SACCSIV – blog ortodox

Documentare celebre: „THE SOVIET STORY” (Povestea sovietelor), subtitrare in limba romana. O excelenta demonstratie a radacinii comune COMUNISM – NAZISM. Completari necesare

   Filmul il puteti viziona la:

 

http://www.jurnaltv.ro/video/The_Soviet_Story_Povestea_sovietelor_incredibil

   Documentarul contribuie eficient la demonstarea radacinii socialiste a nazismului, la dezvaluirea relatiilor ticaloase dintre cei doi colosi (Germania national-socialista si Uniunea Sovietica) si la daramarea mitului conform caruia ideologia lui Hitler si a acolitilor sai ar fi fost crestina. Din pacate materialul omite cateva informatii esentiale …

   Iata cateva completari: 

   Teza genocidului „necesar” intr-o revolutie menita sa innoiasca societatea n-a fost inventia lui Marx. A mai fost aplicata si in timpul revolutiei franceze. Si nici ideea eliminarii prin infometare nu-i descoperita de Stalin. In Franta a fost aplicata multor crestini ce erau imbarcati pe corabii si tinuti acolo pana mureau de foame. Sunt foarte multe similitudini intre revolutia bolsevica si cea franceza, pe care le regasim si la cea national-socialista …  

   Cateva detalii despre „tatal” comunismului:

   Karl Heinrich Marx (1818 – 1883), evreu, Germania, celebrul filosof, sociolog, teoretician politic, revolutionar, idol al comunismului. S-a casatorit cu o ruda a lui Nathan Mayer ( 1777 – 1836 ) – fondatorul Rothschild banking family of England.

   Karl Marx a fost mason, s-a tras dintr-o familie de rabini, dar nici el si nici Engels n-au inventat comunismul. Ei au fost influentati direct de evreul Moses (Moshe) Hess (1812 – 1875) care a fost si unul din fondatorii socialismului. Este unul din creatorii anti-semitismului de tip modern, cititi va rog lucrarea sa On the Jewish Question.
   Citat Karl Marx:

   „Aburi infernali se ridica si umplu creierul,
  Pana cand innebunesc si inima mi se schimba cu desavarsire.
Vezi aceasta sabie?
Printul intunericului mi-a vandut-o.
Pentru mine el este cel care masoara timpul si da semnalul,
Cu tot mai multa indrazneala interpretez dansul mortii„

   Tot el mai scria ca instrumentele de tortura sunt bune deoarece asigura locuri de munca, atat fierarilor cat si calailor …

   Cititi va rog si:       

Documentare celebre: “BLESTEMUL SATANIC AL COMUNISMULUI” si completari necesare

   Asadar raul are o radacina comuna … malefica in adevaratul sens al cuvantului. Marx, Lenin, Stalin, Hitler, doar au teoretizat elemente ale unei doctrine de baza a STANGII, apoi le-au pus in practica. 

   De unde a pornit insa totul?

   La 1 mai 1776, sub conducerea lui Mayer Amschel Rothschild (in traducere SCUTUL ROSU – inainte chemandu-l Mayer Amschel Bauer, dar si-a schimbat numele in mod special pentru ce avea in plan sa faca), cu sprijinul altor familii de evrei germani bogati -, Weishaupt fondeaza in secret societatea „Vechii cautatori de lumina din Bavaria”, care va deveni mai cunoscuta sub denumirea „Ordinul Iluminatilor”. Weishaupt a sustinut ca numele provenea din vechi scrieri si insemna „cei care detin lumina”. 

   Primul profet al „Ordinului”, cel care intocmise o doctrina de la care mai tarziu s-au inspirat alte societati secrete influente – „Carbonarii” lui Giuseppe Mazzini, „Liga Dreptilor” lui Karl Marx  sau „Decembristii” lui Cernisevski – a fost Adam Weishaupt, din acest punct de vedere poate cel mai influent om al secolului XIX. Doctrina lui, Novus Ordo Seclorum, a supravietuit veacului si a schimbat lumea in secolul XX.

   1) Abolirea monarhiei si a oricarei puteri ordonate;

    2) Abolirea proprietatii private;

   3) Abolirea mostenitorilor;

   4) Abolirea patriotismului;

   5) Abolirea familiei (a casniciei si instruirea in comun a copiilor);

   6) Abolirea tuturor religiilor.

   Intre 16 iulie si 29 august 1782, la Wilhelmsbaden a avut loc al doilea Congres Masonic, sub presedintia baronului de Braunswick. Congresul de la Wilhelmsbaden a incercat sa faca o conciliere intre diverse secte francmasonice: rosicrucieni, necromanti, cabalisti si umanitaristi. La Congres a fost prezent si Adam Weishaupt, care a reusit sa fuzioneze Ordinul Iluminatilor cu masonii din lojile engleze si franceze. Congresul mai este important si pentru ca a coincis cu emanciparea evreilor din Imperiul Habsburgic. Totodata, a fost pus la punct in mare secret planul Revolutiei franceze care se va declansa sapte ani mai tarziu . Contele de Virieu, un mason care a participat la congresul secret de la Wilhelmsbaden , i-a dezvaluit ulterior unui prieten:Nu pot sa-ti spun ce s-a hotarat acolo. Pot doar sa-ti spun ca este mult mai grav decat iti inchipui tu. Conspiratia care s-a pus in miscare la Wilhelmsbaden este atat de perfect organizata, incat nu au scapare nici monarhia, nici biserica„.

   Aceasta doctrina este baza celei de STANGA . De aceea si simbolurile … Rosu caracteristic stangismului, 1 mai celebrata de intreaga stanga, etc.

   Mayer Amschel Rothschild este de asemenea fondatorul imperiului bancar Rothschild, cea mai de succes familie din istorie. Acesta si mai apoi fii sai au creat acest imperiu cu intindere europeana determinand explozia revolutiei industriale pe continent, au influentat dezvoltarea economica a sa pe directia deja cunoscuta a folosirii combustibililor fosili, inclusiv dezvoltarea transporturilor, au modernizat si stapanit sistemul bursier, bancar, financiar, au influentat direct politicul, au finantat mereu ambele tabere ale unui razboi, au pus la punct un sistem continental de informatii rapide, etc. La sfarsitul secolului 19 controlau peste jumatate din intreaga bogatie a planetei. Desigur, ei au fost varful unui ice-berg, partea vizibila a unui sistem piramidal in care au fost ajutati de prieteni mai putin vizibili opiniei publice. In SUA i-au finantat pe colosii Rockefeller (petrol), Andrew Carnegie (otel), Harriman (cai ferate), J. P. Morgan si pe bancherii ce au pus bazele Federal Reserve.

   Cititi va rog si:

Personalitati si organizatii: evreul MAYER AMSCHEL ROTHSCHILD (SCUTUL ROSU), intemeietorul celei mai puternice familii din istoria moderna a omenirii si creatorul ordinului ILUMINATII

   Voi prezenta in continuare condensat (si de aceea va rog sa cititi cu foarte mare atentie) cateva informatii ce demonstreza indubitabil finantarea de catre aceste ELITE nu doar a revolutiei franceze, ci si a celorlalte doua:

   In 1907 Jacob Schiff declara intr-un discurs la New York ca fara o banca centrala care sa aiba un control adecvat, tara va aluneca inspre cele mai severe crize din istorie.

   Dupa criza artificiala din 1907,  “rezolvata“ de J. P. Morgan, in 1908 congresul il insarcineaza pe Nelson W. Aldrich cu descoperirea cauzelor si cu cautarea solutiilor pentru prevenirea crizelor …  

   Acesta, dupa o vizita la greii din finante banci europeni (Rothschild si prietenii), in noiembrie 1910 la Jekyll Island Club, se intalneste cu Paul Warburg (Kuhn, Loeb & Co.), Frank A. Vanderlip (din partea National City Bank of New York), Henry P. Davison (din partea companiilor J. P. Morgan), Charles D. Norton (din partea First National Bank of New York), Benjamin Strong (reprezentant J. P. Morgan),in cel mai mare secret posibil, si pun bazele Federal Reserve, in conformitate cu intelegerea prealabila Aldrich , Warburg, JP Morgan, Rockefeller. Secretul era necesar deoarece opinia publica nu ar fi acceptat o “banca nationala“ creata de banci private. De abia in 1913 este recunoscuta oficial de catre Woodrow Wilson, influentat fiind de Bernard Baruch.  

   NOTA:       

   Cuvintele scrise cu litere albastre, ingrosate si subliniate sunt hiperlink-uri spre articole din acest blog si care detaliaza activitatea respectivelor personaje, organizatii sau evenimente.

   Familia Warburg, evrei  

   Paul Warburg (1868–1932) impreuna cu fratii sai Max Warburg (1867–1946) si Felix Warburg (1871–1937) , toti bancheri, au fost propietarii M.M.Warburg & CO din Germania. Max a ramas pe batranul continent iar Paul si Felix au infiintat in SUA Kuhn, Loeb & Co. impreuna cu Jacob Schiff, la care se alatura si Otto Hermann Kahn (1867–1934)

   Paul Warburg a fost si presedinte al Bank of Manhattan. De asemenea primul director Council on Foreign Relations.

  Max Warburg a fost si unul dintre industriasii IG Farben. Mega compania germana IG Farben a avut stranse si scandaloase legaturi de afaceri cu Bank of Manhattan condusa de Paul Warburg. Mai mult, fratele lui Paul Warburg, Max Warburg, unul dintre industriasii colosului german care a fost unul din pilonii de sustinere al efortului de razboi dar si fabricantul Zyklon B, a fost acuzat ca a finantat puterea national-socialista. Nazismul a venit la putere in 1933, imediat incepand si prigoana impotriva evreilor. Insa de abia in august 1938 Max Warburg pleaca impreuna cu familia din Germania …

   Felix Moritz Warburg s-a insurat cu Frieda Schiff, fiica lui Jacob Schiff.

   In 1997 Dillon, Read & Co. se uneste cu S. G. Warburg & Co. , formandu-se Warburg Dillon Read , redenumita apoi UBS Warburg , acum parte a UBS AG .

   James Warburg ( 1896-1969 , fiul lui Paul si consultant financiar al presedintelui Franklin D. Roosevelt) declara în fata Senatului SUA pe 7 Feb. 1950:

    “Vom avea un Guvern Mondial, fie ca ne place, fie ca nu ne place. Singura întrebare este daca acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept. “

   La Minutul 56 al DOCUMENTARE CELEBRE: Aaron Russo – „AMERICA: FROM FREEDOM TO FASCISM“ – subtitrare in limba romana si completari foarte necesare gasiti asemanari intre conceptia Federal Reserve si a taxelor cu … “Manifestul comunist“ din care reiau primele puncte:

1.Exproprierea proprietăţii funciare şi întrebuinţarea rentei funciare pentru acoperirea cheltuielilor de stat.
2. Impozit cu puternic caracter progresiv.
3. Desfiinţarea dreptului de moştenire.
4. Confiscarea proprietăţii tuturor emigranţilor şi rebelilor.
5. Centralizarea creditului în mîinile statului cu ajutorul unei bănci naţionale cu capital de stat şi cu monopol exclusiv.
6. Centralizarea tuturor mijloacelor de transport în mîinile statului.
Etc.

   Jacob Henry Schiff (1847–1920), evreu, nascut in Germania, bancher american. Deosebit de influent la vremea lui, acesta a finantat Japonia in eforturile ei militare din timpul razboiului ruso-japonez. Dar ce este mai grav, a finantat Revolutia Rusa din 1917.

   In 1905 a fost medaliat de japonezi cu Order of the Sacred Treasure iar in 1907 cu Order of the Rising Sun. A fost primul strain onorat de Emperor Meiji in palatul imperial .

   In 1906, cand s-a format American Jewish Committee , a fost unul din primii lideri .

   In 1907 Jacob Schiff declara intr-un discurs la New York ca fara o banca centrala care sa aiba un control adecvat , tara va aluneca inspre cele mai severe crize din istorie . A devenit si capul Kuhn, Loeb & Co. Iar numele acestei banci este strans legat de Felix Warburg si Paul Warburg cel ce impreuna cu J.P. Morgan si John D. Rockefeller, Jr. au pus bazele Federal Reserve . De asemenea a fost director la New York City National BankEquitable Life Assurance Society si Union Pacific Railroad .

   In afara de Japonia , a finantat si Puterile Centrale.  

   Ginerele lui Solomon Loeb .

   Nelson W. Aldrich (1841 – 1915), politician si bancher. Relatii stranse de afaceri cu J. P. Morgan si Paul Warburg.

  Foarte activ mason. Fiica sa , Abby Aldrich, este mama lui David Rockefeller.

   Iata o mostra din discursul anti ELITE (din perioada trimfului nazist din Germania) al lui Louis Thomas McFadden (1876-1936), Chairman al United States House Committee on Banking and Currency 1920-1931:

   “Dupa primul razboi mondial Germania a cazut in mainile bancherilor internationali care acum o conduc si o aprovizioneaza dar o si imobilizeaza. I-au cumparat industria, i-au luat resursele, ii controleaza industria si utilitatile publice.

   Bancherii internationali subventioneaza actualul guvern al Germaniei si de asemenea aprovizioneaza fiecare dolar din banii pe care Adolf Hitler i-a folosit in campania sa risipitoare. Prin intermediul Federal Reserve Board peste 30 de miliarde dolari din banii americanilor au fost pompati spre Germania. Cu totii ati auzit de cheltuielile ce au loc in Germania: locuinte moderniste, marele ei planetarium, salile ei de gimnastica, bazinele de inot, autostrazile ei, fabricile ei perfecte. Toate acestea au fost facute cu banii nostrii. Toate acestea au fost daruite Germaniei prin intermediul Federal Reserve Board.

   Federal Reserve Board a pompat atat de multe miliarde de dolari spre Germania, incat nici nu indraznesc sa spuna suma totala.”

   Cititi va rog si articolul:

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

   Tot el acuza bancherii de pe Wall Street ca au subventionat revolutia bolsevica prin intermediul Federal Reserve Board si ca au cauzat deliberat Marea Depresie. A platit insa pentru lupta sa. Odata s-a tras asupra lui iar mai apoi a fost otravit …

   Vladimir Lenin, in culmea gloriei sale fiind, spunea:

   “Statul nu functioneaza asa cum ne-am dorit. Masinaria nu se supune. Se vede un om la volan si pare ca o conduce, dar masina nu merge in directia voita de el. Se misca insa dupa dorinta altor forte.”

   Cititi va rog si:

„The Money Masters” – un excelent documentar despre modul in care ROTHSCHILD si locotenentii lor stapanesc sistemul financiar-bancar mondial

   In documentar se observa si o alta latura comuna a lui Stalin si a lui Hitler: antisemitismul. Trebuie subliniat insa ca amandoi au prigonit evreii simpli, nu insa si ELITELE.

   Presedintele Woodrow Wilson, chiar daca ascultator, a spus totusi ceva remarcabil (cand s-a trezit si a regretat rolul de marioneta in mana unor ELITE prea ticaloase):

    “Unii dintre cei mai mari oameni din Statele Unite, din domeniul comertului si productiei, se tem de ceva. Ei stiu ca undeva exista o putere atât de organizata, atât de subtila, atât de atenta, atât de completa, de perseverenta încât nu au curajul sa o vorbeasca de rau sau sa o condamne, decât în soapta.“

   PAPUSARII au creat crize si razboaie si au finantat mereu ambele tabere. Se spune ca iluminatii doreau trei razboaie mondiale pentru asezarea lucrurilor pe fagasul dorit de ei. Albert Pike a si confirmat-o.

    Primul razboi a fost declansat pentru destramarea marilor imperii suspecte ca fiind neloiale noii forte, pentru capitalizarea PAPUSARILOR, pentru pregatirea celui de al doilea si pentru primul pas spre GUVERNUL MONDIAL, anume Liga natiunilor (1919).

   Al doilea razboi a pornit in jurul chestiunii evreiesti, ELITELE folosind, dupa terminarea lui, etnia precum un zid protector, un formidabil sistem datorita caruia nu poti zice ceva de ei caci se declanseaza automat reactii de combatere a “anti semitismului“. Sa ne amintim si de dr. Nahum Goldman, (1894-1982), presedinte al World Zionist Organization, ce avertiza in 1958 la World Jewish Conference in Geneva:

   „Un declin al puternicului curent anti-semitism sincer , ar putea constitui un nou pericol pentru supravietuirea evreiasca . Disparitia anti-semitismului va avea efecte foarte negative asupra activitatii noastre

   Apoi pentru formarea ONU (1945) si toate organismele financiare mondiale din ce in ce mai centralizate: BANCA MONDIALA (1945), FMI (1944), CONSILIUL MONDIAL AL BISERICILOR si Uniunea Europeana.          

   De asemenea, prin minciuni repetate, au indoctrinat masele ca nazistii au fost crestini si prin urmare, cei ce actualmente propovaduiesc Cuvantul dar si avertizeaza asupra raului pe care ELITELE il aduc acestei planete, sunt rapid etichetati a fi extremisti, la un singur pas de criminalii nazisti. In acelasi timp, multi nemultumiti de SISTEM cad in plasa de a considera national-socialismul (sau doar unele din teoriile sale) a fi solutia de rezolvare a multor probleme.

   Intelegeti astfel motivul pentru care a fost un proces al nazismului dar nu si unul al comunismului?

   Al treilea va fi si cel mai cumplit, fiind legat si petrecandu-se simultan cu crizele financiare, alimentare, marile miscari de strada. El va fi necesar pentru oferirea “solutiei“: GUVERN MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE de STANGA.

   Cititi va rog si:

Al treilea razboi mondial

   Stephen Samuel Wise (1874-1949), nascut in Ungaria, plecat in SUA, lider sionist. Fondator al New York Federation of Zionist Societies in 1887. Secretar onorific al Federation of American Zionists, colaborator apropriat al lui Theodor Herzl. Prieten apropriat al presedintelui mason Franklin Delano Roosevelt.

   Intr-o conferinta in New Jersey din 1911 a spus:

   „Marti presedintele Princeton University va fi ales guvernatorul statului vostru. Nu-si va termina mandatul si va fi ales presedintele SUA. In martie 1917 va fi pentru a doua oara presedinte. Va fi unul din cei mai mari presedinti din istoria Americii

   Vorbea despre Woodrow Wilson … Dupa cum vedeti, in istoria moderna a lumii democrate, alegerile sunt de ochii lumii, in fapt sunt desemnari. Aidoma s-a petrecut cu presedintele Obama. Cititi va rog Detalii esentiale despre PAPUSARII si sforile prin care este manuit presedintele marioneta Barack Obama. Sau la noi chiar si cu patriarhul Daniel. Amintiti-va va rog cum a iesit la rampa masonul Frunzaverde pentru a-l desemna castigator pe actualul Preafericit inca inainte de a fi ales …

   In 1914 co-fondeaza NAACP (National Association for the Advancement of Colored People). Printre acestia se afla si evreul Jacob Schiff, unul din fondatorii Federal Reserve.

   Co presedinte al American Zionist Emergency Council, precursor al American Israel Public Affairs Committee (AIPAC)

   In primavara anului 1941 a decis un embargo complet al tuturor ajutoarelor catre evreii din tarile ocupate de nazisti. In acest sens a trimise ordine stricte delegatilor Congresului Mondial Evreiesc din Londra si Geneva: “Toate operatiunile catre Polonia trebuie sa inceteze imediat. Si in engleza imediat inseamna IMEDIAT, nu in viitor”. Asta se leaga cu ce spuneau unii rabini invitati la o emisiune televizata in care acuzau sionistii ca au refuzat sa-i salveze pe evrei, desi o puteau face. Cititi va rog si articolul:

SIONISMUL – propunere de dezbatere pornind de la filmul “Rabini contra sionism”

   O alta trasatura comuna a revolutiilor franceza, bolsevica si nazista a fost anti crestinismul. Vom spanzura ultimul rege cu matele ultimului preot” era lozinca primeia … Celelalte doua au pus-o si ele in practica. Cititi va rog si:

Sfantul Ioan Kochurov, primul din seria de mucenici ucisi de bolsevici

NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante

VIDEO: Experimentul Pitesti. Interviuri cu Parintele Gherghe Calciu Dumitreasa, Roman Braga, dr. Nicu Ionita

   INCOTRO NE INDREPTAM?

   Valery Giscard d’Estaing:

   „ După căderea Zidului Berlinului, ne aşteptam cu toţii la o lungă perioadă de stabilitate, fără conflicte, bazată pe respectarea drepturilor omului. După doar câţiva ani, aceasta nu mai poate fi o certitudine. Ne-am trezit brusc, o dată cu evenimentele din 11 Septembrie. Forţele opozante încă nu au dispărut: FANATISMUL RELIGIOS , NATIONALISMUL , rasismul şi TERORISMUL sunt în creştere . „ ( … )

   „Europa este continentul valorilor umane, al Cartei Magna, al Declaraţiei Drepturilor Omului, al REVOLUTIEI FRANCEZE.„

   Potrivit prestigiosului istoric César Vidal, pentru a inţelege ce se intampla in Europa trebuie luat in consideratie fenomenul francmasoneriei. Vidal documenteaza rolul discret dar imens jucat de acestia in formarea Uniunii Europene.

   Spre exemplu, afirma ca “proiectul Constitutiei Europene a fost elaborat de un francmason, Valéry Giscard D’Estaing”, fost presedinte al Frantei in perioada 1974-1981, presedintele Conventiei Europene care a redactat textul tratatului constitutional, ca “masonii controleaza Internationala Socialista si s-au infiltrat puternic in partidele de dreapta” si ca acestia exercita “o influenta masiva in lumea comunicatiilor si in special in educatie, justitie si fortele armate.”

   Referirile rolului jucat de Valery Giscard d’Estaing in geneza tratatului UE si-au gasit o confirmare si in marturiile celebrului fost dizident sovietic, Vladimir Bukovsky, care a avut acces la arhivele Partidului Comunist al URSS. Intr-o alocutiune rostita la Bruxelles, Bukovsky a dezvaluit ca, in ianuarie 1989, o delegatie a Comisiei Trilaterale, formata din ex-premierul japonez Yasuhiro Nakasone, ex-presedintele francez Valéry Giscard d’Estaing, bancherul american David Rockefeller si fostul secretar de stal al SUA, Henry Kissinger, s-a intalnit cu Mihail Gorbaciov  pentru a-l convinge ca URSS trebuie sa se integreze în marile institutii financiare ale lumii, GATT, FMI şi BANCA MONDIALA. Potrivit lui Bukovsky, la un moment dat Giscard d’Estaing a luat cuvantul si i-a spus lui Gorbaciov: “Domnule presedinte, nu pot sa va spun exact cand se va întampla – probabil intr-un interval de 15 ani – dar Europa va fi un stat federal si trebuie sa va pregatiti pentru aceasta.” Bukovsky nu si-a putut retine uimirea fata de capacitatile profetice ale lui d’Estaing:”Asta se intampla in ianuarie 1989, intr-o vreme in care tratatul de la Mastricht din 1992 nici macar nu fusese schitat.

   Dar Vladimir Bukovsky mai spune ceva: „Uniunea Europeana , noua Uniune Sovietica?„ Cititi va rog si articolul:

Documentare celebre: „Vladimir Bukovsky: Uniunea Europeana , Noua Uniune Sovietica”, subtitrare in limba romana si o analiza a sa

   In toamna anului 2004, un imens scandal bulversa scena politica europeana. Rocco Buttiglione, candidatul nominalizat de presedintele Comisiei Europene, José Manuel Barroso, pentru portofoliul Justiţiei, Libertatii si Securitătii, era respins de una din comisiile Parlamentului European, pe motiv ca este mult prea conservator. In viziunea grupurilor euro-parlamentarilor socialisti si ecologisti, “vina” lui Buttiglione, un catolic practicant, a fost afirmatia facuta in cadrul audierilor cum că homosexualitatea este un pacat. Confruntat cu opozitia furibunda a majoritatii Parlamentului European, care a ameninţat cu un vot de blam la adresa intregii Comisii, Barroso a retras candidatura lui Buttiglione. In locul acestuia, Italia l-a nominalizat pe ministrul de externe Franco Frattini, si se parea că toate controversele vor fi date repede uitarii.

   Inainte insa de a pleca de la Bruxelles, Buttiglione a aruncat bomba, acuzandu-l pe inlocuitorul sau de apartenenta la o societate secreta. In momentul felicitarii pentru candidatura lui Frattini la postul de comisar european, politicanul crestin-democrat a afirmat:

   ” Sper ca audierile lui sa mearga bine si nimeni sa nu il întrebe daca este francmason. ”.

   Ulterior, in cadrul unei dezbateri desfaşurate la Milano, Buttiglione a spus despre principiul dupa care functioneaza institutiile europene

   “Uniunea Europeana se indreapta spre un totalitarism care doreste sa devina o religie de stat, o religie ateista, nihilista – o religie, care va deveni obligatorie pentru toti.„

   Cititi va rog si:

UNIUNEA EUROPEANA si BABILONUL CEL MARE , mama desfrânatelor şi a urâciunilor pământului

VIDEO: Presedintele UE, HERMAN VAN ROMPUY, este oficial marioneta grupului BILDERBERG si a declarat ca s-a mai facut un pas spre GUVERNUL MONDIAL. Daca nici acum nu va treziti, aproape ca VA MERITATI SOARTA

“CADEREA COMUNISMULUI“, RUSIA, OLIGARHIE, EVREI, NOUA ORDINE MONDIALA

STANGA, NOUA ORDINE MONDIALA si ANTIHRISTUL

CHINA, sinistru laborator al NOII ORDINI MONDIALE

   Inchei prezentandu-va o fotografie:

 

   Traducerea celor scrise in document o gasiti la:

Foto soc: SWASTIKA BOLSEVICA pe un document din 1919

61 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on decembrie 7, 2009 at 7:16 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Votez Băsescu said, on decembrie 7, 2009 at 10:04 am

    Domnule saccsiv ce a spus Domnul Danion Vasile azi-noapte la B1TV? …Iar acel articol: „…Încă din primăvară se ştie că Geoană va fi preşedinte…” Cine a ieşit preşedinte? TRAIAN BĂSESCU!

    Apreciază

    • saccsiv said, on decembrie 7, 2009 at 1:48 pm

      Ce a spus Danion?

      Cine a scris “…Încă din primăvară se ştie că Geoană va fi preşedinte…”?

      Apreciază

    • comentator said, on decembrie 7, 2009 at 3:08 pm

      bai votez basescu…mars cu politica ta si politicienii tai de pe acest blog! nu ne intereseaza nici basescu, ni geoana, nici bombonel, nici trotinel… du-te si fa politica in alta parte!

      Apreciază

      • Votez Băsescu said, on decembrie 7, 2009 at 4:12 pm

        Domnule comentator nu-ţi permit să mi te adresezi aşa…Ţineţi pentru tine părerile. Eu am observat clar că vă interesează politica prin faptul că l-aţi promovat pe Geoană ascuns…Iar în altă ordine de idei nu cred că am absolvit amâmdoi aceiaşi facultate sau o facultate şi nu cred că avem acelaşi statut în societate. Dacă erai creştin te exprimai creştineşte. Dar observ că nimic de pe site nu indică faptul că e 100% creştin. Dormi în continuare domnule comentator, ţara are nevoie şi de oameni adormiţi ca voi. Că de aia ne-au condus comuniştii. Ţara e plină de căldicei ca voi care vă daţi cei mai ortodocşi. Somn uşor, fariseilor.

        Apreciază

      • saccsiv said, on decembrie 7, 2009 at 4:20 pm

        si ce anume nu e crestin pe acest site? De ce suntem caldicei? Noi suntem adormiti? De aia ne-au condus comunistii? Tu ai inteles ceva din articolul de mai sus?

        Apreciază

      • Votez Băsescu said, on decembrie 8, 2009 at 11:45 am

        De ce sunteţi căldicei? Pentru că vă credeţi atât de grozavi, încât dacă cineva cu o părere diferită decât voi, vrea să-şi expună intr-un comentariu opinia, îi daţi cu „marş”, „jet” şi alte expresii şi injurii. Asta nu este creştineşte. Cu un om aflat în rătăcire nu te comporţi aşa pentru că rişti să-i pierzi sufletul. Dar… voi ştiţi multe şi sunteţi mai în temă ca Sfinţii Apostoli, ca Sfinţii Părinţi şi ca Mântuitorul. Eu cel puţin de când postez comentarii pe acest site am primit numai injurii la adresa mea din partea oamenilor autointitulaţi necăldicei. Nu asta este atitudine de creştin. Nu stiu frate saccsiv dacă ai înţeles ceva din convertirea asta, sau dacă această convertire nu e doar o reclamă pentru site. Eu chiar am crezut că eşti diferit de alţii, dar şi aici găsesc acelaşi gen de oameni superiori celorlalţi. Discută cu duhovnicul tău şi vezi dacă e normal ca nişte creştini , poate pentru a-l converti pe altul ca mine (sunt şi eu creştin ortodox, şi mă duc regulat la Biserică, şi cu ajutorul lui nDumnezeu mă spovedesc cel puţin în cele patr posturi de peste an, şi nu spun asta din mândrie ci ca să nu se mai insinueze tot felul de lucruri despre mine; dar asta nu înseamnă că nu sunt romqn. Sunt ROMÂN ŞI ANTICOMUNIST iar în Geoană am văzut un neo-comunist.) îl fac troacă de porci. Eu mă retrag că RECUNOSC sunt mult mai păcătos decât toţi de aici (Cineva mi-a spus că în relaţia cu apoapele tău trebuie să te consideri mult mai păcătos decât el. De aici vine şi smerenia).

        Apreciază

      • comentator said, on decembrie 8, 2009 at 3:13 pm

        te-as scuipa nu pentru felul tau de a fi ci pentru faptul ca -l pui pe Basescu mai presus de Hristos!

        Apreciază

      • Votez Băsescu said, on decembrie 8, 2009 at 4:39 pm

        Domnule sunteţi laconic. Nu l-am pus pe Băsescu mai presus de Hristos, ci dumneavoastră v-aţi pus mai presus decât creştinismul propovăduit de Hristos. Studiaţi teologia ortodoxă şi vedeţi ce ne învaţă. Citiţi Sfânta Scriptură..şi aveţi cumva orbul găinii? Că acest site dezbate mai multe probleme, problema credinţei ortodoxe este minimal dezbătută.
        @kosk: Tu te închini cui vrei . Eu sunt creştin ortodox şi nu doar cu numele. Dacă cineva are o părere diferită de a ta în ceea ce priveşte politica trebuie pus la zid? Vino cu comentariii pertinenete demne de un om ce pretinde că se închină lui Dumnezeu. PUNCT

        Apreciază

      • comentator said, on decembrie 8, 2009 at 6:24 pm

        ai mai promis de cateva ori ca nu vei mai scrie nimic… Esti un om fara personalitate si cuvant! Fara personalitate pentru ca il idolatrizezi pe Basescu si fara cuvant pentru ca ai promis ca nu vei mai scrie si totusi ai facut-o!
        Cat despre cuvinte ca „dumneavoatra”nu ma coafeaza pentru ca eu ma stiu unul singur nu mai multi… deci ia-ma de brat si spune-mi tu! Glumesc!
        Daca vrei sa avem discutii normale pe acest forum scoate numele oricarui politician de pe comentariile tale…si suntem prieteni!

        Apreciază

      • comentator said, on decembrie 7, 2009 at 5:30 pm

        Probabil nu am absolvit aceeasi facultate si sunt mandru de acest lucru! Daca as fi facut-o as fi devenit si eu un slugoi asemenea tie… ca ii pupi talpile lui Basescu sau a lui Geoana tot un slugoi vei ramane! Cat despre statutul tau in societate, fie la tine! Esti multumit de tine??? In afara fundului lui Basescu cate funduri ai mai pupat pentru a fi acolo unde esti? Pe Basescu il apreciez din tot sufletul pentru un singur cuvant „Niciodata!”… acel cuvant spus ungurilor cand au adus vorba despre autonomie! Pe Geoana nu-l apreciez din nici un punct de vedere… dar nici macar acel cuvant nu m-a facut sa ma ridic din pat pentru a vota nici la turul unu, nici la doi…
        Nu stiu ce cauti pe acest blog, nu aici este lucul celor care au un statut inalt! Aceste bloguri sunt impotriva mizeriei de la varf, impotriva mizeriilor ca tine!
        Ca suntem caldicei, farisei sau daca doar ne dam ortodocsi nu esti tu in masura sa judeci pentru ca mintea ta este ocupata cu un singur lucru: „Votez!”…pe cine?? Pe cine iti va oferi un scaun mai caldicel! Ca m-am adresat cu acel „mars” nu este o greseala… asa se adreseaza oricine catelusilor nedoriti! Hai, acum fugi si mai linge cateva degete de presedinte!

        Apreciază

  3. Votez Băsescu said, on decembrie 7, 2009 at 10:49 am

    Cenzură…ăsta e răspunsul tău…te credeam mai convertit decât dai dovadă.

    Apreciază

  4. Profu' de religie said, on decembrie 7, 2009 at 2:52 pm

    On topic: Ideologiile ce proclamă necesitatea devenirii unui tip de om nou, mulat pe o anumită ştanţă, au fost şi vor fi creatoare de dictatură. Asta dacă organizaţiile ce le promovează au destulă putere pentru a-şi impune viziunea. Şi asta indiferent dacă acel tip de om nou este de sorginte ortodoxă, musulmană, comunist-ateistă sau socialist-naţionalistă. Dar de aici şi până la a vedea în orice o conspiraţie e cale lungă…

    Pentru a se impune organizaţiile respective au nevoie de mase, nu numai de finanţare, şi cel mai uşor de manipulat sunt masele de tip religios, sunt deja formate şi cred într-un tip universal şi perfect de „om”. Comunismul şi naţional-socialismul nazist au promis această împlinire a profeţiei în existenţa concretă. Nişte religii, ca oricare altele…

    Apreciază

    • comentator said, on decembrie 7, 2009 at 4:40 pm

      Auzi, tovarase profesor, nu baga in aceeasi oala crestinismul ortodox cu nimic altceva! Mergi pe blogul tau de doi bani si scrie ce vrei dar nu veni pe un blog al crestinilor ortodocsi pentru a ne baga in aceeasi oala cu comunistii-ateisti si cu cine mai crezi tu. Nu vreau sa te numesc idiot pentru ca ti-as spune pe nume! Daca te simti jignit este pentru ca tu insuti m-ai jignit amestecandu-ma cu cei cu care nu am amestec! Atata timp cat mi se va permite sa scriu comentarii pe acest blog, voi scuipa pe oricine va da o palma ortodoxiei sau poporului roman!

      Apreciază

      • Profu' de religie said, on decembrie 8, 2009 at 10:44 am

        Stimate domnule comentator:
        Iată un exemplu elocvent al tipului uman promovat de pseudo „noua ortodoxie românească”, ce are doar o singură lipsă pentru a deveni dictatura cea mult „hulită”, puterea politică…
        Dar nu este nici o problemă, politicienii te vor folosi, fără ca tu să îţi dai seama, pentru a-şi atinge scopurile. Profilul ce ai lăsat să se întrevadă se potriveşte: crezul ia loc moralei, necesitatea îndeplinirii „noii ordini” înlocuieşte libertatea…
        Mare păcat că faci o confuzie între români şi ceea ce crezi tu că sunt românii.

        Apreciază

      • Votez Băsescu said, on decembrie 8, 2009 at 11:17 am

        Domnule comentator mi-e lehamite de oameni ca tine care nu fac altceva decât să adreseze injurii celor ce nu au aceiaşi părere ca tine. Eu nu am pupat nici un fund şi nici nu o s-o fac vreodată. Nu mă cunoşti şi nu te cunosc , deci nu ai dreptul să vorbeşti aşa despre mine. Eu pur şi simplu îmi asum faptele pe care le săvârşesc, spre deosebire de voi LAŞILOR care credeţi că sunteţi mai deştepţi dacă nu mergeţi la vot. Gândiţi lent. Noi siuntem în secolul 21 nu în epoca de piatră. Nu sunt sectar şi nici un căldicel, dar dacă aş fi cum m-aţi convinge că e greşit ceea ce cred eu? Prin „marş”, „jet” sau injurii? Voi habar nu aveţi cum să lucraţi cu sufletul omului. Sunteţi numai pentru voi şi nu vă interesează de alţii. Sunteţi nişte egoişti şi plini de mândrie! Voi sunteţi cei mai buni şi noi, cei ce nu îmnpărtăşim aceleaşi convigeri cu ale tale suntem de lepădat. Asta credeţi. Dacă tot sunteţi aşa de puri de ce nu-mi judecaţi soarta? Eu unde o să mă duc? în rai sau în iad? Ştiţi mai bine decât Hristos decizia finală? Poate ar trebui să vă pună Dumnezeu în locul lui Hristos că de judecat văd că sunteţi buni! Dacă eşti aşa de credincios mai citeşte şi tu din Biblie şi din scrierile Sfinţilor Părinţi să vezi cum trebuie să te comporţi cu oamenii. Ce spune Sfântul Apostol Pavel? Ce spune Hristos? Măcar dacă te-ai duce la Sfântul Maslu ai vedea din Apoostolii şi din Evangheliile ce se citesc ce spun. Aşa că somn uşor, dacă nu vrei să te trezeşti, domnule comentator!

        Apreciază

  5. kosk said, on decembrie 7, 2009 at 3:47 pm

    @profu de religie, ai intrat sa’ti promovezi blogu ateist?

    Apreciază

  6. kosk said, on decembrie 7, 2009 at 3:47 pm

    @profu’ de religie, ai intrat sa’ti promovezi blogu ateist?

    Apreciază

  7. kosk said, on decembrie 7, 2009 at 4:55 pm

    ..nu se linistesc militantii astia politici si tupeisti si obraznici, ca nu le ajunge zerotv .a3 rtv+ blogurile lor, unde sa bata campii in voie.

    Apreciază

  8. em said, on decembrie 7, 2009 at 8:17 pm

    f interesant documentarul, dar imi pare rau ca se tot intrerupe. Nu l-am putut vedea pe tot, desi as fi vrut.
    Am citit mai sus o aberatie: „…Pentru a se impune organizaţiile respective au nevoie de mase, nu numai de finanţare, şi cel mai uşor de manipulat sunt masele de tip religios…” si nu ma pot abtine sa nu comentez.
    Mai… profu’de religie, tu ai avut rabdare sa vezi macar inceputul documentarului? Comunistii au fost ATEI convinsi. Nu stiu ce idioti au putut sustine comunismul, dar am o banuiala. Trantorii, hotii, lenesii, analfabetii si derbedeiii. Ei au sustinut comunismul. Si daca ma uit la acei tarani din Ucraina imi vine sa spun ca oamenii cinstiti s-au supus din prea mult bun simt (stii…cum ar fi de exemplu, bunul simt al omului curat care nu ii vine sa creada ca poate fi palmuit de un imbecil prost crescut si tocmai de aceea este incapabil de orice reactie), iar altii – majoritatea – s-au supus din teama. Totusi, 7 milioane de morti inseamna aproape 1/3 din populatia Romaniei. Mi se pare un motiv intemeiat pt a ingenunchea si cel mai incapatanat opozant al comunismului ori a oricarei dictaturi.
    Siii… don’ „profesor” nu uita si si SS-istii erau tot o adunatura de golani si derbedei. Si iar ma gandesc ca daca vreodata un derbedeu s-ar stropsi in gluma la tine e posibil sa iti dai drumul in pantaloni chiar si in vremuri de pace. Asa ca nu te mai da viteaz pe net. Nici comunismul nici nazismul nu au fost religii. Trezeste-te!

    Apreciază

  9. timisorean1 said, on decembrie 7, 2009 at 9:17 pm

    totusi, legat de Danion Vasile, chiar a avut o interventie in direct la nasul pe b1tv pe la 1 noaptea si mi s-a parut cam pro Basescu sau anticomunista cel putin. dar n-am prins de la inceput ce a zis asa ca nu-s sigur

    Apreciază

  10. nea Anderthal said, on decembrie 8, 2009 at 12:03 am

    ..filmul se poate vedea pe youtube dar este cam dezamagitor…aceeasi garagara occidentala in care „boboru-ale$$” este doar victma si nu calau !!!..Saccsivule mai informeaza-te putin inainte de a posta toate aburelile „lor” pe net..astea le gasim 24/7/365…

    Apreciază

    • saccsiv said, on decembrie 8, 2009 at 3:23 am

      nea Anderthal

      Sa ma informez putin … Dezvolta te rog un subiect anti-sistem sa vedem cat de mult informat esti.

      Prietene, tu ai vizionat atent documentarul? Chiar nu vezi nici o diferenta intre el si ceea ce se invata la scoala?

      Si mai ales, AI CITIT COMPLETAREA MEA?

      Apreciază

  11. Votez Băsescu said, on decembrie 8, 2009 at 12:12 pm

    Eu mă retrag, şi îmi pare rău că nu vreţi să-mi publicaţi, sau că nu mi-aţi publicat ultimul comentariu în care vă răspundeam la întrebările: „si ce anume nu e crestin pe acest site? De ce suntem caldicei? Noi suntem adormiti? De aia ne-au condus comunistii? Tu ai inteles ceva din articolul de mai sus?”. Sper să-l publicaţi. Un ultim lucru: Cel mai deştept cedează. Aşa că: Dumnezeu să vă ierte şi la revedere. Nu să vă mai răspund la atacuri pentru că văd că circul încă continuă. Aşa că vă las pe dumneavoastră, care sunteţi mult mai sporit duhovniceşte ca mine (v-ăti rugat timp de 6 ore fără să vă daţi seama când aun trecut aceste ore,… citez din memorie…), să trataţi cum credeţi de cuviinţă pe toţi cei care nu vă împărtăşesc ideile. Cu siguranţă îi veţi convinge cu atitudinea pe care aţi adoptat-o (publicând acele comentarii ce nu pot fi catalogate ca fiind creştineşti).

    Apreciază

    • saccsiv said, on decembrie 8, 2009 at 12:48 pm

      Un lucru va deosebeste oarecum pe voi cei din PD-L de ceilalti activisti: TUPEL.

      Tu ai navalit pe acest site tam-nesam cu propaganda Basescu si cu mirare mare ca de ce nu-l voteaza toti crestinii. Reiau cateva din motivele pentru care am considerat ca nu trebuie votat:

      – Basescu face parte din SISTEM si ii este sluga devotata.
      – Este inconjurat de masoni profund anti-crestini
      – Promoveaza casatoria intre sodomiti si adoptia de copii de catre acestia
      – Acordul de imprumut cu FMI

      Asta nu inseamna ca e bun Geoana. Nici unul nu e bun si am postat o serie de articole in care arat de ce consider ca nu trebuie sa mergem la vot.

      Tu semeni cu yoghinii care urla “si noi suntem crestini, de ce nu ne acceptati?”.

      Ai comentat si tu ceva legat de tema articolelor? Nu. Ai avut insa un singr tel: BASESCU. Si atunci te miri ca are lumea ceva cu tine. Dar tu ce ai cu noi? De ce te stradui sa smintesti promovand printre crestini un personaj ce este marioneta practicantilor cultului paladin? De ce judeci credinta mea sau a cititorilor in functie de cat de pro sau anti Basescu suntem?

      Singurul motiv pentru care ti-am publicat comentariile e acela ca m-ai rugat mai demult sa ma rog pentru tine. Am facut-o si o fac in continuare. Dar de raspuns n-o sa prea mai timp, caci esti tare in cerbicie.

      Apreciază

  12. Vulturul said, on decembrie 8, 2009 at 12:51 pm

    Domnilor in viata trebuie sa alegem: ori cu lumea-ordine, si sa placem oamenilor, sau sa fim purtatori de Hristos, EL A ZIS ca: toti cei or sa vrea sa ma urmeze o sa fie prigoniti.
    Va feriti de politica, insa daca chiar credeti ca faceti bine, va dau un mic exemplu, Victor Roncea a adus la cunostinta romanilor ca parintele Arsenie Papacioc a votat cu un roman, cu Basescu. Asa ca puneti-va capul in nisip ca strutul, insa nu uitati ce a spus mantuitorul: CEL CE O SA VREA SA-SI SCAPE SUFLETUL IL VA PIERDE, IAR CEL CARE IL VA PIERDE PENTRU MINE SI EVANGHELIE IL VA CASTIGA.
    De ce Basescu: Nu ne-a adus frigiderul plin, insa a CONDAMNAT COMUNISMUL, si ce legatura poate fi intre Geoana omul comunistilor- comunismul este ecumenist dar ORTODOX NICIODATA! SI ORTODOXIA?
    Cine gandeste cu frigiderul nu stiu cat de ortodox poate sa fie, insa nu uitati de ce NU GEOANA: Mortii din revolutie, mineriada din 90, distrugerea Romaniei din 90 pana in 2004 si pana in 2009 prin piedicile puse celor care au vrut sa faca ceva, unde e Romania? Basescu a distruso?
    Parintele Arsenie ne-a dat un exemplu, Danion Vasile la fel etc, nu ca ecumenistii din ierarhia bisericeasca care au stat langa comunistii.
    Ortodoxia a fost prigonita de comunistii si noi facem pact cu ei? Martirii, Valeriu Gafencu, si altii Sfintii au murit pentru ca noi sa ne aliem cu comunistii? NU.
    ALEGETI ODATA: CU HRISTOS SAU CU VELIARU, COMPROMISURI NU SE FAC!
    ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU!!!

    Apreciază

  13. Vulturul said, on decembrie 8, 2009 at 12:54 pm

    Daca nu publicati comentariul o sa inteleg ca sunteti ecumenist, si n-o sa va mai supar, o sa vreau sa va ajut cat pot, va dau adresa de m-ail si cand o sa va simtiti singur sa ma contactati:acvila32@yahoo.com

    Apreciază

  14. Votez Băsescu said, on decembrie 8, 2009 at 1:21 pm

    Domnule tutunes eu m-am referit strict la JC, comentator şi încă cineva. Recunosc că am greşit că nu i-am menţionat în comentariile mele. Nu am spus că sunt smerit ci că ar fi bine să fim sau măcar să ne-o propunem…Nu să combatem pe cineva folosind injurii.

    Apreciază

  15. kosk said, on decembrie 8, 2009 at 2:51 pm

    incredibil cat tupeu exista la unii!!!!
    Asa ceva numai in Romania se poate/daca va place adevarul si nu se poate desprinde din comentariile unora…pai hai să vedem:

    @votez basescu INTRA aici(nu dau link mi e scarbă)

    -copacul din padure wordpress.com
    -nu sântem singuri! wordpres.com
    -hultanul. wordpress.com
    -hot news-forum-comentarii
    -roxana iordache. wordpress.com-sectiunea comentarii la toate articolele
    etc etc etc.

    @votez basescu dai lectii de smerenie?
    Du-te si fă morală la salbatecii aia basescieni de pe blogurile alea, adevaratii crestini nu??

    Îi dai cu „comunismul” diversionistule? Hai să vedem cum stam:

    Geoana odrasla de general de securitate, baiat de Primaverii etc sustinut de cunoscutii moguli-iasă din discutie la ora asta.

    Basescu capitan de nava, membru al partid comunist atasat in Franta al Navrom, in 89 pus de Elena C director in Ministerul Transporturilor suspectat in media de leg cu Securitatea, dosar inca ascuns-probe circumstantiale
    . Pe cine vrei tu sa pacalesti@votez basescu?

    Condamnarea comunismului facuta pe baza unui studiu de Vladimir Tismaneanu, propagandist comunist in ziarele timpului, odraslă de bolsevic-moscovit emigrat odata cu epurarea bolsevicilor pro-rusi de catre Ceausescu. Nu mai scriu de ceilalti din anturajul idolului tau, Basescu
    Si parcă atunci cand erau aliati PDL SI PSD, nu mai era de actualitate lupta „anti-comunistă”, atunci erau prieteni buni cu comunistii aha!!

    PE CINE CREZI TU @votez basescu..CA PACALESTI ?

    Poti pacalii din cei orbi, fară multa scoala, influentabili, maleabili, fanatici samd. Au iesit la vot pe mancare, băutură, adusi cu amenintari(vezi rep tv), unii din patimă si fanatism politic altii de bună credinta dar naivi si ti l-au votat la fel cum ailalti au votat la fel. CE MAI VREI?

    Du-te cu Dumnezeu sau la cine te inchini, propaganda ta e gaunoasă si falsă punct.

    Apreciază

  16. kosk said, on decembrie 8, 2009 at 6:10 pm

    @votez basescu, ti/am dat comentariu pertinent mai sus, treci asa usor peste el???

    @votez basescu eu nu am pareri, FAPTELE si DOVEZILE PUBLICATE IN MEDIA, vorbesc despre politicieni.

    @votez basescu Intră pe blogurile alea de le’am scris, ACOLO sunt adeptii si fanii, DU-TE, si spune’le sa se calmeze, doar sunt PRIETENII TAI POLITICI DIN ACEEASI TABARĂ.
    Poti sa ai pareri cate vrei, te simti pus la zid, aici pe blogul asta???

    Pe blogurile voastre, ploua cu amenintari grave din partea postacilor la adresa advesarilor politici ,prefăcutule, TE FACI CA NU VEZI??

    Fratia-ta cu mine nu tine propaganda din nici o tabara si nici mincinosii si falsii, nu prea imi plac…ok?

    Si aici pe acest blog un fan basescian dorea sa-i vadă morţi pe adversarii lui politici, nici pe ala nu l’ai vazut?????..
    nu e crestineste sa doresti moartea cuiva, stii asta @ votez basescu??..ori ai sărit postarea basescianului a???.

    Idolul tau Basescu e anti-comunist impreuna cu Tismaneanu si Patapievici..sigur ca da. :)) :))..toţi bolsevicii au naparlit unii mai devreme, altii mai tarziu.

    Spune-le asta ălora ce primesc mancare si altele, de alegeri, pe aceia ii puteti minti frumos, stii tu, tipul de alegator brainwashing,

    Sa fi sanatos si nu te mai agita atata pe aici, doar „I-am Ciuruit ” a castigat, mai ramane sa-l transformati intr-un rege .
    Numai bine iti doresc, cum imi doresti si tu mie.

    Apreciază

    • Votez Băsescu said, on decembrie 9, 2009 at 8:18 am

      Nu te supăra frate, eu mi-am făcut blog propriu. Ni mă interesează de alţii. Intră pe blogul meu şi vezi…Mi-am făcut blog ca reacţie la porcăria cu filmnuleţul ăla trucat. Eu nu sunt nici în politică şi nici în cârdăşie cu alţii. Eu doar am considerat că decât Geoană mai bine Băsescu. În plus sunt şi dascăl la o biserică…Eu nu răspund de faptele altor fani Băsescu. Hristos mă va judeca pentru faptele mele nu pentru faptele altora pe care voi mi le imputaţi. Intră pe blogul meu şi convinge-te de realitate şi pe urmă comentează.

      Apreciază

  17. spellmaker said, on decembrie 8, 2009 at 10:55 pm

    @votez Basescu….tu chiar crezi ca daca Base a castigat acum alegerile o sa fie si presedinte? Stai nitel sa vezi miscari de strada in curand.De altfel cred ca ai auzit si tu de faptul ca cel pe care il sustii a furat la greu voturi,profitand de saracia celor de la sate.Chiar azi am auzit comentarii despre faptul cum unii si-au dat votul pentru o paine.Altii mai smecheri pe 100 de lei.Usor ,usor multe lucruri vor iesi la iveala.Si chiar daca toate se vor duce pe apa sambetei ca si promisiunile lui Base ,tot nu inteleg cum tu, odata ce Base nu a facut decat afaceri personale ,inbogatindu-se pe sine si pe Cocos- Udrea,fiind un individ care nu are treaba cu religia ,fiind si mason pe deasupra, ai tupeul sa ii faci reclama pe un blog crestin.

    Apreciază

  18. Un creştin_ortodox said, on decembrie 9, 2009 at 8:32 am

    Aoleu!!! „Site creştin”…

    Apreciază

  19. kosk said, on decembrie 9, 2009 at 9:45 am

    @votez basescu

    atunci fi impartial, ca aici NU e blog pro-geonă ori pro-basescu, fiind dascal la o biserică, ar trebui să te preocupe dezbinarea din societate promovata de blogurile sceleratilor portocalii & rosii & media si mai ales nu venii cu placa anticomunistă, amandoi au fost comunisti dacă nu stiai, dar unul a reusit să vă orbească. Si dacă tot ai dat putin inapoi, pus in fata unor evidenţe,
    Dumnezeu sa te lumineze, ca sa vezi mai bine adevarul liber de patimi politice..frate.

    Apreciază

  20. cristi said, on decembrie 13, 2009 at 5:21 pm

    u se vede soviet story . m-am decis sa-l iau de pe torene. As recomandam cu acordul lui saccsiv o carte de Roy Medvedev pe aceeasi tema: Stalin si Stalinism

    Apreciază

  21. […] Documentare celebre: „THE SOVIET STORY” (Povestea sovietelor), subtitrare in limba romana. O exc… […]

    Apreciază

  22. […] Documentare celebre: „THE SOVIET STORY” (Povestea sovietelor), subtitrare in limba romana. O exc… […]

    Apreciază

  23. […] Documentare celebre: „THE SOVIET STORY” (Povestea sovietelor), subtitrare in limba romana. O exc… […]

    Apreciază

  24. […] Documentare celebre: „THE SOVIET STORY” (Povestea sovietelor), subtitrare in limba romana. O exc… […]

    Apreciază

  25. […] Documentare celebre: „THE SOVIET STORY” (Povestea sovietelor), subtitrare in limba romana. O exc… […]

    Apreciază

  26. volosincu said, on mai 14, 2010 at 12:22 pm

    Nazism?, Nazi in limba ebraica inseamna Printul Intunericului. Deci nazi este unul din multele pecete care le lasa evreii pe unde trec. precum 6,12,22…….este foarte bine ca aratati Romanilor de ce o duc din rau in mai rau, toti presedintii Romaniei dupa 89 sunt de origine ebraica.

    Apreciază

  27. […] Documentare celebre: „THE SOVIET STORY” (Povestea sovietelor), subtitrare in limba romana. O exc… […]

    Apreciază

  28. […] Documentare celebre: „THE SOVIET STORY” (Povestea sovietelor), subtitrare in limba romana. O exc… […]

    Apreciază

  29. […] Documentare celebre: „THE SOVIET STORY” (Povestea sovietelor), subtitrare in limba romana. O exc… […]

    Apreciază

  30. […] Documentare celebre: „THE SOVIET STORY” (Povestea sovietelor), subtitrare in limba romana. O exc… […]

    Apreciază

  31. […] Documentare celebre: „THE SOVIET STORY” (Povestea sovietelor), subtitrare in limba romana. O exc… […]

    Apreciază

  32. […] Documentare celebre: „THE SOVIET STORY” (Povestea sovietelor), subtitrare in limba romana. O exc… […]

    Apreciază

  33. Saccsiv's Weblog said, on decembrie 24, 2013 at 1:12 am

    […] Documentare celebre: „THE SOVIET STORY” (Povestea sovietelor), subtitrare in limba romana. O exc… […]

    Apreciază

  34. […] Documentare celebre: „THE SOVIET STORY” (Povestea sovietelor), subtitrare in limba romana. O exc… […]

    Apreciază

  35. […] Documentare celebre: „THE SOVIET STORY” (Povestea sovietelor), subtitrare in limba romana. O exc… […]

    Apreciază

  36. […] Documentare celebre: „THE SOVIET STORY” (Povestea sovietelor), subtitrare in limba romana. O exc… […]

    Apreciază

  37. […] Documentare celebre: „THE SOVIET STORY” (Povestea sovietelor), subtitrare in limba romana. O exc… […]

    Apreciază

  38. […] Documentare celebre: „THE SOVIET STORY” (Povestea sovietelor), subtitrare in limba romana. O exc… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.