SACCSIV – blog ortodox

VIDEO (film artistic): 2012 – subtitrare in limba romana

Posted in 2012 by saccsiv on noiembrie 24, 2009

40 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on noiembrie 24, 2009 at 9:38 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. SimiCostel said, on noiembrie 24, 2009 at 10:27 am

    Ne pregatesc mintile pentru a-i accepta ca salvatori.
    Dar, asa cum spunea Parintele Justin: „Solutii omenesti nu sunt….”
    Abia astept, Saccsiv, sa te vad la Gaudeamus.

    Apreciază

  3. es said, on noiembrie 24, 2009 at 11:20 am

    o să treacă 2012 şi nu o să fie nimic iar oamenii or să zică că s-au agitat degeaba, totuşi e păcat că ortodocşi se uită la căcărezele americane şi imprăştie panică pe la noi care acum trebuia să aşteptăm veseli şi să culegem roadele unei lupte de 2000 de ani, voi vreţi să ne speriem de sfîrşit ?

    Apreciază

    • saccsiv said, on noiembrie 24, 2009 at 11:40 am

      es

      Prietene, e posibil sa treaca 2012 si sa constatam ca traim din plin vremurile apocaliptice. Problema este insa cum trebuie un crestin sa se comporte in astfel de momente.

      Apreciază

      • es said, on noiembrie 24, 2009 at 12:12 pm

        Problema este şi cum interpretăm noi apocalipsa asta, dacă aşteptăm evenimente din filmul 2012 sau altul asemenea lui putem să aşteptăm noi mult şi bine.
        Uite ca un exerciţiu de gîndire şi ca să aflii cam pe unde ne situăm în problema apocalipsei, deci trebuie să închizi ochii, să te întorci 180° şi să-i deschizi, iar apoi să zici pe cine vezi acolo din mamă evreică, frumos, prezentabil şi unicul moştenitor al imperiului după moartea lui V.Putin.

        Apreciază

  4. kosk said, on noiembrie 24, 2009 at 3:30 pm

    deci din rusia se da tonul apocalipsei. rusii astia nenorociti, la asta nu m am gandit ..si medvedev ce rol are?
    unde scrie in Sfanta Scriptura si in sfintii parinti despre asa ceva?
    Es , astept lamuriri mai complete sa nu ma ratacesc c.umva.

    Apreciază

    • es said, on noiembrie 24, 2009 at 4:04 pm

      Nu-i mai înjura pe ruşi.

      Antihristul este din neamul lui Dan aşa au zis toate profeţiile. Deci Medvedev este evreu iar acţiunile lui sunt opusul a tot ceea ce au făcut predecesorii lui fie că au fost ruşi, evrei sau gruzini. Şi unde în altă parte mai pot fi persecutaţi creştini dacă nu în Rusia şi ţările vecine ?
      Tu ce părere ai ?

      Apreciază

    • jimmy said, on decembrie 5, 2009 at 8:46 pm

      Oameni buni, ce legatura are 2012 cu Apocalipsa lui Ioan? De unde atata confuzie paguboasa? Lasati-i pe Medvedev, Obama, s.a., ca nu ei sunt punctul central al Marii Diversiuni! Suntem martori ai unei Mari Conspiratii, care-l are in centru pe insusi Satana. Chiar daca sunt mai multe interpretari ale simbolismului apocaliptic, un bun simt crestin ne-ar ajuta mult sa intelegem niste vremuri, cu adevarat apocaliptice! La un lucru sa va ganditi: Dumnezeu e la carma Istoriei! Ne vrea binele, dar nu fortat, liberul arbitru din noi are ultimul cuvant. Fiti onesti cand cautati adevarul, nu-l cautati numai pe al vostru, cu orice pret. Doamne-ajuta!

      Apreciază

  5. Narcis said, on noiembrie 24, 2009 at 3:52 pm

    Nu aveti de ce sa va rataciti cu filmul asta… Ne pregatesc psihic mai mult si ceva dau ei de inteles oricum, doar ca nu ne dam noi seama. Asa ca prea multa baza nu va puneti in filmul asta pentru ca e unul din seria Armageddon si Independence Day.
    Doua lucruri am remarcat in film totusi. Dupa ce s-au urcat in avionul rusesc, in interiorul lui apare o icoana cu Maica Domnului si Pruncul Iisus in partea stanga a ecranului, lucru pe care nu stiu sa-l comentez, si semnul aratat prin distrugerea statuii catolice a lui Iisus Hristos din Rio de Janeiro, mai ales ca El sta in forma Crucii. Au trebuit ei cu orice pret sa arate imaginea asta si e lesne de inteles de ce.
    Asa ca nu va plecati mintea la ce mesaje ar vrea ei sa ne transmita prin acest filme ca oricum vremurile le traim deja , si cu o intensitate din ce in ce mai mare, dar cine nu este pregatit duhovniceste… rista sa cada in rataciri.
    Plus ca noi crestinii stim cu totii ca la sfarsitul lumii, pamantul se va pustii prin foc si nu prin apa dupa cum bine stim din Biblie conform legamantului lasat de Dumnezeu lui Noe prin semnul curcubeului (Facerea 9, 11-17). Asa ca ei nu-si doresc decat sa ne ameteasca si mai tare sfidand pe de o parte si profetia Apocalipsei. Stiti bine cine conduce industria cinematografica si care le sunt intentiile…

    Apreciază

  6. razvan said, on noiembrie 24, 2009 at 4:47 pm

    Am o intrebare. Nu stiu daca nu s-a discutat deja subiectul asta in alte topic-uri (daca da, v-as fi recunoscator sa ma directionati acolo) asa ca o sa o adresez aici. Stiu ca in aceste vremuri omul trebuie sa se ingrijeasca mai mult de suflet si de cele ce ii sunt necesare lui pentru mantuire, dar citind toate aceste informatii legate de apocalipsa, mi-e imposibil sa nu ma gandesc la un lucru. Se spune ca in vremurile de pe urma nu vei putea vinde sau cumpara fara sa ai semnul fiarei si e clar ca nu vom accepta sa il parasim pe Hristos. Asta inseamna ca va trebui sa ne retragem undeva, in afara acestei uriase retele, intr-un loc unde sa ne traim anii din urma in rugaciune, smerenie, simplitate, fara a avea acces la facilitatile care astazi ni se par banale (apa curenta, gaz, curent electric si tot ce implica existenta lor), fara sa putem cumpara sau vinde de nici unele (decat eventual intre noi, proscrisii). V-ati gandit careva dintre voi sa incepeti sa va pregatiti un astfel de loc ? Sau va puneti toata nadejdea in Domnul si in grija Lui pentru noi in vremurile acelea ? Stiti ce parere au Sfintii Parinti despre subiectul asta ?

    Apreciază

  7. kosk said, on noiembrie 24, 2009 at 4:56 pm

    @es, parca ai scris asta mai sus
    „…si unicul mostenitor al imperiului dupa moartea lui V Putin”
    ce se intelege de aici es?
    binenteles ca este din semintia lui Dan. Si va fi la conducerea rusiei, asta vrei sa spui? Da surse din Biblie sau sfintii parinti.
    Ce crestini sunt persecutati de sistem si pentru ce, in rusia si tarile vecine, posteaza cazuri concrete.
    ..si unde in alta parte intrebi?..pai in Anglia de exemplu, a postat Saccsiv niste cazuri de persecutie din partea sistemului. Nu injur pe rusi, scrie mai clar, ce vrei sa dovedesti.

    Apreciază

    • es said, on noiembrie 24, 2009 at 5:36 pm

      ce vreau să dovedesc ? că Medvedev este Antihristul, asta vreau să dovedesc, iar după ce Vlad Putin o să treacă la Domnul (dacă nu din prima atunci prin rugăciunile Bisericii), atunci Antihristul o să fie liber să facă ce vrea.

      Creştini există doar în Rusia, Ukraina, BieloRussia, Gruzia, Armenia, Serbia, Makedonia(FYRoM) şi Republika Srpska (Separatişti din Bosnia). Mai există creştini puţini şi împrăştiaţi prin Romînia, Moldova, Bulgaria, Grecia, Latvija, India(6 mil.) Polonia şi prin foste provincii asiatice separate de Rusia.
      Prin urmare este imposibil să fie persecutaţi creştinii prin America sau Europa-Occidentală din moment ce nu există creştini pe acolo.

      o să revin cu citate din biblie

      Apreciază

      • Emanoil said, on noiembrie 29, 2009 at 6:07 pm

        @es
        Cam tarziu am citit aceste comentarii; nu stiu daca mai citeste cineva acum, insa nu are cum sa fie Medvedev antihristul pt ca are 43 de ani. E PREA BATRAN PT ACEASTA „FUNCTIE”

        Apreciază

      • jimmy said, on decembrie 5, 2009 at 8:49 pm

        Se scrie Biblie, cu B…

        Apreciază

  8. kosk said, on noiembrie 24, 2009 at 7:25 pm

    es..sa dovedesti ce ai scris, in conformitate cu Invatatura Bisericii Ortodoxe si a gandirii patristice cu privire la antihrist. astept.

    Apreciază

    • es said, on noiembrie 24, 2009 at 8:33 pm

      în conformitate cu Înalt Prea Masonul Daniel sau cu Patriarhul Serghei ? nu o să-ţi răspund la nişte întrebări aşa aiurea, dar dacă vrei să şti de unde am avut inspiraţia uite-i aici: Sf. Cosma al Etoliei, Sf. Nil Atonitul, Sf. Calinic de la Cernica, Sf. Efrem Sirul, Sf. Metodie arhiepiscopul Patrarelor, Ieromonahul Agatanghel, etc. nu strică nici să citeşti Facerea.

      Apreciază

  9. Diego said, on noiembrie 24, 2009 at 7:45 pm

    sunt 6 milioane de ortodocsi in India?

    Apreciază

  10. kosk said, on noiembrie 24, 2009 at 9:34 pm

    es..intrebarile nu sunt aiurea, tu interpretezi gresit, uite aici situl Razboi intru Cuvant articol bine documentat cu profetiile sf Cosma Etolianul si Paisie, din 6 februarie anul curent „Urmatoarea Tinta Grecia?”..citeste si vezi ca esti mult pe arătură. Si profetia sf Nil Atonitul e departe de ce scrii tu, poate da adminu linkuri, ca eu nu pot. Si nu te repezii asa, ca nu am scris de Daniel si Serghei nimic. Nici tie nu’ti strica sa citesti Daniel si Apocalipsa. In rest ai dreptate cu eterodocsii.
    Ps. Nu stiu cine va fi antihristul, doar semnele se arata, daca mergi pe varianta asta, @es, e problema ta. Dumnezeu sa te ajute.

    Apreciază

  11. Iubesc Patriarhul said, on noiembrie 25, 2009 at 8:27 am

    Pilda cu cana care este plina, din film, este foarte adevarata.(cei doi chinezi care vorbesc).

    Apreciază

  12. parereamea said, on noiembrie 25, 2009 at 12:01 pm

    Film stupidut, plin de clisee hollywoodiene de ti se face greata (presedinte SUA ireprosabil dpdv moral; om de stiinta genial personaj cheie – daca e „de culoare” e si mai bine; destinatii exotice; familia destramata tipic americana; nebunul genial si haios; crapa cei fraieri, nehotarati sau mojici; faze lacrimogene de toata jena – deschiderea trapei arcelor, etc, etc) si salata de simboluri asezonate (statuia lui Iisus, obeliscul masonic, cupola din Vatican – toate se darama; icoana din avionul rusesc, Swartzeneger sau cum s-o fi scriind; China, India – popoare pagane, discursul presedintelui si multe altele).
    Se bagatelizeaza toate religiile la gramada. Se induce ideea ca cine se va zbate pana la capat va scapa. Se disculpabilizeaza guvernele care au facut si ele ce au putut, in primul rand a se salva pe ele insele, apoi pe cei cu bani, apoi pe genii, dar oricum nu puteau pe toata lumea pentru ca multimea oricum ar fi creat haos si ar fi distrus orice plan de salvare.
    In concluzie abordarea e pur materialista a subiectului sfarsitului lumii, nu poate fi vorba in film de abordarea in sensul apocaliptic al bisericii.

    Noroc ca are trucaje colosale altfel nu ar merita vazut.

    Apreciază

  13. cami said, on noiembrie 25, 2009 at 6:01 pm

    nu merge fimul. unde pot sa-l vad/
    multumesc

    Apreciază

  14. cami said, on noiembrie 25, 2009 at 6:13 pm

    asta imi zice:

    ERROR 404 – PAGE NOT FOUND

    Oops! Looks like the page you’re looking for was moved or never existed.
    Make sure you typed the correct URL or followed a valid link.

    Apreciază

  15. saccsiv said, on noiembrie 25, 2009 at 6:16 pm

    Cand se intra pe site, la pagina principala, scrie:

    „Momentan traficul este prea mare…. Va rugam reveniti putin mai tarziu!”

    Vom vedea daca asa e.

    Apreciază

  16. Adrian said, on noiembrie 25, 2009 at 7:09 pm

    Nu se refera cumva la Nibiru. E ceva ciudat la chestia asta pentru ca dezastrele care spun unii ca ar putea fi provocate de Nibiru includ si distrugerea a 90% din populatia planetei exact cat vor eugenistii sa omoare.Oare ni se pregateste ceva mai mare din partea elitelor

    Apreciază

    • Veaceslav said, on noiembrie 25, 2009 at 7:47 pm

      @Adrian,
      NU EXISTA PLANETA NIBIRU. Asteas porcarii new age.

      Apreciază

  17. Adrian said, on noiembrie 26, 2009 at 10:11 am

    E posibil sa nu existe. Stiu despre tampenile care le spun uni despre nibiru cu reptilieni s.a dar mesajul meu nu se referea in special la asta. Se referea la un viitor plan al elitelor in care urmaresc depopularea planetei.[o miscare mult mai ampla].Banuiesc ceva dar nu pot sa zic pentru ca nu sunt sigur si trebuie sa ma mai documentez.[ei pot gasi diferite pretexte]

    Apreciază

  18. xCosty said, on noiembrie 26, 2009 at 11:53 am

    Buna Ziua,
    Observ ca ati contribuit la promovare site-ului nostru cu aproape 1000 de vizitatori, va contactez pentru a va cere un banner pe care sa il adaugam la categoria parteneri pe filmeonline.org.
    Asteptam un raspuns la acest mail.
    O zi buna

    Apreciază

    • parereamea said, on noiembrie 26, 2009 at 11:44 pm

      Buna gluma!

      Apreciază

      • saccsiv said, on noiembrie 27, 2009 at 5:01 am

        de ce e gluma si de ce e buna?

        Apreciază

      • parereamea said, on decembrie 6, 2009 at 12:40 pm

        Nu mi-l pot inchipui pe saccsiv partener al unui site de filme online.

        Apreciază

  19. virgil-ioan said, on decembrie 8, 2009 at 5:28 am

    Sa ma ierte fratiile voastre pentru link ca doar ce il gasisem si am citit numai inceputul,partea cu adaposturile subterane si indemnul sa ne refugiem in regiuni inalte si sa facem provizii.Semana cumva cu ce prezinta filmul asa ca am trimis linkul.Doar aseara am citit si restul si m-am ingrozit.Fie e o manipulare ,fie sunt elucubraţiile unei minti bolnave.
    Inca o data iertare si rugamintea ca dupa un timp pe care il considerati suficient sa stergeti ambele mesaje.
    Doamne ajuta!

    Apreciază

  20. analfabetul said, on decembrie 17, 2009 at 2:35 pm

    l-am vazut. e chiar tragic. intr-o zi sa moara 90% din populatia pamantului….

    Apreciază

  21. Andrei said, on decembrie 24, 2009 at 3:01 pm

    Un site interesant pe aceleasi teme, dar si cu solutii si idei HUMANRESTORE.COM – nu ezita sa vizitezi

    Apreciază

  22. […] VIDEO (film artistic): 2012 – subtitrare in limba romana […]

    Apreciază

    • stoichita said, on martie 4, 2010 at 3:46 pm

      CALENDARUL MAYA SE OPRESTE LA 21-12 -2010;NU VA FI SFIRSITUL LUMII/’ATUNCI INCEP IMPLANTAREA MICRO CIPULUI VA INCEPE PRIGONIREA CRESTINILOR” ”VA INCEPE DOMNIA LUI ANTICRIST’ ” ”DUMNEZEU SA NE FEREASCA DE ACESTE ZILE CE VOR VENI

      Apreciază

  23. stoichita said, on martie 4, 2010 at 3:54 pm

    NU ESTE NIMENI OBLIGAT SA CREADA CE SPUN EU DACA ESTI OM CU FRICA DE Dzeu CERCETEAZA BIBLIA SI VEI VEDEA CE NE ASTEAPTA TOT CE SCRIE IN BIBLIE SA INFAPTUIT’ ‘ ” .MAI DEVREME SAU MAI TIRZIU VOM DA SOCOTEALA PT FAPTELE NOASTRE

    Apreciază

  24. […] extraterestre anticipate, aliniamente cu câmpurile radiaţiilor galactice, etc. Şi mai este şi filmul de la Hollywood, 2012, care portretizează în mod explicit dispariţia majorităţii oamenilor şi salvarea […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.