SACCSIV – blog ortodox

VIDEO (si transcriptul) – GEORGE SOROS: China va avea un rol important in crearea NOII ORDINI MONDIALE

Posted in CHINA, George Soros, GUVERN MONDIAL, GUVERNUL MONDIAL, NOUA ORDINE MONDIALA by saccsiv on noiembrie 1, 2009

   Iata si transcriptul:

   FT: Ce fel de abordare financiara trebuie sa adopte Obama cand va calatori in China luna viitoare?

   GS: Cred ca acum este timpul, deoarece este cu adevarat nevoie de participarea Chinei la crearea noii ordini mondiale, o ordine mondiala financiara. Ei sunt un fel de membri reticenti ai FMI. Sunt prezenti, dar nu au o contributie prea mare, deoarece nu este institutia lor.  Participarea lor nu este comensurabila… drepturile lor de vot nu sunt proportionale cu ponderea lor, deci eu cred ca este nevoie de o noua ordine mondiala la crearea careia trebuie sa participe si China si ei trebuie sa se implice. Ei trebuie sa o detina la fel cum, sa spunem, Statele Unite detin Washington Consensus, sistemul curent, si cred ca aceasta va fi o noua ordine mai stabila, una in care vor fi politici coordonate. Eu cred ca realizarea acesteia deja se desfasoara deoarece G20, conform evaluarilor reciproce, se misca efectiv in acea directie.

   FT: Avand in vedere continua slabire a economiei Statelor Unite, au dreptate oamenii sa inceapa sa se ingrijoreze in legatura cu dolarul?

   GS: Ei, da, bineinteles, iar dolarul este o moneda foarte slaba. Deci este o neincredere generala si o miscare din economii in active imobiliare. Chinezii continua sa aiba un mare surplus comercial iar ei inca preiau active imobiliare. Este o diversificare din active imobiliare ce sunt detinute in mod normal de bancile centrale in alte active imobiliare, in special in domeniul marfurilor. Deci, avem o crestere a aurului, o intarire a petrolului si intr-un fel, s-a micsorat cererea de moneda.

   FT: Urmeaza sa fie un moment de rascruce, un moment in care dolarul va fi slabit in mod dramatic? Sau este doar o modalitate de a se desfasura?

   GS: Atata timp cat renminbi este legat de dolar, nu vad ca declinul dolarului sa fie prea mare. Acum, bineinteles, intr-o oarecare masura este foarte util deoarece cu consumatorii din Statele Unite care fac mai multe economii si cheltuie mai putin, exportul poate fi modalitatea prin care sa se rebalanseze economia Statelor Unite. Deci, o cadere ordonata a dolarului este de dorit acum.

   FT: Este nevoie, la un moment dat, sa scada si fata de renminbi? Este nevoie sa realizeze o noua valuta globala?

   GS: Nu, cred ca la baza sistemul este daramat si este nevoie sa se reconstruiasca. Nu ne putem permite sa avem astfel de dezechilibre groaznice in sistemul financiar international. Deci, este nevoie de un nou sistem monetar si de fapt moneda Fondului Monetar International pentru a se realiza un sistem si cred ca Statele Unite considera in mod gresit ca va rezista folosirii cat mai largi a monedei FMI. Aceasta moneda poate fi foarte, foarte utila acum cand avem un deficit global de cerere. S-ar putea crea, de fapt, moneda, la nivel international, prin drepturile speciale de tragere, ceea ce s-a si facut. Am emis 250 miliarde de dolari si acesta este un pas foarte, foarte folositor, cu exceptia faptului ca tarile dezvoltate nu prea au nevoie de rezerve suplimentare, deci tot ceea ce pot face aceste tari este sa pregateasca magazinele si sa spuna avem atat in plus. Dar de fapt, ele nu pot folosi rezerva. Acum, eu cred ca ar putea fi folosita pentru a furniza bunuri publice globale. Tarile dezvoltate  si-ar putea pastra alocarile in angajamente scrise care se cedeaza destinatarului dupa indeplinirea anumitor conditii.Problema este ca trebuie platit un pret pentru a folosi DST. Pentru moment este un pret foarte mic; este mai putin decat 0,5 pe cent, dar e totusi un cost, deci cineva trebuie sa il plateasca si cred ca deocamdata avem mijloacele sa o facem deoarece FMI are reserve foarte mari de aur – pastrate la preturi foarte mici – si s-a decis sa se foloseasca aceste rezerve de aur pentru beneficiul tarilor mai putin dezvoltate. Deci FMi ar putea de fapt sa stimuleze costul pentru a plati DST…

   FT: Folosind rezervele sale de aur?

   GS: Si, de fapt, acest lucru se face. Nu s-a facut nici un fel de publicitate, dar am inteles ca in Instanbul a fost semnata o intelegere prin care cred ca Marea Britanie si Franta in momentul de fata au transferat 2 miliarde de dolari din DST-urile lor, sau mai bine spus, DST-uri in valoare de 2 miliarde de dolari, catre tarile in curs de dezvoltare, iar FMI primeste plata. Deci, este o modalitate ce deja se foloseste si se poate folosi si la scara mai mare.

   FT: Si cum ramane cu ingrijorarea americanilor legata de faptul ca prin complicitatea la eliminarea dolarului ca moneda de rezerva globala va rezulta slabirea economiei Statelor Unite?

   GS: Nu este neaparat in interesul nostru sa avem dolarul ca singura moneda mondiala deoarece pe masura ce economia mondiala creste este nevoie de o moneda suplimentara si, daca dolarul este acea moneda suplimentara, inseamna ca Statele Unite trebuie sa aiba un deficit cronic de cont curent. Si nu este cazul. Eu cred ca este si in interesul nostru sa reformam sistemul. Cred ca este o ajustare sanatoasa, chiar daca dureroasa, ajustare prin care lumea trebuie sa treaca.

   FT: Daca America nu va lua parte la aceasta renegociere a finantelor globale, ce se va intampla? Care este cel mai rau scenariu pe care il inchipuiti?

   GS: Ei bine, chinezii vor avea un joc dublu. Deja fac acest lucru. Deja au o intelegere de compensare cu Argentina si cred ca lucreaza la una cu Brazilia si veti vedea ca vor fi din ce in ce mai multe intelegeri bilaterale. Deci dolarul va ramane principala moneda internationala, dar va scadea folosirea sa. Deci cred ca o lume a relatiilor bilaterale este mai putin de dorit decat o continuare a unui sistem multilateral. Dar sistemul pe care il avem acum se prabuseste in momentul de fata, doar ca nu recunoastem aceasta inca si astfel trebuie sa cream unul nou si este momentul sa o facem.

   FT: Cat de ingrijorat sunteti, in Statele Unite, de deficitul bugetar si de posibilitatea inflatiei?

   GS: Ei bine, cu siguranta o scadere a dolarului este necesara pentru a compensa faptul ca economia Statelor Unite va ramane mai degraba slabita, va fi o piedica in economia globala. China va iesi la lumina inlocuind consumatorul american si, bineinteles, va fi un motor mai mic deoarece economia Chinei e mult mai mica. Deci, economia mondiala va avea cu un motor mai putin, deci va merge mai departe mai incet decat a mers in ultimii 25 de ani. Dar China va fi motorul ce o va conduce mai departe si Statele Unite vor reprezenta mai degraba o piedica printr-o cadere graduala a dolarului.

   Deci va fi o cadere inceata a dolarului, o cadere gestionata a acestuia si va fi nevoie de o indreptare. In acest moment ar putea scapa de sub control si cu siguranta teama de inflatie va precede insasi inflatia.

   Interviul integral il gasiti la:

http://tinyurl.com/sorosisscum

   Deci China va avea un rol important in crearea NOII ORDINI MONDIALE. O spune evreul George Soros, cel ce avertizase cu mult timp inaintea crizei ca:

   “Lumea are nevoie de o noua ordine mondiala si va avertizez ca urmeaza o perioada de puternica dezordine în întreaga lume.“

   Ideea din citatul de mai sus a fost spusa mult mai pe fata de catre David Rockefeller:

   „Tot ce avem nevoie este o criza majora, iar natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala

   Cine i-au crezut, foarte bine au facut, cine nu, e foarte probabil sa doarma pe ei si acum si sa-i acuze pe cei ce s-au trezit, ca agita teoria conspiratiei. Pentru cine n-a inteles inca faptul ca criza a fost declansata voit si cu un scop précis, poate-poate vor intelege acest lucru citind:

• Criza financiara din SUA, etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE

   David Rockefeller, scria in august 1973, in New York Times:

   “Experimentul social din China lui Mao este unul din cele mai importante si de succes din istorie “ 

   Uriasa tara a reprezentat un experiment atunci, sustinut de ELITELE planetare, este un experiment acum si va fi unul din motoarele NOII ORDINI MONDIALE. Multi o considera un oponent al SISTEMULUI, eventual chiar o speranta de a rasturna puterea camatariei planetare. Sunt iluzii … Cititi va rog si:

CHINA, sinistru laborator al NOII ORDINI MONDIALE

    Deja in presa se vorbeste aproape pe fata, dar multi s-au dezobisnuit in asa mare masura sa gandeasca …

   In articolul Dailybusiness: „De la teoria francmasonica la fapte: Guvernul mondial devine realitate” puteti citi:

   Economia mondiala va fi condusa de un consiliu de guvernare economica, construit pe structura G20.

   Desi la prima vedere suna ca o poveste desprinsa parca din teoriile francmasonice, asociate unor grupari oculte ca Bilderberg sau Fabiana, stirea aparuta pe fluxurile de presa este cat se poate de reala. Liderii celor mai puternice 20 de economii din lume, reuniti la Pittsburgh, in Statele Unite, au decis transformarea grupului in „principalul consiliu de guvernare economica la nivel international„.

   La summit-ul desfasurat la Pittsburgh, constructia „Big Brother-ului” mondial a continuat, liderii G20 anuntand o serie de masuri menite a creste controlul finantelor mondiale.

   Gordon Brown, premier Marea Britanie:

   „Uneori e necesara o criza pentru ca oamenii sa cada de acord asupra faptului ca ceea ce era evident ca trebuia facut cu ani in urma, nu mai poate fi amanat
   Vom avea un guvern mondial ce va gestiona in principal problemele financiare, comerciale si va „echilibra dezvoltarea economica mondiala„, vazuta ca unul dintre principalele scopuri ale organizatiei.

   Potrivit expertilor citati de presa internationala, ne putem astepta, in curand, la infiintarea unei Autoritati Globale Monetare, ce ar urma sa gestioneze o moneda unica, varianta anticipata, zilele trecute de reputatul economist american [evreul] JOSEPH STIGLITZ, laureat al premiului Nobel.
   Profesorul american Jeffrey Garten, membru Council on Foreign Relations, scria, de altfel, intr-un articol publicat in Financial Times, ca „propusa Autoritate Monetara Globala (GMA) va superviza la sange activitatile autoritatilor nationale, mai acerb decat FMI-ul, si va controla implementarea unor reglementari globale

   Nicolas Sarkozy, presedintele Frantei:

   Nicio institutie financiara nu trebuie sa scape reglementarii si supravegherii

   Daca cititi G 20 va modela NOUA ORDINE economica MONDIALA va puteti aminti ca:

   Comunicatul pregătit de G20 arata şi că liderii celor mai puternice economii ale lumii au convenit ca şeful FMI să fie selectat în funcţie de calificări, şi nu de naţionalitate, decizie semnificativă din moment ce şeful FMI a fost întotdeauna european, iar cel al Băncii Mondiale american, potrivit Reuters.

   Asadar, este nevoie de China pentru instaurarea GUVERNULUI MONDIAL. Ba mai mult … Spune George Soros in interviu: „Cred ca acum este timpul, deoarece este cu adevarat nevoie de participarea Chinei la crearea noii ordini mondiale, o ordine mondiala financiara. Ei sunt un fel de membri reticenti ai FMI. Sunt prezenti, dar nu au o contributie prea mare, deoarece nu este institutia lor.  Participarea lor nu este comensurabila… drepturile lor de vot nu sunt proportionale cu ponderea lor, deci eu cred ca este nevoie de o noua ordine mondiala la crearea careia trebuie sa participe si China si ei trebuie sa se implice.” Adica, li se va da o felie ce „conducere”. Ii vor face cica partasi la masa stapanilor.

   Trebuie subliniata insa minciuna „au convenit ca şeful FMI să fie selectat în funcţie de calificări, şi nu de naţionalitate, decizie semnificativă din moment ce şeful FMI a fost întotdeauna european, iar cel al Băncii Mondiale american. Asta pentru ca au fost aproape toti … evrei. Cititi va rog si:

Instrumente ale crearii GUVERNULUI MONDIAL (partea 1): BANCA MONDIALA

Instrumente ale crearii GUVERNULUI MONDIAL (partea 2): FMI (Fondul Mondial International)

   Si nu orice evrei, ci din cei aflati in slujba ELITELOR precum familia Rockefeller.

   De ce aceasta miscare de „predare a stafetei”? Deoarece Federal Reserve, FMI, BANCA MONDIALA si intregul sistem financiar-bancar va reprezenta imaginea NOII ORDINI MONDIALE, dar nu cea reala … Pentru a intelege insa care este planul, cititi va rog articolul:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

   Spunea GEORGE SOROS despre criza: „Este finalul unei ere. Cei care se aşteaptă să îşi reia afacerile ca până acum este clar că nu înţeleg ce se întâmplă”

   Dar majoritatea se comporta precum englezul din bancul acela, in care vazand o girafa pentru prima data in viata lui exclama: “Asa ceva nu exista”.

   Mai multe despre personaj, cititi va rog la:

GEORGE SOROS, GUVERNUL MONDIAL, NOUA ORDINE MONDIALA, lista lui Soros

 

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on noiembrie 1, 2009 at 3:07 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. daniel said, on noiembrie 1, 2009 at 7:28 pm

    dragii mei prieteni,

    ma uimeste cum pot ei manevra cea mai mare tara de pe glob.
    raman linistit.
    astazi am avut in inima mea cea mai mare tara de pacate si atat de mult am iubit rugaciunea la Sfanta Liturghie !
    atentia si inima la EL.
    asa sa fie

    va iubesc,
    Daniel

    Apreciază

  3. acelas said, on noiembrie 2, 2009 at 12:51 am

    un alt mic-mare pas spre BB ?

    http://ziarero.realitatea.net/1257112370-Google_aduce_GPS_gratis

    Apreciază

  4. […] In inregistrarea VIDEO (si transcriptul), il puteti auzi pe evreul GEORGE SOROS spunand: „China va avea un rol impo…”. Si nu e singurul care o […]

    Apreciază

  5. […] VIDEO (si transcriptul) – GEORGE SOROS: China va avea un rol important in crearea NOII ORDINI MON… […]

    Apreciază

  6. […] VIDEO (si transcriptul) – GEORGE SOROS: China va avea un rol important in crearea NOII ORDINI MON… […]

    Apreciază

  7. […] VIDEO (si transcriptul) – GEORGE SOROS: China va avea un rol important in crearea NOII ORDINI MON… […]

    Apreciază

  8. […] VIDEO (si transcriptul) – GEORGE SOROS: China va avea un rol important in crearea NOII ORDINI MON… […]

    Apreciază

  9. […] in care pleda negru pe alb pentru “o noua arhitectura globala” si vorbeste frecvent de “o noua ordine financiara mondiala”, in care China ar trebuie sa joace un rol foarte imp…. Aparent surprinzator pentru un mare speculator care a facut miliarde de miliarde datorita pietei […]

    Apreciază

  10. […] articol in care pleda negru pe alb pentru “o noua arhitectura globala” si vorbeste frecvent de “o noua ordine financiara mondiala”, in care China ar trebuie sa joace un rol foarte important. Aparent surprinzator pentru un mare speculator care a facut miliarde de miliarde datorita pietei […]

    Apreciază

  11. […] VIDEO (si transcriptul) – GEORGE SOROS: China va avea un rol important in crearea NOII ORDINI MON… […]

    Apreciază

  12. […] VIDEO (si transcriptul) – GEORGE SOROS: China va avea un rol important in crearea NOII ORDINI MON… […]

    Apreciază

  13. George Valah said, on septembrie 16, 2010 at 2:20 pm

    De prin anii ’90 aflasem ca din cei 500 de milioane de oameni ramasi, dupa Marea Depopulare, majoritatea vor fi chinezi… Ceea ce putina lume stie, este ca de mult timp se lucreaza la acumularea de date prin implanturi de microcipuri in creer FARA STIREA SAU ACORDUL PERSOANEI , pentru un fel de catalog de tipologii umane. Ideea este ca un computer central sa supravegheze intreaga omenire,gandurile fircarei persoane, si chiar orice idee de revolta sau nesupunere sa fie depistata incipient de acest computer, isi sa se ia masuri contra subiectului (persoanei) respective, inca inainte sa fi facut ceva!
    Cum sunt implantate persoanele? Oridecateori este ocazia: in spitale- cand sufera interventii chirurgicale sau de alta natura sub anestezie, in timpul somnului – cand se afla de ex la un hotel, sunt anesteziati in timp ce dorm etc…
    Respectivele organisme ce lucreaza pentru NOM (NWO), au facut si fac simulari, aduna date etc, sa previna orice opozitie la planurile lor. Faptul ca sunt dati in vileag este unul dintre lucrurile de care se tem…

    Apreciază

  14. […] articol in care pleda negru pe alb pentru “o noua arhitectura globala” si vorbeste frecvent de “o noua ordine financiara mondiala”, in care China ar trebuie sa joace un rol foarte important. Aparent surprinzator pentru un mare speculator care a facut miliarde de miliarde datorita pietei […]

    Apreciază

  15. […] VIDEO (si transcriptul) – GEORGE SOROS: China va avea un rol important in crearea NOII ORDINI MON… […]

    Apreciază

  16. […] VIDEO (si transcriptul) – GEORGE SOROS: China va avea un rol important in crearea NOII ORDINI MON… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.