SACCSIV – blog ortodox

FOTO SOC: Exista o intreaga industrie ce foloseste FETUSII UMANI, de la DELICATESE CULINARE si pana la cosmetice

Posted in avort, avortoni, canibalism, cosmetice, FETUSI, prunci nenascuti by saccsiv on octombrie 23, 2009

   Citez din articolul Supa de fetus uman, delicatesa pentru chinezii cu dare de mana (ATENTIE, IMAGINI SOCANTE!)

   La mai putin de o saptamana de cand au aparut in presa imagini socante cu tineri care omoara un individ, dupa care il fierb si il mananca, un alt set de fotografii postate pe Internet oripileaza o lume intreaga.

   Am auzit cu totii de pornirile barbare ale chinezilor in materie de alimentatie, insa asta le intrece pe toate. Mai nou, chinezii cu stare se „delecteaza” cu supa de fetus uman, scrie, vineri, protv.ro. Un fel de mancare pe cat de greu de digerat, pe atat de exclusivist, intrucat o portie costa in jur de 4000 de dolari.

   In supa se mai adauga si o serie de ierburi extrem de scumpe si foarte rare si o… bucata de placenta. Totul se fierbe la foc mic timp de opt ore, dupa care se serveste intr-un bol. Chinezii sustin ca supa de fetus este extrem de benefica pentru intretinerea conditiei fizice si a sanatatii, ba, mai mult, are chiar proprietati afrodiziace.

   Incredibil este ca „ingredientele umane” sunt procurate chiar de la parintii copiilor nenascuti, contra unor sume considerabile.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Iata si ce putem citi in articolul CHINEZII MANANCA FETUSI!:

   Un cotidian de limba engleza din Hong Kong, anume Eastern Express, relata, in 12 aprilie 1995, ca in China se mananca bebelusi (vezi site-ul: http://trosch.org). Mai exact, fetusi sau avortoni. Ba mai mult, acestia intra in randul delicateselor, daca stam sa ne gandim ca un creier de pana la 8 saptamani costa 999 $ iar un avorton peste 8 saptamani ajunge la 600 $ (dolari americani, nota bene!). Sunt si preturi mai mici: ochii/urechile 50-75 $ fiecare, splina sau pancreasul 75-100 $, rinichii 100-125 $. Asta la clinicile private. La spitalele de stat le poti obtine pe gratis.

   Preturile sunt valabile la data de 1 ianuarie 2000.

   Totul a inceput, prin anii ‘70, in America. La acea data au fost legalizate avorturile, iar avortonii au inceput sa fie folositi in diverse experimente, cu precadere pentru tratarea bolii Parkinson (cercetari suedeze) sau pentru aplicatii in cosmetica (creme). Si tot in Ame¬rica, pana in 1998, s-au cheltuit 23,4 milioane dolari pentru 295 astfel de experimente.

   In China se fac anual aproape 14 milioane de avorturi (oficial, vorbind), in timp ce pe plan mondial cifra depaseste 50 de milioane.

   Dar iata cateva fragmente din textul aparut in Eastern Express, autor Bruce Gilley:
„Recomandarea zilei pentru pranz, in Shenzen, este avortonul. Luand in calcul zvonurile ca doctorii din spitalul de stat Shenzen mananca asa ceva, un reporter a intrat pe fir incognito. Sustinand ca este slabit, reporterul a intrebat o doctorita din acest spital daca-i poate oferi cativa fetusi. insa stocul se epuizase… Revenit, cum i se spusese, a doua zi la pranz, reporterului i-a fost oferit un borcan cu avortoni de marimea unui deget. „Sunt zece fetusi mici aici, toti proaspeti, de dimineata. Ii puteti lua pe gratis, fiind un spital de stat, nu pretindem nimic. De obicei ii luam acasa noi, doctorii, dar pentru ca aratati cam palid, luati-i dv”.

   Colindand mai multe spitale/clinici, reporterul nostru a aflat ca avortonii detin cele mai bune proprietati de revigorare a organismului. O doctorita, Yang, fiind intrebata daca fetusii sunt comestibili, a replicat categoric „Desigur! Sunt chiar mai buni decat placenta”. Apoi a continuat: „iti fac pielea neteda, iti intaresc metabolismul si sunt buni si pentru rinichi. Cand am lucrat intr-un spital al armatei din provincia Jiangti, deseori luam acasa avortoni. Erau roz, ca puii de soarece si aveau maini si picioare. De obicei, mai cumpar porc si fac din toate o supa”. Un domn, Cheng, din Hong Kong, a fost sfatuit de mai multi doctori si profesori din spitalele guvernamentale sa consume fetusi pentru a se vindeca de astm. Domnul Cheng pretinde ca s-a vindecat. Lua intr-un termos cate 20-30, dupa cum se nimerea si ii tinea in frigider. „De obicei maneam placenta, dar nu prea m-a ajutat”, afirma tot el.

   Zou Qin, o doctorita de 32 de ani, de la Clinica Lun Hu, are pielea fina ca o adolescenta. Atribuie acest fapt dietei cu fetusi. Sustine ca a mancat aproape 100 numai in ultimele luni. Aratandu-i reporterului un specimen dintr-un borcan, ii explica: „Sunt preferati avortonii femeilor tinere, mai ales primul si mai ales baietii. Apoi adauga linistita: „Se irosesc daca nu-i mancam. Pacientele nu-i vor. Si-apoi nu facem avorturi doar ca sa mancam fetusi. Sunt deja morti cand ies”. A dat chiar si nepotilor sa manance, fiind slabiti. Totusi au un dezavantaj: „Fetusii miros urat cand ii gatesti si nu toti suporta mirosul. Supa e cea mai buna, dar poti face si un piure din ei. Trebuie, in schimb, sa adaugi mult ghimbir (mirodenii, n.n.)”. Doctorul Tun SiuFong se arata mirat cum cineva poate trece peste putoarea ce se degaja in urma prepararii fetusilor: „E ca si cum ai avea in casa un soarece mort”.

   Un alt doctor, Warren Lee, nutritionist de aceasta data, afirma ca obiceiul de a manca fetusi este adanc inradacinat in folclorul chinez. Totusi, nu contin nici o substanta secreta, cu proprietati miraculoase, asa cum crede majoritatea, desi in termeni medicali vorbind, sunt bogati in proteine si hormoni.

   Patrick Jen, psiholog, nu ar manca avortoni, desi recunoaste ca, in copilarie, mama sa i-a dat sa manance placenta.

   Alti doctori, Wong si Chu Ho-Ting se arata dezgustati de idee, desi tot ei afirma ca placentele sunt hranitoare”.

   In anul 2004, in Austria, politia a descoperit in casa unui fost soldat, Meiwer (42 de ani), 2 camioane de e-mail-uri tiparite si peste 3800 de fotografii cu potentiale victime. Dl. Meiwer considera canibalismul solutia eradicarii foametei si a suprapopularii. Cazuri asemanatoare au fost descoperite si in America, de unde tragem concluzia ca reinvie canibalismul pe terenul intoarcerii la un paganism sinistru, asemanator celui dinaintea marelui potop al lui Noe. Nu cumva, paganismul de acum anunta potopul cu foc?

   Iata si ce putem citi in articolul In China se mananca orice 

   Ne priveste serios in timp ce mainile-i alearga printre orez si alge cautand formele pentru sushi.Viteza mainilor contrasteaza cu restul atitudinii sale de efeb, parca. Ochii nu prea alungiti si tenul masliniu, nasul drept, ca al vreunui tanar grec initiat de Socrate il fac sa para o corcitura cu stil. In fapt parintii lui sunt chinezi. Trece multa lume pe la sushi-barul cu bucatarie la vedere si asta l-a transformat intr-un showman.

   Intretine atmosfera, prepara sushi si isi coordoneaza subalternii intr-un spectacol care ne tine cu gurile deschise. E frumos si tanar. In China se mananca orice, ne spune.Sigur, nu in Beijing sau Shanghai. In provincii este saracie mare si acolo oamenii mananca tot ce merge pe patru picioare. Ochii ni se maresc. Daca stau bine sa ma gandesc, mananca si fiinte cu mai mult de patru picioare. Rade. Ne intinde sushi. Pofta buna! Inghitim in sec.

   Ceea ce nu stiti insa…Se manaca si altceva..Dar asta nu mai e bucatarie e deja un ritual. Tonul vocii coboara de parca se pregateste sa ne spuna ceva foarte serios si grav. Asta fac doar cei cu foarte multi bani…fooarte multi bani..Gatesc si mananca avortonii pierduti in urma sarcinilor intrerupte in vreun fel sau altul. Se face liniste. Ii explicam ca suntem europeni dar ar putea sa incerce sa nu faca glume proaste prevalandu-se de apartenenta la o civilizatie care ne este straina. Dar nu atat de straina incat sa credem asta. Nu va mint. Sunt oameni, foarte bogati, care manaca phoetusii. Exista credinta ca o asemenea carne e datatoare de viata si energie, este o sursa de intinerire.Iar oamenii saraci sunt dispusi sa-si vanda avortonii pe multi bani.

   Sushi-ul nu mai are nici un gust.Un zambet itit pe fata bucatarului nostru ma scoate din sarite. Are ceva din superioritatea celui care dezvaluie necunoscutul. Ii spun ca nu il cred. Nu incerc sa va conving, ne spune. Dar e adevarat…

   Cititi va rog si:

http://tafkac.org/food/baby.eating/star_tribune.html

   Multi oameni nu stiu ca unele vaccinuri antipolio, vaccinuri pentru adenovirusi, rubeola sau hepatita A si pojar au fost facute din tesuturi de la feotusi umani avortati. Pruncii nenascuti sunt parte componenta a unei macabre industrii. 

   Conform articolului Britanicii merg in strainatate pentru “reabilitare” cu celule embrionare:

   DISPERATI SA tina in loc procesul de imbatranire, britanicii se injecteaza cu celule embrionare de la fetusi avortati, la o clinica ce incaseaza 15.000 de lire sterline pentru fiecare din aceste controversate tratamente cosmetice. In ciuda avertizarilor din partea biologilor din Marea Britanie ca acest proces nu este verificat si ar putea fi daunator, zeci de femei britanice se duc in Barbados in speranta ca injectiile le vor face tinere pentru totdeauna – si posibil chiar vor da un impuls apetitului sexual.

   Tratamentul este disponibil si in Ecuador, Rusia si Ucraina, unde a fost dezvoltat de catre oameni de stiinta pentru a trata boala Parkinson si tulburari sangvine. Dar adepti entuziasti sustin ca ridurile pot fi date la “calcat” si chipul proaspat din tinerete, refacut.

   “Este cea mai naturala forma de tratament care exista”, spune Barnett Suskind, directorul executiv al Institutului de Medicina Regenerativa (IRM) din Barbados. “Veti gandi mai bine, veti dormi mai bine, veti arata mai bine. Calitatea vietii dv. se va imbunatati, la fel si libidoul dv.

   Christine Roberts (57 de ani) va fi de acord cu aceste afirmatii. Gospodina din West London, incepuse, conform spuselor ei, sa-si simta varsta. “Pielea mea arata putin obosita. Simteam nevoia unei injectii in brat. Nu aveam nimic. Simteam, insa, nevoia de ceva care sa ma faca sa ma simt bine.”

   Dar in loc sa apeleze la creme pentru piele, doamna Roberts a zburat pana in Barbados pentru un tratament de 15.000 lire, cu celule embrionare, la Institutul de Medicina Regenerativa. “Am fost cazata intr-o camera de hotel foarte comfortabila, m-am culcat pe pat, mi s-a pus o perfuzie. Apoi o seringa lunga, plina cu celule embrionarea a fost fixata la un ac si, incet-incet, mi-a fost injectata in brat. Cand totul s-a terminat, m-am odihnit, am citit ceva si am baut o ceasca de ceai. Apoi am facut o baie, m-am imbracat si am iesit pentru a lua cina. Totul a durat o ora si jumate. Nu m-am simtit rau, ci pur si simplu am stat la taclale cat a durat procedura.

   A doua zi m-am simti mai bine, vioaie, dar abia dupa trei luni efectele se simt cu adevarat. Au trecut cinci luni si ma simt asa de bine! Daca ai bani, merita. Piela mea arata mult mai bine. Este mai vioaie, mai energetica. Dorm mult mai bine. Corpul meu este mai plin de viata. Ochii mei stralucesc. Oricine ma vede crede ca abia m-am intors din concediu. Stiu ca este un cliseu, dar ma simt cu zece ani mai tanara.”

   Exista un consens in lumea stiintifica, cum ca celulele embrionare ar putea revolutia medicina. Prelevate din embrioni creati in laborator, tinerele celule au capacitatea de a se transforma in diferite tipuri de celule sanatoase, permitand medicilor sa trateze o serie de boli, inclusiv diabetul si bolile de inima.

   Clinica din Barbados spune ca acest process poate fi utilizat in scopuri cosmetice. Se preleva celule embrionare din fetusi avortati intre 6 si 12 saptamani, si se injecteaza acestea in bratul pacientului. Conform institutului, noile celule cauta celule deteriorate sau moarte din corp si le repara sau inlatura. Dar doctorii de la IRM admit ca nu sunt inca siguri cum se intampla acest lucru. Dl. Suskind spune: “celulele embrionare fie activeaza rezerva de celule vindecatoare ale corpului, care le inlocuiesc si repara pe cele deteriorate, fie indeplinesc ele insele aceste operatii.”

   Dar dr. Stephen Minger, directorul laboratorului de biologie celulara de la King’s College – Londra, contrazice afirmatiile lui Suskind ca neavand baza stiintifica. Institutul de Medicina Regenerativa trebuie sa desfasoare teste clinice care sa faca lumina asupra eficientei si sigurantei procedurii, spune dr. Minger. “Nu exista alta cale de a aprecia daca ei (IRM) au vreo baza clinica pentru ceea ce fac. Eu sunt foarte, foarte sceptic… Nu exista date stiintifice de reputatie in aceasta problema. Este ingrijorator.

   Folosirea de tesuturi de la fetusii avortati a generat deasemenea nelinisti etice. Dar dr. Suskind este “100% sigur” ca tratamentul va fi disponibil si in Marea Britanie, in cinci ani. El a dat asigurari ca procesul a fost analizat de specialisti de seama in biologie celulara din Marea Britanie si SUA si a adaugat ca IRM va publica rezultate ale testelor clinice intr-un “ziar medical foarte respectat”.

   Conform articolului Piele de la cadavre, in industria cosmetica:

   O intreprindere chinezeasca de produse farmaceutice utilizeaza piele prelevata de la cadavrele condamnatilor la moarte, afirma in editia sa de marti cotidianul britanic The Guardian, fara sa mentioneze denumirea intreprinderii.
   Potrivit unor reprezentanti ai intreprinderii, care au facut declaratii pentru publicatia mentionata, ce a efectuat o ancheta clandestina, bucati din pielea respectiva ar fi folosite la extragerea colagenului pentru buze sau pentru obtinerea cremelor antirid. Dar practica respectiva este ceva „traditional” si nu merita deloc sa se faca din aceasta un scandal.
   Contactata oficial de cotidianul britanic in legatura cu chestiunea respectiva, intreprinderea chinezeasca, al carei nume nu poate fi dat publicitatii din ratiuni legale, a negat ca utilizeaza piele prelevata de la cadavrele condamnatilor la moarte.
   Conform publicatiei britanice, dupa executie cadavrele condamnatilor la moarte care nu sunt preluate de familii sunt cumparate de firma respectiva chiar de la statul chinez. The Guardian nu a putut stabili daca pielea a fost deja utilizata in etapa propriu-zisa de productie sau doar in laborator, in stadiu de cercetare. Conform cotidianului britanic, intreprinderea chinezeasca in cauza ar exporta o parte din produsele sale, indeosebi din cele pe baza de colagen, in Marea Britanie, in alte tari din Europa, dar si in Statele Unite ale Americii. The Guardian nu a putut afla daca asemenea produse sunt disponibile in magazine sau numai pe Internet. Acelasi cotidian mai scrie ca intreprinderea chinezeasca lucreaza si la fabricarea de produse antirid pe baza de tesuturi de fetusi rezultati din avorturi

   Cititi va rog si:

Doctors Seek Asylum After Exposing Ukraine Abortion for Cosmetics Scandal

Cosmetics from human skin and other uses of organic robots

British Docs Warn Against Unproven Stem Cell Treatments and Abortion Cosmetics

49 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on octombrie 23, 2009 at 12:43 pm

    Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Iubesc Patriarhul said, on octombrie 23, 2009 at 1:38 pm

    saccsiv, da-te-n colo, scoate articolul asta.

    Apreciază

    • parereamea said, on octombrie 23, 2009 at 2:14 pm

      Dimpotriva, trebuie facut rezumat, facut pliante si dat prin biserici dar mai ales licee si facultati.

      Apreciază

  3. es said, on octombrie 23, 2009 at 2:28 pm

    chiar nu se pot scoate pozele de pe prima pagină ? să le vadă doar cine e interesat(ă) de aşa ceva

    Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 23, 2009 at 2:36 pm

      La articolul

      https://saccsiv.wordpress.com/2009/10/20/sistem-britanic-cretin-o-tanara-nu-are-voie-sa-se-casatoreasca-si-i-se-va-lua-copilul-deoarece-%e2%80%9enu-este-suficient-de-inteligenta%e2%80%9d/

      spuneai: „da, susţin eugenia, dar numai atunci cînd e vorba de cazuri de retarzi sau de boli transmisibile genetic ce nu se pot trata (cancer). E păcat să se chinuie singuri sau să fie povară pentru familie şi lume”

      Te infioara pozele … Dar cand ai scris cele de mai sus ce-ai gandit?

      Crezi ca eugenia ofera un spectacol mai frumos? Crezi ca pruncii nenascuti, ucisi pentru motivul invocat de tine, n-ar putea avea soarta celor despre care am scris in articolul de mai sus?

      Apreciază

      • es said, on octombrie 23, 2009 at 2:43 pm

        unde am scris eu ceva pro-avort ? trebuia să precizez castrare chimică sau eutanasie, sunt sigur că ai înţeles dar cauţi acuma un nod în papură

        Apreciază

    • VEVERITA said, on octombrie 26, 2009 at 7:41 pm

      In titlu scrie IMAGINI SOCANTE asa ca nu mai faceti pe pudicii si sclifositii. Ceea ce vedeti reprezinta realitatea cruda in care traim . voi va ascundeti dupa deget sau mai rau bagati capul in nisip. Acest mod de reactie nu rezolva situatia . sau cred ca va plac e sa traiti in iluzie. Spor la vizionat elodia si oana zavoran

      Apreciază

  4. Svetlana said, on octombrie 23, 2009 at 2:43 pm

    Oribil, oribil, oribil! Strigator la cer! Nu incape in mintea unui om normal! Culmea culmelor.

    Apreciază

  5. lemurian said, on octombrie 23, 2009 at 5:29 pm

    Da, am citit stirea acum doua zile si eu. Sinistru. Eu zic ca totusi trebuie verificata bine. Sa nu fie manipulare de presa. Oricum; infiorator! Abject. Nu ne ajung epitetele sa catalogam asa ceva.

    Apreciază

  6. Witness said, on octombrie 23, 2009 at 5:29 pm

    Se potriveste cu profetiile Pustnicului Grigorie care i s-au descoperit la anul 1868, în pustiul Iordanului, şi pe care a scris-o către stareţul Schitului românesc Prodromul din Sfântul Munte al Athosului:
    ‘În vremea când vor veni din China, ca să ia toate ţările creştine, vor fi atât de mulţi, ca negura care acoperă pământul şi, din cauza lipsei de hrană, vor mânca pe oameni de vii şi sângele lor îl vor bea, pentru lipsa ce va fi pe pământ. Dar îi va pierde Domnul pe ei, cu fulgere şi cu trăsnete şi cu piatră, încât niciunul nu are să mai rămână. Şi atunci va porunci Domnul păsărilor cerului şi fiarelor pământului ca să-i mănânce pe ei, pentru că, dacă i-ar lăsa aşa, s-ar împuţi tot pământul şi văzduhul şi ar muri toţi oamenii.’
    Deasemeni si Sf. Metodie al Patarelor: ‘Şi în anul când va fi bătaie la Tesalonic, vor veni din China şaptezeci şi doi de împăraţi şi vor strica îngrăditura care a făcut-o Alexandru Macedon. Când vor veni aceştia în pământul creştinilor vor face atâtea răutăţi câte nu s-au făcut niciodată, după cum zice Proorocul Iezechiel: „La sfârşitul veacului te voi ridica Eu, zice Adonai Domnul, pe tine Gog, şi vei veni în pământul lui Israil (adică al actualilor creştinilor), ca negura care acoperăpământul: cu cai şi călăreţi şi cu căruţe. Eu te voi pogorî în pământul lui Israil; şi Eu voi pierde arcul tău din mâna ta cea dreaptă, şi săgeţile tale din mâna ta cea stângă, şi te voi pierde desăvârşit. Şi voi aduna fiarele pământului, şi păsările cerului, şi te vor mânca în pământul lui Israil ” (Iezechiel 38, 1-29; 39, 1-11). Care vor rămânea nemâncaţi de fiare şi de păsările cerului, îi va pierde Domnul cu fulgere şi cu trăsnete şi cu piatră de grindină. Precum în vremea lui Isus al lui Navi pe vrăjmaşii lui, pe care, neputând el să-i bată, i-a bătut Domnul cu piatră de i-a pierdut pe toţi; aşa şi pe chinezi îi va pierde Domnul. Că atâtea răutăţi vor face Bisericilor lui Dumnezeu, că le vor preface în grajduri de cai, şi Vasele cele Sfinte le vor unge cu spurcăciuni şi vor mânca pe oameni de vii şi sângele lor îl vor bea. Şi aceasta zice Proorocul Iezechiel: „căvor aduna (creştinii) oasele cele rămase de la fiare şi vor pune semn unde vor găsi vreun os de om, ca săle adune spre îngropare în cimitir; căşi cetate vor face şi se va numi cimitirul lui Gog.”

    Apreciază

  7. Vremurile de pe urmă said, on octombrie 23, 2009 at 6:45 pm

    Putem posta acest articol și pe site-ul nostru ?

    Apreciază

  8. Florin said, on octombrie 23, 2009 at 7:24 pm

    Ce mizerie 😦 Ce naiba ma postati asa ceva ? Mai sunteti si cu religia in fapt cica, si voi postati pe bloguri copii facuti supa ! Trist..

    Eu am un baiat.. imaginati-va cum se simte un parinte cand vede asa ceva !

    Apreciază

    • valentin said, on octombrie 23, 2009 at 7:34 pm

      Florine asa am gandit si eu initial . ca nu pot suporta …dar asta e adevarul, oamenii trebuie sa se alarmeze, nu putem scapa de cancer daca ne uitam in alta parte.

      Apreciază

    • adormitu said, on octombrie 24, 2009 at 7:19 am

      @Florin: nu-ti fa griji e doar manipulare de presa… nu exista o sursa solida, e o legenda urbana http://urbanlegends.about.com/od/horrors/a/eating_babies.htm

      Apreciază

      • saccsiv said, on octombrie 24, 2009 at 8:40 am

        “legenda urbana” …

        Prietene, ai “rezolvat” si misterul acesta.

        Esti sigur ca stii semnificatia exacta a expresiei? Cele expuse in articol sunt practici ce par blande in comparatie cu a debitat mintea umana inca din antichitate. Ai auzit de sacrificiile rituale de copii, pe care mai apoi uneori ii mancau? Dar poate crezi ca intre timp lumea a evoluat … De ororile celui de al doilea razboi mondial, cand copii erau vanati pentru a fi mancati, ai auzit?

        Dar de ritualurile sataniste moderne (in cadrul carora in plus erau mai inainte si abuzati sexual)? Interesant este ca acest tip de ritualuri incepusera sa creeze panica in randul opiniei publice insa dupa ce mass-media a inceput o campanie de linistire a populatiei, la sfarsitul anilor 90 a inceput sa se uite subiectul. Aceasta deoarece nume grele din presa, politica, economie, au fost acuzati pe vremea aceea ca sunt implicati in aceste macabre practici.

        Ca atare, iti pare neverosibil sa fie folositi avortoni in industria cosmetica, in clinici de “intinerire” sau uneori chiar sa-i manance?

        Desigur, tu daca te informezi din texte precum cel din link-ul pe care l-ai indicat, nu vei avea niciodata o minima cultura generala …

        Apreciază

      • adormitu said, on octombrie 24, 2009 at 10:14 am

        @saccsiv: Imi pare rau domnule, dar faceti greseli mari. Trageti un ochi peste aceasta pagina de pe wikipedia.

        Cine e Zhu Yu? Creatorul pozelor postate de dumneavoastra.

        Apreciază

      • saccsiv said, on octombrie 24, 2009 at 10:28 am

        Articolul meu este un cumul de mai multe articole. Daca tu crezi ca toate, inclusiv cele ce am scris in comentariul de mai sus, se invart in jurul operei unui “artist”, ramai adormit in continuare si nu ma mai deranja. Ai blog, scrie ce vrei acolo.

        Apreciază

  9. misu1987 said, on octombrie 23, 2009 at 7:59 pm

    Stirea este mai veche. Eu am citit-o acum un an sau doi pe arhiva-ortodoxa.

    Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 23, 2009 at 8:03 pm

      Daca citesti textul, poti observa ca nu-i o stire, ci sunt mai multe. Unele mai vechi de 1-2 ani.

      Apreciază

  10. lehamitea said, on octombrie 23, 2009 at 8:32 pm

    Fascinant. Acum un an-doi am vazut un horror al unui cunoscut regizor chinez sau coreean, parca se numea „Dumplings” sau „The dumplings” cu o asistenta de 64 de ani care arata de 30 si se hranea cu supica facuta cu coltunasi umpluti cu carne de fetus. Unul dintre cele mai bune filme din genul horror pe care le-am vazut, totusi nu aveam nici o idee ca e real.

    Apreciază

  11. ovidiu said, on octombrie 23, 2009 at 9:18 pm

    @ sacciv
    Iti recomand sa postezi daca poti un film documentar care se numeste „Revelatiile unei mari preotese” bine ar fi sa fie mai ales tradus. In acest documentar este vorba familia regala a Marii Britanii inpreuna cu mai multi nemernici care conduce aceasta planeta se spune ca ar consuma si ei „DELICATESE” de acest gen .

    Apreciază

    • marilena said, on octombrie 24, 2009 at 9:35 am

      in acel documentar este vorba, mai exact, de originea nepamanteana a celor ce conduc lumea, este propaganda new-age pura, insa una atat de penibil facuta, atat de schizofrena, atat de jalnica incat nu inteleg cum unii pot crede ce aud acolo si o pot chiar recomanda.
      Intr-o lume care s-a cam prins de cine suntem condusi, ce ganduri si proiecte au cu noi, filmul acesta vine sa ne inoculeze subtil ideea ca cei ce ne sug sangele au o scuza pentru comportamentul lor- sunt arieni si nobili, de origine extraterestra, nepamanteana, suprafireasca…
      Filmul asta este mai abject decat propaganda oricarui guru de pana acum si infiorator de … JALNIC…..

      @valentin, din fericire pentru cei nevinovati, traducerea nu este acolo unde spui tu !

      Apreciază

      • valentin said, on octombrie 24, 2009 at 9:58 am

        marilena am vazut si eu documentarul cu tot cu traducere(am postat gresit linkul).
        linkul corect cu traducere este aici doar partea I

        mie filmul (personajul) mi s-a parut real. nu stiu daca este new-age aici, ci doar satanism. si cei care cred gresit despre orginile lor si actele pe care le savarsesc.

        incearca sa-ti imaginezi ce notiuni poate sa aiba acel personaj care face marturisiri, cand el a fost crescut cu aceste elemente.

        admit insa ca pot sa-l fi inteles gresit.

        Apreciază

  12. valentin said, on octombrie 24, 2009 at 7:13 am

    ovidiu filmul de care zici cu tot cu traducere este aici:

    Apreciat de 1 persoană

  13. Andreea Bulgaru said, on octombrie 24, 2009 at 10:09 am

    am vomitat cand am citit articolul…monstruos! oribil!

    Apreciat de 1 persoană

  14. marilena said, on octombrie 24, 2009 at 11:01 am

    @Valentin, ai dreptate, nu este new-age, ci satanism pur, iar maniera in care este prezentat poate face mult rau. Ma bucur ca tu ai inteles filmul, unii insa nu au discernamantul acesta si pot dobandi credinta in ceva extrem de daunator.
    Adu-ti aminte de ceea ce spunea Daniel acum cateva zile pe blog : “sunt oameni si pe alte planete…. acestia cer de la Tatal Ceresc sa se intrupeze pe pamant pentru a evolua duhovniceste mai mult, pe un plan superior, dar nu li se permite asa de usor. insa, doar oamenii de pe pamant au doar privilegiul de a deveni copiii lui Dumnezeu pentru ca aici S-a intrupat Mantuitorul Hristos. tre sa se stie ca oamenii de pe pamant apartin Inimii lui Dumnezeu (in Iconomia Divina) de aceea Dumnezeu ii iubeste extrem de mult, de aceea Satana este atat de invidios. de exemplu, un om devenit copil al lui Dumnezeu, poate primi insarcinarea sa conduca un sistem solar etc. intelegeti ca acest om a trecut prin 7 iaduri si a fost superincercat de Domnul pana a fost curatat ultimul strop de mandrie din el. toate acestea nu trebuie sa va mire si va spun sunt revelate de Domnul nostru Iisus Hristos”.
    Eu cred ca afirmatiile astea i se trag de la astfel de filme si carti, de la von Daniken combinat cu Rudolf Steiner si documentarele lui lui David Icke.

    Apreciază

    • valentin said, on octombrie 24, 2009 at 11:50 am

      cunosc reteta „cateva parti adevar si restul minciuni” cu care incearca sa te ademeneasca unii.
      am intalnit pentru putin timp un mason in viata mea, si-mi amintesc niste chestii pe care mi le zicea de genu: „uite ce spune cutare despre tine”, prin care incearca sa ma convinga de niste lucruri. mai erau si niste faze in care se uita in ochii mei fix pentru a ma intimida.

      Apreciază

  15. adormitu said, on octombrie 24, 2009 at 11:08 am

    @saccsiv:
    Articolul nu e in intregime bazat pe acele poze… dar, doar acele imagini socheaza din intregul articol, restul e praf in ochi.

    Cat despre cele spuse de dumneata intr-un comentariu anterior:

    Ai auzit de sacrificiile rituale de copii, pe care mai apoi uneori ii mancau? Dar poate crezi ca intre timp lumea a evoluat … De ororile celui de al doilea razboi mondial, cand copii erau vanati pentru a fi mancati, ai auzit?

    In adolescenta eram pasionat de ocultism, si din lucrurile citite n-am dat niciodata de astfel de ritualuri; doar din asa zise „destainuri” de pe siteuri religioase. Nici in cartile „sataniste” nu am gasit astfel de ritualuri. In acel moment iti pui intrebarea daca aceste lucruri chiar exista or sunt ele povestite cu scopul de a ghida omul catre religie?

    Cat despre copii mancati in cel de-al doilea razboi mondial, am nevoie de o sursa a informatiei. Anume?

    Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 24, 2009 at 11:13 am

      N-am timp de tine. Cauta pe net, intreaba istorici, umbla prin biblioteci.

      Apreciază

      • adormitu said, on octombrie 24, 2009 at 11:41 am

        Trebuia sa zici asa inainte de a arunca pe-aici cu tot felul de aluzii la care nu oferi o baza solida.

        Si da, am cautat pe net inainte sa postez comentul si nici o astfel de informatie nu a fost gasita; ceea ce ma face sa cred din nou ca sunt doar niste povesti de speriat copii.

        Iar daca aceste lucruri chiar s-ar fi petrecut am fi informati in aceasi masura precum suntem informati de holocaust.

        Oricum aceste acte de canibalism sunt infantile comparativ cu „lucrarile” inchizitiei.

        Si aici ma opresc a mai comenta pe blogul acesta, aroganta de care dati dovada e batatoare la cer, asfalt si apa.

        Apreciază

  16. Maria said, on octombrie 24, 2009 at 12:18 pm

    Tampiti !

    Apreciază

  17. kosk said, on octombrie 24, 2009 at 1:57 pm

    pentru @ adormitu, lasa tu răşinile si pune mana de citeste de exemplu–Cartea Blocadei–acolo explica martori oculari, ce si cum in razboiul 2 mondial ori daca nu du-te de te joaca interactiv..of course.

    Apreciază

  18. daniel said, on octombrie 24, 2009 at 3:47 pm

    @marilena,

    niciodata nu mi-am imaginat ca ce am spus se va crede cine stie ce despre mine.
    nu am citit pe Rudolh Steiner sau filme von Daniken si documentarele sau cartile lui David Icke. nici nu ma intereseaza, pentru ca stiu care este rostul omului pe pamant.
    ma feresc de toate explicatiile stiintifice.

    canibalismul acesta cu puisori de om este expresia adevarata a Iadului.
    eu ma gandesc la Sfintii care erau desavarsiti inca de aici de pe pamant, expresia Raiului.
    iata de ce caut sa raman linistit, rabdator si sa pun inima la rugaciune.

    imi cer iertare publica pentru ca am spus cateva lucruri care au produs sminteala.

    cu dragoste

    Apreciază

    • marilena said, on octombrie 26, 2009 at 7:26 pm

      @Daniel, departe de mine dorinta de a te rani ! doar ca ceea ce am citat din ceea ce tu ai afirmat nefiind in duhul ortodoxiei ci mai mult idei pe care le-am gasit in carti precum „ezoterismul crestin” sau „ierarhiile spirituale si reflectarea lor in lumea fizica” sau altele in gen, mi-am imaginat ca aceste idei ti-au venit dintr-o lectura bogata insa neselectiva. te rog sa ma ierti…te rog sa ramai linistit, Dumnezeu sa-ti dea si mai multa rabdare iar cand pui inima la rugaciune gandeste-te si la mine.
      cu aceeasi dragoste

      Apreciază

  19. ovidiu said, on octombrie 24, 2009 at 10:49 pm

    @ Valentin
    Filmul totusi nu este tradus. Daca ai un alt link unde are traducere ,te rog sa-l mai dai o data.

    Apreciază

  20. aletzsa said, on octombrie 25, 2009 at 11:04 am

    ce fac oamenii pt frumusete si tinerete…si sunt goi pe dinauntru

    Apreciază

  21. ovidiu said, on octombrie 25, 2009 at 11:36 am

    Valentin,te rog da-mi si partea a 2 a tradusa.Multumesc mult.

    Apreciază

    • valentin said, on octombrie 25, 2009 at 4:49 pm

      n-am facut decat sa caut documentarul pe youtube, acum ca idee oricate parti ar avea documentarul eu cred ca s-a inteles ideea din primul.
      in afara de satanismul practicat la nivel inalt, controlul mintii . nu cred ca mai spune si altceva.

      Apreciază

  22. damaris said, on noiembrie 13, 2009 at 4:32 pm

    gretosssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!
    nu as manca asa ceva nici sa ma platesti,desi fac parte din grupa delicateselor
    scarbossss!!!!!!!!!!!!!

    Apreciază

  23. Hate said, on februarie 10, 2010 at 8:09 am

    Frate, cum poti sa-i faci asta propriului copil. Thm , pe mine m-au socat imaginile . Si cum poti manca asa ceva pe 4000 de dolari ?:-&;-&:-&. Sa le fie rusine.>:P

    Apreciază

  24. […] “Exista o intreaga industrie ce foloseste fetusi umani, de la delicatese culinare si pana la c… […]

    Apreciază

  25. […] “Exista o intreaga industrie ce foloseste fetusi umani, de la delicatese culinare si pana la c… […]

    Apreciază

  26. DeSeKapa said, on iunie 8, 2010 at 8:23 pm

    Un link pentru completarea articolului !

    Apreciază

  27. Talpa Tarii said, on iulie 26, 2015 at 12:02 pm

    Zeul Modei

    Chiar de mulţi nu au habar
    Zeul Modei are altar,
    Iar acolo mulţi jertfesc
    Portul cel necreştinesc.

    Moda cea spurcat diformă
    Este la mulţi uniformă,
    Nu ne mai îmbrăcăm curat
    Ci mulat şi desfrânat.

    Pantalonii la femei
    Sunt culmea aberaţiei,
    Obrajii raşi la bărbaţi
    E semn că-s descreştinaţi.

    Dumnezeu e prigonit
    De modă-i înlocuit,
    Haine, maşini, telefoane
    Ifose, tonuri şi toane.

    Desfrânarea-i la tot pasul
    Bârfirea şi cu taifasul,
    Bărbaţii au devenit
    Maşini de mult trăncănit.

    La TV pe canapele
    Bărbaţii conduc bârfele,
    Pe post de prezentatoare
    Trândăvesc nevoie mare.

    Taca-taca, iaca-iaca
    Nu mai schimbă deloc placa,
    Ei sunt noile femei
    Vorbesc de modă-cercei.

    Ce de haine sunt acum
    Nu mai poţi merge pe drum,
    Căci privirea ţi-o atacă
    Cei ce mai mult se dezbracă.

    Zeul modei în cosmetice
    E semnul celor bezmetice,
    Embrioni – prunci avortaţi
    În cosmetice-s băgaţi.

    Astfel dracul iute poate
    Să îşi bată joc de toate,
    Şi-ale lor chipuri curate
    Pruncii avortaţi să-i poarte.

    Iată ce împodobire
    Şi ce absurdă orbire,
    Dracul i-a schimonosit
    I-a vopsit, spray-at, ciuntit.

    Vorbim de omul modern
    Povăţuit de infern,
    Tinerii sunt mulţi pe blog-uri
    Prin cluburi cu alcool şi droguri.

    Omul nu mai trăieşte real
    Ci în vis, în ireal,
    Stă cu capul sus în nori
    Viaţa sa e doar erori.

    Creştinismul luat prin Har
    Îl îneacă în pahar,
    Liniştea cea sufletească
    E muzica păgânească.

    Rock-uri, dark-uri şi metale
    Fac din oameni animale,
    Urlă, grohăie, guiţă
    Se maimuţăresc, sughiţă.

    Zeul modei îi struneşte
    Şi pe oameni îi orbeşte,
    Ce văd toţi pe internet
    Fac şi ei complet-complet.

    Nişte minţi „iluminate”
    Vor ca sufletele toate,
    Să fie manipulate
    Cu iluzii nenumărate.

    Greu mi-a fost să reuşesc
    Să mă rup, şi dezrobesc,
    Am plâns însă lui Dumnezeu
    M-a izbăvit EL, nu eu.

    Zi-i de vrei, Psalmul 50
    Şi de greu tu ai să treci
    Azi, şi mâine, şi pe veci.

    Amin†

    Apreciază

  28. octavpelin said, on martie 20, 2018 at 11:06 am

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.