SACCSIV – blog ortodox

Aritmetica ticalosita

Posted in gripa AH1N1, gripa noua, GRIPA PORCINA, vaccin, vaccinare in masa by saccsiv on noiembrie 30, 2009

   Desigur, majoritatea dintre voi ati observat demult greseala voita (sau din prostie) a autoritatilor si a mass-mediei in prezentarea statisticilor referitoare la numarul de imbolnaviri cu virusul gripei porcine:

   “AH1N1 face ravagii. In tara X numarul infectatilor a ajuns deja la 1 000, in tara Y a ajuns la 10 000.”

   Bine a spus cine a spus ca nu conteaza ce ticalosie spui, conteaza s-o repeti.

   Chiar simpla auzire a acestor fraze sunt de natura (sau cel putin ar trebui) sa aprinda ceva beculete in mintea telespectatorilor. Sa-i faca sa-si puna intrebari. Cei ce fac astfel de numaratori aduna de luni de zile caz dupa caz pentru a ajunge la un total cu cat mai multe zerouri. Dar majoritate acelor oameni s-au vindecat demult …

   Din nefericire sunt destul de multi dintre semenii nostrii care indobitociti de circul mediatic, de emisiunile de divertisment, de telenovele si manele, au ajuns sa nu mai gandeasca. La acestia se adauga si indoctrinatii SISTEMULUI care au o asa de mare incredere in acesta, incat nu mai observa nici evidentele. Astfel, toti acestia cand aud ca mii de oameni s-au imbolnavit pana acum, deja isi inchipuie ca acele mii sunt, in momentul in care aud stirea, efectiv la pat.    

   Nu spun mai mult, deoarece deja am impresia ca bat apa in piua cu o chestie elementara. Am scris totusi acest articol chiar daca cititorii acestui blog au o inteligenta peste medie, deoarece am dorit sa subliniez ticalosia SISTEMULUI si sa scot in evidenta mijloacele simpliste prin care uneori acesta manipuleaza. De ce manipuleaza? Pentru a crea o “problema” a carei “singura solutie” este vaccinarea in masa. Cititi va rog si:

VIDEO: Jurnaliştii danezi au ajuns la concluzia ca GRIPA PORCINA este una din cele mai grandioase afaceri de CORUPTIE din timpurile noastre

   Inchei amintindu-va un banc:

   Cica un englez citeste intr-un ziar o statistica ce arata ca la fiecare 5 minute un britanic este calcat de o masina. Dupa o jumatate de oara de meditatie profunda exclama: “bietul om …”

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on noiembrie 30, 2009 at 9:22 am

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. gil said, on noiembrie 30, 2009 at 10:05 am

  frate Nu bati apa in piua !! Ce vrei sa faci,sa te sperii ca sant mai multi fraieri decat destepti??D aia si democratia este un sistem antihristic ca se uita la cantitate!! Acum si tu vrei cantitate?Pe undeva ar fi foarte bine ca toti sa fie destepti,cuminti,cu credinta dreapta,sa se mantuiasca toti..numai ca realitatea este alta:putini sant atenti la viata lor,nu sant atenti care este modelul lor:este crestinismul-hai sa fim crestini,este maneaua -hai sa fim manelisti..adica majoritatea nu gandesc ci fac ce face toata lumea!!Da i inainte frate ca si 1 om daca salvezi e ca si cand ai salva lumea toata!!

  Apreciază

 3. monica said, on noiembrie 30, 2009 at 2:23 pm

  AVIZ

  Prin prezentul aviz, subsemnatul_______________________________________, domiciliat în ________________________________, vă aduc la cunoştinţă că orice tratament sau procedură medicală efectuate de către cadrele medicale asupra elevilor, în incinta şcolilor, neanunţate în prealabil şi fără a avea acordul părinţilor, sunt profund ilegale, încălcîndu-se astfel următoarele legi:
  I. CONSTITUŢIA ROMÂNIEI:
  -Art. 34, alin.(1),
  II. CODUL FAMILIEI:
  -Art.1,alin.(5);
  -Art.97,alin.(1);
  -Art.101,
  -Art.114,
  -Art.123,
  III. DECRETUL 31/1954, privitor la PERSOANELE FIZICE şi JURIDICE:
  – Art. 6, 7, 8, 9 si 11,
  IV. LEGEA Nr. 272/2004, privitoare la PROTECŢIA ŞI PROMOVAREA DREPTURILOR COPILULUI:
  – Art. 8 pana la 46
  -Art 23, 24, 29, 31, lit.c si d., şi 32, din acest important act normativ,
  V. LEGEA Nr. 46/2003, care reglementează DREPTURILE PACIENTULUI:
  – ART. 11, 12, 13 si 16, din aceasta lege.
  Vă mai informez că a refuza un tratament propus de medic este un drept fundamental al omului şi un drept fundamental al pacientului, conform Legii nr. 46/2003 privind drepturile pacientului şi completată de Norma de aplicare din 7 aprilie 2004, elaborată de Ministerul Sănătăţii.
  “Pacientul are dreptul sa refuze sau sa oprească o interventie medicală asumându-şi, în scris, răspunderea pentru decizia sa; consecinţele refuzului sau ale opririi actelor medicale trebuie explicate pacientului.” (Legea nr. 46/2003).
  În ceea ce priveste minorul, căruia îi lipseşte capacitatea de a consimţi, trebuie ţinut seama de faptul că o intervenţie medicală nu se poate efectua decît spre beneficiul său direct şi numai cu autorizaţia reprezentantului legal (părintelui), sau a unei alte autorităţi, persoane ori instanţe desemnate prin lege.
  Orice tratament sau intervenţie a cadrelor medicale în incinta şcolilor se va efectua doar prin anunţarea în prealabil a conducerii şcolii, profesorii urmînd a-i anunţa în timp util pe părinţi, astfel încît aceştia să-şi poată da sau nu acordul asupra acestor intervenţii medicale efectuate pe minori.
  Aşadar, ţinînd cont de precedentele ilegalităţi, în cazul nerespectării procedurilor legale de intervenţie a cadrelor medicale în incinta şcolilor, adică efectuarea de tratamente medicale asupra minorilor în mod neanunţat şi fără consinţămîntul părinţilor, ne rezervăm dreptul de a acţiona în instanţă atît personalul medical care săvîrşeşte ilegalităţile enumerate mai sus cît şi Şcoala care se face vinovată de complicitate la acestea, mergînd pînă la Curtea Europeană pentru Drepturile Omului şi cerînd totodată importante despăgubiri financiare.

  Data, Semnătura,

  AVIZ
  Prin prezentul aviz, subsemnaţii________________________________________________, domiciliaţi la adresa ________________________________________________________________, părinţi ai copiilor____________________________________________________________ elevi ai Şcolii/Liceului _____________________, în clasa ______________________________, vă informăm că refuzăm categoric ca absolut orice vaccin (HPV, H1N1,etc) să fie injectat în copiii nostri, _______________________________________________________________________
  Nici o lege sau ordonanţă nu poate încălca dreptul elementar de a refuza un vaccin sau un tratament nedorit, drept cuprins în următoarele legi:
  I. CONSTITUTIA ROMANIEI:
  -Art. 34, alin.(1);
  II. CODUL FAMILIEI:
  -Art.1,alin.(5);
  -Art.97,alin.(1);
  -Art.101,
  -Art.114,
  – Art.123,
  III. DECRETUL 31/1954, privitor la PERSOANELE FIZICE si JURIDICE:
  – Art. 6, 7, 8, 9 si 11,
  IV. LEGEA Nr. 272/2004, privitoare la PROTECTIA SI PROMOVAREA DREPTURILOR COPILULUI:
  – Art. 8 pana la 46
  -Art 23, 24, 29, 31, lit.c si d., si 32, din acest important act normativ,
  V. LEGEA Nr. 46/2003,care reglementeaza DREPTURILE PACIENTULUI:
  – ART. 11, 12, 13 si 16, din aceasta lege.
  Vă informăm că în cazul nerespectării dorinţelor noastre, încălcându-se astfel legile enumerate mai sus, vom lua măsurile legale cuvenite împotriva tuturor celor responsabili, mergând până la Curtea Europeana pentru Drepturile Omului, incluzînd şi aspre despăgubiri financiare.
  Semnătura personalului medical autorizat Semnătura ambilor părinţi
  Data

  Apreciază

 4. […] (FALSE!) de gripa noua, carora li se face o reclama complet mincinoasa si iresponsabila, despre “metodologia” frauduloasa de contabilizare a imbolnavirilor “porcine”, despre manipularea sinistra a mortii lui Toni Tecuceanu si despre multe alte lucruri la fel de […]

  Apreciază

 5. […] (FALSE!) de gripa noua, carora li se face o reclama complet mincinoasa si iresponsabila, despre “metodologia” frauduloasa de contabilizare a imbolnavirilor “porcine”, despre manipularea […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: