SACCSIV – blog ortodox

Un site spurcat: „INCLUSIVE ORTODOXY”

Posted in HOMOSEXUALITATE, SODOMIE by saccsiv on decembrie 18, 2009

   Iata despre ce este vorba:

http://www.truthsetsfree.net/praise.htm

   Justin R. Cannon, spune ca ideea fondatorii Inclusive Orthodoxy i-a venit ca urmare a constatarii cresterii numarului de crestini homosexuali care doresc să ştie ce spune Biblia despre sodomie:

http://www.truthsetsfree.net/us.htm

   Personajul este de asemenea fondatorul RainbowChristians

   N-am navigat prea mult pe respectivul site, caci mi-e greata. Am atras insa atentia asupra sa, pentru a se vedea cat de departe s-a ajuns si ca nu mai este mult pana la:

14. Iar când veţi vedea urâciunea pustiirii, stând unde nu se cuvine – cine citeşte să înţeleagă – atunci cei ce vor fi în Iudeea să fugă în munţi,  

15. Şi cel de pe acoperiş să nu se coboare în casă, nici să intre ca să-şi ia ceva din casa sa,  

16. Şi cel ce va fi în ţarină să nu se întoarcă îndărăt, ca să-şi ia haina.  

17. Dar vai celor ce vor avea în pântece şi celor ce vor alăpta în zilele acelea!  

18. Rugaţi-vă, dar, ca să nu fie fuga voastră iarna.  

19. Căci în zilele acelea va fi necaz cum nu a mai fost până acum, de la începutul făpturii, pe care a zidit-o Dumnezeu, şi nici nu va mai fi.  

20. Şi de nu ar fi scurtat Domnul zilele acelea, n-ar scăpa nici un trup, dar pentru cei aleşi, pe care i-a ales, a scurtat acele zile.  

21. Şi atunci dacă vă va zice cineva: Iată, aci este Hristos, sau iată acolo, să nu credeţi.  

22. Se vor scula hristoşi mincinoşi şi prooroci mincinoşi şi vor face semne şi minuni, ca să ducă în rătăcire, de se poate, pe cei aleşi.  

23. Dar voi luaţi seama. Iată dinainte v-am spus vouă toate.  

24. Ci în acele zile, după necazul acela, soarele se va întuneca şi luna nu-şi va mai da lumina ei.  

25. Şi stelele vor cădea din cer şi puterile care sunt în ceruri se vor clătina.  

26. Atunci vor vedea pe Fiul Omului venind pe nori, cu putere multă şi cu slavă.  

27. Şi atunci El va trimite pe îngeri şi va aduna pe aleşii Săi din cele patru vânturi, de la marginea pământului până la marginea cerului.  

28. Învăţaţi de la smochin pilda: Când mlădiţa lui se face fragedă şi înfrunzeşte, cunoaşteţi că vara este aproape.  

29. Tot aşa şi voi, când veţi vedea împlinindu-se aceste lucruri, să ştiţi că El este aproape, lângă uşi.”

(Marcu 13, 14-29)  

   Cititi va rog si:

SPURCAREA PLANETEI CONTINUA: primul episcop homosexual din lume este o lesbiana suedeza …

Bat vremurile apocaliptice la usi? Se pot ele asemui istoriei cetatii Ninive?

Articolul anului: „DESPRE EPOCA LUI ANTIHRIST SI REVENIREA PROROCULUI ILIE, CA „AL DOILEA INAINTEMERGATOR AL VENIRII LUI HRISTOS””

 

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on decembrie 18, 2009 at 2:42 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. stefan said, on decembrie 18, 2009 at 2:45 pm

    Mai frate… mie imi cam pare rau c-am dat link la asta ca tare mizerabil este si nu vreu sa fii cauzat deruta si greata.

