SACCSIV – blog ortodox

Masurile impotriva schimbarii climei sunt gandite pentru a crea rapid GUVENUL MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE

   Citez din articolul Has Anyone Read the Copenhagen Agreement? (A citit cineva Acordul de la Copenhaga?):

   Nu putem decat sa speram ca liderii lumii nu vor face altceva decat sa se bucure de o frumoasa plimbare cu bicicleta pe strazile incantatoare din Copenhaga in decembrie. Caci daca ei chiar reusesc sa scoata la lumina un acord bazat pe textul planului tratatului din Copenhaga in legatura cu schimbarea climei, lumea va avea niste surprize neplacute. Schita, se spune? Daca nu ati auzit despre aceasta, este din cauza ca nici unul dintre conducatorii politici, limbuti de altfel, nu s-a deranjat sa ne spuna  ce au scos la lumina pentru a fi analizat de catre acesti lideri. Si, de asemeni, nici media.

   Sa il consideram pe Lord Christopher Monckton. Fostul consilier al lui Margaret Thatcher a trimis o adresa la Universitatea Bethel din St. Paul, Minnesota, la inceputul lunii, adresa ce a  facut senzatie. Pentru prima data publicul a auzit de cele 181 de pagini, datate 15 septembrie, ce reprezinta United Nations Framework Convention on Climate Change – o schita a ceea ce ar putea fi semnat in decembrie.

   Pana acum au fost mai mult de un milion de postari ale acestei adrese pe YouTube. Merita inca alte milioane de postari deoarece Lord Monckton avertizeaza asupra scopului schitei tratatului de la Copenhaga, care este de a realiza o “guvernare“ transnationala la o scara la care lumea nu a mai vazut.

   “Proiectul pentru noul aranjament institutional pe temeiul Conventiei“ ce incepe la pagina 18 contine asigurarea unui “guvern“. Intentia este de a acorda unui nou organism UN, inca nedenumit, puterea de a interveni direct in afacerile financiare, economice, legate de taxe si de mediu ale natiunilor ce semneaza tratatul de la Copenhaga.

   Motivul lacomiei de putere este suficient de clar: Clauza dupa clauza din tratat, din ce in ce mai complicate, cer tarilor dezvoltate sa plateasca o “datorie de adaptare“ catre tarile in curs de dezvoltare pentru presupusa atenuare a schimbarii climei. Clauza 33 de la pagina 39 arata ca “pana in 2020 amploarea fluxurilor financiare pentru sprijinirea adaptarii in tarile in curs de dezvoltare trebuie sa fie [cel putin 67 miliarde de dolari] sau [cuprinsa intre 70 miliarde de dolari si 140 miliarde de dolari pe an].“

   Si cum vor fi obligate tarile dezvoltate sa furnizeze acest flux financiar catre tarile in curs de dezvoltare? Schita planului arata mai multe alternative, incluzand optiunea sapte de la pagina 135 ce prevede “o taxa [globala] de 2 procente la tranzactiile pietei [monetare] financiare internationale pentru partile din anexa I.“ Tarile din anexa I sunt tarile industrializate, aici fiind incluse, printre altele, Statele Unite, Australia, Marea Britanie si Canada.

   Pentru mai multa siguranta, tarile ce semneaza tratatele internationale intotdeauna cedeaza puterea unui organism UN responsabil pentru punerea in aplicare a obligatiilor tratatului. Dar diferenta este ca acest tratat pare a fi fost subiect  al unor incercari neobisnuite pentru a-si ascunde continutul complicat. Si, in afara de dificultatea de a incerca descifrarea exprimarii UN, sunt o multime de clauze in plan descrise ca “alternative“ si “optiuni“ ce ar trebui sa supere tarile libere si democratice, preocupate  pentru pastrarea suveranitatii lor.

   Insusi Lord Monckton si-a dat seama de puterile extraordinare ce vor fi implicate in acest nou guvern mondial numai dupa ce un prieten a gasit un Web site obscur al UN si a cautat prin mai multe linkuri descoperind astfel un document ce nici macar nu este numit schita “tratatului“. In schimb, are denumirea de “Nota de Secretariat“.

   Intervievat luni la radio Sydney de catre crainicul radio Alan Jones, Lord Monckton a afirmat “este pentru prima data cand am vazut un tratat transnational ce face referire la o noua organizatie ce va fi realizata pe post de ‘guvern’ pe baza tratatului. Dar puterile ce ii vor fi alocate acestui guvern care nu este ales in mod democratic sunt cele ce inspaimanta.“ El a adaugat: “Ambitia pura a acestui nou guvern mondial este enorma chiar de la inceput – exista chiar inainte de a-si creste puterile in modalitatea in care aceste entitati o fac in mod inevitabil.“

   Criticii l-au admonestat pe Lord Monckton pentru limbajul sau colorat. El a fost foarte energic. In expunerea sa a schitei tratatului de la Copenhaga din St. Paul, i-a avertizat pe americani ca “in urmatoarele cateva saptamani, daca nu il vom opri, presedintele va semna distrugerea libertatii, democratiei si a prosperitatii.“ Totusi, criticii sai nu reusesc sa inteleaga ideea principala a discursului sau.

   Ganditi-va la urmatoarea intrebare: Avand in vedere ca liderii nostri politici petrec sute de ore vorbind despre schimbarile climei si nevoia unui acord global in Copenhaga, de ce nici unul dintre ei nu a vorbit in mod deschis in legatura cu detaliile acestei schite a tratatului pentru schimbarea climei? La urma urmelor, acest tratat va obliga semnatarii in anii ce vor urma. Ce anume ascund acestia? Multumita Lordului Monckton acum stim cate ceva din planurile lor.

   Janos Pasztor, directorul Echipei de Suport a Secretarului General pentru Modificarile Climei, a afirmat luni catre reporterii din New York ca, avand in Congresul Statelor Unite un proiect de lege privind schimbarile climei ce urmeaza a fi studiat, un tratat global reprezinta un rezultat putin probabil in Copenhaga. Sa speram ca are dreptate.

   Iata si ce putem citi in articolul We Can Do It (sub semnatura lui Ban Ki-moon, secretarul general al Natiunilor Unite):

   Cu fiecare zi ce trece, se apropie summitul critic din Copenhaga din decembrie. Toata lumea este de acord ca schimbarea climei reprezinta o amenintare existenta pentru omenire. Cu toate acestea, un acord asupra a ceea ce urmeaza sa se intreprinda inca nu este realizat.

   Cum se poate aceasta? Problemele sunt complexe, afectand totul, incepand cu economiile nationale pana la stilul de viata individual. Ele includ comertul politic prin compensatie si angajarea de resurse pe care nici un lider nu le poate prelua usor. Am putut vedea toate acestea  la negocierile recente despre schimbarea climei din Bangkok. Unde am avut nevoie de progres, am constatat un blocaj.

   Totusi, elementele unui acord se afla la indemana. Tot ceea ce este nevoie pentru a le pune in practica este vointa politica. Trebuie sa renuntam la interesele nationale inguste si sa ne angajam in discutii deschise  si constructive pentru o cauza globala comuna.

   In acest sens, putem sa fim optimisti. La intalnirea din Londra de la inceputul saptamanii, primul ministru britanic Gordon Brown a spus liderilor a 17 tari mari (responsabile de 80 procente din emisiile de gaze cu efect de sera la nivel global) ca succesul din Copenhaga este  la indemana – daca si ei insisi se angajeaza si in special daca ei insisi vor merge in Copenhaga pentru a propune o agenda a schimbarilor.

   Conducerea SUA este cruciala. De aceea este incurajant spiritul de compromis aratat de initiativa bipartizana anuntata saptamana trecuta de John Kerry si Lindsey Graham. Atunci s-au intalnit o pereche de senatori ai Statelor Unite – unul republican, iar celalalt democrat – pentru a gasi o solutie divergentelor dintre partidele pe care le reprezinta in domeniul schimbarilor climei in spiritul unui dialog autentic.

   Nu ne putem permite o alta perioada in care Statele Unite sa stea pe tusa. O America implicata poate conduce lumea pentru a pecetlui o hotarare in Copenhaga, pentru a combate schimbarile de clima. O America nedecisa sau insuficient implicata va cauza o intarziere inutila – si pe care nu ne-o permitem, in cele din urma – in strategiile si politicile concrete pentru a rezolva aceasta provocare.

   Conducatorii de pe intreg globul ne arata din ce in ce mai mult angajamentul si conducerea de care avem nevoie. Luna trecuta, presedintele Barack Obama s-a intalnit cu mai mult de 100 de alti presedinti la un summit cu privire la schimbarile climei ce a avut loc la sediul UN din New York – trimitand astfel un mesaj clar de solidaritate si angajament. La fel au facut si conducatorii Chinei, Japoniei si Coreei de Sud, toti care s-au angajat sa promoveze dezvoltarea tehnologiilor energetice pentru protectia mediului si sa se asigure ca acordul din Copenhaga va fi un succes.

   Primul ministru al Japoniei a promis ca va taia pana in 2020, 25 de procente din emisiile de gaze cu efect de sera care existau in anul 1990, dand un exemplu pentru alte tari industrializate. De asemeni, si Uniunea Europeana a promis sa faca o reducere cu 30 de procente, ca fiind o parte in acordul global. Norvegia si-a anuntat cu promptitudine o reducere de 40 de procente. Brazilia a dezvaluit planuri pentru a taia substantial emisiile cauzate de defrisari. India si China fac planuri, de asemeni, pentru reducerea emisiilor.

   Asteptand cu nerabdare intalnirea de la Copenhaga, am patru chei ale succesului:

   Fiecare tara trebuie sa faca tot posibilul pentru a reduce emisiile de gaze de sera ale tuturor surselor majore, inclusiv pe cele provocate de defrisari si emisiile vapoarelor si avioanelor. Tarile dezvoltate trebuie sa isi dezvolte strategiile de micsorare, care in prezent nu sunt la nivelul stabilit de Grupul interguvernamental al Expertilor privind Schimbarile Climatice. Tarile in curs de dezvoltare trebuie sa isi reduca cresterea emisiilor si sa accelereze masurile de protectie a mediului ca parte a strategiilor lor de reducere a saraciei.

   O intelegere de succes trebuie sa intareasca posibilitatea mondiala de a face fata unei schimbari climatice care deja a avut loc. In particular, trebuie sa se ofere sprijin corespunzator celor care indura cele mai grele schimbari climatice. Suportul pentru adaptare nu este numai un imperativ etic; este o investitie desteapta intr-o lume mai stabila, mai sigura.

   O intelegere trebuie sustinuta financiar si cu mijloacele necesare de a fi pusa in practica. Tarile in curs de dezvoltare au nevoie de fonduri si de tehnologie astfel incat sa dezvolte mai repede strategiile de protectie a mediului. Solutiile pe care le discutam nu pot fi realizate fara suport financiar substantial, inclusiv prin pietele de carbon si investitiile private.

   O intelegere trebuie sa includa o structura de guvernare globala echitabila. Toate tarile trebuie sa se puna de acord in legatura cu modalitatea in care resursele se vor folosi. Asa se va construi increderea.

   Putem pecetlui o intelegere cuprinzatoare, echitabila si ambitioasa in Copenhaga, intelegere ce va duce la reducerea emisiilor de gaze de sera si care va opri cresterea temperaturii globale? Putem cataliza cresterea energiei nepoluante? Putem ajuta in protectia celor mai vulnerabile natiuni la efectul schimbarilor climatice? Ne putem astepta ca Statele Unite sa joace rolul de conducator?

   Cel mai bun raspuns la toate aceste intrebari a fost dat de senatorii Kerry si Graham: “Da, putem.“

   Iata si ce putem citi in articolul (Update) – CERCEL DEMISIONEAZA, MASS-MEDIA ISTERIZEAZA, KLAUS SEMNEAZA TRATATUL UE, CEDO INTERZICE CRUCIFIXELE IN SCOLI (Stiri 3 noiembrie 2009), al fratilor de la RAZBOI INTRU CUVANT:

   „Sfântul Vasile cel Mare excela în toate“ – mesajul cel mai impregnat de modernism si ideologia incalzirii globale din toate cele transmise Congresului organizat in cinstea Sf. Vasile cel Mare apartine, oarecum previzibil, Patriarhului ecumenic Bartolomeu:

   Care alt păstor cu minte strălucită ar fi putut să se ocupe în acelaşi timp de primirea schismaticilor, să critice extremismul unor monahi, să creeze instituţii pentru ajutorarea săracilor? Care alt teolog harismatic ar fi putut trasa linia de demarcaţie dintre kerygma şi dogma sau între akribeia şi oikonomia şi, în acelaşi timp, să dea formulări cu totul noi, deschizătoare de perspective, despre crearea universului? Ce alt administrator ar fi putut menţine echilibrul între imensele responsabilităţi pastorale şi liturgice ale diocezei sale, într-un moment critic din istoria Bisericii, şi în acelaşi timp să reformeze viaţa monahală a Bizanţului într-o epocă de expansiune a monahismului?

   Adevărul este că semnificaţia personalităţii Sf. Vasile cel Mare nu a fost niciodată mai actuală decât astăzi. Căci, avem nevoie de interpretarea sa creativă a Sf. Scripturi şi a Tradiţiei, pentru a putea face faţă problemelor cruciale de astăzi, cum sunt poluarea mediului şi schimbarea climei la nivel global. Avem nevoie de sensibilitatea sa pastorală cu privire la unitatea Bisericii, pentru a răspunde unor probleme critice de ordin ecleziastic, cum este unitatea Bisericii Ortodoxe în întreaga lume. Şi avem nevoie de perspectiva sa echilibrată, în domeniul doctrinei şi al spiritualităţii, pentru a ne adresa mesajul de creştini ortodocşi către celelalte confesiuni creştine şi către diversele comunităţi religioase. Şi, mai presus de toate, avem nevoie de mijlocirea şi de inspiraţia sa, pentru a găsi harul lui Dumnezeu în propriile inimi, în sufletele fraţilor şi surorilor noastre, ca şi în cel mai mic fir de praf din întreaga lume creată.

   Comentariul nostru (nota: al razboinicilor): Este remarcabil cum poate fi “citita” viata unui mare sfant al ortodoxiei prin lentila modernista a unui patriarh care “marturiseste” impotriva… incalzirii globale. In viziunea SS Bartolomeu, a pune in randuiala monahismul este echivalent cu la a-l reforma, a talcui Scriptura este echivalent cu a avea o interpretare creativa, si asa mai departe. Cuvintele sunt semnificative. “Reformarea’ si ‘interpretarea creativa’ apartin tipologiei geniului uman, tipului standard de “erou” al istoriei occidentale care face ceva maret, fundeaza si el un imperiu, un stat sau macar o “biserica”, acolo . A pune in randuiala si a talcui tine, in schimb, de tipul de Sfant rasaritean, care niciodata nu trangreseaza granitele Traditiei, ci intotdeauna o reactiveaza, o pune in aplicare, niciodata inovand, niciodata reformand (caci Biserica niciodata nu se reformeaza!) ci totdeauna imbogatind in acelasi cuget cu parintii inainte-mergatori si cei impreuna-lucratori…

   Este hilara si imaginea patetica a harului care ar trebui sa fie regasit in … firul de praf. Ne intrebam, ce fel de praf? Se refera si la smogurile pe care le combate iubita sa “incalzire globala”? Vai, vai, vai….

   Comentariu saccsiv:

   Vaclav Klaus a publicat o carte in 2007 despre Campania internationala de a stopa schimbarile climatice, intitulata “Planeta Albastra in Lanturi Verzi: Ce este amenintata: clima sau liberatea?” In acea carte, Klaus a declarat ca incalzirea globala s-a transformat intr-o noua religie, o ideologie ce ameninta sa submineze libertatea, economia si ordinea sociala a lumii.

   Presedintele ceh a criticat aspru si o recenta intalnire a UN privind schimbarile climatice, intalnire la care Presedintele american Barack Obama a fost printre principalii vorbitori, descriind-o ca fiind propagandistica si nedemna.

    “A fost trist si frustrant” a declarat Klaus, unul dintre cei mai vociferanti sceptici din lume privind subiectul incalzirii globale.

    “Este un exercitiu propagandistic in care niste fetite de 13 ani dintr-o tara de pe undeva departe performeaza o poezie exersata”, a spus el. “Pur si simplu e nedemn

   In deschiderea summit-ului la care au participat aproape 100 de lideri mondiali, Yugratna Srivastava, in varsta de 13 ani, din India, a spus auditoriului ca guvernele nu fac suficient de mult pentru a combate amenintarea schimbarii climei.

   Cititi va rog si:

Presedintele ceh Vaclav Klaus: “Intalnirea Natiunilor Unite privind clima a fost propaganda”

   „Contraceptia este o modalitate mai ieftina de aproape cinci ori de a combate incalzirea globala decat tehnologiile ecologice conventionale, sustin cercetatorii de la London School of Economics, citati de Telegraph. De exemplu, fiecare patru lire sterline ce vor fi cheltuite pentru contraceptie in urmatoarele patru decenii vor reduce emisiile globale de dioxid de carbon cu mai mult de o tona. In cazul tehnologiilor verzi, ar fi nevoie de 19 lire pentru a obtine acelasi rezultat.
   Raportul cercetatorilor de la LSE, intitulat Fewer Emitter, Lower Emissions, Less Cost, afirma ca planificarea familiala trebuie privita ca o metoda principala de a reduce emisiile de dioxid de carbon.
   ONU estimeaza ca 40% din totalul sarcinilor la nivel mondial sunt neplanificate.
   Documentul afirma ca metodele contraceptive ar putea duce la economisirea a 34 de gigatone de CO2, ceea ce reprezinta de sase ori cantitatea emisiilor produse anual de SUA.
   Roger Martin, directorul Optimum Population Trust de la London School of Economics, a declarat ca “a fost intotdeauna evident ca emisiile totale depind de numarul celor care le produc… cantitatea emisiilor nu poate fi redusa asa cum vrem noi in timp ce populatia continua sa creasca”.
   Documentul a fost publicat in aceeasi zi in care Climate Change Committee, care consilieaza guvernul britanic in legatura cu problemele de mediu, a avertizat ca o reducere de 80% a emisiilor de catre familii si industrie s-ar putea dovedi insuficienta.
   Studiul complet poate fi citit aici.

   Cititi va rog si:

Specialistii „au stabilit”: ORICE COPIL IN PLUS ESTE UN PERICOL PENTRU OMENIRE

Oameni de stiinta: SALVATI PLANETA, MANCATI-VA ANIMALELE DE COMPANIE

   Pe 2 iunie pe ABC News a avut loc premiera documentarului EARTH 2100, din care fragmente video puteti gasi la

VIDEO si transcrierea documentarului „EARTH 2100”, ultima mare productie pro DEPOPULARE

   Pe scurt, este vorba de un ipotetic viitor terifiant, cu diferite mega probleme cu care s-ar putea confrunta omenirea si care au o cauza unica: SUPRAPOPULAREA.

   Este evident un documentar propagandistic, ce se alatura celorlalte actiuni si declaratii ce trag „semnale de alarma” si care toate raspund uneia din directivele NOII ORDINI MONDIALE: depopularea. Cititi va rog si articolul:

PIETRELE INDRUMATOARE din Georgia (Georgia Guidestones) si directiva unui maxim de 500 milioane de locuitori pe planeta

   SISTEMUL este foarte grabit in a incepe un razboi total impotriva populatiei, indiferent ca este vorba de unul militar sau de unul precum FOCA (Freedom of Choice Act), impotriva pruncilor nenascuti

   Totul se leaga … Obama, marioneta din fotoliul prezidential declara: „Am doua fete. Daca vor face o greseala, nu vreau sa fie pedepsite cu un copil”. Insa el declara ceea ce i se dicteaza. Important este cine-l sforareste. Iar persoanele respective sunt macabre:

Detalii esentiale despre PAPUSARII si sforile prin care este manuit presedintele marioneta Barack Obama

   Evident, nu este intamplatoare nici televiziunea care a promovat documentarul EARTH 2100:

Mass-media, industria de filme, EVREI, elite, NOUA ORDINE MONDIALA, GUVERNUL MONDIAL  

   Sa ne amintim si ca ROCKEFELLER a cheamat la ordin personalitatile si sefii fundatiilor ce finanteaza principalele programe pentru reducerea populatiei globale

   Iata si ultima preocupare a Rockefeller Foundation:

http://www.rockfound.org/Impacts-Adaptations/index.html

   Cititi va rog si:                                                                                          

VIDEO (si transcriptul): liderul GREENPEACE admite ca s-a exagerat in legatura cu topirea stratului de gheata arctic

Schimbarile climei au intrat pe agenda securitatii nationale

GEORGE SOROS va sponsoriza cu 1,1 miliarde dolari initiativele pentru reducerea impactului schimbarii climei

   Cu alte cuvinte, multe probleme de pe agenda ELITELOR va mai rezolva schimbarea asta a climei: GUVERN MONDIAL, taxe, depopulare si multe altele din definitia NOII ORDINI MONDIALE.

   De ce este implicata ONU? Pentru ca le este un important instrument. Mai trebuie inteles insa ca ELITELE, de care tot vorbesc in acest blog, sunt toate practicante ale cultului paladin si urmeaza generatie dupa generatie un plan trasat de catre dracii la care se inchina, dar carora ei le spun maestrii ai intelepciunii. Sa ne amintim de un personaj:

   Alice Bailey (1880–1949), initiatoarea amplei miscari new age, continuatoarea Theosophical Society ale carei baze au fost puse de catre Madame Blavatsky.

   Sotul ei, Foster Bailey (1888 – 1977), a fost mason grad 32.

   Intre 1919 si 1949 a scris multe lucrari dictate de catre “maestri ai intelepciunii“, non oameni din zona Tibetului. A considerat ca lucifer este un zeu al intelepciunii considerat pe nedrept de catre crestinism ca inger cazut.

   In 1940 a prevazut victoria aliatilor (intr-o perioada in care multe state inca nu intrasera in razboi iar tabara acestora inca nu se formase oficial) si stabilirea de catre acestia dupa marea conflagratie a unei NOI ORDINI MONDIALE ce va duce umanitatea la un foarte ridicat nivel de civilizatie …

   Sa ne amintim ca la 14 august 1941, intr-un moment in care SUA inca nu intrase in razboi, a fost schitata ATLANTIC CHARTER, adevarata fundatie pentru majoritatea tratatelor si organizatiilor internationale (inclusiv Natiunile Unite si cele financiare) de dupa cel de al doilea razboi mondial, cu ocazia Atlantic Conference (nume de cod Riviera) la care au participat presedintele SUA Franklin D. Roosevelt si premierul britanic Winston Churchill (ambii masoni) insotiti de consilierii lor apropriati. Interesant este ca in cadrul sau se specifica necesitatea unei “noi ordini mondiale”. Cititi va rog si articolul:

Instrumente ale crearii GUVERNULUI MONDIAL (partea 1): BANCA MONDIALA

   Este intemeietoarea Lucifer Publishing Company redenumita mai apoi Lucis Trust.

   Lucis Trust este Non-Governmental Organization in cadrul Natiunilor Unite !!! La indicatia ei, in cladirea ONU se afla o camera de rugaciune cu insemnele acesteia, unde greii se aduna inaintea fiecarei sedinte generale.

   Un astfel de „sef secret„ non uman i-a dat in 1937 lui Bailey “Marea invocatie “. Aceasta a fost folosita inclusiv dupa evenimentele din 11.09.2001 de catre Findhorn Foundation (pe care o invoca de la infiintare ei). Este o invocatie folosita si de miscarea new age UFO.

   Findhorn Foundation a fost fondata in 1972. In 1997 devine membru Conference of Non-Governmental Organizations in Consultative Relationship with the United Nations (CONGO) si membru fondator al mai multor grupuri active in UN Headquarters, intre care amintim The Spiritual Caucus in al carei site oficial gasiti fotografia United Nations Meditation Room, camera de rugaciune de care aminteam mai sus si careia ii face propaganda.

   Cuvinte de lauda adresate camerei, precum unui templu, i-a adus si misticul Dag Hammarskjöld (1905–1961), al doilea Secretar General al Natiunilor Unite. Individul avea planuri marete cu ONU dar a murit intr-un accident neelucidat nici pana in zilele noastre.

   Alt greu al Natiunilor Unite, mare iubitor de draci este Robert Muller (1923-). Asistent al  Secretarului General de peste 40 de ani. Poreclit “filosoful“ UN pentru liniile directoare pe care le traseaza. E plin de idei despre guvernarea mondiala . Recunoaste ca este influentat de Alice Bailey pe care o admira caci a fost contactata de “maestri ai intelepciunii“ …

   Analistii fenomenului sunt de acord ca lucrarile lui Bailey, Rudolf Steiner (Thule Society din Germania, alta “fiica“ a Theosophical Society, care a fost piatra de temelie a Nationalsozialistische Arbeiterpartei a lui Hitler …) si ale Theosophy-ei in general au influentat crearea “ religiilor “ UFO, inclusiv Order of the Solar Temple.

   In lucrarea sa “The Externalization of the Hierarchy”, Alice Bailey scria:

   „NOUA ORDINE MONDIALA va recunoaste ca productia lumii, resursele naturale ale planetei si bogatiile sale nu apartin nici unei natiuni, ci vor fi impartasite tuturor. Nu vor mai exista natiuni la categoria „a avea” iar altele la polul opus. Printr-un proces echitabil si corect se va organiza distributia graului, al petrolului si a mineralelor, in functie de nevoile fiecarei natiuni si popor.Toate acestea vor fi stabilite in raport cu intregul planetar.”

   „NOUA ORDINE MONDIALA se va baza pe recunoasterea faptului ca toti oamenii sunt egali la origine, doar ca se afla la diferite stadii ale dezvoltarii evolutive. Integritatea personala, inteligenta, viziunea si experienta, la care se va aduaga si bunavointa, vor indica viitorii conducatori.”

   „NOUA ORDINE MONDIALA va fi fondata pe un sentiment de responsabilitate. Regula va fi „toti pentru unul si unul pentru toti

   „In perioada de pregatire a NOII ORDINI MONDIALE se va reglementa dezarmarea. Aceasta nu va fi optionala. Nici unei natiuni nu-i va fi permis sa produca echipamente in scopuri distructive sau sa violeze integritatea altei natiuni. „

   „NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa fie destinata pentru o lume care a trecut printr-o criza distrugatoare. NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa puna bazele pentru o viitoare lume, posibila doar dupa o perioada de timp de recuperare si reconstructie.”

    Intelegeti prieteni cat de legate sunt intre ele lucrurile? Cum de politicieni, ONU, mass-media, unele fete bisericesti lucreaza toti, umar langa umar pe un front comun? Cititi va rog si:

Articolul zilei (27.05.2009) si completari utile despre NEW AGE si MASONERIE: „Obiectivul Patriarhului, acelasi cu al masoneriei: “Unitatea spirituala a lumii””

EUGENIE: instrumentul prin care ELITELE doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi

   Totul pentru GUVERNUL MONDIAL. Mai sus ati vazut actiunea lor sub motivatia schimbarii climei. Mai exista insa si alte „motivatii”, ca de exemplu criza:

Dailybusiness: „De la teoria francmasonica la fapte: Guvernul mondial devine realitate”

 

43 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on noiembrie 4, 2009 at 10:40 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Un creştin_ortodox said, on noiembrie 4, 2009 at 11:31 am

    http://nufigeoana.ro

    Apreciază

    • NihilSineDeo said, on noiembrie 4, 2009 at 3:16 pm

      Nu inteleg ce cauta politica pe un blog crestin. Nici aici nu puteti sa va abtineti ? In alt post erau linkuri cu Basescu. Nu va e clar ca oricine ar iesi, drumul pe care tara va merge va fi acelasi, din rau in mai rau? Toti sunt fara Dumnezeu si unelte ale papusarilor. Sunt satul de curvele astea de politicieni. Credeam ca am gasit aici un loc de refugiu, dar au unii grija sa imi strice dispozitia…

      Apreciază

      • parereamea said, on noiembrie 4, 2009 at 3:33 pm

        linkurile cu basescu erau puse pentru ca fusese clonat site-ul lui si aparuse in loc o parodie…Intre timp se pare ca si-au revenit.

        Apreciază

      • dana stefan said, on noiembrie 4, 2009 at 4:10 pm

        sunt legate, cele 2 concepte. viitorul nostru ca oameni si crestini depinde mult de hotararile politicului ( vezi documentele biometrice, aderarea ue, moneda unica, noua ordine mondiala). antihristul va fi lider politic al lumii intregi. asa ca… trebuie sa fim informati.

        Apreciază

  3. […] Saccsiv: Masurile impotriva schimbarii climei sunt gandite pentru a crea rapid GUVENUL MONDIAL al NOII ORDINI… […]

    Apreciază

  4. dana stefan said, on noiembrie 4, 2009 at 3:15 pm

    lucrurile evolueaza mai rapid decat ne putem inchipui. e f f grav ce se petrece. problema e ca multi oameni, ametiti de criza financiara, politica si, mai nou, de gripa , nici nu realizeaza ce se petrece. vin vremurile apocaliptice!
    daca imi permiteti, pot posta articolul si pe blogul meu? pentru a raspandi cat mai mult informatia. cu stima pt tot efortul depus in a ne lumina si a ne informa,
    dana

    Apreciază

  5. Vizitator said, on noiembrie 4, 2009 at 7:45 pm

    Lord Monckton, vorbind despre tratatul de la Copenhanga, avertizeaza ca este un pas inainte spre guvernarea mondiala.

    Pe scurt:

    si aici:

    O intreaga conferinta:

    Apreciază

  6. […] Masurile impotriva schimbarii climei sunt gandite pentru a crea rapid GUVENUL MONDIAL al NOII ORDINI… […]

    Apreciază

  7. […] Masurile impotriva schimbarii climei sunt gandite pentru a crea rapid GUVENUL MONDIAL al NOII ORDINI… […]

    Apreciază

  8. […] Masurile impotriva schimbarii climei sunt gandite pentru a crea rapid GUVENUL MONDIAL al NOII ORDINI… […]

    Apreciază

  9. […] Masurile impotriva schimbarii climei sunt gandite pentru a crea rapid GUVENUL MONDIAL al NOII ORDINI… […]

    Apreciază

  10. […] Masurile impotriva schimbarii climei sunt gandite pentru a crea rapid GUVENUL MONDIAL al NOII ORDINI… […]

    Apreciază

  11. […] Masurile impotriva schimbarii climei sunt gandite pentru a crea rapid GUVENUL MONDIAL al NOII ORDINI… […]

    Apreciază

  12. […] Masurile impotriva schimbarii climei sunt gandite pentru a crea rapid GUVENUL MONDIAL al NOII ORDINI… […]

    Apreciază

  13. Skappaluda said, on decembrie 14, 2009 at 8:38 pm

    vedeti ca lordul asta e cavaler de malta(ca idee)

    Apreciază

  14. […] Masurile impotriva schimbarii climei sunt gandite pentru a crea rapid GUVENUL MONDIAL al NOII ORDINI… […]

    Apreciază

  15. […] Masurile impotriva schimbarii climei sunt gandite pentru a crea rapid GUVENUL MONDIAL al NOII ORDINI… […]

    Apreciază

  16. […] Masurile impotriva schimbarii climei sunt gandite pentru a crea rapid GUVENUL MONDIAL al NOII ORDINI… […]

    Apreciază

  17. […] Masurile impotriva schimbarii climei sunt gandite pentru a crea rapid GUVENUL MONDIAL al NOII ORDINI… […]

    Apreciază

  18. […] Masurile impotriva schimbarii climei sunt gandite pentru a crea rapid GUVENUL MONDIAL al NOII ORDINI… […]

    Apreciază

  19. […] Masurile impotriva schimbarii climei sunt gandite pentru a crea rapid GUVENUL MONDIAL al NOII ORDINI… […]

    Apreciază

  20. […] Masurile impotriva schimbarii climei sunt gandite pentru a crea rapid GUVENUL MONDIAL al NOII ORDINI… […]

    Apreciază

  21. […] Masurile impotriva schimbarii climei sunt gandite pentru a crea rapid GUVENUL MONDIAL al NOII ORDINI… […]

    Apreciază

  22. […] Masurile impotriva schimbarii climei sunt gandite pentru a crea rapid GUVENUL MONDIAL al NOII ORDINI… […]

    Apreciază

  23. […] Masurile impotriva schimbarii climei sunt gandite pentru a crea rapid GUVENUL MONDIAL al NOII ORDINI… […]

    Apreciază

  24. […] Masurile impotriva schimbarii climei sunt gandite pentru a crea rapid GUVENUL MONDIAL al NOII ORDINI… […]

    Apreciază

  25. […] Masurile impotriva schimbarii climei sunt gandite pentru a crea rapid GUVENUL MONDIAL al NOII ORDINI… […]

    Apreciază

  26. […] Masurile impotriva schimbarii climei sunt gandite pentru a crea rapid GUVENUL MONDIAL al NOII ORDINI… […]

    Apreciază

  27. […] Masurile impotriva schimbarii climei sunt gandite pentru a crea rapid GUVENUL MONDIAL al NOII ORDINI… […]

    Apreciază

  28. […] Masurile impotriva schimbarii climei sunt gandite pentru a crea rapid GUVENUL MONDIAL al NOII ORDINI… […]

    Apreciază

  29. […] Masurile impotriva schimbarii climei sunt gandite pentru a crea rapid GUVENUL MONDIAL al NOII ORDINI… […]

    Apreciază

  30. […] Masurile impotriva schimbarii climei sunt gandite pentru a crea rapid GUVENUL MONDIAL al NOII ORDINI… […]

    Apreciază

  31. […] Masurile impotriva schimbarii climei sunt gandite pentru a crea rapid GUVENUL MONDIAL al NOII ORDINI… […]

    Apreciază

  32. […] Masurile impotriva schimbarii climei sunt gandite pentru a crea rapid GUVENUL MONDIAL al NOII ORDINI… […]

    Apreciază

  33. […] Masurile impotriva schimbarii climei sunt gandite pentru a crea rapid GUVENUL MONDIAL al NOII ORDINI… […]

    Apreciază

  34. […] Masurile impotriva schimbarii climei sunt gandite pentru a crea rapid GUVENUL MONDIAL al NOII ORDINI… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.