SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: IN 1995 Parintele Cleopa spunea ca ANTIHRISTUL AVEA DEJA 18 ANI …

Posted in antihrist, APOCALIPSA, Parintele Cleopa, vremurile din urma by saccsiv on septembrie 29, 2009

   In primul film, dupa minutul 6, parintele ne spune ca antihristul avea deja 18 ani (in 1995) si ca la 33 se va face cunoscut multimilor spre a le rataci. Deci in 2010 ar avea cam 33 de ani …

   Parintele da si unele date eronate (grade, kilograme, kilometri), consider insa ca mesajul principal este cat se poate de clar … Cititi va rog si:

Parintele pustnic Proclu: “Antihristul s-a nascut!”

Articolul anului: „DESPRE EPOCA LUI ANTIHRIST SI REVENIREA PROROCULUI ILIE, CA „AL DOILEA INAINTEMERGATOR AL VENIRII LUI HRISTOS””

80 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. utzu said, on ianuarie 26, 2010 at 11:56 am

    in iasi acea stea s-a vazut in lunile iulie august 2009 dimineatza dupa ora 4. acu nu stiu daca se mai vede nu am mai avut ocazia sa o observ. am incercat sa o filmez sau sa o fotografiez, sa o arat sotiei, dar nu a iesit in poza desi era foarte luminoasa. era usor de reprat intrucat era exact la est. La acel moment am crezut ca e un satelit de joasa inaltime luminat de soare inainte de a rasari, dar nu imi puteam explica de ce nu imi iese in poza, desi am incercat toate setarile telefonului (camera de 5 mp). Eram sigur ca era satelit sau statia spatiala pentru ca nu stiu nici o stea care sa-si pastreze pozitia pe bolta fix la est.ma rog..
    spor in toate!

    Apreciază

  2. […] VIDEO: IN 1995 Parintele Cleopa spunea ca ANTIHRISTUL AVEA DEJA 18 ANI … […]

    Apreciază

  3. magelan said, on iulie 10, 2010 at 8:23 pm

    este bine sa te informezi,sa citesti ce spun toti parintii Bisericii dar cred ca sa speculezi la infinit niste lucruri care se vor indeplini dar nu se stie cand tine putin de obsesie dc imi este permis sa spun asa .Dar mai intai de toate trebuie sa ne ingrijim de mantuirea si de sufletul nostru ca Dumnezeu le randuieste pe toate si nu ne va lasa atunci cand ne va fi mai greu .eu cred cu convingere ca se vor implini,ca trebuie sa fim vigilenti in lumea in care traim noi astazi pericolul este este mai evident si mai puternic ca oricand dar sa ne pastram echilibrul ,caci parerea mea este ca prin echilibru,prin cumpatare se poate ajunge la o cunostere mai bine a timpurilor noastre tulburi .Doamne ajuta

    Apreciază

  4. […] VIDEO: IN 1995 Parintele Cleopa spunea ca ANTIHRISTUL AVEA DEJA 18 ANI … […]

    Apreciază

  5. […] VIDEO: IN 1995 Parintele Cleopa spunea ca ANTIHRISTUL AVEA DEJA 18 ANI … […]

    Apreciază

  6. […] VIDEO: IN 1995 Parintele Cleopa spunea ca ANTIHRISTUL AVEA DEJA 18 ANI … […]

    Apreciază

  7. Fulger said, on decembrie 30, 2010 at 6:49 pm

    Ciudat se apropie revelionul, trecem in anul 2011 si antihristul nu este nicaieri. El va amagi lumea in ultimi 3 ani ai lui, Parintele Cleopa a spus ca antihristul are 18 ani in 1995 si ne aflam in 2010 si ar avea acum 33 de ani.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.