SACCSIV – blog ortodox

Ministerul Sănătăţii a decis SA VACCINEZE OBLIGATORIU un sfert din populaţia ROMANIEI contra gripei porcine A(H1N1)

   „VACCINAREA ESTE OBLIGATORIE SI NU LA LATITUDINEA FIECAREI PERSOANE, spune Ion Bazac, ministrul Ferrari, cel ce declara de curand in legatura cu „vaccinul impotriva cancerului de col uterin” ca:

   „Am hotarat ca vaccinarea sa se faca elevelor de clasa a sasea si a saptea, si nu la cele de clasa a patra, deoarece consider ca suntem inca o tara ortodoxa si fetele de noua ani nu intretin raporturi sexuale”. Cititi va rog si:

SISTEMUL nu se lasa. Nici SLUGOII sai. A inceput campania de informare-promovare a „vaccinului impotriva cancerului de col uterin”

   Dormim pe noi, iar multi dintre noi sunt precum PORCUL de la:

VIDEO: FABULA (pentru toti cei ce sunt impotriva celor ce vorbesc despre NOUA ORDINE MONDIALA)

   Conform articolului Cruciada A(H1N1) începe în şcoli:

  „Ministerul Sănătăţii a decis să vaccineze obligatoriu un sfert din populaţie contra noii gripe. Cinci milioane de români vor fi vaccinaţi contra virusului A(H1N1), în încercarea de a răspunde adecvat celei mai mari provocări la adresa sănătăţii publice din anul 2010.

   Suspendarea cursurilor, pentru o săptămână, în clasele în care apare o singură îmbolnăvire cu A(H1N1). Închiderea, tot pentru o săptămână, a şcolilor unde apar trei cazuri. Vaccinarea obligatorie a tuturor copiilor, a gravidelor şi a întregului personal din sistemul sanitar şi din serviciile publice.

 Sunt doar câteva dintre măsurile de luptă împotriva virusului noii gripe, care vor intra în vigoare începând de astăzi, potrivit datelor pe care le-am obţinut de la Ministerul Sănătăţii. Ministrul Ion Bazac spune că răspândirea virusului A(H1N1) va reprezenta „o mare problemă de sănătate publică” în anul 2010, inclusiv în România.

   Se aşteaptă ca anul viitor virusul să capete o formă cu mult mai agresivă decât în acest an, iar pe măsură ce pandemia se propagă, boala devine şi mai severă.

   „Sunt situaţii în care bolnavii nu mai reacţionează la Tamiflu (medicamentul prescris în asemenea cazuri – n.r.)”, afirmă ministrul.

   El are în vedere vaccinarea tuturor celor aproximativ 3 milioane de copii, de la preşcolari până la elevi de liceu, ceea ce ar reduce incidenţa virusului cu 50 la sută. Celelalte categorii care vor fi vaccinate cu prioritate sunt personalul medical şi cel din sectorul serviciilor sociale.

   „Este greu ca societatea să funcţioneze fără personalul care asigură aprovizionarea cu apă, energie sau gaze, plus că aceşti oameni sunt printre cei mai expuşi”, explică ministrul, care precizează că „vaccinarea este obligatorie şi nu la latitudinea fiecărei persoane”.
   Este posibilă procurarea vaccinului de la farmacii? Nu, spune ministrul.  Şi nicăieri în lume nu se va vinde la liber, tocmai pentru a preveni vaccinarea suplimentară, care ar putea avea efect invers.

   „De aceea am şi scos medicamentul Tamiflu de pe piaţă, atunci când s-a declanşat pandemia. Oamenii sunt sensibili şi pot să îl ia preventiv sau când au doar o banală gripă sezonieră. Dar dacă fac asta, medicamentul nu mai are efect în cazul în care contactează A(H1N1)”, avertizează Ion Bazac.
   „În principiu, nu este obligatoriu ca o persoană care a făcut o dată gripa nouă să se fi imunizat. Poate să o facă şi a doua oară.” spune bogatanul Ion Bazac, hal de ministru al sanatatii ce avem.

Foto: http://www.livenews.ro/site/uploads/images/rss656117150.jpg

   Ce-ar putea avea in capatana un individ ce-si pune scumpul ac de cravata asa precum se vede in imagine? Precum stie orice purtator de costum (fie el scump sau ieftin), acul respectiv se pune pentru a nu-ti flutura cravata atunci cand esti doar in camasa sau descheiat la sacou. Si evident ca se pune mult mai jos, pentru a fi eficient. Habaucul are insa sacoul incheiat si a pus acul sus de tot, sub nodul de la cravata, ca sa se vada. Caci el il poarta pe post de bijuterie (fiind scump), asa precum tiganii isi poarta cat mai la vedere aurul.

   Este imaginea slugoiului perfect al ELITELOR.                                            

   Cititi va rog si articolul:

Comentariul zilei: ATITUDINE ANTI VACCINARE OBLIGATORIE

25 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. asd said, on septembrie 11, 2009 at 9:56 am

  ce facem fratilor sa scapam de vaccinul asta ? iarasi o petitie ?

  Apreciază

 2. Narcis said, on septembrie 11, 2009 at 10:53 am

  Sunt curios daca sunt numerotate dozele de vaccin… am inteles ca in SUA in premiera vaccinul asta care pare criminal este numerotat…pina acum toate dozele erau cu aceeasi eticheta … acum cred ca se va face in premiera conjunctia intre numele celui vaccinat si numarul de serie al vaccinului (nu al lotului !!!) …interesant…
  Parca suna a antrenament pentru implantarea in mina dreapta a cipurilor (oricum exista tehnologia tagurilor RFID de 0,05 mm care se pot injecta si eventual incarca ulterior cu informatie )…
  Am copil care trece in clasa I si cred ca voi avea mult de furca in decembrie cu aceasta campanie de vaccinare obligatorie … O sa fiu aratat cu degetul ca un parinte iresponsabil iar copilul prigonit ….
  Doamne Iisuse Hristoase , intareste-ne sa trecem peste impasul vremurilor noastre….!!!

  Apreciază

 3. Anton said, on septembrie 11, 2009 at 11:31 am

  Am incercat sa caut un document pe site-ul web al ministerului sanatatii care sa confirme obligativitatea, dar nu am gasit. Bineinteles, asta nu inseamna ca nu ar exista. Insa pana cand nu apare „docomentul”, ramanem cu faptul ca ministrul „a zis” ca „vaccinarea este obligatorie …”

  Apreciază

 4. iulian said, on septembrie 11, 2009 at 12:00 pm

  @narcis
  Si eu am in copil care trece in clasa a 6-a.Nu o sa fiu de acord cu vaccinul.Sunt chiar curios ce-o sa se-ntample.Oricum trebuie discutat despre cine este RESPONSABIL si cine IRESPONSABIL.S-ar putea sa avem o mare surpriza.Si vezi ca nu s-a abrogat Legea familiei.Am un sentiment tare neplacut in legatura cu ce se intampla in zilele noastre.Nici n-am scapat bine de comunism ca dam fix peste tacsu.

  Apreciază

 5. b said, on septembrie 11, 2009 at 1:27 pm

  ce mutra de smecher are omu asta

  Apreciază

 6. Rodica said, on septembrie 11, 2009 at 1:57 pm

  La cat sunt de vicleni,pot sa faca propaganda ca vaccinul este obligatoriu,oamenii sa nu-l primeasca iar virusul sa dezvolte tulpini mortale(deja este o alta tulpina).Trebuie intrebati parintii (traitorii)cu discernamantul Duhului Sfant.

  Apreciază

 7. parereamea said, on septembrie 11, 2009 at 2:12 pm

  Comunicatul de presa de ieri de pe situl minsterului:
  http://www.ms.ro/comunicate-de-presa.php?com=1783
  Asa-zisele masuri sunt hilare, daca nu aberante…
  In tot textul apare doar
  „Planul stabileste in mod clar obligativitatea implicarii, sub coordonarea MS, a unitatilor de invatamant, prin conducatorii acestora si a corpului profesoral. ”
  Deci nu se face referire in text la obligativitatea vaccinarii, ci la obligativitatea cadrelor didcatice de a se implica.
  Normal, nu au gasit alta categorie de populatie mai fraiera, mai expusa, decat copii, ca pe iei tot trebuie sa-i trimiti la scoala.
  Daca stie cineva de specialitate care e legea unde se spune ca vaccinarea nu poate fi obligatorie. Sau daca stie cineva ca a aparut ceva nou in acest sens, vreo modificare.
  Oricum ministrul bate campii de la un capat la altul.

  Apreciază

 8. Cristi said, on septembrie 11, 2009 at 2:47 pm

  dc am o presimtire ca pt parintii care refuza masura va fi ceva gen :luarea drepturilor parintesti.Personal nu vad nici o cale de scapare cu o exceptie micuta………….daca cumva am/as reusi sa il facem la medicul de familie SI NU LA SCOALA acolo am putea scapa cu o spaga .Faza e ca nu toti avem bani…………….

  Apreciază

 9. Ostrov said, on septembrie 11, 2009 at 4:16 pm

  Victor Roncea spune ca obligativitatea este nelegala si neconstitutionala.
  http://victor-roncea.blogspot.com/2009/09/refuz-vaccin-dictatura-imbecililor-deja.html

  Ministerul Sanatatii spune ca nu exista NICI UN COMUNICAT OFICIAL care sa se refere la vaccinarea obligatorie si ca este vorba de o opinie lansata de ministrul Bazac.
  Astfel se creaza o diversiune: populatia se uita la tv si aude ca e obligatoriu, cedand astfel in favoarea vaccinarii, si in momentul in care va fi campania de vaccinare, multi nu vor mai verifica daca e obligatoriu sau nu pentru ca au fost intoicati cu declaratii bazaconiene.
  Se poate ca in prima faza sa nu fie obligatoriu, dar sa se creeze impresia ca e obligatoriu.

  Apreciază

 10. nicu said, on septembrie 11, 2009 at 5:20 pm

  Gripa porcină,unealta diavolului?
  Spionaţi prin Tamiflu
  Vaccin cu microcip
  marţi, 08 septembrie 2009

  MASURĂ: Vaccinarea contra gripei porcine ar putea deveni obligatorie

  Occidentalii se tem că vaccinul contra gripei porcine ar putea conţine un cip prin care populaţia va fi monitorizată de poliţia mondială.

  O informaţie şocantă a înfierbântat recent imaginaţia europenilor: vaccinul Tamiflu ar putea conţine o aşa-numită nano-particulă, o piesă microelectronică prin care persoanele vaccinate vor putea fi monitorizate permanent. Informaţia vine din Austria, de la inginerul Helmut Pilhar, promotorul Noii Medicine Germane (organizaţie controversată in ţările anglo-saxone). Potrivit sursei, microcipul amintit ar funcţiona ca un hard-disc, pe care s-ar putea stoca o serie de informaţii, iar persoanele vaccinate n-ar mai avea nevoie de documente de identitate sau de carduri bancare.

  În plus, purtătorii ar putea fi monitorizaţi de la distanţă, uşurând munca statisticienilor, dar şi a poliţiei.

  Conform sursei, angajaţii unui mare producător austriac de medicamente ar şti de existenţa cipului, iar vaccinarea, benevolă în acest an, ar putea deveni obligatorie din 2010.

  Apreciază

 11. kosk said, on septembrie 11, 2009 at 7:25 pm

  @nicu, păi dă si sursa cu chipurile din vaccin, ca asa numai sa arunci informatia..

  Apreciază

 12. Gelu said, on septembrie 11, 2009 at 11:16 pm

  Eu propun sa o vaccineze pe mamica lui. Nu am inca copii dar as fi tare curios sa vad cum ma obliga sa accept un vaccine pe care nu il vreau. Ce slugui nenorocit si imputit.

  Apreciază

 13. blogideologic said, on septembrie 12, 2009 at 6:28 am

  Este vorba despre industria farmaceutică în plin avânt, care trebuie „să duduie”. Şi despre conivenţă între industria farmaceutică internaţională şi guverne.

  Apreciază

 14. spellmaker said, on septembrie 13, 2009 at 9:28 pm

  daca ma uit bine la ministrul asta as zice ca e un demon cu trup asa cum mai sunt destul de multi pe acest pamant.Vine ea ziua platii odata si odata…sper sa scapam noi toti pana atunci.

  Apreciază

 15. fane said, on septembrie 15, 2009 at 10:49 am

  This site is the official site of Jane Burgermeister and her investigation regarding the flu vaccines, WHO and the criminal conduct of several companies and organisations. Here evidence is collected and presented which, according to Jane Burgermeister, reveales that there is a plan in action to reduce the world population by using contaminated vaccines. Jane Burgermeister shows that several international organisations are invloved with this plan as are several international companies. Together these form a criminal syndicate which in secret intend to „save the planet” from what is considered harmful overpopulation. http://theflucase.com/

  Apreciază

 16. […] Ministerul Sănătăţii a decis SA VACCINEZE OBLIGATORIU un sfert din populaţia ROMANIEI contra gr… […]

  Apreciază

 17. moi-e teama de un singur lucru said, on septembrie 20, 2009 at 3:15 pm

  ca nu cumva copiii sa fie vaccinati la scoala fara stirea parintilor. Iar daca parintii afla dupa aceea… se vor resemna deoarece, pe langa obligativitatea vaccinului, nici nu au impotriva cui lupta.

  Apreciază

 18. mi-e teama de un singur lucru said, on septembrie 20, 2009 at 3:16 pm

  corectie

  Apreciază

 19. mi-e teama de un singur lucru said, on septembrie 20, 2009 at 3:18 pm

  e posibil sa fie vaccinati copiii la scoala inainte de a afla parinti

  Apreciază

  • parereamea said, on septembrie 21, 2009 at 2:08 pm

   Daca copii sunt pana in clasa a V-a, e adevarat ca sunt micuti si nu te poti baza pe o reactie a lor, mai ales daca sunt fete. Eu mi-am instruit fata de a VI-a, i-am explicat toata situatia, i-am spus exact ce sa faca….Cert e ca pun ce e mai rau in fata. Sa ne fereasca sfantul de ce e mai rau, dar mai bine sa ma gandesc si sa pregatesc si copilul. E bine parintii sa se sfatuiasca intre ei si sa stabileasca in comun o atitudine si o reactie la nevoie.

   Apreciază

   • saccsiv said, on septembrie 21, 2009 at 2:11 pm

    eventual scoti un certificat ca-i alergica la oua

    Apreciază

   • saccsiv said, on septembrie 21, 2009 at 2:12 pm

    e interzis vaccinul in astfel de cazuri

    Apreciază

 20. catalin said, on octombrie 7, 2009 at 4:15 pm

  au

  Apreciază

 21. parereamea said, on octombrie 8, 2009 at 6:29 am

  Stiri de pe front:
  http://www.topsanatate.ro/articol/vaccinarea-gratuita-impotriva-gripei-de-sezon-va-incepe-dupa-15-octombrie-29515.html

  Campania de vaccinare gratuită împotriva gripei de sezon derulata de Ministerul Sănătăţii va începe după 15 octombrie a.c.
  http://www.ms.ro/comunicate-de-presa.php?com=1802

  Deci va mai fi o campanie de vaccinare anterioara celei de gripa porcina despre care nu se zice nimic, nu se face tam-tam prin canelele de stiri. La scoli au inceput sa vina dozele pentru vaccinul sezonier si multi copii vor fi vaccinati fara ca parintii lor macar sa afle ca s-a intamplat asta. Nu am nici un motiv sa cred ca vaccinul sezonier e mai putin nociv ca cel porcin! In scoli profesorii sunt cu pluta, nu stiu nimic, se merge din inertie.
  S-au trimis deja acasa copiii sa dea o foaie la parinti sa semneze legat de vaccinul sezonier. Nu li s-a explicat nimic, ca nu e de fapt obligatoriu, ci doar sa semneze si nu apare nicaieri o rubrica in care sa poata scrie NU SUNT DE ACORD!
  Oamenii sunt prostiti in fata, tavalugul vaccinurilor se vrea a merge mai departe cu orice pret, sunt dispusi cei ce conduc afacerea la orice mojicii.
  Parintii care sunt constienti de ce se intampla ar trebui sa mearga personal la scoala sa vorbeasca cu dirigintele si sa spuna explicit copiilor din clasa respectiva macar ca nu sunt obligati sa se vaccineze si sa nu se lase cu orice pret vaccinati. Cine are posibilitatea ar trebui sa listeze ceva pliante legat de vaccinare care se gasesc pe siturile provita si sa le dea prin scoli.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: