SACCSIV – blog ortodox

LEGEA MARTIALA in Ucraina?

Martial Law Declared In Ukraine Over Mystery Epidemic 051109Ukraine2

   Citez din articolul Martial Law Declared In Ukraine Over Mystery Epidemic

   Presedintele ukrainian Victor Yushchenko nu a facut altceva decat sa declare Legea Martiala in tara prin anuntul de ieri prin care afirma ca Securitatea Nationala si Consiliul de Aparare vor deveni autoritatile supreme de guvernamant  ca urmare a raspandirii misterioasei epidemii pe teritoriul tarii.

   Yushchenko i-a facut membrii NSDC (National Staff Development Council) pe ministrii de rang inalt din domeniul sanatatii, NSDC fiind o organizatie de guvernamant formata din insusi presedintele, presedintele parlamentului, prim ministrul Yulia Tymoshenko, seful Serviciului de Securitate din Ukraina si alti ministrii de rang inalt.

   Yushchenko le-a spus reporterilor miercuri seara ca “neindeplinirea deciziilor sale va fi pedepsita“, adaugand: “Trebuie sa schimbam sistemul. Trebuie sa schimbam intregul sistem al puterilor organizatiilor de stat din Ukraina. Nu avem timp pentru proteste; nu avem timp sa asteptam.

   Presedintele si-a repetat declaratiile ieri intr-o adresa oficiala catre poporul ukrainean, prin care afirma: “Neindeplinirea ordinelor [NSDC] va atrage imediat actiunile autoritatilor de ordine.“

   “Instructiunile mele catre Guvern si Ministrul Sanatatii sunt sa inceapa imediat actiunile preventive si promotionale in zonele unde nu exista inca epidemie, avand ca tinta in primul rand pe cei cu riscuri speciale“, se afirma in adresa.

   Adresa prevede de asemeni arestarea oficialilor din domeniul sanatatii publice care au permis continuarea adunarilor publice si nu au interzis circulatia persoanelor, denumind aceasta “o imagine a iresponsabilitatii penale“.

    “Am cerut Procurorului General al Ukrainei sa instituie acuzatii penale pentru neglijentele comise in primul rand de Inspectorul Sef in domeniul Sanatatii, Inspectorii Sanitari din orasul Kyiv si pentru oficialii care, in ciuda avertizarilor zilnice legate de situatia epidemiei, au neglijat aceste semnale de alarma din cauza urmaririi dividendelor politice si din cauza ambitiei“, se afirma in declaratie.

   Un raport ulterior al agentiei ukrainiene Interfax afirma ca ministrul ukrainian al sanatatii Wasilij Kniazevicz i-a cerut procurorului tarii sa deschida anchete asupra tuturor celor care se opun campaniei vaccinarii in masa.

   Adresa lui Yushchenko interzice de asemeni toate medicamentele impotriva gripei ce nu sunt recomandate de guvernul ukrainean sau de Organizatia Mondiala a Sanatatii:

   “Cer guvernului sa anuleze imediat ordinul existent in legatura cu rezervele de medicamente, inclusiv vaccinuri.“

   Prin adresa cetatenii ukraineni care au evitat vaccinarea aprobata oficial sunt solicitati sa isi reconsidere pozitia:

   “Este in general cunoscut ca singura modalitate de a preveni orice infectie este vaccinarea“, spune adresa. “Ca presedinte va cer, dragi colegi cetateni, sa va reconsiderati atitudinea fata de vaccinare  si sa va vaccinati daca este necesar, dar numai, si subliniez – numai dupa ce va consultati cu doctorul.“

   “Sunt oameni care mor. Epidemia ucide doctori. Acest lucru este fara precedent si de neconceput in secolul XXI“, se continua in adresa.

   “Au fost depasite toate limitele – chiar cele din Constitutie care imi determina actiunile in calitate de presedinte“, afirma Yushchenko.

   Yushchenko sustine ca exista trei tipuri de gripa raspandite momentan in tara, doua tipuri de gripa sezoniera si tulpina H1N1.

