SACCSIV – blog ortodox

Colosii din industria petroliera sunt in spatele actiunilor impotriva incalzirii globale …

Posted in incalzirea globala by saccsiv on decembrie 9, 2009

   Citez din articolul Big Oil Behind Copenhagen Climate Scam (Marile companii petroliere din spatele inselatoriei cu privire la schimbarile climei, ce are loc la Copenhaga):

   Shell Oil si British Petroleum isi exprima sprijinul vehement pentru taxa globala de carbon in  “Copenhagen Communiqué”.

   Marea ironie din spatele globalistilor ce coboara la Copenhaga din avioanele lor private luxoase si din limuzinele lor lungi nu este numai faptul ca propriul lor comportament contrazice complet hiperbola in legatura cu emisiile de dioxid de carbon, dar propaganda lor este sustinuta vehement de aceiasi colosi din domeniul petrolier care ii acuza pe scepticii din domeniul climei  de faptul ca suporta schimbarile pentru a obtine anumite avantaje.

   Probabil unul dintre cele mai notorii exemple de clientelism in domeniul climei ce reiese din scandalui climegate au fost emailurile in care cercetatorii CRU (Climatic Research Unit), organismul care furnizeaza majoritatea datelor ce stau la baza fundamentarii teoriei incalzirii globale pentru UN IPCC, au discutat despre modul in care s-au desfasurat intalnirile cu Shell Oil pentru a-i inrola ca “parteneri strategici“ si in acelasi timp pentru a ii determina sa finanteze cercetarea pentru incalzirea globala. 

   Emailurile arata ca organizatia CRU a incercat de asemeni sa obtina bani de la gigantii din domeniul petrolier British Petroleum si Exxon-Mobil, cunoscuta inainte sub denumirea de Esso.

  “Acum cine mai este complicele pentru marile companii de perol?“ intreaba Anthony Watts. “Data viitoare cand cineva va aduce acel argument ridicol despre scepticism, aratati-le aceasta.“

  “Copenhagen Communiqué”, ce a fost realizat de liderii a peste 500 de corporatii globale in avans pentru summit-ul din saptamana aceasta, cere masuri drastice in numele tarilor in curs de dezvoltare pentru a le “de-carbona economiile“ – o miscare ce va devasta complet standardele de viata si va duce la niveluri gargantuane de somaj.

   Comunicatul cere de asemeni sa fie implementata si o taxa globala de carbon   printr-un sistem de comercializare a carbonului. Tineti minte ca cei care cer un astfel de sistem sunt aceiasi oameni care vor beneficia de pe urma lui.

   Comunicatul face apel la “masuri pentru realizarea unor emisii de gaze de sera robuste globale pentru a realiza cele mai eficiente, efective si echitabile reduceri de emisii. Acest sistem ar fi alcatuit dintr-o serie de piete de certificate de carbon legate intre ele, unde certificatele sunt realizate pe baza deciziilor adoptate pentru reducerea emisiilor.

   Documentul arata de asemeni ca emisiile de dioxid de carbon trebuie sa fie reduse cu o esalonare intre 50 – 85% pana in anul 2050, un proces ce va aduce umanitatea aproape la nivelul de dezvoltare din epoca de piatra.

   Si cine sunt progresistii ce cer aceste masuri severe in numele luptei cu raul ce produce gazul pe care oamenii il emana si plantele il respira? Greenpeace? Al Gore?

   Pe numele lor – James Smith, presedintele UK Shell Oil, Tony Hayward, Group Chief Executive, British Petroleum, impreuna cu sute de alti giganti corporatisti globali, multi dintre ei fiind  legati direct de marile companii de petrol si bancile centrale care, departe de a-i finanta pe cei ce nu sunt increzatori in promovarea schimbarii climei, investesc direct in excrocheria incalzirii globale indusa de om.

   O invinuire comuna adusa celor ce sunt sceptici in legatura cu incalzirea globala este ca ei se afla pe statele de plata ale companiilor petroliere transnationale, cand de fapt, invers este adevarat, companiile petroliere se afla printre cei mai mari promotori ai propagandei schimbarii climei,  acest lucru fiind scos in evidenta de apelul Exxon Mobil pentru o taxa globala de carbon.

   Conform directorului executiv de la Exxon Mobil, Rex Tillerson, cosmarul certificatelor de carbon fiind pregatit pentru trecerea in Senat, nu a ajuns suficient de departe – Tillerson doreste o taxa directa asupra emisiilor de dioxid de carbon, in esenta o taxa asupra respiratiei de vreme ce noi toti rasuflam acest gaz datator de viata.

   Intr-un discurs tinut la inceputul anului, Tillerson a prezentat cinic agenda certificatelor de carbon aratand ce reprezinta, un efort de a impune o taxa de carbon.

  “Este mai usor si mai avantajos politic abordarea modalitatii certificatelor de carbon, deoarece publicul nu va intelege niciodata unde este problema“, a afirmat Tillerson.   

  “Publicul va intelege numai ca va fi atins la buzunar“, a adaugat aratand ca nu este de acord cu aceasta metoda complicata a certificatelor de carbon, argumentand ca ar fi mai bine sa se propuna in mod deschis o taxa directa de carbon.

   Tillerson a exprimat ferm sprijinul Exxon pentru propaganda schimbarii climei spunand: “Cred cu tarie ca nu este prea tarziu pentru Congres sa ia in considerare o taxa pe carbon ca o politica mai buna in problema schimbarii climei.“

   Promovarea lui Exxon pentru o taxa de carbon a fost tratata ulterior de vicepresedintele sau pentru afaceri publice, Ken Cohen, care a afirmat la o conferinta ca doreste o politica in domeniul mediului ce creeaza “siguranta si anticipare si de aceea dorim o taxa de carbon.“

   Exxon Mobil si cei de acelasi soi nu sunt ingrijorati ca taxa de carbon le va diminua profitul deoarece stiu ca nu vor trebui sa o plateasca – obligativitatea va fi a platitorilor de taxe ignoranti si se va face la pompele de benzina printr-un cost mai mare.

   Ideologic, Al Gore si Exxon Mobil se afla pe exact aceeasi pagina – singura diferenta dintre companiile petroliere si alarmistii incalzirii globale fiind cearta pentru intaietatea in a-si infige coltii in platitorii de taxe si pentru culegerea dividendelor de pe urma inselatoriei schimbarii climei.

   Intrucat paraziti precum Al Gore si Maurice Strong, oamenii care detin propriile sisteme de comercializare a carbonului despre care pretind ca vor salva pamantul de emisiile de dioxid de carbon, doresc sa se imbogateasca din schema certificatelor de carbon de unde isi iau un procentaj din fiecare tranzactie, companiile petroliere doresc sa sara complet peste aceasta schema impunand pur si simplu o taxa de carbon. Consecinta pentru platitorul de taxe, pentru oricare scenariu, va fi exact aceeasi iar profiturile din ambele scheme for umple buzunarele guvernului global ce va promulga intreaga escrocherie.

   Subliniind din nou ca gigantii petrolieri sunt in spatele ideii schimbarii climei din cauza omului si in spatele introducerii unei taxe de carbon, Comisia Trilaterala, unul dintre cei trei stalpi ai noii ordini mondiale, in alianta cu Grupul Bilderberg si CFR, s-au intalnit in 2007 in secret pentru a se pune de acord asupra modalitatii de a exploata mai bine panica privind incalzirea globala.

   La discutie, presedintele european al Comisiei Trilaterale, Bilderberg si presedintele British Petroleum Peter Sutherland, a tinut un discurs cohortelor sale elitiste, discurs in care a emis un “strigat de batalie universal pentru intreaga lume pentru a adresa o “avertizare globala“, toti intr-un singur glas.“

   Ecoul acestui sentiment a fost General Lord Guthrie, director al  N.M. Rothschild & Sons, membru al Casei Lorzilor si fostul lider al Defense Staff in Londra, care a urgentat brokerii Comisiei Trilaterale sa “Raspandeasca problema crizei globale din domeniul mediului si sa impuna reguli ce se vor aplica in intreaga lume.“ Reguli de pe urma carora va beneficia fara indoiala imperiul familiei Rothschild datorita faptului ca aceasta detine o imensa parte a pietei de carbon.

   Actiunile celor ce nu cred in incalzirea globala  sunt neputiincioase in fata faptului ca administratorii lui Rothschild si insusi presedintele British Petroleum sunt cei ce orchestreaza planul elitist de exploatare a incalzirii globale pentru a-si atinge obiectivele politice.

   In timpul intalnirii din 2007, elitele impreuna cu companiile petroliere au cerut impozitarea cu 1 dolar la un galon (3,34 l) la pompa de benzina justificand aceasta taxa ca o  lupta impotriva poluarii mediului. 

   Globalistii iubesc incalzirea globala. Industria petroliere jubileaza, dinastiile Bilderberg si Rothschild si-au desfasurat toate puterile in spatele acestei incalziri globale. Aceasta este o frauda conceputa, crescuta si promulgata de catre elite si a pedepsi oamenii pentru ca abia daca intreaba de motivele din spatele marii prezentari a schimbarii climei si a-i acuza ca ei sunt autorii acestei incalziri reprezinta o totala denaturare a adevarului.

   Pretentiile celor ce sustin schimbarile climei ca cei ce neaga sunt sponsorizati de companiile petroliere reprezinta o alta farsa grosolana. In realitate, companiile petroliere sunt cei mai mari promovatori ai teoriei incalzirii globale realizata de om si sunt cei mai agresivi in impunerea taxei de carbon.

   Comentariu saccsiv:

   Articolul a aparut sub semnatura lui Paul Joseph Watson si a fost postat pe Prison Planet.com (al lui Alex Jones), Luni, 7 Decembrie 2009. La FITI FOARTE ATENTI DE UNDE VA INFORMATI! Alex Jones va invita sa faceti parte din RENASTEREA SPIRITUALA A SECOLULUI 21 …, subliniam faptul ca nu sunt de acord cu „solutiile” propuse de Jones. Articolul de mai sus dezvaluie insa o realitate …

   Ca incalzirea nu e determinata de CO2 si de om, ci de soare, o demonstreaza foarte clar specialistii:

Documentare celebre: „THE GREAT GLOBAL WARMING SWINDLE” (Marea escrocherie a incalzirii globale) – subtitrare in limba romana

   Cateva cuvinte despre colosii din petrol:

   Mayer Amschel Rothschild (1744 – 1812), este fondatorul imperiului bancar Rothschild, cea mai de succes familie din istorie. Acesta si mai apoi fii sai au creat acest imperiu cu intindere europeana determinand explozia revolutiei industriale pe continent, au influentat dezvoltarea economica a sa pe directia deja cunoscuta a folosirii combustibililor fosili, inclusiv dezvoltarea transporturilor, au modernizat si stapanit sistemul bursier, bancar, financiar, au influentat direct politicul, au finantat mereu ambele tabere ale unui razboi, au pus la punct un sistem continental de informatii rapide, etc. La sfarsitul secolului 19 controlau peste jumatate din intreaga bogatie a planetei. Desigur, ei au fost varful unui ice-berg, partea vizibila a unui sistem piramidal in care au fost ajutati de prieteni mai putin vizibili opiniei publice. In SUA i-au finantat pe colosii Rockefeller (petrol), Andrew Carnegie (otel), Harriman (cai ferate), J. P. Morgan si pe bancherii ce au pus bazele Federal Reserve.

   Cititi va rog si:

Personalitati si organizatii: evreul MAYER AMSCHEL ROTHSCHILD (SCUTUL ROSU), intemeietorul celei mai puternice familii din istoria moderna a omenirii si creatorul ordinului ILUMINATII

   John Davison Rockefeller ( 1839 – 1937 ) fondeaza in 1870 , impreuna cu fratele sau William Rockefeller ( 1841 – 1922 ) , mega colosul Standard Oil stramosul :

   Standard Oil of New Jersey (SONJ) , redenumita Exxon acum parte a ExxonMobil , corporatie membra Council on Foreign Relations.

   Standard Oil of New York , redenumita Mobil , acum parte a ExxonMobil.

   Standard Oil of California  , redenumita Chevron , corporatie membra Council on Foreign Relations

   Standard Oil of Indiana , redenumita Amoco , acum parte a BP , corporatie membra Council on Foreign Relations

   Standard Oil of Ohio sau Sohio , acum parte a BP.

   Anglo-American Oil Co. , acum Esso UK.

   South Penn Oil Co. , devenita Pennzoil acum parte Shell , corporatie membra Council on Foreign Relations

   Cititi va rog si:

Familia ROCKEFELLER, NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 1)

   COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS a fost creat in 1921, primul ei director fiind Paul Warburg (membru al celebrei familii de bancheri evrei, unul din fondatorii Federal Reserve). Cei care au stapanit consiliul inca de la inceput sunt Rockefeller family, la infiintarea lui prin John D. Rockefeller, Jr. care l-a si finantat enorm. Finantarile au continuat prin Rockefeller Brothers Fund. In 1949 David Rockefeller devine cel mai tanar director al Council on Foreign Relations, pe care de atunci il stapaneste. A initiat si pregatit figuri importante ale politicii internationale americane, TOTI obligatoriu membri ai consiliului. Printre ultimii: Condoleezza Rice si vice presidintele Dick Cheney. In crearea sa au avut interes si cei de la Morgan.

   Consiliul publica bilunarul Foreign Affairs . Evreul Elihu Root, cel ce fusese primul presedinte al Council on Foreign Relations spunea despre publicatie ca este un ghid pentru opinia publica.

   Consiliul este strans legat de David Rockefeller Studies Program.

   Joseph Kraft fost membru CFR si Trilateral Commission spune despre consiliu ca este Power Elite, condus de oameni cu interese si viziuni similare ce creaza evenimente de pe pozitii invulnerabile aflate in spatele “scenei”. 

   Chester Ward, Amiral si fost judecator în Marina Militara SUA, membru în CFR timp de 15 ani spunea:

   “Scopul principal al CFR este slabirea suveranitatii SUA si a independentei nationale si supunerea ei unui guvern unic mondial.“

   Cititi va rog si:

COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS, istoric si lista membrilor (A-D)

   Sub impulsul lui David Rockefeller, Grupul Bilderberg se intruneste pentru prima data la Hotel de Bilderberg, de unde si denumirea, langa Arnhem, intre 29 si 31 mai 1954.

   Cititi va rog amanunte despre istoricul sau in articolul:

NOUTATI de la intrunirea din Grecia a grupului BILDERBERG

   Comisia Trilaterala a fost creata in 1973 la initiativa lui David Rockefeller. Alti membri fondatori au fost Alan Greenspan si Paul Volcker, ambii fosti capi ai Federal Reserve. De asemenea si Zbigniew Brzezinski, care a fost si director. 

   Dupa ce au stat o perioada intr-un con de umbra, in ultima vreme au reinceput sa iasa in luminile rampei membrii celebrei si foarte influentei familii Rockefeller. Dupa ce Jay Rockefeller a declarat ca “INTERNETUL ESTE RISCUL NATIONAL NUMARUL UNU” si a luat masuri in consecinta (cititi va rog si JAY ROCKEFELLER a depus proiectul de lege pentru instituirea The Cybersecurity Act of 2009, ce va oferi posibilitatea INCHIDERII INTERNETULUI in “interesul securitatii nationale”), iata ca o foarte importanta intalnire, dar de care se vorbeste mai putin in site-urile anti sistem de la noi, a avut loc pe data de 5 mai la New York, cand la chemarea lui David Rockefeller Jr. (fiul lui David Rockefeller) s-au intrunit la Rockefeller University personalitati si sefi ai mega fundatiilor ce finanteaza principalele programe pentru reducerea populatiei globale.

   Conform articolului Secret meeting of world’s richest people held in New York, participantii au discutat despre prioritatile actiunilor filantropice ale fiecaruia in contextul actualei crize.

   abc news considera ca intrunirea aminteste de cea din 1907, cand J. P. Morgan a strans in jurul sau mai multi grei din finante pentru a discuta masurile ce trebuiau luate pentru a stopa criza din acea perioada, si care a dus la crearea Federal Reserve. Stacy Palmer, editor-in-chief la Chronicle of Philanthropy spune insa ca este fara precedent ca atatia mega filantropisti sa se fi intalnit vreodata in aceeasi camera:

ROCKEFELLER cheama la ordin personalitatile si sefii fundatiilor ce finanteaza principalele programe pentru reducerea populatiei globale

   Care e legatura intre ELITE, reducerea populatiei si masurile luate impotriva incalziri globale? Cititi va rog si:

CALCULE RECI: planificarea familiala este cel mai ieftin mod de a reduce emisiile de carbon

   Toate sunt legate intre ele, prieteni, iar daca sapi, descoperi. Cititi va rog si:

Masurile impotriva schimbarii climei sunt gandite pentru a crea rapid GUVENUL MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE

VIDEO: CLIMATEGATE? Hackeri au oferit opiniei publice corespondentele private ale cercetatorilor implicati in studierea schimbarii climei. S-A DEMASCAT INSELATORIA?

SUMMIT-UL COPENHAGA: 1 200 limizine, 140 avioane private si multe icre negre …

 

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on decembrie 9, 2009 at 4:19 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. quintus said, on decembrie 9, 2009 at 5:14 pm

  „Intreaga planeta este in pragul unui razboi” declara Vantu pentru Hotnews .Stie el ce stie …
  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-6698869-audio-sorin-ovidiu-vantu-sunt-cel-care-poate-cumpere-dinu-patriciu-nu-invers-nu-sunt-pestele-mic-piata-romaneasca-fost-pirahna-anii-90-acum-sunt-somn.htm

  Apreciază

 3. […] Colosii din industria petroliera sunt in spatele actiunilor … December 10th, 2009 O invinuire comuna adusa celor ce sunt sceptici in legatura cu incalzirea globala este ca ei se afla pe statele de plata ale companiilor petroliere transnationale, cand de fapt, invers este adevarat, companiile petroliere se afla … […] […]

  Apreciază

 4. […] Colosii din industria petroliera sunt in spatele actiunilor impotriva incalzirii globale … […]

  Apreciază

 5. […] Colosii din industria petroliera sunt in spatele actiunilor impotriva incalzirii globale … […]

  Apreciază

 6. […] Colosii din industria petroliera sunt in spatele actiunilor impotriva incalzirii globale … […]

  Apreciază

 7. […] Colosii din industria petroliera sunt in spatele actiunilor impotriva incalzirii globale … […]

  Apreciază

 8. […] Colosii din industria petroliera sunt in spatele actiunilor impotriva incalzirii globale … […]

  Apreciază

 9. […] Colosii din industria petroliera sunt in spatele actiunilor impotriva incalzirii globale… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: