SACCSIV – blog ortodox

SUPER: Campania de vaccinare, compromisă total. Dintre cele peste 100.000 de fetiţe de clasa a VI-a şi a VII-a, doar 565 au fost vaccinate anti-HPV

   Citez din articolul Campania de vaccinare, compromisă total. Părinţii au spus nu imunizării HPV:

   Dintre cele peste 100.000 de fetiţe de clasa a VI-a şi a VII-a, doar 565 au fost vaccinate anti-HPV, potrivit ulti­me­lor raportări oficiale. Nu­mă­rul infim de părinţi convinşi să accepte acest tip de imunizare contrastează flagrant cu rezultatele sondajului comandat de Ministerul Sănătăţii, conform căruia peste 52% din reprezentanţii legali ai copiilor ar fi fost de acord cu vaccinarea.

   Statul român a risipit 23 de mili­oa­ne de euro pe o campanie de vacci­na­re care nu a avut acordul popu­laţiei. Cu toată promovarea agresivă a eficacităţii miraculoase a vaccinului anti-HPV, care ar preveni în totalitate apa­riţia cancerului de col uterin, ro­mâ­nii nu au acceptat imunizarea propriilor fiice. Astfel, de la demararea cam­paniei, din 23 noiembrie, mai pu­ţin de 0,5% din fetiţele de clasa a VI-a şi a VII-a au fost vaccinate. Potrivit da­telor de la Ministerul Sănătăţii, cele mai multe fete au fost imunizate în Iaşi, 300, iar cele mai puţine în Bucu­reşti, adică doar trei din clasa a VII-a.
   În judeţul Călăraşi au fost vaccinate 11 eleve, în Neamţ – 24 de fete de cla­sa a VI-a şi 12 fete de clasa a VII-a, în Su­ceava – 17 de clasa a VI-a şi 40 de cla­sa a VII-a, iar în Gorj – 37 de fetiţe.

   „Am distribuit la şcoli 114 doze, deşi am primit 1.756, pentru că nu am avut solicitări de la părinţi şi de la me­dicii de familie. Trebuie neapărat acor­dul părinţilor pentru vaccinul HPV. În judeţ sunt 2.044 de fete de cla­sa a VI-a şi 2.573 de fete de clasa a VII-a, iar la nivelul ministerului s-a de­cis să se trimită vaccin pentru ju­mă­tate din numărul total al elevelor“, ne-a precizat dr. Elena Sfârlează, di­rec­tor adjunct al Autorităţii de Sănă­ta­te Publică Gorj. Din primăvară, ASP Gorj nu are nici măcar un medic epidemiolog, deşi postul este scos la concurs de multă vreme. „Este foarte greu fără epidemiolog pentru că specialita­tea este vitală pentru o autoritate de să­nătate publică.
   Nu am găsit nici în judeţele limitrofe“, a afirmat dr. Elena Sfârlează. Autorităţile dau vina pe concedii Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii susţin că numărul mic de părinţi care au acceptat vaccinarea ar fi cauzat de concediile impuse profesorilor şi că acest lucru ar fi întârziat campania de vac­cinare anti-HPV. „O să mai avem o întâlnire cu cei de la Ministerul Edu­ca­ţiei şi Inspectoratul Şcolar General al Capitalei pentru a discuta despre vac­cinare“, ne-a precizat dr. Amalia Can­ton, director general în Ministerul Să­nătăţii. Autorităţile din Călăraşi ex­pli­că numărul mic de vaccinări tot prin concediile care au închis şcolile. „Am primit 1.330 de doze de la minister şi avem 3.264 de eleve în judeţ.
   Până acum am trimis la şcoli 735 de doze, dar nu s-au vaccinat decât 11 fete din Olteniţa. În ordinul Mi­nis­te­ru­lui Sănătăţii se precizează că medicul şcolar stabileşte un plan de vaccinare şi înştiinţează părinţii despre momentul imunizării. Dacă părinţii nu sunt de acord, pot comunica verbal, chiar şi prin telefon, că refuză vaccinarea co­piilor“, a afirmat dr. Camelia Trui­că, epidemiolog al ASP Călăraşi. Vac­ci­narea anti-HPV necesită trei doze la dis­tanţă de o lună şi trei luni între imu­nizări. Potrivit calendarului de vac­cinare stabilit de Ministerul Să­nă­tă­ţii, prima doză trebuia administrată în perioada 23 noiembrie-30 noiembrie, a doua doză – în ianuarie 2010 şi a treia – în mai 2010. Fiecare elevă tre­buie supravegheată de medic timp de 15 minute după efectuarea vacci­nului, fiind necesară şi o evaluare a să­nătăţii fiecărei fetiţe înainte de in­jec­tare.
   Comentariu saccsiv:

   Ticalosi pana la capat cei din sistem impreuna cu cei din mass-media. Observa ca din „100.000 de fetiţe de clasa a VI-a şi a VII-a, doar 565 au fost vaccinate anti-HPV” si incep sa insire tot soiul de motivatii, nesufland o vorba ca poate parintii n-au incredere in vaccin. Si de ce ar avea?

VIDEO: Marturii zguduitoare despre tinere ucise sau a caror sanatate a fost distrusa de catre vaccinul GARDASIL. RASPANDITI!

   Ce se prefac a se mira atata? Anul trecut campania a fost un dezastru. Anul acesta se preconiza a fi la fel, de aceea au venit cu o:

SMECHERIE a SISTEMULUI: campania de vaccinare impotriva HPV va incepe in functie de rezultatele unui … sondaj de opinie

   Care sondaj spunea ca „peste 52% din reprezentanţii legali ai copiilor ar fi fost de acord cu vaccinarea.” Ce inseamna asta? Simplu: a fost un sondaj mincinos. Si uite asa s-au aruncat pe fereastra 23 de mili­oa­ne de euro pe o campanie de vaccinare care nu a avut acordul popu­laţiei. Pe praful asta … Dar tot noi cei multi i-am platit si pe astia, ca bogatanii din sistem n-ar scoate un ban din buzunar sa-i dea unui amarat nici daca l-ar vedea zvarcolindu-se in chinuri prin noroi. Dar cum stapanii lor din vest le-au trasat sarcina de a face totul pentru vaccinare, ei n-au precupetit nici un efort, ca doar nu dadeau de la ei nimic.

PARLAMENTUL si GUVERNUL Romaniei, marionete ale PAPUSARILOR planetari

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on decembrie 8, 2009 at 5:43 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Silviu said, on decembrie 8, 2009 at 6:55 am

    Campaniile astea de vaccinare sunt instrumente pentru atingerea unor scopuri. Asta deja se vede ca e clar pentru toata lumea. Este bine, uite ca romanii nu-s chiar asa prostovani.

    Apreciază

  3. agerstress said, on decembrie 8, 2009 at 8:58 am

    Am discutat cu cativa parinti de fetite si toti si-au manifestat suspiciunea fata de acest vaccin. Un alt aspect demn de luat in seama: fetitele de clasa a-VI-a si a-VII-A sunt foarte bine informate de pe internet despre pericolele prezentate de acest vaccin. Marea majoritate a tinerilor din prezent petrec foarte mult timp pe internet si comunica foarte mult intre ei. De multe ori sunt mai bine informati decat parintii lor.

    Apreciază

  4. cristi said, on decembrie 8, 2009 at 9:33 am

    cred ca au inceput sa vina cu vaccinurile prin scoli.La noi au venit cu niste brosuri si ieri au vrut sa ne zica ceva cred(nus sigur poate vroiau sa vaccineze) da eram ocupati 😐

    Apreciază

  5. karenin said, on decembrie 8, 2009 at 10:01 am

    e bine. super o sa fie cand n-o sa platim noi campania si vaccinurile ci aia care in mod pervers le-au promovat.

    Apreciază

  6. mircea said, on decembrie 8, 2009 at 11:40 am

    aici avem libertatea de alegere ceea ce consider un lucru pozitiv. printr-un stil de viata moral devin foarte mici sansele ca fetele sa fie afectate pe viitor de HPV. ma intreb de ce nu se cheltuie banii pentru astfel de campanii. s-ar obtine nu numai protejarea impotriva HPV..ci si a altor boli cu transmitere in principal pe cale sexuala . ->in afara topicului: ce se mai aude de raspunsul oficial la scrisoarea inaintata catre presedentie? (..cea legata de protestul impotriva actelor in format electronic).personal sunt iritat ca nu avem alternativa..si daca un milion de semnaturi nu sunt bagate in seama cred ca ar trebui sa strangem mai multe milioane.

    Apreciază

  7. mircea said, on decembrie 8, 2009 at 5:47 pm

    @Rufin liban..ai dreptate..circul oferit sa ne abata atentia de la ceea ce conteaza ii costa mult mai mult pe sef decat o campanie pro moralitate. biserica mai poate face ceva. de cand cu aparitia comunismului s-a dorit de catre sefi ca poporul roman sa fie zapacit.caldicel sau rece, servil si cu atentia in orice alta parte dar nu la ceea ce conteaza. in vremurile grele sa ne gandim la rezistenta si credinta in Dumnezeu de care au dat dovada sfintii inchisorilor. ne-au lasat ceva ce nu ne poate distruge sefu de care vorbesti. daca privesti pe sef ca antihrist nu prea avem ce sa-i facem ca sa-l oprim – doar DUMNEZEU. daca-l privesti ca pe un sef de stat.. rugaciunile de luminare a mintii il pot ajuta. Doamne ajuta!

    Apreciază

  8. john said, on decembrie 8, 2009 at 5:52 pm

    Si totusi nu stiu dar mie toata afacerea cu virusu’ si vaccinu’ porcului nu-mi suna versomila…. Da, bine, bine, am inteles ca este inca o incercare de a mai jefui ceva bani de la noi, dar stim cu totii ca nu asta le este scopul final. In pirmul rind este mai mult decit clar ca virusul asta nu este nici pe departe acel virus care ar micsora substantial populatia. Vaccinul, cu toate ca a facut victime, a fost lansat pe piata de o asemenea maniera ca a inspirat atitea nelinisti si suspiciuni in mai toate taberele, ortodoxe, catolice, ateiste, yoghine,etc,etc,etc. Mie mai degraba imi face impresia unui test, o chestie de verificare: reactii, acuitate, cine se opune, cum se opune, cum trebuie ajustata treaba,etc. Vreau sa zic ca afacerea mi se pare cam amatoriceste asamblata, daca compar cu 11.09.2001 unde s-au aratat maestri ai iluziei.

    Apreciază

    • flor said, on decembrie 9, 2009 at 2:20 am

      corect punctat! si nu e vorba numai despre 11 septembrie, ci sa ne uitam mai aproape la proiectarea si executarea crizei economice mondiale: n-a stiut dreapta ce facea stinga, s-a tacut milc si s-au incasat banii oamenilor.
      o conspiratie e facuta in cel mai mare secret, ca de aia e conspiratie, altfel ar fi petrecere. acuma nu cred ca se testeaza si nu se verifica nimic; totul este ajustat si proiectat de mult. e vorba de principiul „petrica si lupul”, lanseaza tinte false in timp ce noi latram si alergam dupa ele, ca atunci cind o s-o lanseze pe aia buna sa ne uitam la ea si sa zicem „alt balon, sa ma mai lase in pace”. stiti cum face scamatorul, isi agita bagheta intr-o directie si ne atrage atentia intr-acolo in timp ce pe la spate isi pregateste porumbelul in mineca…
      cei care conduc nu au nevoie de nici un test pentru ca au la dispozitie toate mijloacele de manipulare, atit coercitiva (legislativa?) cit si subliminala.

      Apreciază

  9. timisorean1 said, on decembrie 8, 2009 at 11:03 pm

    cam ai dreptate. dar nici la 9 11 n-au fost maestrii decat pt scurt timp, la analizele ulterioare a picat tot(vezi filmele legate de 9 11). cred ca ei vor ca lumea sa intelega partial ce se intampla(intr-un timp relativ mediu) ca apoi sa-i indrume usor pe oamenii fara credinta si nu numai, la revolta impotriva fNOM

    Apreciază

  10. Alexandra said, on decembrie 9, 2009 at 2:38 am

    @timisorean1
    Din pacate filmele despre care vorbesti ne-au „trezit” pe cativa, ai fii uimit sa afli cati mai cred azi cu convingere ca lucrurile s-au intamplat asa cum spune varianta oficiala. In jurul meu: cca. 65-70% (cunostinte, rude, prieteni, vecini, colegi, oameni de la biserica, etc.)
    Intr-un fel le dau dreptate, se protejeaza, intr-un mod fals, ce-i drept: lucrurile sunt asa de neverosimile ca sunt foarte greu de crezut. Sunt atat de cumplite…de fapt intregul Adevar este atat de crud, ca ti se face parul maciuca in cap….si sfarsesti a balbai…nu asta nu e adevarat..asta e un scenariu de groaza cu semnatura Hollywood, uitand ca „viata bate filmul”
    Asta este realitatea din pacate…si in fond si la urma urmei cui ii pasa (dintre astia puternici) ca noi stim sau nu adevarul, caiinii latra, caravana trece.

    Apreciază

  11. PG said, on decembrie 9, 2009 at 6:31 am

    o parere a d-lui general Chelaru aici :

    Apreciază

  12. […] SUPER: Campania de vaccinare, compromisă total. Dintre cele peste 100.000 de fetiţe de clasa a VI-… […]

    Apreciază

  13. patrascu voda said, on februarie 17, 2010 at 6:43 am

    Hop si eu, tarziu tare!
    Ma gandeam ca, daca acum, cand societatea romaneasca este atat de descompusa, de „de-moralizata” mamele opun rezistenta, cum or fi fost de acord dacii sa isi marite fetele cu invadatorii romani? Si sa dea nastere „poporului roman”( cu a din a). Eu sunt sub influenta dacologiei ” neoficiale” si intr-o cautare disperata de a-mi explica paradoxul poporului nostru. Doamne, eu chiar am fost crescut in spiritul dragostei de neam si tara…Da, bunicul, Dumnezeu sa il odihneasca, imi spunea sa imi iubesc tara, tricolorul…imi canta cantece patriotice…
    Dar necuratii vor folosi metoda flavianica, pasii mici, rabdare multa…ipocrizie…
    Saptamana asta am aflat de o tragedie, o cunostinta , romanca plecata in Canada, a ramas gravida dupa 12 ani de casnicie si tot atatia ani de incercari nereusite. Cand era in luna a 7 a, adica in decembrie 2009 a fost obligata sa se vaccineze antigripal(altfel i s-a spus ca nu va beneficia de decontarea serviciilor medicale de obstetrica). La o saptamana a avut sangerari genitale, s-a dus la medic (desi era urgenta, au pus-o sa dovedeasca ca s-a vaccinat). Copilul era mort. Mai grav e ca fata a facut depresie grava, merge zilnic de atunci si plange la mormant si se pare ca i s-a declansat si o boala neoplazica de sange… Doamne, poarta-i de grija!

    Apreciază

    • timisorean1 said, on februarie 18, 2010 at 6:19 pm

      sunt de acord cu bunicul tau! cat despre cunostinta din canada, e cumplit! sa vina inapoi, poate isi va reveni acasa. Doamne ajuta!

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.