SACCSIV – blog ortodox

Articolul zilei (14.10.2009): „Creştinismul” inexistent al lui HITLER

Posted in CRESTINISM, Hitler, NATIONAL SOCIALISMUL, NAZISM by saccsiv on octombrie 14, 2009

   Reiau integral articolul „Creştinismul” inexistent al lui Hitler:

   Unii microbişti ai „noului ateism” de pe la noi (care-si zic cu tupeu „raţionali” cu toate că-s sarmanii nu numai departe de raţionalitate, ci şi ultra-needucaţi) trâmbiţează sloganul cu aşa-zisul „creştinism al lui Hitler”.

   Un imn de marş al tineretului nazist (cf. Richard Grunberger, A Social History of the Third Reich, Penguin, 1991) care suna „Noi nu urmăm pe Hristos, ci pe Horst Wessel, La o parte cu tămâia şi apa sfinţită, Biserica poate merge sa se spânzure, noua nu ne pasă, Zvastica aduce mântuire pe Pământ” are o rezonanţă similară cu urletele incorente ale junilor „umanisti seculari” şi activiştilor atei de pe la noi.

   Pasajul este citat in articolul „Hitler and Christianity” de Edward Bartlett-Jones, Bede Library – unde se demonstrează dincolo de orice îndoială rezonabilă că Hitler nu a fost creştin în nici o etapă a vieţii sale. In schimb se pot aduce argumente raţionale solide ce sustin ipoteza ca Darwinismul a jucat un rol fundamental in fundamentarea criminalei ideologii naziste (From Darwin to Hitler: Evolutionary Ethics, Eugenics, and Racism in Germany by Richard Weikart, Palgrave Macmillan, New York).

   Cititi va rog cu foarte mare atentie si:

NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante

   Am trecut acest material la categoria Articolul zilei, deoarece, din nefericire, nu doar ca anti-crestinii vorbesc de „crestinismul” lui Hitler, ci si pentru ca multi dintre cei nemultumiti de SISTEM inclina sa considere national-socialismul o solutie pentru rezolvarea chestiunii camatarilor planetari si a masoneriei … Aceasta din cauza neinformarii. Ce trebuie sa mai stie acestia este ca revolutia nazista a fost finantata chiar de catre … ELITE: 

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

   Unul dintre cei mai activi luptatori impotriva Federal Reserve a fost politicianul republican Louis Thomas McFadden (1876-1936). Iata o mostra din discursul sau anti ELITE din perioada trimfului nazist din Germania:

   “Dupa primul razboi mondial Germania a cazut in mainile bancherilor internationali care acum o conduc si o aprovizioneaza dar o si imobilizeaza. I-au cumparat industria, i-au luat resursele, ii controleaza industria si utilitatile publice.

   Bancherii internationali subventioneaza actualul guvern al Germaniei si de asemenea aprovizioneaza fiecare dolar din banii pe care Adolf Hitler i-a folosit in campania sa risipitoare. Prin intermediul Federal Reserve Board peste 30 de miliarde dolari din banii americanilor au fost pompati spre Germania. Cu totii ati auzit de cheltuielile ce au loc in Germania: locuinte moderniste, marele ei planetarium, salile ei de gimnastica, bazinele de inot, autostrazile ei, fabricile ei perfecte. Toate acestea au fost facute cu banii nostrii. Toate acestea au fost daruite Germaniei prin intermediul Federal Reserve Board.

   Federal Reserve Board a pompat atat de multe miliarde de dolari spre Germania, incat nici nu indraznesc sa spuna suma totala.”

   Tot el acuza bancherii de pe Wall Street ca au subventionat revolutia bolsevica prin intermediul Federal Reserve Board si ca au cauzat deliberat Marea Depresie. A platit insa pentru lupta sa. Odata s-a tras asupra lui iar mai apoi a fost otravit:

„The Money Masters” – un excelent documentar despre modul in care ROTHSCHILD si locotenentii lor stapanesc sistemul financiar-bancar mondial

   Spatiul germanic a fost folosit si ca sinistru laborator pentru punerea in practica a unor concepte (precum eugenia), pe care nu nazistii le-au inventat …

EUGENIE: instrumentul prin care ELITELE doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi

   Sau ca experiment al viitoarei societati de tip Big Brother:

BIG BROTHER, CIPURI, IMPLANTURI, 666, SEMNUL FIAREI: faza finala a experimentului inceput de colaborarea IBM-nazism, coordonarea masoneriei 

   Presedintele Woodrow Wilson, chiar daca ascultator, a spus totusi ceva remarcabil (cand s-a trezit si a regretat rolul de marioneta in mana unor ELITE prea ticaloase):

    “Unii dintre cei mai mari oameni din Statele Unite, din domeniul comertului si productiei, se tem de ceva. Ei stiu ca undeva exista o putere atât de organizata, atât de subtila, atât de atenta, atât de completa, de perseverenta încât nu au curajul sa o vorbeasca de rau sau sa o condamne, decât în soapta.“

   PAPUSARII au creat crize si razboaie si au finantat mereu ambele tabere. Se spune ca iluminatii doreau trei razboaie mondiale pentru asezarea lucrurilor pe fagasul dorit de ei. Albert Pike a si confirmat-o.

    Primul razboi a fost declansat pentru destramarea marilor imperii suspecte ca fiind neloiale noii forte, pentru capitalizarea PAPUSARILOR, pentru pregatirea celui de al doilea si pentru primul pas spre GUVERNUL MONDIAL, anume Liga natiunilor (1919).

   Al doilea razboi a pornit in jurul chestiunii evreiesti, ELITELE folosind, dupa terminarea lui, etnia precum un zid protector, un formidabil sistem datorita caruia nu poti zice ceva de ei caci se declanseaza automat reactii de combatere a “anti semitismului“. Sa ne amintim si de dr. Nahum Goldman, (1894-1982), presedinte al World Zionist Organization, ce avertiza in 1958 la World Jewish Conference in Geneva:

   „Un declin al puternicului curent anti-semitism sincer , ar putea constiutui un nou pericol pentru supravietuirea evreiasca . Disparitia anti-semitismului va avea efecte foarte negative asupra activitatii noastre

   Apoi pentru formarea ONU (1945) si toate organismele financiare mondiale din ce in ce mai centralizate: BANCA MONDIALA (1945), FMI (1944), CONSILIUL MONDIAL AL BISERICILOR si Uniunea Europeana.          

   De asemenea, prin minciuni repetate, au indoctrinat masele ca nazistii au fost crestini si prin urmare, cei ce actualmente propovaduiesc Cuvantul dar si avertizeaza asupra raului pe care ELITELE il aduc acestei planete, sunt rapid etichetati a fi extremisti, la un singur pas de criminalii nazisti. In acelasi timp, multi nemultumiti de SISTEM cad in plasa de a considera national-socialismul (sau doar unele din teoriile sale) a fi solutia de rezolvare a multor probleme.

   Al treilea va fi si cel mai cumplit, fiind legat si petrecandu-se simultan cu crizele financiare, alimentare, marile miscari de strada. El va fi necesar pentru oferirea “solutiei“: GUVERN MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE de STANGA.

   Am scris acest articol pentru a reaminti ca revolutiile sunt false solutii create chiar de catre ELITE. Cititi va rog cu atentie amplele materiale pe care le gasiti la hiperlink-uri. Veti intelege ca multe din cele petrecute la inceputul secolului trecut se repeta la indigo acum:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

46 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on octombrie 14, 2009 at 4:00 am

    Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. daniel said, on octombrie 14, 2009 at 6:54 am

    dragi prieteni,

    mai mult rau decat a facut darwinismul au facut teoriile lui Freud.
    ah, ce durere groaznica.

    Apreciază

  3. daniel said, on octombrie 14, 2009 at 7:29 am

    pun si aici comentariul meu de articolul Verichip …
    si atat pentru astazi pe acest site sau blog

    draga ioan dan,

    dragi frati,

    cine se incredinteaza zi de zi, clipa de clipa Domnului nostru Iisus Hristos este foarte harnic, plin de viata, de energie, de entuziasm de fericire si este mereu senin.
    este ca un vultur care pluteste peste prapastiile clocotite si inspaimantatoare.
    nu va faceti planuri cum sa scapati caci procedand asa nu apartineti lui Dumnezeu care vede si prevede totul.
    v-am spus ca logica omeneasca nu are nici o importanta.
    stiinta omenesca este complet straina de Dumnezeu.
    nu va alarmati ca se prabuseste un avion, se scufunda un vapor, de accidente cumplite de inundatii sau cutremure. (nu vorbesc despre inselarile facute de ELITE).
    toate ser intampla din dispozitia p[recisa a lui Dumnezeu si oricat de catastrofale sunt permise este numai si mnuamai pentru cel mai mare bine al sufletelor.
    daca Dumenzeu permite este numai pentru cel mai mare bine al sufletelor.
    dragi copii,

    Iisus bate la usa inimilor voastre chiar acum. acum vrea sa auda Da-ul vostru care Ii bucura Inima Sa prea mult ofensata si ranita de atatea si atatea pacate.
    El acorda, datorita implorarilor Maicii Domnului, unite cu cele ale sufletelor evlavioase, mult Har necesar pentru convertire, pentru perseverenta si pentru toti oamenii de pe pamant.
    Indurarea Lui este nesfarsita dar de ea se vor bucura cei care si-au dorit-O din toata inima.
    va repet: cei trufasi singuri isi pregatesc sa dea piept cu Dreptatea Perfecta care nu are nici un pic de indurare.

    cel intelep faca un singur lucru: isi incredinteaza totul in Mana Sigura si Ferma a Domnului nostru Iisus Hristos.
    nu cautati scaparea decat in Adapostul minunat, in Prietenul Credincios.
    vedeti valurile furioase spumegand si spargandu-se de stanci?
    lasati barcuta sufletului vostru sa fie condusa de Carmaciul care va duce la liman linistit, insa, numai si numai dupa Logica si Timpul Sau.
    nu va ingroziti de multimea pacatelor, de inrautatirea situatiei, fiti senini in Bratele dulcelui nostru Mantuitor, Domnul nostru Iisus Hristos.
    incredintatea zilnica, clipa de clipa, nu inseamna ca devenim pasivi, ci din contra, este asumarea raspunderii ca devenim din ce in ce mai ravnitori, mai plini de energie, de pace, de echilibru interior.
    Iisus acorda extrem de mult in aceste vremuri insa niciodata nu constrange pe nimeni.
    El doreste ca omul de buna voie sa se intoarca la El.

    El va iubeste pe toti,
    Maica Domnului va iubeste pe toti,
    va iubesc

    Daniel

    Apreciază

    • cAsAndrA said, on octombrie 14, 2009 at 5:03 pm

      Trolul Daniel ne recomanda sa ne supunem Fiarei fiindca „tot nu vom scapa”.
      Va cam jucati cu scenariile apocaliptice. Cand miliardele de prosti se vor rascula inainte de a apuca voi sa-i ucideti, nu stiu ce va mai ramane din slujitorii Fiarei.
      Stati pe un butoi de pulbere. E destul O SCANTEIE.

      Apreciază

      • cAsAndrA said, on octombrie 14, 2009 at 5:14 pm

        „Dati-i inapoi, precum v-a dat si ea si, dupa faptele ei, cu masura indoita, indoit masurati-i; in paharul in care v-a turnat, turnati-i de doua ori.” (Apocalipsa 18:6)

        Apreciază

  4. Alt creştin-ortodox said, on octombrie 14, 2009 at 9:58 am

    Acum 17 ani Sfânta Cuvioasă Parascheva m-a vindecat de o boală incurabilă…

    Apreciază

  5. orwell said, on octombrie 14, 2009 at 10:32 am

    off topic: o idee care incepe sa prinda in mediile academice.

    http://www.realitatea.net/biblia-a-fost-tradusa-gresit–dumnezeu-a-creat-oamenii–dar-pamantul-exista-deja_639667.html

    Apreciază

  6. orwell said, on octombrie 14, 2009 at 10:44 am

    si un comentariu inteligent de pe forum:
    Referirea la verbul ברא bara’ că ar însemna „a separa” şi nu „a crea” este o jonglerie inteligentă până la un punct, dar nici un ebraist serios nu a acceptat şi nu va accepta o asemenea soluţie, pentru următoarele motive: 1. verbul ברא bara’ este prezentat în toate lexicoanele şi studiile de specialitate, precum şi în diverse locuri biblice, cu sensul „a crea” (a izvodi, a face ceva nou). El provine probabil de la vechea rădăcină semitică BANAY (a construi, a avea fii), prin rotacizare şi este folosit în cărţile arhaice şi în poezie destul de frecvent: (Gn 1:1. 21, 27; 2:3.4; 5:1.2; 6:7; Ex 34:10; Nu 16:30; Dt 4:32; Ios 17:15, 18; 1S 2:29; Ps 51:12; 89:13, 48; 102:19; 104:30; 148:5; Is 4:5; 40:26; 41:20; 43:7; 45:8, 12, 18; 48:7; 54:16; Ir 31:22; Ez 21:24, 35; 23:47; 28:13, 15; Ml 2:10). 2. Există într-adevăr şi alte verbe ברא bara’ omonime, de exemplu: bara’ II (a fi gras/sănătos; a pune la îngrăşat: 1S 2:29); bara’ III (a tăia, a face loc; Ios 17:15.18; Hg 1:8), termen prezent şi în arabă şi feniciană, cu sensul de a modela prin tăiere, a sculpta. În fine, există şi un verb bara IV (variantă a lui barah I = a mânca pâine: 2S 12:17; 13:6.10; Pl 4:10; etc.). Din cele mai vechi timpuri, traducătorii nu au avut dubii cu privire la sensul verbului bara’ din Geneza 1:1, şi anume că acolo este vorba de bara’ I = a crea, ceea ce în limba română a fost tradus de regulă cu „a face” sau „a zidi”. Probabil, cercetătoarea menţionată în articol a exploatat sensul lui bara’ III = a tăia, a-şi face drum (printr-o pădure), de unde ideea de a separa. Numai că în Geneza, când se vorbeşte despre separare, se folosesc din plin alte verbe (badal, parad etc.), şi nu bara’. În Geneza 1:1, ideea de „separare” ar avea sens, la prima vedere, dar în acest caz ar fi trebuit să apară prepoziţia beyn (chiar în formă repetată: + ubeyn = între …. şi între) care se foloseşte cu verbele de separare. Prin urmare, teza cercetătoarei olandeze este năstruşnică şi poate fi acceptată doar ca o glumă.

    Apreciază

  7. chriss said, on octombrie 14, 2009 at 10:55 am

    ai dreptate saccsiv
    ti am citit spovedania facuta cu danion
    Dumnezeu sa te intareasca si sa te ocroteasca sa ti ajute sa tii drumul pe care l ai pornit

    Te asteptam cu Danion la Oradea

    Apreciază

  8. kosk said, on octombrie 14, 2009 at 11:40 am

    pai nu toti sunt atei din cei cu bloguri”umaniste” cel putin 1/3 sunt neosatanisti (daca studiezi atent blogurile lor), si restul sunt pro chip,pro vaccin si in general pro globalism..corporatisti brainwashing din scoala lui L Boia&co.

    Apreciază

  9. Florin Croitoru said, on octombrie 14, 2009 at 3:33 pm

    Cine a scris acest articol? Nu văd vreo semnătură.Şi comentariile sînt pe aceeaşi lungime de undă : Daniel face demonstraţie de religiozitate , Alt creştin ortodox a fost vindecat nu de doctor ci de ……Sfînta Paraschiva (??), alţii se lansează în argumentaţii lingvistice (ebraică)….ce mai ! adunare de credincioşi.
    Autorul acestui articol mi se pare tare superficial şi bine intrat pe noua linie de burghez modern credincios.Amestecă nepermis lucruri incompatibile de pildă pe iluminaţi cu naţional-socialiştii germani , condamnă ateismul şi darwinismul şi ar dori pedepsirea ateilor şi a celor care acceptă teoria lui Darwin.
    Personajului care a scris acest articol îi pare precis rău că vremea Inchiziţiei a trecut.

    Apreciază

  10. kosk said, on octombrie 14, 2009 at 3:41 pm

    @florin croitoru, usurel taică..daca vrei iti dau exemple de pe blogurile sus mentionate care frizeaza in cel mai bun caz patologicul.

    Apreciază

  11. un pacatos said, on octombrie 14, 2009 at 4:03 pm

    redau un fragment din cartea lui Zelea Codreanu:”Pentru legionari’ :

    „SUNTEM ÎN SOLDA HITLERIŞTILOR”

    În ultima vreme, în Germania, a învins Adolf Hitler, în luptă cu hidra iudeo-masonică din toată lumea. Poporul german, cu o extraordinară hotărâre şi unitate, se luptă şi pune la pământ puterea iudaică.
    Minciună după minciună, întrebuinţează jidovii în presa lor, căutând să zăpăcească minţile oamenilor: 1. Adolf Hitler e un zugrav, un prost, un incapabil. Cine se ia după el într-o ţară civilizată ca Germania!?
    Dar Adolf Hitler păşeşte înainte.
    2. Adolf Hitler nu va învinge pentru că se vor opune comuniştii germani.
    Dar Adolf Hitler se apropie de putere.
    3. Hitlerismul s-a rupt în două, în trei. Mari nemulţumiri în sânul partidului etc.
    Dar lui Adolf Hitler nu-i pasă.
    4. Adolf Hitler a înnebunit. A plecat în munţi etc.
    Dar Adolf Hitler e sănătos şi se apropie tot mai mult de biruinţă.
    5. Dacă va învinge, de a doua zi e revoluţie în Germania. Comunismul va izbucni în revoltă generală şi Hitler va cădea.
    Dar Hitler vine la putere şi revoluţia visată de jidani nu are loc. El merge din majorităţi în unanimităţi neîntâlnite în istorie.
    6. Toate ţările vor boicota economiceşte Germania şi hitlerismul va cădea.
    Dar Adolf Hitler păşeşte biruitor înainte.
    7. „Dictatură”, „teroare hitleristă” în toată Germania. Votul e smuls prin teroare.
    Dar poporul german merge din entuziasm în entuziasm.
    8. Hitler vine să ne ia Ardealul. Iar noi, toţi naţionaliştii români, care vrem să scăpăm de pacostea jidănească, suntem, nici mai mult nici mai puţin, „hitlerişti”, adică vrem să dăm Ardealul nemţilor.
    Noi însă răspundem: presupunem că Hitler vrea să ne facă război şi să ne ia Ardealul. Noi, românii, tocmai pentru ca să ne putem apăra Ardealul contra nemţilor, trebuie să scăpăm de jidani. Să rezolvăm şi noi problema jidovească. Să ne întărim poziţia neamului nostru stors de jidovime, supt de vlagă şi pus în imposibilitate de a se apăra. Cu jidovimea care ne otrăveşte sufleteşte şi ne suge sângele, nu vom avea nici arme, nici suflet, nici carne pe noi.
    9. În sfârşit, noi „primim bani”, suntem stipendiaţi, suntem „în solda” hitleriştilor.
    Răspundem: A. C. Cuza luptă împotriva jidanilor de la 1890, iar noi de la 1919, 1920, 1921, 1922, când nici nu auzisem de Adolf Hitler. Şerpi veninoşi!”

    Ce sa inteleg eu de aici? Ca Z.Codreanu era un admirator la acea vreme a lui Hitler?

    sau alt fragment….

    „Existau în Germania mai multe organizaţii politice şi doctrinare antisemite, cu multe foi, cu manifeste, cu insigne, toate însă şubrede. Studenţimea de la Berlin şi cea de le Jena era împărţită în societăţi şi număra foarte puţini antisemiţi. Masa studenţească cunoştea vag problema. De o acţiune studenţească antisemită sau măcar de o orientare doctrinară similară celei de la Iaşi nu putea fi vorba. Am avut multe discuţii cu studenţii de la Berlin, în 1922, care desigur astăzi sunt hitlerişti şi mă mândresc să le fi fost eu profesorul în antisemitism, ducându-le acolo din adevărurile învăţate la Iaşi.

    De Adolf Hitler am auzit pentru prima dată pe la mijlocul lunii octombrie 1922. Mă dusesem în Nord-Berlin, la un muncitor care fabrica „zvastici” şi cu care legasem bune relaţiuni. Numele său era Strumpf şi locuia în Salzwedeler Strasse 3. Acesta mi-a spus: „se aude de o mişcare antisemită pornită la München de un tânăr pictor de 36 de ani, Hitler. Mi se pare că acesta este acela pe care îl aşteptăm noi, germanii”. Viziunea acestui muncitor s-a împlinit. Eu am rămas cu admiraţie pentru puterea lui de intuiţie datorită căreia el a putut desprinde cu antenele sufletului lui din zeci de oameni şi fără să-l cunoască, cu zece ani înainte, pe acela care va birui în 1932, unind sub o singură mare comandă întreg poporul german.”

    aici Codreanu il numeste pe Hitler „biruitor”.

    Sa nu fie cu suparare dar asemanarile intre doctrina hitlerista si cea legionara sunt foarte mari.Ambele au tunat si fulgerat impotriva:masoneriei,judaismului,avand ca fundament principal invataturile crestine.

    Apreciază

  12. daniel said, on octombrie 14, 2009 at 5:45 pm

    @ Florin Croitoru

    domnul saccsiv ne-a aratat pe acest blog cum arata lumea cea care vrea sa fie si nu este pana cand va fi ceea ce este.
    eu sunt un inselator viclean care amagesc cu nerusinare.
    nu am spus decat ce trebuie sa faca omul intelept, care, nu trebuie sa mai zaboveasca in aceste timpuri grave si atat de semnificative.
    ceilalti prieteni au aratat ca ceea ce este ni se spune ca nu este si ceea ce nu este vom fi obligati sa luam ca este.
    duopa cum vezi, toate toate sunt la locul lor si sunt in ordine.
    deci nu mai trebuie nici o semnatura.

    Apreciază

  13. kosk said, on octombrie 14, 2009 at 8:02 pm

    @cAsAndrA, daca mai postezi, vrei sa fi mai explicita, sau atata poti?.lol

    Apreciază

    • cAsAndrA said, on octombrie 15, 2009 at 2:57 pm

      Dovezile le gasesti in comentariile mele la articolul Profetie?-Un-staret-rus:Al-treilea-razboi-mondial-etc. pe acest blog si la „Razbointrucuvant” articolul Daca-exista-controverse-in-Ortodoxie-unde-este-ultimul-cuvant.

      Apreciază

  14. kosk said, on octombrie 14, 2009 at 9:45 pm

    subiect prea delicat pentru a fi expediat in cateva fraze.in istorie au fost multe exemple de lupta fara speranta de victorie, şuanii din Franta, cazacii albi din Rusia, rezistenta anticomunista din Ro etc, numai Dumnezeu stie prin ce se poate primi mucenicia in vremurile din urma. Sfanta Scriptura in ultimul capitol nu inclina balanta definitiv spre nici o varianta. Domnul nostru in Mila Sa va hotari pentru fiecare.

    Apreciază

  15. Florin Croitoru said, on octombrie 15, 2009 at 5:10 am

    daniele, orice articol trebuie publicat cu semnătură.
    Eu nu semnez aici cu pseudonim; Florin Croitoru este numele meu. Am pretenţia ca un autor să sămneze ca să fie băgat în seamă. Autorul nostru e şi puţin agramat; pune aiurea ghilimelele. Cuvînvtul creştinism pus între ghilimele în titlu înseamnă exact invers anume că nu e vorba de creştinism. Astfel înţelesul titlului este unul absurd.
    Afară de asta autorul face un ghiveci de diverse lucruri . Nu se poate concentra pe subiect care este necreştinismul lui Hitler.
    KOSK, nu mă lua pe mine cu „taică”. Am 60 de ani.Mai bine fii atnt cum scrii că scrii cu greşeli şi discută pe subiect.
    Părerea mea este că acest articol nesemnat este scris aiurea.Autorul nu ştie să se exprime (vezi titlul) şi divaghează mult prea mult.

    Apreciază

  16. kosk said, on octombrie 15, 2009 at 6:54 am

    @florin croitoru/citez „mai bine fi atnt”..vezi de barna ta, inainte sa dai lectii..si inca ceva:din cei cu bloguri atheiste majoritatea sunt anonimi , du-te si fa pe moralistul si pe acolo, pentru”echidistanta”.

    Apreciază

  17. Florin Croitoru said, on octombrie 15, 2009 at 10:18 am

    ce, mă, eşti niervos cu niervii că nu ştii să scrii corect? Eu ţi-am arătat greşeli de scris iar tu îmi arăţi greşeli de tastare spunînd că acestea ar fi încă mai grave decît ale tale. După ce eşti mic mai eşti şi obraznic.
    Şi ce dacă sînt anonimi cei cu bloguri ateiste (de cînd dracu se scrie…”atheiste” ?). Nu e nimic nelalocullui. Într-o ţară în care bigoţii au mînă liberă e chiar ceva foarte normal.
    Vezi în Dex ce e aia echidistanţă, că l-ai pus greşit aici.Agramatule.
    Eu de obicei nici nu stau de vorbă cu bigoţi proşti şi obraznici , reminiscenţe din evul mediu. Dă-te cu curul de pămînt de draci că există ateii care nu dau doi bani pe voi indiferent în ce poziţii suspuse vă cocoţaţi şi de acolo guiţaţi imbecilităţi de prin terfelogul jidovesc.

    Apreciază

    • Alexandru said, on octombrie 30, 2009 at 10:01 am

      Stimate Domnule Florin Croitoru, am impresia certa ca facut o confuzie intre acest blog si cel al „Adevarului” sau „9am”. Va rog sa incetati.
      Dumnezeu sa ne miluiasca!

      Apreciază

  18. Florin Croitoru said, on octombrie 15, 2009 at 10:35 am

    UN PĂCĂTOS,
    e foarte clar că doctrina naţional-socialistă a lui Hitler şi cea legionară a lui Corneliu Zelea Codreanu au numeroase puncte comune.Nu văd cine s-ar supăra pentru asta ? Ambii au observat că evreii sînt elemente destabilizatoare şi profitoare. Au observat asta milioane de oameni. Dar Codreanu nu a observat că Hitler îi poate deveni duşman. El a fost ucis în 1938 cu acordul lui Hitler. Tot Hitler a fost de acord să fie ucişi numeroşi alţi legionari şi mareşalul Antonescu să preia puterea de stat în România.
    Ştiu că doctrina naţional-socialistă a lui Hitler nu avea ca fundament învăţăturile creştine.

    Apreciază

  19. kosk said, on octombrie 15, 2009 at 10:36 am

    @florin croitoru, te lasa nervii tataie?..numai ateii au voie cu pseudonime, bă comsomol?..daca incepi cu insultele, iti mai dau..citez „cuvinvtul”..dă-te cu capul de ecran ANALFABET cu ifose si go f*ck yourself moron ca m-am saturat de imbecili aroganti. Scuze admin, dar indivizi de teapa ăstuia, merita o lectie

    Apreciază

  20. fane said, on octombrie 19, 2009 at 6:06 am

    @cAsAndrA ,

    fii mai concreta : ce vrei sa spui cu kabala ? Ori ma confunzi , ori ai aruncat undita . In orice caz as vrea sa schimbam mai multe informatii , in particular . Poate saccsiv ne ajuta cu un schimb de adrese de mail .

    Apreciază

    • cAsAndrA said, on octombrie 19, 2009 at 5:07 pm

      Nu esti tu cel care m-a atacat pe „razbointrucuvant”, demonstrand cunostinte de cabalistica ?

      Apreciază

      • fane said, on octombrie 20, 2009 at 9:37 am

        Da , eu sunt . care sunt cunostintele de cabalistica ( mi se face greata numai cand scriu asta ) la care te referi ?

        Apreciază

  21. cAsAndrA said, on octombrie 20, 2009 at 6:27 pm

    @ fane
    Ti-am raspuns acolo.

    Apreciază

    • cAsAndrA said, on octombrie 20, 2009 at 6:29 pm

      @ fane
      De ce crezi ca haiducia nu e buna ?

      Apreciază

      • fane said, on octombrie 21, 2009 at 7:42 am

        am fost cat se poate de clar , aproape in toate comentariile , atat la saccsiv cat si la razbointrucuvant . Si nu este parere personala , este ceea ce spune Mantuitorul Iisus Hristos .
        Pentru cel ce se lupta pentru viata asta , cu alte cuvinte pentru supravietuire , haiducia , lupta cu sistemul poate fi o solutie dar la fel de bine poate fi sa te complaci in sistem : si intr-un caz si in celalalt supravietuiesti . Treci insa de partea haiduciei din mandrie , din orgoliu ranit , pentru ca te opui , spre exemplu , instaurarii bigbrother-ului . Nu vrei bigbrother pentru ca-ti atinge intimitatea , pentru ca se urmareste prin asta controlul absolut al oamenilor . De cine te feresti ? De oameni , pentru ca de Dumnezeu oricum nu te poti ascunde , asta este evident . De control iti este teama ? Nu trebuie sa-ti faci probleme pentru ca gandul tau este la Dumnezeu , daca El iti este nadejdea cu adevarat , nu te va putea controla nici sistemul , nici diavolul . Incercand sa lupti cu sistemul inseamna sa te cam bazezi pe propriile forte , sa-ti spui speranta in oameni , in unitate , dispare abandonul in bratele Domnului , apar grijile pentru ziua de maine si de mai departe , incep calculele . Ori noi trebuie sa spunem in fiecare zi : Tie Doamne iti las toate grijile mele , la picioarele Tale lepad toata nelinistea mea , Tie ma inchin , Tu esti nadejdea mea , Tine-ma Doamne in dragostea Ta , faca-se voia Ta cu mine tot timpul .
        Adu-ti aminte ca Bunul Mantuitor I-a spus lui Petru ca cine scoate sabia , de sabie va pieri . Adu-ti aminte ca Iisus spune ca daca-ti cere cineva haina , dai si camasa , daca-ti trage cineva o palma , intoarce si celalalt obraz si rabda nu una , ci toate cate ti le face acela si mai mult decat atat , in timpul asta , tu , roaga-te sa nu i se socoteasca si sa i se ierte aceluia cele ce-ti face . Daca Cel care ne-a promis cununa cea nepieritoare a vietuirii alaturi de El ar fi vrut ca noi sa luptam cu sistemul crezi ca nu ne-ar fi spus-o ?
        Hai sa nu confundam lupta cu sistemul , cu lupta cu stapiniile acestei lumi . Sistemul imi poate lua viata dar nu va putea sa-mi ia sufletul pentru ca sufletul meu nu este al meu ci l-am predat Mantuitorului , I L-am inchinat lui . Vezi , avem tendinta sa spunem ” sufletul meu” dar niciodata sufletul nu este al nostru , el este arvunit fie la dreapta fie la stanga , fie lui Dumnezeu , fie lui satana . Singura opozitie pe care o incurajeaza fatis si repetat Fiul Lui Dumnezeu este impotriva stapiniilor acestei lumi iar daca ne referim la Apocalipsa la opozitia impotriva insemnarii cu semnul satanei . Nici in acest caz nu este lupta antisistem , nu este lupta , este rezistenta , esenta muceniciei . Stefan , primul mucenic care a murit pentru credinta ortodoxa in Iisus Hristos a fost un luptator ? Eu stiu ca a indurat durerea pricinuita de aruncarea pietrelor pana si-a dat duhul si il implora pe Tatal ceresc sa nu le socoteasca lor greseala asta pentru ca el stia ca nu oamenii sunt de vina ci sarpele cel nesabuit care a sadit raul in sufletele oamenilor . Ma mai pot lupta cu vreun semen de al meu daca stiu asta ? In nici un caz , chiar daca sistemul este aparat tot de semenii mei , nu ei sunt vinovati ci tot sarpele . In fiecare zi , in fiecare clipa , de fapt , trecem prin filtrul mintii noastre faptele celor din jurul nostru si spunem ” iata ce a mai facut si asta ” . Totul in jurul nostru ne incurajeaza , daca nu sa judecam fapta lui , macar sa o constatam . Dar putem doar sa o constatam ? Nu , ci mergem mai departe , cu toate ca stim ca nu avem dreptul , si-i catalogam fapta : buna sau rea . Deja l-am judecat cu asta . Cine imi da dreptul ? Sau mai bine zis , Iti da dreptul Dumnezeu sa faci asta ? El a interzis clar sa ne judecam aproapele tocmai pentru ca vrea sa ne tina in iubire nu in discordie . Poti sa te opui de fiecare data ? Da , daca Il rogi pe Tatal sa te ajute , daca incerci singur vei esua .
        Deci , nimic , dar absolut nimic nu poti face singur . De aceea am spus cu alte prilejuri ca nu exista cale de mijloc : esti fie al lui Dumnezeu , fie al lui mamona . Haideti sa fim ai lui Dumnezeu si El ne va invata ce este mai bine sa facem .

        Apreciază

      • fane said, on octombrie 21, 2009 at 8:09 am

        inca un lucru : faptul ca intru la saccsiv , razbointrucuvant si alte cateva asemanatoare , cu frecventa aproape zilnica nu inseamna nici pe departe ca as fi sustinator al luptei antisistem sau dimpotriva , aliatul falsei NWO . Eu inteleg sa fiu prezent aici pentru ca ei ne ajuta cat de cat la constientizarea momentului . Mai mult de atat este greu pentru ca depinde de fiecare din noi . Credinta nu este ceva ce poate fi invatat , ca la scoala . Poti fi orientat de altcineva spre credinta dar daca pana la urma nu-ti insusesti crezul cu tot ce este in el si credinta nu este completa si personala , vei cadea . Nu spun ca , caderea poate fi ceva rau , poate fi prilej de smerenie , chiar , dar cu conditiia sa te ridici imediat tot prin credinta , tot prin nadejde , tot prin Tatal . Stiu asta pentru ca le-am trait personal . Daca Tatal nu si-ar fi intins mana Sa sa ma scoata din multe momente grele , acum nu as mai fi comentat pe aici . Slava Lui in veci de veci ! Amin .

        Doamne ajuta !

        Apreciază

    • cAsAndrA said, on octombrie 22, 2009 at 12:53 pm

      @ fane
      Tot ce am de spus la discursurile tale: esti un „smooth operator”. Cauta in dictionar, daca nu intelegi, sau poate iti traduce Spellmaker.

      Apreciază

      • fane said, on octombrie 22, 2009 at 3:16 pm

        multumesc . Nu inteleg expresia , nu ma intereseaza sensul real . Daca mi-am dat cu parerea legat de comentariile tale , crede-ma ca ma facut-o cu buna credinta , asa credeam ca se cade daca tot suntem pe acest tip de site-uri . Se pare ca ai devenit criticul nr. 1 la saccsiv , cel care pune eticheta ( ” bun de spitalul 9 ” , ” troll” , ” smooth operator ” … ) . Orice eticheta mi-ai arunca , cele pe care le-am scris le voi sustine oricand si oricat cu ajutorul Bunului Tata ceresc .
        De altfel greseala este tot a mea : cat timp m-am abtinut sa comentez si doar citeam , totul a fost ok dar diavolul trebuia sa-si faca si el treaba si … m-a indemnat la comentez . M-ai bine n-as fi facut nici un comentariu . In orice caz , asta-i ultimul , ma limitez la citit . Si cu ocazia asta , imi cer si iertare tuturor celor pe care i-am suparat , inclusiv tie , cAsAndrA .
        Doamne ajuta !

        Apreciază

      • cAsAndrA said, on octombrie 23, 2009 at 1:31 pm

        @ fane
        Daca zici ca nu stii ce inseamna smooth operator, de ce te superi ? Poate e un compliment.

        Te prefaci ca ai uitat ce brutal m-ai atacat pe „razbointrucuvant” de la primul comentariu pe care l-am postat. Ai scris ca numele meu reprezinta numarul antihristului (daca asta nu e cabala, ce e ?), ca iti vine sa razi de ce am scris eu acolo si practic mi-ai demolat tot comentariul (desi exista dovezi pt. tot ce am scris eu acolo, inclusiv in info de blogul lui saccsiv) fara sa aduci tu dovezi, ci doar denigrare.

        Tonul de inalta moralitate ultragiata tine doar cand esti de o inalta moralitate.

        Apreciază

  22. National-Socialist Crestin! said, on octombrie 27, 2009 at 7:06 pm

    O aiureala incredibila acest material si cele in care se vorbeste despre national-socialism. National-socialismul a aparut in jurul anului 1895 in Boemia si nu a avut nimic anti-crestin. Nici national-socialismul hitlerist nu a avut nimic anti-crestin. Era un partid imens si asa au aparut diverse opinii, convingeri. Asa au aparut si unele teorii pagane sprijinite cu precadere de Himmler. Niciodata Fuhrerul nu s-a situat de partea lor. El insusi a declarat (in anul 1941) : „Intotdeauna am fost catolic si asa voi ramane pentru totdeauna”. Acum ca, catolicimul este o erezie… plecam pe alte poteci. Reichul a finantat Bisericile Crestine, soldatii erau insotiti pe front de preoti crestini, national-socialistii au protejat crestinimul german samd. Restul, ce gasim in aceste articole sunt pure fantezii raspandite tocmai de catre jidani si masoni pentru a-i indeparta pe crestini de singura ideologie care ii poate salva politic din ghearele noii ordini mondiale. 88!

    Apreciază

  23. […] SCUIP pe Mein Kampf si pe ideologia national-socialista Posted in Adolf Hitler, Mein Kampf, NATIONAL SOCIALISMUL, NAZISM, neonazisti by saccsiv on octombrie 30, 2009    Titlul este dur, dar asa trebuie. Va prezint un scurt dialog de la sectiunea comentarii a postarii Articolul zilei (14.10.2009): “Creştinismul” inexistent al lui HITLER: […]

    Apreciază

  24. […] Articolul zilei (14.10.2009): “Creştinismul” inexistent al lui HITLER […]

    Apreciază

  25. […] Articolul zilei (14.10.2009): “Creştinismul” inexistent al lui HITLER […]

    Apreciază

  26. […] Articolul zilei (14.10.2009): “Creştinismul” inexistent al lui HITLER […]

    Apreciază

  27. […] Articolul zilei (14.10.2009): “Creştinismul” inexistent al lui HITLER […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.