SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: 16-24 iulie, 40 de ani de la expeditia Apolo 11 de cucerire a Lunii. Dar oare au pasit intr-adevar oamenii pe Luna?

Posted in Apolo 11, EXTRATERESTRI, Luna, MASONERIA, MASONERIE, Neil Armstrong, NEW AGE by saccsiv on iulie 17, 2009

   Pe 20 iulie 2009 se implinesc 40 de ani de la primii pasi facuti de Neil Alden Armstrong pe satelitul natural al Pamantului. A fost insa un eveniment real?

   Trebuie mentionat ca toti astronautii americani au fost masoni. De ce oare? Avem de a face cu o mare mascarada? Poate depasi o fiinta umana centura de radiatii Van Allen? Daca da, de ce nu s-a continuat mult trambitatul program de cucerire a spatiului (nimic notabil nu s-a realizat de peste 30 de ani in acest sens)? Daca nu, de ce era nevoie de o asa de mare minciuna?

   Un raspuns probabil la ultima intrebare ar fi nevoia de a arata maselor ce mici sunt oamenii si ce mare este universul. Sau altfel spus, omul nu este chiar atat de important precum se spune in crestinism, iar pamantul nici atat. Pe de alta parte, se inocula ideea ca totusi umanitatea poate pasi usor-usor in spatiu, totul este sa se increada cu totul in elitele ce se ocupa cu stiinta si astfel vom coloniza planete. Iar daca tot suntem atat de mititei, desigur ca universul acesta urias ce ne inconjoara este plin de extraterestrii mai mult sau mai putin asemenea noua cu care ne vom intalni foarte probabil cat de curand.

   Nimic nu este intamplator. Sa ne amintim si ca tot in anii 70 are loc o explozie new age … Si iar se leaga lucrurile …

    In afara de varfurile masoneriei, altii care il mai propovaduiesc pe fata pe antihrist sunt greii din new age, cei care doresc ca aceasta sa devina religia viitorului si care pun un accent deosebit pe faptul ca sunt „initiati” de „maestrii sefi secreti”:

   In articolul NEW AGE, religia viitorului GUVERN MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE  gasiti un documentar in care se aminteste despre Benjamin Creme si lucrarea sa „Reaparitia lui Crist si maestrii intelepciunii „, cu al sau capitol „Cum lucreaza Planul„ in care se exprima clar conceptul de noua ordine economica si sisteme centralizate. Acesta a fost de asemenea membru Aetherius Society (o miscare a noii “religii“ UFO). Ca si Madame Blavatsky sau Alice Bailey a fost contactat de “maestrii intelepciunii“ non umani din Shambhala. In 1959 declara ca acestia i-au spus ca dupa aproximativ 20 de ani va apare pe pamant “maestrul maestrilor“ Iar lui Benjamin Crème i se va da un rol important .

   Iar in 1982 declara:“Cristul este printre noi“ …

   Daca este vorba despre antihrist, s-a nascut prin 1979, deci are aproximativ 30 de ani … Si sa ne amintim si de spusele unui pustic roman:

Parintele pustnic Proclu: “Antihristul s-a nascut!”

   Analistii fenomenului sunt de acord ca lucrarile lui Bailey, Rudolf Steiner (Thule Society din Germania, alta “fiica“ a Theosophical Society, care a fost piatra de temelie a Nationalsozialistische Arbeiterpartei a lui Hitler …) si ale Theosophy-ei in general au influentat crearea “ religiilor “ UFO, inclusiv Order of the Solar Temple.

   Edward Alexander Crowley (1875–1947) a fost maestru mason si bisexual. In 1947, inainte de a muri, a lasat o schita a infatisarii unui  “sef secret “… In acea schita, bipedul arata aidoma extraterestrilor din “cultura UFO “.

   Cititi va rog mai multe in articolul:

Articolul zilei (27.05.2009) si completari utile despre NEW AGE si MASONERIE: „Obiectivul Patriarhului, acelasi cu al masoneriei: “Unitatea spirituala a lumii””

   In concluzie, era necesar ca umanitatea sa creada ca omul a pasit pe Luna. Doar astfel puteau lua avant toate aceste teme, pana intr-atat incat sa fie considerate de mase ca avand statut de postulate.

   NOTA:

   Cuvintele scrise cu litere rosii, ingrosate si subliniate sunt hiperlink-uri spre articole din acest blog si care detaliaza activitatea respectivelor personaje, organizatii sau evenimente

   Pentru o mai buna intelegere a celor de mai sus, cititi va rog si articolele:

NOUA ORDINE MONDIALA – rezumatul blogului (partea 1)

NOUA ORDINE MONDIALA – rezumatul blogului (partea 2)

 

 

25 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iulie 17, 2009 at 8:03 pm

    Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. andrei said, on iulie 17, 2009 at 9:14 pm

    off topic, dar un articol foarte itneresant despre paşapoartele şi cărţile de identitate în the Economist de azi:
    http://www.economist.com/daily/columns/techview/displaystory.cfm?story_id=14066895

    Apreciază

  3. timisorean1 said, on iulie 17, 2009 at 9:26 pm

    greu de crezut ca au pasit pe luna. cand vezi cat de dificil e numai sa decoleze in siguranta o naveta spatiala(si asta in zilele noastre) normal ca exista indoieli

    Apreciază

  4. […] VIDEO: 16-24 iulie, 40 de ani de la expeditia Apolo 11 de cucerire a Lunii. Dar oare au pasit intr-a… […]

    Apreciază

  5. Ion de la Chiuiesti said, on iulie 18, 2009 at 1:40 pm

    Daca au pasit pe luna? De ce nu s-au mai dus in 40 de ani deloc? Au reusit sa afle totul despre luna? Greu de crezut! Probabil o mare minciuna! Una din multele..

    Apreciază

  6. gaga said, on iulie 18, 2009 at 4:44 pm

    uite o descoperire interesanta vis a vis de videoclipul ””God`s gonna cut you down”, in care un rol principal il are masonul jay-z. uite link-ul:
    http://conspirationistul.blogspot.com/2009/06/cum-il-sfideaza-masonii-pe-dumnezeu.html

    Apreciază

  7. Moonwalk said, on iulie 18, 2009 at 7:08 pm

    Referitor la juramantul pe Biblie, laitmotivul documentarului, nici eu nu jur. Scrie chiar in Biblie sa nu faci asa ceva. Putea sa iasa un doc. mai bun fara provocarile acelea….

    Apreciază

  8. donjoe said, on iulie 20, 2009 at 6:04 am

    Ce-i, mamaie, iar nu ţi-ai luat pastilele? :))

    Ai grijă numai să nu-i spui în faţă lui Buzz Aldrin că n-a fost pe Lună, că s-ar putea să-ţi iei un binemeritat pumn în gură. 😉 Pentru că prostia trebuie să doară…

    Apreciază

  9. Eutihie said, on iulie 20, 2009 at 2:10 pm

    Conspiraționiști din toate zările, gândiți-va!

    http://gmy.news.yahoo.com/vid/14594423/

    Îmi place faza când astronautul Buzz Aldrin pocnește un conspiraționist!

    De asemenea vedeți ultimele poze cu urmele (deșeurile) oamenilor pe Luna:

    http://www.planetary.org/blog/article/00002019/

    Just think about it!

    Apreciază

    • timisorean1 said, on iulie 21, 2009 at 5:38 am

      n-au avut si ei tehnologie ca sa vedem pozele alea mai de aproape?

      Apreciază

  10. Eutihie said, on iulie 20, 2009 at 2:12 pm

    PS Iertare pentru conspiraționiștii mai slabi de înger!

    Apreciază

  11. Mariuka said, on iulie 20, 2009 at 3:19 pm

    Cei care pun la indoiala aselenizarea, impreuna cu alte reusite stiintifice, se sprijina pe Argumentul Incredulitatii Personale si nu pe dovezi, disponibile oricui in era internetului.
    Cu alte cuvinte, analfabetismul stiintific va alimenteaza paranoia dar atentie ca nu este o scuza pentru ignoranta de care dati dovada. Puneti mana pe cartile de stiinta si studiati! Oricum veti fi mai castigati decat sa persistati in ignoranta bisericeasca…

    Apreciază

  12. […] VIDEO: 16-24 iulie, 40 de ani de la expeditia Apolo 11 de cucerire a Lunii. Dar oare au pasit intr-a… […]

    Apreciază

  13. nu conteaza said, on noiembrie 27, 2011 at 12:45 pm

    Din alt punct de vedere

    Cei de la Mythbusters sunt cam tampitei si fac multe lucruri comerciale, dar asta e interesanta.
    Ma rog… eu nu zic nici una nici alta. Las la alegerea fiecaruia libertatea de a alege ce sa creada, dar il rog sa cerceteze toate fetele problemei inainte

    Apreciază

    • saccsiv said, on noiembrie 27, 2011 at 4:17 pm

      nu conteaza

      De ce nu au facut experimentul afara, la lumina soarelui?

      Reflectorul lor este foarte aproape de masa cu macheta. Si atunci evident ca umbrele nu sunt paralele. Putem observa asta si in camerele noastre daca lasam noaptea un singur bec aprins. Umbrele nu sunt paralele …

      Cum va sta insa treaba afara, la lumina soarelui?

      Apreciază

      • nu conteaza said, on noiembrie 27, 2011 at 6:29 pm

        PS: Imi cer scuze daca prin adresa ultimului site am jignit pe cineva, nu aceasta e intentia mea. Consider ca sa fii in Adevar dar sa iti bati joc de cei ce nu sunt e aiurea. Respect parerea celorlalti. In plus, si eu am crezut muuult timp in falsificarea aselenizarii. Acum sincer nu stiu ce sa cred. Dar vad ca multe dintre argumentele falsificarii nu mai stau in picioare… Cum este acesta cu umbrele, sau cu steagul fluturand (vezi episodul Mythbusters, partea cu steagul in container-ul vidat).

        Cineva a intrebat mai sus „de ce nu au mai facut excursii pe Luna?”. Argumentul cel mai des folosit e cel economic, bugetul NASA a fost taiat foarte mult de atunci pana acum.

        Apreciază

      • saccsiv said, on noiembrie 27, 2011 at 6:36 pm

        nu conteaza

        Asta cu umbrele tocmai ti-am explicat-o. Aia cu steagul inca n-am vazut-o.

        Apreciază

      • nu conteaza said, on noiembrie 27, 2011 at 7:34 pm

        Am un comentariu in asteptare (probabil pentru ca are link-uri). L-am trimis inaintea celui de la 6:29 PM.

        Poate au facut experimentul inauntru pentru ca soarele nu cadea intr-un unghi favorabil, de ex era la amiaza. In plus, ideea experimentului era ca directia umbrelor se poate schimba, pentru ca prima oara cand modelul era perfect plat umbrele erau paralele, dar cand au fost puse ridicaturi si coboraturi umbrele n-au mai fost paralele.

        Te-ai uitat vreodata la un meci de fotbal in nocturna? Ai vazut cumva ca jucatorii aveau 4 umbre? De ce? Pentru ca proiectoarele vin din patru directii. Daca in studioul respectiv ar fi fost mai multe surse de lumina atunci acelasi obiect ar fi avut mai multe umbre.

        Parerea mea.

        Apreciază

      • saccsiv said, on noiembrie 27, 2011 at 8:31 pm

        nu conteaza

        Tu chiar n-ai inteles. Daca faceau experimentul afara, la lumina soarelui, umbrele erau paralele, oricate ridicaturi ar fi facut.

        Nu sunt paralele cand sursa de lumina este aproape. Ceea ce dovedeste ca filmarile cu „aselenizarea” s-au facut in studio, chiar daca au folosit o singura sursa de lumina.

        Apreciază

      • nu conteaza said, on noiembrie 27, 2011 at 9:03 pm

        In mesajul de pe noiembrie 27, 2011 at 6:22 pm, care asteapta sa fie aprobat, am pus mai multe link-uri catre poze facute afara la soare in care se vede ca UMBRELE NU SUNT PARALELE! Daca l-ai aproba, ar putea toti sa le vada

        Apreciază

  14. nu conteaza said, on noiembrie 28, 2011 at 11:12 am

    Vad ca nu vrei sa imi postezi link-urile. Nu e frumos…

    Alpinet (are terminatia org, nu ro) este un site cu fotografii montante. Imi cer scuze ca ii fac reclama aici, dar vad ca altfel nu am cum sa demonstrez ceea ce am zis. Acolo in site dati search dupa „iluziile au poleit visele in tonuri de aur” si uitati-va la imaginea gasita. Umbrele nu sunt paralele. Sau dati search dupa „Lumini si umbre” si priviti a treia poza gasita. Iarasi, umbrele nu sunt paralele.

    Apreciază

  15. […] VIDEO: 16-24 iulie, 40 de ani de la expeditia Apolo 11 de cucerire a Lunii. Dar oare au pasit intr-a… […]

    Apreciază

  16. […] 16-24 iulie, 40 de ani de la expeditia Apolo 11 de cucerire a Lunii. Dar oare au pasit intr-adevar o… […]

    Apreciază

  17. […] 16-24 iulie, 40 de ani de la expeditia Apolo 11 de cucerire a Lunii. Dar oare au pasit intr-adevar o… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.