SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: PENTAGONUL se alatura FEMA in campania de vaccinare in masa a americanilor

   Conform articolului Military Poised to Help FEMA Battle Swine Flu Outbreak, Pentagonul pregateste trupe disponibile sprijinirii Federal Emergency Management Agency (FEMA) in aceasta toamna  cand va incepe vaccinarea intregii populatii SUA, avand in primul val copii si femeile graivde.

   Secretarul Apărării Robert Gates se pregăteşte să semneze un ordin de autorizare a înfiinţarii de cinci echipe regionale ce vor sprijini FEMA in acest sens. Nu se precizeaza rolul militarilor si nici numarul lor, insa o sursa din Aparare a declarat ca vor participa toate departamentele armatei.

   Sa aiba doar un rol logistic, precum in starile de dezastru sau calamitate? Priviti va rog urmatorul material filmat:

   Deci vorbim despre carantina in masa, Sa ne amintim si de unele declaratii din aprilie:

   In articolul GRIPA PORCINA a fost creata in laborator? Indiferent de raspuns, faptele dovedesc ca teama de o pandemie va fi folosita pentru vaccinare in masa si declararea starii de urgenta avertizam asupra faptului ca ELITELE doresc crearea de catre anumite organizatii si mass-media a unei stari de panica in randul populatiei cu scopul de impune starea de urgenta. Si iata ca nu dupa mult timp la Fox News se pregatea mentalul colectiv cu ideea de … lege martiala.

   Dupa cum observati in al doilea filmulet, se vorbeste despre cum o pandemie de gripa porcina poate duce la declararea legii martiale in SUA si automat la suspendarea unor drepturi constitutionale. Analistul Peter J. Johnson subliniaza ca guvernantii trebuie sa inceapa sa gandeasca cum anume o pandemie va afecta viata de zi cu zi a cetatenilor si drepturile lor. Mai ales ca o astfel de lege ii va face pe cei ce refuza vaccinarea sau carantina sa ajunga la inchisoare. Acesta mai considera ca oamenii ar fi dispusi sa renunte la drepturile lor pentru a ramane in viata, dar ca trebuie inceputa din timp o astfel de discutie pregatitoare. Aici merita facut un comentariu. N-ar fi exclus ca o populatie ce a inghitit atat de usor galusca cu 11.09.2001, s-o accepte si pe asta, iar putinii ce-si pun intrebari sa intre sub incidenta incalcarii legii martiale, ce va avea consecinte extrem de grave pentru ei. Cititi va rog si articolul:

GRIPA PORCINA: in caz de pandemie, se va declara legea martiala? Ce va insemna acesta?

   La finalul primului material filmat, tanarul indeamna: TREZIREA! Insa unul din motivele somnolentei populatiei este tocmai medicatia la care este supusa intens:

VIDEO: Care este motivul pentru care majoritatea oamenilor nu se trezesc?

   Interesele pentru vaccinarea in masa sunt majore, iar intentiile greilor din spatele acestei vaste actiuni sunt criminale. Cititi va rog si:

In SUA se va interzice specificarea actiunilor benefice ale produselor naturale asupra infectatilor cu virusul GRIPEI PORCINE (AH1N1)

GRAV: s-a acordat imunitate juridica producatorilor vaccinului anti GRIPA PORCINA (AH1N1)

Un document ce merita studiat

   ELITELE se folosesc intens de aceasta gripa pentru a vaccina intreaga populatie a terrei, insa campania a inceput demult. Sa ne amintim si ca la 6 aprilie 2001 Global Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI) livreaza primele 650 000 doze de vaccin impotriva difteriei, tetanosului si hepatitei B catre Mozambic. GAVI a fost creata in 1999 cu finantari Bill and Melinda Gates Foundation si cu sprijin al Bancii Mondiale. De specificat ca un aport important l-a avut si Rockefeller Foundation, ce a suportat si multe programe ale Natiunilor Unite, intre care First Global Forum On Human Development, organizat in cadrul United Nations Development Programme in 1999, a creat modele pentru World Health Organization, National Science Foundation, National Institute of Health, a sustinut campanii de vaccinari, a finantat stiinte sociale, institutii culturale internationale. Cititi va rog si:

ROCKEFELLER cheama la ordin personalitatile si sefii fundatiilor ce finanteaza principalele programe pentru reducerea populatiei globale

   Alte chestiuni importante despre aceasta ticalosie gasiti la:

DOCUMENTARE CELEBRE: Vaccine Nation – Director’s Cut (Gary Null)

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iulie 31, 2009 at 8:55 am

    Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Cristi said, on iulie 31, 2009 at 11:22 am

    imi e frica am o presimtire ca romania e la rand :(.Ce ne facem ?

    Apreciază

    • timisorean1 said, on august 1, 2009 at 9:23 pm

      REFUZAM SA NE VACCINAM. FACE PARTE DIN DREPTURILE NOASTRE LEGALE! PUTEM REFUZA LEGAL UN TRATAMENT CARE NU NE CONVINE! NU VA MAI SPERIATI ASA DE USOR. MACAR ACUM SA NE UNIM SI NU VOR AVEA CE SA NE FACA! DOAR SA FIM HOTARATI!

      Apreciază

  3. […] VIDEO: PENTAGONUL se alatura FEMA in campania de vaccinare in masa a americanilor […]

    Apreciază

  4. babi said, on august 2, 2009 at 1:57 am

    http://groups.google.com/group/ortodoxia/browse_thread/thread/f48a64e0fc67eaad/3e19b19fa7248a0c?show_docid=3e19b19fa7248a0c VEDETI AICI „DIN PATANIILE TINERILOR CARE AJUNG IN AMERICA”!!! Articolul este scris in limba engleza…poate cineva va dori sa-l traduca… Doamne Iisuse Hristoase,Fiule si Cuvantul lui Dumnezeu,pentru rugaciunile Preacuratei Maicii Tale si ale Tuturor Sfintilor miluieste-ne pe noi pacatosii!

    Apreciază

  5. […] VIDEO: PENTAGONUL se alatura FEMA in campania de vaccinare in masa a americanilor […]

    Apreciază

  6. […] VIDEO: PENTAGONUL se alatura FEMA in campania de vaccinare in masa a americanilor […]

    Apreciază

  7. […] VIDEO: PENTAGONUL se alatura FEMA in campania de vaccinare in masa a americanilor […]

    Apreciază

  8. […] VIDEO: PENTAGONUL se alatura FEMA in campania de vaccinare in masa a americanilor […]

    Apreciază

  9. […] VIDEO: PENTAGONUL se alatura FEMA in campania de vaccinare in masa a americanilor […]

    Apreciază

  10. […] VIDEO: PENTAGONUL se alatura FEMA in campania de vaccinare in masa a americanilor […]

    Apreciază

  11. […] VIDEO: PENTAGONUL se alatura FEMA in campania de vaccinare in masa a americanilor […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.