cuvant-la-nasterea-domnului/

  Steaua a adus pe magii de la răsărit; porunca Cezarului a adus pe Maria în cetatea ei părintească, care s-a numit de prooroci ca loc de naştere a lui Hristos. Din aceasta, noi vedem că şi Fecioara se trăgea din neamul lui David, căci dacă ea era din Betleem, era dovedit că şi ea era din casa şi familia lui David.

  Apreciază

 16. mihai-cristian said, on decembrie 22, 2009 at 9:32 am

  Din pacate ,la mine la serviciu treaba asta cu flacara violet si cu saint-germain e groasa rau.Am doua colege si inclusiv sefa mea care participa la meditatii si ,zic ele cica la rugaciuni.Pentru ele totul a inceput cu un personaj „Mitrut”(poate fratele Saccsiv se va ocupa de el )care atrage tot mai multi prozeliti.Intr-o etapa destul de intunecata a vietii mele l-am cunoscut si i-am cunoscut si invatatura.Sfatuit de ele ,am mers ca prostu’ si am cerut ajutorul lui intr-un necaz.M-a ferit Dumnezeu de a crede in invatatura lui Mitrut .Este o invatatura blestemata in care le spune bietilor i oameni ca nu exista pacate ci doar experiente pozitive si negative ,ca sunt o grama’ de spirite si entitati luminoase care de abia asteapta sa ne ajute sa transcedem intr-o lume mai buna, ca el este in topul spiritelor si ca are o misiune mareata pe pamant de a pregati oamenii pentru dimensiunea a cincea si pentru o noua lume …Am prins si eu fugitiv, de pe la sefa mea(ea chiar vorbeste noaptea cu saint-germain ) uitate, pe desktop sau pe hartii adevarate incantatii si invocatii catre saint-germain si alti demoni.Nu pot sa fac mai nimic din nefericire, ci doar sa incerc ii pazesc dupa puterile mele slabe si neputincioase pe ceilalti colegi ai mei de ratacirile astea.Le vorbesc cat pot despre Iisus Dumnezeu,despre importanta spovedaniei si a mersului la Biserica si le arat tot felul de articole folositoare sufletului de pe internet, sau le imprumut carti.Cu colegele mele ,adeptele lui Mitrut nu pot face mare lucru.Mai ales ca Mitrut a amestecat intr-un mod parsiv Biserica si credinta in Dumnezeu cu blasfemiile lui.A avut chiar tupeul sa le minta ca a fost la parintele Iustin sa ia binecuvantare pentru „lucrarea ” lui si ele saracele chiar au crezut (cica parintele ia zis „mergi Apostole „,auzi comedie).Le-am propus ca pe cheltuiala mea sa mergem la Petru Voda si sa il intreb pe Parintele Iustin de Mitrut dar nu au vrut in ruptul capului.S-au impotrivit cu inversunare practic m-au si speriat.M-am mai speriat odata cu una din ele.Era vorba de Sfanta Scriptura ,pe care zicea ea ca e scrisa de oameni doar asa ca pe vremea aia nu era nimic mai bun pentru a ghida oamenii spre sfere mai inalte.Da’ acu’ daca au venit „entitatile”….Fratilor, va spun ,datorita meseriei pe care o practic(lucrez in vanzari de vreo zece ani) am o anumita elocinta si argumentatie in discutiile pe care le port, dar in cazul asta ,practic, am dat in balbaiala si vorbele nu se legau deloc.Dar deloc.Aveam ca un fel de teama in suflet si am pus umilit capul in pamant si mi-am zis ca asa imi trebuie daca ma cred eu destul de tare sa ma bag in chestiile astea cu dinti de lapte .Iertati-ma daca am vorbit prea mult de mine dar asta e situatia la mine la serviciu si cred ca in multe alte locuri din tara.Doamne ajuta !

  Apreciază

  • ovidiu said, on decembrie 22, 2009 at 12:19 pm

   Mihai,
   Acelasi lucru se intimpla si cu sectarii.Cred ca nu tre sa ne consumam noi in lupte care ne depasesc.Ei trebuie sa se schimbe din interior.(Noi,normal,avem constiinta ca o facem spre binele lor dar, din pacate, nu ai reusi sa-i convingi ca albu-i alb si negru -negru pt simplul fapt ca ei sint montati bine impotriva argumentelor crestin ortodoxe ,din start).Tactica cea mai perversa a gurusilor este aceea de a-si condimenta „ciorba”cu parti de adevar. I-i schimba doar un „specialist”ori o revelatie de la Dumnezeu.Altfel le punem paie pe focu si nu rezolvam nimic doar ne creste frustrarea.

   Apreciază

   • mihai-cristian said, on decembrie 22, 2009 at 1:21 pm

    Ovidiu,acum la locul de munca e instalat un fel de armistitiu.Eu nu vorbesc in prezenta lor decat chestii de serviciu sau de alta natura dar nu despre Biserica sau Dumnezeu ,la modul in care sa incerc sa polemizez cu ele.Cel putin nu ma mai fac inchistat sau incuiat. Iar ele nu mai incearca sa vorbeasca si altor colegi despre flacari violet si purpurii ,ci si-au format un fel de bisericuta a lor in care isi povestesc experientele.Dar e o chestie de moment.Am o banuiala ca la un moment dat sefa mea o sa-si ia o sapaliga mai ascutita daca ma intelegi ce vreau sa spun…

    Apreciază

   • parereamea said, on decembrie 22, 2009 at 1:38 pm

    mihai-cristian, nu te-ai gandit ca ai putea sa te rogi pentru ele?
    Nu e deloc usor desigur, ar fi bine sa vorbesti si cu duhovnicul tau, dar parca merita incercat. Nu e vorba numai despre ele, ci de influenta pe care ele o au asupra copiilor lor, etc…

    Apreciază

 17. […] Comentariul zilei (22.12.2009): PAGANISMUL este imbratisat de din ce in ce mai multi factori de decizie din Romania … Posted in Holdevici Irina, Iolanda Mitrofan, Ion Manzat, NEW AGE, PAGANISM, SPER, Societatea de Psihoterapie Experientiala Romana, Terapia Unificării, ezoterism, ocultism, pshihopatologie, psihoterapie, vrajitorie, yoga by saccsiv on decembrie 22, 2009    Iata un comentariu postat de mihai-cristian la articolul Viorel Hrebenciuc si ocultismul din politica romaneasca: […]

  Apreciază

 18. mihai-cristian said, on decembrie 22, 2009 at 2:16 pm

  @ parereamea, sigur ca ma rog pentru ele dupa puterile mele slabe ,mai ales ca sunt colegele mele cu care impart multe ,inclusiv pauza de masa.Sa nu ma intelegi gresit, le iubesc ,ma doare situatia,pentru ca sunt persoane minunate si sufletiste cu care in orice alta problema ma inteleg bine.Duhovnicul meu stie de mai demult de toata tarasenia ,mi-a zis sa actionez cu tact si diplomatie dar sa nu tac cand e vorba de Adevar.Nici eu nu am actionat cum trebuie si in multe cazuri am gresit,recunosc, poate si datorita faptului ca fiind de putin timp sosit acasa in Biserica Ortodoxa (doar de un an jumatate) am avut o ravna prost inteleasa si prost aplicata ,o ravna protestanta si rigida prin care ma raportam la celilati din jurul meu.

  Apreciază

 19. […] Viorel Hrebenciuc si ocultismul din politica romaneasca […]

  Apreciază

 20. gabi said, on ianuarie 13, 2010 at 11:56 am

  Cartea ,, Misiunea Romaniei Observata Prin Clarvedere Directa “ este o carte formidabila .Am citit multe carti de esoterism dar niciuna nu m-a facut sa inteleg atat de multe lucruri cu privire la cele trei intrebari fundamentale ,, cine suntem “, ,,de unde venim si de ce venim aici si nu altundeva ? “ si ,, unde ne ducem ? “ . Autorul a studiat prin tipul de clarvedere directa teritoriul Romaniei cu tot ce cuprinde el adica lumea vegetala , lumea animala si lumea oamenilor . Clarvederea directa este o capacitate prin care poti vedea direct prin trupul fizic alcatuirea energetica si principiul de functionare energetic al teritoriului Romaniei si al oamenilor care atunci cand vin pe teritoriului romanesc imbraca pentru o existenta un vehicol energetic aparte , tipic romanesc , alcatuit din trei vesminte : sufletul , trupul si aura . Autorul a studiat prin clarvedere directa , timp de doua decenii traiectul acestor oameni de la venirea lor pe teritoriul romanesc , copilaria lor , maturitatea lor , batranetea lor si intoarcerea lor inapoi de unde s-au coborat . Totodata autorul puncteaza principalele forte obscure aflate pe teritoriul romanesc , care incearca sa blocheze Misiunea Romaniei si misiunea fiecarui om care vine pe teritoriul Romaniei si devine roman pe timpul unei existente . Personal gasesc aceasta carte ca fiind cea mai completa carte esoterica citita de mine si asteptata in atata amar de vreme . In afara de cartile pe care autorul le-a scris singur mai exista ciclul de 5 carti ,,FORTA CONTRA FORTA” scrise de Cristian Ganescu pe baza informatiilor clarvazatorului roman si ciclul de 7 carti ,, OMUL SI ARTA DE A LUMINA scrise de maestrul rei-ki Mihai Arosoaie in colaborare cu clarvazatorul . Toate aceste carti abunda de informatii uluitoare amanuntite asternute in urma observatiilor atente prin clarvedere directa . Personal il gasesc pe autor ca fiind Rudolf Steinerul Romaniei . Am gasit multe similitudini intre autor si oamenii luminii despre care vorbeste Sundar – Sing si Vanga in profetiile lor despre viitorul Romaniei . Tocmai de aceea consider ca generalul roman stie bine ce spune . Lectura placuta .

  Apreciază

  • saccsiv said, on ianuarie 13, 2010 at 6:13 pm

   „Rudolf Steinerul Romaniei”

   adica un ratacit mai mic, dar tot ratacit …

   Apreciază

 21. gabi said, on ianuarie 14, 2010 at 10:58 am

  ,, Ratacire ” este o buruiana amara din care in vremurile cele mai tulburi ale sufletului meu ma indestulam . Teama este calea intunecata prin manie si ura inspre suferinta si pierzanie . In omul neumplut cu Dumnezeu se manifesta neincetat o teama surda de a nu pierde ce are drag adica parintii ,familia si slujba . Aceasta teama teribila se amplifica nespus de mult la cei care sunt saraciti de alesii lor din fruntea tarii ,care ii fura in loc sa ii indestuleze . ( si juramantul cu man ape BIBLIE al unui ales al tarii este urmatorul : ,, Jur sa fac totul pentru PROPASIREA SPIRITUALA SI MATERIALA a fiecarui roman si a ROMANIEI . Asa sa-mi ajute Dumnezeu . “) . Teama romanilor ,,nepropasiti material “ de catre cei pusi sa faca asta , teama de a pierde parintii si familia ,dupa ce a pierdut slujba si demnitatea de om creat dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu se manifesta diferit . La unii teama se transforma in ura iar apoi in manie impotriva celor ce i-au napastuit iar apoi impotriva tuturor semenilor . Si teama care a dus la ura iar apoi la manie duce apoi la suferinta in urma incercarilor de a lua prin forta si crima mijlocul material de supravietuire demna de un om creat dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu . La oamenii ,,nepropasiti spiritual” , neumpluti cu Dumnezeu de catre cei pusi sa faca asta , teama de a fi privat de Dumnezeu de catre cei pusi sa faca asta se manifesta mai acut decat teama de a fi privat de cele necesare traiului . Si automat teama unui roman neumplut de Dumnezeu se transforma in manie impotriva celui care trebuia sa-il umple cu Dumnezeu si nu a reusit . Apoi mania lui se transforma in ura pentru cel care nu a reusit sa-l umple cu Dumnezeu , intr-o ura ascunsa care la inceput mocneste iar apoi se revarsa impotriva tuturor preotilor si impotriva Bisericii mai intai prin gand apoi prin cuvinte iar apoi prin fapte . Ura lui nestinsa produce o suferinta de nestins . Este momentul fatidic cand romanul schimba pe preotii Adevaratului Dumnezeu cu ,, maestrii spirituali “ care nu sunt altceva decat preoti ai altor ,, Divinitati”. Iar aceste slugi intunecate il pacalesc pe roman ca ei il pot ,,propasi” spiritual si ca il pot umple cu Dumnezeu . Si asa romanul este initiat fara sa stie in initieri in Noua Energie si in deschideri de portaluri care nu sunt altceva decat artele diavolesti si satanice ( stiintele Zeilor adica stiintele Adamilor , oamenilor care au vrut sa fie Dumnezei dar nu au reusit ) in artele vindecarii care nu sunt altceva decat artele draconice ( ingerii cazuti )si in orice forme de citit viitorul ori de ghicit care nu sunt altceva decat artele demonice ( fiintele naturii cazute). CU O ABILITATE DE NEEGALAT ,,maestrii spirituali “, slugi ale ,,Celui Viclean “ inlocuiesc pe Hristos din sufletul tau cu Cel Rau . Am prieteni buni care toata viata s-au scolit in toate aceste arte intunecate . De la un timp insa se eschivau pana cand i-am privit intrand intr-o biserica . Cand i-am luat peste picior mi-au dat o carte subliniata cu multe culori . Fata lor era atat de senina iar ei emanau atata pace incat mi-am amintit cum eram in copilarie . Cartea ,,Misiunea Romaniei Observata Prin Clarvedere “ m-a schimbat total . Dup ace am citit-o am priceput totul . Am simtit clar cum mi se ia cea de pe ochi si depe fata . Am inteles tot ce imi tot spunea preotul . Am inceput sa merg la toate slujbele . Inteleg toate cuvintele citite in biserica . Viata mea s-a schimbat total sin u-l mai schimb pe Hristos cu nimic caci acum stiu dece … Am cumparat toate acatistele , am inceput sa citesc Biblia . Este incredibil cum se deschid ochii si urechile mele pentru ele acum . Am strans toate cartile oculte , toate cursurile si toate revistele si le-am dat foc . Inainte eram orb si surd sin u pricepea . SACCIV acum inteleg lupta ta si a celor ca tine de a smulge sufletele Din mana Celui Viclean . Acum lupta ,,maestrilor spirituali” si a celor ce fac emisiuni televizate de a abate sufletele de la HRISTOS . Nu stiu cat de ratacit poate fi autorul cartii ,,Misiunea Romaniei Observata Prin Clarvedere pentru ca nu il cunosc . Stiu doar cat de ratacit eram eu inainte de a citi aceasta carte … Generalul roman stie mai multe decat lasa sa se inteleaga . Este GROAZNIC , INFIORATOR ,ca Romania sa ajunga pe mana unor ,,maestrii spirituali” pentru ca stapanul lor nu este HRISTOS .

  Apreciază

 22. Rgogu said, on august 27, 2010 at 7:15 am

  Saccsiv, dar de Gigi Becali ce zici? Sau de Vadim Tudor?

  Doamne ajuta!

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: