SACCSIV – blog ortodox

DOCUMENTARE CELEBRE: „Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda” (Mercur, autism si agenda vaccinarii globale)

   Domnul MNPuscasu recomanda vizionarea urmatorului documentar despre care ne spune ca este:

O conferinta socanta cu dovezi statistice si medicale despre:

– existenta unei cantitati enorme de mercur in vaccinuri, cantitate declarata de insasi producatori, exprimata in unitati de masura improprii pentru a parea cantitate neglijabila (0,01% zic ei, cand ar trebui sa exprime mercurul in parts per billion (ppb), unitate in care concentratia maxima admisa este de 2 ppb in apa potabila, iar intr-o doza de vaccine este in cantitate de 50.000 ppb (echivalentul lui 0,01%))

– efectele clinice ale intoxicatiilor cronice cu mercur, efectul cumulative al administrarii mercurului prin vaccinuri

– corelatii statistice intre mercurul din vaccinuri si incidenta autismului (*primul caz de autism este descris in 1932, mercurul s-a introdus in vaccinuri in 1931; *dupa introducerea pe scara larga in anii 60-70 incidenta autismului a crescut de la un caz la suta de mii de oameni, la un caz la 150 de oameni in 2005; *comunitatile ce au refuzat vaccinarea nu au nici un caz de imbolnavire de autism(in 20.000 de Amish nevaccinati, nu exista autism. Deloc.)

– dovezi medicale (biochimice si clinice) ce arata ca autismul este o forma de reactie la mercur ce apare la foarte multi copii expusi la mercurul vaccinal, la care se intalnesc si alte conditii favorizante

– tratamentul cu chelatori de mercur (EDTA, Zeolit) arata scaderea mercurului intra tisular, cresterea excretiei de mercur, imbunatatiri spectaculoase ale conditiei neuro-psihice ale pacientului (un caz mentionat , dupa tratamentul de 6 luni cu chelatori de mercur, copilul a inceput sa vorbeasca)

– cine implementeaza la scara mondiala vaccinuri, ce interese au

– legatura intre campania mondiala de vaccinare si miscarea mondiala de control al populatie, prin sterilizari fatise si ascunse, debilizari fizice si psihice, controlul nasterilor, promovarea distribuirii gratuite a anticoncptionalelor, vaccinurile anti-sarcina, promovarea ideilor malthusiene in mass-media, educatie, institutii publice

– multe alte date, statistici, informatii oficiale, studii clinice, biochimice

O conferinta impresionanta, merita urmarita, pentru multitudinea datelor puse la un loc si  pentru imaginea de ansamblu creionata astfel. Este astfel un rezumat la indemana oricui , a unor studii de zeci de ani, ocultate mai mult sau mai putin, intentionat sau nu. Veti vedea… „

 

   Voi reveni si eu cu o analiza a sa. Pana atunci merita subliniate cateva chestiuni:

   Câştigător al premiului Nobel, Russel a scris pe larg despre cum vaccinările pline de mercur şi alte componente nocive creierului ar induce lobotomii chimice parţiale şi ar dezvolta o populaţie servilă de zombi. In cartea sa „Impactul Ştiinţei În Societate„, acesta scria:

   „Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.”

   Cititi va rog si:

VIDEO: Care este motivul pentru care majoritatea oamenilor nu se trezesc?

   La 6 aprilie 2001 Global Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI) livreaza primele 650 000 doze de vaccin impotriva difteriei, tetanosului si hepatitei B catre Mozambic. GAVI a fost creata in 1999 cu finantari Bill and Melinda Gates Foundation si cu sprijin al Bancii Mondiale. De specificat ca un aport important l-a avut si Rockefeller Foundation, ce a suportat si multe programe ale Natiunilor Unite, intre care First Global Forum On Human Development, organizat in cadrul United Nations Development Programme in 1999, a creat modele pentru World Health Organization, National Science Foundation, National Institute of Health, a sustinut campanii de vaccinari, a finantat stiinte sociale, institutii culturale internationale.

   Trebuie inteles insa ca vaccinarile in masa si obligatorii sunt parte componenta a capitolului eugenie si are drept scop sterilitatea si reducerea pupulatiei. Cititi va rog si articolul:

EUGENIE: instrumentul prin care ELITELE doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi

   Voi detalia insa chestiuni legate de ultima psihoza: gripa porcina (AH1N1).

   Tamiflu (cunoscut si ca Oseltamivir) este un anti-viral ce a fost folosit pe scara larga in timpul aviarei H5N1 din 2005 din sud estul Asiei iar tari precum Marea Britanie, Canada, Statele Unite sau Australia au acumulat stocuri in eventualitatea unei pandemii. Este produs de catre Gilead Sciences, o companie creata in 1987 de Michael Riordan initial sub numele de „Oligogen, Inc.”, si care a fost coordonata de una dintre cele mai influente curele de transmisie dintre ELITE si politic-economic: Donald Rumsfeld. Pentru a intelege mai bine la ce nivel se lucreaza, va prezint cateva detalii despre personaj:

  Donald Henry Rumsfeld (1932-), stramosii lui au emigrat din Germania, participant Bilderberg Group , Secretary of Defense sub presedintele Gerald Ford (1975–1977), si Secretary of Defense sub George W. Bush (2001–2006). Membru Council on Foreign Relations, membru Freedom House. Membru Bohemian Grove.

   Fondator si membru activ Project for the New American Century (alaturi de Elliott Abrams, Dick Cheney, Paul Wolfowitz, Robert Zoellick).

   Interes de afaceri cu Bechtel Group.

   Tot el vroia un “Minister” al Propagandei… In legatura cu noua sa gaselnita, cititi:

http://blog.wired.com/defense/2008/01/rummy-wants-pro.html

   Relatii de afaceri cu gigantul Monsanto. Cititi va rog si articolul:

DOCUMENTARE CELEBRE: “Viitorul alimentatiei”, subtitrare in limba romana si o analiza a sa, un excelent film despre revolutia verde si controlul ELITELOR asupra hranei

   Cand Bush a ajuns presedinte, deja ingrijorarea pentru petrol ajunsese la cote prea mari. Cuvantul cheie era “securitate energetica“. Cel mai ingrijorat se arata ministrul apararii Donald Rumsfeld. Inca din 1998 a sustinut invadarea Irakului ca sa protejeze livrarile de titei spre SUA precum si interesele vitale ale lor in Golful Persic. A doua zi dupa 11.09.2001, Rumsfeld l-a impulsionat pe Bush sa atace de indata Irakul. Tot el se află în spatele acţiunilor de răspuns care au urmat atacurilor teroriste de la 11 septembrie: “Enduring Freedom” din Afganistan şi “Iraqi Freedom”. Doreau sa instaureze un regim maleabil si sa dezvolte exportul de petrol. Desigur ca neputand declara adevaratul motiv, americano-britanicii au servit opiniei publice gogoasa cu armele de distrugere in masa ale lui Saddam. Dupa invazie, doar companiile americano-britanice au fost invitate sa liciteze contractele. Fosta firma a lui Dick Cheney, Halliburton, a fost una dintre ele.

   De remarcat ca  Jay Rockefeller (1937-) face o vizita oficiala in 2002  in Orientul Mijlociu unde vorbeste personal cu tarile din regiune despre invazia Irakului pe motiv de arme de distrugere in masa.

   Revenind la Gilead Sciences, in noiembrie 2005 George W. Bush cere Congresului aprobarea unui fond de urgenta pentru pregatiri in caz de pandemie, din care un miliard sa fie alocati exclusiv pentru cumparea de Tamiflu.

   Trebuie mentionat si ca in Board of Directors se afla George Schultz. Iata cateva detalii si despre acesta:

   George Pratt Shultz (1920-), intre 1974-1982, fost United States Secretary of Treasury si viitor Secretary of State, membru Council on Foreign Relations, a fost director la Bechtel.  Participant Bilderberg Group . Membru Bohemian Grove.

   In seara de 13 iulie 2007, presedintele rus Vladimir Putin a primit la resedinta sa de vacanta de la Novo-Ogariovo, o delegatie americana, condusa de Henry Kissinger. Din delegatie mai faceau parte: George Schultz , Robert Rubin , Thomas Graham , fostul senator Sam Nunn, presedintele “Chevron Oil Company”, David O’Reilly, precum si Martin Feldstein, care a condus “Council of Economic Advisers” sub Administratia Reagan.

   Delegatia americana face parte din grupul de dialog “Russia-USA: Looking at the Future” (Rusia-SUA: privind spre viitor), care s-a constituit la 26 aprilie

   Delegatia rusa din grupul de dialog a fost condusa de Evgheni Primakov

   Donald Rumsfeld a mai fost implicat intr-o afacere urata de vaccinare impotriva gripei porcine din … 1976. Atunci, in urma unei morti suspecte a unui recrut de la Fort Dix, a inceput o mega campanie nationala de vaccinare a intregii populatii americane, in urma careia s-au imbolnavit sute de persoane, dintre care 52 decedand. Cu alte cuvinte, pentru o moarte suspecta, au murit alti 52 si s-au cheltuit sume colosale. Iata un clip propagandistic din acea vreme:

   Cei care lucreza actualmente in colaborare cu Organizatia Mondiala a Sanatatii (WHO – World Health Organization) pentru gasirea unui vaccin specific actualului tip de gripa porcina sunt tocmai cei de la Baxter International, companie implicata in cateva mega scandaluri, ultimul legat de contaminarea unor vaccinuri (zic ei accidental) distribuite in 18 tari cu celebrul virus aviar H5N1. Proportiile dezastrului ar fi fost dramatice daca cehii n-ar fi testat in prealabil primul lot pe dihori. Ca urmare a faptului ca toate bietele animale au murit, s-a cercetat si s-a descoperit ticalosia, insa dupa cum se vede, fara rezultate. Aceiasi nemernici se ocupa de … sanatatea noastra.  

   Tot ei sunt implicati in colaborari cu diferite guverne pentru gasirea de vaccinuri necesare in eventualitatea unor atacuri “bio-teroriste”.

   In 2006 guvernul britanic anunta un plan de vaccinare al intregii populatii cu vaccinuri Baxter in caz de pandemie de gripa.

   Cum este posibil ca WHO sa aiba incredere intr-o companie ce a dovedit o neglijenta cel putin penala? De ce nu urla ziarele? De ce nu se discuta? Consecintele “accidentului” lor ar fi ras populatii intregi de pe suprafata pamantului odata cu inceperea unei campanii de vaccinari.  

   Cititi va rog si articolele:

DOCUMENTARE CELEBRE: Vaccine Nation – Director’s Cut (Gary Null)

VIDEO: PENTAGONUL se alatura FEMA in campania de vaccinare in masa a americanilor

SISTEMUL nu se lasa. Nici SLUGOII sai. A inceput campania de informare-promovare a „vaccinului impotriva cancerului de col uterin”

23 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iulie 31, 2009 at 3:16 pm

    Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. […] DOCUMENTARE CELEBRE: „Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda” (Mercur, autism si agenda v… […]

    Apreciază

  3. […] DOCUMENTARE CELEBRE: „Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda” (Mercur, autism si agenda v… […]

    Apreciază

  4. […] DOCUMENTARE CELEBRE: „Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda” (Mercur, autism si agenda v… […]

    Apreciază

  5. […] DOCUMENTARE CELEBRE: „Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda” (Mercur, autism si agenda v… […]

    Apreciază

  6. […] DOCUMENTARE CELEBRE: „Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda” (Mercur, autism si agenda v… […]

    Apreciază

  7. […] DOCUMENTARE CELEBRE: „Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda” (Mercur, autism si agenda v… […]

    Apreciază

  8. […] DOCUMENTARE CELEBRE: „Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda” (Mercur, autism si agenda v… […]

    Apreciază

  9. Cocosul de mesteacan said, on ianuarie 12, 2010 at 1:47 pm

    Un lucrul este clar si oficial declarat: vaccinul contine MERCUR. Iata ce spun specialistii despre metalul greu numit mercur: „Biologic, mercurul nu este un element esential sau benefic, in schimb este foarte toxic. Otravirile acute cu mercur anorganic se manifesta prin faringite, gastroenterite, vome, colite ulcerative, hemoragice, nefrite si colaps circulator. Pentru om doza letala orala este de 20mg sau 3g saruri mercurice. Otravirile cronice cu mercur apar la expunere indelungata la concentratii mici, derivatii organo-mercurici fiind cei mai periculosi pentru om producand afectiuni neurologice ireversibile sau moartea prin ingestia unor cantitati de ordinul miligramelor. Analiza organelor interne ale vietuitoarelor acvatice intoxicate cu mercur a relevat o acumulare in sange, inima, ficat, splina si rinichi. Rata preluarii si acumularii mercului de catre vietuitoarele acvatice s-a dovedit a fi mai mare decat rata eliminarii, conducand la factori de concentrare de ordinul 1000-10000 de ori. Toxicitatea mare a mercurului ca si a altor metale grele se datoreaza legarii lui de proteine, afectand functiunile metabolice ale unor formatiuni proteice ca eritrocitele, unele enzime si cromozomi. Mercurul este bioconcentrat prin lantul trofic.” (citat din „Toxicologie acvatica”, Editura DACIA, Cluj-Napoca, 1986; autori: Mircea Diudea, Stefania Todor, Aurelia Igna) IN CONCLUZIE: sa traiti bine !!! (p.s. argumente de genul: „mercurul este folosit de 30 de ani la productia de vaccinuri – vezi Streinu Cercel” sunt puerile, stiut fiind faptul ca 50 de ani DDT-ul a fost folosit cu mare entuziasm si s-a dovedit a fi extrem de nociv pentru om si natura, cu o remanenta de neimaginat)

    Apreciază

  10. […] DOCUMENTARE CELEBRE: „Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda” (Mercur, autism si agenda v… […]

    Apreciază

  11. Didi said, on ianuarie 21, 2010 at 10:27 pm

    Draga saccsiv si tuturor celor care scriu aici pe tema vaccinurilor !
    Am urmarit filmul si am mai gasit ceva pentru cei interesati . In caz ca acest link a mai aparut imi cer iertare pentru repetitie
    http://video.google.com/videoplay?docid=6531447125053615129&hl=en#
    In curand voi fi tatic si imi pun destule intrebari cu privire la vaccinarea copilului inca din primele zile de viata .
    Schema vaccinurilor obligatorii in ROMANIA (Valabil de la 1 Decembrie 2008)*

    Varsta Vaccin Descrierea vaccinului
    0-7 zile BCG (in maternitate) – Vaccinare impotriva tuberculozei (vaccinarea se face
    in maternitate)
    0-7 zile HEP B (in maternitate Vaccinare impotriva hepatitei B (in maternitate)
    2 luni DTPa-VP (oral, intramuscular) si HEP B – Vaccinare antihepatica
    B,vaccinare antipoliomelitica, vaccinare antidifterica, antitetanica / antipertusis
    4 luni DTPa – VPI (oral, intramuscular) – Vaccinare antipoliomelitica, vaccinare
    antidifterica, antitetanica / antipertusis
    6 luni DTPa -VPI + HepB – Vaccinare antihepatica B, vacciare antipoliomelitica,
    antitetanica / antipertusis
    12 luni DTPa – VPI – Vaccinare antidifterica, antitetanica / antipertusis si vaccinare
    antipoliomelitica
    12 luni R1 DTP + R1 VP (rapel 1) ROR (Priorix) – Vaccinare antirujeolica
    4 ani DTPa (rapel 2) – Vaccinare antidifterica, antitetanica / antipertusis
    7 ani (in clasa I) RRO (campanii scolare) Vaccinare antirujeolica, antidifterica,
    antitetanica
    9 ani (in clasa IIIa) VPO (oral trivalent) – campanii scolare – Vaccinare
    antipoliomelitica – oral
    14 ani (in clasa VIII) DT, Rubeolic (campanii scolare) – Vaccinare antituberculoasa si
    antidifterica / antitetanica
    24 ani si ulterior din 10 in 10 ani DT (rapel)

    Dupa cum observati li se spun „obligatorii” si pentru a intelege mai exact acest termen iata cateva intrebari :
    1. Exista obligativitatea administrarii vaccinurilor in Romania? (medici de familie , policlinici)
    2. Ca cetatean al acestei tari sunt obligat sa permit administrarea acestor vaccinuri potrivit programelor nationale de imunizare a populatiei?
    3. Exista vreo reglementare in termeni legali care ma obliga DIRECT sa-mi vaccinez copiii?
    4. Am dreptul sa refuz (verbal si in scris) vaccinarea copilului ?
    5 Iar daca este obligatoriu , care sunt consecintele pe care ar trebui sa le suport ?
    Iertati-mi stangacia !
    Multumesc !

    Apreciază

  12. […] DOCUMENTARE CELEBRE: „Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda” (Mercur, autism si agenda v… […]

    Apreciază

  13. […] DOCUMENTARE CELEBRE: „Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda” (Mercur, autism si agenda v… […]

    Apreciază

  14. […] DOCUMENTARE CELEBRE: „Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda” (Mercur, autism si agenda v… […]

    Apreciază

  15. […] DOCUMENTARE CELEBRE: „Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda” (Mercur, autism si agenda v… […]

    Apreciază

  16. […] DOCUMENTARE CELEBRE: „Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda” (Mercur, autism si agenda v… […]

    Apreciază

  17. […] DOCUMENTARE CELEBRE: „Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda” (Mercur, autism si agenda v… […]

    Apreciază

  18. […] DOCUMENTARE CELEBRE: „Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda” (Mercur, autism si agenda v… […]

    Apreciază

  19. […] DOCUMENTARE CELEBRE: „Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda” (Mercur, autism si agenda v… […]

    Apreciază

  20. […] DOCUMENTARE CELEBRE: „Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda” (Mercur, autism si agenda v… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.