SACCSIV – blog ortodox

DEJA AU SARIT CALUL: Autorităţile române iau în calcul interzicerea întrunirilor publice – greve, meciuri de fotbal, concerte – de frica gripei AH1N1

Posted in gripa AH1N1, GRIPA PORCINA by saccsiv on octombrie 29, 2009

   Citez din articolul ULTIMA ORĂ: Autorităţile române iau în calcul interzicerea întrunirilor publice – greve, meciuri de fotbal, concerte – de frica gripei AH1N1:

   Ministerul Sănătăţii analizează posibilitatea de a interzice întrunirile publice pentru a limita răspândirea virusului gripei AH1N1 în rândul populaţiei, a anunţat, joi, Adriean Videanu, ministrul interimar al Sănătăţii, citat de Mediafax. El a făcut această precizare după ce, cu câteva ore mai devreme, fostul ministru Ionuţ Bazac a afirmat, într-o conferinţă de presă, că există o astfel de intenţie la nivelul Ministerului Sănătăţii.

   „În momentul de faţă, comitetul de la nivelul ministerului Sănătăţii condus de domnul secretar de stat Streinu-Cercel analizează acest lucru„, a precizat Videanu, adăugând că predecesorul său, Ionuţ Bazac, a anunţat acest lucru pentru că probabil l-a aflat din minister a vrut să îl facă public.

   Adriean Videanu a respins şi acuzaţiile lui Bazac potrivit căruia oficialii Ministerului Sănătăţii s-ar fi arătat „mult prea pasivi” şi n-ar fi luat măsuri de prevenire a unei epidemii de gripă AH1N1.

   „Dacă domnul Bazac a spus acest lucru, înseamnă că s-a acuzat pe dânsul pentru că nu am făcut altceva în cele 10 zile decât să continui ceea ce a început dânsul. Dacă la 12 zile după ce a plecat constată că s-au făcut greşit acele lucruri, s-a contrazis pe dânsul în tot ceea ce a făcut”, a spus Videanu.

   Bazac i-a acuzat pe oficialii Guvernului şi ai Ministerului Sănătăţii că, în ultima lună, ar fi renunţat să mai pună în aplicare un plan de măsuri de prevenire a infectării cu virusul AH1N1, stabilit în timpul mandatului său de ministru împreună cu epidemiologişti şi specialişti în sănătate public.

   Cititi va rog si:

Reprezentanţii federaţiilor sportive, dispuşi să amâne meciuri şi chiar să bage echipe întregi în carantină

   Iata cum comenteaza fratii de la RAZBOI INTRU CUVANT aceasta stire:

   „Daca or sa faca asta va fi extrem de grav, fiindca vom fi PRIMA TARA DIN LUME care va lua o asemenea masura EXTREMA, care va paraliza pe jumatate societatea, in conditiile in care la noi nici macar dupa statisticile lor umflate nu se justifica nici macar o ingrijorare moderata. Este clar ca sunt de neoprit si ca de acum incolo incepe spirala nebuniei, iar stirile si update-urile alarmante se vor derula cu o viteza halucinanta, cu care nici nu vom putea sa tinem pasul, si care vor trebui sa provoace efectele scontate, adica populatia sa fie cu parul maciuca si in fibrilatie, asteptand incuiata in casa numai vaccinul salvator (pentru categoriile care vor avea acces la el), iar ceilalti macar vaccinul sezonier. Si cu asta precedentul ingradirii grave a libertatilor pe teritoriul tarii va fi creat si se poate trece usor mai departe… la masuri si mai severe de supraveghere…”

   Cititi va rog si articolul:

Adrian Streinu Cercel declanseaza urmatoarea etapa a actiunii „gripa porcina”: PANICA

   Observati va rog si cum se intrec intre ei oamenii SISTEMULUI … Sa mai zica cineva ca nu e unitate in diversitate in esicherul politic romanesc. Ei cica se ataca unii pe altii.

   Va fi rau pentru populatie si greu pentru cei ce se vor opune. Insa nefericitii ce-si inchipuie ca conduc tara asta nu stiu ca pentru ei va fi cumplit. Caci vine revolutia. Una globala. Una a gloatelor desculte. E drept, marea revolta ce va urma incercarii de instaurare a unui sistem Big Brother va fi coordonata tot de catre ELITE. Pentru a intelege ce vreau sa spun, cititi va rog articolul:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

   Nu-i motiv de fericire revolta ce va sa vina, caci ea va pregati terenul antihristului, cel „facator de pace”. Dar parca merita din plin imbuibatii din clasa politica tot ce li se va intampla.

   Am scris aceste randuri si cu o oarece speranta. Poate desarta. Stiu ca acest blog este citit din cand in cand si de catre unii ce se considera stapani (dar nu sunt decat marionete ale ELITELOR). Poate cativa dintre ei se trezesc.  

 

18 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on octombrie 29, 2009 at 7:29 pm

    Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. anonim said, on octombrie 29, 2009 at 7:37 pm

    stiu ca nu il aveati la suflet insa macar pomenit… Parintele Teofil Paraianu s-a dus la Domnul…

    Apreciază

    • Veaceslav said, on octombrie 29, 2009 at 7:57 pm

      Dumnezeu sa-l ierte!

      Apreciază

    • Adrian said, on octombrie 29, 2009 at 8:49 pm

      Dumnezeu sa te ocroteasca pentru ca ai avut buna cuviinta sa scoti in evidenta voita ignorare cu care au abordat moartea parintelui Teofil Paraianu iar pe dansul Dumnezeu sa il odihneasca cu cei drepti.

      Apreciază

  3. Mircea Puscasu said, on octombrie 29, 2009 at 7:43 pm

    Doamne ajuta!

    Urgent. Publicati separat daca puteti.

    (http://nuvaccinurilor.blogspot.com/2009/10/nici-un-tratament-medical-nu-poate-fi.html)

    29 octombrie 2009
    Statul împotriva cetăţeanului

    Streinu Cercel suspendă libertăţile constituţionale

    Un grup de ONG-uri care activează în domeniul protejării vieţii şi drepturilor cetăţeneşti solicită ministrului interimar al Sănătăţii, Adriean Videanu, să îl demită pe secretarul de stat Adrian Streinu-Cercel, pentru afirmaţiile acestuia referitoare la obligativitatea vaccinării împotriva virusului HPV.

    ——————————————————————————————

    Către

    Ministerul Sănătăţii

    D-lui Adriean Videanu, ministru interimar

    SOLICITARE DE DEMITERE A SECRETARULUI DE STAT, ADRIAN STREINU-CERCEL

    Stimate D-le Ministru,

    Am aflat cu surprindere despre o declaraţie recentă a dlui. secretar de stat, Adrian Streinu-Cercel, referitoare la vaccinarea împotriva

    [……………]

    29 octombrie 2009

    Federaţia Organizaţiilor Pro-vita Ortodoxe din România

    Asociaţia Civic Media

    Apreciază

  4. Veaceslav said, on octombrie 29, 2009 at 7:59 pm

    mde, interesant ce ne mai asteapta….?

    Apreciază

  5. timisorean said, on octombrie 29, 2009 at 8:48 pm

    nu stiu dac mai poate cineva sa zambeasca pe subiectul vaccinurilor gripale dar e prea bun filmuletul cu adevarul despre vaccinuri spus simplu si intr-o nota dea dreptul comica

    http://banatulsarbesc.wordpress.com/2009/10/27/prepara-ti-singur-vaccinul-impotriva-gripei/

    Apreciază

  6. anonim said, on octombrie 29, 2009 at 9:17 pm

    sunt curios cati dintre cei care posteaza pe aici cer binecuvantare de la parintii duhovnici…

    Apreciază

    • parereamea said, on octombrie 29, 2009 at 10:21 pm

      Da! asta-i „buna”…
      Cati dintre parintii duhovnici stii tu ca au habar ce e netu si cam cu ce se mananca ce scrie pe aici…

      Apreciază

      • anonim said, on octombrie 30, 2009 at 6:33 am

        vei fi surprins sa afli, numai sa vrei..

        Apreciază

    • dumitrut said, on octombrie 30, 2009 at 4:15 pm

      Iti spun eu. Numai 2% au binecuvantare. Cei care ar fi demni sa posteze articole, se considera, din smerenie, nedemni; si considera internetul o risipire de la adevarata traire crestin-ortodoxa. Asa ca ne ramane noua, astora care bajbaim in ale ortodoxiei si care avem o mare parere de sine, sa invatam pe altii ceea ce ar trebui sa facem noi si nu facem. Pai daca am spune duhovnicilor nostri ca postam articole crestin-ortodoxe pe internet, prima data ar ramane stupefiati, neavand cuvinte, apoi, dupa ce ar cere mai multe detalii despre motivele care ne determina sa facem acest lucru, ar zambi ca la o gluma buna, gandind: „Saracul, tara arde si baba se piaptana! El nu-si poate salva propriul suflet din iad si crede ca poate sa salveze altele. Cata naivitate! Hotarat lucru, diavolul mandriei deja la subjugat! Dumnezeu sa-i lumineze mintea, ca sa-si dea seama ca diavolul l-a tras in cursa, invocand motive altruiste, pentru a-i risipi timpul necesar pentru propria mantuire!” Doamne ajuta!

      Apreciază

      • saccsiv said, on octombrie 30, 2009 at 4:25 pm

        Spui

        „daca am spune duhovnicilor nostri ca postam articole crestin-ortodoxe pe internet”

        Deci te referi la cei cu bloguri, ca ei scriu articole, ceilalti scriu comentarii … Asta ca sa definim termenii, cu toate ca unele comentarii sunt cu mult mai valorase decat unele articole. Tu ai binecuvantare? Si de ce presupui ca doar 2% o au?

        Apreciază

      • cAsAndrA said, on octombrie 31, 2009 at 5:23 pm

        Deci acel duhovnic ar zice sa ne preocupam numai de propria noastra mantuire, lasandu-i pe ceilalti, fiindca nu mai este destul timp sa ne ocupam si de altii inafara de noi ? Recomanda-i-l pe parintele Iustin Parvu.

        Apreciază

  7. […] (vezi si comentariul de pe blogul Saccsiv: DEJA AU SARIT CALUL…) […]

    Apreciază

  8. razbointrucuvant said, on octombrie 30, 2009 at 4:42 pm

    @ Dumitrut si anonimii:

    Fara indoiala de asta si intrati pe respectivele siteuri si dati aici sfaturi bune si faceti morala autorilor lor. Sau, mai stii, poate aici or fi cei 2%? Ca daca tot nu putem face ceva util, macar o piedica buna tot trebuie sa punem? SI tot fara indoiala este ca va scrieti comentariile numai cu blagoslovenie de la duhovnic si dupa ce va citeste si va corecteaza fiecare cuvintel…

    @ Pentru cei interesati totusi de informatiile de pe acest topic:

    La noi inca s-a mai amanat asta (dar ni s-a aratat pisica si ni se arata in continuare, pentru ca trebuie sa fim zilnic „fezandati”: dupa ce ieri Molnar, care e mai moderat si ceva mai lucid ne linistea oarecum, astazi Streinu-Cercel revine cu „furie” si umfla „miza” si mai mult, ca intr-o licitatie a psihozei, tocmai pentru a mentine intensitatea panicii si a pastra tonul OPTIM de isterie; iar OMS lucreaza si ea de zor la manetele manipularii, ca sa nu slabeasca frica cumva si sa nu se vaccineze oamenii).

    http://www.ziua.net/news.php?data=2009-10-30&id=43096
    http://www.ziua.net/news.php?data=2009-10-30&id=43171
    http://www.ziua.net/news.php?data=2009-10-30&id=43143
    http://www.ziua.net/news.php?data=2009-10-30&id=43174

    Dar precedentul masurii extreme de care vorbeam – inchiderea scolilor si interzicerea oricaror reuniuni publice! – a si fost creat ieri si azi deja, nu in SUA, Spania sau UK (asa cum ne mai puteam gandi), ci tot aici, in Est (o fi intamplator?), langa noi: doua orase din Bulgaria si TOATA Ucraina sunt, practic, in carantina:

    http://www.gandul.info/news/romania-la-un-pas-sa-fie-inchisa-de-gripa-a-h1n1-5066052
    http://www.hotnews.ro/stiri-doctorh_actualitate-6384421-gripa-porcina-ucraina-anuntat-inchiderea-tuturor-scolilor-anularea-intrunirilor-publice-pentru-trei-saptamani.htm

    Da, acum se poate considera cu adevarat ca „a inceput”…

    Apreciază

  9. daniel said, on octombrie 30, 2009 at 6:25 pm

    @anonim

    dragul meu anonim,

    de ce pui atatea intrebari inutile ca sa te doara capul ?
    din toate comentariile de aici extrage ceea ce este folositor pentru tine.
    vezi ce scoala frumoasa este aici unde, fiecare, condusi de prietenul nostru saccsiv, invatam sa ne descotorosim de inselarile astea cu fata umana.
    si daca ar fi toate comentariile urate si pline de uratenii tu tot trebuie sa extragi din ele ceea ce iti este necesar pentru mantuire.
    si cineva care nu are binecuvantare de la duhovnic are ceva sa iti spuna ceva folositor.
    fii senin si fericit. asa esti ortodox.
    asa sa fie.

    te iubesc, va iubesc,
    Daniel

    Apreciază

  10. dumitrut said, on octombrie 30, 2009 at 10:53 pm

    Aveti dreptate, situatia din tara e mult prea grava, ca sa intram in polemici inutile. Am vrut doar sa punctez cateva lucruri referitoare la o problema ridicata de un comentator anonim. In special faptul ca internetul poate constitui o ispita pentru crestinii aflati pe calea mantuirii. Recunosc, comentariul meu nu-si avea locul aici, a fost total off topic. Poate o sa ridic aceasta problema pe blogul meu, intr-un articol viitor si acolo se va putea discuta pe larg.
    Cu respect pentru munca pe care o depuneti,
    dumitrut

    Apreciază

  11. […] DEJA AU SARIT CALUL: Autorităţile române iau în calcul interzicerea întrunirilor publice – gr… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.