SACCSIV – blog ortodox

Se vor inmulti spectaculos comentatorii pro Israel de pe bloguri. Vor fi eficienti, caci vor fi platiti de guvernul evreu

Posted in EVREI, ISRAEL by saccsiv on iulie 20, 2009

   Conform articolului The Foreign Ministry presents: talkbackers in the service of the State, studenti si soldati demobilizati evrei vor fi platiti pentru a pretinde ca sunt doar cititori obisnuiti si vor posta comentarii pro Israel pe Twitter, Facebook, YouTube, site-uri si bloguri.

   Acest mod de adresare a fost testat si in timpul macelului israelian din Gaza, inclusiv de grupuri controversate precum Give Israel Your United Support.

   “Oamenii noştri nu vor spune: „Buna, sunt de la departamentul de explicatii din cadrul Ministerului de Externe Israelian si as dori sa va povestesc urmatoarele …” Nu se vor identifica uneori nici ca israelieni, ci ca cetateni obisnuiti si vor posta variante de comentarii bazate pe teme prestabilite de catre specialistii din minister.

   Grupul este denumit “Internet fighting team” si va penetra locurile unde au loc discutii, se publica informatii sau se posteaza materiale filmate cu subiecte de interes pentru Israel. Au de asemenea si misiunea de monitorizare si provocare de discutii. Toti vor cunoaste la perfectie cel putin o limba straina si vor avea studii aprofundate de comunicatii, stiinte politice si juridice sau vor fi specialisti in departamentele de informatii. Se au in vedere si cei ce deja au experienta scrierii pe bloguri.

   Membrii sai vor avea la dispozitie intregul suport tehnic al Tahila, ISP-ul guvernamental si vor avea de asemenea si misiuni economice, oficialul dand si un exemplu: cum energia alternativa este un subiect de mare interes in randul publicului american sau in Congres, oamenii sai vor crea imaginea unui Israel implicat in proiecte majore de tip “binele planetei si al omenirii” si vor promova companii israeliene de profil, aducand astfel profituri substantiale acestora. Va fi un soi de publicitate mascata pe internet.

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on iulie 20, 2009 at 1:06 pm

  Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. agerstress said, on iulie 20, 2009 at 6:07 pm

  Acest lucru va mobiliza si mai mult aparatorii dreptatii si adevarului, aparatorii crestinismului. Daca lor le pune guvernul cuvintele in gura pe noi Dumnezeu prin Duhul Sfant ne invata ce sa spunem. Cine credeti ca va fi mai convingator: minciuna sau Adevarul? hotia sau Dreptatea? vicleanul sau Dumnezeu?
  Aveti credinta, intunericul nu poate stinge nici macar o lumanare cu atat mai putin Lumina.

  Apreciază

 3. […] Saccsiv: Se vor inmulti spectaculos comentatorii pro Israel de pe bloguri. Vor fi eficienti, caci vor fi plat… […]

  Apreciază

 4. Laurentiu said, on iulie 22, 2009 at 8:31 pm

  …E deja o realitate…A se vedea blogul unui oarecare IudaismRO unde ne este insultata istoria,credinta,eroii,neamul…

  Apreciază

 5. […] Se vor inmulti spectaculos comentatorii pro Israel de pe bloguri. Vor fi eficienti, caci vor fi plat… […]

  Apreciază

 6. razvratitul said, on septembrie 25, 2009 at 1:20 pm

  pentru cei care nu stiau, un site israelian anunta faptul ca israelul a recrutat armate de blogeri petnru a combate valul anti-evreiesc. http://haaretz.com/hasen/spages/1056648.html
  cat despre minciunile evreilor despre noi, gasisem un material pe site-ul bisericasecreta: http://bisericasecreta.files.wordpress.com/2009/06/dosare-secrete-privind-razboiul-nevazut-al-evreilor-sionisti-cu-romanii.pdf

  Apreciază

 7. […] Se vor inmulti spectaculos comentatorii pro Israel de pe bloguri. Vor fi eficienti, caci vor fi plat… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: