SACCSIV – blog ortodox

VIDEO (si transcriptul): Proiectul NASA – BLUE BEAM

Posted in BLUE BEAM, NASA, NEW AGE, NOUA ORDINE MONDIALA by saccsiv on octombrie 13, 2009

   PRIMA PARTE:

   Transcript:

   Serge Monast  si un alt jurnalist, ambii ocupandu-se cu cercetarea Proiectului Blue Beam, au murit de “atac de cord“ la distanta de saptamani unul fata de celalalt, cu toate ca niciodata nu au avut istoric de boli cardiace.

   Serge Monast era jurnalist pentru Presa Internationala Libera din Canada.

   In acest filmulet voi include si alte documentare pentru a arata tehnologia implicata si de asemeni un interviu cu Jordan Maxwell.

   Aceasta este informatia pe care a aflat-o Serge Monast pana acum…

   Ticalosul proiect NASA Blue Beam (raza albastra) are patru pasi diferiti, in scopul de a implementa religia New Age, condusa de Antihrist.

   Primul pas in proiectul NASA Blue Beam se ingrijeste de prabusirea tuturor cunostintelor arheologice.

   Se ocupa cu crearea artificiala de cutremure in anumite locatii precise de pe planeta unde, se presupune ca noi descoperiri vor explica in sfarsit oamenilor eroarea tuturor doctrinelor fundamentale ale religiilor lor.

   Aceste informatii falsificate vor fi folosite pentru a face toate natiunile sa creada ca doctrinele lor religioase au fost intelese si interpretate gresit vreme de secole.

   Acesta este primul pas din planul conceput pentru umanitate, deoarece ei doresc sa distruga convingerile tuturor crestinilor si musulmanilor de pe planeta.

   Avem chiar acum tehnologia de a crea cutremure si de a modifica vremea.

   Priviti aici…

   Amprenta HAARP: High Frequency Active Auroral Research Program.

   Ce face HAARP?

   Rich Garcia – Director al Relatiilor publice HAARP: “HAARP este o antena larga prin care bombardam ionosfera cu unde radio si prin aceasta cream un mic scut, asa cum face soarele in mod normal.“

   “Am primit misiunea ca US Navy si Air Force sa folosesca acest program.“

   Cererile discutate in cadrul brevetelor includeau distrugerea rachetelor. Erau incluse de asemenea controlul si intreruperile comunicatiilor. Au fost si alte idei de modificare a vremii si in cele din urma de a impinge in sus unele zone ale ionosferei unde se spera ca vor putea sa abata proiectoarele de rachete.

   Brooks Agnew – cercetator in domeniul tomografiei pamantului: “In 1983 am facut o radio tomografie cu 30 watti, cautand petrol in pamant. Am gasit 26 de puturi de petrol deasupra unei arii ce cuprindea noua state si rezultatul a fost cu o precizie de 100% cu doar 30 watti cu care am bombardat direct in stanca solida. HAARP foloseste un miliard de watti bombardati direct in ionosfera pentru experimente. Imaginati-va corzile unui pian ca fiind straturile pamantului. Fiecare dintre ele are propria sa frecventa. Tot ce trebuie sa facem noi este sa bombardam pamantul cu unde radio si acesta va vibra si vom detecta o prezenta in pamant. Am putea obtine un sunet ca …. si vom spune: ‘Ei, este gaz natural!’ sau am putea obtine un sunet ca … si vom spune  ‘Este petrol!’ Suntem capabili sa identificam fiecare frecventa. Am obtinut aceasta cu doar 30 watti de putere de unde radio. Daca faci asta cu un miliard de watti, vibratiile sunt atat de violente incat intregul pian se va cutremura. De fapt, toata casa se va cutremura. De fapt, vibratiile ar putea fi atat de serioase dedesupt incat vor cauza chiar un cutremur.“

   Al doilea pas: (in continuare, mai multa informatie de la Serge Monast)

   Un gigantic “spectacol in spatiu“ cu holograme optice tridimensionale si cu sunete, proiectii laser pentru imagini multiple in parti diferite ale lumii, fiecare primind o imagine diferinta conform credintei religiose nationale predominante in acea regiune.

   Suna nebuneste, nu?

   Haideti sa terminam de vizualizat videoclipul despre HAARP…

   Rich Garcia – Director al Relatiilor publice HAARP: “HAARP poate crea cateva din efectele pe care le creeaza soarele. HAARP poate desena o dorinta pe cer, daca vreti, sa stiti. Poti lua raza si o poti manevra sub forma oricarui model vrei, sub forma oricarui model vor oamenii de stiinta care fac acest experiment.“

   Vreti ceva mai mult? Poftiti…

   Cei din familia Morris sunt experti in tehnologia ce are ca obiect  arme ce nu sunt mortale. Ei sunt consultanti la Departamentul de Aparare, CIA, NASA  si ai departamentului de optimizare a structurii militare.

   Janet Morris: “Tehnologia necesara pentru a proiecta imagini tridimensionale intr-un punct in spatiu nu mai are nevoie de inventii noi ale stiintei. Avem aceasta tehnologie acum.“

   Chris Morris: “In mare, programul de dezvoltare a armelor ce nu sunt mortale doreste sa ii poata da armatei nostre optiuni ce sunt intre a vorbi si a trage.“

   Janet Morris: “Este un sistem specific de dezvoltare despre care chiar nu putem sa vorbim.“

   Dar familia Morris chiar a vorbit, in general, despre experimente militare secrete cu raze proiectate in spatiu, denumite holograme.

   Janet Morris: “Pe un teren de lupta hologramele ar servi la distragerea atentiei inamicului, la a crea impresia a ceva foarte inspaimantator pentru a pune pe fuga inamicul, daca tu crezi ca acesta va crede ca ceea ce trimiti este cu adevarat un inger, un diavol, un OZN“.

   Electronic Proving Ground

   Si unde ar putea sa fie testat acest tip de armament? Probabil ca nu intamplator de-a lungul granitei cu Mexic, in Fort Huachuca, Arizona, se afla Electronic Proving Ground ce apartine US Army.

   Janet Morris: “Tineti minte ca zonele de testare ca in Fort Huachuca, Arizona sunt locuri de testare electrice si optice si o parte din ceea ce testeaza ei sunt efectele acestor dispozitive electrico-optice asupra unei parti a populatiei.“

   Iar populatia pentru testare putem sa fim noi….

   Janet Morris: “America trebuie sa testeze echipamentul american in… America“

   Al treilea pas  (in continuare, mai multa informatie de la Serge Monast)

   Comunicatia electronica telepatica in ambele sensuri , unde undele de frecventa ELF (Extra Low Frequency), VLF (Very Low Frequency) si LF (Low Frequency) vor ajunge la oameni direct in creierele lor.

   Facand pe fiecare persoana sa creada ca dumnezeul sau ii vorbeste.

   Avem si aceasta tehnologie.

   Priviti aceasta…

   Ultimul tip de arma in Noua Ordine Mondiala va fi atat de secreta, atat de invizibila, atat de nedetectabila incat nu veti sti niciodata ca mintea va este atacata.

   La Universitatea Laurentian din Ontario, Canada, o tanara studenta urmeaza sa experimenteze unul dintre cele mai ciudate evenimente din viata ei.

   Ei ii conecteaza creierul Denisei la un electroencefalograf (EEG).

   Timp de 30 pana la 40 de minute acesta va monitoriza undele cerebrale ale creierului ei, iar aceste bobine electrice atasate de ambele parti ale capului ii vor introduce creierul intr-un camp electromagnetic. De fapt, creierul ei completeaza circuitul dintre cele doua bobine.

   Campul ce trece prin creierul ei este mai putin puternic decat cel ce se genereaza de un radio cu ceas digital. Dar un indiciu controlat si concentrat indus asupra anumitor parti ale creierului ei  vor face ca  mintea Denisei sa fie deschisa catre sugestiile primite din afara.

   Dr. Michael Persinger este profesor de psihologie si neuro-stiinta. El cerceteaza modalitati  prin care sa foloseasca controlul mental intr-un scop bun.

   Cercetarile Dr. Michael Persinger se concentreaza asupra traumei cerebrale. Si pentru aceasta foloseste doze de radiatie electromagnetica controlate cu atentie pentru a induce relaxare si a elibera durerea.

   Dr. Michael Persinger: “Deci, ceea ce a facut Sandra a fost sa initieze un sablon ce-i va stimula creierul o data la fiecare 4 secunde si care produce relaxare si senzatii placute. In mod asemenator, daca folosim campul potrivit putem induce frica si groaza dar acest lucru cu siguranta nu este etic.“

   Testul Dr. Persinger sugereaza ca frecvente electromagnetice programate in mod atent pot fi introduse in creiere individuale si pot influenta emotiile oamenilor.

   Procesele normale ale creierului uman sunt in realitate foarte simple si daca intelegi cum functioneaza, poti face ca intreaga populatie sa gandeasca si sa decida orice doresti tu.

   Multi experti sunt sceptici in legatura cu acest scenariu orwellian, dar Dr. Persinger crede ca implicatiile sunt cutremurator de reale.

   Dr. Michael Persinger: “Sa presupunem ca generam un camp ce produce frica intr-o masa mare de oameni si prin intermediul televiziunii (sau poate printr-o imagine holografica pe cer?) spui: ‘motivul pentru care ne e frica este acest grup specific’; si acum incepi sa manipulezi populatia in directia pe care o doresti.“

   Pentru a influenta 250 de milioane de oameni, echivalentul intregii populatii a Statelor Unite, s-ar putea sa nu fie atat de dificil. Conform spuselor Dr. Persinger, deja avem tehnologia necesara: sateliti si televiziune si radio transmitatori. S-ar putea ca deja mintea noastra sa fie controlata. Stim ca acest misterios echipament poate sa induca sunete si imagini convingatoare prin intermediul televizorului.

   Nu cumva intr-o zi va induce aceste frecvente direct in mintile noastre?

   Controlul mintii va fi ultima arma neletala.          

   PARTEA A DOUA:

   Transcript:       

   Al patrulea pas  (in continuare, mai multa informatie de la Serge Monast)

   Al patrulea pas implica manifestari supranaturale universale folosind metode electronice. Acest pas contine trei orientari diferite:

   Prima etapa a pasului al patrulea (in continuare, mai multa informatie de la Serge Monast)

   In prima etapa se doreste ca omenirea sa creada ca o invazie extraterestra va avea loc in fiecare oras mare de pe pamant.

   Scopul acesteia este pentru ca fiecare tara sa fie obligata  sa isi folosesca intreaga capacitate nucleara pentru aparare. In acest fel, natiunile vor ramane complet dezarmate in fata Statelor Unite ale Americii dupa falsul atac.

   Ascultati ce a spus Jordan Maxwell intr-un interviu.

   Nu este cunoscuta data interviului.

   Jordan Maxwell: “Majoritatea oamenilor, in strafundul mintii lor inteleg ca se intampla ceva, ceva ce nu are de-a face cu fotbalul, sau baschetul, ceva de genul ‘Nu vreau sa am de-a face cu asa ceva!’, dar cu siguranta toata lumea simte ca ceva se intampla.“

   Tracie Austen-Peters: “Da, pentru ca majoritatea traiesc intr-o ‘cutie’ si nu doresc sa o paraseasca. Ei deschid capacul si din cand in cand, arunca o privire afara, dar apoi il inchid la loc.

   Credeti ca guvernele ne vor lasa sa aflam la un moment dat?“

   Jordan Maxwell: “Cred si din nou va spun, este doar parerea mea. Norio Hayakawa este un bun prieten de-al meu. Este oarecum faimos intr-un anumit cerc si intotdeauna vorbeste despre faptul ca el crede ca guvernul va anunta un fel de aterizare OZN ce va ingrozi pe toata lumea si toate natiunile se vor uni…“

   Tracie Austen-Peters: “Ca in Razboiul Lumilor“?

   Jordan Maxwell: “Da, ca in Razboiul Lumilor; el crede ca va fi o pacaleala, crede ca totul va fi planuit si m-am gandit, ia stai asa, daca poti sa pacalesti atat de multi oameni inteligenti, inseamna ca va arata bine. Pentru ca va arata bine….“

   Tracie Austen-Peters: “Absolut, absolut“

   Jordan Maxwell: “Va arata bine si foarte real, mi s-a spus. Stiu ca ma pot uita la aceleasi lucruri la care se uita el si sa ajung la o concluzie diferita. Sunt de parere ca este foarte posibil chiar sa aiba loc o invazie extraterestra si guvernul stie acest lucru si prin urmare incearca sa pregateasca lumea ca oamenii sa nu reactioneaza si asta din cauza ca, in ceea ce ma priveste, cred ca a fost o actiune CIA atunci cand Orson Wells, in anii ’30 (’38 – ’39) a realizat acel Razboi al Lumilor. Sunt convins ca CIA a fost implicata in aceasta. [nota saccsiv: CIA a fost insa infiintata abia in anul 1947. Asta nu inseamna ca acea dramatizare radio n-a fost un experiment] Si au dorit sa vada cum vor reactiona oamenii, daca ei chiar ar putea sa creada ca ar fi posibila o invazie dintr-o alta lume. Invazia se numea Razboiul Lumilor , cu Orson Wells si oamenii s-au minunat. Nimeni nu se mai minuneaza in zilele noastre. Cred ca prea multi oameni astazi au avut diverse experiente si stiu ca ceva se intampla. As spune din nou ca eu cred ca s-ar putea cu adevarat sa fie o invazie legitima.“

   A doua etapa a pasului al patrulea (in continuare, mai multa informatie de la Serge Monast)

   Prin a doua etapa “crestinii“ vor fi facuti sa creada ca traiesc un extaz mistic, cu o interventie simpla a unui pretins “dumnezeu“, ce vine sa salveze oamenii buni de un atac brutal satanic.

   Tinta este sa se descotoroseasca de toti cei care se opun Noii Ordini Mondiale.

   Pe 13 mai 2008, parintele iezuit Jose Funes, director al Observatorului din Vatican a facut, printre altele si declaratia “Extraterestrii sunt fratii nostri“.

   Voi cita cateva parti ce se incadreaza perfect Proiectului Blue Beam.

   “Noi, cei ce apartinem rasei umane, am putea fi cu adevarat oaia pierduta, pacatosii ce au nevoie de un pastor“, a spus el.

   “Dumnezeu s-a intrupat in Iisus pentru a ne salva. Deci, daca de asemeni exista si alte fiinte inteligente, nu este obligatoriu sa aiba nevoie de rascumparare. Ei s-ar putea sa fi ramas in comuniune cu creatorul lor“, a spus el.

   A treia etapa a pasului al patrulea (in continuare, mai multa informatie de la Serge Monast)

   A treia etapa este o combinatie de forte electronice si supranaturale.

   Undele (frecventele) folosite in acest moment vor permite fortelor supranaturale sa calatoreasca prin cabluri cu fibre optice, cabluri coaxiale si linii de telefon pentru a penetra toate echipamentele si aparatele electronice…

   … caci pana atunci toate vor avea atasat un microchip special.

   Tinta acestui pas este sa materializeze stafii satanice, fantome si strigoi pe tot cuprinsul pamantului pentru a impinge populatia pe panta sinuciderilor, uciderilor si a dezordinii psihice permanente.

   Dupa aceasta noapte A CELOR O MIE DE STELE, OMENIREA VA FI GATA PENTRU A INTRA INTR-O “NOUA ERA A MANTUITORULUI“ PENTRU A SE RESTABILI PACEA PESTE TOT SI CU ORICE PRET, CHIAR SI CEL AL LIBERTATII.

   Daca toata aceasta poveste este o minciuna, atunci ar fi un foarte bun film, dar daca este adevarata…si ar putea foarte bine sa fie… macar acum ati fost preveniti.

   Chiar si Biblia vorbeste despre ceva de genul acesta in mai multe locuri.

   Matei 24, de exemplu.

   Nebunie sau nu, va rugam sa raspanditi aceasta informatie.

   Va veti simti tare rau daca ati fi putut sa avertizati oamenii si nu ati facut-o.

   Facut de galaxydreams.

   Multumim pentru ca ati urmarit acest film. 

   Vizionati va rog si:

   Nu sunt printre cei care cred ca extraterestrii sunt fiinte venite de pe alte planete, dar consider ca imaginea lor va fi intens folosita.

    Henry Kissinger, la conferinta Bilderberg Group din Evian, Franta, spunea in 1991:

   “Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din 1991]. Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial.“ 

   Cititi va rog si:

Statisticile arata ca in ultimii ani S-A MARIT SPECTACULOS NUMARUL SEISMELOR pe intreg globul

VIDEO: HAARP, arma meteorologica (si nu numai)? Detalii importante despre finantatori

VIDEO (si transcriptul): “How To Brainwash A Nation” (CUM SE SPALÃ CREIERUL UNEI NAŢIUNI), un excelent interviul luat de Edward Griffin lui Yuri Bezmenov

Extraterestrii, Guvernul Mondial si NOUA ORDINE MONDIALA

CATOLICUL Massimo Introvigne despre ILLUMINATI si filmul “Îngeri şi demoni”

 

Reclame

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on octombrie 13, 2009 at 2:40 pm

  Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. intrus117 said, on octombrie 13, 2009 at 3:03 pm

  deja a inceput procesul de pacalire a limi despre religia ”gresita” in care credem acum….: http://www.realitatea.net/biblia-a-fost-tradusa-gresit–dumnezeu-a-creat-oamenii–dar-pamantul-exista-deja_639667.html

  Apreciază

 3. sCuM.asd said, on octombrie 13, 2009 at 4:00 pm

  e infricosator ,sa zicem..

  Apreciază

 4. razbointrucuvant said, on octombrie 13, 2009 at 6:50 pm

  Despre Serge Monaste, de la un comentator al nostru:

  http://www.razbointrucuvant.ro/2009/09/18/provita-romania-vaccinul-pentru-gripa-porcina-periculos-si-ineficient/#comment-28105

  Daca tot vorbim de falsii luptatori anti-sistem.

  Apreciază

 5. cAsAndrA said, on octombrie 13, 2009 at 7:46 pm

  Nu au inca tehnologia pt. asemenea holograme uriase. E doar propaganda de speriat crestinii. Despre adevaratele secrete militare nu se vorbeste NIMIC de catre NIMENI, cu atat mai putin nu se fac documentare televizate in toata lumea.
  ELF nu transmit nimic telepatic, doar fac sa rezoneze organele corpului uman (inclusiv creierul) la frecvente care produc boala si uneori moartea. Abia acum lucreaza la stimularea hipofizei, pana la telepatie mai este un drum lung.
  Greseala despre implicarea CIAului pe care saccsiv a observat-o (vezi nota lui) e un indiciu ca totul este doar falsa informatie senzationalista promovata in detrimentul adevarului, care poate fi gasit pe alte site-uri. Cele care promoveaza info despre bluebeam sunt despre esoterism sau New Age.
  Vaticanistul Funes e o ciudatenie inofensiva a catolicilor modernizati. Ei l-au avut si pe Teilhard de Chardin, cu Omega Point, care a fost mult mai controversial la vremea lui.

  Apreciază

 6. Alina said, on octombrie 13, 2009 at 7:55 pm

  Mda, ca e pe bune sau nu un asemenea proiect nu prea avem de unde sti cu certitudine. Ce-i drept, chestia cu extraterestrii suna plauzibil, altfel nu s-ar stradui de atata timp sa induca in mentalul colectiv ideea existentei acestora. La toate teorille de genul acesta, raspunsul este oferit de Pr. Dumitru Grigore, in articolul sau „Fiara se logheaza direct pe creier” (http://preugen.wordpress.com/2009/04/10/fiara-se-logheaza-direct-pe-creier/)

  Apreciază

 7. Alexandra said, on octombrie 14, 2009 at 3:11 am

  @ Alina

  Multumiim frumos pentru articol, am sentimentul ca ce scrie acolo e adevarat.
  Nu e numai o chestie de unde si frecvente ci si de comportament. Cati dintre noi mai pot trai fara TV, telefon mobil (nu unul ci mai multe), jocuri pe calculator/televizor suntem absolut dependenti.
  O veste buna totusi: ne adaptam repede la natura si la frumos si la normal. Incercati o vacanta cu cortul la munte, primele doua zile s-ar putea sa fie mai ciudate, nu veti urmari ecranul TV dar veti avea bolta cereasca deasupra, apoi usor veti aluneca in firesc si va veti simti din ce in ce mai bine iar cand va veni vremea de intors, veti simti ca intrati intr-o colivie prinsi cu lanturi grele.

  Apreciază

  • cAsAndrA said, on octombrie 14, 2009 at 4:22 pm

   Cum ai reusit sa accesezi pagina ? Mie imi arata „page not found”.

   Apreciază

  • SDF said, on noiembrie 30, 2018 at 4:10 pm

   Argumente:

   **Evreii controlează mass-media

   https://www.seruah.com/evreii-controleaza-mass-media.html

   **Adevăraţii stăpâni ai presei din România – evreii

   https://www.seruah.com/adevaratii-stapani-ai-presei-din-romania.html

   –––––

   CIA are full of killers, psychopats and terrorists and CIA create terrorism, killers and psychopats. Like NSA [or her proxy-zombie-slaves-agencies], for example, see NSA Twitter intro/description: „The official account for the National Security Agency/Central Security Service, *home to America’s codemakers and codebreakers*.” Because NSA, CIA (and proxy-zombies-slaves agencies, like CIA or NSA) create issue, like terrorism, psychopats and killers (like „codemakers”) and NSA, CIA (and proxy-zombies-slaves agencies, like CIA or NSA, intelligence agencies – from Russian, Romania or another country) come with solution from issue (like „codebreakers”), in this way, this terrorism agencies (full of terrorism, psychopats and killers) advanced, in image of a hero. You can read, too, about MKUltra – MKUltra exist today, too, with another names.

   >Freedom of Speech is Freedom of SoulFreedom of Speech is Freedom of Soul Aura Ion is a Big psycho Bitch
   Like RoArmy and RO. Romania is a big bitch and a virus. Full of corruption.

   https://pastebin.com/34F1mWK1

   Share and spread!

   Apreciază

 8. Mari said, on octombrie 14, 2009 at 7:05 pm

  Pagina are la sfarsit o paranteza, daca se sterge e ok, uite linkul valid:
  http://preugen.wordpress.com/2009/04/10/fiara-se-logheaza-direct-pe-creier/

  Saccsiv, am citit cartea despre tine. Esti mortal. Nu m-asteptam sa provii din mediul acela. Credeam ca esti vreu bine-credincios din tata-n fiu, care merge la biserica si se spovedeste de 15-20 de ani incoace. Oricum, iti multumesc de efortul facut cu site-ul.
  Daca ne va ajuta sa nu, ramane de vazut.

  Dumnezeu sa ne apere si sa ne pazeasca.

  Mie mi se pare plauzibil si ce spune Casandra. Frica indusa ne poate face sa nu ne mai rugam, si astfel sa pierdem infinit de mult. E posibil ca dusmanii sa mizeze si pe pierderea linistii.

  Casandra, pe ce date te bazezi cand vii cu afirmatiile?

  Apreciază

 9. cAsAndrA said, on octombrie 17, 2009 at 9:24 pm

  Pe ce date se bazeaza cei ce fac asemenea afirmatii senzationaliste ? Le chestioneaza cineva sursele de informare ? Nu. Tot timpul apare cate un new-age-ist ca Monast care, cica, are documentatie „strict secreta”. Oricine poate tipari orice document, cu stampila cu tot. Si eu am stampila cu numele meu, oricine isi poate face. In realitate nimeni nu are posibilitatea sa acceseze documente confidentiale la nivel atat de inalt. Daca vrei incearca, sau pune pe vreun ziarist, m-ar interesa f. mult rezultatul.
  Daca vrei un site de informare lucida si obiectiva, vezi globalresearch.ca sau mondialisation.ca. Vezi si link-ul trimis de „razbointrucuvant”, acolo am mai multe analize scurte referitor la genul de informatii alexjones-iste.
  Parerea mea, bazata pe o cercetare de cativa ani, este ca se practica o dezinformare fantastica pe toate planurile. Mi se pare Lenin a zis „cea mai buna metoda de a controla opozitia este de a o conduce tot noi”. Crestinii sunt in cea mai parte increzatori in info de nivel supranatural, deci ei sunt cei mai vulnerabili la stiri care implica religia si lupta dintre bine si rau.
  Si eu cred ce spui tu: „frica indusa ne poate face sa nu ne mai rugam, si astfel sa pierdem infinit de mult”. Si nu numai atat: daca suntem paralizati de frica cum ne vor ei, nu mai avem curaj sa actionam nici macar prin putinele mijloace legale pe care le mai avem la dispozitie. Soljenitin scrie ca toti regretau in gulag la nesfarsit ca n-au actionat cand erau afara si inca mai puteau invinge oamenii puterii, care erau (si intotdeauna sunt ) MAI PUTINI.
  Tot internetul este plin de scenarii apocaliptice care induc frica si paralizie. Peste tot li se spune oamenilor sa nu faca nimic, ca va veni Iisus sa-i salveze. Tot asa credeau si crestinii rusi acum o suta de ani in timpul revolutiei bolsevice, ca e sfarsitul lumii, dar n-a venit nimeni sa-i salveze. Asta inseamna ca NIMENI (exact cum a zis Iisus) nu stie CAND, CUM, CAT VA DURA si DACA CHIAR ACUM e sfarsitul. Trebuie sa fim precauti.
  Info despre supraveghere electronica, armeelectronice,acustice,etc. si alte metode de control gasesti la: Washington’s Blog, Antifascist Calling, catchcanada.net si electronicharassment.stalkingproxy.net.

  Apreciază

 10. putereortodoxa said, on aprilie 5, 2010 at 7:49 pm

  Multa lume nu crede in asa ceva indeferent de ce le-ai spune. De ce ? Nu stiu ! Li se par aberatii, vise. Eu nu cred ca este de ajuns ceea ce se promoveaza pe internet pentru ca sunt lucruri neadevarate care apar si din acest motiv oamenii devin sceptici referitor la ceea ce se posteaza. Oamenii pun pret pe realitatea din jurul lor, pe ceea ce vad, pe ceea ce aud. Internetul iti ofera trairea si credibilitatea subiectului doar in momentul accesarii subiectului si isi joaca rolul doar in momentul in care „piesa” este pornita, adica in perioada sederii la calculator. Dupa aceasta, totul dispare intr-un fel, si te transpune in realitate. Realitate in care este foarte greu sa aplici cele care ti se par simple pe internet.

  Apreciază

 11. cyp said, on februarie 23, 2011 at 9:44 am

  Partea cu hologramele este reala. Partea cu cutrumerele si controlul meteo sunt de asemenea sanse mari sa fie adevarate din moment ce americanii le cerceteaza de mult. Restul sunt momentan decat speculatii.

  Apreciază

 12. […] 1) HAARP (High Auroral Active Research Project) – […]

  Apreciază

 13. liv said, on iunie 26, 2011 at 5:03 pm

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: