SACCSIV – blog ortodox

CE-A AJUNS SUA … Oficial, americanii vor fi incurajati sa se spioneze unii pe altii …

   Conform articolului US enlists citizens in anti-terrorism strategy, cetatenii obisnuiti vor deveni prima linie de aparare impotriva amenintarii teroriste, in conditiile in care acesta adopta noi forme de actiune.

   „Prea mult timp am protejat populatia in loc s-o transformam intr-un element activ al securitatii colective” a declarat Janet Napolitano, sefa Department of Homeland Security in discursul sau de la Council on Foreign Relations, a carei membra este.

   „Instrumentele pentru crearea violentei si haosului sunt la fel de usor de procurat precum cumpararea muzicii on-line. Daca 9/11 s-a intamplat intr-o lume web 1.0, teroristii sunt cu siguranta acum intr-o lume web 2.0.” a adaugat ea.

   Referitor la un posibil val urias de arestari de cetateni americani suspectati de terorism, Napolitano considera ca oamenii obisnuiti sunt de fapt cei mai buni ochi si cele mai bune urechi. „Voi sunteti cei care stiu cel mai bine cand ceva nu este in regula in comunitatile voastre” a mai adaugat ea.

   „Intr-adevar, daca ne raportam la ultimele doua saptamani, arestarile au fost facute in locuri precum Minneapolis si Carolina de Nord.”

   În cel mai recent caz, sapte oameni au fost arestaţi luni, inclusiv un american musulman si doi fii ai sai ce locuiau într-o suburbie liniştită Carolina de Nord.

   Napolitano a apelat si la copii sa participe la acest efort generalizat si sa dea informatii politiei si serviciilor de securitate.

   Imi amintesc un vechi film ce trata perioada celui de al doilea razboi mondial, in care era zugravita o sinistra societate germana in care tinerii erau deosebit de vigilenti in a descoperi tradatori ai revolutiei national-socialiste. Si iata ca state etalon ale democratiei au ajuns cam tot pe acolo. Caci SUA nu este singura in nebunia asta. Cititi va rog si:

“If you suspect it, report it”, campania anti-terorista paranoica si orwelliana a politiei londoneze

Rezidentii britanici vor primi pana la 500 lire pentru a raporta orice activitati suspecte ale vecinilor

   Poate credeti ca se vor limita strict la teroristii de tipul celor din filme … Din nefericire, nu, caci iata ce a inceput sa fie inclus in din ce ce in ce mai larga definitie a terorismului:

In ritmul acesta, in cateva luni planeta va deveni o cusca. Iata o noua actiune marca „The Department of Homeland Security”

Un nou “manual” de lupta impotriva terorismului ii indica a fi periculosi inclusiv pe militantii anti NOUA ORDINE MONDIALA …

   De ce face Janet Napolitano astfel de declaratii tocmai la Council on Foreign Relations? Caci acum toate sunt din ce in ce mai mult pe fata. Iar marionetele de prim rang o recunosc:

Hillary Clinton: “COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS spune guvernului ce trebuie sa faca …”

   Ce este cu acest consiliu infiintat, finantat si coodonat de Rockefeller? Cititi va rog in articolul:

COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS, istoric si lista membrilor (A-D)

   Cititi va rog si:

In perioada 27-31 iulie are loc in SUA cel mai mare exercitiu anti-terorist de pana acum. INTREBARE: cum definim terorismul?

 

 

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on august 1, 2009 at 3:21 pm

    Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Cristi said, on august 1, 2009 at 9:32 pm

    si astia faceau misto de mn cand le ziceam ca america ajunge natie fascista …………pun articolu asta la favorite sigur o sami foloseasca

    Apreciază

  3. timisorean1 said, on august 1, 2009 at 10:08 pm

    turnatorii securitatii!

    Apreciază

  4. Stefan said, on august 2, 2009 at 10:46 am

    Am fost azi la catedrala. la slujba de duminica…Pe la 9.30 am vazut cum apar niste „turisti” (asa am crezut initial) cu niste traiste verzi la umar care purtau in mana pliante A4. Am aflat la sfirsit cand preotul Ioan Chirila a inceput predica cine sint aceste persoane, in jur de 50 la numar. Era un grup ecumenic care venise de la londra sa se roage impreuna cu noi ortodocsii, printre aceste persoane se aflau insa mai multe natii ,germani ,spanioli,indieni…tot felul .Ii recunosteai dupa traista verde de pe umar. La sfirsitul slujbei insa ,stupoare: am vazut cum iese din catedrala un preot ,pe care-l vazusem slujind si la altar,un preot zic, cu o traista verde pe umar. Ce-o fi insemnind asta saccsiv ?! A inceput deja pe fata desfiintarea ortodoxiei ?! Te-asi ruga sa te interesezi si tu mai pe larg de povestea asta…am sa incerc si eu s-o fac de-aici. Doamne ajuta-ne !

    Apreciază

  5. Cristi said, on august 2, 2009 at 3:01 pm

    am o intrebare.Sa zicem ca familia mea are un teren pe care nul foloseste.Ar fi bine sal vanda acum chiar la un pret mai mic decat cel obisnuit ?Sau ar tre sa mai astepte?

    Apreciază

  6. saccsiv said, on august 2, 2009 at 3:50 pm

    Stefan

    Am intrebat si inca n-am aflat ceva. Cand vei stii mai multe, te rog sa-mi spui.

    Cristi

    Sa astepte ce?

    Apreciază

  7. Stefan said, on august 2, 2009 at 4:11 pm

    O sa ma interesez ,fi sigur…insa observ ca am omis sa precizez orasul in care se intimpla.Este Cluj Napoca.

    Apreciază

  8. saccsiv said, on august 2, 2009 at 4:32 pm

    Stefan

    Foarte rau ca ai omis. Totodata este foarte interesant. Am ascultat o inregistrare audio mai veche, ce nu mi-a placut, un elogiu al Mitropolitiului Bartolomeu Anania adus papei Ioan Paul al doilea.

    Apreciază

  9. […] CE-A AJUNS SUA … Oficial, americanii vor fi incurajati sa se spioneze unii pe altii … […]

    Apreciază

  10. spellmaker said, on august 3, 2009 at 10:26 am

    @Cristi daca terenul are o pozitie „strategica” buna,daca poti sa cultivi ceva pe el(poate ca vei avea nevoie sa faci asta) pastreazal.oricum banii se duc,si dupa cum sti mare lucru nu poti sa obtii pe el in aceasta perioada.daca poti sa faci ceva pe el pentru tine si familia ta,valoarea lui ar putea fi nepretuita.asta daca nu esti cumva presat de alte datorii sau obligatii…..

    Apreciază

  11. kosk said, on august 3, 2009 at 8:30 pm

    [Secretele lui Lovendal wordpress.ro_articol „Minciuni ordinare impotriva crestinismului…” sectiunea comentarii, utilizator(user)-[ DBlack]-] sa vezi model de propaganda demonica anticrestina si cum va arata viitorul (previzibil si apropiat), dintr-o perspectiva a unui „anonim”..de analizat. Ps.nu ma cita.:)).

    Apreciază

  12. […] CE-A AJUNS SUA … Oficial, americanii vor fi incurajati sa se spioneze unii pe altii … […]

    Apreciază

  13. […] CE-A AJUNS SUA … Oficial, americanii vor fi incurajati sa se spioneze unii pe altii … […]

    Apreciază

  14. […] CE-A AJUNS SUA … Oficial, americanii vor fi incurajati sa se spioneze unii pe altii … […]

    Apreciază

  15. […] CE-A AJUNS SUA … Oficial, americanii vor fi incurajati sa se spioneze unii pe altii … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.