SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Viorel Danacu, Marele Maestru al Marii Loji Naţionale a României, ia atitudine impotriva masonilor ce ameninta sa plece din tara daca va fi ales Basescu Presedinte

Posted in Marea Loja Naţionala a României, Viorel Danacu by saccsiv on decembrie 3, 2009

   Iata o inregistrare postata pe youtube in data de 3 decembrie 2009, sub titlul SENZATIONAL: LOJA PRO RUSA a dat ultimatum ca pleaca din tara, daca Basescu va fi din nou Presedinte

   Cum la finalul inregistrarii se vorbeste de un vernisaj, la o cautare pe internet gasim articolul „Brukenthal” la Paris sau vernisaj fără expozant, din care citez:

   „Deschiderea oficială a expoziţiei a fost programată pentru aseară, la sediul muzeului francez. Din păcate, tocmai expozantul, adică Muzeul Naţional Brukenthal, nu a avut reprezentant la eveniment. „În România, legislaţia a rămas într-o vreme apusă. Eu ca director general sunt obligat să mă deplasez în străinătate cu ordin de ministru. Dacă l-aş fi primit, aş fi fost la Paris la vernisaj. Sunt însă mândru că împreună cu colegii am reuşit să creăm acest eveniment şi am reuşit să promovăm România în cel mai important oraş cultural al lumii”, a spus directorul Luca.
   Dacă pentru reprezentanţii Muzeului Brukenthal prezenţa la vernisaj a fost imposibilă, Ministrul Culturii, Theodor Paleologu, şi-a anunţat prezenţa la eveniment. Conform site-ului oficial al Ministerului Culturii, pe agenda de ieri a ministrului Paleologu era consemnată deplasarea la Paris şi inclusiv participarea la vernisaj. Personalul Muzeului Naţional Brukenthal lucrează la organizarea acestei expoziţii de aproximativ un an
.”

   Deci Luca e venerabilul director iar ministrul ce nu l-a luat in Franta este PD-L-istul Theodor Paleologu. Dar articolul este din … 10 septembrie 2009. De ce a aparut acum inregistrarea video de mai sus? Va mai amintiti articolul:

VIDEO (si transcriptul): “MASONERIA romana isi retrage sprijinului fata de toate institutiile fundamentale ale statului”

   Acolo apare acelasi Viorel Danacu intr-o inregistrare postata pe site-ul Realitatea in data de 12 septembrie 2009. Deci este foarte probabil ca ambele inregistrari sa fie parte a unei aceleiasi declaratii mai lungi. Deci repet: De ce a aparut acum? Simplu: JOCURI POLITICE ELECTORALE.

   Ce ne arata inregistrarea de pe youtube? Ca trioul Geoana – Antonescu – Klaus este foarte apropriat de unii masoni. Dar alti masoni sunt foarte apropriati de echipa lui Basescu. Iar acest lucru l-am subliniat deja mai demult:

MIMAREA DIVERSITATII: atat KLAUS JOHANNIS cat si LUCIAN CROITORU sunt MASONI …

   Astfel, cu atat mai mult raman la parerea exprimata in articolul:

Comentariul zilei (03.12.2009): BOICOTATI CLASA POLITICA PRIN NEPREZENTARE LA URNE

 

18 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on decembrie 3, 2009 at 12:12 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. DANA said, on decembrie 3, 2009 at 1:39 pm

    Care este motivul de ce ameninta caci pleaca dar nu ii tine nimeni si nu plange nimeni dupa ei ,TALMUDUL este cartea dupa care trebuie distrusa omenire nu inteleg de ce nu se gaseste in librarii sa citeasca ROMANI sa afle adevarul ,Am condamnat fascismul si nu sant de acord cu el dar nemti sigur au citit cartea si nu au mai suportat jignirea .,

    Apreciază

  3. Alexandra said, on decembrie 3, 2009 at 2:08 pm

    Intrebari

    Vreau sa fac o lista un fel de „arbore” dar nu genealogic, cu toate personajele politice de azi ale Romaniei, increngaturile sa fie relatiile definite de functii sau prietenii sau grupuri de apartenta fie ele si partide . Sa clarificam un pic situatia, poate daca facem o schema oamenii vizualizeaza mai usor cum stau lucrurile. Textele postate aici sunt bune si ma ajuta dar pentru cine nu are timp sa citeasca si din astia sunt multi o imagine grafica ar fi ajutatoare.
    Primul pas, ma intereseaza sincer:
    Ce fete simandicoase din clasa politica de azi nu fac parte din masonerie sau nu au nici o legatura cu masoneria?

    Apreciază

    • JC said, on decembrie 3, 2009 at 3:15 pm

      Graficul este o sfera. Un cerc inchis: ei cu ei, noi intre noi.

      Apreciază

    • timisorean1 said, on decembrie 5, 2009 at 12:06 am

      o idee buna. dar acest arbore trebuie sa contina neaparat si relatiile de afaceri+casatorii, ceva asemanator cu modelul pe care ni-l prezinta saccsiv despre camatarii planetari&comp. rezultatul e clar pt mine: MIMAREA DIVERSITATII.

      Apreciază

  4. stefan said, on decembrie 3, 2009 at 2:57 pm

    pt Rufin 😀 tare haios comentariul… doar ca nu ma indoiesc ca sunt unii, multi care cam asa simt, si atunci cum sa fie omeneste posibil ca din asa populatie sa iasa conducatori buni ?!?

    Apreciază

  5. elena said, on decembrie 3, 2009 at 3:22 pm

    Unii zic asa, altii zic altfel… Cred ca se bat intre ei.
    http://www.cotidianul.ro/maestrul_florin_ghiulbenghian_chirovici_a_pus_masoneria_la_remorca_lui_basescu-103585.html

    Apreciază

  6. em said, on decembrie 3, 2009 at 6:38 pm

    Ia uite ce mare durere… Daca pleaca masonii din tara, ce? Plange careva? Sa plece. Lumea e mare.

    Apreciază

  7. Witness said, on decembrie 3, 2009 at 9:20 pm

    a mai scapat o dezinformare majora neobservata: ‘loja pro-rusa’. Minciuna si brain-washing sub ochii nostrii. Cititi cine i-a acreditat pe masonii din Romania si de cine apartin:

    http://www.mlnr.ro/frameSetRo.php

    Apreciază

  8. Alexandra said, on decembrie 4, 2009 at 1:27 am

    @JC
    ai draptate numai ca unii, oamenii obisnuiti – cred ca pot influenta sfera celorlati -uternicii acestei lumi

    @rufin liban

    Multam frumos frate. Am ras cu lacrimi…uite asa am rezistat peste veacuri noi romanii am stiut sa facem haz de necaz si am cautat pe Fat Frumos…si l-am si gasit din cand in cand atunci cand neamul a nascut sfinti.
    Ideea mi-a venit pentru ca am tot felul de discutii cu prietenii care bineinteles ca nu cred „parascoveniile” ce le dezbatem noi pe aici; de fapt gasesc o multime de stari: unii banuie ceva, altii au observat si ei ceva ciudat, altii alearga spre Europa ca spre ultima barca de salvare si tot asa. Pentru oamenii astia rataciti vreau eu sa fac asta caci un text lung cu multe trimiteri ici si colo e foarte greu de urmarit mai ales dupa 10 ore de lucru si alte 3, 4 petrecute cu copii mici.

    Apreciază

  9. john said, on decembrie 4, 2009 at 10:34 am

    Alexandra, tu lucrezi cumva la un institut de cercetare- Stiinte POlitice al Academiei?

    Apreciază

  10. razbointrucuvant said, on decembrie 5, 2009 at 11:42 am

    Scuze, dar cred ca ai inteles un pic pe dos mesajul lui Danacu, din pricina felului confuz in care isi incepe cuvantul. Nu ia atitudine fata de masonii care vor sa plece din tara, ci isi exprima ingrijorarea ca s-ar putea ajunge la asa ceva, „Doamne fereste” (noi zicem: Da, Doamne!), daca nu se schimba presedintele si isi arata revolta ca din cauza lui Basescu „cei mai valorosi oameni” vor parasi tara. Il aminteste si pe presedintele Academiei Romane, Ionel Haiduc, despre care deducem ca este si el „frate” si il sustine pe „fratele” Mircea Geoana.

    Vezi si: http://mdzr.blogspot.com/2009/12/iregularii-vor-sa-plece.html

    Apreciază

  11. em said, on decembrie 6, 2009 at 7:16 pm

    asta pare a fi din ciclul „si tu poti fi presedinte” – in cazul asta devenind „si tu poti fi mason”. Ce conteaza capacitatile intelectuale? Daca omul si-a dorit f mult sa faca parte dintr-o organizatie, a fost primit. Cu atat mai mult cu cat indivizi de soiul asta care au dorit din tot sufletul sa aiba o anumita functie, ori un anumit statut, devin usor fanatici si pot fi folositi pentru absolut orice. Masoneria este si ea o organizatie si, ca orice organizatie, are nevoie si de oameni buni la toate.

    Apreciază

  12. Popescu Ion said, on decembrie 6, 2009 at 10:03 pm

    daca tot pleaca masonii putem sa ii convingem sa-i ia si pe tigani cu ei ? daca ii ia si pe tatuca ilici si vechea garda ..ar fi prea prea frumos asa de craciun :X

    Apreciază

  13. marian said, on decembrie 6, 2009 at 10:26 pm

    Trec peste faptul ca e oarecum inedit, ce am sa va povestesc. E ceva ce mi se pare la limita realitatii. O cunostinta de-a mea mi-a afirmat ca intr-o delegatie in sua ar fi dat mana cu prezidentul bush jr. Trec peste perioada de instructie in „tabara de pregatire sri”. Mi-a zis doar atat: ‘asta e extratersetru, nu e de aici, parca e transparent, aveam senzatia ca e aerian complet si ca traieste in alta lume’. Tot pamantul stie ca bush jr. facea gafe imense. Cu toate astea, nu pot sa nu ma intreb: oare asta era adevaratul om, sau… vedeam o clona produs al media, comandata de la distanta? Poate totusi ca adevaratul bush jr. nu era cel din TV, sau… nu era de fapt om. Revenind la Danacu, aflasem ca e sef in Liga.. TARANILOR(!!!). Am zis ca e un banc, dar… realitatea bate filmul

    Apreciază

  14. em said, on decembrie 7, 2009 at 6:36 pm

    si iata ca baselu a castigat alegerile… Mah, astia nu au cuvant daca nu se incoloneaza 2 cate 2, tinandu-se de mana, la granita sa plece din tara. Abia astept sa vad cum le sta.

    Apreciază

  15. rortodox said, on decembrie 8, 2009 at 11:29 am

    Macar un lucru bun sa iasa din ‘realegerea’ lu` Base ..

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.