SACCSIV – blog ortodox

FOX NEWS: “Temeti-va, temeti-va foarte tare de ultimul plan Big Brother al lui Obama”

Posted in Barack Obama, Big Brother, FOX NEWS by saccsiv on decembrie 14, 2009

   Citez din articolul Be Afraid, Be Very Afraid of Obama’s Latest Big Brother Plan:

    De ce planurile Casei Albe si ale democratilor de a extinde Office of Personnel Management ar trebui sa ii sperie pe americani

   Administratia Obama doreste sa imputerniceasca o agentie guvernamentala foarte puternica, de care nu ati auzit probabil niciodata, cu puteri noi si extinse, lucru ce va avea o consecinta dfirecta asupra fiecarui american, in cazul in care vor reusi in eforturile lor de a implementa reforme in domeniul sanatatii nationale.

   Casa Alba, de sub jurisdictia Obama, s-a imbatat de putere si cauta sa extinda puterile agentiilor guvernamentale pentru a-i afecta pe americani asa cum nu s-a mai intamplat pana acum.

   Ce reprezinta Office of Personnel Management si de ce ar trebui sa ne pese?

   Office of Personnel Management (OPM) se presupune ca este o agentie guvernamentala independenta ce se ocupa cu sistemul serviciilor civile ale guvernului federal. Daca esti un angajat federal atunci legile drepturilor civile ce sunt administrate de OPM te guverneaza. Una din principalele sarcini ale OPM este sa administreze domeniul sanatatii pentru angajatii federali.

   Directorul OPM este numit direct de catre presedinte si confirmat de senatul democrat. Directorul actual al OPM, John Berry, inainte de a se afla in aceasta functie a fost directorul Smithsonian’s National Zoo.

   In sitemul de sanatate al democratilor nu numai ca OPM va fi imputernicita cu administrarea sistemului de sanatate pentru angajatii federali dar va avea si responsabilitatea administrarii sistemului de sanatate civil. Ce inseamna aceasta? Pur si simplu ca americanii vor fi tratati ca ״angajati civili״. Incepeti sa vedeti pericolul?

   Cu cat guvernul incearca mai mult sa ne controleze vietile cu atat mai orwell-iana devine atmosfera. Aceasta mentalitate ״Big Brother״, cum ca ״guvernul stie mai bine״ si ca este misiunea sa sa se ״ingrijeasca״ de cetateni  va transforma total America. Sub un astfel de sistem, individul devine nesemnificativ si statul devine entitatea pe care toti vom fi fortati sa ne bazam.

   S-a raportat ca OPM, conform ordinelor de la Casa Alba, are misiunea de a scapa de birocratia erei Bush, ai carei angajati nu mai sunt desemnati politic ci au devenit prin lege angajati civili.

   Nu este ceva neobisnuit ca cei desemnati politic sa aiba posibilitatea sa devina angajati civili conform birocratiei federale. In mod obisnuit, cineva desemnat politic este ״la dispozitia presedintelui״ care l-a numit initial intr-o pozitie anumita. Cand mandatul presedintelui expira, expira si functia acestei persoane. Dar cand cineva desemnat politic devine un angajat civil, este considerat angajat federal cu norma intreaga si are aceasi drepturi si obligatii ca alti angajati federali. Locurile de munca ale angajatilor civili sunt vazute ca fiind non politice si nu se bazeaza pe numire. Sunt obtinute prin merit. Angajarea lor continua pana cand ies la pensie, demisioneaza sau sunt dati afara din diverse motive. Nu este permis ca un angajat civil sa fie demis din cauza convingerilor politice.

   Administratia Obama a ordonat o curatire de republicani a serviciilor civile federale guvernamentale.

   OPM a devenit ״partizanul politic״ al administratiei Obama. Urmand ordinele, OPM a instituit noi reguli – ce se aplica incepand cu 5 ani in urma – prin care fiecare angajat, care a fost numit politic va avea contractul reziliat, indiferent de performanta sa.

   Privind la urmatoarea declaratie facuta de John Berry, directorul OPM, este clar care este intentia administratiei Obama:

Incapand cu 1 ianuarie 2010, agentiile trebuie sa obtina aprobarea OPM inainte de a angaja pe cineva care a fost desemnat politic intr-o pozitie non-politica. OPM va revizui candidatura conform Codului Statelor Unite. Am delegat aceasta responsabilitate catre organele executive din OPM pentru a evita astfel orice aluzie la influenta politica.

   Aceste prevederi se aplica specific tuturor celor desemnati politic angajati in ultimii 5 ani si vor avea drept consecinta lipsa promovarilor, astfel incat acestia vor fi fortati sa demisioneze de buna voie.

   Este scandalos faptul ca administratia Obama va politiza o agentie de guvernamant ce ar fi trebuit sa fie independenta si ca ii va da putere acesteia sa elimine angajati bazandu-se numai pe culoarea lor politica si nu pe performante.

   Nimic nu este mai rau decat abuzul de putere guvernamentala. Astfel se erodeaza realizarea legilor si respectul fata de institutiile guvernamentale.

   Pentru o administratie noua, a face din ״vanatoarea de vrajitoare״ una dintre prioritatile sale si a incerca sa demita angajatii civili despre care crede ca ar fi simpatizanti republicani, reprezinta un lucru la care te-ai putea astepta din partea fostei Uniuni Sovietice sau din partea KGB-ului. Dar nu este ceva la care sa ne fi asteptat din partea Statelor Unite conduse de Casa Alba.

  ״Portofoliul״ extins al OPM ar trebui sa-i ingrijoreze pe toti americanii. Aceasta agentie putin cunoscuta va face ca IRS (Internal Revenue Service) sa para prietenoasa daca administratia Obama reuseste sa ii extinda indatoriile, puterile si responsabilitatile.

   Bradley A. Blakeman a fost asistent adjunct al presedintelui George W. Bush intre anii 2001 – 2004.

   Comentariu saccsiv:

  Daca doar democratii ar fi cei rai … ce simplu ar fi.

     Cititi va rog si:

Detalii esentiale despre PAPUSARII si sforile prin care este manuit presedintele marioneta Barack Obama

Teribila arma in mana stapanilor presedintelui BARACK Hussein OBAMA II incapand cu 20 ianuarie 2009: The National Security and Homeland Security Presidential Directive

Barak Obama, Gordon Brown si NOUA ORDINE MONDIALA – video

VIDEO – Newsweek: “OBAMA ESTE DUMNEZEU SI MARE INVATATOR”

Documentare celebre: Alex Jones – „The Obama Deception (Inselaciunea Obama)”, subtitrare in limba romana

DOCUMENTARE CELEBRE: Webster G. Tarpley – “The Men Behind Obama” (“Oamenii din spatele lui Obama”), subtitrare in limba romana

Pe SITE-UL LUI OBAMA, oponentii sai sunt numiti TERORISTI

VIDEO: Barack Obama si new age

VIDEO: Interviu cu Obama. INCHISOARE pentru cei ce nu au asigurare de sanatate?

Video: OBAMA este un soi de CRIST in cantecele pentru copii americani?

Obama, la decernarea premiului Nobel pentru Pace: „Razboiul este uneori necesar”

 

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on decembrie 14, 2009 at 2:37 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. agerstress said, on decembrie 14, 2009 at 8:47 pm

  Cred ca Obana vrea, in adancul intunecat al sufletului lui sa-si razbune stramosii fata de albii americani. Pare ca doreste mai degraba sa distruga America decat sa o consolideze stiind ca unitatea unei tari sta in unitatea poporului ei, iar Obama provoaca mai mult dezbinare in poporul american si discordie in raport cu statul prin masurile pe care le ia.

  Apreciază

 3. scorpionunegru70 said, on decembrie 15, 2009 at 8:47 am

  spune f clar Sf SERAFIM ROSE ca in sua va fi o dictatura mai mare ca n Rusia

  Apreciază

 4. CRINA said, on decembrie 15, 2009 at 2:50 pm

  Tot ce se intanpla in SUA ne arata caci se aseaza dictatura care va dicta mai rau ca comunisti si nu este intanplator cand se spune despre NOUA ORDINE MONDIALA tot ce face OBAMA este ingradirea libertati umane ,Americani nu au trait multi in comunism si nu stiu ce inseamna dictatura ,Nici un cetatean american de culoare nu uita ce a facut albi cu negri ,indieni si se vor razbuna nu uita cum au fost omorati de catre colonistI .SUA se va rupe pe bucati si albi nu vor mai conduce ci va fi condusa de negri si indieni si alte minoritati care traiesc acolo ,RASA ALBA este ca numar de cetateni inferioara rasei negre si galbena si metisa ETC ,

  Apreciază

 5. analfabetul said, on decembrie 16, 2009 at 4:02 pm

  obama a fost de la inceput o marioneta si va fi cea mai mare dezamagire a americii.

  Apreciază

 6. Alexandra said, on decembrie 17, 2009 at 2:09 am

  Daca ar fi Obama numai o mare dezamagire ar fii bine, se pare ca e un nou Stalin+Hitler la un loc.
  Doamne apara si pazeste!

  Apreciază

 7. […] FOX NEWS: “Temeti-va, temeti-va foarte tare de ultimul plan Big Brother al lui Obama” […]

  Apreciază

 8. […] FOX NEWS: “Temeti-va, temeti-va foarte tare de ultimul plan Big Brother al lui Obama” […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: