SACCSIV – blog ortodox

Interviul senatorului Iulian Urban cu un bancher reprezinta o manevra de tip ZEITGEIST …

Posted in BANCI, POLITICA, Traian Basescu, Urban Iulian by saccsiv on decembrie 10, 2009

   Reiau integral articolul DISCUTIE INCENDIARA ! Piata imobiliara romaneasca, se va prabusi in 2010; Afla cine sunt cei care trag sforile din umbra, pentru a cumpara pe nimic activele majore ale Romaniei , in 2010; Cum au fost inrobiti romanii! de pe pe site-ul senatorului Urban Iulian. La final il voi comenta.

   In vreme ce romanii sunt hipnotizati de campania electorala, se trag sforile de catre grupurile financiare care se pregatesc sa cumpere activele majore ale tarii, in regim de solduri. O sa va invit sa urmariti o discutie purtata de mine cu un bancher, pe tema scenariului pentru 2010, si o sa va las sa trageti concluziile. Nu conteaza banca unde lucreaza acest om, ci pur si simplu, strategia ampla, pusa la cale peste capetele noastre, care par sa nu se mai dezlipeasca de manipularile si circul campaniei electorale.
   Un fost sef de la CIA spunea ” daca stii cum si cu ce sa manipulezi atentia cetateanului, si pui in stanga lui un spectacol de circ, nu o sa observe portavionul din dreapta lui
   UI : Cum priveste banca si grupul financiar din care faceti parte, ce se intampla in Romania, in plan economic si politic ?
   Bancher : Suntem incordati insa extrem de motivati, intrucat asteptam producerea momentului la care lucram de circa 10 luni de zile; Banca noastra si-a redus extrem de mult expunerea in Romania, a inchis robinetul creditarii, si am trimis catre headquarter-ul grupului, cat de multa moneda euro am putut; Repet, asteptam acum producerea rezultatului muncii noastre, in cadrul unui plan la care participa extrem de multe grupuri financiare si bancare externe;
   UI : Adica concret in ce consta acest rezultat pe care il asteptati ? Sperati in revenirea economica a tarii ? Veti relua creditarea ?
   Bancher : Naivitatea este o slabiciune de caracter a romanilor; Ma intrebi daca speram in revenirea economica a tarii ? Pai noi speculam si vom castiga enorm de multi bani, tocmai in momentul in care, economia nationala romaneasca, va atinge fundul cel mai de jos al graficului. Himerele legate de cresterile economice din 2010, sunt lansate concertat de analisti, pentru ca aceasta este parte a strategiei noastre, pentru a ne maximiza profitul pe care il vom face, cand balonul speculativ imobiliar si al cursului valutar, ne va indica faptul ca suntem pe trendul castigului maxim. Ma intrebi daca vom relua creditarea ? Creditarea in Romania, s-a facut cu cap; Este adevarat, ca si guvernarea din 2007-2008 ne-a ajutat enorm, atunci cand, ne-am consolidat si ne-am asigurat prin intermediul creditului de consum, dependenta totala a populatiei active, a fortei de munca romanesti;
   UI : In se sens v-ati asigurat dependenta lor totala ?
   Bancher
: Simplu; Populatia Romaniei si romanul in general, are un singur bun de pret, care ne intereseaza pe noi bancherii: activele imobiliare. Mai exista si forta de munca a individului, insa aceasta, dupa ce l-ai prins in mreje, este utila de speculat, pentru ca acel individ va munci perpetuu pentru noi. Trebuia sa ajungem cumva la aceste active imobiliare ale romanilor; Normele BNR si legile, nu ne permiteau sa putem acorda in masa, credite ipotecare, plus ca aceste credite ipotecare, nu erau 100% avantajoase pentru noi; Asa , ca am profitat de lentoarea in decizie a BNR, si am investit masiv in publicitate pe segmentul creditului de consum. Stiam inca de la bun inceput, faptul ca, cei carora le acordam credite de consum, nu vor avea resurse sa le restituie, astfel, incat, coroborat cu faptul ca, stiam din 2008, ca aceasta criza financiara va lovi si Romania, am calculat totul extrem de bine; Nu trebuia sa fii geniu bancar, ca sa iti dai seama ca intr-o tara precum a voastra, pur si simplu, efectele crizei urmau sa fie devastatoare pentru ca : [1] nu mai produceati nimic; [2] pietele emergente sunt dominate de multinationale, legate de grupurile financiare si bancare pe care noi le reprezentam; [3] urma sa aveti in 2009 un an electoral in care , pe fondul disputelor politice, era de anticipat ca va veti sapa singuri groapa; La acest din urma punct recunosc ca a trebuit sa ne implicam; si asta pentru ca, daca in 2008, actualul presedinte avea o cota de popularitate de vreo 60 %, noi trebuia sa incingem campania, pentru a impinge politicienii sa ia masurile pe care noi le asteptam.
   UI : Ce masuri asteptati sa ia politicienii ? Spuneti ca ati manipulat partidele ca sa va atingeti scopul economic ?
   Bancher
: Iulian, hai sa ne gandim putin. Noi nu a trebuit decat incingem spiritele, si sa creem un cadru in care, oponentul in alegeri al actualului presedinte, sa recupereze handicapul de imagine, astfel incat sa creem romanilor si politicienilor, impresia unei lupte stranse; Iar de aici pana la luptele politice din Parlament, care au intunecat mintile tuturor partidelor a fost doar un pas, insa decisiv a fost momentul in care tara voastra a ramas fara Guvern. Atunci, si acum in acest moment, orice guvern se va forma, este legat ombilical si total la mana noastra, intrucat, are nevoie de banii nostri, pentru a plati salariile, pensiile, etc. Voi v-ati ales cu spectacolul din presa, noi ne alegem cu banii si castigurile. Practic Romania este a noastra, iar dependenta voastra de noi va deveni totala.Actualul presedinte, ne-a pus putin in dificultate, atunci cand a venit cu guvernul PSD-PDL, pentru ca ceea ce noi ne doream era instabilitate economica si politica; a trebuit sa presam extrem de mult pentru ca ruptura la nivel guvernamental sa se produca, sa cada guvernul, sa se amane sosirea transei de bani de la FMI, insa pana la urma, cunoscand mentalitatea colerica romaneasca, am reusit.
   UI : Nu imi vine sa cred; este evident ca suntem naivi si starnim furtuni in paharul cu apa; Hai sa revenim putin la acea legatura intre casele romanilor si creditul de consum.
   Bancher :Iti spuneam ca in 2008, am dat masiv credite de consum; am dat bugetarilor, am dat angajatilor din sectorul privat; Atractia era mare intrucat, nu trebuiau sa prezinte garantii, insa noi stiam ca in 2009, ne vom atinge scopul. Si , in 2009, intr-adevar, pe fondul crizei economice, au explodat restantierii. Asta inseamna ca oamenii nu si-au platit ratele catre banci, iar noi am trecut la executare silita; Aici am avut iar nevoie sa ne concertam eforturile, astfel incat, sa nu existe grupuri financiare romanesti, companii sau persoane private , care sa ne strice planurile, intrucat riscam sa ne trezim ca vin sa cumpere activele imobiliare scoase la vanzare; Asa ca a trebuit sa lovim si mediul de afaceri privat, pentru ca oamenii de afaceri, sa se lupte pentru supravietuire, si sa nu aiba lichiditati pentru a cumpara nimic; A trebuit sa-i facem sa devina preocupati de grija zilei de maine, si sub teama falimentului, ne-am eliminat competitorii. Seful BRD Soc. Gen. spunea intr-un ziar romanesc ca este momentul sa ne eliminam competitorii; Exact asta facem, va eliminam din jocurile economice din propria voastra tara;
   UI : Ati eliminat concurenta autohtona, blocand creditarea pentru firme si blocand piata executarilor silite ?
   Bancher : Corect. Si nu a fost greu. Pe o piata interna gatuita de blocajul financiar, firmele romanesti au fost sufocate de lipsa lichiditatilor, iar guvernul din 2009 a fost lasat fara nici o posibilitate de a asigura resursele financiare; Daca intr-o tara guvernul nu are bani pe care sa-i injecteze in economia nationala, iar noi bancherii, va blocam accesul la credite, firmele ajung fix ca o gradina de flori, expusa arsitei zilnice, pe care nu o mai uda nimeni, si care pana la urma va muri; De aceea spuneam ca a trebuit sa ne agitam putin pentru a impiedica acest guvern din 2009 sa puna in aplicare masurile economice, si sa abatem atentia asupra luptei din campania electorala. Dupa ce ne-am asigurat ca pur si simplu nu va exista riscul sa apara intrusi care sa cumpere activele imobiliare, case, terenuri, scoase la vanzare de executorii nostri bancari, am inceput sa trimitem pe banda rulanta dosarele celor care au luat credite de consum , catre executori. Nimeni nu a sesizat faptul ca, nu ne interesa de fapt sa le vindem casele, ci sa manipulam piata imobiliara, sa o tragem in jos, asigurandu-ne in acelasi timp, ca la momentul potrivit, cand curba prabusirii imobiliare va atinge cel mai de jos nivel, grupurile financiare din tarile noastre de origine, sa cumpere masiv si la preturi de nimic aceste active; Te asigur Iulian ca in 2010, un apartament cu trei camere care in 2008 era evaluat la 150000 euro, va fi scos la vanzare , la executare silita, la preturi de sub 30000 de euro si nu va veni nimeni sa cumpere, pentru ca in 2010 toti vor fi preocupati sa tina bani deoparte pentru ziua de maine; Va fi momentul perfect sa cumparam totul pe nimic. Romanii vor deveni chiriasi in propriile case, pentru ca acesta a si fost obiectivul nostru primordial, si anume achizitiile la preturi infime. Pentru asta era obligatoriu sa ducem piata imobiliara la un maxim, pentru ca pe fondul prabusirii acesteia, noi sa culegem caimacul. Si la plan se adauga si presiunea pe moneda voastra nationala.
   UI : Ce presiune ? Vad acum ca leul se intareste, desi, intr-o tara care nu produce nimic, aflata in criza politica, lovita de criza financiara, nu imi explic care poate fi suportul de intarire a leului.
   Bancher : Pai este vorba de aceiasi reteta, care se invata la orice curs de MBA. Asa cum piata imobiliara a fost dusa de noi la maximuri ireale, pentru ca trebuia sa va dam credite la valori foarte mari, ca sa aveti pe urmatorii 30-40 de platit rate uriase catre noi, pentru a deveni in acest interval de timp, atat proprietarii caselor voastre, dar si asigurandu-ne ca veti munci voi si familiile voastre pentru noi, pentru a plati aceste rate ireale, tot asa, bula speculativa a monedei nationale, trebuie manipulata , insa in sens invers. In cazul speculatiilor pe moneda nationala, trebuie sa ducem leul la un nivel minim, cat mai mic posibil, lasandu-l apoi sa explodeze, sa urce la valori mari, valori reale, undeva catre peste 5 ron pentru un euro. Adica vom face euro atat de scump incat, sa nu va puteti permite sa cumparati activele imobiliare scoase la executare silita, nici cand ele vor avea valori in euro, relativ mici, dar si pentru ca, micimea salariilor romanilor, salarii platite in lei, sa faca din rata catre banca, un cosmar al vietii de zi cu zi. Totul legal, profitand de naivitatea generala, de ternele lupte politice si de tot acest context romanesc , care din 2006 lucreaza pentru noi si in interesul nostru. Iata ca ieri euro era deja la 4,21 lei.
   UI : Asadar totul este componenta a unui plan; cand va fi detonat ?
   Bancher : In ciuda galopului inregistrat de alte active din aceeasi clasa de risc in ultimele zece luni, leul nu are cum sa participe la aceasta revenire , fiind evident pentru orice incepator, ca este totul o bula speculativa ; ” investitorii urmaresc cu ingrijorare mai intai derularea acordului cu Fondul Monetar International, iar mai apoi turbulentele de pe scena politica”, spune Koon Chow, analist la Barclays Capital, una dintre cele mai mari banci de investitii britanice. El considera ca euro ar putea sa coboare spre 4,1 lei.Balon de sapun, care este un element al sarjei finale de cumparare a Romaniei la OUTLET.Pentru ca defapt, prin incingerea campaniei electorale, noi avem acoperirea perfecta ca nimeni nu mai are timp sa ne strice planurile.
   UI : Ce veti face cu acte active, cu casele romanilor ?
   Bancher : Pai este esential sa controlam aceste active, intrucat, ele sunt o moneda de tranzactionare pe pietele internationale; Uitati-va la Dubai acolo unde expunerile bancilor noastre, se lovesc de nevoia de a acoperi pierderile; Pierderile se acopera prin cresterea ritmului de exploatare a muncii celor care au credite la banci; Ei trebuie constransi sa lucreze mai mult, si sa plateasca rate mai mari catre noi; Avand in mana bunul cel mai de pret al unui om, locuinta, acesta va munci pentru noi; Recreem astfel sistemul sclavagist perfect, in care aparenta de libertate, in care mintea si atentia cetateanului este atrasa de lupta politica, fara ca cineva sa mai aiba timp sa se gandeasca la ce li se intampla cu adevarat. Iar cand se vor trezi va fi de fapt foarte tarziu; Noua ne trebuie sa exploatam forta de munca a voastra , sa va impingem sa munciti mai mult ca sa ne platiti noua mai mult.
   UI : Mai am o singura intrebare; Spuneti ca ati contribuit la incingerea campaniei electorale, pentru ca trebuia sa saditi samanta unei confruntari politice puternice, intrucat instabilitatea politica era necesara; Concret, ati platit politicieni romani sa puna umarul la actuala criza politica ?
   Bancher : In mod evident, in 2007 si 2008 am sprijinit si sustinut politicieni care avea acces la fraiele guvernarii, ca sa fim lasati sa derulam amplul program de acordare masiva a creditelor de consum. In 2009 fiind an electoral, grija noastra a fost sa alimentam puternic aparitia unui contracandidat puternic pentru actualul presedinte, care avea o cota mare de popularitate, si am reusit. Mult mai usor si mai ieftin decat ne imaginam. Sa ne intelegem : noua nu ne pasa cine va iesi presedinte, pentru ca sunteti la mana noastra, in plan guvernamental. A fost mai usor pentru ca, aveti in Romania o pasiune extrem de mare, sa va consumati energiile fix in directiile care nu va aduc avantaje, care va ingroapa sansele la un viitor mai bun. Suntem si noi uimiti de modul in care, marea masa a jurnalistilor, ne-au facut misiunea mult mai usoara, implicandu-se in aceasta campanie electorala emotional, doar pe fondul ideii ca actualul vostru presedinte trebuie dat jos, fara sa aiba nici un fel de viziune economica asupra realitatii. Repet, noi doar am alimentat ascensiunea unui oponent puternic pentru dl. Basescu, si restul l-a facut mass-media, si naivitatea voastra , de la sine. Anul 2010 va aduce si rasplata pentru munca depusa de noi in ultimii 4 ani, pentru ca vom aduce Romania la statutul de tara total si , cel mai important, ireversibil dependenta , de fraiele complicatului sistem financiar-bancar mondial. Nu vreau sa par cinic insa, in 1989, toate activele tarii erau ale clasei proletare, adica de fapt ale nimanui, fiind controlate de o mana de oameni care decideau in aceasta tara si pentru a caror bunastare, muncea intreaga natiune ; La 20 de ani, veti fi ajuns fix in aceeiasi situatie, adica nimic nu va mai fi in proprietatea voastra, si veti munci sa va platiti datoriile. Iar economia nationala va fi dominata de multinationalele controlat indirect tot de noi, in vreme ce falimentele firmelor romanesti, detinute de romani, vor continua si in 2010, intrucat fara finantare , fara credite, si cu un guvern care nu are resurse financiare, nu exista sanse de supravietuire. Astfel incat, tinerii romani vor avea doar doua optiuni : angajati la stat, sau angajati la multinationalele straine; In ambele variante, numai noi castigam.

   Comentariu saccsiv:

   Interviul de mai sus seamana cu:

John Perkins: „Confesiunile unui asasin economic„, subtitrare in limba romana si analiza documentarului

   Ca orice vine din zona „alternativelor”, a falsilor luptatori anti SISTEM, textul prezinta in cea mai mare parte a sa adevaruri, dar prin omisiunile voite, ascunde ceea ce e mai important. Per ansamblu, se incadreaza perfect in zona:

Zeitgeist subtitrare in limba romana si analiza documentarului

   Cu alte cuvinte precum Peter Joseph in celebrul sau documentar, dialogul prezentat de Iulian Urban identifica un dusman (bancile si multinationalele). Dar similitudinile merg si mai departe. In Zeitgeist se ataca crestismul si se ofera o „solutie” la chestiuea financiar-bancara:

ZEITGEIST ADDENDUM, subtitrare in limba romana. Despre PROIECTUL VENUS. Demonstratia faptului ca aceasta miscare pregateste NOUA ORDINE MONDIALA

   Desi nu in acel articol, pe site-ul sau, senatorul face exact acelasi lucru:

ANTI-CRESTINISMUL senatorului IULIAN URBAN

Fiind anti-crestin, senatorul IULIAN URBAN promoveaza si EVOLUTIONISMUL

„Cine este adevaratul Dumnezeu al lumii noastre ?”, un articol aparut pe blogul senatorului PD-L URBAN IULIAN

   Sa ne mai amintim si de faptul ca un alt PD-L-ist, masonul Silviu Prigoana este cel ce a facut propaganda documentarului Zeitgeist la televiziunile OTV si B1TV … Pentru ca lucrurile se leaga.

   Cititorii fideli ai blogului meu, probabil inteleg deja despre ce e vorba. Falsii luptatori anti SISTEM din zona Basescu canalizeaza viitoarea furie a maselor spre imaginea falsei NOI ORDINI MONDIALE. Asta e rolul lor. Desigur, au invelit totul intr-un specific romanesc si o tot repeta pe parcursul intregului interviu. Dar de fapt totul se petrece la nivel planetar:

Criza financiara din SUA, etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE

   Suntem martorii pregatirii ultimei mai revolutii, cea care vrea sa zguduie lumea pe care o stim din temelii, sa rastoarne integral si iremedial valorile pe care le recunoastem, sa mature din calea ei structurile si organizatiile existente. Mai corect spus, s-a declansat faza finala a unei revolutii continue ce a inceput acum peste 200 de ani si al carui efect se doreste a fi instaurarea NOII ORDINI MONDIALE a unui GUVEN MONDIAL. Iar acest ultim capitol se doreste a fi cel mai cumplit si sangeros din intreaga istorie a omenirii …  

   H.G. Wells, The New World Order (1939):

   “Foarte multi oameni vor uri NOUA ORDINE MONDIALA si vor muri protestand impotriva ei

   Desigur cu totii ati observat o “explozie” de articole si documentare ce trateaza chestiunea GUVERNULUI MONDIAL, a NOII ORDINI MONDIALE precum si tot soiul de teme anti sistem. Cei care le-ati studiat un pic mai amanuntit, ati putut constata ca doar par a fi la fel insa in fapt sunt grupate in doua mari categorii apartinatoare unor tabere ce sunt diametral opuse. Ele par la fel pentru cititorii neavizati deoarece temele comune sunt cu mult mai multe decat cele divergente. Asta face si ca pe frontul de lupta anti sistem sa para a fi aliate.

   SISTEMUL a creat mereu “alternative”: teorii si grupuri de actiune ce pareau foarte luptatoare impotriva SISTEMULUI, pentru ca cea mai mare parte a celor nemultumiti sa se buluceasca sub stindardul lor. Actualmente insa s-a pus in miscare cea mai mare cacealma din istoria manipularii maselor, ce va depasi prin grozavie tot ce s-a petrecut pe glob in perioada aparitiei, stralucirii si infrangerii national-socialismului (NOTA 1): s-a creat imaginea falsei noi ordini mondiale (pe care o voi denumi in continuare fNOM) si se incurajeaza pe fata sau subtil actiunile de lupta impotriva ei, intr-un razboi ce se va duce sub toate formele, atat cu pixul si discursul, cat si pe baricade sau cu arme.

   Aceasta manevra este necesara din doua motive:

1)     sa se distraga atentia multimii de la adevaratii dusmani si sa se canalizeze furia acesteia spre demolarea vechii societati si odata cu ea chiar si a instrumentelor folosite pana acum de catre ELITE pentru acumularea de capital sau pentru coordonarea etapelor pre-instaurare guvern mondial.

2)     ELITELE fiind toate practicante ale cultului paladin (fie ca inteleg sau nu motivul real al actiunilor lor) fac tot ce le sta in putinta spre a elimina din mentalul cat mai multor oameni nadejdea in Domnul nostru Iisus Hristos. Astfel li se prezinta strict “alternative” lumesti: revolutii si sperante de schimbare a fNOM. Mai mult, aceste “alternative” postuleaza ca sigur faptul ca vremurile pe care le traim nu pot fi sub nici un chip inceputul adeveririi profetiilor din Sfanta Scripura sau ale Sfintilor Parinti. Astfel, SISTEMUL doreste sa se asigure de faptul ca un numar cat mai mic de oameni se pregatesc pentru singura lupta mantuitoare: marturisirea si mucenicia. Astfel, un numar destul de mare de crestini sunt strict adeptii actiunior umane impotriva SISTEMULUI, ba mai mult, ii acuza pe adevaratii crestini de lasitate … 

   Asa se face, de exempul, ca inainte de declararea oficiala a crizei, a fost promovat agresiv documentarul Zeitgeist  care ataca Federal Reserve, dar si crestinismul, promovand insa NOUA ORDINE MONDIALA (reala), asa cum a fost ea teoretizata de varfurile masoneriei si de catre stalpii care au pus acum 100 de ani temelia new age.
   Apoi, dupa declararea oficiala a crizei, auzeam politicieni de marca aratand cu degetul spre bancile cele rele si promovand o schimbare de sistem si o … NOUA ORDINE MONDIALA.
   Trebuie inteles ca Federal Reserve le-a fost un instrument necesar si atat. Vor pune tunurile pe ea si vor renunta la ea pentru a construi ceva cu mult mai maret.      

   Desigur, se va evita atingerea adevaratelor ELITE ce au creat-o si care au beneficiat de pe urma ei.

   Cititi va rog mai multe la:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

   Sper ca acum s-a inteles ce si cum cu luptatorii anti SISTEM din zona Basescu. Nu ca ceilalti politicieni ar fi mai buni:

PARLAMENTUL si GUVERNUL Romaniei, marionete ale PAPUSARILOR planetari

   Dar mai fac un lucru de-a dreptul monstruos cei din tabara Iulian Urban. Dupa cum observati, in articol totul se invarte in jurul lui Basescu, creandu-i-se indirect o imagine favorabila … Dar intreb, cine a fost avocatul acordului de imprumut cu FMI? 

Instrumente ale crearii GUVERNULUI MONDIAL (partea 2): FMI (Fondul Mondial International)

   Asadar, mare atentie cu jumatatile de adevar precum interviul prezentat de Iulian Urban. Cei ca el, impreuna cu presedintele lor, nu reprezinta o solutie reala si in nici un caz nu una ortodoxa:

VIDEO (si transcriptul): TRAIAN BASESCU promovand casatoriile intre homosexuali si adoptia de copii de catre acestia …

25 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on decembrie 10, 2009 at 10:39 am

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. Un pacatos said, on decembrie 10, 2009 at 11:06 am

  Mare dreptate ai Saccsiv , eu asta am inteles dupa ce am citit interviul .

  Apreciază

 3. elena said, on decembrie 10, 2009 at 11:29 am

  excelenta observatia si venita la timp.
  mesajul ala circula si toti il iau de bun..

  Apreciază

 4. betelgeuse said, on decembrie 10, 2009 at 12:15 pm

  ar fi interesant de discutat strategii de contracarare ale acestei situatii. pentru ca astfel de strategii exista. de pilda, o greva generala nationala impotriva bancilor, sa nu isi mai plateasca nimeni ratele. ce ar face atunci? ce credeti?

  Apreciază

 5. Skappaluda said, on decembrie 10, 2009 at 12:45 pm

  Ideea este sa scoti esentialul din acel interviu, informatii sunt peste tot trebuie doar sa stii sa le citesti,nu sa le cataloghezi ca fiind false.Cele mai multe informatii despre Noua Ordine Mondiala sunt scrise si publicate chiar de cei care ajuta la faurirea ei si pot sa le faca publice pentru ca ei stiu ca pleaba e ignoranta si nu citeste sau nu stie sa citeasca nimic. Cati dintre cei care citesc acest mesaj au citit : Diplomatia de Henry Kissinger..sunt doua mari capitole : Noua Ordine Mondiala si Noua Ordine Mondiala Revizuita. Trebuie sa ne trezim repede si ne trebuie multa intelepciune!!!

  Apreciază

 6. parereamea said, on decembrie 10, 2009 at 2:01 pm

  Mie imi fac „parul cret” intercorelatiile :
  Basescu – Iulian Urban – Victor Roncea – Petru Voda

  Apreciază

  • elena said, on decembrie 10, 2009 at 2:27 pm

   e trist sa spui Petru Voda… parintele Iustin n-are legatura cu astia.
   mai bine spui Filoteu prietenul lui Roncea.
   din pacate referendumul acela anticip a fost o capcana.

   Apreciază

   • parereamea said, on decembrie 10, 2009 at 4:06 pm

    Stiu, de aceea si spun ca-mi fac parul creţ. Nu am vrut sa pronunt nume de la Petru Voda, caci nu sunt eu in masura sa judec la nivel de persoana, dar cineva si-a bagat coada pana si la Petru Voda si asta e grav.

    Apreciază

 7. karenin said, on decembrie 10, 2009 at 2:26 pm

  http://www.urbaniulian.ro/2009/12/09/stratfor-coalitia-anti-basescu-pregateste-un-decembrie-rosu-pentru-romania-avertisment/

  iacata ce zice domnul urban ca ar zice Stratfor….!

  Apreciază

 8. NihilSineDeo said, on decembrie 10, 2009 at 2:35 pm

  Chiar si acceptand scopul lansarii unei tinte false, ceea ce spune misteriosul (sau poate chiar fictivul) bancher, este dureros de adevarat !

  Apreciază

 9. stefan said, on decembrie 10, 2009 at 6:02 pm

  Stai asa , ori nu ma prind or imi scapa ceva.
  Cum ie cu Petru Voda si cu corelatia ?

  Apreciază

 10. john said, on decembrie 10, 2009 at 6:43 pm

  Discutia mie se pare fictiva. Este mai degraba o adunare de informatii,toate pertinente, reale dintr-o multitudine de surse si asta este relevant in sine ….dar nu e foarte importanta. Ceeace trebuie sa atraga atentia este backgound-ul individului care dezvaluie treaba.
  Ce ma nedumereste pe mine este altceva: daca ei vor sa stirneasca revolte in masa si haos, oare cum o vor putea face cu o populatie pe care tot ei au adus-o intr-un stadiu de apatie nemaiatinsapina acum, cu un tineret „aplatizat” de droguri, TV, calculator si sex?? Ca doar tinerii au fost intotdeauna forta revolutionara si din pacate si „carnea de tun” a acesteia.

  Apreciază

 11. john said, on decembrie 10, 2009 at 7:07 pm

  Stati ca n-am inteles care e treaba cu Filoteu (cine e el? calugarul Filoteu de la Petru Voda trimis de par. Justin ca purtator de cuvint apropo de cipuri? Sint una si aceeasi persoana??). Si care e legatura dintre Basescu si Filoteu si Petru Voda??? Scuze, da’ sint cam pe din-afara cu evolutia pe tema asta.

  Apreciază

 12. stefan said, on decembrie 10, 2009 at 7:26 pm

  uh, poate cineva sa explice cum este cu chestia asta ca pe bune nu ma prind.

  Apreciază

 13. Veaceslav said, on decembrie 10, 2009 at 8:40 pm

  Corect saccsiv, tot sistemul financiar mondial se va prabusi in viitorul apropiat in 3, 5 sau 10 ani (exact ca un uniunea sovietica), vor avea loc razboaie, foamete, cataclisme naturale si se va zice atunci: Vedeti cat ne neeficient este acest sistem finanicar cu tot cu bancheri servili elitelor (se va lupta impotriva FNOM), si vor propune o unica moneda mondiala si inca sa mai fie electronica, in fruntea unui singur imparat antihristul, ceea ce va duce la cipuirea populatiei, astfel se va motiva ca nu vor mai aparea crize financiare, manipularim, escrocherii, razboaie etc.
  Sa ne ajute Bunul Dumnezeu sa rezistam!

  Apreciază

 14. nea Anderthal said, on decembrie 11, 2009 at 3:19 am

  …tot n-am inteles lagatura intre pr. Iustin Parvu si vampirii economici mondiali..

  Apreciază

 15. […] Interviul senatorului Iulian Urban cu un bancher reprezinta o manevra de tip ZEITGEIST … Ca orice vine din zona „alternativelor”, a falsilor luptatori anti SISTEM, textul prezinta in cea mai mare parte a sa adevaruri, dar prin omisiunile voite, ascunde ceea ce e mai important. Per ansamblu, se incadreaza perfect in zona: […]

  Apreciază

 16. […] Interviul senatorului Iulian Urban cu un bancher reprezinta o manevra de tip ZEITGEIST … […]

  Apreciază

 17. Jaen Valjean said, on mai 4, 2010 at 5:44 pm

  Un adevarat luptator impotriva sistemului, unul real este Alex Jones (va amintit, cel care i-a luat celcebrul interviu lui Aaron Russo si pe care l-ati publicat si dvs). Si evident toti cei care au credinta adevarata, sunt proprietari si macar a unei bucatele de pamant si incearca astfel sa devina autosuficienti, independenti cu adevarat de sistem. Investiti in tot ce va poate asigura independenta energetica si alimentara.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: