SACCSIV – blog ortodox

EDIFICATOR: Postere ale United Nations Environmental Program infatiseaza HOMO SAPIENS ca fiind SPECIA MALEFICA de pe acest pamant …

Posted in HOMO SAPIENS, UNEP, United Nations Environmental Program by saccsiv on decembrie 17, 2009

   Iata trei postere ale United Nations Environmental Program (UNEP):

   Adica omul = specie malefica, un monstru pe acest pamant … Ca exista semeni ai nostri suficient de nemilosi incat sa vaneze de placere sau sa chinuie animalele, e una, insa a demoniza homo sapiens e cu totul altceva.

   Aceasta campanie se incadreaza perfect in spiritul celor sculptate in PIETRELE INDRUMATOARE din Georgia:

“BE NOT A CANCER ON THE EARTH —

LEAVE ROOM FOR NATURE —

LEAVE ROOM FOR NATURE”

   Ele au fost comandate de catre Lucis Trust redenumire a Lucifer Publishing Company, intemeiata de Alice Bailey, initiatoarea amplei miscari new age.

   Alice Bailey (1880–1949) a fost initiatoarea amplei miscari new age, continuatoarea Theosophical Society ale carei baze au fost puse de catre Madame Blavatsky.

   Sotul ei, Foster Bailey (1888 – 1977), a fost mason grad 32.

   Intre 1919 si 1949 a scris multe lucrari dictate de catre “maestri ai intelepciunii“, non oameni din zona Tibetului. A considerat ca lucifer este un zeu al intelepciunii considerat pe nedrept de catre crestinism ca inger cazut.

   Lucis Trust este Non-Governmental Organization in cadrul Natiunilor Unite !!! La indicatia ei, in cladirea ONU se afla o camera de rugaciune cu insemnele acesteia, unde greii se aduna inaintea fiecarei sedinte generale.

   Un astfel de „sef secret„ non uman i-a dat in 1937 lui Bailey “Marea invocatie “. Aceasta a fost folosita inclusiv dupa evenimentele din 11.09.2001 de catre Findhorn Foundation (pe care o invoca de la infiintare ei). Este o invocatie folosita si de miscarea new age UFO.

   Findhorn Foundation a fost fondata in 1972. In 1997 devine membru Conference of Non-Governmental Organizations in Consultative Relationship with the United Nations (CONGO) si membru fondator al mai multor grupuri active in UN Headquarters, intre care amintim The Spiritual Caucus in al carei site oficial gasiti fotografia United Nations Meditation Room, camera de rugaciune de care aminteam mai sus si careia ii face propaganda.

   Cuvinte de lauda adresate camerei, precum unui templu, i-a adus si misticul Dag Hammarskjöld (1905–1961), al doilea Secretar General al Natiunilor Unite. Individul avea planuri marete cu ONU dar a murit intr-un accident neelucidat nici pana in zilele noastre.

   Alt greu al Natiunilor Unite, mare iubitor de draci este Robert Muller (1923-). Asistent al  Secretarului General de peste 40 de ani. Poreclit “filosoful“Natiunilor Unite pentru liniile directoare pe care le traseaza. E plin de idei despre guvernarea mondiala . Recunoaste ca este influentat de Alice Bailey pe care o admira caci a fost contactata de “maestri ai intelepciunii“ …  

   Analistii fenomenului sunt de acord ca lucrarile lui Bailey, Rudolf Steiner (Thule Society din Germania, alta “fiica“ a Theosophical Society, care a fost piatra de temelie a Nationalsozialistische Arbeiterpartei a lui Hitler …) si ale Theosophy-ei in general au influentat crearea “religiilor“ UFO, inclusiv Order of the Solar Temple.

   In lucrarea sa “The Externalization of the Hierarchy”, Alice Bailey scria:

   „NOUA ORDINE MONDIALA va recunoaste ca productia lumii, resursele naturale ale planetei si bogatiile sale nu apartin nici unei natiuni, ci vor fi impartasite tuturor. Nu vor mai exista natiuni la categoria „a avea” iar altele la polul opus. Printr-un proces echitabil si corect se va organiza distributia graului, al petrolului si a mineralelor, in functie de nevoile fiecarei natiuni si popor.Toate acestea vor fi stabilite in raport cu intregul planetar.”

   „NOUA ORDINE MONDIALA se va baza pe recunoasterea faptului ca toti oamenii sunt egali la origine, doar ca se afla la diferite stadii ale dezvoltarii evolutive. Integritatea personala, inteligenta, viziunea si experienta, la care se va aduaga si bunavointa, vor indica viitorii conducatori.”

   „NOUA ORDINE MONDIALA va fi fondata pe un sentiment de responsabilitate. Regula va fi „toti pentru unul si unul pentru toti

   „In perioada de pregatire a NOII ORDINI MONDIALE se va reglementa dezarmarea. Aceasta nu va fi optionala. Nici unei natiuni nu-i va fi permis sa produca echipamente in scopuri distructive sau sa violeze integritatea altei natiuni. „

   „NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa fie destinata pentru o lume care a trecut printr-o criza distrugatoare. NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa puna bazele pentru o viitoare lume, posibila doar dupa o perioada de timp de recuperare si reconstructie.”

   Cititi va rog ma multe la:

PIETRELE INDRUMATOARE din Georgia (Georgia Guidestones) si directiva unui maxim de 500 milioane de locuitori pe planeta

   Si iata cum se leaga lucrurile … ELITE, new age, draci, reducerea populatiei, ONU,  NOUA ORDINE MONDIALA, incalzirea globala. Cititi va rog si:

EDIFICATOR: Cand a inceput nebunia masurilor impotriva INCALZIRII GLOBALE? Conexiunea cu EUGENIA

Masurile impotriva schimbarii climei sunt gandite pentru a crea rapid GUVENUL MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE

ONU pregatita sa conduca Guvernul Mondial al Mediului?

RAPORT ONU: Nasterea de copii duce la schimbarea climei. INIDICATIE: Emanciparea femeilor si planificarea familiala

 

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on decembrie 17, 2009 at 4:42 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. spellmaker said, on decembrie 17, 2009 at 2:22 pm

    Daca ar fi sa ne luam dupa faptul ca lucifer a zis ca omul nu are ce cauta in creatie,este clar ca in viziunea sistemului omul este malefic.Numai ca sistemul uita sa spuna ca el,prin corporatiile sale otraveste si strica echilibrul naturii,atacand viata in toate manifestarile ei.

    Apreciază

  3. solo said, on decembrie 17, 2009 at 6:53 pm

    ok , hai sa ne imaginam ca sistemul nu ar exista , ar fi omul mai bun ? Sincer sa fiu , parerea mea e ca nu , iar eu nu fac parte din sistem . Ca fapt divers , biserica ce implicare are in protectia animalelor , ecologism si conservarea ecosistemului ? Eu unul vad si partea plina a paharului , sistemul are si idei bune . Ca necesita masuri dure e alta chestiune . . .

    Apreciază

    • NihilSineDeo said, on decembrie 17, 2009 at 10:01 pm

      Atentie mare, solo, cand gandesti ca sistemul are si idei bune ! Satana inveleste intotdeauna minciuna intr-o spoiala de adevar, raul, intr-o spoiala de bine !
      „Necesita si masuri dure” – iata miezul, iata unde vor de fapt sa ajunga !
      Drumul catre iad este pavat cu bune intentii…

      Apreciază

  4. […] EDIFICATOR: Postere ale United Nations Environmental Program infatiseaza HOMO SAPIENS ca fiind SPECI… […]

    Apreciază

  5. NihilSineDeo said, on decembrie 17, 2009 at 9:55 pm

    Personal, nu va inteleg revolta ! Respectivele afise prezinta un adevar crud, desi nu cred ca acesta a fost mesajul pe care au vrut sa il transmita :
    Omul, DUPA CADERE, a devenit o fiinta malefica, un ucigas mai periculos decat un rechin, decat orice alt animal.
    Animalele, in imensa lor majoritate ucid pentru a supravietui, omul ucide din placere, din mandrie sau din ura.
    Satana foloseste intotdeauna minciuna amestecata cu adevar. In cazul asta minciuna se comite prin omisiune. Adica nu se spune si motivul pentru care omul a ajuns in aceasta stare.

    Apreciază

  6. […] EDIFICATOR: Postere ale United Nations Environmental Program infatiseaza HOMO SAPIENS ca fiind SPECI… […]

    Apreciază

  7. spellmaker said, on decembrie 18, 2009 at 11:52 am

    @NihilSineDeo,omul obisnuit nu ar reusi sa extermine flora si fauna de unul singur.Problema este ca unii o distrug la nivel industrial si o fac cu maxima intentie.Daca tu ai fi vanator sau pescar cat ai putea vana sau pescui?Cat te-ai putea tu afunda in paduri dupa vanat?Dar cand unii defriseaza la nivel industrial distrugand arealul specific la sute de specii,atunci se produc distrugeri mult mai mari decat vanarea animalelor.Sa nu uitam ca exista Chemitrails,care ataca strategic viata.Nu toti oamenii dupa cadere au devenit malefici.Daca oamenii au gresit cu ceva au facut-o prin neimplicarea in protectia mediului.Dar si acolo unde oamenii au militat reusitele au fost palide pentru ca „capii miros urat”.Nu stiu daca stii dar in Romania cei care taie lemn sunt 95% straini.Cam 5% sunt romani.Majoritatea sunt turci,arabi si maghiari.Practic unii care nu au vazut copaci la ei in tara ii taie de la noi.La noi in tara cel putin sigur e vina politicienilor care aduna bani grei din asta.Legea legata de impadurirea locurilor defrisate e inca in vigoare.Ea cere plantarea a 5 copaci in locul unuia taiat.Dar cine s-o faca?Probabil taranistul ala de Lupu (parca asa se numea) ca el a fost cu retrocedarea padurilor.

    Apreciază

  8. spellmaker said, on decembrie 18, 2009 at 11:53 am

    @solo,cred ca ai inteles la ce sistem ma refer

    Apreciază

  9. Solo said, on decembrie 18, 2009 at 3:24 pm

    @ Nihilsinedeo : ai dat doua mesaje contradictorii , care e parerea ta ? @ spellmaker : nu cunosc decat un sistem caruia i se subordoneaza tot ce e politic , economic la nivel global , are multe tentacule dar un singur cap . La origine sta conflictul ce a dus la schisma dintre armata lui Dumnezeu si cea a lui Lucifer , dupa ce tabara lui Lucifer a fost invins si izgonit pe Pamant a inceput o adevarata revolutie a cunoasterii , oameni incep sa devina din ce in ce mai avansati tehnologic sa creasca numeric si incep sa devina tot mai nocivi pentru ecosistem . Ca o mica paralela , Dumnezeu era adeptul mentinerii sub control a numarului populatiei si a unei vieti in comuniune cu natura care sa nu aduca prejudicii ecosistemului . Totusi intrebarea este : fara influenta sistemului , omul ar fi fost mai bun ? Nu cred , am fi inventat propriul nostru sistem pentru ca santem o suma de pacate .

    Apreciază

    • NihilSineDeo said, on decembrie 20, 2009 at 9:46 am

      Ceea ce doresc sa transmit este aceea ca pornindu-se de la o premisa adevarata ( aceea ca omul a devenit cel mai periculos pradator, cea mai periculoasa fiinta de pe aceasta planeta, care distruge ecosistemul acesteia ) trecandu-se sub tacere adevaratul motiv pentru care omul a ajuns in aceasta stare deplorabila (ruperea sa de Dumnezeu) se promite si se militeaza pentru edificarea unei lumi mai bune, ale carei idei par generoase (protejarea ecosistemului, o lume a tolerantei, a binelui comun), care din pacate sub aceste idei generoase ne va transforma in niste robi ai pacatului, in robotei, in sclavi ai sistemului, intr-o turma de vite care in loc de clopot la gat vom avea cipuri sub piele (si vom fi amagiti ca asta este pentru binele nostru). O lume in care adevaratul Dumnezeu, Creatorul, va lipsi cu desavarsire, o lume in care fiintele create se vor guverna singure, sub conducerea si „indrumarea” celor mai „evoluate” dintre ele, „extraterestrii” (ingerii cazuti) si a unui grup restrans de „iluminati”. Cei dintai vor avea sufletele noastre, iar cei din urma averile noastre. „Marele Arhitect” al acestei lumi este bineinteles satana. Acesta foloseste amagiri greu de sesizat pentru a conduce omenirea spre o stare si mai deplorabila decat cea anterioara. El este tatal minciunii si maestru in arta amagirii.
      I-am citit unei colege, preocupata de aspectele spirituale ale vietii, un articol despre New Age, viitoare Age of Aquarius, si ideile ce vor guverna lumea in aceasta noua era a renasterii spirituale, a luminii, a ruperii de negura ignorantei si de dogme, o lume in care omul si libertatea sa, protejarea mediului, sunt puse in prim-plan.
      Mi-a spus ca totul suna foarte bine, ca nu vede nimic rau in asta.
      Ei, exact aici se vede „maiestria” satanei. Toate aceste idei generose de libertate si fericire ascund de fapt generalizarea homosexualitatii si zoofiliei (daca dragostea e mare, ce mai conteaza sexul sau specia), destramarea familiei (prin prevazuta renuntare la „iubirea egoista” de genul tu imi apartii mie => tu poti sa apartii tuturor, deci desfranare) acceptarea generala a avortului (mama este libera sa decida asupra corpului ei). Iar grija pentru mediu ascunde de fapt scopul desfiintarii clasei de mijloc si formarea a doar doua clase sociale („tu datorezi mult mai mult societatii, banii tai vor fi folositi pentru binele comun, pentru faurirea unei lumi mai bune”, „afacerea ta nu poate sa mai continue daca nu poti sa te conformezi exigentelor de a proteja mediul” – iar conditiile impuse vor fi din ce in ce mai drastice, solicitand fonduri si investitii substantiale incat doar marile corporatii vor putea sa le respecte). Care va fi rezultatul final ? Decadere morala, saracie, foamete, moarte. Vom merge din rau in mai rau, vom ajunge intr-o stare mai rea decat cea anterioara. Iar totul se va petrece sub sloganuri generoase in aparenta. De aceea am zis ca drumul spre iad este pavat cu bune intentii.
      Cam asta am vrut sa spun. Daca totusi m-am contrazis, poate am clarificat acum.

      Apreciază

  10. spellmaker said, on decembrie 19, 2009 at 9:53 am

    @solo,nu e rau.Dar Dumnezeu pastreaza controlul dupa alte legi fata de sistem.Dumnezeu mentine viata si incearca sa o protejeze sub orice forma ar fi ea.Sistemul este cel care aduce distrugere si otravire.Parerea mea este ca in lipsa sistemului omul ar fi ajuns departe.Apropo stii de ce Japonia sa dezvoltat la un moment dat foarte tare?Pentru ca nu a avut buget militar si a investit in cercetare si educatie.In cativa ani s-au dus atat de departe incat elitele s-au speriat si le-au bagat scurt pe gat bugetul militar.Gandeste-te numai cum ar fi fost viata pe pamantul asta daca jumatate din bugetul militar ar fi fost investit in lucruri bune.NUmai programul Apollo se pare ca a costat 200 miliarde dolari si se pare ca nu a „zburat” decat intr-un studiou foto.Crede-ma oamenii simpli nu apuca sa strice natura la nivelul unei corporatii.Uita-te in urma cu cateva sute de ani ,cand omul traia exclsiv din natura,cat rau a putut sa ii faca naturii? Nu mare lucru.Dar daca o firma a concesionat un teren si se apuca sa extraga materia prima din el ,reusese in cateva luni sa faca ceea ce o comunitate umana nu reusea sa o faca nici intr-un deceniu.Acum ar trebui sa mai sti ceva despre elite.Ei nu sunt ca mine si ca tine.Tipii astea nu au cum si tu spuneai ,treaba cu Dumnezeu,asa ca oamenii normali ,legati de Dumnezeu ,ar fi trebuit sa impuna un sistem corect.Sti care e partea buna a sistemului? Ca ne da noua posibilitatea de a face noi faptele bune pe care ei nu le fac.Asa ca….

    Apreciază

  11. solo said, on decembrie 19, 2009 at 5:11 pm

    @ spellmaker : aici ai dreptate , cu banii investiti in proiecte militare sau asa zis stiintifice s ar fi putut elimina discrepantele dintre clase si saracia la nivel global . E o mare enigma pentru mine motivatia care i conduce pe unii oameni sa stranga averi colosale si sa nu se sature de a strange bani desi cand o sa moara nu o sa le mai foloseasca la nimic .

    Apreciază

    • NihilSineDeo said, on decembrie 20, 2009 at 10:03 am

      Pacatul actioneaza intocmai ca un drog, cu cat gusti mai mult din el, cu atat devii mai dependent, si vrei…si mai mult. Nu poti sa te mai opresti (decat cu ajutor de la Dumnezeu, in cazul in care nu ai fost inrobit complet si mai ai puterea de a-ti dori sa te opresti si de a cere ajutorul). Sper ca te-am ajutat sa ai cu o enigma mai putin 😉

      Apreciază

  12. […] EDIFICATOR: Postere ale United Nations Environmental Program infatiseaza HOMO SAPIENS ca fiind SPECI… […]

    Apreciază

  13. […] EDIFICATOR: Postere ale United Nations Environmental Program infatiseaza HOMO SAPIENS ca fiind SPECI… […]

    Apreciază

  14. […] EDIFICATOR: Postere ale United Nations Environmental Program infatiseaza HOMO SAPIENS ca fiind SPECI… […]

    Apreciază

  15. Ur said, on ianuarie 7, 2010 at 10:31 am

    „Ca exista semeni ai nostri suficient de nemilosi incat sa vaneze de placere sau sa chinuie animalele, e una, insa a demoniza homo sapiens e cu totul altceva.”

    Chinuitul animalelor de Craciun, Paste etc. nu se pune la placere, e o datorie dictata de minunata traditie, desigur…

    Apreciază

    • saccsiv said, on ianuarie 7, 2010 at 10:36 am

      Ur

      „Chinuitul animalelor de Craciun, Paste etc.” NU ARE ABSOLUT NICI O LEGATURA CU ADEVARATA TRADITIE ORTODOXA.

      Apreciază

  16. […]    EDIFICATOR: Postere ale United Nations Environmental Program infăţişează HOMO SAPIENS ca fiind S… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.