SACCSIV – blog ortodox

VIDEO – EVREUL Bernie Sanders: „SA NU-I CREDETI pe cei ce spun CA RECESIUNEA S-A INCHEIAT”. Detalii despre acest „luptator anti sistem”

Posted in Bernie Sanders, criza economica, CRIZA FINANCIARA, Federal Reserve, recesiune, Wall Street by saccsiv on septembrie 20, 2009

   Sa vedem cine-i personajul ce joaca rolul de politist bun:

    BernardBernieSanders (1941-), evreu, se autodescrie democrat socialist. Impreuna cu evreul Joe Lieberman, sunt singurii senatori independenti.

   Dupa cum vedeti, ii critica pe camatarii planetari, inclusiv pe sefii Federal Reserve, care sunt tot … evrei. Iar asta de cativa ani, in 2003 criticandu-l de asemenea pe evreul Alan Greenspan, presedintele Federal Reserve.

   La 26 ianuarie 2009 voteaza impotriva desemnarii evreului Timothy Geithner ca United States Secretary of the Treasury.

  S-a alaturat de asemenea celebrei HR 1207 (“audit the FEDERAL RESERVE”).

  Cu alte cuvinte se alatura pleiadei de personalitati ce lupta impotriva bancherilor in timp ce promoveaza socialismul. O parte dintre ei ii gasiti la:

Un pericol iminent: ANARHISMUL, “alternativa anti-sistem” creata si coordonata de ELITE pentru motivarea statului politienesc

   Actualmente nu este singurul din aceasta specie:

VIDEO: Congresmanul Ron Paul explica ce inseamna HR 1207 (“audit the FEDERAL RESERVE”)

Evreul JOSEPH STIGLITZ: „Problemele din sectorul bancar sunt mult mai grave decat erau in 2007, inainte de criza”. Ce rol joaca acest castigator al premiului Nobel?

   Iar rolul lor este acela de „alternativa” si pregatitori ai terenului viitoarei mega revolutii. Caci despre aceasta este vorba. Suntem martorii pregatirii ultimei mari revolutii, cea care vrea sa zguduie lumea pe care o stim din temelii, sa rastoarne integral si iremedial valorile pe care le recunoastem, sa mature din calea ei structurile si organizatiile existente. Mai corect spus, s-a declansat faza finala a unei revolutii continue ce a inceput acum peste 200 de ani si al carui efect se doreste a fi instaurarea NOII ORDINI MONDIALE a unui GUVEN MONDIAL. Iar acest ultim capitol se doreste a fi cel mai cumplit si sangeros din intreaga istorie a omenirii …  

   SISTEMUL a creat mereu “alternative”: teorii si grupuri de actiune ce pareau foarte luptatoare impotriva SISTEMULUI, pentru ca cea mai mare parte a celor nemultumiti sa se buluceasca sub stindardul lor. Actualmente insa s-a pus in miscare cea mai mare cacealma din istoria manipularii maselor, ce va depasi prin grozavie tot ce s-a petrecut pe glob in perioada aparitiei, stralucirii si infrangerii national-socialismului.

   Trebuie inteles ca Federal Reserve le-a fost un instrument necesar si atat. Vor pune tunurile pe ea si vor renunta la ea pentru a construi ceva cu mult mai maret.      

   Desigur, se va evita atingerea adevaratelor ELITE ce au creat-o si care au beneficiat de pe urma ei.

   Cititi va rog mai multe la:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

   NOTA:       

   Cuvintele scrise cu litere rosii, ingrosate si subliniate sunt hiperlink-uri spre articole din acest blog si care detaliaza activitatea respectivelor personaje, organizatii sau evenimente

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on septembrie 20, 2009 at 4:21 am

    Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Alina said, on septembrie 20, 2009 at 11:03 am

    Ceea ce scriu acum nu are legatura cu subiectul articolului decat indirect. Sunt din Sibiu si intorcandu-ma acasa de la biserica in jurul orei 11.30 am vazut cerul brazdat de chemtrails-uri. Peste tot Sibiul. Acum e doua iar avioanele tot muncesc. Doar deasupra zonei in care locuiesc am numarat mai bine de 10 dare. Ma intreb ce urmeaza.

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 20, 2009 at 11:12 am

      Fotografiaza-le te rog cu un aparat performant sau roaga pe cineva si trimite-mi-le sa le postez

      Apreciază

    • parereamea said, on septembrie 20, 2009 at 9:02 pm

      Acum mi-am amintit ca intradevar si eu le-am vazut azi pe la 12 deasupra orasului Suceava. Si de obicei nu „lucrau” mai mult de ora 8 dimineata, iar azi si duminca si miezul zilei si erau sus.

      Apreciază

    • parereamea said, on septembrie 20, 2009 at 9:02 pm

      In fine, ce putem face? Sa punem prastia pe ele?

      Apreciază

  3. Mihai said, on septembrie 20, 2009 at 11:54 am

    In legatura cu evreii si necredinta acestora in Mantuitorul Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, as vrea sa va fac remarcata o predica a Parintelui Arsenie Boca.

    Neam fara semn

    Este una din cele mai grele pedepse. Pe aceasta au capatato jidovii pentru necredinta lor ispititoare de Dumnezeu. Numai impietrirea egiptenilor o mai egaleaza pe cea a jidovilor. Ei insa nu invatau nimic din dezastrele altora. Toate trebuiau sa le pateasca si ei. Egiptenilor li se implineau masurile faradelegilor si-I astepta fundul Marii Rosii. Pe aceia Dumnezeu i-a impietrit.

    Providenta sfarsea o civilizatie. Acum se apropia a evreilor.

    Precum egiptenii se impotriveau evidentei divine, asa acum jidovii cauta pricina cu Iisus, si-I cer semn din Cer. Iisus stia ca nici un semn nu i-ar schimba din ce sunt, de aceea “suspinand adanc a zis: Pentru ce neamul acesta cere semn? Adevarul va graiesc: neamului acestuia nu I se va da semn ! Si lasandu-I s-a suit in luntre si a trecut de ceea parte.”

    Sa faci pe Dumnezeu sa suspine adanc; sa-l stramntorezi dupa semne, dupa care esti hotarat dinainte sa nu te iei, fiindca ai ateismul in inima, nu e lucru fara urmari. De aceea Iisus le-a apasat destinul, sa fie in lume un neam fara semn !
    Si a suspinat Iisus adanc, pentru veacuri viitoare …

    Si de fapt asa a fost. “Semnul lui Iona”: Invierea lui Iisus din morti, a treia zi, n-a avut nici un efect asupra lor, incat pana in ziua de azi ei cred mai bucuros minciuna lor ca Iisus a fost furat de ucenici desi ei au intarit mormantul cu peceti si paza cu ostasi.
    E semnificativa o deosebire intre evanghelistii sinoptici. Evanghelistul Marcu reda cuvintele Mantuitorului asa: “Adevarul va graiesc: neamului acesta nu I se va da semn !” Matei si Luca redau cuvintele lui Iisus asa: “Neamului acesta nu I se va da semn, far anumai semnul lui Iona.” Deci Matei si Luca nu au cuvantul pe care-l reda Marcu: “Adevarul va graiesc”.

    Acesta-I adevarul: “Semnul lui Iona” – Invierea lui Iisus n-a contat ca semn pentru evrei; si Iisus le-a spus-o dinainte. Deci singuri s-au exclus de la semn iar Iisus a consfintit cu anticipatie ceea ce aveau ei sa faca.

    Neam fara semn: neam fara Inviere; neam fara Dumnezeu – neam impotriva lui Dumnezeu. Pentru ei Iisus a trecut de ceea parte a marii intelesurilor. Ei au ramas sincoace dar fara idealul care i-a parasit.

    A doua pedeapsa ii asteapta: vor imbratisa pe omul trufiei absolute, omul care, in numele sau, se va proclama “dumnezeul” lumii. Acela-i Antihrist: “semnul” sfarsitului. Iata neamul care si-a omorat Sensul; oamenii care omoara sensul omului. Si-I vor omora. De aceea vine Iisus a doua oara: “Sa judece vii si mortii”.

    Prislop, 11.XII.949, Luni XXX, Marcu 8:11-21
    Pr. Arsenie Boca, Cuvinte vii.

    Apreciază

  4. rortodox said, on septembrie 20, 2009 at 12:28 pm

    La manastirea Prislop, unde este inmormantat Pr. Arsenie Boca, se da cu chemtrails pe deasupra cerului non-stop, trece un avionas vine urmatorul, numai pe deasupra manastirii, in rest tot cerul este curat complet.

    Apreciază

  5. Aquarius said, on septembrie 20, 2009 at 12:58 pm

    Ce a vazut Alina am vazut si eu dar deasupra Bucurestiului! I-am zis unui prieten care era langa mine si nu m-a crezut, ca dupa doua zile sa-mi spuna ca s-a interesat si ca cica din cauza nu stiu carui accident bio-chimic pe nu stiu unde, avioanele au trebuit sa arunce niste substante in atmosfera care sa disipeze efectul nociv al acelor chimicale scapate de sub control..cica!

    Apreciază

  6. lemurian said, on septembrie 20, 2009 at 1:16 pm

    In sfarsit un evreu de buna credinta. Cat despre chemtrails, cerul Aradului era brazdat azi dimineata (20.09.2009) la ora 10. Am sa fac cateva poze profesionale sa le trimit sa fie postate. Cititi si despre Morgellons, in directa legatura cu acestre chemtrails si veti ramane uimiti. Nu doar vaccinul e pericol.

    Love and peace

    Apreciază

  7. razvratitul said, on septembrie 20, 2009 at 1:46 pm

    dacă e evreu, nu prea ai cum să îl crezi… chiar dacă se dă cel care vrea să dea în vileag fărădelegile confraţilor lui. manipulare pe faţă. doar proştii pot crede ceea ce spune el. este identic cu atâtea materiale care au apărut pe internet în ultimul timp sub titulatura „dezvăluiri ale unui/unei….” păcăleală pentru proşti…

    Apreciază

  8. Alina said, on septembrie 20, 2009 at 2:21 pm

    Am facut cateva poze. Dati-mi, va rog, o adresa de mail.

    Apreciază

  9. rortodox said, on septembrie 20, 2009 at 3:29 pm

    am filmat si dasupra Bucurestiului, dar cu telefonul si nu am putut prinde chiar tot, dar se vede, zic eu, foarte bine ce este. Link : http://www.youtube.com/watch?v=M0j-NzAOCjA Se vede o dara proaspata foarte lata si multe mai vechi ( cateva zeci de min, ore ) latite pe tot cerul.

    Apreciază

  10. saccsiv said, on septembrie 20, 2009 at 4:09 pm

    APEL CATRE CITITORI: fotografiati si filmati CHEMTRAILS

    https://saccsiv.wordpress.com/2009/09/20/apel-catre-cititori-fotografiati-si-filmati-chemtrails/

    Apreciază

  11. parereamea said, on septembrie 20, 2009 at 9:09 pm

    Dă clic pentru a accesa dosare-secrete-privind-razboiul-nevazut-al-evreilor-sionisti-cu-romanii.pdf

    O carte buna, dupa cate ma pricep eu.
    Aici am gasit raspunsul la o intrebare aparent banala pe care o aveam de mult in cap. De ce evreii pe care-i stim noi pe aici nu au deloc moaca de arabi. Nu-s inchisi la piele ca arabii si tot ce traieste prin asia sau asia mica, ci sunt albiciosi, chiar mai albi ca noi. Nu-s bruneti la par, ci-s roscati sau spalaciti. Nu-s vigurosi la trup ca arabii, turcii, etc, ci-s firavi si subdezvoltati in general…
    Cititi si veti afla raspunsul.

    Apreciază

  12. […] VIDEO – EVREUL Bernie Sanders: „SA NU-I CREDETI pe cei ce spun CA RECESIUNEA S-A INCHEIAT”. De… […]

    Apreciază

  13. […] VIDEO – EVREUL Bernie Sanders: „SA NU-I CREDETI pe cei ce spun CA RECESIUNEA S-A INCHEIAT”. De… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.