SACCSIV – blog ortodox

Al treilea razboi mondial

   Din doua directii ne vin informatiile despre un iminent al treilea razboi mondial: profetiile si actiunile SISTEMULUI.

    PROFETIILE

   Parintele Dionisie Ignat de la Colciu:

   O să fie un război înfricoşat, poate nu acum, dar în câţiva ani. Aşa va fi că nu vor mai cunoaşte că au fost oameni cei omorâţi. Suntem în vremurile de pe urmă. Sunt semne vădite”.

   Părintele Iosif  Vatopedinul:

   “Lucrurile sunt acum intr-o stare de deteriorare – conditie care in momentul de fata este comuna pentru lumea intreaga. Si ca urmare a acestei conditii va incepe mania lui Dumnezeu. Am atins limita. Si acum se va intampla ceea ce Dumnezeu, in mila Sa, a indurat. El acum va pedepsi aspru, datorita dreptatii sale, pentru ca a venit timpul pentru aceasta. Va fi un razboi, si mai multe razboaie, si vom trece prin mari dificultati”.

   “Acesta este inceputul acestor evenimente, evenimente tulburatoare, evenimente militare. Cei care pun in miscare acest rau sunt evreii. Ei sunt indemnati de catre diavol sa faca aceasta, pentru a distruge samanta ortodoxiei in Grecia si in Rusia. Acesta va fi principalul lor obstacol in dominarea lumii. Si fara indoiala ei ii vor obliga pe turci sa vina aici, in Grecia, pentru a-si incepe lucrarea lor; iar Grecia, desi are teoretic un guvern, nu are un guvern cu adevarat. Ii lipseste puterea, iar turcii vor veni aici. Acesta va fi momentul cand Rusia de asemenea isi va pune in miscare fortele sale pentru a se impotrivi turcilor. Evenimentele se vor desfasura astfel: cand Rusia vine in ajutorul Greciei, americanii si NATO vor incerca sa previna aceasta, pentru a nu se forma nici o alianta intre doua tari ortodoxe. De asemenea ei vor provoca la lupta alte puteri, cum ar fi Japonia si altele. Va fi mare sacrificiu pe teritoriul fostului Imperiu Bizantin. Vor pieri 600 de milioane de oameni. Vaticanul de asemenea se va implica mult, pentru a impiedica rolul crescand al ortodoxiei si pentru a preveni o alianta intre tarile ortodoxe. Astfel se va implini pronia Divina”.

   Sfantul Serafim de Viriţa:

   „Va veni vremea când Rusia va fi sfâsiata în bucati. La început o vor împarti, iar apoi vor începe sa jefuiasca bogatiile ei. Occidentul va concura în toate felurile posibile la distrugerea ei si va da partea ei rasariteana pâna la o vreme în stapânirea Chinei. Extremul Orient îl vor acapara în mâinile lor japonezii, iar Siberia – chinezii, care vor veni în Rusia, se vor face casatorii mixte, iar în final prin viclenie si perfidie vor lua teritoriul Siberiei pâna la Urali. Când China va voi sa treaca mai departe, Occidentul se va opune si nu va permite. Multe tari se vor întoarce împotriva Rusiei, dar ea va rezista, pierzând mare parte din pamânturile sale. Acesta este razboiul despre care spune Sfânta Scriptura si proorocii ca va deveni pricina pentru unirea întregii omeniri. Oamenii vor întelege ca nu se poate trai asa pe mai departe fiindca tot ce este viu va pieri si vor alege un guvern unic care va fi antecamera împaratiei lui Antihrist. Apoi vor începe prigoanele asupra crestinilor; când în adâncul Rusiei vor iesi primele esaloane din orase trebuie sa se grabeasca cineva sa iasa între primii, caci multi dintre cei ce vor ramâne vor pieri”.

   Sf. Lavrentie de Cernigov: 

   “Va fi un asemenea război mare încât atât de mulţi se vor pierde, că vor rămâne foarte puţini care vor supravieţui, dar cei ce vor rămâne nu vor putea scăpa decât dacă se vor adăposti prin crăpăturile pământului, prin peşteri. Spunea că în acest război se vor distruge atâtea state încât până la urmă vor mai rămâne doar două sau trei. Atunci ei se vor hotărî să-şi aleagă un singur împărat peste tot pământul. În ultimele timpuri, la sfârşit, va începe prigoana împotriva adevăraţilor creştini, care vor trebui să scape fugind, (evadând), iar cei neputincioşi şi bătrâni măcar de remorcile lor să se prindă şi să fugă.

   “Va fi război, continua Părintele povestirea, iar locurile prin care el va trece vor fi pustiite, vor dispărea şi oamenii şi toate vieţuitoarele. Dar înainte de aceasta Dumnezeu va trimite tot felul de boli pentru oamenii cei slabi şi ei vor muri. Când va veni antihrist la putere, bolile însă vor dispărea.

   Cel de-al treilea război mondial nu va fi pentru pocăinţă, ci pentru nimicire, pentru distrugere.

   O soră l-a întrebat pe Părintele:

   Asta înseamnă că vom pieri cu toţii?

   Nu, a răspuns Părintele. Cei credincioşi îşi vor vărsa sângele pentru credinţă şi atunci ei vor trece în rândul mucenicilor, iar cei necredincioşi vor merge direct în iad. Până când nu se vor completa rândurile îngerilor căzuţi, Dumnezeu nu va veni la judecată. În timpurile cele de apoi, Dumnezeu şi pe cei vii înscrişi în cartea vieţii îi va trece în rândurile îngerilor, completând astfel rândurile”.

   “În ultimul timp, Părintele, stând pe lângă corişti, ne povestea foarte des despre timpurile de apoi şi despre sfârşitul lumii acesteia. În timpurile acelea nu vor mai fi draci în iad, ci toţi vor fi pe pământ şi în oameni. Va fi o mare calamitate atuncea pe pământ, nici măcar apă nu va mai fi, apoi va fi războiul mondial (al treilea n. ed.). Vor fi nişe bombe atât de puternice, încât şi fierul şi pietrele se vor topi. Focul şi fumul se vor ridica până la cer şi pământul va arde, vor rămâne foarte puţini oameni, şi atunci ei vor striga: „Terminaţi cu războiul şi să ne alegem un singur împărat pe tot globul!

   Proorociile schimonahiei Nila:

   “Maica spunea că, la sfârşitul vremurilor, în locul Petersburgului, va fi mare. Moscova parţial se va prăbuşi, în subterana ei se află multe goluri. Iar când au întrebat-o despre casa şi orăşelul în care locuieşte, ea a răspuns:

   Din orăşel nu va rămâne nimic. Va rămâne căsuţa mea şi încă una. Va fi război, distrugeri, însă căsuţa mea nu va fi distrusă. Eu nu voi vedea acestea, iar voi o să le vedeţi. Iată, drumul spre Egorievsk va rămâne şi căsuţa mea, şi nu-i nimic lângă ea. În timpul războiului, orăşelul va fi distrus.

   Sosi-va timpul când chinezii vor năvăli asupra noastră şi tuturor le va veni foarte greu. Aceste cuvinte maica le-a repetat de două ori.

   Copilaşi, am văzut un vis. Va fi război. Doamne, adolescenţii, de la paisprezece ani, vor fi recrutaţi şi trimişi pe front. Acasă vor rămâne doar copiii şi bătrânii. Soldaţii vor umbla din casă în casă, îi vor mobiliza pe toţi şi-i vor goni la război. Vor domni jaful şi nelegiuirile celor înarmaţi şi pământul va fi împre­surat cu cadavre. Copilaşii mei, cât de milă îmi este de voi! de multe-multe ori repeta maica”.

   Fericita Matrona (1881-1952):

   “Cât de milă îmi este de voi. Veţi trăi până în timpurile cele de pe urmă. Viaţa va fi tot mai rea şi mai rea. Apăsătoare. Va veni timpul când vi se va pune în faţă crucea şi pâinea, spunându-vă: „Alegeţi!” „Noi alegem crucea”. Maică, dar cum se va putea trăi atunci?” Ea: „Noi ne vom ruga, vom lua puţin pământ, vom face cocoloaşe, ne vom ruga lui Dumnezeu, le vom mânca şi vom fi sătui. Fără de război veţi muri cu toţii, vor fi multe jertfe, toţi morţii vor zăcea pe pământ. Şi iată ce vă mai spun: seara veţi fi cu toţii pe pământ, la suprafaţă, iar dimineaţa, trezindu-vă, toţi veţi dispărea sub pământ. Fără război merge războiul“.

   Cititi va rog mai multe in articolele:

Articolul anului: „DESPRE EPOCA LUI ANTIHRIST SI REVENIREA PROROCULUI ILIE, CA „AL DOILEA INAINTEMERGATOR AL VENIRII LUI HRISTOS””

Epistola unui sfant contemporan: “PREGATITI-VA, DRAGII BUNELULUI, PREGATITI-VA…”

   La minutul 3 al inregistrarii video pe care o gasiti in articolul Parintele Rafail Noica: „Dupa primul razboi mondial s-a ridicat harul de pe pamant si n-a mai venit. Vadit sunt ultimele vremi. Si traim zilele alea” – video si o analiza detaliata marele duhovnic ne spune:

   „Parintele nostru a fost martor al lumii dinainte de primul razboi mondial si ne-a spus ca dupa aceea n-a mai fost niciodata acea pace de care isi amintea in tineretile lui. Dupa primul fraticid mondial s-a ridicat harul de pe pamant si n-a mai venit. Dupa al doilea fraticid mondial a fost si mai rau. Si in anii 70 ne spunea ca dupa al treilea razboi mondial credinta pe pamant va deveni cu neputinta.

   Chestiunea razboiaielor mondiale o abordeaza si marele duhovnic Ioanichie Balan dezvaluind insa in mod curajos cine le-au declansat si in ce scop:

IOANICHIE BALAN: Comunismul si evreii, “TRAIM VREMURI APOCALIPTICE“ – video

   Toate acestea nu le-am prezentat pentru a cade cineva in deznadejde, ci pentru a cauta salvarea acolo unde trebuie: la Domnul nostru Iisus Hristos. De ce spune Parintele Rafail Noica ca dupa fiecare razboi mondial se imputineaza harul? Deoarece dupa fiecare astfel de etapa venirea antihristului este din ce in ce mai aproape. De ce vedem acum ca totul pare ca a luat-o razna? De ce „civilizatia democrata” impune sodomia, uciderea de prunci nenascuti si toata rasturnarea vechilor traditii? De ce auzim de preoti masoni? Pentru ca acela deja s-a nascut, e matur si nerabdator sa-si ia imparatia. Daca Dumnezeu a ingaduit toate acestea, n-a facut-o insa pentru a veni miscari de tip Zeitgeist, new age, tibetane, anarhiste sau neonaziste cu “alternative” venusiene, extraterestre sau tot felul de sefi secreti si initiati care sa nauceasca populatia ratacindu-i ca ei vor inlocui ELITELE actuale cu … altele anti crestine. Atentie mare aici, caci diavolul este siret si joaca pe doua fronturi, insa stiut sa fie, nu lupti cu un drac impotriva altui drac, ca praful se alege. Sa ne pregatim deci ca niste crestini adevarati. Cititi va rog si articolul:

Parintele pustnic Proclu: “Antihristul s-a nascut!”

   ACTIUNILE SISTEMULUI

   S-a vorbit mult in acest an de actele de indentitate biometrice si de viitoarele implanturi cu microcip in corpul uman. Trebuie sa intelegem ca pecetea nu va fi impusa, nu ne va lega nimeni de stalpi pentru a ne insemna si nici nu ne vor tranchiliza pentru a o face in somn. Vor aduce insa omenirea in situatia de a nu mai putea vinde sau cumpara fara el si atunci multi vor ceda, ba unii se vor si inghesui sa-si puna primii … Aceasta se va petrece insa dupa al treilea razboi mondial. Dar atentie, aceasta nu inseamna ca ultima mare conflagratie va avea loc peste vreo mie de ani, din contra, este iminenta. Dupa cum am repetat si demonstrat des pe acest blog, ELITELE practicante ale ritului paladin, camatari planetari si varfuri ale masoneriei, au declansat voit actuala recesiune (• Criza financiara din SUA, etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE), ca parte componenta a unei mega crize, formata dintr-un cumul de crize ce va mai cuprinde: razboi, ample manifestari de strada (Un pericol iminent: ANARHISMUL, “alternativa anti-sistem” creata si coordonata de ELITE pentru motivarea statului politienesc) si foamete (O noua amenintare serioasa: “CODEX ALIMENTARIUS”) pentru ca mai apoi tot ei sa vina cu „solutia”: GUVERN MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE si instaurarea unei societati de tip Big Brother socialist cu strict doua clase, ELITELE conducatoare si plebea de consumatori-unele egale intre ele.

   Dr. Mandelstein la Zionist International Congress 1897:

   „Evreii isi vor folosi toata influenta si puterea pentru a preveni progresul si prosperitatea tuturor celorlalte natiuni si sunt decisi sa adere catre destinul lor istoric , acela de a cuceri puterea mondiala

   Menechem Begin, fost prim ministru Israel:

   „Rasa noastra este Master Race. Noi suntem zei divini pe aceasta planeta. Noi suntem atat de diferiti de rasele inferioare, precum sunt ele de insecte. De fapt, comparativ cu rasa noastra, alte rase sunt bestii si animale. Alte rase pot fi considerate a fii extremente umane. Destinul nostru este de a conduce rasele inferioare. Regatul nostru pamantesc va fi stapanit de liderii nostri cu un sceptru de otel. Masele ne vor linge picioarele si ne vor servi ca sclavi.„

   Jewish Chronicle, Londra, 4 aprilie 1919:

   „Conceptiile bolsevice sunt in majoritatea punctelor in armonie cu ideea de iudaism

La acea data 477 din ceie 545 de oficialitati bolsevice erau evrei.

   Walther Rathenau ( 1867 – 1922 ), evreu, politician, scriitor, ministru de externe in timpul Weimar Republic. Fiul lui Emil Rathenau.

   Legaturi stranse cu masoneria. Lider industrias in vechiul imperiu german si noua republica. Unul din fondatorii German Democratic Party. In 1921 devine ministru al reconstructiei si in 1922 ministru de externe. Insistenta sa ca Germania sa accepte integral obligatiile Treaty of Versailles precum si Treaty of Rapallo cu Uniunea Sovietica i-au infuriat pe nationalisti.

   Acesta scria la 24 decembrie 1921 in Wiener Freie Presse:

   „Trei sute de oameni foarte apropiati intre ei ghideaza mereu destinele economice ale continentelor si tot ei decid cine le sunt succesorii

   Dr. Nahum Goldman, (1894-1982), presedinte al World Zionist Organization, avertiza in 1958 la World Jewish Conference in Geneva:

   „Un declin al puternicului curent anti-semitism sincer , ar putea constiutui un nou pericol pentru supravietuirea evreiasca . Disparitia anti-semitismului va avea efecte foarte negative asupra activitatii noastre

   Ariel Sharon, fost prim ministru Israel:

   „Vreau sa va spun ceva foarte clar : Nu va faceti griji de presiunilor americane asupra Israelului. Noi, poporul evreu, controlam America si americanii o stiu.„

   David Rockefeller:

   „Tot ce avem nevoie este o criza majora, iar natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala

   James Paul Warburg, declaratie în fata Senatului SUA pe 7 Feb. 1950:

    “Vom avea un Guvern Mondial, fie ca ne place, fie ca nu ne place. Singura întrebare este daca acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept“

   Henry Kissinger, la conferinta Bilderberg Group din Evian, Franta, 1991:

   “Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din 1991]. Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial 

   Guvernatorul Nelson Aldrich Rockefeller (New York), într-un articol intitulat „O chemare la construirea unei noi ordini mondiale” – New York Times, Feb. 1962:

   “Natiunile Unite, nu au fost si nu sunt capabile sa aduca o noua ordine mondiala, ceruta de evenimentele actuale. Este necesar ca SUA sa preia conducerea tuturor popoarelor si sa puna în practica conceptele si aspiratiile de suveranitate nationala printr-o viziune federala.“

   George Soros, la Forumul Economic de la Davos, Elvetia, 27 Ian. 1995:

   “Lumea are nevoie de o noua ordine mondiala si va avertizez ca urmeaza o perioada de puternica dezordine în întreaga lume.“

   Henry Kissinger:

   „Obiectivul lui Obama este de a dezvolta o strategie completa pentru America in aceasta perioada, cand o noua ordine mondiala poate fi creata. Este o mare oportunitate

   Presedintele Woodrow Wilson, chiar daca ascultator, a spus totusi ceva remarcabil (cand s-a trezit si a regretat rolul de marioneta in mana unor ELITE prea ticaloase):

    “Unii dintre cei mai mari oameni din Statele Unite, din domeniul comertului si productiei, se tem de ceva. Ei stiu ca undeva exista o putere atât de organizata, atât de subtila, atât de atenta, atât de completa, de perseverenta încât nu au curajul sa o vorbeasca de rau sau sa o condamne, decât în soapta.“

   PAPUSARII au creat crize si razboaie si au finantat mereu ambele tabere. Se spune ca iluminatii doreau trei razboaie mondiale pentru asezarea lucrurilor pe fagasul dorit de ei. Influentul mason Albert Pike a si confirmat-o.

    Primul razboi a fost declansat pentru destramarea marilor imperii suspecte ca fiind neloiale noii forte, pentru capitalizarea PAPUSARILOR, pentru pregatirea celui de al doilea si pentru primul pas spre GUVERNUL MONDIAL, anume Liga natiunilor (1919), pentru pregatirea celui de al doilea si pentru super imbogatirea lor (imprumutand statele beligerante, dar tot ei controland si industria de razboi …). De asemenea au finantat si revolutia bolsevica.

   Al doilea razboi a pornit in jurul chestiunii evreiesti, ELITELE folosind, dupa terminarea lui, etnia precum un zid protector, un formidabil sistem datorita caruia nu poti zice ceva de ei caci se declanseaza automat reactii de combatere a “anti semitismului“. Apoi pentru formarea ONU (1945) si toate organismele financiare mondiale din ce in ce mai centralizate: BANCA MONDIALA (1945), FMI (1944) si Uniunea Europeana.  Tot cu aceasta ocazie s-a impartit planeta, pentru un interval prestabilit de 50 de ani, in doua blocuri, singurele “alternative” oferite omenirii …

   Al treilea va fi si cel mai cumplit, fiind legat si petrecandu-se simultan cu crizele: financiara, alimentara (inca de la inceputul anului 2008 avertizam, inclusiv faptul ca tot ce nu este important supravietuirii, ca de exemplu case, masini, va avea un pret prabusit), marile miscari de strada. El va fi necesar pentru oferirea “solutiei“: GUVERN MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE de STANGA. Ce pasi se fac in utlima perioada pentru declansarea acestuia, cititi va rog in articolele:

Va fi folosit Iranul pentru declansarea celui de al treilea razboi mondial? Elemente esentiale din istoria sa contemporana (ce nu apar insa in marea mass-medie actuala)

Directorul FMI, evreul Dominique Strauss-Kahn: “Situatia economiei mondiale este cumplita, exista riscul tulburarilor sociale si chiar al razboiului”

Se pregateste faza finala a viitorului mare razboi din Orient? ISRAELUL doreste pedeapsa cu inchisoarea pentru cei care il neaga ca stat evreu si democratic

ISRAELUL a inceput “JUDECATA DE APOI”, cel mai mare exercitiu militar din istoria sa

NE PUTEM PREGATI DE RAZBOI. Analiza unui document marca Brookings Institute (think tank ROCKEFELLER) despre IRAN …

Noi manevre militare israeliene pentru un atac asupra Iranului

   Pentru o mai buna intelegere a celor de mai sus, cititi va rog si articolele:

NOUA ORDINE MONDIALA – rezumatul blogului (partea 1)

NOUA ORDINE MONDIALA – rezumatul blogului (partea 2)

   NOTA:

   Cuvintele scrise cu litere rosii, ingrosate si subliniate sunt hiperlink-uri spre articole din acest blog si care detaliaza activitatea respectivelor personaje, organizatii sau evenimente

90 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] Al treilea razboi mondial  […]

    Apreciază

  2. raul said, on ianuarie 27, 2010 at 1:56 pm

    as dori sa fac o completare vizavi de inceperea celui de-AL TREILEA RAZBOI MONDIAL , ma refer la cutremurul di Haiti unde parerea mea este ca vor sa creeze un pod pentru a se apropia cu baze militare cit mai aproape de Venezuela , deoarece se stie ca vor sa rastoarne pe CHAVEZ ,acesta fiind un mare critic la adresa americanilor.Acest plan din pacate exista dupa cum vedem orice miscare a lor este suspecta .

    Apreciază

  3. anonim said, on februarie 25, 2010 at 6:29 pm

    rio , dumnezeu te lasa sa alegi raul dak vrei dar dupaia sa nu strigi dupa el knd vine necazul

    Apreciază

  4. PIONERU said, on martie 13, 2010 at 4:27 pm

    Marele-fals-salvator-al-lumii,opusul si rivalul lui Iisus Hristos-Dumenzeu;va fi evreu din neamul (tribul ) lui Dan.Va începe sa domneasca pe fondul unui război mondial total şi ultra-distrugător, erijându-se la început ca (fals) al lumii.
    Va avea 30 de ani atunci, la fel ca şi Iisus Hristos când s-a făcut cunoscut lumii.Un sinod îl va proclama împărat şi dumnezeu la Ierusalim, *oraşul marelui împărat-cum este numit în Biblie- desemnând oraşul lui Dumnezeu.
    Dacă voi spuneţi că s-a născut în 1980, atunci, acest 2010 va fi anul lui.
    Despre al treilea război mondial se spune că va dura 6 luni: Păr. Paisie Aghioritul susţinea că va începe *…în vremea spanacului*.Asta înseamnă Aprilie – Noembrie, plus cîteva săptămâni pentru pregătirea Conferinţei de pace de la Ierusalim.
    Ne apropiem astfel de Crăciun-sfârşitul anului respectiv, cu posibilă dată a înco(rn)on(r)ării 23-25 decembrie.Din nou acţiune *în oglindă*-anti H ! ! !
    Parcă aici se opresc şi calendarele alea precolumbiene….
    Domnul să aibă milă de noi !

    Apreciază

  5. L.V.F. said, on martie 18, 2010 at 7:28 am

    Doamne ajuta!
    De-a lungul istoriei oamenii au tot cautat sa „muleze” proorocirile Sfintilor Parinti pe calapodul evenimentelor care au marcat diferite momente istorice, uitand faptul ca, pentru Dumnezeu, timpul ca succesiune de derulare a unor evenimente are valente care scapa perceptiei umane. Desigur, asta nu inseamna ca nu se pot observa semnele vremurilor de catre cei cu sufletul si mintea luminate de Duhul Sfant. Despre evenimentele viitoare multi Sfinti vorbesc asemanator si totusi uneori foarte diferit.

    In conformitate cu unii Sfinti Parinti, in mod paradoxal, sfarsitul lumii nu va fi imediat dupa distrugerea lui Antihrist ci mult dupa aceasta.
    Pentru a-mi sustine afirmatia, reproduc un citat din seria de volume intitulata „Cuviosul Paisie Aghioritul Cuvinte Duhovnicesti” editata de Editura Evanghelismos, Bucuresti, 2003, in cinci volume. Rog pe aceasta cale editura respectiva sa ma ierte pentru reproducerea catorva fraze din aceasta carte. De asemenea, rog adminii acestei sectiuni sa permita postarea aceastei scurte reproduceri tocmai pentru a a aduce un pic de lamurire crestinilor ortodocsi interesati de acest subiect. As vrea sa mentionez faptul ca aceste cinci volume sunt de o mare insemnatate pentru drept maritorul crestin deoarece prezinta o buna parte din experienta de viata duhovniceasca a parintelui Paisie Aghioritul. Socot ca fiecare dintre noi avem nevoie (cu atat mai mult in aceste vremuri) de cuvintele folositoare de suflet ale acestui mare parinte traitor.
    Iata reproducerea catorva fraze de la pagina 203 din volumul al doilea intitulat „Trezire duhovniceasca”:

    ” – Părinte, în aceşti ani grei va interveni Hristos?
    – Da. Vezi, dacă aici unui nedreptăţit, care are intenţie bună, fiindcă i se justifică ajutorul dumnezeiesc, i se arată de multe ori sfinţii, Maica Domnului, Hristos, ca să-1 mântuiască, cu atât mai mult atunci când sărmana lume se va afla într-o situaţie atât de grea. Va fi o vijelie, o mică ocupaţie a lui Satana – Antihrist. Dar apoi acesta va mânca o palmă de la Hristos, se vor cutremura toate neamurile şi va veni pacea în lume pentru mulţi ani. De această dată Hristos va da o ocazie ca să se mântuiască făptura Sa. Hristos îşi va lăsa, oare, făptura Sa? Se va arăta în momentul în care oamenii nu vor mai putea ieşi singuri din acea situaţie, ca să-i mântuiască din mâinile lui Antihrist. Oamenii se vor întoarce la Hristos şi va veni în toată lumea o linişte duhovnicească pentru mulţi ani. Unii leagă a Doua Venire de această intervenţie a lui Hristos.
    Eu nu pot spune aceasta. Gândul îmi spune că nu va fi a Doua Venire, atunci când va veni ca Judecător, ci numai o intervenţie a lui Hristos, pentru că sunt atâtea fapte care nu s-au petrecut încă. Va interveni Hristos, va da o brâncă acestui întreg sistem, va pedepsi tot răul şi în cele din urmă îl va transforma în bine.
    Drumurile se vor umple de locuri de închinare. Auto¬buzele vor avea icoane pe dinafară. Toţi oamenii vor crede. Te vor trage să le vorbeşti despre Hristos.
    Aşa se va propovădui Evanghelia la toată lumea şi numai după aceea Hristos va veni ca Judecător să judece lumea. Altceva este Judecata, altceva o intervenţie a lui Hristos ca să ajute făptura Sa.”

    Dumnezeu sa ne ajute ca sa facem numai Voia Lui cea Prea Sfanta. Amin!

    Apreciază

  6. Marian D. said, on iulie 17, 2010 at 9:29 pm

    @ chm0d

    Incredibil !
    Cum de ti-a venit ideea asta asta cu calculele ?
    Cum iti explici faptul ca razboiul al II-lea mondial a inceput in septembrie 1939 prin atacul Germaniei naziste asupra Poloniei, iar din 21 iunie 1941, Germania a atacat Uniunea Sovietica. S-ar putea potrivi oarecum daca luam in calcul anul 1912 cand au avut loc niste razboaie in Balcani, printre care si actiunea Romaniei impotriva Bulgariei din acel an. Si atunci considerand ca primul razboi mondial a inceput, de fapt, in 1912, desi nu se spune aceasta, atunci s-ar cam potrivi anul 1939 pentru inceputul celui de-al doilea razboi mondial. Sunt tot 27 de ani, nu ? Daca aduni cei 72 de ani cu anul 1939 se obtine anul 2011. In legatura cu acest an 2011 circula deja pe Internet niste profetii despre Romania. Profetii care prevestesc un rau cumplit care va lovi tara noastra. Daca adunam 1941 cu 72 obtinem intr-adevar anul 2013. Deci razboiul ar putea incepe in 2011, oarecum, dar de fapt sa inceapa cu adevarat in 2013, in sensul ca vor incepe luptele intre marile puteri, pana atunci noi cei mici deja fiind loviti. Daca ai dreptate cu ceea ce sustii, atunci, Domnul sa ne ajute pe noi romanii, caci se pare ca vom fi cam primii care vor suferi cumplit. Ungaria, Rusia (Ucraina) si Bulgaria de-abia asteapta sa ne sara la gat. Tineti minte profetiile Parintelui Arsenie Boca.

    Apreciază

  7. Marian D said, on septembrie 13, 2010 at 8:23 pm

    Ce se intampla ? Nu mai scrie nimeni nimic despre subiectul acesta ? De ce nu mai scrieti ?
    Poate ca totusi incepand cu anul viitor se va intampla ceva.

    Apreciază

  8. zamfir elena said, on noiembrie 20, 2010 at 9:01 am

    sa ne fereasca DUMNEZEU de cel de-al 3-lea razboi mondial

    Apreciază

    • Deac Marian said, on decembrie 2, 2010 at 5:42 pm

      Vrem nu vrem, se pare ca cel de-al treilea razboi mondial va avea loc in viitorul destul de apropiat, daca ar fi sa ne luam dupa profetiile parintilor Bisericii, si a parintilor contemporani cu noi cum ar fi Parintele grec Paisie Aghioritul de la Muntele Athos, care a murit la data de 12 iulie 1992, si este inmormantat la Suroti langa Tesalonic (Grecia). In discutiile sale cu multi pelerini se referea destul de des la al treilea razboi mondial, chiar daca nu dadea date exacte, ci spunea vag, unor cunoscuti de-ai sai si altor pelerini, ca va urma in timpul vietii lor cel de-al treilea razboi mondial. Trebuie sa va spun ca unii din acei cunoscuti sunt acum trecuti de 50 de ani, cum este autorul cartii ,,Cuviosul Paisie Aghioritul Marturii ale inchinatorilor”, editata de Editura Evanghelismos, Bucuresti, 2006, domnul Nicolae Zurnazoglu, fost pilot militar, acum la pensie. De unde stiu ca autorul cartii, Nicolae Zurnazoglu, este trecut de 50 de ani ? Cam prin ianuarie 2008 am sunat la Muntele Athos, la Parintele Ieroschimonah Stefan Nutescu de la Schitul Lacu, care a tradus cartea in limba romana, si l-am intrebat ce varsta are autorul cartii. Parintele mi-a spus ca este trecut de 50 de ani. Deci, daca autorul va trai 70-80 de ani, atunci razboiul va urma in anii pe care ii mai are de trait. Deci, incepand cu urmatorii ani. Ca va fi 2013 sau 2014 sau 2017 sau mai mult, oricum nu mai dureaza zeci de ani. Doamne pazeste-ne.

      Apreciază

  9. […] Subscribe to comments with RSS. […]

    Apreciază

  10. Lazaroiu Nicoleta said, on martie 18, 2011 at 12:35 pm

    ,,În cazul în care al Treilea Război Mondial va avea loc cu arme nucleare, al patrulea va fi dus cu arcuri și săgeți.”
    ,,Nu știu cum se va lupta în al treilea război mondial, dar pot să vă spun ce vor folosi în al patrulea – pietre!”

    Apreciază

    • saccsiv said, on martie 18, 2011 at 2:41 pm

      Lazaroiu Nicoleta

      Nu va mai fi un al patrulea razboi mondial.

      Apreciază

  11. Simona said, on octombrie 3, 2011 at 11:36 pm

    O profetie mai putin cunoscuta a unui staret Atonit o gasiti tradusa aici:

    ULTIMA PROPHECY Atonitul STARTSEV:
    1) octombrie – noiembrie 1980 – naşterea băieţel evreu, viitorul lui Mesia:
    2) octombrie-noiembrie 1992 – apariţia lui Satana în băieţel evreu din seminţia lui Dan;
    3) ianuarie – martie 2008 – începutul primului război mondial III;
    4) iulie-noiembrie 2011 – sfârşitul primului război mondial III;
    5) 2010-2011 (noiembrie) de ani – distrugerea de Moscheea Al-Aqsa şi construirea Templului lui Solomon a treia;
    6) În timpul primului război mondial a treia (pentru 2 ani şi 8 luni) apariţia în Rusia a ultimul tar ortodox, după pocăinţă a oamenilor de încălcare a jurământului în 1613 (jurământ de credinţă faţă de familia Romanov până la a doua venire a lui Isus Hristos);
    7) iulie-august 2011 la ianuarie-februarie 2015 – domnia lui Antihrist;
    8) 2015 – după moartea lui Antihrist, lumea va fi dat 45 zile să se pocăiască;
    9) Martie 2015 – Sfârşitul lumii, a doua venire a lui Isus Hristos, Judecata de Apoi şi veşnică ofensator opt zile …
    Creştini! Dacă doriţi să salvaţi sufletul vostru, nu permit de a pune un cod personal în paşaportul dumneavoastră (Graficul gol de pe o pagină lungă de semnătura dumneavoastră, precum şi în „copii” este de asemenea prezent). Acest antiimya satanic, aţi alocat un regim de stare, mai degrabă decât numele dat la tine în botez. Aceasta este baza pentru identificarea ulterioară pe care le imprimaţi lui Antihrist, precum şi RCD este doar începutul: va continua să apăsaţi impunerea fiarei „666” pe o parte (sub forma de cod de bare, la fel ca în mărfuri, precum şi un cip biometric pe pielea de mână) … .
    Nou! Faceţi clic pe cuvintele de mai sus pentru a vedea traducerile alternative. Renunţaţi
    DicţionarGoogle Traducere pentru:CăutăriVideoclipuriE-mailTelefonChatAfaceri:Unelte pentru traducereGlobal Market FinderWebsite TranslatorDespre Google TraducereOpreste traducere instantConfidentialitateAjutorFaceti click pentru traducerea alternativa
    Trageţi ţinând apăsată tasta Shift pentru a reordona.
    Evaluaţi traducerea
    Inversaţi limbile

    Exemple: Tastaţi „privet”·pentru „привет”.

    Luata de aici: http://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=ru&u=http://detdom-2005.narod.ru/slovo.htm&ei=HzCKTvbEIcq50QXPo8TuDw&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=6&ved=0CEcQ7gEwBQ&prev=/search%3Fq%3D%25D0%259D%25D0%25BE%25D1%258F%25D0%25B1%25D1%2580%25D1%258C%2B%25D0%25BF%25D1%2580%25D0%25B0%25D0%25B2%25D0%25BE%25D1%2581%25D0%25BB%25D0%25B0%25D0%25B2%25D0%25BD%25D1%258B%25D1%2585%2B%25D0%25BF%25D1%2580%25D0%25BE%25D1%2580%25D0%25BE%25D1%2587%25D0%25B5%25D1%2581%25D1%2582%25D0%25B2%26hl%3Dro%26biw%3D1280%26bih%3D568%26prmd%3Dimvns

    Vedeti si profetiile si sfaturile mantuitoare ale Cuvioasei Pelaghia de Reazan pe net

    Apreciază

  12. Simona said, on octombrie 4, 2011 at 2:15 am

    Uitati o profetie a Sf Pelaghia de Reazani, cum ca antihrist se va naste cand va muri sfanta (in jur de 1970) si va aparea in lume in anul 33, 2033, a fost o mare facatoare de minuni si profet:

    Ferice de Pelagia fată ne-a spus că cel mai dificil moment, creştinii se vor supravietui este încă înainte.

    „În ultima vreme, – a spus Paul slepenkaya – va fi chiar mai mare persecuţie pentru credinţa noastră .. Chiar şi cu taxa ia va fi icoane!”

    Polya vorbit despre faptul că de multe ori si mai multe despre ceea ce toţi trebuie să fie pregătiţi. Ea a spus: „Toate spiritele rele atunci când a luptat în Rusia, la adevarata ortodoxie!”
    Pe Antihrist aderare
    Si tine minte, Pavel ne-a spus: „Când voi muri – Antihristul se va naşte.” Polya slepenkaya adormit în anul şaizeci şi şasea. Dar Antihrist, după cum a explicat ea, ar trebui să domnească în anii treizeci şi trei. Deci, ne aşteptăm … Binecuvântat Pelagia de o femeie a spus răspicat locale: „Tu nu a trăit pentru a vedea domnia lui Antihrist.” Deci, nu este! .. Sa stins din viata …
    Văzând nu se vedea …
    Polya – este o navă a harului lui Dumnezeu ..! Cât de multe suflete care le-a salvat?. Nr numere! .. La urma urmei, a fost înainte de război bântuit … Ea a stat în închisoare pentru ceea ce oamenii au luat: alinat şi vindecat ..!

    De asemenea la final a adaugat: „Nu va exista nici un aparator ADEVARAT al ortodoxiei, un Rege, ci va apara Dumnezeu Insusi credinta de-acum.”

    Le-am tradus cu google translate de aici, Numarul 3 verificati: http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=ro&prev=/search%3Fq%3D%25D0%259F%25D1%2580%25D0%25BE%25D1%2580%25D0%25BE%25D1%2587%25D0%25B5%25D1%2581%25D1%2582%25D0%25B2%25D0%25BE%2B%25D0%25BD%25D0%25BE%25D0%25B2%25D0%25BE%25D0%25B3%25D0%25BE%2B%25D0%25BF%25D1%2580%25D0%25B0%25D0%25B2%25D0%25BE%25D1%2581%25D0%25BB%25D0%25B0%25D0%25B2%25D0%25BD%25D0%25BE%25D0%25B3%25D0%25BE%26hl%3Dro%26biw%3D1280%26bih%3D568%26site%3Dwebhp%26prmd%3Dimvns&rurl=translate.google.ro&sl=ru&u=http://www.elisavetgrad.ru/new/Ugodnica_Bozhija_Pelagija_Rjazanskaja.html&usg=ALkJrhhd00FQrw34a0fx0cRPYX-4JD1hYA

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.