SACCSIV – blog ortodox

COMPLETARI LA STIREA: Sarbu vinde MediaPro Entertainment

Posted in Adrian Sarbu, EVREI, MediaPro Entertainment, Ronald Steven Lauder by saccsiv on iulie 28, 2009

   Conform articolului Sarbu vinde MediaPro Entertainment:

   “In urma acordului, Adrian Sarbu va primi 10 milioane de dolari cash, 2,2 milioane de actiuni CME si posibilitatea de a cumpara inca 850.000 de actiuni, la valoarea de 21,75 dolari/actiune. CME va prelua si datoriile MediaPro Entertainment, in valoare de 35,6 milioane dolari si ii va returna lui Sarbu contrbutia de 8,7% pe care o detine in MediaPro Management si cei 10% din MediaPro BV.

   CME a mai anuntat ca Adrian Sarbu, in prezent presedinte si Chief Operational Officer al companiei, a fost numit in functia de Chief Executive Officer.

   MediaPro Entertainment include, printre altele, Media Pro Pictures, Media Pro Studios, Media Pro Distribution, Pro Video, Media Pro Music & Entertainment, Cinema Pro si Hollywood Multiplex.

   CME intentioneaza sa integreze divizia nou achizitionata in propria unitate de entertainment si fictiune pentru a-si extinde operatiunile de productie si distributie pe toate pietele pe care opereaza. Grupul se asteapta ca aceasta consolidare sa creeze sinergii importante pe termen mediu, in ceea ce priveste costurile, calitatea si prezenta productiilor locale pentru statiile CME.

   “In ultimii 20 de ani Adrian a adus MediaPro Entertainment la nivelul unui business de productie si distributie in stil hollywoodian, unic in Europa Centrala si de Est. Aceasta achizitie ofera canalelor noastre de televiziune o sursa importanta de continut si ne permite sa ne diversificam centrele de venit. Adrian este cel mai talentat executiv cu care am lucrat si sunt mandru sa il numesc Chief Executive Officer al Companiei”, a spus Robert Lauder, fondator al CME.

   La randul sau, Adrian Sarbu a spus ca principalul avantaj al CME este continutul, iar integrarea tuturor activelor va duce la optimizarea costurilor, imbunatatirea calitatii produselor si va multiplica talentul resurselor locale, generand o noua sursa de venituri pentru CME. “Cu investitia Time Warner si integrarea MediaPro Entertainment am realizat un progres important in strategia CME de a deveni o companie de media bine integrata si profitabila”.

   Tranzactia a fost asistata de Merrill Lynch si JP Morgan.

   In 2008, MediaPro Entertainment a inregistrat venituri de aproximativ 95 milioane dolari, raportand un EBITDA de 13 milioane dolari. Aproximativ 40% din venituri au fost generate de vanzarea de productii locale si internationale catre statiile CME.

   CME opereaza mai multe statii de televiziune in Europa Centrala si de Est, cu o audienta cumulate de 97 milioane de persoane.”

   COMPLETARI:

   De ce l-au numit Robert Lauder nu stiu. De fapt este vorba despre:

   Ronald Steven Lauder (1944-), evreu, controleaza Central European Media Enterprises (ce include si Pro TV) si Israeli TV. In 1987, Lauder a intemeiat Ronald S. Lauder Foundation, ce se dedica reconstructiei comunitatilor evreiesti din centrul si estul Europei. De asemenea, numele sau este legat de numeroase organizatii civice:

   Conference of Presidents of Major American Jewish Organizations

   Jewish National Fund

   World Jewish Congress

   American Jewish Joint Distribution Committee,

   Anti-Defamation League ( chestiuni de defaimare si discriminare ale evreilor )

   Jewish Theological Seminary ( unul dintre centrele academice si spirtituale ale iudaismului conservator )

   Brandeis University

   Abraham Fund

   Membru Council on Foreign Relations

   Lauder este fiul cuplului Estée Lauder si Joseph Lauder. De asemenea, este fratele mai mic al altui domn deosebit, Leonard Lauder. Putem face referire si la fiica sa, d-na Jane, maritata cu d-nul Kevin Warsh.

   Geniala d-na Estée Lauder, a fost fondatoarea, impreuna cu sotul sau, al gigantului in cosmetice Estee LAUDER Companies (le tot vedeti reclama la tv). D-nul Leonard Lauder, este seful megacompaniei mamei sale.      

   Valorosul tanar domn Kevin Warsh este membru al consiliului de conducere al guvernatorilor Federal Reserve, nominalizat fiind de catre George W. Bush.

   Despre mega presa mondiala, cine ii sunt stapanii si care este relatia lor cu PAPUSARII planetari, cititi va rog articolul:

Mass-media, industria de filme, EVREI, elite, NOUA ORDINE MONDIALA, GUVERNUL MONDIAL  

   Cat despre JPMorgan, cititi va rog:

Unora criza le prieste: JP MORGAN CHASE este cea mai puternică bancă din lume. Ghiciti cine o stapaneste?

 

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on iulie 28, 2009 at 7:11 pm

  Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. Natalia said, on iulie 29, 2009 at 7:43 am

  Buna ziua,
  va scriu cu urmatoarea problema.
  Am multiplicat niste materiale pentru cei de la Sf. Man. Petru Voda. Este nevoie sa fie duse acolo si sunt destul de voluminoase.
  As vrea sa stiu daca ma puteti ajuta sa gasesc pe cineva care va pleca catre acolo, la sfarsitul saptamanii acesteia si ar fi dispus/ dispuse sa le duca .
  Va multumesc mult.

  Apreciază

 3. saccsiv said, on iulie 29, 2009 at 10:47 am

  Natalia

  Doamne ajuta!

  Intra pe saccsiv@gmail.com , spune-mi despre ce este vorba si gasim o solutie.

  Apreciază

 4. […] Saccsiv: COMPLETARI LA STIREA: Sarbu vinde MediaPro Entertainment […]

  Apreciază

 5. blogideologic said, on iulie 30, 2009 at 5:54 am

  „posibilitatea de a cumpara inca 850.000 de actiuni, la valoarea de 21,75 dolari/actiune”
  Sau ceea ce se cheamă în globish : „stock option”.

  Apreciază

 6. […] Am scris acest text in contextul in care la acea vreme Pro TV (patroni famila Lauder) isi bombarda telespectatorii cu promovarea transplantului si a donarii. Revista nu avea mai multe […]

  Apreciază

 7. […] Am scris acest text in contextul in care la acea vreme Pro TV (patroni famila Lauder) isi bombarda telespectatorii cu promovarea transplantului si a donarii. Revista nu avea mai multe […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: