SACCSIV – blog ortodox

S-A DECIS: fetele vor fi vaccinate anti-HPV incepand cu 23 noiembrie. STITI CARE SUNT RISCURILE?

   Citez din articolul LIVE TEXT Ministerul Sanatatii decide continuarea programului de vaccinare anti-HPV. Campania de vaccinare incepe pe 23 noiembrie:

   Ministerul Sanatatii decide continuarea programului de vaccinare anti-HPV impotriva cancerului de col uterin. Anuntul a fost facut in cadrul conferintei de presa organizate de Ministerul Sanatatii, pentru comunicarea rezultatelor finale ale sondajului de opinie realizat in cadrul Campaniei de Informare pentru Prevenirea Cancerului de Col Uterin. Potrivit sondajului, mai mult de jumatate dintre parintii fetelor de clasele a VI-a si a VII-a care au luat o decizie sunt de acord cu vaccinarea anti-HPV.
   Rezultatele sondajului arata ca:

 • 52% dintre cei care si-au exprimat o decizie de actiune sunt de acord ca fiica lor sa primeasca vaccinul
 • 90% dintre parintii intervievati considera ca acest vaccin trebuie oferit gratuit
 • 24% dintre parintii intervievati au declarat ca au nevoie de mai multe informatii pentru a lua o decizie

   Campania de vaccinare incepe pe 23 noiembrie, astfel: in prima etapa, 23-30 noiembrie, fetitele din clasele a VI-a si a VII-a vor fi vaccinate cu prima doza de vaccin, urmand ca lunile ianuarie si mai 2010 sa le fie administrate a doua si a treia doza.
   Cristian Anton Irimie, secretar de stat in Ministerul Sanatatii:

 • cancerul de col uterin atinge femei la varste din ce in ce mai tinere
 • Ministerul si-a propus ca pe langa programul de screening sa inceapa si campania de vaccinare a fetitelor
 • vaccinarea adolescentelor si screeningul pot reduce incidenta cazurilor de cancer de col uterin cu 94%
 • Romania se situeaza pe primul loc in UE la mortalitatea prin cancer de col uterin, cu un ritm de 6,3 ori mai mare decat in celelate state europene

   Alexandru Rafila, consilier in cadrul Ministerului Sanatatii:

 • In lunile septembrie si octombrie medicii vaccinatori s-au intalnit cu parintii si le-au distribuit materiale informative. Au existat pachete dedicate pentru diriginti si pentru parintii fetelor de clasa a VI-a si a VII-a.
 • s-au desfasurat si se desfasoara in toate scolile sedinte cu parintii fetitelor ce pot fi vaccinate
 • evaluarea rezultatelor campaniei ofera un argument serios Ministerului sa demareze aceasta campanie de imunizare
 • Obiectivele cercetarii: evaluarea si masurarea atitudinii fata de prevenirea bolilor grave, a gradului de informare asupra cancerului de col uterin, a gradului de cunoastere a vaccinului si a intentiei de vaccinare
 • Sondajul arata ca 24% dintre respondenti vor lua o decizie dupa ce se vor mai informa
 • 76% au o intentie clara cu privire la vaccinare
 • 52% au declarat ca vor sa beneficieze de vaccin pentru fetele lor
 • gradul de acceptabilitate e mai recunoscut in randul celor care au recunoscut existenta unei forme de cancer in familie
 • vaccinul nu este obligatoriu, dar este ferm recomandat
 • parintii care doresc sa-si vaccineze copilul, ii informeaza pe doctorii scolilor in prealabil
 • Nu exista nicio incompatiblitate intre vaccinul anti-HPV si vaccinul impotriva gripei porcine. Ele pot fi realizate fara probleme
 • vaccinurile au fost deja trimise in teritoriu, inca de anul trecut, iar valabilitatea lor expira la anul in luna septembrie.
 • in urma discutiilor cu producatorii, dupa administrarea primei doze vom avea vaccinuri cu o valabilitate mai mare
 • cele 330.000 de doze de vaccin au costat 23 milioane de euro
 • contractul incheiat in 2008 prevede ca plata pentru aceste doze sa fie amanata pana la mijlocul anului viitor si in functie de rezultate si de acceptabilitate
 • pana acum, s-au achitat doar 8.000 de doze care au fost utilizate
 • producatorii sunt cei care au vandut vaccinul, iar dupa ce a fost retrasa prima doza, vaccinurile au fost depozitate o parte la Unifarm, restul este depozitat la producator

   Campania va incepe urmatoarea saptamana, cu prima doza de vaccin. Distribuirea vaccinului se va realiza de saptamana viitoare. Se poate trimite o notificare dirigintelui sau medicului scolar. Vaccinarea se va realiza prin medicii scolari si prin cei de familie. Fiecare elev va fi evaluat inainte de vaccinare, iar dupa va fi supravegheat minimum 15 minute, pentru a se asigura asistenta medicala in cazul in care apar probleme.
   La nicio alta campanie scolara nu se cere acordul scris al parintelui. Nici acum nu se va realiza acest lucru. Daca parintii nu vor ca fetitele sa fie vaccinate, fie nu vin la scoala, fie trimit o notificare in acest sens.
   Potrivit ultimelor precizari, vor fi vaccinate doar fetitele ai caror parinti accepta vaccinarea, dar nu va mai fi necesar acordul in scris al acestora.”

   Iata si comentariul fratilor de la RAZBOI INTRU CUVANT:

   Ce fel de date sunt cele prezentate de MS si ce credibilitate ofera ele? A se observa modul manipulator in care sunt prezentate: mai mult de jumatate dintre parintii fetelor de clasele a VI-a si a VII-a care au luat o decizie sunt de acord cu vaccinarea anti-HPV. In mod normal, trebuia sa se arate care este procentul celor care sunt de acord cu vaccinarea din totalul respondentilor , nu un procent dintr-un procent – si acela neprecizat! (adica, o parte din parintii care au luat o decizie). Se creeaza, astfel, impresia falsa a unei majoritati (si aceea trase  de par) favorabile vaccinarii, pentru a contracara opinia – reala – majoritar negativa fata de campanie. Procedeul este cunoscut in campaniile de marketing si se numeste band wagon: se da, prin intermediul unui sondaj, o opinie majoritara, mizandu-se pe predispozitia conformista a persoanelor de a urma tren(d)ul. Acelasi procedeu s-a folosit in campaniile pentru legalizarea avortului din SUA, unde fosti activisti au recunoscut faptul ca s-au falsificat sondaje numai pentru a se obtine o opinie majoritara pe subiect. In mod normal, sondajul trebuia prezentat cu intrebarile precise la care s-a raspuns, cu metodologia aplicata, esantionul si cu proba verificarii lui. Practic, sondajul este total necredibil, este pur si simplu praf in ochii naivilor! Si nu este singura problema… Dar era absolut previzibil ca asa se va intampla, din pacate, deoarece nu mai este un secret deja ca stiinta a ajuns pur si simplu un instrument abuzat in mana mafiei farmaceutice transnationale, care nu are niciun fel de scrupule si se foloseste de absolut orice ca sa-si realizeze profiturile – si, probabil, nu doar atat, ci sa si slujeasca unor scopuri fasciste de reducere a populatiei.

   Comentariu saccsiv:
   Era evident ca sondajul a fost favorabil vaccinarii, deoarece SISTEMUL doreste vaccinarea. De aceea si scriam in articolul SMECHERIE a SISTEMULUI: campania de vaccinare impotriva HPV va incepe in functie de rezultatele unui … sondaj de opinie ca n-am nici cea mai mica incredere in corectitudinea sondajului lor si consideram ca vor incepe campania …

   Deoarece nu este inca obligatorie, este bine ca urmatorul articol sa fie cunoscut de cat mai multi parinti sau tinere majore. Iar abia dupa aceea sa ia o hotarare …

VIDEO: Marturii zguduitoare despre tinere ucise sau a caror sanatate a fost distrusa de catre vaccinul GARDASIL. RASPANDITI!

   Trebuie ca aceste marturii sa fie ascultate de catre toti acestia. Si doar daca isi asuma riscul de a le ramane fetele niste legume sau sa moara, abia atunci sa ia o decizie.

   Radacinile companiei Merk (producatoarea vaccinului) pornesc din 1668, cand Friedrich Jacob Merck pune bazele „Engel-Apotheke” (Angel Pharmacy) in Germania. Farmacie ingereasca? Da, dar a ingerilor cazuti … De-alungul timpului aceasta se transforma intr-un gigant si devine un pionier al producerii si comercializarii morfinei incepand din 1827 iar mai apoi a cocainei din 1884. Sigmund Freud, autor al lucrarii “ Über Coca “ (1884) a fost un colaborator entuiasmat al celor de la Merk in acest sens. Tot ei au patentat si MDMA (popular, ecstasy).

   In 1891 isi deschid o sucursala in Statele Unite, Merck KGaA , care a fost insa confiscata in 1917, in timpul primului razboi mondial. Figureaza acum a fi companie independenta, a saptea ca marime pe glob in domeniul farmaceutic. Este membra a COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS (CFR) si asta spune de la sine foarte multe.

   Sa vedem cine ii sunt directorii conform site-ului oficial. Veti observa ca acestia au functii de conducere si in alte mega companii iar la acest nivel acest lucru este foarte important.

   Raymond Gilmartin

   A fost presedinte MerK pana in 2005, profesor la Harvard Business School si director la Microsoft si General Mills.

   Cine se aseamana se aduna. In 1999, Fundaţia Bill şi Melinda Gates a oferit 2,2 miliarde de dolari către Planificarea Paternală, Fondul Populaţiei de la ONU şi alte grupuri EUGENISTE

   Directori Merk:

   William B. Harrison, Jr.

(1943-), presedinte JPMorgan Chase (Rockefeller), membru Council on Foreign Relations, membru fratia Zeta Psi.

   Thomas H. Glocer,

Chief Executive Officer la Reuters Group PLC. Director, Reuters Group PLCReuters Group PLC a fost fondata de Israel Beer Josaphat, ce mai apoi si-a schimbat numele in Paul Julius Baron von Reuter (1816 – 1899). Actualmente este printre primele trei cele mai mari agentii de presa pe plan mondial. Cititi va rog si articolul:

Mass-media, cinematografie, EVREI, elite, NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL  

   Steven F. Goldstone,

Chairman si Chief Executive Officer, RJR Nabisco, Inc.; Non-Executive Chairman, ConAgra Foods, Inc.  Director Greenhill & Co., Inc.

   RJR Nabisco, Inc., este un conglomerat format in 1985 din Nabisco si R.J. Reynolds Tobacco Company. Kohlberg Kravis Roberts & Co a prelut controlul asupra sa in 1988 printr-o masinatiune in care au avut interes Shearson Lehman Hutton, Morgan Stanley, Goldman Sachs, Salomon Brothers si Merrill Lynch, adica spuma spumelor sectorului financiar bancar planetar. Este implicata in spalare de bani pentru mafia si alte grupari ale crimei organizate. Cititi si :

http://dunwalke.com/contents.htm

   ConAgra Foods, Inc. este cel mai mare producator de produse alimentare pentru supermarketuri si restaurante din America de Nord. Fondata in 1919. Legaturi stranse de afaceri cu Procter & Gamble (a eugenistului Clarence J Gamble ce impreuna cu Margaret Sanger si Robert Latou Dickinson au reusit raspandirea avortului prin absortie in intreaga SUA, dupa care si-a inceput o intensa activitate de promovare a lui la scara globala) si Nabisco.

   Greenhill & Co., Inc. banca de investitii mica dar strategica, fondata in 1996 de Robert F. Greenhill unul din sefii Morgan Stanley.

   Rochelle B. Lazarus,

Chairman si Chief Executive Officer Ogilvy & Mather Worldwide . Director General Electric.

   Ogilvy & Mather international advertising , acoperind toate ariile comunicarii: strategie de brand, creatie, cercetare, digital marketing, interactive, consultanta in relatii publice, promotional marketing, shopper & trade marketing, CRM, retail design, etc.

   Clienti:

   American Express, companie membra COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS (CFR)

   BP, companie membra COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS (CFR)

   Coca-Cola Company, companie membra COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS (CFR)

   DHL

   DuPont

   Ford, companie membra COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS (CFR)

   Gillette

   IBM, companie membra COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS (CFR)

   Kodak

   Kraft

   Motorola , companie membra COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS (CFR)

   Nestle

   Tobacco Institute

   Unilever

   Lor trebuie sa le “multumim“ pentru manipularea si imbecilizarea prin publicitate.

   Thomas E. Shenk, Ph.D.,

Director, Cell Genesys, Inc.

   Cell Genesys Inc dezvolta noi terapii pentru tratarea cancerului. Nici unul din produsele sale nu a primit inca aprobarea din partea Food and Drug Administration.

   Anne M. Tatlock,

Director, Fortune Brands, Inc.

   Fortune Brands, holding fondat in 1969 sub denumirea de American Brands, redenumit in 1997. Include American Tobacco Company.

   In concluzie, observam ca o mega companie ce in trecut se indeletnicea cu producerea cocainei si ecstasy, membra CFR, subordonata ELITEI planetare, cu directori implicati inclusiv in mega productia de tutun, nu mai poate de grija sanatatii plebei din goime.

   Cititi va rog si:

SISTEMUL nu se lasa. Nici SLUGOII sai. A inceput campania de informare-promovare a „vaccinului impotriva cancerului de col uterin”

   Observati va rog ca indiferent cine se perinda la putere in Romania, in chestiunile considerate importante de catre stapanii lor din vest, nici unul din ei nu misca in front iar actiunile lor sunt la unison. Campania aceasta cu Gardasil este un bun exemplu in acest sens.

   Cititi va rog si:

VIDEO: VACCINUL ANTI-HPV UCIDE!!! O elevă de 14 ani din Marea Britanie a murit după ce i-a fost administrată o doză de vaccin împotriva cancerului de col uterin

In cazul vaccinarii cu GARDASIL s-au inregistrat de patru ori mai multe decese decat in cazul altor vaccinuri

   Internetul este plin de astfel de marturii. Am prezentat doar cateva dintre ele. GANDITI-VA BINE CE HOTARARE VETI LUA!
   Vi se tot spune ca vaccinul este anti cancer … Se vorbeste insa foarte putin despre ceea ce este de fapt cel mai important lucru de stiut pentru limitarea extinderii acestei boli, anume ca infectia cu Human Papilloma Virus (HPV) este cea mai cunoscuta infectie virala cu transmitere sexuala. Dobandirea infectiei cu HPV este strans legata de comportamentul sexual. Frecventa HPV creste cu numarul de parteneri sexuali si cu debutul timpuriu al activitatii sexuale:

Human Papilloma Virus (HPV) si REVOLUTIA SEXUALA

   SISTEMUL n-are insa nici o treaba. De unde dorinta lui turbata de a injecta cu tot soiul de vaccinuri populatia planetei? Stiati ca orice vaccin contine mercur? Iata care sunt consecintele:

DOCUMENTARE CELEBRE: „Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda” (Mercur, autism si agenda vaccinarii globale)

VIDEO: Care este motivul pentru care majoritatea oamenilor nu se trezesc?

   In afara celor expuse mai sus, un alt motiv este promovarea desfranarii:

Desfranezi sau nu, tu faci vaccinul! Drama unei tinere americance ce refuza GARDASIL-ul

Cunilingulus si sexul anal duc la infectii cu HPV in cavitatea bucala si anus. Concluzia specialistilor: VACCINATI-VA BAIETEII …

SUA a aprobat folosirea vaccinului Gardasil anti-HPV si la baieti

 

 

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on noiembrie 12, 2009 at 12:06 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. corina said, on noiembrie 12, 2009 at 12:31 pm

  eu nu cunosc pe nimeni care sa doreasca sa faca acest vaccin copiilor lor si am doi copii la scoala . De unde 52% ?????

  Apreciază

  • valentin said, on noiembrie 12, 2009 at 3:27 pm

   pai iei de buna afirmatia asta cu 52% ?? daca trebuiau sa fie 70% procente ca sa dea drumul la vaccin, poti sa fii sigura ca rezultatul sondajului arata 71% care vor vaccinarea.
   dati alarma la toti cunoscutii vostrii! eu am luat un pachet cu materiale informative de la un amic pe care-l ofer pe cd si rog sa distrbuie continutul mai departe.
   pachetul contine:

   Gripa porcina
   Gripa porcina – video
   HPV-Gardasil
   HPV-Gardasil – video
   Razboiul impotriva populatiei

   pentru a reusi sa vedeti filmele prezentate aveti nevoie sa:
   1. instalati FFDSHOW
   2. Haali Matroska Splitter

   informatii de instalare + linkuri gasiti aici

   Apreciază

 3. Robert Sandor said, on noiembrie 12, 2009 at 1:17 pm

  Nici eu nu cunosc persoane care sa doreasca asa ceva. Se mai ridica, totusi o intrebare: daca se va trece la vaccinare, CE VACCINURI VOR FI FOLOSITE? Nu cumva cele din campania de anul trecut pentru care s-au aruncat (atunci) 25.000.000 euro si pt care noi platim si acum? Daca raspunsul e DA, atunci e foarte grav cu atat mai mult cu cat se stie ca numai in conditiile unei depozitari normale (respectand recomandarile producatorilor) aceste vaccnuri „nu expira” (pe intelesul tuturor). Prin urmare, cine ne garanteaza ca acestea nu sunt expirate sau ca ele au fost pastrate in conditii optime de depozitare? NIMENI !!! Si tot NIMENI ne garanteaza ca ele sunt bune! Dr. Christa Todea Gross coordonatoarea proiectului Pentru Viata Cluj, ne spunea intr-una din postarile sale ca IN MAREA MAJORITATE A CAZURILOR, ACEST VACCIN DUCE LA INFERTILITATE. Cum dumneaei este medic specialist, stie mult mai bine cum functioneaza sau cum actioneaza acest vaccin asupra corpului uman. Cert este ca se tot incearca sa ne prosteasca cum pot ei mai bine, fara sa tina cont de parerea noastra a tuturor. Eu consider ca cel mai corect ar fi ca inspectoratele scolare judetene si din Bucuresti, sa intrebe/chestioneze TOTI parintii, prin intermediul educatorilor, invatatorilor si dirigintilor, despre acceptarea sau neacceptarea vaccinarii anti-HPV, iar rezultatele sa se faca publice la nivelul claselor, la panourile scolare, in consiliile profesorale, centralizate pe judet si apoi date publicitatii pe internet, in media scrisa si cea vizuala si mai apoi sa procedeze in consecinta.
  Binenteles ca acest lucru presupune din partea noastra a celor deja informati, precum si a organismelor nepatrimoniale (gen PROVITA, ASCOR etc) a unei campanii extrem de puternice de mediatizare a acestor efecte negative despre care nu se spune nimic in comunicatele oficialitatilor statului.
  Prin urmare, sa continuam campania noastra pentru ADEVAR si sa nu permitem nimanui sa ne prosteasca pentru ca nimeni nu este stapan peste noi afara de Bunul Dumnezeu.

  Asa sa ne ajute Dumnezeu!

  Apreciază

 4. Miriam said, on noiembrie 12, 2009 at 6:05 pm

  Cum poti neutraliza o vaccinare facuta (in cazul vaccinarii fortate)

  In cazul vaccinarii fortate vom avea la indemana un tub cu pasta de argila,tifon si banda autoadeziva. Mergeti repede la baie dupa injectie si intindeti argila pe locul vaccinului, puneti tifonul si bandajati. Tineti pentru 2 ore cel putin bandajul si vaccinul va fi absorbit in proportie de aproape100% de argila. Procedura a fost testata pe copii, caini si pisici fiind eficace cu un procent de aproape 100% fara aparitia de eruptii ale pielii, febra , oboseala.

  Pentru siguranta dvs puteti actiona si cu:

  Clorura de magneziu, 40 ml solutie pt adult si 25 ml pt copii, de 3 ori pe zi, in ziua vaccinarii si apoi ziua urmatoare.
  Prepararea solutiei: 20 grame la 1 litru de apa.

  Extract de seminte de grepfruit:
  30 picaturi in apa, intr-un pahar de apa, de 3 ori pe zi, 2-3 zile. Extractul de seminte de grepfruit impreuna cu argintul coloidal e cel mai puternic antiviral si antimicotic natural cunoscut.

  Vitamina C: 2-3 grame pe zi 2-3 zile.

  Sursa: Fundatia Medicala Romana
  http://www.romanianmedicalfoundation.com

  Apreciază

 5. marius said, on noiembrie 12, 2009 at 8:35 pm

  Pentru cei interesati (si nu numai) se poate downloada un CD materiale informative despre vaccinul antiAH1N1(gripa porcina) si vaccinul antiHPV(cancerul de col uterin)
  CD-ul contine materiale informative, pliante, conferinte audio, fisiere video etc

  se poate descarca de aici:

  http://dl.transfer.ro/Atentie_____respinge_vaccin_acum-570b2ba70.zip

  adresa este valabila 10 zile

  Apreciază

 6. Ioan dan said, on noiembrie 13, 2009 at 5:25 pm

  De ce nu se face o informare preventiva a populatiei privitoare la faptul ca HPV se gaseste in secretia urat mirositoare din preputul barbatului care se indeparteaza prin spalare cu apa si sapun inainte de contactul sexual? Numai mirosul respingator (ca de hoit) ar trebui sa fie suficient pentru un barbat cu bun simt ca sa se spele cel putin inainte de contact ? Dovada consta in faptul ca la popoarele semitice (evreii si arabii) care practica circumcizia rituala (indepartarea chirurgicala a preputului si in acest fel si a producerii acelei secretii), rata de cancer de col uterin este extrem de mica, aproape inexistenta.

  Apreciază

 7. Fiu de tina said, on decembrie 1, 2009 at 8:19 pm

  Ioan dan, cu parere de rau trebuie sa te contrazic. Stiu un caz de infectare HPV tocmai de la un barbat care spala foarte bine zona, de mai multe ori chiar. Din pacate, virusul tot exista si tot se ia, chiar si cu spalare insistenta si cu folosirea prezervativului. Nu mai da si tu apa la moara barbatilor care nu folosesc prezervativ bazandu-se pe faptul ca se spala bine inainte si dupa. Admirabil obiceiul, dar virusii precum HPV, HIV, hepatita etc nu se sperie de un pic de apa cu sapun.

  Apreciază

 8. lorelei said, on februarie 2, 2010 at 5:10 pm

  sa inteleg ca nici cu prezervativ nu se poate evita contzctarea acestui virus? iar unicul mod de a te infecta cu acets virus e prin contact sexual?

  Apreciază

 9. Fiu de tina said, on februarie 5, 2010 at 2:51 pm

  studiile au aratat ca desi prin folosirea prezervativului s-a redus numarul cazurilor de infectari, posibilitatea de infectare nu este exclusa total. Asta pentru ca virusul se ia prin atingere: piele-piele, piele-mucoasa (bineinteles, in zonele unde e prezent virusul), iar prezervativul nu protejeaza decat o parte din zona, nu? Mai ramane zona inghinala care in timpul actului sexual se va atinge de pielea partenerului si astfel poate fi transmis virusul. De altfel, ca sa-ti raspund si la a doua intrebare, nici macar nu e nevoie de un act sexual in sine pentru infectare. Virusul se poate transmite foarte usor si prin acea practica numita „petting”, adica atunci cand partenerii se freaca unul de altul in zona organelor genitale.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: