SACCSIV – blog ortodox

Campanie pro MASTURBARE in Spania: „Placerea sta in mainile tale”

Posted in masturbare, Spania by saccsiv on noiembrie 18, 2009

   Citez din articolul “Descoperiti masturbarea”, campania pentru adolescenti care a provocat numeroase dispute in Spania:

   Masturbarea este un subiect tabu si atat adolescentii cat si parintii sau profesorii rosesc in momentul in care li se adreseaza o intrebare legata de acest subiect. Guvernul spaniol a lansat un program major, pentru a-i informa pe adolescenti despre autosatisfacere, scrie, vineri, telegraph.co.uk. „Descoperiti autosatisfacerea” este titlul campaniei lansate de autoritatile din Spania, ce are ca slogan „Placerea sta in mainile tale”.

   Cum era de asteptat, programul a starnit numeroase dispute, din partea reprezentantilor Bisericii Catolice, a reprezentantilor opozitiei dar si a oamenilor de rand. „Este un subiect intim ce ar trebui sa se discute acasa”, a declarat un politician din opozitie, afirmand chiar ca aceasta campanie „face Spania de rusine”.

Cei care au initiat campania au declarat, insa, ca este vorba de un program educativ , adolescentii avand numeroase beneficii de pe urma lui. Ei au subliniat ideea ca majoritatea tinerilor nu discuta acasa despre aceste subiect si ca, prin intermediul noului program national, vor primi sfaturi legate de contraceptie si de o viata sexuala sanatoasa. „Campania este simpla si naturala, pentru ca este conceputa pe intelesul adolescentilor cu varsta cuprinsa intre 14 si 17 ani”, a declarat Laura Garrido, unul dintre coordonatorii programului.

   Cititi va rog si:

Indemn UNESCO: copiii vor invata despre MASTURBARE la 5 ani si despre AVORT la 12 ani

 

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on noiembrie 18, 2009 at 11:09 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. JC said, on noiembrie 18, 2009 at 1:43 pm

    Placerea sta in mainile tale.

    Privind dincolo de bine si rau, moralitate si imoralitate pot spune doar atat: GENIAL!

    Apreciază

    • Mihai said, on noiembrie 18, 2009 at 1:48 pm

      Da, chiar nimeni nu s-ar fi gandit la sloganul asta… pff…

      Apreciază

  3. eufrosin said, on noiembrie 18, 2009 at 2:07 pm

    Rautatea vrajmasilor nu cunoaste limite. A-i indemna pe copii la malahie si alte scarbosenii, este pacat de moarte. Mai bine si-ar lega o piatra de gat…

    Apreciază

  4. daniel said, on noiembrie 19, 2009 at 9:56 am

    dragi prieteni,

    cine este atasat de atractiile pamantului este complet diferit de cine este atasat de Cer.
    inima nu este niciodata mangaiata de placerile imediate, asta nu se explica tinerilor indobitociti si spalati pe creiere.
    inima este mangaiata numai de EL.
    nu se vorbeste despre viata viitoare, despre Iad si Rai, despre Iubirea lui Dumnezeu.
    nu se vorbeste despre Jertfa mantuitoare de pe Cruce.
    nu se vorbeste despre randuiala Divina care pedepseste orice abatere si care recompenseaza din belsug orice virtute: deoarece asolut toate trebuie sa merga asa cum vrea Dumnezeu, pentru cel mai mare folos al tuturor sufletelor.
    multi care se masturbeaza vor avea prilejul de pocainta si de intoarcere din noroiul pacatului. inca este timp pentru convertiri.

    atentia si nadejdea la EL.

    va iubesc

    Daniel

    Apreciază

  5. […] Campanie pro MASTURBARE in Spania: “Placerea sta in mainile tale” […]

    Apreciază

  6. […] Campanie pro MASTURBARE in Spania: “Placerea sta in mainile tale” […]

    Apreciază

  7. LeoMajor said, on iunie 29, 2010 at 2:28 pm

    Nu sunt eu cine stie ce crestin fanatic si „obsesiv-compulsiv” (a se citi „boala” iubirii, pt ca da … iubirea se pare ca are un nume stintifico-fantastic aka stintific), dar sincer sa fiu daca o sa am vre-o data copii as vrea sa le fac adolescenta (a se citi pana pe la 20 21 de ani) cat mai plina si activa, departe de toate aburelile astea din ziua de azi, cum ar fi sexul din frageda pruncie, mesaje cu tenta pornografica (imagini, versuri, si altele), contactul cu drogurile as vrea sa il aibe la 18 ani dupa ce le dau o educatie sanatoasa despre autocontrol (macar daca tot o fac sa o faca in preajmamea si nu ascunsi prin cine stie ce unghere), politica si multe alte aiureli de care eu azi fug ca necuratul de tamaie (nu neaparat din motive bisericesti cat mai mult din simplul motiv ca ma scarbesc si ma lasa rece).
    Pt copii mei visez la un viitor stralucitor in care vor invata de mici cum sa se descurce in lumea asta dura si rece in care traim azi.

    P.S.: Sper din tot sufletul ca nu am jignit pe nimeni si ca nu va sterge nimeni mesajul asta (o zic pt ca sa mai intamplat sa nu ajunga pe blog mesaje)

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.