SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Teresa Forcades (doctor si calugarita catolica) si epidemiologul Tom Jefferson dezvaluie mecanismele ciudate ale pandemiei de gripa porcina

Va invit sa cititi un material scris de cititorul Bogdan:

Organizatia Mondiala a Sanatatii ne pregateste pandemie dupa pandemie si vaccin dupa vaccin

Conform unui film realizat de Teresa Forcades, doctor (Ph.D.) si calugarita in Manastirea Sant Benet Montserrat din Barcelona, Organizatia Mondiala a Sanatatii a modificat, in luna mai 2009, definitia ‘Pandemiei’, pentru a da unda verde oricaror directive pe care urmeaza sa transmita dupa cum doreste.

„In acest an, in luna mai, OMS a modificat definitia pandemiei. Daca pana acum prin pandemie se intelegea o infectie cauzata de un agent patogen prezent simultan in tari diferite si a carei rata de mortalitate este ridicata, proportional cu rata numarului de infectii in randul populatiei, noua definitie nu mai vorbeste despre rata mortalitatii. Astfel, pandemia este explicata acum printr-o infectie, prezenta simultan in mai multe tari, datorita unui agent patogen care are caracteristici noi.”

„Cu aceasta noua definitie (si aceasta este o definitie, pentru ca citez din „British Medical Journal” si insist ca toate aceste informatii nu vin din presa alternativa, pe care o respect foarte mult, dar cred ca trebuie ca toata lumea sa stie ca informatia vine de la publicatii prestigioase si ‘de top’,  care sunt mai presus de orice suspiciune ca ar publica articole tendentioase), deci aceasta definitie modificata in luna mai a acestui an, odata ce renunta la caracteristica mortalitatii, ne face sa ne punem urmatoarea intrebare:

In acest caz, ce impiedica OMS sa declare o viroza obisnuita anuala ca fiind pandemie?

Si raspunsul este…

Cu aceasta definitie nou, NIMIC nu ii impiedica. Cu aceasta definitie… ceea ce vedem acum, cu aceasta putere (pe care o are OMS, care pana acum emitea „recomandari”, dar acum poate sa oblige statele sa ia actiunile pe care le crede de cuviinta, nota mea), tot ceea ce se intampla acum pare justificat, insa doar daca ne raportam la noua definitie. Daca ne raportam la definitia care a fost schimbata, constatam ca nu e vorba despre nimic exceptional. Deci, sa ne asteptam la aceasta situatie in fiecare an de acum inainte, si asta daca  ne referim doar la cate o gripa, ca sa nu vorbim si de alte boli ce prezinta caracteristici similare (de infectie, nota mea)”.

Teresa Forcades spune, de asemenea, ca acest virus contine ARN al virusului din 1918, lucru ce nu ar fi fost posibil daca o persoana decedata la acea vreme nu ar fi fost exhumata pentru a i se preleva tesut si daca din acel tesut nu ar fi fost extras ARN si apoi mixat cu un virus nou, intr-un laborator.

Acest lucru il spune, in alta parte, si microbiologul Moshe, cel care a afirmat de asemenea ca si ceea ce se intampla in Ukraina este un rezultat al prezentei companiei Baxter acolo.

ŅJoseph Mose a sunat la emisiunea „Dr True Ott Show’, difuzata de Republic Broadcasting, si a spus ca este un microbiolog care vrea sa ofere Procurorului General al SUA anumite dovezi in legatura cu vaccinurile H1N1 produse de compania Baxter. El a sustinut ca laboratorul Baxter din Ucraina a preparat, de fapt, o arma biologica, sub masca unui vaccin. A mai spus ca vaccinul contine atat adjuvanti, care slabesc sistemul imunitar (ceea ce spune si Teresa Forcades, fara sa fi avut vreo legatura cu Joseph Mose), cat si replici de ARN din virusul care a cauzat pandemia din 1918”.

Filmul realizat de Teresa Forcades dezvaluie, de asemenea, ca procedurile de securitate care exista in laboratoarele biologice fac IMPOSIBIL ca de acolo sa plece „intamplator” vaccinuri care sa omoare, spre exemplu, toti dihorii, animale pe care se fac de obicei teste, cum s-a intamplat cu vaccinurile pe care Baxter le-a trimis in Cehia si care urmau sa fie facute oamenilor.

Mai jos gasiti link-ul la acest film care prezinta atat informatii despre vaccin, pe intelesul tuturor, cat si lucruri noi despre planurile celor pentru care o suta de milioane sau un miliard de oameni sunt doar o cifra pe hartie:

Despre felul in care OMS a modificat definitia cu putin inainte de a declara grad V si VI de alerta pentru virusul H1N1, iata ce spunea epidemiologul Tom Jefferon, in iulie 2009, intr-un interviu acordat ziarului german ‘Spiegel’:

„Spiegel: Š Considerati ca virusul gripei porcine trebuie sa ne ingrijoreze?

Jefferson: – Este adevarat ca felul in care se manifesta un virus nu poate fi prezis, deci ne indeamna sa luam aminte. Dar ceea ce este iesit din comun, in ceea ce priveste efectele, este ca sunt oameni care in fiecare an fac predictii, iar predictiile lor sunt din ce in ce mai rele. Nici una din ele nu s-a implinit pana acum, dar cu toate acestea ei continua sa faca predictii. De exemplu, ce s-a intamplat cu gripa aviara, care era sa ne omoare pe toti? Nimic. Dar asta nu ii opreste pe acesti oameni sa tot faca predictii. Uneori ai sentimentul ca exista o industrie intreaga care nu asteapta decat sa izbucneasca pandemia.

SPIEGEL: – Ce vreti sa spuneti? Organizatia Mondiala a Sanatatii?

Jefferson: – OMS si oficiali ai ministerelor de resort, virusologi si companii farmaceutice. Au construit un intreg sistem si promoveaza pandemiile. Si e vorba de foarte multi bani, de influenta, de cariera si de institutii intregi!  Nu a fost nevoie decat de o mutatie a unui virus (care se poate produce in laborator, nota mea) pentru a pune in miscare toata aceasta masinarie.

SPIEGEL: – Credeti ca OMS s-a grabit cand a declarat pandemia?

Jefferson: – Chiar nu credeti ca are o importanta faptul ca OMS a schimbat definitia pandemiei (inainte de a anunta pandemia aceasta, nota mea)? Definitia anterioara se referea la un virus nou, care se imprastia rapid, pentru care organismul nu avea imunitate, foarte morbid si care presupunea o  rata mare a mortalitatii.  Acum, acestea doua nu mai exista in definitie, si asa am ajuns sa ne referim la gripa porcina ca la pandemie”.

Un alt microbiolog roman, Vania Atudorei, aduce dovezi ca toata teroarea „pandemica” actuala este construita pe nisip si nu urmareste decat sa faca din oameni sclavi ai companiilor de medicamente si ai celor care le folosesc. Acelasi microbiolog spune ca este foarte posibil ca, datorita profitabilitatii citostaticelor (o doza de citostatice poate sa coste si 20.000 de doltari, nota mea), industria farmaceutica sa nu se preocupe in mod serios de medicamente impotriva cancerului, desi e probabil sa fi putut descoperi remedii.

Cititi va rog si:

Articolul zilei (05.11.2009): Microbiologul roman VANIA ATUDOREI spune din interior adevarul despre MAFIA INDUSTRIEI FARMACEUTICE si despre MINCIUNA GRIPEI PORCINE

28 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on noiembrie 5, 2009 at 7:11 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Adrian said, on noiembrie 5, 2009 at 8:44 pm

    A venit un mesaj de la patriarhie cu privire la gripa porcina[din pacate aceleasi influente ca si cele din mass media se stie de la cine………]http://www.basilica.ro/ro/stiri/comunicat_de_presa_biserica_se_roaga_pentru_sanatate_si_prevenirea_imbolnavirilor.html