   Presedintele declara ca “acest lucru poate conduce la aparitia unui nou virus chiar mai agresiv.“

   In orice caz, Organizatia Mondiala a Sanatatii a afirmat ca virusul H1N1 din Ukraina “pare a nu fi diferit decat in alte zone“ si ca orice tensiune care apare poate fi din cauza unei populatii mai susceptibile.

   Alte rapoarte sugereaza faptul ca cercetatorii britanici examineaza mostre de tulpina H1N1 din Ukraina pentru a determina daca virusul a cunoscut vreo mutatie.

Asa cum am relatat la inceputul acestei saptamani, rapoarte contradictorii sugereaza ca epidemia din Ukraina se datoreaza unui virus neidentificat, iar unele arata ca virusul reprezinta ciuma pulmonara.

   Potrivit scrierii de la Chechen news outlet Kavkaz Center, agentia de stiri ukraineana Fraza a anuntat: “ciuma pulmonara s-a confirmat 100% in Ukaraina“ si acest lucru s-a facut pentru a inabusi panica iscata numai din discutiile despre gripa porcina. In orice caz, Kavkaz este o sursa indoielnica pentru aceasta problema, avand in vedere ca Ukraina este un aliat tactic si militar al Rusiei.

   Alte rapoarte au sugerat ca epidemia este pura inselaciune fiind folosita in lupta politica dintre oponentii din Ukraina.

   Primul ministru Tymoshenko a incercat sa reduca panica anuntand ca nu exista nici o pandemie de gripa porcina in tara si ca totul se datoreaza “isteriei provocate de mass-media“ si de “declaratiile populiste ale politicienilor“ in cursa pentru alegerile din ianuarie.

   Asa cum subliniaza articolul din The Scotsman, Tymoshenko si Yushchenko, mai de mult aliati in asa numita “Revolutie Portocalie“ sunt acum rivali si se lupta in alegerile de anul viitor.

    “…in tara creste suspiciunea ca virusul H1N1 nu a rezistat bataliei pentru puterea politica ce otraveste acum toate aspectele vietii politice si ameninta sa aduca daune grave in fostul stat sovietic“, scrie Matthew Day.

   In jur de 80 de oameni au murit in Ukraina din cauze legate de boli respiratorii; urmeaza sa se confirme cati au murit din cauza virusului H1N1.

   Orice s-ar intampla in Ukraina, stirile au starnit o rafala de comentarii din partea website-urilor din domeniul conspiratiei, care citeaza o avertizare facuta in august de catre Joseph Moshe, personaj ce pretinde ca este un fost microbiolog Mossad.

   Moshe s-a aflat pe primele pagini cand a fost arestat dupa lungi probleme cu politia din LA deoarece se presupune ca a amenintat Casa Alba.

   La scurt timp dupa arestarea sa, sute de comentatori si reporteri au inceput sa raspandeasca zvonuri ca Moshe a aparut intr-o emisiune radiofonica pentru a avertiza oamenii in legatura cu o arma biologica ce era pregatita de Baxter International, arma ce va fi raspandita prin vaccinul impotriva gripei si va duce la aparitia unei plagi.

   Legitimarea lui Moshe ca microbiologist pare a fi verificabila, iar Baxter se afla cu siguranta in Ukraina, asa cum arata o pagina cu datele de contact ale birourilor Baxter din Ukraina.

   Daca afirmatiile lui Moshe sunt adevarate, urmeaza sa se analizeze, dar cu toate acestea, este o coincidenta incredibila ca a aratat tocmai Ukraina ca fiind locatia pentru izbucnirea epidemiei.

   Comentariu saccsiv:           

   Articolul este scris de Steve Watson si publicat in Infowars.net, Joi, 5 Noiembrie 2009. Adica pe unul din site-urile lui Alex Jones, despre care spuneam ca trebuie sa le parcurgem cu foarte mare atentie deoarece deobicei „solutiile” oferite sunt gresite. Cititi va rog si:

FITI FOARTE ATENTI DE UNDE VA INFORMATI! Alex Jones va invita sa faceti parte din RENASTEREA SPIRITUALA A SECOLULUI 21 …

   Sursele articolului sunt:

NSDC should be central decision-making body in fighting flu epidemic, says Ukrainian president

President’s address to the Ukrainian people on the occasion of flu epidemic in Ukraine

VACCINE OPPONENTS IN THE UKRAINE TO BE ARRESTED

WHO: Swine flu virus is top strain worldwide       

Swine Flu Outbreak Sparks Mutation Fears

Ukraine: Influenza or Pneumonic Plague? The situation is getting worse and worse

Ukraine calls for help fighting swine flu

Battle for political power making sick man of Ukraine

http://www.huffingtonpost.com/2009/08/14/man-suspected-of-making-t_n_259330.html

http://www.careers.baxter.com/about_us/europe_middle_east_africa.html

http://www.biomedexperts.com/Profile.bme/78637/Moshe_Bar-Joseph

http://www.baxterbiotherapeutics.com/eu/eu_contact.html

   Dupa observati, sunt declaratii oficiale, stiri ale agentiilor de presa sau site-uri problematice.

   Am ales acest material deoarece este cel mai complex pe care l-am gasit referitor la chestiunea Ucraina si acopera cam tot ceea ce se poate citi legat de acest subiect.

   Nu stiu daca avem de-a face cu gripa porcina, cu ciuma pulmonara sau cu ceva teribil creat in laborator. Un lucru este sigur. Ucraina este la un pas de o reala LEGE MARTIALA.

   Nu este un articol care sa raspunda la prea multe intrebari, ci mai degraba unul care da nastere la foarte multe altele.

   Cititi va rog si:

A INCEPUT … Obama a declarat STARE DE URGENTA nationala in SUA, din cauza gripei porcine

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on noiembrie 6, 2009 at 7:10 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. Veaceslav said, on noiembrie 6, 2009 at 8:41 pm

  Multumim mult pentru articol, sper sa nu se aplice legea martiala la moment, cred ca va fi doar in cazul daca intradevar se va da drumul la un virus ucigas (creat in laborator) ca ciuma pulmonara, iar gripa porcina sa fie doar un test inainte de adevaratul ucigas si ca un pretext (ca a evoluat si a mutat in ceva mai grav).
  Si sa nu uitam de cele spuse:
  Matei 24, 7:
  7. Căci se va ridica neam peste neam şi împărăţie peste împărăţie şi va fi foamete şi ciumă şi cutremure pe alocuri.
  Matei 24, 22:
  22. Şi de nu s-ar fi scurtat acele zile, n-ar mai scăpa nici un trup, dar pentru cei aleşi se vor scurta acele zile.
  Doamne milueste.

  Apreciază

  • ROrtodox said, on noiembrie 7, 2009 at 1:39 am

   In 1989 ??? Si Verichip spune ca ideea chip-urilor le`a venit dupa 09.11.`01 ( cel putin pe site fiindca e cel putin frustrant ca l`au si gandit si creat in o luna doua ) … Dar lege martiala in Ucraina ?? Poate baga si Base` una sa mai stea presedinte …

   Apreciază

 3. Observator said, on noiembrie 7, 2009 at 5:06 am

  Iata link-ul la care puteti gasi numarul la zi de victime in Ukraina:

  http://translate.google.com/translate?prev=hp&hl=nl&js=y&u=http%3A%2F%2Fwww.moz.gov.ua%2Fua%2Fmain%2Fpress%2F%3FdocID%3D13995&sl=uk&tl=en&history_state0=

  Apreciază

 4. Observator said, on noiembrie 7, 2009 at 5:10 am

  dupa ce intrati link-ul apasati pe ‘press center’ si apoi pe ‘Press Releases:: Information on the incidence of influenza and acute respiratory infections and their complications (pneumonia, etc.) as „06” November 2009’ ca sa va dea rezultatele la zi.

  Apreciază

 5. mmm said, on noiembrie 7, 2009 at 6:20 am

  Uite ce contine vaccinul contra gripei !!!

  By:Jim Stachowiak
  Freedom Fighter Radio.net

  http://freedomfighterradio.net/?p=10787

  The contents of the H1N1 vaccine that the World Health Organization (and soon too the US Government, via Executive Order or treaty) will be mandating that we all take? The contents might surprise you.
  * aluminum hydroxide* aluminum phosphate* ammonium sulfate* amphotericin B
  * animal tissues: pig blood, horse blood, rabbit brain, dog kidney, monkey kidney,
  * chick embryo, chicken egg, duck egg* calf (bovine) serum* betapropiolactone
  * fetal bovine serum* formaldehyde* formalin* gelatin* glycerol*squalene
  * human diploid cells (originating from human aborted fetal tissue)
  * hydrolized gelatin* mercury thimerosol (thimerosal, Merthiolate(r))
  * monosodium glutamate (MSG)* neomycin* neomycin sulfate* phenol red indicator
  * phenoxyethanol (antifreeze)* potassium diphosphate* potassium monophosphate
  * polymyxin B* polysorbate 20* polysorbate 80
  * porcine (pig) pancreatic hydrolysate of casein* residual MRC5 proteins* sorbitol
  * tri(n)butylphosphate,
  * VERO cells, a continuous line of monkey kidney cells, and
  * washed sheep red blood

  Now, considering the fact that the elites of this nation and of the world, the same elites who so many times have ripped us off, destroyed our banks and wealth, lied to us all, started wars for profit, left our border open for invasion of cheap labor and the lowering of our standard of living, sent our good-paying jobs overseas, those who will be making hundreds of billions of dollars from this vaccine if it is mandated, who will benefit from more illnesses the vaccine may cause and basically. have turned man against his own brother for profit, don’t you think that it might be just a little bit of wisdom to first do in-depth research as to what effects the contents (especially the chemical ones) of this untested and unproven vaccine might have on the human body

  BEFORE you, your pregnant wives and your children line up like mindless sheep to take it? After all, even if you do take it, there is no guarantee you will not still contract the disease itself, is there? Maye you want to honestly ask yourself the question if the virus itself has been engineered by these evil elitists’ to further their agenda of control and power.
  Is this an unreasonable request of you America, to use the gray matter that God gave you to protect yourselves and your children from these evil elitists criminals who have repeatedly proven themselves to be your enemies? Think outside the box people, for the information that these elitists provide us within the confines of the box is mostly false.

  If anyone doubts the above information,
  1st. I ask you to prove the H1N1 vaccines are safe.
  2nd. I ask will you take the shots if not then why not?
  Learn about the dangers of vaccines click this link: http://drcarley.com

  Apreciază

  • es said, on noiembrie 8, 2009 at 12:26 pm

   „human diploid cells (originating from human aborted fetal tissue)” asta zice tot

   „pilda împăratului roman Iulian Apostatul (361-363) care, deşi anterior fusese creştin, pentru a ajunge împărat, a făcut apel la serviciile unui vrăjitor evreu. Acesta i-a făgăduit ajutorul dacă se leapădă de Hristos şi se închină satanei, ducându-l apoi într-un loc ascuns, unde i s-a arătat diavolul şi slujitorii lui, insistând să nu-şi facă semnul Sfintei Cruci. La apariţia diavolului, de frică, Iulian Apostatul s-a însemnat cu Sfânta Cruce, după cum era obişnuit, ceea ce, a dus la dispariţia nălucirii drăceşti. Întrucât Iulian i-a spus vrăjitorului că nu poate să nu-şi facă cruce, acela l-a învăţat în ce fel crucea nu va avea nici o putere. Astfel, îi cere să se ungă pe mâna dreaptă cu sângele unui prunc ucis de el, ceea ce Iu¬lian a şi făcut. La reapariţia diavolului semnul crucii făcut de Iulian n-a mai avut efectul de dinainte.”

   Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: