SACCSIV – blog ortodox

NOUA ORDINE MONDIALA – rezumatul blogului (partea 1)

Posted in NOUA ORDINE MONDIALA by saccsiv on iulie 6, 2009

   David Rockefeller:

   „Tot ce avem nevoie este o criza majora, iar natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala

   “ Doamnelor si domnilor

   Cuvantul “secret “ este inadmisibil intr-o societate libera si deschisa iar noi ca popor, intrinsec cat si din punct de vedere istoric suntem impotriva societatilor secrete, a juramintelor secrete si a procedurilor secrete. Pentru ca exista impotriva noastra o conspiratie monolitica si crunta care se bazeaza in principal pe modalitati ascunse pentru a-si extinde sfera de influenta, se bazeaza pe infiltrare in loc de invadare , pe subversiune in loc de alegeri, pe intimidare in loc de libera alegere. Este un sistem care a comasat vaste resurse umane si materiale pentru cladirea unei masinarii strans unite si foarte eficienta ce uneste operatiuni militare, diplomatice, de informatii, economice, stiintifice si politice. Operatiunile sale sunt ascunse, nu publicate, greselile sale sunt ingropate, nu puse pe prima pagina, criticii sai sunt redusi la tacere, nu laudati. Nici o cheltuiala nu este pusa sub semnul intrebarii, nici un secret nu este dezvaluit. De aceea judecatorul atenian Solon, a decretat ca fiind ilegal pentru orice cetatean sa se sustraga unei controverse. Va cer ajutorul pentru sarcina foarte grea de a informa si alerta poporul american, increzator ca impreuna cu ajutorul vostru, omul va fi ce a fost destinat sa fie,  liber si independent. “

   Citat din discursul presedintelui SUA John F. KennedyThe president and the press “, 1961. In 1963 este asasinat …

   Am facut aceasta introducere deoarece evenimentele de la inceputul toamnei anului trecut din domeniul financiar – bancar impun reconsiderarea a ceea ce pana acum era simplist etichetat ca teoria conspiratiei si reprezinta a doua etapa majora (dupa masurile luate in urma evenimentelor din 11.09.2001) din ultimul capitol al edificarii societatii de tip Big Brother planetar.

   Foarte pe scurt, sa rememoram informatiile din ziarele financiare si agentiile de presa din zilele acelea referitoare la “cutremurul“ din SUA:

   Planul american de sustinere a sectorului bancar ar putea costa pana la 1000 de miliarde.

   “Ne aflam intr-un moment crucial pentru economia Americii “  afirmase Bush in cea mai sumbra evaluare a economiei pe care a prezentat-o in ultimul timp, vorbind de asemenea de “erodarea increderii“ si despre riscurile care apasa asupra consumului, cresterii economice si asupra locurilor de munca.

   Bush a recunoscut ca pe termen scurt achizitioanarea de catre guvern a unor mari intreprinderi financiare si a unor datorii si active ale bancilor va avea un efect socant asupra americanilor care sunt cei care garanteaza aceste achizitii prin impozitele pe care le platesc.

   De fapt planul fusese conceput de secretarul Trezoreriei, Henry Paulson, Bush neavand nici inteligenta, nici experienta de a debita asa ceva. El de fapt nu era decat o marioneta a PAPUSARILOR, aidoma tuturor presedintilor americani.

   Paulson cere sa i se acorde puteri foarte mari. Potrivit acestuia, Trezoreria americana va avea autoritatea de a achizitiona ipoteci pentru locuinte, instrumente financiare bazate pe ipoteci si active legate de ipotecile comerciale. In urma consultarilor cu banca centrala (Fed) categoriile de active intrate in vizorul autoritatilor s-ar putea extinde, daca acest lucru va fi „necesar pentru stabilizarea sistemului„, se arata intr-un comunicat al Trezoreriei.

   De programul elaborat de Trezorerie ar putea beneficia, de asemenea, si institutiile financiare non-americane, lista acestora urmand sa fie stabilita de comun acord cu oficialii Fed .

   De asemenea, propunerea vizeaza si angajarea de catre Trezorerie a unor manageri de fonduri si de acordarea de contracte in acest scop unor companii private.

   Proiectul Trezoreriei este sprijinit de presedintele George W. Bush, care a declarat ca pentru a lupta cu o problema atat de mare este nevoie de un plan la fel de mare, care sa includa „o suma semnificativa din banii contribuabililor„.

   Intentia principala a initiatorilor acestui plan este aceea de a aduna intr-un singur loc toate instrumentele financiare greu tranzactionabile si de a le pastra, pe cheltuiala contribuabililor

   In acelasi timp, presedintele Bush a indemnat la o colaborare intre principalele doua formatiuni politice americane, Partidul Democrat si Partidul Republican, punand accentul asupra necesitatii mentinerii economiei americane pe linia de plutire.

   Senatorul Barack Obama, candidatul democrat la presedintia Statelor Unite, a declarat ca „sustine pe deplin” incercarile lui Paulson si ale presedintelui Fed, Ben Bernanke, de a stabiliza sistemul financiar.

   Secretarul Trezoreriei SUA, Henry Paulson, va avea putere completă asupra implementării planului, iar deciziile lui nu vor fi revizuite de niciun tribunal, potrivit unei copii a proiectului de legislaţie, citată de Reuters.

   Planul administraţiei americane este propus în urma unei săptămâni care a transformat Wall Street-ul prin prăbuşirea băncii de investiţii Lehman Brothers, preluarea Merrill Lynch de căte Bank of America şi salvarea asigurătorului AIG de către guvern.

   Proiectul a fost elaborat din cauza temerilor că şi alte instituţii financiare importante s-ar putea prăbuşi şi că pieţele de creditare sunt aproape de punctul de oprire, ceea ce ar afecta funcţionarea economiei SUA.

   Si iata ca la scurt, Federal Deposit Insurance Corp (FDIC), organismul ce protejeaza depozitele depunatorilor in caz de faliment bancar in SUA, declara ca JPMorgan Chase achizitoneaza operatiunile bancare ale Washington Mutual, incluzand active evaluate la 307 miliarde de dolari si depozite de 188 miliarde. Activele bancare ale grupului au fost vandute JPMorgan pentru 1,9 miliarde de dolari.

   JPMorgan devenea astfel a doua mare banca din SUA, cu 5.410 unitati in 23 de state americane, imediat in urma Citigroup Inc.

   La inceputul anului 2008, prabusirea actiunilor Bear Stearns a determinat JPMorgan Chase sa-si anunte interesul de preluare a acestei companii. La 18 martie 2008, interesul a devenit realitate, prin achizitia Bear Stearns pentru 236 milioane de dolari.

   JPMorgan a anuntat, intre timp, ca l-a numit in board-ul sau de consilieri internationali pe Anatoli Ciubais, fost vicepremier Rusia, devenit astfel primul rus care se alatura consultantilor JPMorgan .

   Ciubais a fost numit insa de presedintele rus Dimitri Medvedev sa conduca Rosnanotech, firma de nanotehnologie ce se numara printre companiile infiintate de Rusia pentru a propulsa investitiile in diverse sectoare, pentru a reduce dependenta economiei ruse de sectorul energetic. Ciubais este cunoscut drept artizan al procesului anarhic de privatizare a activelor sovietice, in anii ’90, proces in urma caruia a fost creata patura de oameni de afaceri foarte bogati, cunoscuta drept „oligarhia rusa”.

   Numirea lui Ciubais in board-ul de consilieri internationali aducea, astfel, o nota de controversa pentru JPMorgan Chase, grup implicat cel putin tangential, in istoria recenta, in scandaluri rasunatoare precum prabusirea WorldCom sau falimentul Enron.

   Intre timp, cu 228 de voturi împotriva şi 205 pentru, reprezentanţii au refuzat să acorde secretarului trezoreriei, Henry Paulson, mijloacele pe care le cerea pentru a repune băncile pe linia de plutire, după ce acestea au fost puse în dificultate de criza imobiliară.

   Ce urma insa era foarte clar, pentru că responsabilii democraţi şi republicani au reintrodus textul în Cameră si dupa redeschiderea congresului (INCHIS PENTRU A RESPECTA SARBATOAREA EVREIASCA Rosh Hashana) s-a votat.
   Mai aflam de asemenea ca Wachovia, a fost preluata de Citigroup.

   Oficiali din Franta, Germania, Italia si Marea Britanie – cele patru puteri europene reprezentate in G7 (care reuneste principalele tari industrializate ale lumii) – s-au intalnit apoi la Paris pentru a examina posibilitatea organizarii unui summit global privind criza financiara .

   Retineti va rog entitatile si personajele cheie din aceste evenimente:

   JPMorgan

   Citigroup Inc

   Federal Reserve  

   Henry Paulson

   Ben Bernanke

    In cursul urmatorului scurt istoric ne vom reintalni cu ele si vom constata impreuna cum se leaga lucrurile.

   De aproape doi ani semnalez cu obstinatie ca urmeaza o MEGA CRIZA formata dintr-un cumul de crize: financiar bancara, petroliera, alimentara, miscari de strada, razboi mondial, implanturi cu microcipuri.

   Iata ca anul trecut primele doua au „explodat„ , urmeaza a treia si intr-un an restul. De ce? Pentru oferirea solutiei: GUVERN MONDIAL. Pe sistemul Zeitgeist, se va arata cu degetul spre banci iar salvatorii vor figura politicienii, ascunzandu-se opiniei publice ca in spatele ambelor „tabere„ sunt aceeasi PAPUSARI. In fapt, se doreste instaurarea Big Brother totalitar, super formatiunea statala multinationala politieneasca formata din strict doua clase sociale: ELITELE si plebea de consumatori unelte, albine intr-un urias stup.

  Multi dintre dv. observati, mergand pe strada sau urmarind reclamele tv., puzderie de banci si bancute. Pare o mare diversitate. Pare ca duc o acerba lupta intre ele pentru suprematie.

   De fapt este o unitate in diversitate si nici diversitatea asta nu este in mod REAL atat de diversa precum pare. Dar pentru a intelege aceasta, trebuie sa vedem cine le sunt STAPANII (teoretic, destul de facil de aflat, studiindu-le site-urile oficiale dar necesita enorm de mult timp pentru punerea informatiilor cap la cap si de asemenea, multa experienta).

   Insa mai intai este necesara o minima incursiune in istorie.

   CAMATARIA

   Practica este o uraciune in fata lui Dumnezeu si a specificat de multe ori prin profetii Sai evrei interzicerea practicarii ei. Dar cum dracul mamona nu sta degeaba, mirajul imbogatirii prin acest mod i-a ratacit din nefericire pe unii.

   Unii din precursorii sistemului financiar bancar modern au fost templierii. S-a putut constata astfel cum cei ce sunt la butoanele acestuia nu doar strang averi colosale, dar influenteaza masiv politicul, pot declansa razboaie, pot determina insasi cursul istoriei. Dar ei au fost doar deschizatori de drum in acest domeniu si nu aveau suficienta experienta acumulata, astfel incat partea vizibila a ordinului a sfarsit tragic.

   Dar cei interesati au avut ce invata si au dedus ca nu este suficienta posibilitatea influentarii puterii politice, trebuia ca insasi vechea putere politica sa fie inlocuita cu un sistem politic de tip marioneta. Mai mult, trebuie distrusa inclusiv forta bisericii si totodata declansata o mega revolutie continua si pe termen lung, care sa zguduie lumea din temelii, sa rastoarne integral si iremedial valorile pe care le recunostea umanitatea, sa mature din calea ei structurile si organizatiile existente.

   Mayer Amschel Rothschild:

   Dati-mi controlul banilor unei natiuni si nu-mi mai pasa cine ii face legile

   Primul care a inceput punerea in practica a experientei acelor deschizatori de drum in domeniul financiar bancar politic a fost Mayer Amschel Rothschild (1744 – 1812), fondatorul imperiului bancar al familiei Rothschild, cea mai de succes familie din istorie. Numit initial Mayer Amschel Bauer, si-a schimbat numele in  Rothschild, in traducere SCUTUL ROSU si vom vedea in cele ce urmeaza si motivul.

   Acesta si mai apoi fii sai au creat acest imperiu cu intindere europeana determinand explozia revolutiei industriale pe continent, au influentat dezvoltarea economica a sa pe directia deja cunoscuta a folosirii combustibililor fosili, inclusiv dezvoltarea transporturilor, au modernizat si stapanit sistemul bursier, bancar, financiar, au influentat direct politicul, au finantat mereu ambele tabere ale unui razboi, au pus la punct un sistem continental de informatii rapide, etc. La sfarsitul secolului 19 controlau peste jumatate din intreaga bogatie a planetei. Desigur, ei au fost varful unui ice-berg, partea vizibila a unui sistem piramidal in care au fost ajutati de prieteni mai putin vizibili opiniei publice. In SUA i-au finantat pe colosii Rockefeller (petrol), Andrew Carnegie (otel), Harriman (cai ferate), J. P. Morgan si pe bancherii ce au pus bazele Federal Reserve.

   Sa vedem cine au fost fii sai :

   Salomon Mayer (1774-1855) – fondatorul Rothschild banking family of Austria, care a determinat dezvoltarea economica a Austriei.

   Nathan Mayer (1777-1836) – fondatorul Rothschild banking family of England. Ca o paranteza, s-a casatorit cu o ruda a lui Karl Marx. In afara de domeniul financiar-bancar pe care au ajuns sa-l stapaneasca in insula, a colaborat direct cu guvernul in politica externa si de securitate a statului. De asemenea au dezvoltat un serviciu de informatii privat. Au finantat tabara anti Napoleon.

   Folosindu-se de sistemul propiu de informatii, de influenta si de credibilitate, dupa batalia de la Waterloo, pierduta de francezi, au adus in Anglia stirea falsa ca ar fi fost de fapt invers, panicand populatia. Bursa a cazut si ei au cumparat pe nimic tot ceea ce i-a interesat. La scurt timp stirea adevarata a venit. Astfel averea lor a crescut fabulos. La scurt timp, influenta lor in Bank of England era deja determinanta. A mai lucrat cu guvernul prusac si cel spaniol.

   Fiul lui Nathan Mayer, Lionel de Rothschild (1808-1879), a finantat si influentat guvernul britanic in chestiunea Canalului Suez. A investit masiv in Franta. Fiul sau, Alfred de Rothschild (1842-1918), a devenit director of the Bank of England si a reprezentat guvernul britanic la International Monetary Conference din Bruxelles in 1892.

   Au mai dezvoltat afaceri in Africa de Sud.

   Calmann (Carl) Mayer (1788-1855) – fondatorul Rothschild banking family of Naples (Napoli).

   James Mayer de Rothschild (1792-1868) – fondatorul Rothschild banking family of France. A determinat transformarea Frantei intr-o putere industriala. La vremea sa a fost cel mai bogat om al planetei.

   In 1879 The Rothschild Banking Family of France construieste Transcaucasian Railroad pentru transportul petrolului. Cititi va rog si articolul:

“CADEREA COMUNISMULUI“, RUSIA, OLIGARHIE, EVREI, NOUA ORDINE MONDIALA

   A fost sustinatorul lui Gioacchino Rossini, Frédéric Chopin, Honoré de Balzac, Eugène Delacroix si Heinrich Heine.

   SPECIFICATIE:

   Cand cititi mai sus ca au facut afaceri, ganditi-le ca pe ceva mega, la nivel national sau continental.

   In tarile unde erau prezenti direct, reprezentau o forta bancara mult superioara intregii „concurente„ luate la un loc. 

   Familia avea obicieiul sa se casatoreasca intre membrii sai. In cazul in care pe o line a arborelui genealogic aceasta practica o faceau consecutiv 2-3 generatii, rezultau sinucigasi sau nebuni. 

   Cei mai sus numiti au fost prieteni cu conducatorii politici din tarile respective.

   Dupa dramaticul al doilea razboi mondial si aflarea de catre intreg mapamondul a ororilor HOLOCAUSTULUI, familia a intrat intr-un OBLIGATORIU si NECESAR con de umbra, lasand unui grup prieten o buna parte a domeniului de activitate. Asta nu inseamna ca au devenit minusculi.

   Actualmente, banca Rothschild este una din cele mai mari banci de investitii din lume.

   http://www.rothschild.com/

   Putem aminti si cateva din interesele mega familiei in Romania ultimilor ani , atat prin patrunderea pe piata a ABN AMRO Rothschild dar si prin achizitii sau implicare in privatizari strategice sau importante : BCR– Erste Bank , Banca Ion Tiriac – HVB Bank , Romportmet – Mittal Steel , Petrom , Alro , Azomures , Arctic  Arcelik , Luxten , Terapia  Advent , Enel – pentru Distrigaz Sud si Nord , ultimele filiale Electrica , Trigranit , Esplanada City Center , dezvoltatorul Planorama , Asiban , etc. Proiecte finalizate sau in curs de finalizare .

   Ca o paranteza , interesanta a fost numirea in compania d-nului Patriciu ca director general executiv a americanului John H. Works, licentiat in drept, specialistul in investment banking al bancilor J.P. Morgan (Rockefeller ) si ABN AMRO Rothschild.

Cititi va rog si articolul:

PARLAMENTUL si GUVERNUL Romaniei, marionete ale PAPUSARILOR planetari

   Sa urmarim acum un scurt istoric al evolutiei prietenilor familiei Rothschild.

   SUA

   Dupa declararea independentei, timp de peste un secol, preocuparea gigantului a fost extinderea teritoriala la nivel nord american si dezvoltarea economica. Influenta sa internationala in acest timp a fost minimala. Fapte realizate relativ usor, cumparand un imens teritoriu ocupat de prietenii francezi iar in rest masacrand populatia bastinasa.

   Au aparut astfel cativa giganti in petrol, otel, carbune, cai ferate, banci, etc. Dar super imbogatirea nu era pentru oricine, ci preponderent pentru locotenentii familiei Rothschild desemnati anume pentru a folosi capitalul enorm al puternicului clan in aceste sectoare de activitate. Sa amintim cativa:

   ANDREW CARNEGIE

   Andrew Carnegie (1835–1919), magnatul Carnegie Steel Company, cumparata in 1901 de J.P. Morgan si transformata in colosul US Steel cu ramificatii pana in Europa centrala. Dupa tranzactie se retrage din afaceri.

   Fondatorul in 1910 al institutiilor care ii poarta numele. Printre personalitatile ce le-au condus: David Rockefeller, Alger Hiss, John Foster Dulles, Dwight D. Eisenhower, fondatorul IBM Thomas J. Watson, Elihu Root presedintele Carnegie Endowment for International Peace (1910 – 1925) a fost un apropiat al lui Andrew Carnegie.

   J.P.MORGAN

   John Pierpont Morgan (1837– 1913), un adevarat gigant in banci – finante, industrie. La inceputul secolului al XX-lea, jurnalistii de inalta clasa, precum Lincoln Steffens si Ida Tarbell, observau pentru prima data faptul ca America nu mai era condusa de politicieni, ci de marii oameni de afaceri.

   S-a nascut intr-o familie de bancheri relativ bogata si si-a inceput cariera in business-ul tatalui sau, la varsta de 19 ani. Insa dupa Razboiul Civil, brusc, Morgan a intrat in mega afaceri, incepand sa investeasca in caile ferate si curand conducea industria transporturilor. El nu construia noi drumuri, ci le consolida pe cele cu probleme financiare, proces denumit “morganizare”.
   Programul sau era compatibil cu cele ale marilor corporatii, care doreau sa inlature competitia prin formarea trusturilor si monopolurilor. John D. Rockefeller a creat cel mai mare monopol – Standard Oil Company – care a adus „ordine” in industria petroliera, in care la momentul respectiv, predomina „haosul”. Cu exceptia lui Andrew Carnegie, nici un alt capitalist din tara, nu detinea atunci banii necesari pentru a forma astfel de trusturi uriase. Asa ca marii capitalisti ajungeau, in cele din urma, la J.P. Morgan si alti bancheri extraordinari de pe Wall Street.

   Acesta a fost inceputul marii crize corporative din New York. Capitalisti puternici, precum Philip Armour – “regele” industriei alimentare pe-atunci – si Collis Huntington – “regele” industriei transporturilor s-au mutat in New York in 1890 pentru a fi aproape de marile case de investitii, precum Morgan & Co., Lehman Brothers, si Kuhn & Loeb.
   Pana in 1895, New York ajunsese sediul principal al corporatiilor din SUA. Aproape jumatate din milionarii americani locuiau in metropola New York. Morgan controla cartelul Wall Street, considerat in perioada respectiva (asa cum este si astazi) “cea mai mare putere financiara din istorie”.
   La inceputul anilor 1900, in culmea puterii sale, Morgan domina 100 de corporatii cu active de peste 22 miliarde USD.

   UN MILARD IN ACEEA VREME ECHIVALA CU APROXIMTIV 190 MILIARDE AZI . Deci vorbim de aproximativ 4200 de miliarde …

   Printre ele se afla si prima corporatie care avea active de mai multe miliarde – U.S. Steel. Morgan a format acest imens trust al otelului in 1901, din fabricile pe care le achizitionase de la Carnegie.

   Insa la moartea sa, pe numele sau ramasese o suma infima, multi contemporani mirandu-se. Curand insa s-a descoperit ca nu jucase decat rolul locotenetului puternicei familii Rothschild.

   A mai avut relatii stranse de afaceri cu Nelson W. Aldrich si familia Warburg.

   A fost unul din fondatorii Federal Reserve.

   Iata inca un exemplu de implicare a sa, pentru a intelege mai bine nivelul afacerilor la care se lucra:

   General Electric Company, pe vremea cand avea sloganul “noi aduce lucruri bune pentru viata “, au fost principalii furnizori ai suportului tehnic pentru fabricarea bombelor atomice lansate asupra Japoniei.

   Este cotata a sasea companie pe plan mondial si s-a format in 1892 prin unirea Edison General Electric Company si Thomson-Houston Electric Company printr-un aranjament al gigantului J. P. Morgan. Companie este membra a COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR ). Acum au sloganul “ imaginatia la lucru “. La ce sa ne asteptam?

   Familia WARBURG (evrei)

   Paul Warburg (1868–1932) impreuna cu fratii sai Max Warburg (1867–1946) si Felix Warburg (1871–1937) , toti bancheri, au fost propietarii M.M.Warburg & CO din Germania. Max a ramas pe batranul continent iar Paul si Felix au infiintat in SUA Kuhn, Loeb & Co. impreuna cu Jacob Schiff, la care se alatura si Otto Hermann Kahn (1867–1934)

   Paul Warburg a fost si presedinte al Bank of Manhattan. De asemenea primul director COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS (CFR).

  Max Warburg a fost si unul dintre industriasii IG Farben. Mega compania germana IG Farben a avut stranse si scandaloase legaturi de afaceri cu Bank of Manhattan condusa de Paul Warburg. Mai mult, fratele lui Paul Warburg, Max Warburg, unul dintre industriasii colosului german care a fost unul din pilonii de sustinere al efortului de razboi dar si fabricantul Zyklon B, a fost acuzat ca a finantat puterea national-socialista. Nazismul a venit la putere in 1933, imediat incepand si prigoana impotriva evreilor. Insa de abia in august 1938, Max Warburg pleaca impreuna cu familia din Germania …

   Felix Moritz Warburg s-a insurat cu Frieda Schiff, fiica lui Jacob Schiff.

   In 1997 Dillon, Read & Co. se uneste cu S. G. Warburg & Co. , formandu-se Warburg Dillon Read , redenumita apoi UBS Warburg , acum parte a UBS AG .

   James Warburg (1896-1969, fiul lui Paul si consultant financiar al presedintelui Franklin D. Roosevelt) declara în fata Senatului SUA pe 7 Feb. 1950:

    “Vom avea un Guvern Mondial, fie ca ne place, fie ca nu ne place. Singura întrebare este daca acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept. “

   JAMES STILLMAN

   James Stillman, impreuna cu W. H. Harriman, Jacob Schiff si William Rockefeller controla cele mai importante cai ferate (Texas and Pacific Railroad, Southern Pacific Railroad, International-Great Northern RailroadUnion Pacific Southern RailwaySt. Louis, Brownsville and Mexico RailwayMexican National Railroad) precum si National City Bank of New York.

   Fetele lui, Sarah Elizabeth Stillman si Isabel Goodrich Stillman s-au maritat cu William Goodsell Rockefeller si Percy Avery Rockefeller, fii asociatului, prietenului si presedintele Standard Oil, William Rockefeller.

   Unul din descendentii astfel rezultati, James Stillman Rockefeller, a fost presedintele  National City Bank of New York, acum Citibank dar a lucrat si pentru Brown Brothers Harriman. Tot el a incorporat si First National Bank. 

    Dar legaturile nu se opresc aici. Unul din directorii National City Bank of New York a fost Jacob Schiff. Acesta a devenit si capul Kuhn, Loeb & Co. Iar numele acestei banci este strans legat de Paul Warburg cel ce impreuna cu J. P. Morgan si John D. Rockefeller, Jr. au pus bazele Federal Reserve.

   NELSON ALDRICH

   Nelson W. Aldrich (1841 – 1915), politician si bancher. Relatii stranse de afaceri cu J. P. Morgan si Paul Warburg.

   Vizionarul Federal Reserve Act.   Dupa criza artificiala din 1907,  “rezolvata“ de J. P. Morgan, in 1908 congresul il insarcineaza cu descoperirea cauzelor si cu cautarea solutiilor pentru prevenirea crizelor …

   Foarte activ mason. Fiica sa , Abby Aldrich, este mama lui David Rockefeller.

   ROCKEFELLER

   John D. Rockefeller (1839 –1937), este considerat a fi cel mai bogat om al tuturor timpurilor. A fost intemeietorul Standard Oil (stramosul actualelor ExxonMobil, Chevron, BP, partial Shell)

   Dupa aceasta enorma acumulare de capital, s-a trecut la crearea unui organism care sa controleze intregul sistem financiar bancar al SUA, anume:

   Crearea FEDERAL RESERVE

   In 1907 Jacob Schiff declara intr-un discurs la New York ca fara o banca centrala care sa aiba un control adecvat, tara va aluneca inspre cele mai severe crize din istorie.

   Dupa criza artificiala din 1907,  “rezolvata“ de J. P. Morgan, in 1908 congresul il insarcineaza pe Nelson W. Aldrich cu descoperirea cauzelor si cu cautarea solutiilor pentru prevenirea crizelor …

    Acesta, dupa o vizita la greii din finante banci europeni (Rothschilds si prietenii), in noiembrie 1910 la Jekyll Island Club, se intalneste cu Paul Warburg (Kuhn, Loeb & Co.), Frank A. Vanderlip (din partea National City Bank of New York), Henry P. Davison (din partea companiilor J. P. Morgan), Charles D. Norton (din partea First National Bank of New York), Benjamin Strong (reprezentant J. P. Morgan), in cel mai mare secret posibil, si pun bazele Federal Reserve, in conformitate cu intelegerea prealabila Aldrich, Warburg, JP Morgan, Rockefeller. Secretul era necesar deoarece opinia publica nu ar fi acceptat o “banca nationala“ creata de banci private. De abia in 1913 este recunoscuta oficial de catre Woodrow Wilson, influentat fiind de Bernard Mannes Baruch.

   Presedintii SUA n-au fost nici atunci lasati de capul lor si au avut sfatuitori si supraveghetori. Sa vedem cine a fost acest ultim personaj:

   Bernard Mannes Baruch (1870–1965), evreu. Dupa ce si-a parasit afacerile a devenit eminenta cenusie sfatuitoare a presedintilor Woodrow Wilson si Franklin D. Roosevelt pe probleme economice (aparea in momentele importante generate de implicarile SUA in cele doua razboaie mondiale). In timpul primului razboi mondial a fost presedinte War Industries Board (cunoscut ca tarul industriei americane), jucand un rol principal in efortul industrial de razboi avantajand enorm US Steel. L-a secondat pe Woodrow Wilson  la Versailles Peace Conference. Membru Brain Trust. In timpul celui de al doilea razboi mondial , a fost consultant economic al presedintelui Franklin D. Roosevelt. Reprezentantul SUA in 1946 la United Nations Atomic Energy Commission.

   In timpul primului razboi mondial ii cere lui Clarence Dillon sa fie assistant chairman al aceluiasi War Industries Board.

   Se cuvine aici sa mai amintim de doua importante personaje:

   William Howard Taft (1857–1930), fost presedinte SUA (1909–1913), fiul lui Alphonso Taft, mason, membru Bohemian Grove, Skull and Bones, Psi Upsilon, Acacia Fraternity, Theta Nu Epsilon.

   In 1905 se intalneste cu prim ministrul japonez Katsura Tarō semnand memorandumul diplomatic secret Taft-Katsura Agreement . Prieten cu Nelson W. Aldrich (mason). Suporter al celebrului sistem de taxare sub acoperirea 16th Amendment care la finalul mandatului sau intra in vigoare (1913). Este foarte important, caci in acelasi an se recunoaste si existenta Federal Reserve.

   Despre acest ticalos sistem de taxare cititi va rog si articolul: 

DOCUMENTARE CELEBRE: Aaron Russo – „AMERICA: FROM FREEDOM TO FASCISM“ – subtitrare in limba romana si completari foarte necesare

   Stephen Samuel Wise (1874-1949), rabin, nascut in Ungaria, plecat in SUA, lider sionist. Fondator al New York Federation of Zionist Societies in 1887. Secretar onorific al Federation of American Zionists, colaborator apropriat al lui Theodor Herzl. Prieten apropriat al presedintelui mason Franklin Delano Roosevelt.

   Intr-o conferinta in New Jersey din 1911 a spus:

   „Marti presedintele Princeton University va fi ales guvernatorul statului vostru. Nu-si va termina mandatul si va fi ales presedintele SUA. In martie 1917 va fi pentru a doua oara presedinte. Va fi unul din cei mai mari presedinti din istoria Americii

   Vorbea despre Woodrow Wilson … Dupa cum vedeti, in istoria moderna a lumii democrate, alegerile sunt de ochii lumii, in fapt sunt desemnari. Aidoma s-a petrecut cu presedintele Obama. Cititi va rog Detalii esentiale despre PAPUSARII si sforile prin care este manuit presedintele marioneta Barack Obama. Sau la noi chiar si cu patriarhul Daniel. Amintiti-va va rog cum a iesit la rampa masonul Frunzaverde pentru a-l numi castigator pe actualul Preafericit inca inainte de a fi ales …

   In 1914 co-fondeaza NAACP (National Association for the Advancement of Colored People). Printre acestia se afla si evreul Jacob Schiff, unul din fondatorii Federal Reserve.

   Co presedinte al American Zionist Emergency Council, precursor al American Israel Public Affairs Committee (AIPAC)

   In primavara anului 1941 a decis un embargo complet al tuturor ajutoarelor catre evreii din tarile ocupate de nazisti. In acest sens a trimis ordine stricte delegatilor Congresului Mondial Evreiesc din Londra si Geneva: “Toate operatiunile catre Polonia trebuie sa inceteze imediat. Si in engleza imediat inseamna IMEDIAT, nu in viitor”. Asta se leaga cu ce spuneau unii rabini invitati la o emisiune televizata in care acuzau sionistii ca au refuzat sa-i salveze pe evrei, desi o puteau face. Cititi va rog si articolul:

SIONISMUL – propunere de dezbatere pornind de la filmul “Rabini contra sionism”

   Tineti minte va rog aceste ordine stricte trimise delegatilor Congresului Mondial Evreiesc, caci reflecta o teribila realitate, asupra careia voi detalia la timpul cuvenit.

 

   NOUA ORDINE MONDIALA – definitie

   La 1 mai 1776, sub conducerea evreului Mayer Amschel Rothschild (in traducere SCUTUL ROSU – inainte chemandu-l Mayer Amschel Bauer, dar si-a schimbat numele in mod special pentru ce avea in plan sa faca), cu sprijinul altor familii de evrei germani bogati: Wessely, Moses, Mendelsson si a unor bancheri: Itzig, Friedlander, evreul Weishaupt fondeaza in secret societatea „Vechii cautatori de lumina din Bavaria”, care va deveni mai cunoscuta sub denumirea „Ordinul Iluminatilor”. Weishaupt a sustinut ca numele provenea din vechi scrieri si insemna „cei care detin lumina”. 

   Primul profet al „Ordinului”, cel care intocmise o doctrina de la care mai tarziu s-au inspirat alte societati secrete influente – „Carbonarii” lui Giuseppe Mazzini, „Liga Dreptilor” lui Karl Marx  sau „Decembristii” lui Cernisevski – a fost Adam Weishaupt, din acest punct de vedere poate cel mai influent om al secolului XIX. Doctrina lui, Novus Ordo Seclorum, a supravietuit veacului si a schimbat lumea in secolul XX.

   1) Abolirea monarhiei si a oricarei puteri ordonate;

    2) Abolirea proprietatii private;

   3) Abolirea mostenitorilor;

   4) Abolirea patriotismului;

   5) Abolirea familiei (a casniciei si instruirea in comun a copiilor);

   6) Abolirea religiilor teiste

   Intre 16 iulie si 29 august 1782, la Wilhelmsbaden a avut loc al doilea Congres Masonic, sub presedintia baronului de Braunswick. Congresul de la Wilhelmsbaden a incercat sa faca o conciliere intre diverse secte francmasonice: rosicrucieni, necromanti, cabalisti si umanitaristi. La Congres a fost prezent si Adam Weishaupt, care a reusit sa fuzioneze Ordinul Iluminatilor cu masonii din lojile engleze si franceze. Congresul mai este important si pentru ca a coincis cu emanciparea evreilor din Imperiul Habsburgic. Totodata, a fost pus la punct in mare secret planul Revolutiei franceze care se va declansa sapte ani mai tarziu . Contele de Virieu, un mason care a participat la congresul secret de la Wilhelmsbaden , i-a dezvaluit ulterior unui prieten:Nu pot sa-ti spun ce s-a hotarat acolo. Pot doar sa-ti spun ca este mult mai grav decat iti inchipui tu. Conspiratia care s-a pus in miscare la Wilhelmsbaden este atat de perfect organizata, incat nu au scapare nici monarhia, nici biserica„.

   Aceasta doctrina este baza celei de STANGA . De aceea si simbolurile … Rosu caracteristic stangismului, 1 mai celebrata de intreaga stanga, etc.

   Cititi va rog mai multe in articolul:

PAPUSARII – inceputuri

   In fapt, NOUA ORDINE MONDIALA reprezinta faza finala a unei revolutii continue ce a inceput atunci si care a cuprins incet-incet toata omenirea. Iar aceasta doctrina va sta la baza GUVERNULUI MONDIAL. O mare revolutie punctata in cursul istoriei de multe revolutii mai mici: industriala, 1848, bolsevica, sexuala, etc. necesare pentru schimbarea din temelii a vechilor structuri statale, politice, sociale, a traditiilor si a conceptiilor despre lume si viata. Incepand cu a doua jumatate a secolului 18, ELITELE ce au initiat aceasta actiune au mers pe doua fronturi a) economic: banci, finante, industrializare, acumulare de aur si pietre pretioase, controlul zacamintelor de cupru sau petrol si b) activitatea masoneriei: crearea unei noi clase politice, revolutii, cultura, ideologii, crearea de „alternative”.

   a)  economic

   Este exact ceea ce am inceput a va prezenta pana la capitolul destinat definitiei NOII ORDINI MONDIALE.

   b) activitatea masoneriei

   Cu toate ca s-au folosit intens de formidabila structura piramidala a acesteia si in economic, principala sarcina a ramas totusi crearea unei noi clase politice, revolutii, cultura, ideologii, crearea de „alternative”. Totul trebuia sa apara insa ca fiind rodul unui proces firesc evolutiv al omenirii, de aceea au incurajat de exemplu teoria evolutionista.

   Uneori activitatile a) si b) mergeau pe fata mana de mana, alteori efectele activitatilor din b) pareau diametral opuse, fiind in fapt vorba de acele „alternative”. Dar mereu exista un dusman comun: crestinismul. Voi detalia in masura spatiului disponibil intreaga aceasta miscare, insa cine citeste cea mai mare parte a articolelor acestui bolg, va intelege. Iar pentru a usura acest lucru, mentionez ca, cuvintele scrise cu rosu, ingrosat si subliniate reprezinta hiperlink-uri spre materiale amanuntite. Veti descoperi astfel ca regasim la capitolul finantare sau fondare a tuturor acestor actiuni sau institutii, aceleasi nume de familii dominante.

   Pe scurt, ELITELE au creat Federal Reserve, Council on Foreign Relations, Bilderberg Group, Comisia Trilaterala, au generat razboaiele mondiale pentru a veni apoi cu solutiile salvatoare: Liga Natiunilor si ONU, ca etape ale viitorului GUVERN MONDIAL, au creat instrumentele financiare necesare in aceste etape: BANCA MONDIALA, FMI, au creat crizele economice, au format UE. Asta pe de o parte.

   Pe de alta parte, au sutinut, initiat si finantat revolutiile 1848, Simon Bolivar, Garibaldi, bolsevica, nazista, sexuala (inclusiv promovarea homosexualitatii), au promovat avorturile si eugenia. Ideologic, au aparut socialismul si comunismul, ce uneori au figurat a fi “alternative” la capitalism. Si aici apare necazul caci maselor li se arata cu degetul sistemul financiar-economic corupt si li se oferea solutia unei societati stiintifice egalitariste anti teiste. In fapt insa, la varf, ELITELE le conduc pe amandoua.

   Pe masura ce s-au apropriat de faza finala, din stradania de peste 200 de ani a zidarilor de a edifica GUVERNUL MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE, ELITELE au declansat razboiul total impotriva castei considerata de ei a le fi inferioara. Pentru aceasta au inceput crearea unei situatii fara iesire, lovind in baza supravietuirii oricarei fiinte umane: alimentatia. Concomitent insa cu masurile energice de reducerea populatiei planetei. 

   Dar mai presus de orice, aveau nevoie de o noua religie

 

   NEW AGE

   La sfarsitul secolului 19 si inceputul secolului 20 ia avant Theosophical Society, thule si inceputurile a ceea ce mai tarziu avea sa fie cunoscut ca new age, initiate de personaje cu o puternica influenta asupra societatii contemporane precum Madame Blavatsky, Alice Bailey, Aleister Crowley. Voi prezenta cateva detalii despre aceste ultime personaje, ce toate au vorbit despre GUVERNUL MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE:

   H. P. Blavatsky (1831 – 1891), a avut legaturi apropiate cu ritul scotian masonic (Albert Pike).  

   Jackson Spielvogel si David Redles de la Simon Wiesenthal Center, au fost nevoiti sa accepte ca lucrarile maleficei femei l-au influentat decisiv pe Adolf Hitler.

   Nascuta in imperiul rus, emigreaza in 1873 in New York si incepe o “cariera“ in spiritism si mai mult agita teorii decat face demonstratii de extracorporalitate, levitatie, telepatie si altele din zona paranormalului.

   In 1875 fondeaza Theosophical Society.

   Ulterior incepe sa viziteze India.

   In 1886 se stabileste in Germania unde scrie o mare parte din Secret Doctrine, o lucrare plina de teorii rasiste, ce spunea ca i-a fost inspirata de maestrii non umani din zona Tibetului . (acei asa numiti sefi secreti). Cititi va rog si articolul:

Extraterestrii, Guvernul Mondial si NOUA ORDINE MONDIALA

   Dupa deces a fost INCINERATA.

   Aceasta scria in The Secret Doctrine„, vol. 1, pag 319 – 320:

   „In antichitate si realitate, lucifer sau luciferus, este numele unei entitati angelice ce stapaneste absolut peste lumina adevarului si peste lumina zilei.„

   „lucifer este lumina divina si terestra, „spirit sfant„ si „satan„ in acelasi timp

   DOAMNE IARTA-MA CA AM CITAT ASEMENEA BLASFEMII.

   Din Theosophical Society pornesc doua ramuri ale unei malefice unitati in diversitate: new age (Alice Bailey) si Thule Society.

   Thule Society (Rudolf Steiner, Rudolf Sebottendorff (mason), Philipp Stauff, Anton Drexler, Rudolf Hess) din Germania, a fost piatra de temelie a Nationalsozialistische Arbeiterpartei lui Hitler …

   Alice Bailey (1880–1949), initiatoarea amplei miscari new age, continuatoarea Theosophical Society ale carei baze au fost puse de catre Madame Blavatsky.

   Sotul ei, Foster Bailey (1888 – 1977), a fost mason grad 32.

   Intre 1919 si 1949 a scris multe lucrari dictate de catre “maestri ai intelepciunii“, non oameni din zona Tibetului. A considerat ca lucifer este un zeu al intelepciunii considerat pe nedrept de catre crestinism ca inger cazut.

   In 1940 a prevazut victoria aliatilor (intr-o perioada in care multe state inca nu intrasera in razboi iar tabara acestora inca nu se formase oficial) si stabilirea de catre acestia dupa marea conflagratie a unei NOI ORDINI MONDIALE ce va duce umanitatea la un foarte ridicat nivel de civilizatie … Sa ne amintim ca la 14 august 1941, intr-un moment in care SUA inca nu intrase in razboi, a fost schitata ATLANTIC CHARTER, adevarata fundatie pentru majoritatea tratatelor si organizatiilor internationale (inclusiv Natiunile Unite si cele financiare) de dupa cel de al doilea razboi mondial, cu ocazia Atlantic Conference (nume de cod Riviera) la care au participat presedintele SUA Franklin D. Roosevelt si premierul britanic Winston Churchill (ambii masoni) insotiti de consilierii lor apropriati. Interesant este ca in cadrul sau se specifica necesitatea unei “noi ordini mondiale”. Cititi va rog si articolul:

Instrumente ale crearii GUVERNULUI MONDIAL (partea 1): BANCA MONDIALA

   Este intemeietoarea Lucifer Publishing Company redenumita mai apoi Lucis Trust.

(Imagine preluata din articolul A New Age Simbol de pe site-ul oficial LUCIS TRUST)

   Lucis Trust este Non-Governmental Organization in cadrul Natiunilor Unite !!! La indicatia ei, in cladirea ONU se afla o camera de rugaciune cu insemnele acesteia, unde greii se aduna inaintea fiecarei sedinte generale.    

   Un astfel de „sef secret„ non uman i-a dat in 1937 lui Bailey “Marea invocatie “. Aceasta a fost folosita inclusiv dupa evenimentele din 11.09.2001 de catre Findhorn Foundation (pe care o invoca de la infiintare ei). Este o invocatie folosita si de miscarea new age UFO.

   Findhorn Foundation a fost fondata in 1972. In 1997 devine membru Conference of Non-Governmental Organizations in Consultative Relationship with the United Nations (CONGO) si membru fondator al mai multor grupuri active in UN Headquarters, intre care amintim The Spiritual Caucus in al carei site oficial gasiti fotografia United Nations Meditation Room, camera de rugaciune de care aminteam mai sus si careia ii face propaganda.

   Cuvinte de lauda adresate camerei, precum unui templu, i-a adus si misticul Dag Hammarskjöld (1905–1961), al doilea Secretar General al Natiunilor Unite. Individul avea planuri marete cu ONU dar a murit intr-un accident neelucidat nici pana in zilele noastre.

   Alt greu al Natiunilor Unite, mare iubitor de draci este Robert Muller (1923-). Asistent al  Secretarului General de peste 40 de ani. Poreclit “filosoful“ UN pentru liniile directoare pe care le traseaza. E plin de idei despre guvernarea mondiala . Recunoaste ca este influentat de Alice Bailey pe care o admira caci a fost contactata de “maestri ai intelepciunii“ …

   Analistii fenomenului sunt de acord ca lucrarile lui Bailey, Rudolf Steiner (Thule Society din Germania, alta “fiica“ a Theosophical Society, care a fost piatra de temelie a Nationalsozialistische Arbeiterpartei a lui Hitler …) si ale Theosophy-ei in general au influentat crearea “ religiilor “ UFO, inclusiv Order of the Solar Temple.

   In lucrarea sa “The Externalization of the Hierarchy”, Alice Bailey scria:

   „NOUA ORDINE MONDIALA va recunoaste ca productia lumii, resursele naturale ale planetei si bogatiile sale nu apartin nici unei natiuni, ci vor fi impartasite tuturor. Nu vor mai exista natiuni la categoria „a avea” iar altele la polul opus. Printr-un proces echitabil si corect se va organiza distributia graului, al petrolului si a mineralelor, in functie de nevoile fiecarei natiuni si popor.Toate acestea vor fi stabilite in raport cu intregul planetar.”

   „NOUA ORDINE MONDIALA se va baza pe recunoasterea faptului ca toti oamenii sunt egali la origine, doar ca se afla la diferite stadii ale dezvoltarii evolutive. Integritatea personala, inteligenta, viziunea si experienta, la care se va aduaga si bunavointa, vor indica viitorii conducatori.”

   „NOUA ORDINE MONDIALA va fi fondata pe un sentiment de responsabilitate. Regula va fi „toti pentru unul si unul pentru toti

   „In perioada de pregatire a NOII ORDINI MONDIALE se va reglementa dezarmarea. Aceasta nu va fi optionala. Nici unei natiuni nu-i va fi permis sa produca echipamente in scopuri distructive sau sa violeze integritatea altei natiuni. „

   „NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa fie destinata pentru o lume care a trecut printr-o criza distrugatoare. NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa puna bazele pentru o viitoare lume, posibila doar dupa o perioada de timp de recuperare si reconstructie.”

   Edward Alexander Crowley (1875–1947) a fost maestru mason si bisexual. In 1947, inainte de a muri, a lasat o schita a infatisarii unui  “sef secret “, creaturi non umane din zona Tibetului ce au influentat si au dictat lucrari theosofice precum cele ale lui Madame Blavatsky, Alice Bailey (toti trei considerati a fi stalpi ai new age) sau Benjamin Creme (cel ce spunea in 1959 ca acestia i-au transmis ca dupa aproximativ 20 de ani va apare pe pamant “maestrul maestrilor“, iar in 1982 declara: “Cristul este printre noi“ … In acea schita, bipedul arata aidoma extraterestrilor din “cultura UFO “. Cititi va rog si articolul:

Extraterestrii, Guvernul Mondial si NOUA ORDINE MONDIALA

   Ca si ceilalti, Crowley si-a numit clar stapanul: lucifer. A influentat organizatiile oculte Golden Dawn si Ordo Templi Orientis. Cea mai cunoscuta lucrare a sa este The Book of the Law, al carei text central este noua filosofie a vietii denumita Thelema, a carei lozinca Do what thou wilt(faceti ce doriti, in engleza veche) a influentat decisiv mentalul colectiv al generatiei tinere incepand cu anii 60. Aceasta filosofie a primit-o in Egipt in timpul unei experiente mistice din 1904, ocazie cu care zeul (dracul) horus l-a informat ca a inceput o noua epoca magica, al carei profet va fi Crowley. Tot atunci horus (autonumit zeul vazduhului, stapanul noii ere si bestia printul-preot) i-a dictat si textul cartii

   A practicat ritualuri magice sexuale cu femei si barbati.

   Stranse legaturi cu iluminatii.

   Pentru foarte mult timp a mai fost si agent al serviciilor secrete britanice, avand la un moment dat misiunea de a compromite idealurile germane sau irlandeze, prin propaganda aberanta. A fost unul din cei ce s-a ocupat cu intoxicarea serviciilor secrete germane cu “informatia” ca luxosul si gigantul transoceanic RMS Lusitania ar transporta cantitati urisase de materiale de razboi si ca incearca sa pacaleasca blocada submarinelor nemtesti. Acest fapt a dus la dramatica scufundare a vasului civil (al doilea dezastru ca marime dupa Titanic) si a reprezentat motivul intrarii SUA in razboi. In acelasi timp, isi promova articole in ziarele nemtesti The Fatherland si The International.

   A folosit un spectru larg de stupefiante in cadrul experientelor sale magice.

   Vedetele rock, inclusiv miscarea hippie il considera un soi de zeu-patron al lor. Cititi va rog si articolul:

Aleister Crowley si REVOLUTIA SATANISTA (rock, sexualitate, droguri) – video si completari necesare

   Pentru cititorii atei, chiar daca nu cred in existenta diavolului, trebuie inteles ca personajele de mai sus, precum si varfurile masoneriei sau ale camatariei planetare sunt de alta parere, mai mult, sunt practicanti ai cultului paladin (inchinarea la lucifer). Cititi va rog si articolul:

Citate celebre ale unor masoni sau evrei sionisti faimosi

   Acest aspect este foarte important in intreaga ecuatie, deoarece tot ei incurajeaza ateismul cu un singur scop: pentru a avea la dispozitie o masa de manevra cat mai mare …

   Cititi va rog si articolul:

Articolul zilei (27.05.2009) si completari utile despre NEW AGE si MASONERIE: „Obiectivul Patriarhului, acelasi cu al masoneriei: “Unitatea spirituala a lumii””

   In toata aceasta lucrare generala, dominarea componentei a) economic (banci, finante, industrializare, acumulare de aur si pietre pretioase, controlul zacamintelor de cupru sau petrol) nu este un scop in sine, ci o unealta. ELITELE conducatoare din varful piramidei nu acumuleaza strict dintr-o lacomiei fara sfarsit, ci pentru a controla. De fapt deja au ajuns sa aiba atat de mult, incat au hotarat declasarea ultimei etape, un cumul de crize (recesiune, foamete, mari miscari stradale, razboi cumplit) pentru ca mai apoi sa prezinte solutia: instaurarea GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE de STANGA. De aceea s-a pus in miscare in intreaga lume, in mare forta, monstrul rosu, cel ce se considera a fi primit o rana de moarte dupa caderea blocului comunist. De aceea tuturor politicienilor de stanga li s-a ordonat sa urle pentru necesitatea schimbarii. Pe diferite tonalitati, de la Obama si pana la anarhisti. Cititi va rog si articolele:

Detalii esentiale despre PAPUSARII si sforile prin care este manuit presedintele marioneta Barack Obama

 

   Crearea COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS (CFR)

   Spuneam la inceputul articolului de necesitatea ca cei ce domina sectorul finante – banci (deci si economicul) sa stapaneasca si politicul, daca doresc sa aiba succes si sa nu-i deranjeze nimeni. Lucru care s-a si intamplat, dupa cum vom vedea in continuare.

   Aceasta s-a petrecut in 1921, primul ei director fiind Paul Warburg. Cei care au stapanit consiliul inca de la inceput sunt Rockefeller family, la infiintarea lui prin John D. Rockefeller, Jr. care l-a si finantat enorm. Finantarile au continuat prin Rockefeller Brothers Fund. In 1949 David Rockefeller devine cel mai tanar director al Council on Foreign Relations, pe care de atunci il stapaneste. A initiat si pregatit figuri importante ale politicii internationale americane, TOTI obligatoriu membri ai consiliului. Printre ultimii: Condoleezza Rice si vice presidintele Dick Cheney.

   Consiliul publica bilunarul Foreign Affairs . Elihu Root, cel ce fusese primul presedinte al Council on Foreign Relations spunea despre publicatie ca este un ghid pentru opinia publica.

   Consiliul este strans legat de David Rockefeller Studies Program.

   Joseph Kraft, fost membru CFR si Trilateral Commission, spune despre consiliu ca este Power Elite, condus de oameni cu interese si viziuni similare ce creaza evenimente de pe pozitii invulnerabile aflate in spatele “scenei“. 

   Chester Ward, Amiral si fost judecator în Marina Militara SUA, membru în CFR timp de 15 ani spunea :

   “Scopul principal al CFR este slabirea suveranitatii SUA si a independentei nationale si supunerea ei unui guvern unic mondial.“

   Detalii despre membrii marcanti gasiti in articolul:

COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS – istoric si detalii despre membri 

 

   CELE TREI RAZBOAIE MONDIALE

   Presedintele Woodrow Wilson, chiar daca ascultator, a spus totusi ceva remarcabil (cand s-a trezit si a regretat rolul de marioneta in mana unor ELITE prea ticaloase):

    “Unii dintre cei mai mari oameni din Statele Unite, din domeniul comertului si productiei, se tem de ceva. Ei stiu ca undeva exista o putere atât de organizata, atât de subtila, atât de atenta, atât de completa, de perseverenta încât nu au curajul sa o vorbeasca de rau sau sa o condamne, decât în soapta.“

   PAPUSARII au creat crize si razboaie si au finantat mereu ambele tabere. Se spune ca iluminatii doreau trei razboaie mondiale pentru asezarea lucrurilor pe fagasul dorit de ei. Albert Pike a si confirmat-o.

    Primul razboi a fost declansat pentru destramarea marilor imperii suspecte ca fiind neloiale noii forte, pentru capitalizarea PAPUSARILOR, pentru pregatirea celui de al doilea si pentru primul pas spre GUVERNUL MONDIAL, anume Liga natiunilor (1919).

   Al doilea razboi a pornit in jurul chestiunii evreiesti, ELITELE folosind, dupa terminarea lui, etnia precum un zid protector, un formidabil sistem datorita caruia nu poti zice ceva de ei caci se declanseaza automat reactii de combatere a “anti semitismului“. Sa ne amintim si de dr. Nahum Goldman, (1894-1982), presedinte al World Zionist Organization, ce avertiza in 1958 la World Jewish Conference in Geneva:

   „Un declin al puternicului curent anti-semitism sincer , ar putea constiutui un nou pericol pentru supravietuirea evreiasca . Disparitia anti-semitismului va avea efecte foarte negative asupra activitatii noastre

   Apoi pentru formarea ONU (1945) si toate organismele financiare mondiale din ce in ce mai centralizate: BANCA MONDIALA (1945), FMI (1944) si Uniunea Europeana.          

   Al treilea va fi si cel mai cumplit, fiind legat si petrecandu-se simultan cu crizele financiare, alimentare (inca de la inceputul anului 2008 avertizam, inclusiv faptul ca tot ce nu este important supravietuirii, ca de exemplu case, masini, va avea un pret prabusit), marile miscari de strada. El va fi necesar pentru oferirea “solutiei“: GUVERN MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE de STANGA.

 

      NATIONAL SOCIALISMUL

   “Dupa primul razboi mondial Germania a cazut in mainile bancherilor internationali care acum o conduc si o aprovizioneaza dar o si imobilizeaza. I-au cumparat industria, i-au luat resursele, ii controleaza industria si utilitatile publice.

   Bancherii internationali subventioneaza actualul guvern al Germaniei si de asemenea aprovizioneaza fiecare dolar din banii pe care Adolf Hitler i-a folosit in campania sa risipitoare. Prin intermediul Federal Reserve Board peste 30 de miliarde dolari din banii americanilor au fost pompati spre Germania. Cu totii ati auzit de cheltuielile ce au loc in Germania: locuinte moderniste, marele ei planetarium, salile ei de gimnastica, bazinele de inot, autostrazile ei, fabricile ei perfecte. Toate acestea au fost facute cu banii nostrii. Toate acestea au fost daruite Germaniei prin intermediul Federal Reserve Board.

   Federal Reserve Board a pompat atat de multe miliarde de dolari spre Germania, incat nici nu indraznesc sa spuna suma totala.”

   Declaratia de mai sus apartine unuia dintre cei mai activi luptatori impotriva Federal Reserve, fostul politicianul republican Louis Thomas McFadden (1876-1936), Chairman al United States House Committee on Banking and Currency 1920-1931.

   Tot el acuza bancherii de pe Wall Street ca au subventionat revolutia bolsevica prin intermediul Federal Reserve Board si ca au cauzat deliberat Marea Depresie. A platit insa pentru lupta sa. Odata s-a tras asupra lui iar mai apoi a fost otravit …

   Vom vedea in continuare ca lucrurile stateau cu mult mai grav. Pentru inceput, cateva detalii despre unul din membrii familiei Harriman, care la randul ei face parte din grupusculul de familii care au dominat economicul si finantele SUA incepand cu secolul 19:

   William Averell Harriman (1891–1986), politician, afacerist si diplomat. Fiul baronului din transporturi E. H. Harriman. Secretary of Commerce sub presedintele Harry S. Truman si Governor of New York.

