SACCSIV – blog ortodox

SE POATE INTAMPLA ORICUI IN ROMANIA: Un tanar suspect de GRIPA PORCINA a fost INTERNAT CU FORTA. Care a fost reactia celor din jur?

Posted in gripa AH1N1, GRIPA PORCINA by saccsiv on septembrie 18, 2009

   Citez din articolul Un tânăr suspect de gripă porcină a fost internat cu forţa la secţia de boli infecţioase din Piteşti:

   Un tânăr din Brăila care avea simptome de gripă şi trebuia să descarce un TIR la una din porţile de acces în uzina Dacia a fost internat cu forţa la un spital din Piteşti, noaptea de joi spre vineri.

   Tânărul, în vârstă de 27 de ani, se întorsese de două zile din Franţa şi avea temperatură mare şi tuşea. El a fost consultat de cadrele medicale de la uzina Dacia, care l-au trimis de urgenţă la secţia de boli infecţioase a Spitalului „Nicolae Bălcescu” din Piteşti.

   Tânărul a fugit din spital, refuzând internarea, şi s-a întors la uzina de automobile, însă paznicii societăţii nu i-au permis accesul în incintă. Cadrele medicale au solicitat ajutor la numărul de urgenţă 112. Tânărul a fost dus din nou la spital, unde i-au fost prelevate probe pentru a stabili dacă este purtător al virusului A/H1N1.

   „La miezul nopţii, bărbatul a fost dus cu forţa la secţia contagioase a spitalului Bălcescu şi vineri dimineaţa i s-a recoltat exudat, care va fi trimis la Institutul Matei Balş. În 24 de ore se va afla dacă este purtător al virusului A/H1N1″, a precizat dr. Aura Copciag, de la Direcţia de Sănătate Publică Argeş
   Tânărului i-au fost luate datele de identificare şi, în cazul în care se va constata că are gripă porcină, autorităţile medicale din Argeş vor trimite o adresă către Direcţia de Sănătate Publică Brăila, care îl va ţine sub observaţie
.”

   E de bine … Deci era doar suspect de gripa porcina si iata in ce aventura a intrat. Va dati seama la ce grad de indoctrinare au ajuns personajele din istorioara de mai sus: cadre medicale, paznici, politisti? Zic unii ca-i va fi greu SISTEMULUI sa puna in aplicare vaccinarea obligatorie si lagarele carantina pentru cei ce refuza … Ba ii va fi foarte simplu, caci cel mai de nadejde aliat al sau este chiar marea masa de spalati pe creier …

   Cititi va rog si:

EXTREM DE IMPORTANT: NANOPARTICULE mortale in VACCINUL contra gripei porcine?

Ministerul Sănătăţii a decis SA VACCINEZE OBLIGATORIU un sfert din populaţia ROMANIEI contra gripei porcine A(H1N1)

Comentariul zilei: ATITUDINE ANTI VACCINARE OBLIGATORIE       

 

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on septembrie 18, 2009 at 12:24 pm

    Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. un.oarecare said, on septembrie 18, 2009 at 1:30 pm

    Stati sa vedem din decembrie.. vaccinarea tuturor elevilor, presiuni, poate amenzi.. desi asta cred ca in cel mai bun caz. Si cand te uiti ca nimeni nu baga in seama si sunt multi care isi pun aproape toata speranta in ce face guvernul si ce ni se baga pe gat din afara. Oamenii inca au incredere in buletinele de stiri de la Pro(S)TV sau altele..

    Apreciază

  3. olumeperfecta said, on septembrie 18, 2009 at 4:13 pm

    lumea a luat-o razna de tot. se pare ca degeaba incercam toti, cum putem, pe unde putem, sa informam, ca masa mare, a oamenilor care se uita la TV si care citesc ziare cumparate de cei bine pusi, tot crede minciunile lor. eu unul nu sunt genul care sa astept sa fiu dus cu forta si vaccinat. cred ca sloganul atat de batjocorit in falsa revolutie din decembrie 89 este de mare actualitate: Mort sau Liber. nu am de gand sa fiu sclavul nimanui. va fi foaret greu de convins pe cei inculti si needucati de falsa parere a lor. nu voi abandona sa fac asta. dar nici nu voi permite sa mi se intample ceea ce i s-a intamplat acestui tanar nefericit. (si poate ati observat ca era un tanar cu situatie materiale precara. este exact modul jegurilor astea de a opera).

    Apreciază

  4. Mihaela C said, on septembrie 18, 2009 at 9:34 pm

    @olumeperfecta,
    Din pacate, nu doar cei needucati sunt in eroare, ci sunt destui si dintre cei chiar foarte educati. Acestia din urma sunt si mai periculosi, multi dintre ei fiind formatori de opinie (intr-o masura mai mica sau mai mare). Acestia ii disprtuiesc pe crestini in general si pe cei ortodocsi in special, considerandu-i innapoiati si cu o inteligenta sub medie (atat intelectuala cat si emotionala). Si daca pana acum s-au multumit cu dispretul aratat, cand va veni vorba de vaccinare, vor fi primii care-i vor „infiera” pe cei ce refuza vaccinul sau bratara rfid din motive religioase. Din pacate, pentru ei Biblia este o simpla poveste, Iisus doar un om evoluat si au convingerea ca umanitatea poate creea pace si bunastare fara ajutorul lui Dumnezeu, ci doat prin fortele-i proprii. Sa ne rugam ca Domnul sa le luminze inimile si pe ale noastre sa le intareasca.
    Doamne ajuta!

    Apreciază

  5. parereamea said, on septembrie 19, 2009 at 9:27 am

    Tot ce i s-a intamplat tinarului a fost un abuz clar. Din pacate s-ar putea sa nu mai fie considerat abuz daca se aproba Tratatul de la Lisabona din 3 octombrie la referendumul din Irlanda.
    Cititi
    http://www.urbaniulian.ro/2009/09/11/bazac-vrea-vaccinarea-obligatorie-a-copiilor-urban-spuna-ca-aceasta-reprezinta-o-incalcare-a-drepturilor-si-libertatilor-civile-garantate-de-constitutia-romaniei/
    si ami ales comentariile acestui articol
    http://wiseupjournal.com/
    Dati si la altii…pe email pe mess…

    Apreciază

  6. daxinte said, on septembrie 19, 2009 at 1:30 pm

    Situatia se prezinta naspa.Cred ca incet incet vom ramane fara o libertate de decizie in multe directii.
    Situatia de fata e clar un abuz dar cred ca e doar un inceput spre o globalizare demult gandita

    Apreciază

  7. clarozmarin said, on septembrie 19, 2009 at 2:38 pm

    Suntem siguri ca exista gripa porcina sau altfel de gripa „importata” si nu-i de fapt o alta forma de manipulare? Oamenii oare din aceasta cauza au murit? Tare imi miroase a razboi biologic si psihologic….

    Apreciază

  8. em said, on septembrie 20, 2009 at 3:01 pm

    doar pacaleli.
    Mai tineti minte cate pasari au omorat cu gripa aviara? Cata carne s-a aruncat? Ar fi saturat f multi oameni flamanzi.
    Tineti minte cum au luat pasarile din curtile oamenilor? Erau unii batrani care traiau de azi pe maine cu cate un ou de la pasarile alea. Tineau la ele si, banuiesc, ca li s-a rupt sufletul cand le-au fost luate fortat. E drept, ca au fost despagubiti. Insa cine poate despagubi investitia numita atasament? Si… poti manca oua din banii de despagubiri? Ganditi poate ca… „nu-i nimic, si-au cumparat alte pasari” Mda, unii au reusit sa cumpere, altii insa s-au descurajat. Si chiar cei ce si-au luat altele au suferit pt ce au pierdut. Cred ca unii batrani nici acum nu au inteles cu ce au gresit de au ramas fara gaini.
    Aviara a fost o pacaleala menita sa ne pregateasca pt porcina. Iar porcina cine stie pt ce ne mai pregateste. Ce lume minunata…

    Apreciază

  9. […] SE POATE INTAMPLA ORICUI IN ROMANIA: Un tanar suspect de GRIPA PORCINA a fost INTERNAT CU FORTA. Car… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.