    Apreciază

    • saccsiv said, on decembrie 18, 2009 at 2:50 pm

      stefan

      este bine ca l-ai dat. Acest articol il folosesc si ca preambul pentru un material mai amplu ce-l voi posta dupa sarbatori. Situatia e cu mult mai grava decat se stie …

      Apreciază

  3. adris said, on decembrie 18, 2009 at 3:37 pm

    Din punctul meu de vedere, cu cat stie mai putin un crestin ortodox adevarat, cu atat crede, spera si iubeste mai mult. Istoria a dovedit acest adevar, intrucat pe parcursul celor peste 2000 de ani, aceste trairi ce stau la baza mantuirii au scazut in mod continuu. Apogeul este chiar in zilele noastre. Stim de ce!

    Apreciază

  4. stefan said, on decembrie 18, 2009 at 3:44 pm

    Apai este si zic asta pentru ca o traiesc zii de zii.
    De exemplu la lucru atat in prezent cat si inainte mi-am luat foarte multe palme cum s-ar zice.Pentru ca multi nu ma suportau,de parca ai ardeam cu prezenta intr-un fel.
    Sa-ti dau un exemplu penibil.
    Acum cateva zile, la lucru, o tanti ma intreaba facand conversatie :
    -So, have you done your Christmas shopping?
    Eu zic:
    -Umm.. adica ce vrei sa zici?
    Ea zice
    -Yea, Christmas shopping,you know buy yourself new stuff and stuff for everyone else !? You dont do that? do you not celebrate Christmas?Do people in your country not celebrate Christmas?
    Eu zic
    -Craciunul inseamna exact aia, Nasterea lui Hristos, si crestin fiind aia este ceea ce sarabatoresc si nu consumerismul si stupida risipa asa de promovata si ridicata la rang de ‘traditie’ uitand intru-totul de cele ce trebuiesc sa fie facute cu adevarat cu ocazia acestei sarbatori.
    (individa este relativa socata pentru 2-3 secunde data fiind replica, asta pentru ca ASA de plafonate,vagi si fara de rost si esenta sunt ‘discutiile’ intre indivizi p-aici ca probabil nu mai auzise ceva de genu’ de ani de zile)

    Ca urmare a acestei simple replici individa ( care este si ceva o sefa – nu sefa mea) nu ma suporta, nici buna ziua nu mai da si evita si privirea … mai nou aud ca baga si strambe … dar de n-am putut sa tac, n-am putut sa raman pasiv si sa ma complac in a o aproba.

    ––––––––-

    O alta intamplare de care mi-am adus aminte acum este de acum vreo 8 ani, la scurt timp dupa ce am ajuns in Canada.
    M-am inscris la colegiu la marketing si am intrat cu brio data fiind hartia de bac.
    Oricum, aproape de sfarsitul anilor si aproape de promovare ni s-a dat de facut un proiect cu caracter de grup (group project).
    Tema proiectului era bazat pe urmatorul scenariu:
    Toti lucram la o mare firma farmaceutica, firma mare de succes si cu ample capabilitati atat de productie cat si de ‘research’. Toti ( adica grupul din care faceam parte) eram departamentul de Marketing.
    Si uite asa facand aia researchu lor descopera efectiv tratament la o boala in prealabil crezuta incurabila.
    Bun si acum ideea era urmatoarea, decideam sa dam tratamentul asta populatiei sau nu ?!? Il oferim la pret mare,mic ?! il dam in ‘bucati’/ ‘tronsoane’ ?!
    Oricum dupa MULTA munca de convingere grupul decide ca tratamentul sa fie ‘dat drumul’ spre populatie la un pret acceptabil in mici ‘sarje’.
    Totul se pune la cale etc etc , are loc prezentarea cazului in public adica in prezenta ‘catedrei de marketing si multi altii ‘ si BELEA ! toti din grup iau note sub baremul de promovare ?!?! hmmmm

