SACCSIV – blog ortodox

Indemn UNESCO: copiii vor invata despre MASTURBARE la 5 ani si despre AVORT la 12 ani

Posted in avort, masturbare, UNESCO by saccsiv on august 27, 2009

   Potrivit articolului Invatati copiii despre masturbare de la 5 ani:

   „Organizatia economica, sociala si culturala a Natiunilor Unite (UNESCO) recomanda educarea sexuala a copiilor, incepand cu varsta de cinci ani, inclusiv in ceea ce priveste informarea despre masturbare si despre violenta intre sexe.

Raportul de 98 de pagini elaborat de forul international pe aceasta tema in luna iunie a acestui an sustine un plan universal pentru a le oferi copiilor cu varste intre 5 si 18 ani „o abordare informata asupra activitatii sexuale si a relatiilor”. De asemenea, raportul considera educatia cu privire la virusul HIV esentiala pentru „toti tinerii”.

Desi Natiunile Unite insista pe ideea ca aceasta programa a fost adaptata la cerintele varstei, membrii societatii civile din intreaga lume au inceput deja sa critice acest demers. Acestia motiveaza prin faptul ca micutii ar fi expusi prea devreme la informatii despre acest subiect dar si ca in aceste lectii exista termeni pe care ei nici macar nu au cum sa-i inteleaga.

   „La acea varsta copiii ar trebui sa invete despre cum se numesc anumite parti ale corpului lor si, cu siguranta, nu despre masturbare”, a declarat, indignata, Michelle Turner, presedintele organizatiei „Cetateni pentru o Programa Responsabila”.
   Raportul UNESCO, numit „Recomandari Internationale pentru Educatia Sexuala”, separa copiii in patru grupe de varsta: de la 5 la 8 ani, de la 9 la 12 ani, de la 12 la 15 ani si de la 15 la 18 ani.

   Conform acestui material:

   intre 5 si 8 ani

   vor afla ca „atingerea si frecarea organelor genitale se numeste masturbare” dar si ca atunci „cand iti atingi partile intime, poti simti placere„.

   la 9 ani

   elevii vor invata despre „efectele pozitive si negative ale afrodisiacelor

   la 12 ani

   vor afla motivele pentru care se face un avort.

   la 15 ani

   copiii vor fi deja sfatuiti sa promoveze dreptul si accesibilitatea la avorturile legale.

   „Sunt curioasa cum vor reusi sa explice unui copil de cinci ani notiuni despre rolul sexelor, stereotipuri in ceea ce priveste rolul sexelor si violenta bazata pe diferentele de sex”, a declarat dr. Jennifer Hartstein, o psihiatra specializata in domeniul pediatric, din New York.
   UNESCO nu se lasa insa impresionata de opozitia sau neincrederea specialistilor: „Intr-o lume afectata de HIV si SIDA, este un imperativ sa oferim copiilor si tinerilor cunostintele, aptitudinile si valorile necesare pentru intelegerea si luarea unor decizii corecte”.

   Cititi va rog si articolul:

Elevii din Marea Britanie sunt indemnati sa aiba un orgasm pe zi

23 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Florin said, on august 27, 2009 at 3:54 pm

    Niste bolnavi psihici !

    Apreciază

  2. saccsiv said, on august 27, 2009 at 3:59 pm

    Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  3. carmen said, on august 27, 2009 at 4:18 pm

    cred caci ne indreptam spre un dezastru ,un copil trebuie sa se bucure de copilarie si nu sa-l stresam ,numai oameni bolnavi mintal da o asa educatie unui copil de 5 ani ,parinti sa protesteze si sa nu aprobe asa educatie anormala .unesco care trebuie sa apere copii a ajuns sa distruga psihicul copiilor cu asa educatie ,membri ,,,unesco ,,nu au copii s-au nu au fost copii ,ne mai miram de ce se intanpla asa nenorociri pe pamant ,,,,,,

    Apreciază

  4. Fred said, on august 27, 2009 at 4:42 pm

    ciudat

    Apreciază

  5. Fred said, on august 27, 2009 at 4:45 pm

    Dintre sute de catarge
    Care lasa malurile,
    Cate oare le vor sparge
    Vanturile, valurile ?

    Apreciază

  6. Fred said, on august 27, 2009 at 5:04 pm

    Ofensiva Satanei este nelimitata ! Pregatiti-va cu multa rugaciune, sacrificii, caritate, participare la cat mai multe liturghii, rugati-va la Domnul sa ne fortifice, sa ne ascuta spiritul…… Din pacate, sunt multi carora le spui, si nu cred; asta este cu adevarat o calamitate. Crestinii trebuie sa se trezeasca, sa vada, sa asculte…… Daca se va modifica internetul trebuie sa ramanem cumva uniti. Pentru saccsiv : cele 2 adrese precedente de mail sunt gresite, a-3-a este buna. Forta si Curaj in Domnul !!!!

    Apreciază

  7. parereamea said, on august 27, 2009 at 9:22 pm

    Ziarul biz.ro de unde e preluat articolul nu da sursa stirii de nici un fel. Mai trebuie sapat dupa acel document de 98 pagini al UNESCO…

    Apreciază

  8. Catalin said, on august 27, 2009 at 9:29 pm

    Dar nici de la ei nu cred ca inventeaza:). E scris si in alte locuri, inclusiv pe site-ul foxnews: http://www.foxnews.com/story/0,2933,543203,00.html . Incearca si un google. Ai sa gasesti multe linkuri in primele 2 pagini.

    Apreciază

  9. daniel said, on august 28, 2009 at 3:38 am

    vedem roadele separarii omului contemporan de Dumnezeu.

    Apreciază

  10. parereamea said, on august 28, 2009 at 7:06 am

    Am gasit.
    Articolul de pe pagina UNESCO in care se discuta despre acest raport:
    http://www.unesco.org/en/education/dynamic-content-single-view/news/sexuality_education_is_as_important_as_maths_say_authors_of_international_guidelines/back/9195/
    Reiese din articol ca raportul va fi discutat in 7-9 September 2009 la „Sex and Relationships Education Conference” din Birmingham, UK. Ghidul, cum il numesc ei, va fi lansat oficial in octombrie la New York!
    In partea de jos a paginii este linkul catre raport:

    Dă clic pentru a accesa 183281e.pdf

    La pagina 48 din document (54 din PDF) este paragraful :
    „Learning Objectives for Level I (5-8)” , 5-8 ani adica.
    Scuze, dar nu-mi permit sa traduc aici ineptiile lor. Informatiile din pagina biz.ro erau corect traduse dintr-un articol de pe FoxNews mentionat mai sus de Catalin, si bat exact cu ce zice in raport.
    Fara comentarii….

    Apreciază

  11. kmicick said, on octombrie 13, 2009 at 7:09 pm

    M-am prins: astia de la UNESCO, dand sfaturi despre masturbare pt copiii de 5 ani, practic si-au zis: „E pacat ca generatiile urmatoare sa nu faca ceea ce noi facem inca si azi, labi rou, unu’ altuia (pauza gresita de mai inainte nu e doar o scapare…e doar exemplificarea unuia dintre multele complexe pe care le au)…doar doar ne-o mai creste si noua….de la 2 cm la 4 cm.”

    Apreciază

  12. George said, on noiembrie 13, 2009 at 9:28 pm

    Astia au innebunit pe fata, sa incurajezi masturbarea mi se pare cea mai mare tampenie posibila, in primul rand masturbandu-se un copil isi va distruge psihicul si corpul ajungand slabit si fara capacitate de concentrare sau memorare, mai mult ajunge sa aiba afectiuni psihice si posibile orientari catre homosexualitate, hormonii care trebuie sa actioneze in organism lipsesc sau sunt insuficienti datorita masturbarii iar corpul va avea un aspect feminin si lipsit de forta. Astia ori sunt nebuni ori vor un viitor sumbru pentru umanitate in care majoritatea sa aiba orientari gay.

    Apreciat de 1 persoană

  13. Metodios said, on noiembrie 22, 2009 at 8:22 am

    TOTUL SE LEAGA.Totul se intampla punct cu punct cum e descris in protocoalele masonice.Asa actioneaza diavolul,cu pasi mici dar siguri.Astfel omul e invatat treptat cu raul,iar pana la urma raul devine normal si intra in firea omului.Satana se dezleaga pe pamant,iar poarta de intrare este S.U.A.Papalitatea si S.U.A. sunt cele doua fiare ale apocalipsei ce pregatesc venirea lui antihrist.Omul este obisnuit treptat cu satanismul,devenind un indracit,iar apoi este firesc si normal ca el sa-si astepte stapanul pe care el il va cere si il va primi cu bratele deschise.Omul singur a construit imparatia lui antihrist,iar acum trebuie sa vina fiul pierzarii.

    Apreciază

  14. […] Indemn UNESCO: copiii vor invata despre MASTURBARE la 5 ani si despre AVORT la 12 ani […]

    Apreciază

  15. […] Indemn UNESCO: copiii vor invata despre MASTURBARE la 5 ani si despre AVORT la 12 ani […]

    Apreciază

  16. LeoMajor said, on iunie 29, 2010 at 3:20 pm

    Lasand la o parte cele spirituale si revenind la pareri mai lumesti si gandite cu capul mai la „rece”, eu zic ca astia si-au cam dat cu stangul in dreptul. De ce, si ce interes ar avea ei sa elimine un „eliminatoriu” perfect cum e hiv/sida? Adica o elimina pe asta si intre timp dezvolta ei altele. Cum a fost in cazul hiv/sida. Banuiesc ca stiti deja ca sida a fost conceputa intr-o eprupeta dintr-un laborator pt a servi drept arma chimica, nu?
    Nu sunt in totalitate deacord cu proiectul de lege, dar sincer sa fiu daca as fi fost elev de 7~8 ani, la vremea la care ar intra in vigoare proiectul de lege … eu unul nu as participa. Si asa mi-se pare o idiotenie si o abureala, patetica initiativa de abordare a subiectului numit „sex” de catre diriginta mea, pe vremea cand mai eram si eu la liceu …. dar sicer … dupa ce ca ma bombardeaza 8 ore cu prosteli, eu sincer, in locul lor as chiuli. As face altceva, m-as duce afara sa alerg, sa bat mingia pe maidan, sa mai lansez o racheta ceva … da nu sa mai stau inca o ora sa ascult pe cineva cum imi bolboroseste despre sex si implicatiile lui.

    P.S.: Sper ca nu am facut vre-o greseala si de data asta …. -.-‘

    Apreciază

  17. ultimullup said, on martie 9, 2012 at 8:25 am

    Eu sincer sa fiu as fi de-acord sa se discute in scoli despre cum sa nu te duci cu persoane straine, sa nu te apropii de masina unuia care te intreaba incotro este strada x, sau de ce sa nu te duci cu prietenii in nush ce locatii, unde poti avea un accident teribil. Asta mi s-ar parea mai degraba de discutat decat despre masturbare.

    Apreciază

  18. Michael said, on februarie 3, 2013 at 9:57 pm

    Am impresia si cred ca din nefericire am dreptate traim timpurile scrise acum 2000 de ani de Sf.Apostol Ioan in Apocalipsa lui…trebuie sa ne pregatim pentru lupta finala impotriva Printului Intunecat…trebuie sa luptam cum putem fizic spiritual economic cultural etc…nu mai e cale de mijloc trebuie sa declaram pe fata oficial impotrivirea noastra sa marturisim sfanta credinta si pe Mantuitor…e groaznic nicicand parca lumea nu a fost atat de depravata ca acum poate doar in Antichitate inainte de Iisus in Babilon sau Sodoma si Gomora acolo doar…

    Apreciază

  19. […] Indemn UNESCO: copiii vor invata despre MASTURBARE la 5 ani si despre AVORT la 12 ani […]

    Apreciază

  20. […] Indemn UNESCO: copiii vor invata despre MASTURBARE la 5 ani si despre AVORT la 12 ani […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.