SACCSIV – blog ortodox

TRAIAN BASESCU nu rateaza nici o ocazie in a confirma ca este O MARIONETA A ELITELOR: „Sustinem fara rezerve reducerea cu 30% a emisiilor de carbon”

Posted in Copenhaga, Traian Basescu by saccsiv on decembrie 18, 2009

   Citez din articolul Traian Basescu despre conferinta Copenhaga: Sustinem fara rezerve reducerea cu 30% a emisiilor de carbon:

   Romania sustine fara rezerve obiectivul ambitios stabilit de Uniunea Europeana pentru conferinta de la Copenhaga privind schimbarile climatice – reducerea cu 30% a emisiilor de carbon, a declarat joi presedintele Traian Basescu, inainte de a pleca spre capitala Danemarcei.
   „La ultimul Consiliu European, s-a stabilit ca statele europene sa mearga la Copenhaga cu propunerea ca pana in 2020 la nivel global sa se realizeze o reducere  cu 30% a emisiilor de noxe„, a precizat Traian Basescu.
   Seful statului a subliniat ca, prin acest obiectiv ambitios, UE si-a asumat calitatea de lider in batalia impotriva schimbarilor climatice.
   Din punct de vedere national, „cota ce ne va reveni inseamna costuri suplimentare dar eu cred ca sunt costuri aduc beneficii romanilor, pentru ca inscriem aceasta politica de reducere a emisiilor de carbon in linia modernizarii Romaniei„, a explicat Traian Basescu. El a adaugat ca Romania sustine ca responsabilitatea trebuie impartita intre toate statele si poluatorii cei mai mari trebuie sa-si asume cele mai mari costuri.
   Presedintele si-a exprimat speranta ca aceste ultime doua zile ale Conferintei vor permite depasirea diferendumurilor si „in prezenta sefilor de stat se va ajunge la un acord care sa dea satisfactie cetatenilor europeni si cetatenilor romani, in mod deosebit”.
   „Pentru noi e o problema de modernizare si dezvoltare durabila a tarii, din acest motiv sustinem fara rezerve obiectivele UE„, a adaugat Basescu. Un alt avantaj pentru Romania este posibilitatea de a efectua acest efort de modernizare prin fonduri nerambursabile, pe programele europene de mediu.
   Importanta acestei conferinte decurge din faptul ca protocolul Kyoto, in baza caruia se actioneaza pentru reducerea emisiilor de carbon, expira in 2012.
   „In lipsa unui acord politic puternic la aceasta conferinta exista riscul ca, din punct de vedere juridic, politicile de reducere a emisiilor de carbon sa nu mai aiba suport international„, a explicat Traian Basescu.
   Obiectivul conferintei este realizarea unui „document politic extrem de angajant pentru statele membre ONU, astfel incat pana in 2012 sa fie emis un document juridic care sa fie validat de statele membre ONU in parlamentele nationale iar incetarea protoculului Kyoto sa poata fi inlocuita cu un nou tratat juridic, a adaugat el.

   Daca imperiul zice ceva, cum ar putea sluga sa contrazica?

VIDEO: Presedintele UE, HERMAN VAN ROMPUY, este oficial marioneta grupului BILDERBERG si a declarat ca s-a mai facut un pas spre GUVERNUL MONDIAL. Daca nici acum nu va treziti, aproape ca VA MERITATI SOARTA

   Cat despre incalzirea asta globala, cititi va rog:

Articolul zilei (18.12.2009): Copenhaga si scandalul secolului – CLIMATEGATE

   Cititi va rog si:

VIDEO (si transcriptul): TRAIAN BASESCU promovand casatoriile intre homosexuali si adoptia de copii de catre acestia …

 

37 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on decembrie 18, 2009 at 1:25 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Dan said, on decembrie 18, 2009 at 2:22 pm

    1. A fost declaratia publica a unei loji din Romania ca nu mai sprijina Guvernul si Presedentia. Toata media ( care este in mana masonica ) a fost si este impotriva lui Basescu si PDL.

    2. Ce este rau in reducerea noxelor, la gradul acesta de aberatie ati ajuns ?

    Sunteti rataciti rau !

    Apreciază

    • saccsiv said, on decembrie 18, 2009 at 2:28 pm

      Dan

      Pentru cei ca tine s-a facut tot circul respectiv …

      Ai cititi si articolele pe care l-am indicat la final?

      Apreciază

      • Dan said, on decembrie 18, 2009 at 2:52 pm

        Am descoperit acum cca 3 luni acest blog pentru care meriti felicitari !
        Chiar daca se vor dovedi pentru unele din ele ca ne-am ingrijorat degeaba, este bine sa fim vigilenti.
        Sunt teme pe care le-am citit si din alte surse dar sunt si pe care le-am citit aici; o sa-mi faca placere sa le parcurg.
        Ca sa ma intelegi ca sunt obiectiv, poate fi criticat proiectul „Rosia Montana” care se pare ca va fi validat de noul guvern, dar nici intr-un caz scaderea emisiilor de CO2 !
        Eventual, poti descoperii interese financiare in spate, dar ideea nu poate fi rea.
        In ceea ce se petrece d.p.d.v. politic as dori sa meditezi mai profund si sa descoperi ca o forta deosebit de puternica financiara, mediatica si in ultima instanta masonica se revarsa impotriva actualei puteri.
        Eu asa vad lucrurile dupa ce am trecut printr-o detasare completa fata de politica.

        Apreciază

      • comentator said, on decembrie 18, 2009 at 4:44 pm

        Dragul meu Dan, tu crezi ca emisiile de carbon pot fi reduse prin nenasterea de copii??? Maine iti vor spune ca produci prea mult carbon si te vor impusca, cei fi fericit sa mori pentru a reduce emisiile de carbon? Nu glumesc, dar asta este urmatorul pas…

        Apreciază

      • comentator said, on decembrie 18, 2009 at 4:53 pm

        Cat despre Basescu, parerea mea este ca nu face un pas si nu scoate un cuvant fara sa i se spuna ce trebuie sa faca… si geoana daca ar fi fost nu era nimic diferit! Nu ma intereseaza politica dar am dreptul de a analiza si a-mi spune parerea!
        L-am intalnit pe basescu cand era ministrul transporturilor si cand in ziua de Sfanta Maria Mare inaugura fabrica de bere de la Solca! Probabil si-a mai schimbat intre timp prioritatile…
        Dane, nu te lasa intoxicat de televizor ci cauta-ti un duhovnic si incearca sa-I urmezi lui Hristos… ca deálde basescu si geoana si care or mai fi, se gasesc in fiecare dintre noi, daca devenim slugoii elitelor!

        Apreciază

  3. em said, on decembrie 18, 2009 at 6:48 pm

    imi amintesc ca acum cativa ani voiau sa le dea ceva vitelor sa nu mai faca gaze. Bineinteles, m-am amuzat strasnic atunci. Nu stiu daca si-au dus proiectul la capat. Dar azi e clar ca, dupa ce vor termina cu poluarea industriala si cea animala, se vor lega de poluarea umana. De fapt am vazut ca au si inceput sa acuze oamenii ca sunt nocivi pt acest pamant. De aici pana la a pune fiecare om sa plateasca taxe pt poluare nu mai e decat un pas.

    Apreciază

  4. Dan said, on decembrie 18, 2009 at 7:06 pm

    Cand ma refer la scaderea emisiiilor de carbon ma gandesc ca principalele surse sunt activitatea industriala si transporturile.
    Ca exemplu personal, am renuntat la masina acum 3 zile tocmai pentru a fi in ton cu principiile pe care le am.
    De asemenea, incerc sa am o alimentatie cat mai naturala, sa folosesc pe cat posibil materiale reciclabile.
    Am o atitudine crestina in ceea ce priveste „cotrolul nasterilor”, pentru a fi cat mai clar si succint.

    In principiu, este posibil ca cele doua grupuri politice sa aiba influente nefaste, asa cum spui, dar deocamdata cel putin, interesul national mi se pare ca este sustinut de PDL/Basescu si aici am destule argumente solide :
    – blocajul in parlament al lui Basescu ( 322 parlamentari, gandestete ce coincidenta extraordinara !!! ) dupa ce s-a incercat rezolvarea unor dosare de coruptie inclusiv privatizari frauduloase.
    – respingerea in parlament a renuntarii la imunitate a lui Adrian Nastase.
    – respingerea in parlament a desecretizarii dosarului cu privatizarea SIDEX Galati (initiativa PDL).
    – proiecte de legi mult mai echitabile privind pensiile si salarizarile unde cel mai mult au de pierdut tot parlamentari, fosti nomenclaturisti . . .
    . . . si te rog sa ma crezi ca sunt multe.
    Daca o vor lua si ei pe aratura, voi sprijini cu votul meu pe cine e mai aproape de morala crestina, ceea ce vreau sa spun este ca nu am atasamente (idoli).

    Cele de mai sus dovedesc ca nu sunt influientat de televizor ( pe care il urmaresc accidental ), mult mai degraba se simte influienta de ura si manipulare de cealalta parte.

    In ceea ce priveste viata spirituala personala, subiectul este prea vast.

    Apreciază

  5. acelas said, on decembrie 18, 2009 at 7:32 pm

    asta nu-i nimic,

    iresponsabilitate crasa, dementa maxima

    guvernul basescu-boc-3 a aprobat printre altii …. la ministere vitale precum cel al Sanatatii acestui neam si al culturii si cultelor 2 (doi) unguri. De necrezut.

    http://www.cotidianul.ro/lista_lui_boc_3_asteapta_aprobarea_cotrocenilor-105724.html

    va dati seama ce ne astepata. Sanatate cu adevarat la cheremul strainilor … si straini la noi in tara la cultura si culte.

    Doamne ai mila cu noi.

    Apreciază

  6. Adrian said, on decembrie 18, 2009 at 8:28 pm

    Basescu a fost si homosexual

    Apreciază

  7. Dan said, on decembrie 18, 2009 at 8:35 pm

    Adrian,

    Asa putem acuza pe oricine.
    Ca sa nu mai spun ca daca ar fi valabil un pacat pentru cineva si intre timp s-a indreptat,
    acuzam pe nedrept si preluam asupra noastra loviturile pe care credem ca le dam.
    Asa ca mai bine sa nu judecam.

    Apreciază

    • comentator said, on decembrie 18, 2009 at 8:46 pm

      nu stiu daca a fost sau nu homosexual… este usor de a face acuze fara sa le poti sustine cu probe.
      Dan, gandeste astfel: de ce basescu a plans cand era in campanie electorala? de ce a existat acel 322? de ce a aparut acel filmulet in care palmuia un copil ca apoi imediat sa apara dezmintirea?…si altele…Crezi ca nu este tot manipulare?
      parerea mea este ca alegerile sunt ca un joc d’la „Monopoly”… cine vrajeste mai mult, cine castiga mai mult…dar oricare ar iesi are trasata linia de urmat dinainte! „da-le paine si circ”… Nu te bucura ca basescu este mai bun decat altii…sforile le tin in mana aceiasi papusari!
      Noi, avem un singur Dumnezeu, Unu in fiinta , Intreit in persoane asa cum il marturisim in Crez!
      cat despre idolatrie este prea mult de vorbit…si o repetam de prea multe ori pe zi… gandeste-te de cate lucruri esti legat.. atatia idoli ai! Nu despre tine este vorba…ci despre mine!
      Iarta!

      Apreciază

      • Dan said, on decembrie 18, 2009 at 8:58 pm

        Comentator,

        Chiar, de ce a existat acel 322 ?
        ( eu am dat un raspuns dar nu te-a convins. )

        Adevarul este ca Basescu a impins copilul cu dosul palmei, el era concentrat pe ceea ce spunea femeia, aceasta a fost si marturia copilului.
        Faptul ca filmul a fost editat/modificat, nu-ti spune nimic de caracterul celor din „Coalitie” ? Nici ura de la Antena3 si Realitatea ?
        Procesul cu Patriciu este deschis si vom afla si adevarul oficial.

        „Nu despre tine este vorba…ci despre mine!”
        Stiu ce vrei sa spui, ai dreptate si asta imi da sperante.

        Apreciază

  8. Adrian said, on decembrie 18, 2009 at 8:58 pm

    @Dan. Pai daca s-a indreptat de ce ne mai baga pe gat legalizarea casatoriilor intre homosexuali.Nu ai vazut cu ce lejeritatea a spus ca 20% dintre romani sunt homosexuali.

    Apreciază

    • Dan said, on decembrie 18, 2009 at 9:21 pm

      Adrian ,

      Nu am spus ca ar fi fost homosexual (spui ca s-a indreptat).
      Nu ne baga pe gat casatoria homosexualilor, dimpotriva, a spus ca romanii nu sunt pregatiti pentru asa ceva.

      Care este atitudinea crestina fata de homosexuali ?
      „Sa uram pacatul dar sa-i iubim pe pacatosi.”

      Psihologic, este foarte mult adevar: daca ii tratam cu ura, cu atat mai mult isi vor apara modul de a fii, se radicalizeaza.
      Singura solutie o constituie o atitudine crestineasca in care sa li se explice ca gresesc.
      Atitudinea noastra trebuie sa fie blanda dar ferma in principii.

      O fi vinovat ca nu stie un procent, desi tema este mai complicata.
      (unii sunt bisexuati, altii practica si cu sotiile, multi nu recunosc,
      cel mai bine stiu duhovnicii).

      Apreciază

  9. Adrian said, on decembrie 18, 2009 at 9:27 pm

    @Dan.Pai si ce ar vrea, sa fim pregatiti sa acceptam blasfemiile astea?

    Apreciază

  10. Dan said, on decembrie 18, 2009 at 9:29 pm

    Erata: bisexuali nu bisexuati.

    Apreciază

  11. Dan said, on decembrie 18, 2009 at 9:37 pm

    Nu trebuie sa acceptam asemenea legi indiferent de unde vin !

    Eram la un alt serviciu si in alta localitate cand Adrian Nastase a emis 2 legi :
    – a abrogat o lege prin care nu mai era penala homosexualitatea, in afara de faptul
    cand provoaca scandal public.
    – a declarat masoneria „Organizatie de interes public”.

    Daca mai adaugam si orientarea sexuala a lui Nastase (exista o carte a unui fost consilier de-a lui Iliescu, care cunoaste biografia lui Nastase in amanunt), eu zic ca pericolul vine din alta parte.

    Apreciază

  12. Adrian said, on decembrie 18, 2009 at 10:05 pm

    Atat Nastase cat si Basescu sunt masoni si fac parte din acelasi sistem,nu ma mai mira nimic.Daca observi directia lui Basescu este asemanatoarea cu a celorlalti presedinti,aceea de sluga a elitelor care calca si pe cadavre pentru a le face jocurile

    Apreciază

  13. Dan said, on decembrie 18, 2009 at 10:17 pm

    Influienta masoneriei asupra clasei politice a fost o tema pe care am urmarit-o foarte atent.

    Mass-Media :
    Influienta organizatiilor oculte asupra mass-media mondiala se poate urmari fara echivoc in (NE)relatarea intalnirilor Grupului Bilderberg din (in ultimii) Canada, Turcia si Grecia.
    Este socant !
    Se intalnesc cei mai puternicii oameni din lume si media din lume si din Romania nu pomenesc nimic de aceste intalniri.

    Ei bine, aceiasi putere mediatica este atintita cu toata puterea asupra lui Basescu.
    Nu te face sa gandesti ?

    De asemenea, masoneria declara public ca nici macar nu discuta politica, ca sa se ajunga in Romania sa declare ca nu (mai) sprijina guvernul si presedentia !
    Bine ca a sprijinit-o cat s-a furat si acum nu mai pot sa fure sub Basescu !
    Nici intr-o alta tara din lume nu s-a mai intamplat asa ceva !

    Si sustii ca Basescu este mason ?

    Apreciază

  14. Adrian said, on decembrie 18, 2009 at 10:59 pm

    Acum o luna a fost pe b1 tv un mare mason care declara ca masoneria il sutine pe Basescu si pdl.Faptul ca o parte din mass media il critica pe Basescu nu dovedeste nimic.Pai uitate in America cum pe final de mandat mass media il ataca si pe Bush ca sa nu mai vorbim si de certuri interne.Interesant este ca mass media il ataca pe Basescu doar la problemele care nu au legatura cu noua ordine mondiala si cu planurile masonilor.Nu au spus nimic despre sustinerea razboiului din Irak si Afganistan[unde au murit oameni nevinovati pentru a crea o noua etapa care va edifica noua ordine mondiala] despre restrangerea libertatii umane prin ascultarea telefoanelor si mai ales prin pasapoartele si carnetele biometrice sau prin facilizarea unor privatizari dubioase ex rosia montana[ in care beneficiar este masonul Soros].Acelasi joc se pare ca il face si Basescu.A condamnat comunismul dar a atacat Biserica , tocmai cea care a suferit cel mai mult si a ascuns lupta comunistilor cu Ortodoxia .Pai tot sistemul comunist [iudeo masonic] avea ca scop principal distrugerea credintei si pregatirea natiunilor pentru o noua etapa.Apoi a vorbit despre iliescu ca fiind beneficiar al revolutiei dar apoi a organizat creerea unui studiu despre revolutie in care nu se vobreste nimic rau despre Iliescu.Pai daca spunea ceva de Iliescu si arata cum a preluat puterea dadea indirect si in sitemul masonic impus dupa 90, Iliescu fiind doar un pion .Sa nu vorbim despre decizile lui Basescu sa vezi acolo armonie cu planurile Bilderberg.Toate miscarile din tara,atat ale lui Basescu cat si cele ale mass mediei reprezeinta doar un teatru ieftin care au ca scop principal prostirea romanilor si abaterea lor de la adevaratul sistem care guverneaza planeta.

    Apreciază

  15. Dan said, on decembrie 18, 2009 at 11:05 pm

    Cartea la care am facut referire si pe care am citit-o este „Ungherea, Olimpian – Clubul Cocosatilor”. Eram curios sa aflu stilul de gandire direct din cercul puterii ( BRRRR !!!):

    Pentru a o descarca, trebuie sa va inregistrati pe scribd :

    Apreciază

  16. Dan said, on decembrie 18, 2009 at 11:15 pm

    Adrian ,

    Masonul care a vorbit pe B1 probabil ca este Prigoana care recunoaste ca este mason.
    L-am vazut si intr-o emisiune despre cip-uri tot pe B1 in care povestea ce bine este sa avem cip-uri.
    La emisiune a participat si un tanar calugar ortodox care mi-a lasat o foarte buna impresie prin pregatirea dovedita.
    Ma ingrijoreaza si pe mine Prigoana si sper ca influienta lui este minima.

    Daca discutam asupra acestui capitol, o problema mult mai grava este infiltrarea masoneriei chiar la varful Bisericii Ortodoxe (nu un membru ratacit ca la PDL) si scandalurile de homosexualitate de acolo.
    Problema nu este ca apar uscaturi in BO ci faptul ca NUMAI DACA ESTI MASON/HOMOSEXUAL poti avansa in ierarhie.

    Apreciază

  17. Adrian said, on decembrie 18, 2009 at 11:18 pm

    Nu e Prigoana l-a dat si saccsiv

    Apreciază

  18. Dan said, on decembrie 18, 2009 at 11:27 pm

    Adrian ,

    Imi cer scuze, dar chiar nu stiu cum a atacat Basescu Biserica Ortodoxa,
    este posibil sa nu fiu informat, imediat ce aflu iti raspund (sau poate imi raspunzi tu).

    Si eu am unele critici asupra BO, dar numai in ideea ca aceasta sa devina mai buna.
    Sa stii ca nu este nimic perfect in lumea aceasta, nici macar BO.

    Apreciază

  19. Adrian said, on decembrie 18, 2009 at 11:49 pm

    Vezi raportul Tismaneanu

    Apreciază

    • Dan said, on decembrie 19, 2009 at 8:35 am

      Am gasit discursul presedintelui Basescu la adresa :
      http://www.presidency.ro/?_RID=det&tb=date&id=8288&_PRID=
      unde referirea la BO este :

      Nu trebuie uitate acţiunile represive împotriva Bisericii Ortodoxe Române, a Bisericii greco-catolice şi a cultelor protestante sau neoprotestante.
      . . .
      (8) Represiunea împotriva cultelor şi exterminarea sau persecutarea tuturor celor care se opuneau comunismului, deopotrivă din rândul majorităţii etnice româneşti, cât şi din rândul minorităţilor; oprimarea Bisericii Ortodoxe, desfiinţarea Bisericii Greco-Catolice, persecuţiile împotriva mişcării sioniste.

      Deci nu de aici vine opozitia oarba impotriva lui Basescu.

      Cred ca ceea ce deranjeaza si este de neiertat in ochii vostrii este condamnarea tuturor
      erorilor comunismului.

      Nu pot sa ascund ca observ prea multa lume care se considera crestini dar sufletul lor este tot la comunism si comunisti.
      Nu poti fi si cu Dumnezeu si cu Mamon.

      Daca nu va place Adevarul si traiti in minciuna probabil nu va dati seama impotriva Cui luptati (Eu sunt Calea Adevarul si Viata).

      Toate marile profetii ale lumii prezinta comunismul ca cel mai mare rau, ca o pedeapsa asupra omenirii, cei care au luptat impotriva comunismului prezinta dovezi clare de sfintenie (Pr. Arsenie Boca, Minunea din aprilie 2009 de la Iasi) dar sunteti orbi la aceste semne clare.
      Ce pozitie are BO fata de aceste semne de sfintenie ?

      Doamne ajuta !

      Apreciază

  20. Adrian said, on decembrie 19, 2009 at 11:53 am

    Tu n-ai inteles. Nu discursul e problema ci raportul

    Apreciază

  21. kosk said, on decembrie 19, 2009 at 12:36 pm

    cum se scrie ceva pe blogul acesta despre Basescu, imediat sar militanti si dai si lupta!:)
    Condamnarea comunismului scrisă de urmasii stalinistilor-internationalisti si citita de un comunist reciclat, reactii negative din partea unor dizidenti ca P.Goma.
    Revolutiile portocalii(culoarea lojilor protestante), finantate de G Soros
    Alesul poporului, tovaraş de nadejde, „exilat” la Anvers de odiosul regim pe care chipurile il condamnă dupa ce la slujit, inclusiv in structurile guvernamentale ale cabinetului 2.
    Aliat cu pesedistii, liberalii si udemeristii, de fiecare dată, atunci nu a contat”anticomunismul” de parada.
    Ignorarea unui mare numar de crestini ortodocsi cu privire la pericolele biometriei.
    Televiziuni care promovează toate uraciunile importate din vest gen otv si intr-o oarecare masura b1 aservite camarilei portocalii.
    Propaganda fanatica si murdara de pe blogurile pdl-iste in sprijinul aceluiasi presedinte.
    Pro unificare europeana, unul din entuziastii Tratatului de la Lisabona.
    Un exemplu de corectitudine politica.
    Sprijin tacit fata de pretentiile sodomitilor.
    Un anturaj ce nu merita comentarii..si multe altele.
    Basescu e presedintele si tara asta are conducatorii pe care i merita.
    @dan nu amesteca ortodoxia cu mocirla actualului regim:
    „nu poti fi si cu Dumnezeu si cu mamon”
    „..probabil ca nu va dati seama impotriva Cui luptati(eu sunt Calea Adevarul si Viata)”. Aici ai depasit o limita@dan si alti -pro-basisti- au trecut-o.
    Doamne ajuta! .

    Apreciază

  22. em said, on decembrie 19, 2009 at 4:43 pm

    sa spun eu in ce imprijurari mi-ar fi fost dragi base si clica lui:
    – daca ar fi spus un NU hotarat oricaror acte biometrice;
    – daca s-ar fi opus hotarat casatoriilor intre homosexuali si adoptarii copiilor de catre aceste cupluri anormale;
    – daca s-ar fi impotrivit cu toata puterea vaccinurilor si vaccinarilor, asa cum au facut si unii din alte tari mai civilizate decat noi;
    – daca, inainte de a se grabi se fie de acord cu europa, si-ar fi pus mintea la contributie si, ar fi vazut ca nu exista nici o incalzire globala. Unde mai pui ca fabricarea combustibilului bio poate fi mult mai poluanta decat combustibilii traditionali
    Si multe altele la care va puteti gandi si singuri

    Apreciază

  23. em said, on decembrie 19, 2009 at 4:51 pm

    tocmai mi-am amintit. Acum cateva luni am citit intr-un ziar (cred ca adevarul) despre un proiect al plantarii pe marginea autostrazilor a unor copaci artificiai (in fotografia respectiva seamanau cu paletele de prins muste). Zic acei „cercetatori” cum ca respectivii „copaci” sunt mult mai eficienti decat cei naturali. Oricum imaginea era deprimanta, asa cum deprimante sunt si elicele acelea pt energie eoliana. Nu mai spun ca, acolo unde sunt plantate acele vartelnite nu ai nici un fel de fauna.

    Apreciază

  24. elena said, on decembrie 19, 2009 at 5:31 pm

    Cea mai recnta nenorocire pe care conducatorii nostri vor s-o aplice bietei noastre tari,este otravirea cu cianuri la Rosia Montana si pagubirea tarii de tonele de aur si argint existente acolo…Si cand ma gandesc ca sustinatorii bravului presedinte au fost prostiti cu chestii nesemnificative,comparativ cu Rosia Montana,cum ar fi Posta Romana sau Regia Sarii…Iata fata presedintelui,daca nu era cineva pe deplin edificat…Eu una,nu ma inchin la mai-marii care,vremelnic,sunt la carma bietei noastre tari,pe care vor s-o scufunde,eu nadejde am la Dumnezeu…Este de mirare insa,cum au putut sa cada in capcana acestui viclean personaj,crestini precum Danion Vasile,pe care cu putin timp inaintea alegerilor din 6 decembrie,l-am auzit la un post tv,sustinandu-l infocat pe Basescu,am fost de-a dreptul socata!Cum mai poate prezenta ,pentru un crestin,vreun credit acest personaj,care spre sfarsitul primului sau mandat,ar fi vrut sa legifereze prostitutia si consumul drogurilor usoare?!!!Si care inaintea primului mandat vorbea de neamul romanesc ca despre un neam spurcat,cu 20% dintre romani,homosexuali?!!!Nimic din ce va face acest personaj,n-ar trebui sa mai mire pe un crestin…Ce sa mai vorbim despre faptul ca demersul Pr.Iustin Parvu,marele nostru duhovnic,n-a avut nici-un sprijin la nenea asta si ca urmare,cred ca suntem primul popor ortodox care are acte biometrice!Ce sa mai vorbim de circul ala blasfemiator,cu juramintele pe Sfanta Scriptura,de parca eram in filmele proaste americane…Dar cu siguranta,Dumnezeu nu ar fi ingaduit astfel de conducatori,daca noi nu meritam…

    Apreciază

  25. […] TRAIAN BASESCU nu rateaza nici o ocazie in a confirma ca este O MARIONETA A ELITELOR: „Sustinem fa… […]

    Apreciază

  26. […] TRAIAN BASESCU nu rateaza nici o ocazie in a confirma ca este O MARIONETA A ELITELOR: „Sustinem fa… […]

    Apreciază

  27. […] TRAIAN BASESCU nu rateaza nici o ocazie in a confirma ca este O MARIONETA A ELITELOR: „Sustinem fa… […]

    Apreciază

  28. double_M said, on mai 28, 2010 at 12:58 am

    Eu sunt pt reducerea poluarii. In Bucuresti e un aer infect! (si in alte orase)
    si app de reducerea populatiei…familiile moderne fac doar un copil, dar tiganii, spre ex, fac cate 5-10… In ritmul asta ajungem sa nu mai avem loc pe planeta! Si cei mai multi, nu stiu daca vor fi si cei mai buni…

    Apreciază

  29. […] TRAIAN BASESCU nu rateaza nici o ocazie in a confirma ca este O MARIONETA A ELITELOR: „Sustinem fa… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.