SACCSIV – blog ortodox

Adolescentii sunt pe cale de a deveni o GENERATIA STRICATA?

Posted in adolescenti, sex by saccsiv on august 31, 2009

   Cititi va rog articolul:

http://laurentiu.elenaworld.net/2009/08/sexul-si-limba-romana-18/

   Apar acolo niste dialoguri intre fete de 11 sau 14 ani, de o perversitate … Nu am putut sa le citesc pe toate.

   Nu stiu care este proportia celor ca ele, probabil in crestere alarmanta. Dar ne facem ca nu vedem, ca nu auzim, ca nu exista …

   Multi factori au adus la starea asta nefericita si consider ca trebuie abordata cat mai serios chestiunea.

   Cititi va rog si:

Adolescentii si sexul, o batalie aproape pierduta? Sondaj

31 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on august 31, 2009 at 12:02 pm

    Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Cristi said, on august 31, 2009 at 12:57 pm

    comedie commurile alura doamne cata minte au saracele =)) apropo saccsiv si eu is la sc si am vazut chestii nu ca alea da fetele stateau sa le faca baietii poze la fund etc (unele chiar sau asezat provocator odata doar ca sa le faca gibonii) deci ce zic alea acolo e pe bune :|.Urasc genul asta de persoane da vreau sa zic urasc.Asta e unul din motivele pt care oarecum ma bucur ca o sa patim ce o sa patim asa.Personal as vrea sa se intample dupa ce moare motanu cami pare rau de el 😦

    Apreciază

  3. parereamea said, on august 31, 2009 at 1:05 pm

    Aceste rele vin din neglijarea copiilor. Parinti care pleaca bezmetici de acasa si muncesc de dimineata pana seara poate, cica sa le faca copiilor de toate, iar copii evident nu gasesc altceva mai bun de facut decat sa se distruga. Vina principala e a parintilor. Mama trebuie sa fie acasa tot timpul, sau macar cat copilul nu e la scoala, sa se ocupe de copii, asta e regula de aur. Si eu am fost socata cand la sfarsitul clasei a IV-a conectand-o pe Yahoo messenger cu colegii ei pentru a primi pozele de la banchet, fata mea a inceput sa primeasca mesaje obscene de la o colega si unii baieti.. Din fericire am fost tot timpul langa ea si i-am scos pe toti din lista si hotarasem deja sa o mut la alta scoala dintr-a cincea. Tot atunci am aflat ca asa se obisnuia sa se vorbeasca prin clasa…Daca as fi aflat mai devreme as fi mers la invatatoare sa fac scandal. Important e sa vorbesti mult cu copilul, si incet-incet scoti tot de la el.

    Apreciază

  4. Marian said, on august 31, 2009 at 1:07 pm

    Aiureli din astea au existat si vor exista tot timpul. Nu stiu daca trebuie facut mare haz, pe net isi permit multi cam multe.

    Asa cum unii au libertatea sa critice in numele adevarului tot asa si altii au libertatea sa isi cultive perversiunile. In numele „dreptatii” e liber si unul si altul sa isi exprime liber parerea.

    Cat despre „dreapta socoteala”, …, vorbeste putina lume…

    Apreciază

    • timisorean1 said, on august 31, 2009 at 4:23 pm

      au existat tot timpul? ciudat, dar nu-mi aduc aminte de asa ceva acum 25-30 ani

      Apreciază

      • Marian said, on august 31, 2009 at 11:03 pm

        Timisoreanule, te rog din suflet sa ma scuzi, dar mai deschide si tu ochii la ceea ce se petrece in societate. Poate ca tu ai avut niste parinti mai grijulii care te-au tinut in „palma”.

        Ei bine, asta e societatea, nu e pentru Dumnezeu si asta la unii nu prea place. Nu degeaba este lucru mare sa poti sa iubesti pe fratele tau, pentru ca trebuie sa ignori oarecum si „mizeria” ce vine prin acesta. Invata sa vezi adevarul asa cum e el si sa te poti opune ispitei cand ai un moment de incercare.

        Apreciază

    • em said, on februarie 27, 2010 at 5:35 pm

      nu-i adevarat. Nu au existat tot timpul. Si eu am fost copil si nu imi amintesc sa fi indraznit careva sa spuna ori sa faca ceva imoral. Copiii erau curati si multi se jucau cu papusi ori citeau povesti pana prin clasa a IX-a, chiar daca mai discret. Si dupa aceea incepea perioada aceea romantica cu plimbari, filme, discutii lungi despre nimicuri, cate o pupatura strasnica, si cam atat.
      In nici un caz copiii nu spuneau copiilor vorbe obscene. Inafara de cateva injuraturi nici nu stiau altceva iar daca era vreun adult prin preajma avea grija sa ii lungeasca urechile cu mentiunea „am sa te spun alor tai!” Chiar daca nu facea asta, pt ca nu ii cunostea pe ai tai, amenintarea avea efect.
      In timpul copilariei nu am avut de-a face cu oameni mari insa nici nu cred ca ar fi putut gandi macar ca un copil e altceva decat un copil.
      Erau si cazuri izolate de copii abuzati, insa cei ce indrazneau sa faca asemenea crima erau aspru pedepsiti de societate si de justitie.

      Apreciază

  5. JC said, on august 31, 2009 at 5:41 pm

    @Marian: Au existat tot timpul?

    Daca ai 15 ani tot timpul … poate este o unitate de masura potrivita dar eu la 26 (aproape) citesc si ma crucesc. Stiam ca ‘copii din urma’ au innebunit dar nici chiar asa. 11-14 ani … orgii … e ireal.

    Pe vremea mea [faceti un calcul] usuraticele din liceu/gimnaziu se numarau pe degetele de la o mana si le stiau toti. Astazi cele cuminti se numara astfel.

    Cand am terminat liceul mergeam cu un coleg sa iau niste acte de la scoala si imi amintesc cum, intrand in liceu, am dat peste multimea pestrita care venise cu dosare. Priveam prost la fete cu mai mult machiaj pe ele decat poate expune vitrina unui magazin de marime medie, fuste mai scurte decat un fular infasurat in jurul bucilor si bluze mai decoltate decat o burtiera. Era o concentratie de ‘curvistine’ [insotite de parinti] pe m2 stupefianta. Si … sincer … eram putin ofticat ca nu incepeam atunci liceul. Dar mai de curand, cand mi-a venit mintea la cap, ma bucur. Am prins ultima generatie oarecum inocenta [ce-i drept eram in provincie].

    Vina este in special a parintilor … si a societatii. Parintii nu le mai educa de loc si rascumpara cu bani timpul pe care nu il au sa li-l acorde. Apoi se mira ce au ajuns sau … mai rau … sunt mandri de fetitza lor cea cu sex-appeal care a agatat vreun bogatan.

    Absolut toate filmele din ziua de azi incurajeaza compotamentul libertin tratand [dar necombatand] teme precum:
    – viata sexuala de la varste fragede
    – marginalizarea/umilirea celor mai putin libertini sau ‘incuiati’
    – urgenta inceperii vietii sexuale pana la o anumita varsta
    – nevoia de a satisface partenerul ‘no-matter what’ … ca te lasa
    – homosexualitatea [There was one time … in college]
    – facultatea ca party/sex non-stop … in nici un caz pentru educatie [geeks are virgins]
    – independenta si chiar comportamentul contrar cu ceea ce-ti spunt parintii [cei care asculta de parinti sunt niste amarati morti social]
    – testarea compatibilitatii sexuale inainte de nunta
    … si multe altele.

    Si nu stiu de ce dar nu cred ca o astfel de fata se va pocai pana la final. E trist dar … cu adevarat socat am fost cand pitzipoanca de 11 ani a ajuns la concluzia ca restul [cele cu comentarii negative] sunt doar geloase pe ea si pe super-prietenul ei.

    Razboi-Intru-Cuvant: femeia desfranata este “mai indrazneata si mai cruda decat orice om”. Si nu se refera aici la femeia care este muncita de ispitele trupesti si se lupta cu ele, ci la cea care, prin hainele si gatelile mestesugite si prin miscarile sale nerusinate, lascive isi gaseste o delectare perversa in a atata si a provoca, cea care isi foloseste farmecul femeiesc si isi cultiva senzualitatea pentru a-si atinge scopurile, starnind pofte, stricand suflete si dand nastere la alte si alte pacate si faradalegi

    PS: baietzii ajtia..niste jigodii toti nu mai sperati k speratzi degeaba….ajtia ne-ar f**e ji`n urechi dak`ar putea – tot de pe CG forum

    Apreciază

    • Marian said, on august 31, 2009 at 10:58 pm

      JC, da, au existat tot timpul. Doar chestiunile pornografice nu sunt de ieri si nici de alalta-ieri.

      Problema este ca lumea nu mai stie ce este echilibrul. Am vrut iesire de sub comunism pentru ca nu eram liberi si nu ne place sa vedem libertatea altora !!! Asta e si o lipsa de maturitate !!!

      Poate te mai uiti si tu la un film, iti recomand filmul Andrei Rubliov, sa vezi acolo ca chiar si in jurul Sfintilor a existat destrabalare !!!, cu diferenta ca unii se smintesc, si altii (mai tari) nu.

      Deci ai grija, ca curatenia sufleteasca nu se face in jurul tau, ci se face exact in tine !!!

      Apreciază

      • JC said, on septembrie 1, 2009 at 12:25 pm

        si in jurul Sfintilor a existat destrabalare

        Cred sincer ca nu ai citi varstele fetelor de pe acel forum. Nu erau in secole … erau in ani. Eu vorbesc de problema sexului generalizat si de bunavoie la varste fragede, nu de orgii in vremuri cu sclavi cand stapanii faceau ce vroiau, chiar si cu fetite mici.

        Problema este cresterea alarmanta a procentajului practicantelor junioare de bunavoie, nu ca a existat mereu curvareala. Cred ca esti la curent cu cea mai veche meserie.

        PS: Imi dau seama cand nu am cu cine vb. deci … aici ma opresc.
        PPS: Acum 15-11 ani, intr-o generala/gimnaziu de top dintr-o resedinta de judet [110.000 loc] erau 2 sau 3 bagaboante [pe toata scoala si alea nu faceau sex doar ca umblau cu destul de multi] nu 8 din 15 pe clasa. Apoi in cel mai tare liceu din oras acum 11-7 ani erau sub 10 bagaboante.
        PPPS: 3 x ! don’t make it right!!!

        Apreciază

    • Marian said, on septembrie 1, 2009 at 2:11 pm

      JC, mie mi se pare foarte interesant ca ai investit timp sa numeri cate „bagaboante” sunt prin scoala. Poate judeci pe unele fete prea tare.

      Asa „cavalereste” iti spun ca nu e frumos sa vorbesti urat de sexul feminin. Daca unele femei sunt si nesimtite nu caracterizeaza cu nimic tinerele zin zilele noastre. E treaba fiecaruia cand cineva se lauda cu nerusinarea lui, ca pe termen lung nu va pune nimic deoparte.

      Apreciază

  6. Cristi said, on august 31, 2009 at 7:56 pm

    intrebare care nu are nici o legatura cu subiectul(eh defapt are cateva).Cum pot sai arat unei persoane ca maneaua e o muzica infecta etc ?Cred ca pers e destul de desteapta dar deh procesul de demoralizare nu tine cont de inteligenta din cate stiu .Inca ceva aratandui ca e o muzica infecta vreau sa o fac sa se si opreasca din a le asculta.

    Apreciază

    • JC said, on august 31, 2009 at 8:01 pm

      Voi judeca acum dar … daca ii explici ca persoana care canta maneaua e infecta si il bagi pe Taraf TV 10 minute sa vada manelistii … poate intelege ca si muzica este … zic si eu.

      PS: E greu.

      Apreciază

      • Cristi said, on august 31, 2009 at 9:11 pm

        poi asta e ca asculta manele si ii plac 😐 .Personal le urasc daca cineva vrea sa ma tortureze tot ce tre sa faca e sa ma oblige sa ascult manele si o sa implor mila

        Apreciază

  7. saccsiv said, on august 31, 2009 at 8:04 pm

    Imbecilizarea prin MANELE

    https://saccsiv.wordpress.com/2009/05/21/imbecilizarea-prin-manele/

    Apreciază

  8. Aquarius said, on august 31, 2009 at 11:32 pm

    Naspa rau! Mi-zu zis multi ca astea mici nu mai ai sanse sa le gasesti la 18 ani virgine…Dar nu am crezut pana nu am citit link-ul de la Saccsiv! Sper sa nu fie toate asa, ca as vrea sa ma insor:))

    Apreciază

  9. † marturisitor ortodox said, on septembrie 1, 2009 at 2:37 am

    Cine sunt responsabili pentru asa ceva? In primul rand parintii indiferenti care refuza sa se trezasca si sa-si educe copiii in spiritul Ortodoxiei. In al doilea rand, preotii si ierarhii BOR,cam indiferenti (nu-i judec dar asta este realitatea,si noi suntem la fel de indiferenti),care se pare ca „au uitat” de porunca Domnului: „Lasati copiii sa vina la Mine”! Invatamantul,mass media,etc. De aceea,pentru ca nu realizam pericolul in care ne aflam si pentru ca nu am inteles ca scopul adevarat al vietii este MANTUIREA care este posibila NUMAI cu ajutorul Domnului Iisus Hristos,pentru ca am parasit Biserica si iubim pacatul mai mult decat libertatea(viata in Hristos),de aceea si din multe alte motive am ajuns in mana acestor indivizi ai a altora ca ei:

    Apreciază

  10. […] Adolescentii sunt pe cale de a deveni o GENERATIA STRICATA? […]

    Apreciază

  11. […] Adolescentii sunt pe cale de a deveni o GENERATIA STRICATA? […]

    Apreciază

  12. Metodios said, on noiembrie 23, 2009 at 9:21 am

    Banii si inselaciunile acestei lumi vor pierde mai multe suflete decat prigoana comunista.Acum nu mai e nevoie sa vina diavolul la oameni,pentru ca vin oamenii la el.Acesta e adevaratul comunism,adevaratul sclavagism,al pacatelor,inchisoarea pe care singuri ne-am construit-o la indemnul viclean al diavolului care cu cat ne spune ca suntem mai liberi,cu atat mai tare ne zornaie catusele la urechi.Masonii au tactica buna,doar au spus ca din planul lor monarhia si biserica nu vor scapa,iar in protocoale spun ca la sfarsit Europa va fi prinsa ca intr-o menghina.

    Apreciază

    • Marian said, on noiembrie 23, 2009 at 11:19 am

      Metodios,

      bine ai venit in lume. Asta e capitalism frate, care a existat si acuma 100 de ani intr-o forma mult mai violenta. Faptul ca comunismul a tinut totul sub control nu inseamna ca era neaparat bine. Acuma vezi fatza adevarata a omului, care nu este neaparat una de inger.

      Cu stima, Marian

      Apreciază

  13. […] Adolescentii sunt pe cale de a deveni o GENERATIA STRICATA? […]

    Apreciază

  14. G. Andrey/ Corbul said, on ianuarie 27, 2010 at 4:34 pm

    Am citit si eu …acele asa zise comentarii … ale fetelor de varsta .. frageda … parintii da ..sunt de vina .. dar si societatea este …. pentru ca oricum … daca noua ..baietilor / barbatilor ..ne-ar fi rusine .. sa ne batem joc … de un trup atat de pur .. inca la acea varsta … si ne-am tine pantalonii pe noi … nu cred ca s-ar mai intampla asemenea cazuri … asta daca nu s-ar gandi sa o faca intre ele … cu diferite obiecte mai putin ..contondente :). .. Nu doresc a le lua apararea …sunt .. oameni … dar panarame .. cu litere mari .

    P.S. : Saccsiv ( si ceilalti … pasionati ) , te invit sa citesti o arhiva de poezii cu caracter religios , la adresa : http://corbulpoetulumil.wordpress.com/2010/01/26/prophet-poetry/

    Apreciază

    • em said, on februarie 27, 2010 at 5:45 pm

      aici ai nimerit-o: daca si vio ati tine pantalonii pe voi… tare bine ar mai fi pt toata lumea, inclusiv pt copiii aceia inconstienti.

      Apreciază

  15. […] Adolescentii sunt pe cale de a deveni o GENERATIA STRICATA? […]

    Apreciază

  16. em said, on februarie 27, 2010 at 5:46 pm

    rectific: voi

    Apreciază

  17. em said, on februarie 27, 2010 at 8:16 pm

    cineva spunea ca tot timpul ar fi existat la tineri mizeria in care multi se afla azi.
    Nu e adevarat. Stiu pt ca am trait atunci cand toata perversitatea din ziua de azi nu exista.
    Sa vedem, totusi, ce anume a corupt copiii (in afara de unii bolnavi psihic). Pt asta am sa citez din aceeasi carte amintita intr-o alta postare:
    „Televiziunea creste efectiv activitatea sexuala la tineri si la copii. Studiile arata o semnificativa descrestere a varstei primului contact sexual, probabilitatea ca primul act sexual sa aiba loc la o varsta mai timpurie crescand proportional cu nr. orelor de vizionare TV.”
    „…barbatii care vizioneaza pornografie accepta mai usor violenta indreptata impotriva femeilor si batjocorirea acestora” … „Vaste colectii de materiale pornografice sunt gasite de autoritati in locuintele persoanelor arestate pt crime sexuale, in special pedofili.”
    „Violenta de pe micul ecran are un caracter impersonal. Victimele – cei rai – isi merita pedeapsa, iar suferinta sau durerea lor nu ne spune nimic.”…”Acesti copii, tineri sau adulti care se trezesc in zilele noastre ca omoara, lovesc, ranesc cu singe rece pe cineva sunt, intr-un fel, infirmi sufleteste. Ei nu au capacitatea de a intui si de a anticipa durerea pe care aproapele lui o sufera in urma unei agresiuni.”
    „…Cultivarea dorintei sexuale, a unei imaginatii marcate de fantasmele erosului poate juca un rol important in secretia hormonilor sexuali care pot accelera maturizarea unei sensibilitati si a unui comportament sexual nepotrivit varstei. Dependenti de materialele erotice vizionate la TV, de un comportament sexual patimas, acesti tineri care incep sa fie preocupati de problema sexuala din primii ani de scoala si care ajung sa intretina relatii sexuale inaintea terminarii gimnaziului ajung f repede la epuizare sufleteasca si trupeasca, la frustrari si perversiuni, caci fantasmele erosului le agita incontinuu imaginatia, in timp ce fericirea promisa este una iluzorie.”
    „Ceea ce cultiva televiziunea este o credinta sincretista, bazata pe o pseudocultura religioasa-curiozitati, senzational sau chiar sarlatanii. Orizontul de cultura si perceptie dezvoltat prin vizionarea TV este unui de tip magic. Prin vizionare, mintea tinerilor devine f pasiva, deschisa sugestiilor si influientelor venite din subconstient. Este o minte care cauta cu aviditate placerea, care simte ca traieste plenar mai cu seama sau exclusiv pe parcursul experientelor evazioniste(in imaginar).”
    „Prin acestea, televiziunea pregateste un adolescent deschis catre experienta drogurilor, a starilor alterate de constiinta obtinute prin diferite practici orientale sau configureaza un orizont perceptiv de tip shizofrenic in care imaginile de la televizor si cele din minte ajung sa contrazica realitatea. In aceste conditii, un fapt editorial cel putin ciudat pt cititorul inceputului de sec.XX, romanul Harry Potter, ia o amploare de neimaginat in randul scolarilor contemporani. Intr-o epoca definita tocmai prin absenta lecturii din programul adolescentilor, se constata brusc ca un roman ce descrie atmosfera magica din jurul unei scoli de vrajitorie este citit din scoarta in scoarta de sute de milioane de pusti.”

    Apreciază

  18. VIDEO: SEXY-INC « Saccsiv's Weblog said, on octombrie 8, 2010 at 6:45 pm

    […] Adolescentii sunt pe cale de a deveni o GENERATIA STRICATA? […]

    Apreciază

  19. […] Adolescentii sunt pe cale de a deveni o GENERATIA STRICATA? […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.