SACCSIV – blog ortodox

STIINTA IN SLUJBA POLITICII CORECTE: un „studiu” arata ca lesbienele sunt părinţi mai buni decât cuplurile heterosexuale

Posted in HOMOSEXUALITATE, lesbiene by saccsiv on noiembrie 18, 2009

   Citez din articolul Studiu: Lesbienele, părinţi mai buni decât cuplurile heterosexuale:

   Lesbienele sunt mai potrivite pentru a creşte copii faţă de cuplurile heterosexuale, a desoperit un cercetător britanic, în urma unui studiu, relatează Telegraph.co.uk. Stephen Scott, directorul departamentului de cercetare de la Academia pentru Practici Parentale a tras aceste concluzii după ce a observat, în urma studiului său, că cei care sunt crescuţi de două femei au aspiraţii mai înalte decât copiii cu părinţi de sexe diferite. De asemenea, potrivit unor studii anterioare, orientarea sexuală a copiilor nu este afectată de faptul că sunt crescuţi de părinţi homosexuali.

   Cercetătorii de la Birkbeck College, parte a Universităţii din Londra, şi cei de la Clark University, din Massachusetts, au precizat că cuplurile de acelaşi sex ajung să fie părinţi mai buni deoarece copiii nu pot fi concepuţi accidental – părinţii trebuie să ia decizia de a adopta sau de a găsi un donator de spermă.

   Cititi va rog si:

Stiinta in slujba POLITICII CORECTE: un studiu “demonstreaza” raspandirea comportamentului homosexual la aproape toate speciile de animale

35 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on noiembrie 18, 2009 at 9:22 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. spellmaker said, on noiembrie 18, 2009 at 9:23 am

    Ce vrajeala…

    Apreciază

  3. corina said, on noiembrie 18, 2009 at 10:29 am

    O lume din ce in ce mai nebuna

    Apreciază

  4. chriss said, on noiembrie 18, 2009 at 10:32 am

    maine vor descoperi ca si barbati pot naste …ce sa mai zici…
    au luat o razna si vor sa ii si credem…

    Apreciază

  5. Ranca said, on noiembrie 18, 2009 at 11:00 am

    poate o sa faci un artiol pe baza a ceea ce scrie in acest articol. Ma cutremur de ce apare http://www.newz.ro/stire/95688/Ziarul%20Financiar

    Apreciază

  6. stefan said, on noiembrie 18, 2009 at 12:51 pm

    Homosexualii NU sunt parinti , Nu pot fii parinti. Acesti indivizi nu sunt in categoria ‘parinti’ si ca urmare acest ‘studiu’este eronat fundamental. Practic o concluzie cretina se bazeaza pe o ipoteza cretina . . . qed.

    Apreciază

  7. spellmaker said, on noiembrie 18, 2009 at 1:50 pm

    homosexualitatea de orice fel ar fi nu e decat o scarba in ochii lui Dumnezeu.In tara asta nu au fost tolerati niciodata.Dacii ii aruncau in prapastii cand ii descopereau.Acum numarul lor e crestere,fapt care ne arata din nou ca sfarsitul „vremurilor” e aproape.Important este sa nu cedam si sa nu le dam drepturi acestor murdari.Sa fie la altii,nu la noi.

    Apreciază

  8. eufrosin said, on noiembrie 18, 2009 at 2:02 pm

    Cand crimele comise de homosexuali impotrva copiilor ies la iveala, lumea se revolta si pe buna dreptate. De ce nu se revolta insa atunci cand trepadusi pc ca si acestia, vin cu gaselnite menite sa ne adoarma ?
    Iata ce fac homosexualii, cand pun mana pe copiii altora:

    http://eufrosin.wordpress.com/2009/11/10/homosexualii-parinti-ai-copiilor-nostri/

    Apreciază

  9. spellmaker said, on noiembrie 18, 2009 at 5:22 pm

    @Saccsiv……corect,dar se par ca altii ii vor.Oricum ,odata si odata vor disparea ei

    Apreciază

  10. spellmaker said, on noiembrie 18, 2009 at 5:52 pm

    @indizerabilul…ai o problema.Stiu ca ti-a mai explicat cineva cum sta treaba cu icoanele la ortodocsi dar vad ca nu ai priceput nimic si nici nu vrei sa pricepi.Icoanele nu tin loc de Dumnezeu,sunt doar reprezentari grafice ale sfiintilor.iar primul care a pictata o icoana a fost Sf. Apostol Toma.Daca tot nu ai nici o treaba cu logica ,macar nu face modificari ale Sf. Scripturi,ca mai sunt destui pe aici care stiu cum este cu adevarat scris.Asa ca lasa-ne cu manipularea asta de 3 lei,ca homosexualitatea nu are nici o treaba cu aparitia icoanelor pe pamant.

    Apreciază

    • cyp said, on februarie 16, 2011 at 10:16 am

      Prima icoana este omul deoarece a fost facut dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu. In plus se refera la altceva si anume la idoli. Doua chestii diferite.

      Apreciază

  11. stefan said, on noiembrie 18, 2009 at 8:45 pm

    Mah dar excrocii astia de eretici sectari sunt incredibil de insistenti…

    Apreciază

  12. spellmaker said, on noiembrie 18, 2009 at 10:00 pm

    Sa nu fim prea duri.Tipul are o problema.Nu poate sa inteleaga ca noi am fost crestinati de apostolii lui Hristos (mai mult ca sigur cu mult inainte sa apara miscarea lui sectara) si nu poate vedea ca el este un pacalit (cu creierul spalat) care a adoptat o religie facuta de oameni.ce sa ii faci…unii nu stiu pe mana cui se lasa.Dar stiti care e treaba:astia ne fac mai puternici

    Apreciază

  13. kosk said, on noiembrie 18, 2009 at 10:08 pm

    sodomitii si altii de aceiasi teapa, vor fi miristea cea cuprinsa de focul maniei lui Dumnezeu, in timpurile din urma. Pe de alta parte,@Stefan & @Comentator, cu toata ratacirea evidenta a lui @Indezirabil, folositi cuvinte cam tari, chiar nu am vazut replici taioase de ale voastre cand au postat pe blogul asta nazisti, sionisti si atei declarati ..ori asteptati o prada mai vulnerabila?..’ai salut si atentie la bîrne.

    Apreciază

    • comentator said, on noiembrie 19, 2009 at 4:55 am

      L-am numit lepadatura pentru ca ma lepad de unii ca el…apostat pentru ca este rupt de Biserica. Iar cu unii ca astia nu este bine sa stai la aceeasi masa. Sunt mai periculori decat nazisti, sionisti si ateii …. de aia te feresti pentru ca sunt radicali impotriva Bisericii dar serpii astia sunt cei mai periculosi.! Folosesc cuvinte ale sfintilor nostri si cuvinte din Sf. Scriptura pentru a ne insela! Din cauza unora ca acestia s-a intrunit Sinodul IV …

      Apreciază

      • comentator said, on noiembrie 19, 2009 at 5:02 am

        * sinodul VII

        Apreciază

  14. spellmaker said, on noiembrie 18, 2009 at 10:18 pm

    @indizerabilul nu inteleg de ce il amesteci pe Sfantul Ioan Damaschin in asta ,cand el este autorul primului tratat scris impotriva celor care ataca icoanele.Iar daca ti-ai bagat nasul in „Docmatica” scrisa de el, ma tem ca iar nu ai inteles nimic din acel citat postat de tine.Mai incearca ,poate vi cu ceva inteligent pe viitor

    Apreciază

  15. spellmaker said, on noiembrie 19, 2009 at 11:14 am

    g*

    Apreciază

  16. mircea said, on noiembrie 19, 2009 at 11:50 am

    oftez citind astfel de stiri..daca nu putem sa-i iubim pe vrasmasi..macar sa incercam sa ne rugam mai mult pentru ei dar sa luam si atitudine impotriva mizeriei pe care ne-o servesc. fac deja mai mult decat ce se petrecea in sodoma si gomora ..si stim care a fost judecata. au promovat in media atat de puternic stilul asta de viata incat din pacate multi tineri ajung sa creada ca e ceva normal sa accepte asa ceva. @indizerabilul -sa ai un subiect de gandire: 1. ortodocsii cinstesc icoanele,au fost crestinati de apostoli, nu promoveaza homosexualitatea s.a.m.d 2. exista o multime de secte care nu cinstesc icoanele si promoveaza o multime de erezii si pacate (ex.femei preoti sub pretextul feminismului si mai nou femei lesbi..) Gandeste-te mai mult la partea unde se afla Adevarul inainte de a critica credinta ortodoxa. cat priveste Sf. Ioan DAMASCHIN citeste in profunzime opera sa. se stie foarte bine ca a scris impotriva celor care ataca icoanele (împăratul Leon al III-lea Isauricul al Constantinopolului dă decretul din anul 726 prin care interzice cultul icoanelor, considerat o formă de idolatrie. Împotriva acestei atitudini s-au ridicat majoritatea episcopilor din răsărit, carora li s-a alăturat şi Ioan din Damasc prin trei discursuri în favoarea sfintelor icoane)

    Apreciază

  17. Anonim said, on noiembrie 19, 2009 at 11:55 am

    Studiul cu pricina a fost conceput tot de niste lesbiene ? 😀 Acum intelegem de ce rezultatele / concluziile sunt acestea .

    Apreciază

  18. […] STIINTA IN SLUJBA POLITICII CORECTE: un „studiu” arata ca lesbienele sunt părinţi mai buni dec… […]

    Apreciază

  19. eugenia said, on decembrie 17, 2009 at 2:30 pm

    Poate ca trebuie nuantata un pic analiza.
    Nimeni nu poate contesta faptul ca generatii de-a randul, copiii au crescut sub ingrijirea , adesea exclusiva, a mamelor, bunicilor, surorilor.
    Casatoria, ca institutie civila, a aparut tarziu. Din pricina aceasta, si responsabilitatile tatilor fata de progenituri, s-a impus legislativ cu greutate.
    Trec peste faptul ca, traditia iudaica si mai apoi cea islamica a permis poligamia si ca deci, tatal unic, strict procreator, lasa cete de copilasi in grija stricta a nevestelor, mamelor, soacrelor, rubedeniilor feminine.
    Secole de-a randul barbatii au fost foarte ocupati sa faca razboaie, sa se piarda in betii si mai nou, sa coordoneze retele de trafic de droguri, de copii si sa-si coteze in bursa afacerile infloritoare din prostitutie.
    Daca cineva vrea sa conteste aceasta afirmatie sunt dispusa sa public statistici si rapoarte europene privind infractionalitatea in Europa, coruptia si”beneficiile” de care se bucura tati, frati, soti, homosexuali sau nu.
    Studii sociologice icomode arata faptul ca homosexualitatea feminina a aparut ca raspuns la cea masculina. Numarul femeilor ce sufera in mod clinic de aceasta deviatie este foarte redus, avand drept cauza dereglari de natura hormonala sau tulburari psihice ce rezulta din abuzurile sexuale la care au fost supuse in copilarie. Medici, psihologi, precizeaza ca prin insasi constructia, natura sa, femeia fiind partea pasiva in raportul sexual, este mai putin inclinata spre relatii cu persoane de acelasi sex decat barbatii care prin constitutia lor, sunt elementul activ sexual. Acest aspect, adaugat la necesitatea de a domina, ce adesea se loveste de inacceptarea eventualului ascendent financiar, social sau intelectual al femeilor, a condus la raspandirea homosexualitatii, la crearea unui lobby prin care isi promoveaza interesele in plan mondial si care, dupa cum vedem, a ajuns sa impuna legi, deci sa aiba reprezentanti in sfera politicului.
    In plan religios, pentru noi, crestinii, Domnul Iisus Hristos pune temeliile
    Dreptului Familiei, prin participarea la nunta din Caana Galilei Intrega fire omeneasca trebuia schimbata. Exemplul vointei lui Dumnezeu cand a spulberat Sodoma si Gomora a ramas scris in intaiul Testament dar nu a schimbat natura si constiinta omeneasca ce a perpetuat viciul.
    Este drept ca atunci cand un copil plange, sufera dintr-un motiv oarecare, traieste o spaima, este bolnav sau infometat, alearga in bratele mamei si foarte rar se adreseaza tatalui. Aceasta realitate nu trebuie expoatata in sprijinul impunerii familiei lesbiene si a drepturilor acesteia asupra copiilor. Familia este cea care trebuie sa nu admita nici o abatere de la normalitate. Inca de mic, unui baietel trebuie sa i-se explice ca cea mai nobila calitate si datorie a sa este de a deveni tata, de a-i proteja pe pruncii ce ii va avea si pe mama lor.
    Daca in scoli se promoveaza viciul, copiii trebuiesc retrasi de la scoala respectiva iar Biserica este timpul sa-si revizuiasca atitudinea fata de femeie, acordandu-i respectul cuvenit, incetand sa o incrimineze pentru pacatele Evei, ale Sarei si Esterei. Este suficient sa se citeasca pasajele din Evanghelii in care Domnul Iisus se afla in preajma sfintelor femei ce-l insotesc fara sovaire, cu un devotament absolut, de la Nastere pana la Inaltarea Sa la Tatal.

    Apreciază

  20. […] STIINTA IN SLUJBA POLITICII CORECTE: un „studiu” arata ca lesbienele sunt părinţi mai buni dec… […]

    Apreciază

  21. […] STIINTA IN SLUJBA POLITICII CORECTE: un „studiu” arata ca lesbienele sunt părinţi mai buni dec…  […]

    Apreciază

  22. […] STIINTA IN SLUJBA POLITICII CORECTE: un „studiu” arata ca lesbienele sunt părinţi mai buni dec… […]

    Apreciază

  23. u.b bc3 said, on februarie 8, 2010 at 2:06 pm

    ce nubunii au luato rasna de tot masoni astea :)))))))))))) nu stiu ce sondaje fac ei intodeanu le iasa invers batara focul de sondaje dracesti

    Apreciază

  24. […] STIINTA IN SLUJBA POLITICII CORECTE: un „studiu” arata ca lesbienele sunt părinţi mai buni dec…  […]

    Apreciază

  25. […] STIINTA IN SLUJBA POLITICII CORECTE: un „studiu” arata ca lesbienele sunt părinţi mai buni dec… […]

    Apreciază

  26. […] STIINTA IN SLUJBA POLITICII CORECTE: un „studiu” arata ca lesbienele sunt părinţi mai buni dec… […]

    Apreciază

  27. CUPRINS O – W « Saccsiv's Weblog said, on august 8, 2010 at 5:51 pm

    […] STIINTA IN SLUJBA POLITICII CORECTE: un „studiu” arata ca lesbienele sunt părinţi mai buni dec… […]

    Apreciază

  28. […] STIINTA IN SLUJBA POLITICII CORECTE: un „studiu” arata ca lesbienele sunt părinţi mai buni dec… […]

    Apreciază

  29. […] STIINTA IN SLUJBA POLITICII CORECTE: un „studiu” arata ca lesbienele sunt părinţi mai buni dec… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.