    Apreciază

  3. Adrian said, on noiembrie 5, 2009 at 8:48 pm

    Citez de pe site:Oamenii prezintă imunitate naturală la tulpinile care se află în circulaţie, şi această imunitate poate fi crescută în urma vaccinării cu vaccin gripal sezonier.
    ….”În acelaşi timp, în conformitate cu Protocolul de cooperare privind parteneriatul pentru asistenţă medicală şi spirituală, încheiat între Patriarhia Română şi Ministerul Sănătăţii Publice în luna iulie 2008, recomandările medicilor pentru prevenirea îmbolnăvirilor prin diferite tipuri de gripă – transmise de către Patriarhia Română centrelor eparhiale – trebuie popularizate de preoţii Bisericii Ortodoxe Române în rândul credincioşilor, pentru a proteja şi cultiva sănătatea tuturor cetăţenilor. „

    Apreciază

  4. vatra said, on noiembrie 5, 2009 at 11:12 pm

    Daca astfel de informatii ar ajunge la mase . . . Daca . . . Pentru ca nu vor ajunge .

    Apreciază

  5. razbointrucuvant said, on noiembrie 6, 2009 at 3:33 am

    http://www.spiegel.de/international/world/0,1518,637119,00.html

    Jefferson (ca pe al treilea presedinte al Americii), nu Jefferon il cheama pe epidemiolog.

    Cu microbiologul evreu Moshe pare sa fie ceva mai dubioasa treaba, cica ar fi de la Mossad, dupa anumite siteuri… Nu stiu cat de certe sunt sursele pentru el, ar mai trebui sapat pentru verificari.

    Apreciază

    • Vizitator said, on noiembrie 6, 2009 at 9:49 am

      Intr-adevar, am vazut ca exista site-uri pe care se spune ca ar fi Mossad, daca nu cumva chiar el a sustinut asta, dar mi s-a parut ca are revelanta experienta lui in microbiologie si faptul ca a avertizat impotriva vaccinurilor.

      Am verificat si am gasit ca, intre 1980 si 2009, a publicat o serie de articole in acest domeniu:

      http://www.biomedexperts.com/Profile.bme/78637/Moshe_Bar-Joseph

      Apreciază

  6. saccsiv said, on noiembrie 6, 2009 at 4:28 am

    Am mancat un s tocmai in titlu. Multumesc.

    Apreciază

  7. babi said, on noiembrie 6, 2009 at 10:23 am

    In Suedia http://wei23.blogspot.com/2009/10/doriti-un-vaccinnu-mersi.html

    Apreciază

  8. Mihai said, on noiembrie 6, 2009 at 11:07 am

    Am primit urmatorul email:

    Metodă de neutralizare a efectelor vaccinului, în cazul vaccinarii fortate:

    Cumpărăm fiecare câte un tub cu pasta de argila, tifon si banda autoadeziva. Imediat după vaccinare se merge repede la baie si intinde argila pe locul unde s-a făcut injecţia/vaccinul. Se pune tifonul, se bandajează şi se ţine cataplasma cel putin 2 ore. Argila va aborbi vaccinul in proportie de aproape100% . Metoda a fost testata pe copii, caini si pisici fiind eficace cu un procent de aproape 100% fara aparitia de eruptii ale pielii, febra,oboseala. Enigel enigel: pentru siguranta dvs puteti mai bine actiona si cu: Clorura de magneziu, 40 ml solutie pt adult si 25 ml pt copii, de 3 ori pe zi, in ziua vaccinarii si apoi ziua urmatoare.prepararea solutiei: 20 grame la 1 litru de apa. Extra

    Extract de seminte de grepfruit: 30 picaturi in apa, intr-un pahar de apa, de 3 ori pe zi, 2-3 zile. Extractul de seminte de grepfruit impreuna cu argintul coloidal e cel mai puternic antiviral si antimicotic natural cunoscut. Vitamina C:2-3 grame pe zi 2-3 zile.

    Daca le consideri utile saccsiv pune un articol sa le raspandim.
    Ti-am trimis si ca email – si e atasat si un pliant anti vaccin din cate am vazut.

    Doamne ajuta!

    Apreciază

  9. corina said, on noiembrie 6, 2009 at 11:50 am

    Extractul de seminte de grepfruit se bea? Se gaseste la plafar?

    Apreciază

  10. john said, on noiembrie 6, 2009 at 11:57 am

    Mihai poti sa ne explici cum si de unde ai aflat de aceasta metoda anti-vaccin?? Asta pentru verificare. Oricum, daca e asa este o idee excelenta.

    Vreau sa atrag atentia cea a spus calugarita…. ca daca nu s-ar fi intimplat ca acel laborant Ceh sa descopere infestarea vaccinului de pe urma caruia animalele de laborator au murit, acum s-ar putea sa fi avut o reala pandemie si nu una de carton. Asta e clar o dovada a interventiei lui Dumnezeu! Inca ne mai lasa timp, numai ca acum timpul e masurat de la o luna la alta de la un an la altul. Asa imi explic de ce oameni mari ai bisericii s-au retras pentru rugaciune: vezi par. Rafail. par. Proclu, par. Irineu, par. Adrian Fageteanu…

    Repet Miihai- ideea ta ar fi excelenta dar mai da-ne niste surse

    Apreciază

    • Mihai said, on noiembrie 6, 2009 at 12:41 pm

      Sigur John. Cum am spus si in celalalt mesaj l-am primit pe email de la un bun crestin care obisnuieste sa trimita destul de des materiale crestin-ortodoxe pe email. Nu stiu sa spun sursa initiala care este, eu am dat forward la mesaj asa cum a venit catre saccsiv, daca doresti ti-l pot trimite si tie. Lasa-mi o adresa de email in cazul acesta.
      Atasat la email era si un pliant anti-vaccin al:

      Asociaţia Filantropică
      Medical-Creştină Christiana Cluj
      – Proiectul „Pentru-Viaţă”
      http://www.pentruviatacluj.ro

      L-am trimis de asemenea lui saccsiv ca atasament la email.
      Doamne ajuta!

      Apreciază

  11. kosk said, on noiembrie 6, 2009 at 12:42 pm

    @john. pe-apologeticum- a aparut sub forma de comment cu nick”anca”, sursă -centrul medical unirea- si cam atat.

    Apreciază

  12. kosk said, on noiembrie 6, 2009 at 1:10 pm

    scuze pentru dezinformare, postarea de pe apologeticum nu e identica cu e-mailul de mai sus, dar e interesanta si utila.

    Apreciază

  13. john said, on noiembrie 7, 2009 at 8:25 pm

    Multumesc!

    Apreciază

  14. […] VIDEO: Teresa Forcades (doctor si calugarita catolica) si epidemiologul Tom Jefferson dezvaluie meca… […]

    Apreciază

  15. […] VIDEO: Teresa Forcades (doctor si calugarita catolica) si epidemiologul Tom Jefferson dezvaluie meca… […]

    Apreciază

  16. […] VIDEO: Teresa Forcades (doctor si calugarita catolica) si epidemiologul Tom Jefferson dezvaluie meca… […]

    Apreciază

  17. […] VIDEO: Teresa Forcades (doctor si calugarita catolica) si epidemiologul Tom Jefferson dezvaluie meca… […]

    Apreciază

  18. […] VIDEO: Teresa Forcades (doctor si calugarita catolica) si epidemiologul Tom Jefferson dezvaluie meca… […]

    Apreciază

  19. […] VIDEO: Teresa Forcades (doctor si calugarita catolica) si epidemiologul Tom Jefferson dezvaluie meca… […]

    Apreciază

  20. […] VIDEO: Teresa Forcades (doctor si calugarita catolica) si epidemiologul Tom Jefferson dezvaluie meca… […]

    Apreciază

  21. […] VIDEO: Teresa Forcades (doctor si calugarita catolica) si epidemiologul Tom Jefferson dezvaluie meca… […]

    Apreciază

  22. […] VIDEO: Teresa Forcades (doctor si calugarita catolica) si epidemiologul Tom Jefferson dezvaluie meca… […]

    Apreciază

  23. […] VIDEO: Teresa Forcades (doctor si calugarita catolica) si epidemiologul Tom Jefferson dezvaluie meca… […]

    Apreciază

  24. […] VIDEO: Teresa Forcades (doctor si calugarita catolica) si epidemiologul Tom Jefferson dezvaluie meca… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.