SACCSIV – blog ortodox

Articolul zilei (17,08.2009): Obama ar putea folosi pandemia pentru a declara Legea martiala

Posted in legea martiala, NOUA ORDINE MONDIALA, pandemie by saccsiv on august 17, 2009

   Reiau integral articolul Obama ar putea folosi pandemia pentru a declara Legea martiala:

   „Congresmanul din Georgia, Paul Broun, a avertizat participantii la un evenimet oficial de Marti ca administratia Obama planuieste sa se foloseasca de o pandemie sau de un dezastru natural pentru a institui Legea martiala in Statele Unite.

   Luand cuvantul  in fata unui public aflat la Colegiul tehnic al Georgiei de Nord, Broun a spus ca “elita sociala”, precum si Obama, Nancy Pelosi si leaderul majoritatii Senatului, Harry Reid, planuiau sa exploateze o criza pentru a crea un climat favorabil pentru agenda lor politica.

   “Ei incearca sa dezvolte un mediu in care sa poata prelua comanda,” a spus el. “Am mai vazut asta de-a lungul istoriei.”

   Avertismetul lui Broun vine dupa o scrisoare trimisa de Asociatia Nationala a Guvernatorilor catre Pentagon, saptamana trecuta, scrisoare ce condamna  planurile militarilor de a uzurpa controlul domestic al Garziii Nationale si al fortelor federale desfasurate in cazul unor dezastre naturale sau atacuri teroriste.

   In Decembrie 2008 s-a anuntat ca cel putin inca 20 000 de soldati activi la datorie vor fi plasati in Statele Unite sub Northcom, pentru a “ajuta oficialii locali si statali sa raspunda la un potential atac nuclear terorist sau la orice alte catastrofa.”

   Desfasurarea de forte domestice de urgenta ar putea fi considerat primul exemplu dintr-o serie de extinderi ale autoritatii prezidentiale si militare,” sau chiar o crestere in supravegherea interna, a avertizat Anna Christensen, de la Proiectul de Securitate Nationala al ACLU. Si Vicepresedintele Cato, Gene Healy, a avertizat cu privire la o militarizare iminenta” a “securitatii interne.”

   Sugestia ca trupele nu vor face altceva decat sa ajute in “eforturile de redresare” dupa o mare catastrofa vine in contradictie ce faptul ca insusi Northcom, intr-un articol din 8 Septembrie din Army Times, a spus ca scopul primului val al desfasurarii de trupe -care s-a stabilit la 1 Octombrie la Fort Stewart si la Baza aeriana Peterson din Colorado Springs- ar fi de a “linisti framantarile sociale si de a controla multimile.”

   Congremanul Broun a fost un ghimpe in coasta agendei lui Obama de la inceput, votand impotriva unor proiecte de lege si desconsiderand conceptul creat de om de incalzire globala.

   De asemenea, acesta a spus despre planul lui Obama de a “crea o forta nationala civila de securitate”, ca suna ca un Gestapo al secolului 21 si ca ar parte a unei miscari spre dictatura Marxista.

   “Extact asta a factut si Hitler in Germania nazista si a facut si Uniunea Sovietica,” a spus Broun. “Cand propune crearea unei forte nationale civile de securitate care sa fie la comanda lui, si care sa fie la fel de puternica precum armata Statelor Unite, mie imi pare ca da semne de Marxism.”

   Broun a mentionat si amenintarea la cel de-al doilea Amendament, pe care o reprezinta administratia Obama si Procurorul General Eric Holder.

   “Nu putem fi pacaliti sa ne supunem,” a spus Broun. “Trebuie sa va amintiti ca Hitler a fost ales intr-o Gremanie democratica. Nu il compar cu Adolf Hitler. Ce vreau sa spun este ca exista un risc potential demn de luat inseama, daca urmeaza aceasta directie.”

   Keith Olbermannn, de la MSNBC, l-a votat pe Broun ca fiind, din punctul lui de vedere, “cea mai rea persoana din lume”, in doua ocazii diferite si l-a atacat pe congresman, catalogandu-l drept rasist si bigot, pentru faptul ca si-a exprimat ingrijorarea cu privire la granita permeabila cu Mexicul, in ceea ce privesc eruptiile virusului gripei porcine. Olbermann a pretins ca Broun a “exploatat un copil decedat” pentru a “aduce argumente convingatoare care sa-i sustina cauza lui maladiva, xenofoba si categoric irelevanta cu privire la emigrare.”

   In Noiembrie 2008, Olbermann a sustinut in mod eronat ca Obama a solicita “niste trupe civile din rezerva” si “muncitori din constructii finantati federal”. Olbermann l-a atacat pe Broun, pentru ca si-a exprimat grija cu privire la program.

   In Iulie 2008, in urma campaniei, Obama a solicitat “o forta nationala civila de securitate care sa fie la fel de puternica si la fel de bine alcatuita” precum armata Statelor Unite.

   Cititi va rog si articolele:

VIDEO: PENTAGONUL se alatura FEMA in campania de vaccinare in masa a americanilor

VIDEO: LEGEA MARTIALA si ciudatele constructii de tip lagar din SUA

   Dupa cum citititorii fideli ai acestui blog deja stiu, sunt printre cei ce avertizeaza ca trebuie sa ne pregatim pentru vremurile apocaliptice. Dar dupa cum stim din profetii, antihrist nu-si va lua imparatia prin forta, din contra, va figura in ochii multora ca fiind solutia pentru binele omenirii. De asemenea mai stim ca ELITELE camatariei planetare, varfurile masoneriei si ale new age (toti practincanti ai cultului paladin) pregatesc instaurarea GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE, imperiul pregatit pentru antihrist. Dar si aceasta NOM va fi prezentata a fi „solutia” salvatoare a tuturor crizelor (declansate evident tot de ELITE). Prin urmare, cum se leaga toate acestea cu LEGEA MARTIALA si statul politienesc? Simplu, dar pentru aceasta trebuie parcus cu rabdare si inteles articolul Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”.

   Initiatorii acestei LEGI MARTIALE vor figura a fi „noua ordine mondiala”, in fapt doar o tinta falsa creata de adevaratele ELITE. Si astfel, oamenii revoltati se vor buluci impotriva acestei false NOM iar adevarata NOM se presupune ca va trimfa …

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on august 17, 2009 at 10:43 am

  Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. Veaceslav said, on august 17, 2009 at 12:20 pm

  Saccsiv,
  Te rog mult sa-mi spui parerea ta, in ce an crezi ca incepe cel de-al 3 razboi mondial si tribulation period?
  Multumesc anticipat.

  Apreciază

 3. saccsiv said, on august 17, 2009 at 12:47 pm

  Veaceslav

  Nu-mi place termenul „tribulation period”, din motive pe care nu le dezvolt acum.

  Consider ca razboiul va incepe in maxim 1-2 ani. Asta nu inseamna ca anul asta va fi liniste.

  De fapt tulburarile deja au inceput si totul poate fi asemuit cu un spatiu inchis in care se afla multi oameni, iar in mijloc o bomba cu ceas. Majoritatea oamenilor din camera stiu de ea, caci ii aud ticaitul, dar nu pot estima exact cand se va declansa explozia. Unii cauta solutii s-o dezamorseze, dar bomba fiind intr-o cutie ermetica, impenetrabila si bine fixata in podea, n-au nici o sansa. Altii spun ca explozia nu va fii chiar atat de puternica. Altii se ascund pe dupa cate un dulap sau isi fac adaposturi din restul mobilei. Surzii nu aud ticaitul si spun ca nu va fi nimic.

  Apreciază

 4. Veaceslav said, on august 17, 2009 at 1:17 pm

  Iti multumesc mult pentru raspuns Saccsiv,
  Si eu cred ca timpurile sunt aproapre, ma tem ca nu-mi ajunge timp pentru pocainta :(:(:(. Suntem atat de pacatosi si indepartati de Dumnezeu :(:(:(
  Sa nea dea Dumnezeu la toti credinta, rabdare si smerenie.
  Doamne ajuta!

  Apreciază

 5. valentin said, on august 17, 2009 at 2:12 pm

  Veaceslav nu deznadajdui !! Niciodata .. spera totdeauna la macar un coltisor de rai!
  Doamne ajuta !
  Saccsiv intr-unul din articolele anterioare un utilizator a pus o pb care ma framanta si pe mine, este bine acum sa vindem un apartament si sa ne orientam spre terenuri/case la tara ?
  Problema consta in incertitudinea ca in jumate de an „poate” isi mai revine piata imobiliara.
  Tot eu in imi raspund la pb de mai sus insa fara certitudine = Piata imobiliara ori va fi constanta ori in cadere, va fi din ce in ce mai rau cu toate… deci orice sansa ar trebui exploatata cat mai rpd .
  Daca ai si tu o parere m-ar ajuta !

  Doamne ajuta !

  Apreciază

 6. Alex said, on august 17, 2009 at 2:44 pm

  Veaceslav,
  Cand inca era in viata, l-au vizitat pe cuviosul Paisie Aghiritul 2 militari. Unul dintre ei spunea ca nu ii place in militarie si crede ca se va lasa, dar cuviosul a profetit ca atunci cand ii vor ataca turcii (pe greci) el va fi conducatorul armatei. Actualmente acel militar a ajuns generalul Grapsas, sef al apararii din Grecia. El nu mai poate sta in functie decat pana in martie 2010. Cuviosul i-a mai spus atunci ca turcii vor ataca la vremea spanacului, adica perioada martie-aprilie. Din toate acestea reiese ca razboiul va incepe la anul in 2010 in luna martie.
  Parintele Serafim Rose spunea :”Astazi in Rusia, maine in America”(referindu-se la comunisti sau stat totalitar). E indubitabil ca asa este(sau va fi foarte curand).

  Apreciază

 7. saccsiv said, on august 17, 2009 at 2:53 pm

  Valentin

  Mi-ai dat o idée. In legatura cu intrebarea ta (si a altora) referitoare la proprietati si nu numai, consider ca cel mai bine este sa-mi expun parerea intr-un articol separat pe aceasta tema, unde si cititorii sa poata veni cu opiniile si solutiile lor. Multumita bunului Dumnezeu il postez in cateva zile.

  Apreciază

 8. Stancu Silviu said, on august 17, 2009 at 3:04 pm

  Stiu ca nu mie mi-ai pus intrebarea, insa piata nu-si va mai reveni niciodata, sau poate va avea mari fluctuatii, sau poate deloc, poate ca vei castiga sau poate vei pierde tot… nu asta este important.
  Sfatul meu si gandeste-te foarte bine la ce iti spun… nu te lega prea mult de apartamentul pe care il ai, sau de terenul sau casa pe care s-ar putea sa le ai dupa ce vinzi apartamentul… gandeste-le la ele, chiar daca esti proprietar, ca de fapt esti chirias, iar tu poti fi dat afara oricand.
  Nu te lega, mai ales acum, cand se apropie furtuna de nimic lumesc, pentru ca, s-ar putea, ca atunci cand va trebui sa iei decizii legate de sufletul tau, sa te traga inapoi. Pregateste-te de acum la asta… nu stie nimeni exact ce se va intampla. Putem doar banui… ne putem imagina, unii mai mult, altii mai putin, insa cred ca vom trece prin mari incercari, cu totii, prin mari ispite, care mai de care mai tentante.
  Este vorba in fapt de marea lupta pentru suflete, lupta in care atat Domnul nostru Isus ne cheama la el, cat si Anticristul, care ne va chema sa ne dezicem de Isus.
  In rest… aveti grija de voi si rugati-va pentru intarirea credintei.

  P.S. Scuze daca am jignit prin ceea ce am scris. Se prea poate ca tu sa nu te gandesti la un castig material ci doar la a incerca sa te protejezi cumva de raul ce urmeaza sa se dezlantuie. Am vrut doar sa punctez ca acest rau ne gasi oriunde am fi. Important este fim tari in credinta noastra. Ne pot lua si casa unde locuim si hainele de pe noi, insa nu ne pot lua credinta in Domnul nostru Isus. Cu asta trebuie sa ne imbracam, insa asta trebuie sa locuim.
  Doamna ajuta !

  Apreciază

 9. Veaceslav said, on august 17, 2009 at 5:49 pm

  Mersi mult pentru sustinere, Valentin nu deznajduiesc dar totusi gandesc ca cunosc multe insa fac putine :(, nu cred totusi ca e o solutie sa fugim undeva, cred ca totusi trebuie sa ducem crucea noastra pana la capat si nu cred sa scapam de rauul care vine, trebuie sa punem nadejdea in Dumnezeu si sa speram ca ne va da rabdarea necesara.
  Dumnezeu sa ne ajute!

  Apreciază

 10. valentin said, on august 17, 2009 at 6:01 pm

  Veaceslav, m-am gandit la treaba asta ca urmare a sfaturilor Sfintilor Parintilor nostri, care spuneau ca ne este mai de folos sa avem cateva animalute la tara in vremurile alea.
  Bineinteles ca-mi pun nadejdea in Bunul Dumnezeu.

  Doamne ajuta!

  Apreciază

 11. Veaceslav said, on august 17, 2009 at 6:24 pm

  Valentin, mai auzisem de la tatal meu ca un sfant rus spunea ca cand vor fi vremurile de pe urma, un topor si un harlet vor fi mai scumpe decat tot aurul din lume, sunt deacord cu tine, trebuie totusi sa gramadim cate ceva pe la tara.
  Doamne ajuta!

  Apreciază

 12. valentin said, on august 17, 2009 at 6:51 pm

  Asa-i frate ! Dar de partea cu foametea n-ai auzit nimica ? Cand vor da navala cei de la orase prin sate dupa mancare. Este bine sa fii informat.
  Dumnezeu sa ne lumineze si sa intareasca credinta noastra!

  Apreciază

 13. kosk said, on august 17, 2009 at 8:01 pm

  vad ca nici un user nu sta la tara (in afara subsemnatului), pai sunt o multime de sate”fantoma” izolate in apuseni si in sudvest, parasite total, da’ e mun.ca multa si viata grea..multi oraseni abandoneaza cand vad conditiile=).oricum vremurile sunt asa cum sunt, dar trebuie sa fi hotarat sa faci pasul asta cu mutarea:) ).

  Apreciază

  • Misha55 said, on august 19, 2009 at 8:17 am

   cum se poate ajunge în acele sate „fantomă” de care spui? şi-apoi, dacă nu ai pământ acolo, cum să te duci? nu vine nimeni să te dea la o parte?

   Apreciază

 14. lemurian said, on august 17, 2009 at 10:10 pm

  E bine sa ai proprietati, nu e nimic rau in asta. Problema e ca aceste proprietati sa nu fie un scop in sine, ci doar mijloace;pt ce anume? asta va lumina Dumnezeu pe fiecare. Cat despre faptul ca va fi razboi sunt de acord, pt ca orice criza financiara majora se transforma intr`una sociala, iar mai apoi sfarseste prin razboi tocmai ca dupa un conflict implementarea de solutii sa fie facila. Problem-reaction-solution , sa-i spunem. Problema e creata (criza), reactia (criza sociala, rabufnirea oamenilor si eventual un conflict) solutia (noua ordine mondiala si schimbarea intregului sistem de conducere la nivel mondial, desigur in defavoarea oamenilor). Cat despre legea martiala, repet, nu cred ca e atat de simplu. Mi se pare mai usor sa porneasca un nou front decat sa instituie in US the Martial Law.

  Love

  Apreciază

 15. saccsiv said, on august 19, 2009 at 6:56 pm

  VREMURIE GRELE AU VENIT. Ne vindem proprietatile? Cum trebuie sa actionam in general?

  https://saccsiv.wordpress.com/2009/08/19/vremurie-grele-au-venit-ne-vindem-proprietatile-cum-trebuie-sa-actionam-in-general/

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: