SACCSIV – blog ortodox

DANION VASILE, la B1TV, sambata, ora 16:30. Tema: ANTIHRISTUL

Posted in antihrist, B1TV, Danion Vasile by saccsiv on octombrie 30, 2009

39 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on octombrie 30, 2009 at 5:53 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. parereamea said, on octombrie 30, 2009 at 8:43 pm

    Dragut…
    Promo se termina cu „… protector al binelui”.

    Apreciază

  3. un ortodox said, on octombrie 31, 2009 at 11:18 am

    e interesant acest blog

    Apreciază

  4. acelas said, on octombrie 31, 2009 at 12:49 pm

    va rog sa inregistrati daca puteti aceasta emisiune, si sa o difuzati eventual aici. Nu toata lumea o poate viziona la aceasta ora.

    multumim.

    Apreciază

  5. gianos said, on octombrie 31, 2009 at 3:32 pm

    am urmarit emisiunea si danion nu a fost lasat sa vbeasca,a fost amanata discutia cu cipurile cica dupa publicitate si defapt s-a incheiat emisiunea…….si femeia aceea invitata a ocupat tot timpul vbidde cultura…..e bataie de joc

    Apreciază

    • es said, on octombrie 31, 2009 at 4:10 pm

      A zis tot ce era de zis, şi anume că unii „creştini” aşteaptă nubiru 2012 iar în 2013 or să zică că toate vorbele despre apocalipsă sunt minciuni şi or să se simtă liberi să se însemne sau să facă ce păcate vor.

      Apreciază

  6. nea anderthal said, on noiembrie 1, 2009 at 12:36 am

    salut,
    Din cite am citit Danion Vasile ar fi bolnav!Sa speram (mai bine spus ,sa dea Dumnezeu!)ca este ceva usor si se va insanatosi cit mai repede!Sa nu fie din cauza acestei emisiuni !Jigodiile astea vandute satanei si slugilor lui(ziaristii romani) cenzureaza tot ce este pro-romanesc si pro-ortodox!Tocmai am scris doua measaje (pe http://www.hotnews.ro) in care imi exprimam dezacordul de postarile unora(sigur de la vreun kibutz cu internet) in care batjocoreau Biserica Ortodoxa si neamul romanesc!Cenzura „demono-cratilor” nu a lasat mesajele sa apara, altii au scris tot felul de tampenii fara nici o lipsa de rusine si fara ca sa fie drept.Exeplu: primul mesaj dadea de inteles ca Biserica ar fi avut ceva de a face cu Inchizitia din evul mediu..etc.Este vorba de articolul despre ovreul-hulitor pe nume Norman Manea..etc..DECI, EVITATI SA VA INFORMATI DIN ACESTE PUBLICATII VANDUTE UCIGASILOR DE HRISTOS !

    Apreciază

  7. john said, on noiembrie 1, 2009 at 8:57 am

    Proortodoxe intre numele tau si ceea ce spui nu exista decit o singura legatura: sinteti antitetici. Adica pe invers. Numele tau n-are nimic in comun cu elucubratiile tale iconoclaste, cu relativismul tau apropo de bine -rau si cu sectantitsmul tau care da de pamint cu toate celelalte scrieri ale Sf. Parinti si care ii da tare cu Biblia inainte. Mai vezi de un preot ORTODOX, la care sa te spovedesti ca ai probleme zdravene de credinta asta daca n-oi fi sectant ceea ce mi se pare mult mai probabil

    Apreciază

  8. saccsiv said, on noiembrie 1, 2009 at 12:42 pm

    Ieri fratele Danion inca se simtea foarte rau. La fel s-a simtit si vineri. Chiar dimineata se gandea daca va mai putea ajunge la emisiune. Dar multumita bunului Dumnezeu si a rugaciunilor celor ce aflasera ca e bolnav, a putut sa se deplaseze si a vorbit bine.

    Acum, sa spui “codul lui Danion”, asemanandu-l astfel cu masonul Oreste, este o ticalosie, tinand cont ca acela pune umarul in pregatirea terenului pentru antichrist:

    http://saccsiv.weblog.ro/2008-11-26/604558/Oreste-%2C-Pavel-Corut-%2C-B1tv-%3A-Elogiu-masoneriei-%2C-new-age-si-Noii-Ordini-Mondiale.html

    Apreciază

  9. cami said, on noiembrie 1, 2009 at 3:45 pm

    pt rufin!
    zici bine: putina buna dispozitie nu ne-ar strica!!!!

    foarte des ortodoxul e vazut ca un fel de taliban, care musai da cu barda cind vrea sa sanctioneze deviatia de la norma. sfintii parinti vorbesc foarte mult despre dragoste, delicatete in ghidarea pe drumul cel bun a oricarui suflet cautator de adevar. se pare ca in practica acest comportament e mai greu de pus . eu cred ca sintem tare scrisniti citeodata noi ortodosii!

    sanatate si pace tuturor!

    Apreciază

    • saccsiv said, on noiembrie 1, 2009 at 3:48 pm

      In Rai nu ajungi la misto si in caterinca.

      Apreciază

      • cAsAndrA said, on noiembrie 1, 2009 at 7:38 pm

        Au internet la tara, in coasta muntilor ?

        Apreciază

  10. cami said, on noiembrie 1, 2009 at 3:49 pm

    nu am vazut emisiunea cu fratele Danion, dar apreciez in mod deosebit ce face acest om pentru ortodoxie. sai dea Dumnezeu putere sa mearga mai departe, ca nu usoara cale a ales!
    sanatate si pace tuturor!

    Apreciază

  11. cami said, on noiembrie 1, 2009 at 3:53 pm

    observatie foarte corecta , frate saccsiv. totusi cred ca putina degajare nu ar strica.
    sanatate si pace tuturor!

    Apreciază

  12. es said, on noiembrie 1, 2009 at 7:58 pm

    @ rufin liban, nu apără nimeni pe Danion ci e doar o veselie colectivă că mai apare la televizor şi un creştin, pt şti şi tu că Lazarus şi Oreste au întîietate mereu, majoritatea care scriu pe aici sunt deja speriaţi şi deabea aşteaptă să vină sfîrşitu lumii ca să fugă la ţară la munte şi să muncească pămîntul, dacă nu vine sfîrşitul ei prea curînd ei sigur o să-l grăbească. Oameni ăştia nu au chef de nici o glumă.

    E bine să dai şi nişte citate ale userului „proortodox”, am intrat pe saitul dînsului dar nimic suspect, poate doar un videoclip de la P.M.

    Apreciază

  13. Mari said, on noiembrie 2, 2009 at 7:11 pm

    Observatiile lui rufin liban sunt de bun simt si extrem de pertinente. Si eu am observat de multe ori o oarecare stangaceala in imbracaminte la Danion, a fost primul lucru pe care l-am observat intotdeauna la el. Imbracamintea nu f. potrivita. Pt. un preot e simplu, isi ia reverenda. Un mirean e mai expus comentariilor.
    Uneori si eu ma gandesc la contextul in care apare Danion ca fiind unul nefavorabil. Ba cu un „paranormalist” ba cu un medic atoatestiutor in de-ale teologiei (cel cu par carunt, imi scapa acum numele lui, care pur si simplu nu l-a lasat sa vorbeasca, s-a smerit fratele Danion si a rabdat pt. ca l-a intrerupt mereu, eu cred ca ii mutam falca din loc). Alteori imi spun ca e nevoie de marturisire sub orice forma ar fie ea, atat timp cat altii nu o fac.

    Rufin liban, nu esti taran. Poate ca traiesti la tara insa gramatica, comparatiile si adjectivele denota un intelectual de clasa.

    „majoritatea care scriu pe aici sunt deja speriaţi şi deabea aşteaptă să vină sfîrşitu lumii ca să fugă la ţară la munte şi să muncească pămîntul, dacă nu vine sfîrşitul ei prea curînd ei sigur o să-l grăbească”
    🙂
    Era nevoie de tine sa ne mai dezmortim.

    „Nu ştiu cum să-i pun adresa.”
    O fi asta?
    http://proortodox.wordpress.com/

    „Nu ştiu cîţi din cei ce vor să se retragă vor face faţă unei astfel de vieţi extrem de austere.”
    Subscriu. Desi sunt oraseanca neoase imi pun serios problema cum m-as descurca.
    Si pana la urma ma las in mana lui Dumnezeu.

    Apreciază

  14. mica said, on noiembrie 2, 2009 at 8:04 pm

    Rufin Liban are dreptate in privinta vestimentatiei lui Danion. Normal ca ce spune este mult mai important si este f. folositor unui crestin. Apreciez de asemenea ca un post de televiziune ca B1 tv a iesit cumva din tiparele altor televiziuni conduse de elitele de care tot vorbeste saccsiv pe blogul sau si invita adevarati, nu falsi luminatori de mase.
    Eu i-am remarcat demult acest detaliu-vestimentatia. El incearca sa fie sobru in imbracaminte, dar din pacate nu ii iese doar asta. Cu vestimentatia aleasa, pare mai degraba neingrijit decat sobru, ceea ce nu este bine.Hainele ii par uzate,vechi.Felul in care arati este ca o carte de vizita.Bineinteles, ca ce spune este extraordinar si ca este luminatorul cel tanar al nostru, al romanilor ortodocsi.Dar daca vrei ca lumea sa te bage in seama ce spui,trebuie sa nu neglijezi vestimentatia.Este exact ca in povestea cu Nastratin Hogea si cu hainele.Sugestia mea este ca stilul sa ii ramana in continuare sobru,pe culori inchise, negru,maro,dar ceva mai ingrijit, iar hainele sa nu ii para asa uzate.
    Danion, iarta.ne daca am gresit cu ceva.Erau doar niste sugestii.Asteptam cu nerabdare co nferintele tale si cartile tale ziditoare de suflete!
    Saccsiv, te rugam sa ne anunti pe blogul tau cand Danion maiare cate oi conferinta ca sa stim si noi.

    Apreciază

  15. Mari said, on noiembrie 3, 2009 at 7:56 am

    „Cum lipiţi voi maimuţoii ăia galbeni care se strîmbă?”

    Se numesc emoticons, uite o lista cu prescurtari si paralel cu imaginile care apar:

    http://messenger.yahoo.com/features/emoticons/

    Pentru fiecare exista o prescurtare. Eu am scris doua puncte : si apoi imediat paranteza ) si a aparut zambariciul.

    Apreciază

  16. Maria said, on noiembrie 3, 2009 at 5:21 pm

    Mari ,RUFINAROI
    Cum vroiai sa se imbrace omul ?Nu va mai inteleg , sincer …
    Poate ca voi sunteti cei care ar trebui sa-si schimbe prferintele ! Sunteti penibili !
    Vad ca alora dezbracati nu le reprosati nimic ( ei se asorteaza cu desfraul ) . Care e problema voastra ? Sunteti designeri , nu mai aveti ce lucra ? 🙂
    Rufin liban,
    dorea sa spuna ca e TARAN prin atitudinea sa , nu prin meseria lui . De asemenea , el sta pe un munte de prostie ( nu pe coasta de munte ) .
    E mai poet de felul lui , doreste sa-si foloseasca stilul 😀 . Intelegeti-l ! e si ,om ( sau nu ?! )

    Apreciază

  17. mica said, on noiembrie 3, 2009 at 7:53 pm

    Maria,
    Un sfat: nu mai jigni si pune porecle celori care au o alta parere decat a ta.Toate parerile trebuie respectate.Faza cu imbracamintea era o sugestie, un sfat prietenesc.
    Cei care spun amin la tot ce face si zice un om, nu se numesc prietenii lui.Prietenii mai au si un rol de indreptare, nu numai de incuviintare si de acord.

    Apreciază

    • Maria said, on noiembrie 5, 2009 at 2:32 pm

      Mai ,
      Un crestin adevarat nu se uita la cat e de firma haina . E modest …..Si nu vad care e problema . K , nu am sa mai jignesc (sau , mai degraba nu am sa mai raspund la provocari ) . Oricum rufin are simtul umorului , deci nu e nici o problema 😀

      Apreciază

  18. Maria said, on noiembrie 5, 2009 at 2:46 pm

    Emisiunea ( mare parte din ea ) http://vestitorul.blogspot.com/2009/10/despre-sfarsitul-lumii-si-antihrist-la.html

    Apreciază

  19. Maria said, on noiembrie 10, 2009 at 10:19 pm

    Rufin ,
    aici ai dat-o’n balarii . Daca taceai , filosof ramaneai ( dar ai timp sa-ti revii ) :))
    „Nu cumva ţi-a ironizat cineva în copilărie săndăluţele de Drăgăşani şi jerseul de lînică ăla bej, cam ponosit, moştenit de la fratele mai mare? ” banuiesc ca e o amintire de-a ta , dar nu-i nimic… nu te rusina , nu e asa o tragedie sa porti haine de la altii , in curand le vei cersi cu bucurie .
    Poate ne povestesti „istoria ” sandalutelor de Dragasani ( aici mi s-a pus ciata pe ratiune ) o fi fost la moda sa porti sandalute de Dragasani ?! Asteptam raspunsul .

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.