    Dupa cateva zile sefa catedrei ma cheama in birousi zice:
    -So i hear you were one who promoted such public-oriented policy right?
    eu
    -Da sunt
    -Right, it is absolutelly unaceptable… to both promote such policy in the open and to even think of adopting it in the first place.What you should be thinking of, aspiring to and striving for is an ever increased profit margin for the organization. A company is a profit driven organization and not something you do for the good of the people.
    -Bun dar ce am facut nu se opune facerii de profit, ba dimpotriva, tratamentul va fii si el vandut si doar multi sunt bolnavi – toti vor cumpara si firma va face bani evident. Plus ca si dupa ce toti bolnavii de boala „X” sunt vindecati tot vor ramane multe alte si firma tot va continua sa aiba vanzari.
    -It is unaceptable ! The ONLY target is continual and ever-inceasing profit using all and any means.I therefore ask you re-formulate publicly in a group presentation the previous statement. You and the whole grup WILL fail the course if you do not do it.
    …………..
    Si am refuzat sa schimb prezentarea ceea ce a rezultat in (practic) expulzarea mea din colegiu lol…
    Mai tarziu am dedus ca toti ceilalti au fost pusi in fata aceleiasi alegeri de la unul din grup care mi-a spus ca nu a fost dat afara. Din nou am dedus ca acesta a fost de acord sa-si schimbe afirmatia initiala…
    Asta-i … mare belea zii de zii si peste tot.

    Ma scuzi ca-m scris mult 😀

    Apreciază

    • timisorean1 said, on decembrie 20, 2009 at 7:39 pm

      Stefane, Stefane, vino acasa! mai rezisti acolo?

      Apreciază

  5. Tardea Raluca Diana said, on decembrie 18, 2009 at 3:54 pm

    Am cunoscut si eu diferite individe si indivizi cu minte de molusca care „propovaduiau ortodoxia” si pledau pentru prostitutie,consum de droguri s.a.m.d.,dar aveau niste cornite in spate.Cica afirmau „sa nu judeci aproapele”.Dar adaug:cel care sminteste va avea rasplata cuvenita „in rand cu lucifer”.Asemenea oameni care smintesc cu crucea in mana,avand in suflet smoala iadului nu valoreaza nici doi bani gauriti in fata lui Hristos!!!Da,judec,si ce daca?

    Apreciază

  6. stefan said, on decembrie 18, 2009 at 4:14 pm

    Pt adris,

    Eu sunt in mare masure de acord cu tine.
    In sensul ca pretul pentru cunoastere/cunostinta este MULT prea mare in raport cu pierderile si foarte probabila smintire,derutare etc.
    Cu cat omul devine mai cunoscator si cunostinta lui devine mai ampla cu atat se mareste si creste exponential probabilitatea ca acesta sa se sminteasca.
    D-aia eu spun ca acela care cunoaste si apoi sie-si isi zice „am aflat multe dar un singur lucru din cat stiu are importanta , ca defapt nimic nu stiu” este primul pas spre a se smeri si a-si da sema , a realiza ca fara Dumnezeu nimic nu stie si ca in fata lui Dumnezeu ‘stiinta’ inseamna ‘0’ si ca , in context, numai smerenia conteaza.

    Apreciază

    • Svetlana said, on decembrie 18, 2009 at 4:39 pm

      Sunt de acord. Cu cit mai multe aflam, cu atât mai mare raspuns lui Dumnezeu avem de dat. Sa nu zicem ca nu am stiut ce facem.

      Apreciază

  7. nea Anderthal said, on decembrie 18, 2009 at 8:24 pm

    salut,
    Cred exista o cale de mijloc sa impaci pe toti: fiecare homsexual sa se casatoreasca cu o lesbiana.Asa se rezolva problemele celor ce lupta la disperare ptr. aceste „drepturi”.

    Apreciază

  8. […] Un site spurcat: „INCLUSIVE ORTODOXY” […]

    Apreciază

  9. […] Un site spurcat: „INCLUSIVE ORTODOXY” […]

    Apreciază

  10. […] Un site spurcat: „INCLUSIVE ORTODOXY” […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.