SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Care este motivul pentru care majoritatea oamenilor nu se trezesc?

Posted in Uncategorized by saccsiv on iulie 25, 2009

   Un raspuns ar putea fi acesta:

   Cu alte cuvinte, ar putea fi ceea ce spunea Bertrand Russell:

   „Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.

   „În mod gradat, prin reproducere selectivă, diferenţele congenitale dintre conducători şi conduşi vor creşte până când vor deveni specii aproape diferite. O revoltă a plebei ar deveni la fel de negândită ca şi o insurecţie organizată a oilor împotriva practicii de a mânca carne de oaie.

   “Cred ca subiectul cel mai important (politic) este psihologia maselor… Vom arata ca familia împiedica dezvoltarea individului… Desi acestea vor fi studiate în sistemul de educatie, ele vor fi aservite obiectivelor clasei guvernante… Populatia nu va cunoaste felul în care i se inoculeaza convingerile. Când tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generatii de oameni în acest fel va putea sa controleze întreaga populatie în mod eficient si sigur, fara a fi nevoie de armate sau politie…

   Propaganda educationala, cu ajutorul guvernului, va putea sa obtina rezultate într-o singura generatie.
   Exista însa doua puternice forte care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealalta este patriotismul… O societate stiintifica nu poate fi stabila decât sub conducerea unui guvern mondial.“

30 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iulie 25, 2009 at 2:26 am

    Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. vladroller said, on iulie 25, 2009 at 8:58 am

    Din pacate e adevarat. Si parca vine de la americani, din occident, ca un val de prostie pregatit sa innece toata planeta. Cred ca problema si mai grava, e ca peste jumatate din populatie e adormita deja, si nu mai au puterea sa reactioneze, macar cum zice Bertrand Russel, o revolta a plebei.

    Apreciază

  3. razbointrucuvant said, on iulie 25, 2009 at 12:39 pm

    Asa este, pentru „majoritatea oameniilor”. A lumii. Dar pentru „minoritatea” celor credinciosi, care totusi… nu cred si nu se trezesc? Pana la a da vina pe elite, explicatia e aceeasi ca si in cazul celor din vremea lui Noe, a celor din vremea lui Lot, a celor din vremea Proorocilor si a celor din vremea Mantuitorului Iisus Hristos! Adica, patimile care ne stapanesc, adica iubirea lumii si a sinelui mai mult decat iubirea lui Dumnezeu si a Adevarului. Ne place minciuna, auto-amagirea si in ea ne balacim pana cand… va veni „potopul”.

    Apreciază

    • razvratitul said, on septembrie 15, 2009 at 9:14 pm

      amice, lasa-ne cu „proorocirile” indobitocitoare… daca dumnezeul tau ar fi macar 1% din cat crezi tu ca e, nu si-ar fi lasat creatia sa ajunga in halul acesta, asta asa, de inceput. biserica indobitoceste mai mult decat toata „conspiratia”.
      crede si nu cerceta! crede si nu raspunde!

      Apreciază

      • razvratitul said, on septembrie 16, 2009 at 8:04 am

        saccsiv, vad ca nu iti pot raspunde, asa ca am sa raspund la ceea ce am scris eu.
        poate ma lamuresti si pe mine de unde ai inteles tu ca eu sunt impotriva celor care cred in existenta unei conspiratii mondiale, a unei incercari de a instaura o noua ordine mondiala???
        sau asta e un alt fel de denigrare???
        daca erai putin mai destept ai fi dat un click pe pseudonimul meu si ai fi ajuns la blogul meu in care nu cred ca vei gasi ceva care sa iti sustina afirmatia. pari inteligent, dar se pare ca e doar o parere…

        Apreciază

      • Torquemada said, on noiembrie 21, 2009 at 9:32 am

        @Razvratitul
        Te razvratesti tocmai cind ar trebui sa te lupti sa intelegi…dar vad ca esti certat rau cu Dumnezeu… pari suparat ca nu Se coboara la tine in casa seara sa stati la o cafea sa te lamureasca de Marele Sau Plan….ha ha ha.
        Vorba ceea: unui credincios nu-i este necesara o minune caci deja crede…unui necredincios nici 1000 de minuni nu-i ajung… Tu ai ales necredinta…e treaba ta…. Ai auzit desigur de LIBERUL ARBITRU….concept filozofic si crestin intens dezbatut in scoala. Pari a fi lipsit de la lectia asta precum de la lectia cu acceptarea ca si al;tii au dreptul la parere…
        Te salut si te respect toitusi. S-auzim numai de bine!

        Apreciază

  4. saccsiv said, on iulie 25, 2009 at 4:03 pm

    Razboiintrucuvant

    Bine subliniat. Si ca sa fie si mai rau, in grupa credinciosilor care accepta totusi ideea ca exista niste elite ce pun planeta la cale, multi postuleaza ca nu pot fi acum vremurile apocaliptice. Si nici ca sunt la usi. Iar urmarea fireasca este ca pentru unii dintre acestia primeaza chestiuni aproape neimportante, pe care insa le aduc la rang de subiecte pentru care merita sa te lupti si-si fac tabere adverse si se zbuciuma de parca de aceste certuri depinde insasi mantuirea lor. Insa singurul rezultat este zapacirea cititorilor, atunci cand beligerantii sunt dintre cei cu bloguri.

    Si ca lucrurile sa fie dramatice, in grupa celor ce considera ca totusi vremurile apocaliptice sunt la usi (si care au bloguri), sunt unii care in loc sa se comporte ca atare, gasesc la randul lor alte subiecte pe care ajung sa pedaleze atat de indarjiti, incat dau impresia ca ii considera pe toti pamantenii perfect lamuriti asupra profetiilor si ca este momentul sa se treaca la detalii determinante.

    Apreciază

  5. kosk said, on iulie 25, 2009 at 5:01 pm

    saccsiv cu toata stima numai Dumnezeu stie cand va fii ziua aceia. Sigur semnele sfarsitului sunt evidente pentru cei treji, dar nu uita ca Dumnezeu are o indelunga rabdare, ca toti sa vina la mantuire. Ziua Domnului va veni ca un hot, cand toti vor zice pace atunci va fi prapadul hotarat si eu cel putin nu stiu cand va fii ziua si ceasul acela si nimeni nu stie decat Atotputernicul. Pe de alta parte majoritatea covarsitoare a oamenilor pur si simplu nu e interesata de ce se petrece in timpurile astea, altele sunt”prioritatile” postmodernismului globalist in cadrul caruia isi duc viata si cred ca stii bine lucrul asta, ori esti naiv, cea’ce nu cred.

    Apreciază

  6. Vai de cei care lupta impotriva dragostei si nu se opresc said, on iulie 25, 2009 at 6:16 pm

    @ Kosk

    Nu ne intereseaza si nu ghicim ziua si ceasul, frate. Toti fac aceasta confuzie. Ziua sfarsitului nu conteaza… si, la ce nenorociri vor fi pana atunci, nu cred ca vor fi multi care s-o prinda… si nici nu ne dorim asta! E vorba insa de perioada premergatoare, de inceput al marilor tulburari mondiale, al plagilor care vor culimna cu imparatia antihristului. Cand toti marii duhovnici si sfinti recenti ne spun ca acum, si nu altadata incepe aceste vremuri de dureri (nu ziua sfarsitului deci!), cand vedem si noi stirile de zi cu zi, tot mai incredibile… si tot ne mai mintim, autosugestionandu-ne ca… nu acum, nu acum, nu acum, nu se stie, mai avem timp… acum putem sa ne ocupam si de alte nimicuri…atunci nu avem nicio scuza si nu vom avea cuvant de aparare la Judecata. Am putut sa stim, sa vedem, dar nu ne-a interesat, deci nici nu ne-am pregatit.

    Apreciază

  7. kosk said, on iulie 25, 2009 at 7:38 pm

    @vai de cei care lupta impotriva dragostei si nu se opresc/ eu nu ma mint si nici autosugestionez si cred ca nici tu si nici altii, atunci ce inseamna sa ne „pregatim”, fara sa cadem in milenarism, ca sectantii americani??. inafara de fapte bune si viata duhovniceasca atat cat se poate dupa firea fiecaruia, ce inteles mai dai cuvantului”pregatire”, ca eu nu vad altul?!..asta e lumea de azi, nu o putem trezi noi astia foarte putini si nici nu vrea sa fie”trezita”.

    Apreciază

  8. Vai de cei care lupta impotriva dragostei si nu se opresc said, on iulie 25, 2009 at 8:42 pm

    Nu sa trezim lumea, ci pe noi. Nu altceva decat spui, frate. Dar chiar sa le facem serios.

    Apreciază

  9. Mircea Puscasu said, on iulie 25, 2009 at 10:00 pm

    Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda

    http://video.google.com/videoplay?docid=6890106663412840646&hl=en

    David Ayoub, M.D. goes through the relations of Mercury to Autism as well its connections to “National Security Study Memorandum 200”; for population control. Showing its shocking connections to today’s G.A.V.I. Are powerful forces really trying to help the poor people or could it be for another agenda; the sterilization of the poor? This is an upsetting video, so brace yourself.

    Apreciază

  10. vio said, on iulie 26, 2009 at 9:02 pm

    Interesant de citit ca se pregateste venirea lui antihrist, maitreya il numesc ei, site-ul care ii face propaganda se numeste share-international.org

    Mai este un site maitreyaproject.org , site pe care veti afla ca se construieste o statuie a lui maitreya buddha, avand o inaltime de 150 m. Nush de ce am impresia ca e o legatura intre constructia acestei statui si o profetie din apocalipsa. Care stie mai multe in privinta asta sa lase un mesaj.

    Azi am vazut si eu in sfarsit un film caruia i s-a facut multa reclama, watchmen se numeste. La sfarsitul filmului, dupa un holocaust nuclear pus la cale de un personaj malefic in cateva din cele mai mari orase din lume, vine o replica de la individul respectiv cand trebuie sa ii de-a socoteala unui „justitiar” …”…o lume unita si pace…trebuiau sa existe sacrificii…” no comment!

    Apreciază

  11. D&B said, on iulie 28, 2009 at 8:52 am

    „Celui ce va birui si celui ce va păzi pîna la sfîrsit lucrarile Mele îi voi da stapânire peste neamuri, le va cîrmui cu un toiag de fier si le va zdrobi ca pe niste vase de lut, cum am primit si eu putere de la Tatal Meu; si-i voi da luceafarul de dimineata. Cine are urechi sa asculte ce zice bisericilor Duhul.”

    Deci de ce să fim împotriva unui guvern mondial atunci? Dumnezeu ia şi Dumnezeu dă totul nu? Dacă Dumnezeu vrea guvern monial iar noi nu atunci nu ne facem noi prin asta potrivnicii Lui Dumnezeu? Dacă Dumnezeu vrea să zdrobească neamurile sau să „calce teascul mâniei” iar noi nu, atunci nu ne facem potrivnicii Lui Dumnezeu prin asta? Pământul trebuie să ardă cu tot ce e pe el pentru că va fi „un cer nou şi un pământ nou”.

    Apreciază

  12. […] VIDEO: Care este motivul pentru care majoritatea oamenilor nu se trezesc? […]

    Apreciază

  13. […] VIDEO: Care este motivul pentru care majoritatea oamenilor nu se trezesc? […]

    Apreciază

  14. rio said, on august 25, 2009 at 9:54 am

    ce sustii tu DB , adica sa nu facem nimic impotriva sistemului si globalizarii?

    Apreciază

  15. Alexia10 said, on septembrie 8, 2009 at 5:56 pm

    Desi e o zi prea mare pentru crestinism azi ca sa ne suparam, totusi am intrat aici, azi chiar din intamplare. Ceea ce vreau sa va spun, este: oameni buni, fiti mai buni!!! Orice incearca fiecare sa faca, orice s-ar intampla, Dumnezeu ne scoate din toate si sa nu uitam, pentru cine intelege ce zic, ca Raiul se ia cu osteneala. Si sa nu uitam, ca „cerul si pamantul vor trece, dat cuvantul Meu nu va trece”, deci ceea ce este scris, se va intampla, insa, ne ramane de salvat de la moartea sufletului cat mai multi semeni(„maintuind te mantuieste”).
    Asa ca, este foarte bine sa ne informam si sa informam si pe altii, care, Doamne, sunt in asa de mare intuneric, cum sunt sigura ca fiecare din noi a fost, dar sa nu fie asta singura noastra metoda de a lupta. Sa fim mai buni, sa iubim mai mult(„iubirea nu cade niciodata”) si sa ne rugam mai mult!
    La multi ani tuturor celor care poarta numele Maria si derivatele lui!

    Apreciază

  16. […] Care este motivul pentru care majoritatea oamenilor nu se trezesc? […]

    Apreciază

  17. pt D&B said, on septembrie 20, 2009 at 3:45 pm

    e drept ca Dumnezeu ia si Dumnezeu da, insa nu avem voie sa fim prosti si sa ne lasam manipulati ca niste papusi de carpa. Daca inaintasi nostri, care au murit pt poporul din care fici si tu parte, s-ar fi resemnat cu vorba asta tu azi nu ai mai fi fost roman si nici tara ta nu s-at mai fi numit Romania.
    Te-ai gandit macar o clipa ca printro-un guvern mondial si legile lui tu s-ar putea sa iti pierzi credinta, sa il pierzi pe Dumnezeu? Crezi ca Dumnezeu e de acord cu asta? Ori vrea sa lupti pana la capat pt El?

    Apreciază

  18. […] VIDEO: Care este motivul pentru care majoritatea oamenilor nu se trezesc? […]

    Apreciază

  19. g b said, on septembrie 22, 2009 at 8:07 am

    mai. eu nu cred ca guvernele de gen SUA ar face ceva special pentru a periclita inteligenta si sanatatea publica. Statul modern a invatat ca nu e bine sa persecuti si sa pedepsesti doar pentru bravada. Statul modern pedepseste si persecuta abia cand propaganda si alte masuri „pasnice” de convingere dau gres.

    Cred insa ca simpla prezenta in societate a politicienilor implica tulburari psihice cetatenilor (care le sustin) si implicit boli somatice. Dar asta doar in numele profitului. La ora actuala un om inteligent si sanatos e mai profitabil decat unul prost si bolnav. Eu sunt ferm convins ca fortuele obscure ale statului nu cauta sa provoace artificial boli sau daune cetatenilor tocmai pentru ca i-ar costa prea mult „reparatiile”. Campaniile anitutun antisare si grasimi demonstreaza acest lucru. Statul are nevoie de sclavi sanatosi si competenti. Problema e tocmai asta- anume ca ei sunt in continuare sclavi si ca abolirea sclaviei e doar propaganda pe hartie

    Apreciază

    • razvratitul said, on septembrie 22, 2009 at 9:14 am

      g b

      dacă tu crezi asta, atunci dormi liniştit… nimeni nu va atenta la integritatea ta mintală şi fizică. eu îţi recomand, ca să fi sigur că nu vei păţi nimic, să îţi faci şi un vaccin din ăla contra „gripei porcine”… şi ca să demonstrezi autorităţilor că eşti cuminte şi faci ce ţi se spune nu uita să te duci la centrul special să îţi pui şi o brăţară RFID…

      dar dacă ai nevoie de un impuls ca să te trezeşti îţi recomand un film excelent din acest punct de vedere: 1984.

      în rest, numai bine şi multă sănătate (de care vrei tu!)

      Apreciază

  20. […] VIDEO: Care este motivul pentru care majoritatea oamenilor nu se trezesc? […]

    Apreciază

  21. […] VIDEO: Care este motivul pentru care majoritatea oamenilor nu se trezesc? […]

    Apreciază

  22. […] VIDEO: Care este motivul pentru care majoritatea oamenilor nu se trezesc? […]

    Apreciază

  23. […] VIDEO: Care este motivul pentru care majoritatea oamenilor nu se trezesc? […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.