   Membru Skull and Bones.

   Trimis special al presedintelui Franklin D. Roosevelt in Europa, ambasador in Uniunea Sovietica si Marea Britanie.

   A fost casatorit cu fosta sotie a fiului masonului Winston Churchill.

   In 1920 Averell Harriman si George Herbert Walker reusesc sa controleze Hamburg-Amerika Line dupa negocieri cu Chief Executive Wilhelm Cuno si M.M. Warburg, bancherul companiei. Cuno a contribuit cu mari sume de bani catre nazisti in anii 1930.

   In 1922 intemeiaza banca W.A. Harriman & Co. In 1927 i se alatura fratele sau, aceasta devenind Harriman Brothers & Company, care in 1931 se uneste cu Brown Bros. & Co. devenind gigantul de mare succes Brown Brothers Harriman & Co. care i-a avut ca angajati apropiati si pe George Herbert Walker si ginerele sau Prescott Bush.

   In 1922 banca W.A. Harriman & Co. deschide sucursala ei europeana in Berlin cu ajutorul M.M. Warburg & Co. din Hamburg. Cu aceasta ocazie Harriman il cunoaste pe industriasul german Fritz Thyssen , caruia curand ii pune la dispozitie banca Union Banking Corporation din New York (formata in 1924 prin unirea cu Bank Voor Handel en Scheepvaart din Olanda a germanului) ce-l avea pe Prescott Bush ca director. Un an mai tarziu, Thyssen devine unul din cei mai mari bancheri ce l-au finantat pe Hitler si partidul nazist.

   La 1 ianuarie 1931 W.A. Harriman & Co. se uneste cu Brown Brothers. Prescott Bush devine manager partner al noii entitati: Brown Brothers Harriman, firma ce avea sa fie cea mai mare si importanta in planul influentei politice din SUA.

   In 22 aprilie 1931 Averell Harriman se intalneste la Berlin cu Friedrich Flick si Wilhelm Cuno, sef executiv la Hamburg-Amerika Line si asociat apropiat al lui Warburg.

   Hamburg Amerikanische Packetfahrt Actien Gesellschaft (cunoscuta ca HAPAG sau Hamburg America Line sau Hamburg Line) a fost fondata in 1847 in Hamburg devenind in timp cea mai mare companie de transport maritim din lume. In timpul in care director al sau a fost Prescott Bush, a colaborat intens cu nazistii

   La 7 martie 1933 Prescott Bush il desemneaza pe Max Warburg in board of Hamburg-Amerika Line.

   Cateva cuvinte despre George Herbert „Bert” Walker (1875 – 1953): a fost un bancher si afacerist american. Fiica sa Dorothy se marita cu Prescott Bush, fiind astfel bunicul si strabunicul presedintilor George H. W. Bush si George W. Bush. In 1900 pune bazele firmei de investitii G. H. Walker & Co. Pe vremea aceea era o forta a partidului democrat. In 1920 devine presedinte al firmei de investitii W.A. Harriman & Co. si il ajuta pe Averell Harriman sa preia controlul asupra Hamburg-Amerika Line. A aranjat de asemenea devenirea American Ship and Commerce Corp. in subsidiara a W.A. Harriman & Co. Ultima, cu importante relatii de afaceri atat cu Germania cat si cu Uniunea Sovietica, se uneste la 1 ianuarie 1931 cu Brown Bros. & Co., devenind Brown Brothers Harriman & Co. Walker a mai fost director al Harriman Fifteen, American International Corporation; Georgian Manganese Corporation; Barnsdall Corporation; American Ship & Commerce Corporation; Union Banking Corporation; G.H. Walker & Company; Missouri Pacific Railroad; Laclede Gas and the New Orleans, Texas and Mexico Railroad. Este tatal agentului CIA Louis Walker

   La 27 martie 1933 Max Warburg ii asigura pe Harriman si asociatii sai de la Brown Brothers Harriman ca guvernul lui Hitler este bun pentru Germania.

   La 29 martie 1933 Erich, fiul lui Max Warburg, ii trimite o telegrama varului sau Frederick M. Warburg (director la Harriman railroad system) cerandu-i sa isi foloseasca toata influenta pentru a stopa orice activitate anti-nazista din SUA, inclusiv orice referire la noutati despre atrocitati in presa sau mitinguri.

   In mai 1933 are loc un aranjament intre Hjalmar Schacht si John Foster Dulles prin care toate afacerile intre nazisti si SUA sa fie coordonate prin Harriman International Co. (condusa de Oliver, varul lui Averell Harriman). La negocieri iau parte si Max Warburg si Kurt von Schroeder

   La 5 septembrie 1933 Hamburg Amerika Line se uneste cu North German Lloyd Company, cu acordul nazistilor, devenind Hapag-Lloyd.

   La inceputul lui 1934 guvernul polonez incepe o batalie impotriva actionarilor celui mai mare complex industrial din Polonia: Upper Silesian Coal and Steel Company (germani si americani: Friedrich Flick, Averell Harriman, George Herbert Walker, Prescott Bush). Era vorba de sume si interese colosale si cum acesti giganti faceau afaceri atat cu nazistii cat si cu sovieticii, nu dupa mult timp polonezii vor plange amarnic … 

   In 1926 Anaconda si William Averell Harriman achizitionasera 51 % din compania Giesche (Silesian-American Corporation, SACO – din Polonia – zinc). In acelasi an proeminentul industrias german Eduard Schulte (1891–1966) devine general director. In septembrie 1939 cand Germania invadeaza Polonia, compania intra sub controlul ei, factorul decizional ramanand insa acelasi Eduard Schulte, cel ce avea relatii influente atat in cercurile naziste inalte dar si cu Allen W. Dulles, pe care-l intalnea cand calatorea in Elvetia. Dulles il stia de peste 15 ani pe Eduard Schulte prin firma sa de avocatura Sullivan and Cromwell , ce reprezenta coproprietarul lui Giesche’s, Anaconda Copper.

   Printre proprietatile lor mai putem enumera Union Pacific Railroad, Merchant Shipping Corporation, Polaroid Corporation.

   Asociati la Southern Pacific Railroad (inclusiv Central Pacific Railroad), Illinois Central Railroad; Wells Fargo & Co.; Pacific Mail Steamship Co.; American Hawaiian Steamship Co., United American Lines;  Guarantee Trust Company.

   Harriman, ca trimis special al lui Franklin D. Roosevelt a fost prezent la intalnirea acestuia cu Winston Churchill, celebra ATLANTIC CHARTER din august 1941.

   In 1951 a mediat la Teheran intre Iran si Marea Britanie problema creata de dorinta iranienilor de a nationaliza Anglo-Iranian Oil Company.

   A mai fost un membru marcant COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS.

   A avut de asemenea interese de afaceri in mass-media. Astfel, Newsweek (magazin fondat in 1933, lansat in 1935) in 1937 se uneste cu jurnalul Today, fondat in 1932 de catre Averell Harriman si Vincent Astor, ultimul devenind chairman of the board si principal actionar pana in 1959. Newsweek este cumparat de Washington Post in 1961.

   Cititi va rog si articolul:

Personalitati si organizatii: familia HARRIMAN, unealta importanta a colosilor Rothschild. Sarcini: transporturi, eugenie, banci, finantarea nazismului

    ALTI FINANTATORI SI SUSTINATORI:

   Mega compania germana IG Farben a mai avut stranse si scandaloase legaturi de afaceri cu Bank of Manhattan condusa de Paul Warburg

   Bunicul lui George Soros a colaborat cu nazistii pentru confiscarea averilor evreilor simpli din Budapesta .

   Henry Ford (1863–1947), fondatorul Ford Motor Company si “parintele“ liniei de asamblare folosita in productia de masa. Mason. Membru Bohemian Grove

   Mega compania IG Farben a avut de asemenea stranse legaturi de afaceri cu Ford Motor Company. Mai mult, Henry Ford a fost un sustinator anti-semit al lui Hitler. Iar Hitler la randul sau a fost profund influentat de scrierile lui Ford si i-au servit ca sursa de inspiratie pentru Mein Kampf. A fost unul din idolii sai, pe care mai apoi chiar l-a decorat prin diplomatii sai.

  Asta n-a daunat familiei, din contra, prima conferinta Bilderberg din SUA, din 1957, a fost sponsorizata de Ford Foundation. Iar familia Ford face parte din cercul prietenilor apropiati ai familiei Rockefeller.

 

   Bunicul lui Gianni Agnelli a produs autovehicule pentru puterile Axei.

   John Jay McCloy ( 1895 – 1989 ) , prieten apropiat al familiei Rockefeller. S-a opus bombardamentelor atomice asupra Japoniei .

   Consilier al colosului combinat german I. G. Farben, Assistant Secretary of War 1941 – 1945. Suporter al celui de al Treilea Reich.

   Presedinte intre 1947 – 1949 al Bancii Mondiale. Intre 1949 si 1952 U.S. High Commissioner in Germania. A dus o campanie de iertare si comutare a pedepselor industriasilor germani Friedrich Flick, Alfried Krupp precum si a lui Ernst von Weizsäcker, tatal viitorului presedinte german Richard von Weizsäcker.

   Chairman al Chase Manhattan Bank (1953 – 1960), chairman al Ford Foundation (1958–1965), trustee al Rockefeller Foundation (1946–1949) si (1953–1958).

   Intre 1954 si 1970 a fost chairman al Council on Foreign Relations.

   A fost un important consilier al presedintilor John F. Kennedy, Lyndon Johnson, Richard Nixon, Jimmy Carter si Ronald Reagan .

   Prieten vechi cu Allen Dulles.

   Partener in firma de avocatura asociata familiei Rockefeller, Milbank, Tweed, Hadley & McCloy , ajutand colosii petrolieri, inclusiv Exxon in confruntarilor lor juridice cu nationalismul din unele tari arabe .

   Alti colosi ce au facut afaceri cu nazistii au fost General Motors si DuPont (cu IG Farben)

   Thomas John Watson, Sr. (1874–1956), mason, fondatorul International Business Machines (IBM), fost membru Carnegie Endowment for International Peace. A fost membru al cultului Bohemian Grove.

   IBM a avut relatii cu nazismul. Gigantul, cu filiale deschise si in Germania, a creat pentru nazisti un sistem foarte complex, pe baza de carduri perforate, pentru a avea control asupra bazelor de date. Imediat ce invadau o tara, nemtii verificau sistemul de recensamant cu ajutorul cardurilor, luand astfel urma fiecarui evreu, tigan sau oricarui alt non-arian. In acelasi fel se tinea si evidenta prizonierilor – se stia pentru fiecare orientarea religioasa, locul natal si modul in care urmau sa fie executati.

   Este companie membra Council on Foreign Relations. A avut de fapt mereu relatii stranse cu PAPUSARII . Fondatorul ei, Thomas J. Watson a fost medaliat de Adolf Hitler .

   La 27 martie 1933 Max Warburg ii asigura pe Harriman si asociatii sai de la Brown Brothers Harriman ca guvernul lui Hitler este bun pentru Germania.

   Baron Louis, membru al casei Rothschild Austria se lasa prins in 1938 de catre germani dupa Anschluss. Spun se lasa prins, caci este greu de presupus ca n-a stiut sa plece, in conditiile in care TOATE ELITELE evreiesti au putut s-o faca chiar si din Germania. A fost insa inca un bun prilej de a mai finanta enorm nazismul, totul figurand ca o conditie spre a i se da drumul … Dupa care in octombrie 1939 firma S M von Rothschild este vanduta de catre nazisti bancii private Merck, Finck & Co. Atat de mult le-a placut palatul familiei , incat acolo si-a mutat Gestapo sediul local.

   In august 1938 , dupa ce si-a terminat ticalosita misiune, Max Warburg, sotia sa Alice si fiica lor Gisela pleaca la rudele lor din SUA … Incepea razboiul dorit cu atat de multa ardoare de ELITE si era chiar prea trasa de par sa mai ramana.

   La inceputul lui 1939 isi incepe lucrul in cel mai mare secret posibil War and Peace Studies fondata de Rockefeller Foundation. Atat de secret, incat nici macar majoritatea membrilor celebrului, puternicului si influentului Council on Foreign Relations nu stiau de el. Era impartit in patru: economico-financiar, securitate-armament, teritorii si politic. Grupul securitate-armament era condus de catre Allen W. Dulles, fratele lui John Foster Dulles, un apropiat al familiei Rockefeller, ce va deveni o figura de prima importanta in OSS, predecesorul CIA.  

   La 12 decembrie 1941 nazistii ordona tuturor bancilor americane din Franta sa-si inchida portile, cu exceptia … Morgan et Cie and Chase of New York.

   Dar Germania a fost folosita doar pentru a declansa razboiul nu si pentru a-l castiga. Astfel, din 1942 dispar toate sursele de finantare din partea ELITELOR. La 20 octombrie 1942 se opresc operatiunile Union Banking Corporation din New York conduse de Prescott Bush, E. Roland „Bunny” Harriman, trei nazisti si alti doi asociati ai lui Bush. La 28 octombrie 1942 acelasi lucru se petrece cu alte doua entitati coordonate de Prescott Bush si Averell Harriman: The Holland-American Trading Company si Seamless Steel Equipment Corporation. Astfel, au fost sistate oficial la 20 octombrie 1942 afacerile:

   Union Banking Corporation (Thyssen, Brown Brothers Harriman).

   Holland-American Trading Corporation ( Harriman)

   Seamless Steel Equipment Corporation  Harriman)

   Silesian-American Corporation

   Acestea au fost luate de guvern si returnate dupa razboi.

   Union Banking Corporation s-a dizolvat in 1951.

   De ce toate acestea? Deoarece, asa cum am amintit in capitolul despre cele trei razboaie mondiale, al doilea a pornit in jurul chestiunii evreiesti, ELITELE folosind, dupa terminarea lui, etnia precum un zid protector, un formidabil sistem datorita caruia nu poti zice ceva de ei caci se declanseaza automat reactii de combatere a “anti semitismului“. Sa ne amintim si de dr. Nahum Goldman, (1894-1982), presedinte al World Zionist Organization, ce avertiza in 1958 la World Jewish Conference in Geneva:

   „Un declin al puternicului curent anti-semitism sincer , ar putea constiutui un nou pericol pentru supravietuirea evreiasca . Disparitia anti-semitismului va avea efecte foarte negative asupra activitatii noastre

   Cititi va rog mai multe detalii in articolul:

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

   Adolf Hitler :

   “Socialismul National se va folosi de propria revolutie pentru stabilirea unei noi ordini mondiale.

   Asa spera el, insa ELITELE doar i-au folosit revolutia ca pe un soi de laborator macabru a ceea va fi. Dupa cum deja ati sesizat in capitolul referitor la new age, o alta componenta macabra a nazismului a fost anti crestinismul.

   Inca din secolul 19, spatiul germanic a devenit locul predilect de desfasurare a activitatii unei serii de filozofi, scriitori si savanti ce au inceput sa agite teorii „progresiste„ si „curajoase„ de natura sa zdruncine din temelii vechile conceptii si traditii. Voi aminti cativa dintre ei:

   Friedrich Nietzsche (1844–1900) a fost un astfel de filosof profund anti crestin, anti islam si anti iudaism ce a influentat nazismul. Considera ca iubirea, compasiunea, smerenia trebuie eliminate. Dorea o societate formata din doua categorii: superoamenii si servitorii lor. In 1895 publica lucrarea Der Antichrist .

   Gustav Meyrink (1868–1932), bancher, budist, scriitor. Cea mai celebra lucrare a sa a fost nuvela The Golem. Rolul sau in literatura austriaca este considerat a fi similar cu cel al lui Edgar Allan Poe in cea americana. Scria despre personaje similare sefilor secreti descrisi in miscarea new age. Adept al reincarnarii si alchimiei. Practicant yoga. Membru al faimoasei Hermetic Order of the Golden Dawn din Londra si al societatii teosofice. In 1891 fondeaza Blue Star Lodge.

   Dar cea care a ravarsit mintile intr-o proportie covarsitoare incepand din secolul 19 si pana in zilele noastre a fost H. P. Blavatsky (1831–1891), despre care am vorbit mai detaliat in capitolul NEW AGE.  

   Sa urmarim in continuare, cronologic, desfasurarea evenimentelor din punct de vedere religios:

   In 1893 Guido von List incepe promovarea publica a unui cult antic al lui Wotan, considerandu-l distrus de crestinism in spatiul germanic dar demn de urmat . 

   In 1907 Jorg Lanz-Liebenfels (Adolf Josef Lanz) publica „ Teosofia si oamenii-bestie asirieni

   Intre 1908 – 1913 maleficul Wiligut (Weisthor) , varul sau Willy Thaler , Theodor Czepl si Adolf Hitler frecventeaza Order of the New Templars (ONT)

   In 1909 Adolf Hitler declara ca a vazut pentru prima data sfanta lance la Hofburg Treasure House in Vienna. De remarcat ca din intregul crestinism, viitorului sinistru dictator doua elemente i-au atras atentia: aceasta si sfantul graal.

   La 5 aprilie 1911 se formeaza loja Wotan cu Hermann Pohl mare maestru.

   La 12 ianuarie 1912 Hermann Pohl scrie un manifest catre toti membrii loiali lojei Germanenorden in care clameaza necesitatea unei religii ariene devotata cauzei pan-germane si inceperea unei purificari rasiale a natiunii prin deportarea evreilor si tiganilor .

   In 1913 Adolf Hitler paraseste Viena stabilindu-se la Munchen. Incepe sa fie interesat de lucrarile lui Guido von List si de List Society.

   In 1916 Frau Eliza von Moltke, vaduva generalului Moltke, incepe „sa vorbeasca in limbi„ si curand asterne sute de pagini cu ceea ce declara ea ca ar fi spusele sotului ei din lumea de dincolo. Il nominalizeaza pe Adolf Hitler ca viitor lider al Germaniei, pe generalul von Ludendorff ca pe cel care ii va facilita aceasta si pe cunoscutul scriitor britanic Houston Stewart Chamberlain ca pe cel care il va denumi „mult asteptatul mesia german„ …

   In 1918 Rudolf Sebottendorff, marele maestru al Thule (Germanenorden) ordona formarea unei organizatii muncitoresti afiliata Thule Society.

   La 9 noiembrie 1918, in cadrul unui discurs, Rudolf Sebottendorff declara ca zeul lor este Walvater iar pentru ei unitatea in trinitate este reprezentata de Wotan, Wili, We, focul primar, soarele si vulturul si ca trebuie chiar sa moara, pana ce swastika va invinge.

   La 5 ianuarie 1919 se formeaza Partidul Muncitorilor din Germania cu activul membru Thule Society (Germanenorden), Anton Drexler, presedinte.

   In vara lui 1919 sef al Germanenorden devine Grand Duke Johann Albrecht of Mecklenburg, alias „Irmin (irminismul era religia propovaduita de maleficul Karl Maria Wiligut (K.M. Weisthor), ce va fi peste cativa ani in staff-ul SS al lui Himmler) 

   ANTICRESTINISMUL REGIMULUI NAZIST:

   Mai intai cateva cuvinte despre Erik Jan Hanussen (1889–1933) Hermann Steinschneider, evreu, nascut clarvazator, ocultist, astrolog, hipnoza, activ in timpul Weimar Republic (dar si dupa cucerirea puterii de catre nazisit) la La Scala din Berlin.

   A acumulat influenta pe langa elitele militare si de afaceri, a finantat cu mari sume de bani nazismul. In 1932 l-a invatat pe Hitler tehnici de control al maselor si de gestica. A prevazut incendiul Reichstag-ului ce i-a adus lui Hitler puterea absoluta. Sau mai degraba era informat despre eveniment  … Se mai presupune ca l-ar fi hipnotizat pe comunistul Marinus van der Lubbe declansatorul incendiului. A fost asasinat in 1933 si ingropat in graba pe un camp de la marginea Berlinului. Se presupune ca de catre SA [Sturmabteilung], caci stia prea multe. Se stie de asemenea ca Hermann Göring si Joseph Goebbels nu-l agreau caci ii captase atentia fuhrer-ului.

   Incepand chiar din 1933 , anul venirii lor la putere , intre nazisti si crestinii catolici sau protestanti apar la inceput neintelegeri iar in timp se declanseaza prigoana …

   La 23 mai 1933 liderii bisericii din Olanda protesteaza impotriva tratamentului aplicat de nazisti evreilor.

   In iunie 1933 un miting al lucratorilor catolici este oprit prin forta la Munchen.

   La 2 iulie 1933 papa Pius XI ia atitudine impotriva arestarilor de preoti din Germania. Pe 5 iulie cardinalul Faulhaber vorbeste de peste o suta de astfel de retineri.

   La 13 iulie 1933 biserica catolica anunta ca nu se va supune „clauzelor ariene„.

   La 12 septembrie 1933 cardinalul Bertram protesteaza impotriva legilor eugeniste.

   Pe 4 decembrie 1933 cardinalul Faulhaber denunta invataturile rasiste naziste.

   Pe 6 ianuarie 1934 catolicii incep o campanie in randul credinciosilor prin care li se interzice oferirea voluntara sau participarea la actiunile de sterilizare.

   La 9 februarie 1934 Vaticanul declara lucrarile lui Alfred Rosenberg (agreate de oficialii nazisti) ca fiind interzise catolicilor.

   In cadrul unei conferinte a episcopilor tinuta intre 5 – 7 iunie 1934 se declara ca religia nu se poate baza pe concepte de sange sau rasa.

   Pe 4 ianuarie 1935 episcopii germani iau atitudine impotriva campaniilor de sterilizare.

   La 20 august 1935 episcopii germani il atentioneaza pe Hitler cum ca daca nazistii promoveaza lucrarile lui Rosenberg, se poate concluziona ca neopaganismul este religia lor.

   Ca si un raspuns, pe 15 septembrie 1935 swastika devine parte a steagului oficial al celui de al treilea Reich.

   La 24 octombrie 1935 liderii catolici si protestanti cer americanilor sa nu participe la olimpiada. Degeaba insa.

   La 29 februarie 1936 cardinalul Hlond declara intr-o scrisoare deschisa ca este adevarat ca elita evreiasca domina sectoare importante pe plan mondial unde ii folosesc pe nonevrei ca sclavi, dar pentru aceasta nu trebuie sa sufere evreii multi si simpli. Din nefericire, exact elitele erau bine mersi, ba chiar mai si finantau nazismul.

   In 29 martie 1936, garzile SS sunt redenumite SS-Totenkopfverbande (cap de mort)

   In mai 1936 incepe o ampla campanie mediatica de denigrare a manastirilor catolice descrise a fi lacasuri ale murdariei si ale viciului.

   In dimineata zilei de 20 iunie 1936 politia politica din Bavaria emite ordinul de a fi retinuti toti preotii ce indraznesc sa critice masurile de concediere a tuturor calugarilor profesori din scolile publice. Legea ce prevedea respectivele concedieri apare cateva ore mai tarziu.

   La 10 februarie 1937 sunt inchise toate scolile catolice din Bavaria.

   La 14 martie 1937 o enciclica papala condamna rasismul nazist.

   La 21 martie 1937 papa declara ca adevarata credinta in Dumnezeu este ireconciliabila cu divinizarea lucrurilor lumesti precum rasa, poporul sau statul. Ele nu pot fi nici considerate un soi de standard al tuturor lucrurilor. Credinta intr-un dumnezeu national este o grava eroare. Dumnezeul crestinilor nu poate fi marginit intre granitele unui singur popor sau al unei singure rase. Oricum, adaug eu, diavolul era cel la care se inchinau nazistii.

   La 22 martie 1937 Gestapo confisca toate copiile enciclicei din 14 martie pe care le-au putut gasi.

   La 1 iulie 1937 Gestapo il aresteaza din nou pe pastorul Martin Niemoeller, liderul German Confessional Church .

   In 1937 apare „Luzifers Hofgesind „, a doua carte a lui Otto Rahn, un apropiat si membru al trupelor SS cap de mort

   La 7 septembrie 1938 papa Pius XI condamna participarea catolicilor la actiuni anti semite, declarand ca crestinii sunt descendenti spirituali ai patriarhului Avraam

   La 31 decembrie 1938, un rapor intern SS constata ca 22,7 % din membrii lor inca apartin de catolicism, in ciuda tuturor presiunilor de a parasi aceasta biserica.

   In 1938, datorita acerbei opozitii fata de politica naziste, pastorul protestant Martin Niemoller este depus intr-un lagar de concentrare unde va ramane pana la eliberarea sa din 1945.

   In 14 ianuarie 1939 papa cere diplomatilor eliberarea cat mai multor vize posibile pentru victimele rasiale din Germania si Italia.

   In 21 septembrie 1939 cardinalul August Hlond raporteaza despre atrocitatile germanilor impotriva preotilor catolici in Polonia.

   La 23 august 1942 un banner cu swastika a fost plantat pe varful Elbrus din muntii Caucaz de catre un detasament special SS. Acel munte era considerat sacru pentru secta „prietenii lui lucifer„

   La 1 mai 1945 trupele sovietice gasesc corpurile a 1000 de voluntari de origine himalayana imbracate in uniforme germane dar fara alte documente sau insemne de identificare. Reprezinta pana azi un mister.

   La 3 ianuarie 1946 maleficul personaj Karl Maria Weisthor (Wiligut) moare in Arolsen, Germania. Desi fusese in staff-ul SS si l-a influentat „religios„, n-a fost condamnat pentru activitatea sa.

   SKULL AND BONES (craniu si oase)

   E momentul amintim acum de:

   Alphonso Taft (1810 – 1891), mason, procuror general si secretar de razboi sub presedintele Ulysses S. Grant, fondatorul dinastiei politicie. Tatal lui William Howard Taft, de care aminteam mai sus.

   In 1832, impreuna cu William Huntington Russell fondeaza societatea secreta Skull and Bones, dupa o vizita in Germania.

   Lucrurile se leaga prieteni si cine spune ca masoneria este o gluma se inseala amarnic. Iar cine stie ca nu-i o gluma dar ii minimalizeaza importanta este cel putin un TICALOS.  Fantastica sa structura piramidala are desigur grupurile ei de actiune. Intre ele, Skull and Bones este cea mai dura, nemiloasa si fara scrupule. Membrii ei nu apar in prima linie a scenei decat in cele mai cumplite momente ale istoriei. Asa se face ca au infiintat Council on Foreign Relations dar tot ei au finantat si nazismul Moment macabru al istoriei. Au mai aparut din haul maleficitatii lor in timpul administratiei Bush, de la evenimentele din 11.09.2001 si pana in prezent.

   Reamintim ca numarul 322 de pe sigla lor, face referire la 3, 22 din capitolul Facerea:

   Şi a zis Domnul Dumnezeu: „Iată Adam s-a făcut ca unul dintre Noi, cunoscând binele şi răul. Şi acum nu cumva să-şi întindă mâna şi să ia roade din pomul vieţii, să mănânce şi să trăiască în veci!…”

   Ramura “initiata“ din Germania n-a stat nici ea degeaba, iesind la rampa odata cu nazismul. Karl Maria Wiligut (Weisthor), initiat de “maestrii intelepciunii“ (creaturi non umane din zona Tibetului) l-a influentat pe seful SS Heinrich Himmler iar Haushofer  initiat si el de aceeasi diavoli, l-a influentat pe Rudolf Hess. Astfel incat Heinrich Himmler si Rudolf Hess au trimis expeditii in Tibet, nu doar sa caute stramosi comuni cu rasa germana ci si … teritoriul de sub pamant Shambhala, de unde vin acesti maestrii (conform sfintilor parinti si marilor duhovnici, universul tridimensional material si o parte din lumea nevazuta este stapanit de ingerii cazuti si de multe ori ne avertizeaza asupra maleficitatii Shambhala si a religiei tibetane). Karl Maria Wiligut (Weisthor ) este „desenatorul„ insemnelor SS. Ca si in cazul Skull and Bones, reprezinta un cap de mort asezat pe doua oase:

   A fost seful departamentului Pre- and Early History din cadrul SS Race and Resettlement Main Office . A luptat pentru nationalizarea tuturor proprietatilor cultelor crestine .

   Ati observat mai sus etapele mai putin cunoscute ale prigoanei anticrestine din timpul regimului nazist. N-am specificat despre cea impotriva evreilor multi si simpli, despre care s-a scris enorm de mult pana acum. Ambele au fost declansate in 1933. Evreul Max Warburg insa (care dupa cum am aratat, a finantat nazismul si a carui familie a fost printre fondatorii Council on Foreign Relations  si Federal Reserve ) a parasit Germania abia in 1938, in pragul razboiului. Mai mult decat suspect de tarziu.

   Masele de evrei insa au fost oferite drept carne de tun, caci asa era in plan. Un exemplu dramatic in acest sens este istoria celor 930 de evrei imbarcati in 1939 pe S.S. St. Louis cu destinatia America de Nord, cu speranta ca se vor putea refugia in una din tarile acestui continent. Insa pe rand Cuba si SUA i-a refuzat! Au fost nevoiti sa se intoarca. Toti cei debarcati pe batranul continent au ajuns in lagarele de exterminare … 

   Cititi va rog mai multe in articolul:

NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante

 

   BOMBA ATOMICA

   Albert Einstein (1879–1955), evreu german, considerat un geniu si cel mai mare om de stiinta din istoria moderna il convinge (impreuna cu evreul Leo Szilard) pe presedintele american Franklin Delano Roosevelt de necesitatea fabricarii bombei atomice, iar acesta in AUGUST 1939 autorizeaza inceputul cercetarilor (Manhattan Project). Dar razboiul a inceput in SEPTEMBRIE … Bomba este functionala de abia in 1945 si pe ultima suta de metri a razboiului este lansata asupra civililor din Hiroshima si Nagasaki. Daca mai intarziau putin , nu mai aveau motiv s-o foloseasca …

   SUBLINIEZ: nu guvernul a cerut savantilor descoperirea unei super arme, ci savantii au cerut guvernului construirea ei. Iar o parte dintre acestia au cerut dupa razboi crearea CERN (ati auzit de ea cu ocazia tam-tamului mega acceleratorului de particule). Asta este TERIBILA REALITATE.

  Acest Albert Einstein, ateu, socialist si un oponent aprig al nationalismului declara intr-o scrisoare deschisa catre Adunarea Generala a ONU, 1947:
   “Pentru a atinge scopul final – care este o singura lume, nu doua lumi ostile – un astfel de Guvern Mondial Partial nu trebuie niciodata sa actioneze ca o alianta împotriva restului lumii. Singurul pas adevarat catre un guvern mondial, este Guvernul Mondial însusi.“ 
   Este momentul sa ne amintim si de un alt sinistru personaj:

   Henry Lewis Stimson (1867 – 1950), Secretary of War, guvernator general in Filipine si secretar de stat. Cunoscut pentru efortul sau in al doilea razboi mondial, coordonand recrutarea celor 12 milioane de soldati, directionarea celor 30 de procente din industrie spre campurile de lupta, construirea si decizia lansarii bombelor atomice. L-a supervizat direct pe generalul Leslie Groves, seful Manhattan Project.

   Membru Skull and Bones.

   A fost influentat decisiv in activitate de Elihu Root, pe care l-a avut ca model . A continuat activitatea aceluia de reorganizare a armatei. Sa ne reamintim ca Elihu Root a fost membru fondator Council on Foreign Relations si primul ei chairman.

   Cu zece zile inaintea atacului japonez de la Pearl Harbor si-a notat in jurnal celebra acum discutie de la intalnirea cu presedintele Roosevelt: “cum putem sa-i manevram pe japonezi in pozitia in care sa  traga primul foc, dar  fara prea mare pericol pentru noi?

   Membru marcant COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS .

   Cititi va rog si articolul:

BOMBA ATOMICA , o afacere a elitei EVREIESTI ?

 

   ATLANTIC CHARTER

   Walther Rathenau, 24 decembrie 1921, Wiener Freie Presse:

   „Trei sute de oameni foarte apropiati intre ei ghideaza mereu destinele economice ale continentelor si tot ei decid cine le sunt succesorii

   Aceasta adevarata fundatie pentru majoritatea tratatelor si organizatiilor internationale (inclusiv Natiunile Unite si cele financiare) de dupa cel de al doilea razboi mondial a fost schitata cu ocazia Atlantic Conference (nume de cod Riviera) la care au participat presedintele SUA Franklin D. Roosevelt si premierul britanic Winston Churchill (ambii masoni) insotiti de consilierii lor apropriati. Documentul final a fost redactat la 14 august 1941, intr-un moment in care SUA inca nu intrase in razboi. Interesant este ca in cadrul sau se specifica necesitatea unei “noi ordini mondiale”.

   BRETTON WOODS

   In timpul primelor trei saptamani ale lunii iulie 1944, la Bretton Woods, New Hampshire, SUA, 730 de delegati ai tuturor celor 44 de natiuni aliate s-au intrunit la Mount Washington Hotel pentru United Nations Monetary and Financial Conference ceea ce in mod curent se cunoaste de atunci a fi conferinta BRETTON WOODS. Cu aceasta ocazie s-au pus bazele International Bank for Reconstruction and Development (IBRD) (acum parte a World Bank Group) si FMI, organizatii ce au devenit operationale din 1945. Astfel, a fost impusa pentru fiecare stat aceeasi politica monetara. Sistemul a intrat insa in colaps in 1971 cand SUA a renuntat unilateral la convertibilitatea dolarului in aur, devenind de atunci o hartie tiparita. Se cuvine cu aceasta ocazie sa amintim de numele unei foarte puternice curele de transmisie dintre ELITE si marionetele de rang inalt:

   Paul Adolph Volcker (1927 -), Chairman of the Federal Reserve, sub Jimmy Carter si Ronald Reagan. Consilier economic al lui Barack Obama in timpul campaniei electorale, numit apoi de noul presedinte in fruntea Economic Recovery Advisory Board.

   De asemenea a mai fost director of financial al U.S. Treasury Department, unde a jucat un rol determinant pentru decizia de suspendare a gold convertibility in 1971. Vice president si director of planning la Chase Manhattan Bank (Rockefeller). Chairman al bancii de investitii  J. Rothschild, Wolfensohn & Co. (James D. Wolfensohn va deveni mai tarziu presedinte al Bancii Mondiale)

   Chairman of the Board of Trustees al Group of Thirty. L-a ajutat pe David Rockefeller in crearea in 1973 a Trilateral Commission. O lunga asociere cu Rockefeller family, fiind inclusiv membership al Trust Committee al Rockefeller Group, Inc. .

   Membru COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR ). Membru Bohemian Grove. Fondata in la sfarsitul secolului 19, Bohemian Grove este o adunatura de “elite“ ce practica ritualuri pagane. Au ca simbol bufnita si practica cermonialul „Cremation of Care” in care simulaza aducerea de jertfe umane (copii) diavolului, prin incinerare.

   Intregul ritual seamana izbitor cu ceea ce stim despre inchinarea la Moloch, tipul de cult atat de urat de Dumnezeu in care din pacate cazusera inca din vechime multi israelieni ce aduceau jerfe proprii copii.

   Interesant este de studiat si site-ul:

 http://www.infowars.com/bg1.html

   Lista membrilor o gasiti la:

 Personalitati si organizatii : BOHEMIAN GROVE

    Problema nu este doar ca s-a renuntat la convertibilitatea in aur ci si ca cu cativa ani inaintea inceperii oficiale a megacrizei in care a intrat actualmente planeta, toate tarile „democrate” au vandut mare parte din rezervele lor in aur catre bancile sau urmaselor celor ce au creat Federal Reserve. Restul aurului l-au imprumutat in aceeasi directie. Cititi va rog si articolul:

 GORDON BROWN, vanzarea rezervei de aur, NOUA ORDINE MONDIALA si discutia cu Barack Obama despre “global new deal”

    In secolul 19 si inceputul secolului 20, pretiosul metal galben a jucat un rol cheie in tranzactiile monetare internationale, creandu-se gold standard, la care insa au renuntat pana la urma toate guvernele, fiind inlocuit cu asa numitul fiat currency.

   BANCA MONDIALA

   A fost creata dupa ratificarea acordurilor din timpul conferintei Bretton Woods din iulie 1944, iar doi ani mai tarziu are loc prima actiune majora a ei, imprumutul de 250 milioane dolari catre Franta, folosibili pentru reconstructia post-razboi. Nu dupa foarte mult timp a inceput sa fie criticata deoarece folosea “scheme de dezvoltare” pentru anumite tari, care incurajau coruptia guvernelor lor in schimbul cedarii drepturilor de exploatare a zacamintelor strict catre anumite corporatii occidentale.

   La 11 martie 1955 Banca anunta crearea Economic Development Institute cu finantare Rockefeller Foundation (in cadrul careia fundatia finantand si training-ul oficialilor straini)

   La 2 februarie 2005 demareaza Decade of Roma Inclusion (Deceniul de Incluziune Socială a Romilor 20052015), la initiativa evreilor George Soros si James Wolfensohn prin Institutul pentru o Societate Deschisa si Banca Mondiala, la care participa si guvernele a noua tari (Bulgaria, Croatia, Cehia, Ungaria, Macedonia, Serbia, Romania, Muntenegru, Slovaci), precum si Comisia Europeana, Consiliul Europei si Banca sa de dezvoltare. Cititi va rog si articolul:

TIGANI, TIGANESC, TIGANIME, TIGANIZARE, istoric , George Soros, deceniul de incluziune sociala a rromilor ( 2005 – 2015 ), Pro TV, manelizare

   Sa vedem acum cativa dintre sefii Bancii Mondiale:

   Eugene Isaac Meyer (1875 – 1959), evreu, finantist american, publicistul ziarului Washington Post. Cititi va rog si articolul:

Mass-media, industria de filme, EVREI, elite, NOUA ORDINE MONDIALA, GUVERNUL MONDIAL  

   Chairman of the Federal Reserve din 1930 pana in 1933. Firesc, din moment ce inca din tinerete a lucrat pentru Lazard Freres, unde tatal sau a fost partener de afaceri. Nu s-a indepartat de sectorul financiar-bancar, devenind in 1946 primul presedinte al Bancii Mondiale. Membru COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR ).   

   Tatal lui Katharine Graham. Cititi va rog si articolul:

 Personalitati si organizatii: familia GRAHAM

    Eugene „Gene” Robert Black, Sr (1898 – 1992), fost director in 1947 si apoi presedinte in 1949 al Bancii Mondiale. Tatal sau a fost Chairman of the Federal Reserve.

   Membru Chi Phi Fraternity si Phi Kappa Literary Society. Chairman al Brookings Institution. In 1933 incepe sa preia functii de conducere in Chase National Bank (Rockefeller).

   In 1966 devine Special Adviser al presedintelui la Southeast Asian Social and Economic Development. Membru Council on Foreign Relations.

   Participant intruniri Bilderberg Group.

   George David Woods (1901 – 1982), presedinte Banca Mondiala intre 1963-1968. In 1930 incepe sa lucreze pentru Rockefeller ajungand vicepresedinte in cadrul Chase Bank.

   Robert Strange McNamara (1916 -), participant intruniri Bilderberg Group, fost US Secretary of Defense, fost presedinte Banca Mondiala, membru Phi Beta Kappa. A creat Defense Intelligence Agency si Defense Supply Agency. Honorary trustee  Brookings Institution.

   Membru Council on Foreign Relations. Membru Trilateral Commission. De mentionat ca Comisia Trilaterala a fost creata in 1973 la initiativa lui David Rockefeller. Alti membri fondatori au fost Alan Greenspan si Paul Volcker, ambii fosti capi ai Federal Reserve. De asemenea si Zbigniew Brzezinski, care a fost si director. 

   Lawrence Henry „Larry” Summers (1954 -), evreu, economist, Secretarul Trezoreriei sub Bill Clinton, economist sef al Chief Economist la BANCA MONDIALA (1991–1993).

   Membru COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR ). Participant intruniri Bilderberg Group .

   In 1997 – 1998 , impreuna cu evreii Robert Rubin si Alan Greenspan lucreaza cu FMI pentru combaterea crizei financiare din Rusia … Cititi va rog si articolul:

 “CADEREA COMUNISMULUI“, RUSIA, OLIGARHIE, EVREI, NOUA ORDINE MONDIALA

   Actualmente este seful National Economic Council al presedintelui Obama. Cititi va rog si articolul:

Detalii esentiale despre PAPUSARII si sforile prin care este manuit presedintele marioneta Barack Obama

   James David Wolfensohn (1933 -), evreu, presedinte Banca Mondiala, senior executive la Salomon Brothers, din 2006 chairman of the International Advisory Board of Citigroup, membru COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR ), participant Bilderberg Group . si World Economic Forum.

   Prieten apropiat al familiei Rockefeller si al lui Paul Volcker, director al Rockefeller Foundation si Brookings Institution, chairman emeritus al Carnegie Hall

   Initiator impreuna cu George Soros al “Deceniului de Incluziune Socială a Romilor 20052015„.

   Paul Wolfowitz (1943 -), nascut intr-o familie de evrei emigrati din Polonia, foarte activ pe subiectele Israel si terorism, a fost considerat unul dintre cei mai “abili ulii” din preajma lui Bush şi unul dintre principalii arhitecţi ai invaziei Irakului în 2003. Presedinte Banca Mondiala, membru Project for the New American Century, membru Quill and Dagger, membru Freedom House, membru COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR ), membru Trilateral Commission. Participant Bilderberg Group .

   Robert Zoellick (1953 -), evreu, participant Bilderberg Group , fost Deputy Secretary of State, presedinte al Bancii Mondiale (nominalizat de George W. Bush), Senior International Advisor Goldman Sachs, membru Phi Beta Kappa, reprezentantul personal al lui Bush la G7 (1991, 1992), fost sef Center for Strategic and International Studies, fost membru German Marshall Fund, World Wildlife Fund, membru Council on Foreign Relations, membru Trilateral Commission

   A semnat in 1998, alaturi de Donald Rumsfeld, Paul Wolfowitz, Richard Perle, Elliott Abrams, Zalmay Khalilzad, John R. Bolton, Richard Armitage si Bill Kristol, proiectul Project for the New American Century pentru inlaturarea de la putere a lui Saddam.

   Sa mai mentionam ca familia Rockefeller a gazduit pe propietatile sale numeroase intalniri regulate cu guvernatori de banci nationale sau ale Bancii Mondiale si ale Fondului Monetar International.

   Alte detalii importante din istoricul Bancii Mondiale, FMI si al celor ce o conduc oficial sau din umbra, gasiti in articolele:

Instrumente ale crearii GUVERNULUI MONDIAL (partea 1): BANCA MONDIALA

Instrumente ale crearii GUVERNULUI MONDIAL (partea 2): FMI (Fondul Mondial International)

 

   UNIUNEA EUROPEANA

   Potrivit prestigiosului istoric César Vidal, pentru a inţelege ce se intampla in Europa trebuie luat in consideratie fenomenul francmasoneriei. Vidal documenteaza rolul discret dar imens jucat de acestia in formarea Uniunii Europene.

   Spre exemplu, afirma ca “proiectul Constitutiei Europene a fost elaborat de un francmason, Valéry Giscard D’Estaing”, fost presedinte al Frantei in perioada 1974-1981, presedintele Conventiei Europene care a redactat textul tratatului constitutional, ca “masonii controleaza Internationala Socialista si s-au infiltrat puternic in partidele de dreapta” si ca acestia exercita “o influenta masiva in lumea comunicatiilor si in special in educatie, justitie si fortele armate.”

   Referirile rolului jucat de Valery Giscard d’Estaing in geneza tratatului UE si-au gasit o confirmare si in marturiile celebrului fost dizident sovietic, Vladimir Bukovsky, care a avut acces la arhivele Partidului Comunist al URSS. Intr-o alocutiune rostita la Bruxelles, Bukovsky a dezvaluit ca, in ianuarie 1989, o delegatie a Comisiei Trilaterale, formata din ex-premierul japonez Yasuhiro Nakasone, ex-presedintele francez Valéry Giscard d’Estaing, bancherul american David Rockefeller si fostul secretar de stal al SUA, Henry Kissinger, s-a intalnit cu Mihail Gorbaciov  pentru a-l convinge ca URSS trebuie sa se integreze în marile institutii financiare ale lumii, GATT, FMI şi BANCA MONDIALA. Potrivit lui Bukovsky, la un moment dat Giscard d’Estaing a luat cuvantul si i-a spus lui Gorbaciov: “Domnule presedinte, nu pot sa va spun exact cand se va întampla – probabil intr-un interval de 15 ani – dar Europa va fi un stat federal si trebuie sa va pregatiti pentru aceasta.” Bukovsky nu si-a putut retine uimirea fata de capacitatile profetice ale lui d’Estaing:”Asta se intampla in ianuarie 1989, intr-o vreme in care tratatul de la Mastricht din 1992 nici macar nu fusese schitat.

   Dar Vladimir Bukovsky mai spune ceva: „Uniunea Europeana , noua Uniune Sovietica?„ Cititi va rog si articolul:

Documentare celebre: „Vladimir Bukovsky: Uniunea Europeana , Noua Uniune Sovietica”, subtitrare in limba romana si o analiza a sa

   In toamna anului 2004, un imens scandal bulversa scena politica europeana. Rocco Buttiglione, candidatul nominalizat de presedintele Comisiei Europene, José Manuel Barroso, pentru portofoliul Justiţiei, Libertatii si Securitătii, era respins de una din comisiile Parlamentului European, pe motiv ca este mult prea conservator. In viziunea grupurilor euro-parlamentarilor socialisti si ecologisti, “vina” lui Buttiglione, un catolic practicant, a fost afirmatia facuta in cadrul audierilor cum că homosexualitatea este un pacat. Confruntat cu opozitia furibunda a majoritatii Parlamentului European, care a ameninţat cu un vot de blam la adresa intregii Comisii, Barroso a retras candidatura lui Buttiglione. In locul acestuia, Italia l-a nominalizat pe ministrul de externe Franco Frattini, si se parea ca toate controversele vor fi date repede uitarii.

   Inainte insa de a pleca de la Bruxelles, Buttiglione a aruncat bomba, acuzandu-l pe inlocuitorul sau de apartenenta la o societate secreta. In momentul felicitarii pentru candidatura lui Frattini la postul de comisar european, politicanul crestin-democrat a afirmat:

   ”Sper ca audierile lui sa mearga bine si nimeni sa nu il întrebe daca este francmason.”

   Ulterior, in cadrul unei dezbateri desfaşurate la Milano, Buttiglione a spus despre principiul dupa care functioneaza institutiile europene:

   “Uniunea Europeana se indreapta spre un totalitarism care doreste sa devina o religie de stat, o religie ateista, nihilista – o religie, care va deveni obligatorie pentru toti.„

   Cititi va rog si articolul:

UNIUNEA EUROPEANA si BABILONUL CEL MARE , mama desfrânatelor şi a urâciunilor pământului

 

   Grupul BILDERBERG

   A devenit o practica obisnuita ca hotararile de care depind directiile pe care se vor inscrie tarile lumii sa urmeze o ciclicitate anuala ierarhizata. La inceputul fiecarui an se desfasoara intalnirea de la Davos, cu participarea unui mare numar de conducatori de companii nationale si multinationale, decidenti din cadrul guvernelor, experti in economie, finante si comert. Aici se fac stocuri de probleme tematice, se lanseaza ipoteze de politici investitionale, se dezbat studii de fezabilitate, se orienteaza bugete, se clarifica noi piete si cooperari, se contureaza tendintele consumismului global pentru anul care urmeaza. Acele procese economice care se coaguleaza in vectori evidenti ai dezvoltarii devin subiecte de analizat in treptele decizionale superioare. Primul dintre aceste etaje – care filtreaza informatiile economice si creeaza structurile politice care le vor face operative – este intalnirea anuala a Grupului Bilderberg. Mai tarziu se desfasoara intalnirea G8.

   In fiecare an, un comitet coordonator influentat si de Comisia Trilaterala elaboreaza o lista cuprinzand aproximativ 100 de nume ce vor fi prezente la intalnirea grupului. Anul acesta intalnirea a avut loc in perioada 14-17 mai, la hotelul Nafsika Astir Palace din Vouliagmeni, Grecia. Se considera ca la aceasta reuniune s-au stabilit modalitatile prin care recesiunea sa fie una foarte scurta dar intensa, care sa puna bazele unei noi economii mondiale sustenabile, care va oferi statelor lumii mai putina suveranitate, dar va fi mai eficienta. Aratam in articolul • Criza financiara din SUA, etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE ca ELITELE planetare au declansat de fapt voit aceasta recesiune, ca parte componenta a unei mega crize, formata dintr-un cumul de crize ce va mai cuprinde: razboi (Va fi folosit Iranul pentru declansarea celui de al treilea razboi mondial? Elemente esentiale din istoria sa contemporana (ce nu apar insa in marea mass-medie actuala)). ample manifestari de strada (Un pericol iminent: ANARHISMUL, “alternativa anti-sistem” creata si coordonata de ELITE pentru motivarea statului politienesc) si foamete (O noua amenintare serioasa: “CODEX ALIMENTARIUS”) pentru ca mai apoi tot ei sa vina cu „solutia”: GUVERN MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE.

   A fost abordat si subiectul adoptarii Tratatului de la Lisabona, piesa cheie a mecanismului care va face din Uniunea Europeana un „superstat federal”. Cititi va rog si:

VIDEO: Pe fata despre unirea popoarelor, o viitoare putere mondiala, justitie globala si ‘identitate postnationala’ in Parlamentul European

   Insa inca de la inceput, Grupul Bilderberg a lucrat tenace pentru edificarea visului ELITELOR camatariei planetare si ale varfurilor masoneriei de edificare a acestui GUVERN MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE.

   Interesant este ca la un moment dat, un ofiter SIE a luat pe cont propriu studierea acestuia, insa raspunsul venit de la “centrala“ a fost ca subiectul … nu prezinta interes. Cititi va rog si articolul:

VIDEO: Ion Cristoiu discuta cu un fost ofiter SIE despre Grupul Bilderberg

   Istoric

   Sub impulsul lui David Rockefeller, Grupul Bilderberg se intruneste pentru prima data la Hotel de Bilderberg, de unde si denumirea, langa Arnhem, intre 29 si 31 mai 1954. Emblematic pentru scopul si modalitatea de lucru a celor ce se aduna periodic la aceste intalniri este declaratia de la 5 iunie 1991, a fondatorului David Rockefeller (din partea Council on Foreign Relations), cu privire la prestatia presei fata de deciziile Bilderberg:

   „Suntem recunoscatori conducerilor publicatiilor The Washington Post, The New York Times, Time Magazine si altor mari publicatii ai caror directori au participat la intalnirile noastre si au respectat promisiunea lor de discretie pentru ultimii 40 de ani. Ar fi fost imposibil pentru noi sa dezvoltam planul nostru global daca am fi devenit subiecti ai luminilor presei in toti acesti ani, dar lumea este mult mai sofisticata si mai pregatita acum sa inainteze spre o guvernare globala …”

   Ce inseamna presa, cine ii sunt stapanii si care este relatia lor cu ELITELE, cititi va rog in articolul:

Mass-media, industria de filme, EVREI, elite, NOUA ORDINE MONDIALA, GUVERNUL MONDIAL  

   Inainte de a detalia activitatea extraordinara a patriarhului actual al familiei Rockefeller, va prezint cateva informatii despre cativa din ceilalti actori care au ajutat la formarea grupului:  

   Joseph Retinger (Józef Hieronim Retinger, 1888–1960). Dupa razboi, a promovat intens ideea unei Europe unite de tip mega stat continental si a sprijinit fondarea European Movement (unde a fost si Honorary Secretary General) si Council of Europe.

   Prince Bernhard of the Netherlands (1911–2004), a fost print consort al reginei Juliana, tata a 6 copii, unul din ei fiind actuala Queen Beatrix.

   A fost membru al partidului nazist si Sturmabteilung. Nazismul (Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei), in traducere partidul national socialist al muncitorilor din Germania, urmas al Deutsche Arbeiterpartei (partidul muncitorilor germani), dorea o Germanie de tip Volksgemeinschaft (comunitate populara) in locul uneia divizata de clase si partide politice. Sturmabteilung, abreviat SA, a fost o organizatie paramilitara ce a jucat un rol important in accederea la putere a lui Adolf Hitler. Ba mai mult, considera ca revolutia nazista nu se incheiase odata cu venirea la putere a dictatorului, si doreau implementarea tipului lor de socialism in Germania.

   Revenind la print, a fost de asemenea membru al SS Cavalry Corps si a lucrat pentru IG Farben.

   Fratele printului, Prince Aschwin of Lippe-Biesterfeld, ofiter in armata germana, si-a declarat public simpatia fata de nazism.

   Dupa razboi, lui Bernhard i s-a creat postul de Inspector General KLM Royal Dutch Airlines, responsabila cu parasirea Germaniei pe calea aerului a multor nazisti si debarcarea lor in Argentina. Unul din prietenii apropiati ai sai au fost Juan si Evita Peron carora le-a si facut o vizita oficiala in Argentina in 1951.

   Tot el a fost unul din fondatorii World Wildlife Fund, al carei prim presedinte a fost in 1961. De asemenea unul din fondatorii Rotary International.

   De mentionat ca prima conferinta Bilderberg din SUA, din 1957, a fost sponsorizata de Ford Foundation.

   Dupa cum am aratat mai sus, Ford a facut scandaloase afaceri cu Germania nazista. Mai mult, Henry Ford (mason) a fost un sustinator anti-semit al lui Hitler. Iar Hitler la randul sau a fost profund influentat de scrierile lui Ford si i-au servit ca sursa de inspiratie pentru Mein Kampf. A fost unul din idolii sai, pe care mai apoi chiar l-a decorat prin diplomatii sai. Dar familia Ford face parte din cercul prietenilor apropiati ai familiei Rockefeller.

   David Rockefeller (1915-) FONDATOR al Bilderberg Group, MEMBRU CONSILIU DE CONDUCERE PE VIATA (din 1954). Membru Bohemian Grove. Seful Rockefeller Foundation si Rockefeller Center

   Cum laude  Harvard University, teza “Fabian socialism“.

   Director Carnegie Endowment for International Peace alaturi de Alger Hiss, John Foster Dulles (Central Intelligence Agency), Dwight D. Eisenhower si fondatorul IBM Thomas J. Watson

   In 1946, David Rockefeller devine singurul bancher al familiei (Chase National Bank). Pe atunci presedinte era unchiul sau, Winthrop Aldrich, fiul gigantului Nelson W. Aldrich, si fratele mamei sale, Abby Aldrich. Banca devine Chase Manhattan Bank in 1955, acum denumita  JPMorgan Chase.

   In 1949 devine cel mai tanar director al Council on Foreign Relations, pe care de atunci il stapaneste. A initiat Marshall Plan

   Printre apropiatii lui David: Rothschild, generalul George C. Marshall, membrii Ford family, Bill Clinton, Henry Kissinger, Riley P. Bechtel (Bechtel Group), Gianni Agnelli (Fiat), John Loudon (Royal Dutch-Shell), C. Douglas Dillon, David Packard (Hewlett-Packard ), familia Dulles, Katharine Graham (Washington Post), Brooke Astor (Astor familyWaldorf-Astoria Hotel), Peter G. Peterson (presedintele Blackstone Group, fost presedinte Council on Foreign Relations), Arthur Ochs Sulzberger, Jr. (presedintele New York Times).

   Paul Volcker, un apropiat al familiei, a lucrat pentru banca sa, inainte de a deveni presedinte Federal Reserve.

   Banca sa are stranse legaturi cu BANCA MONDIALA. Trei dintre presedintii acesteia, John J. McCloy, Eugene R. Black, Sr. si George Woods au lucrat pentru el. James D. Wolfensohn este chiar asociat apropiat al familiei, fiind director al Rockefeller Foundation si al altor organisme Rockefeller. De asemenea familia a gazduit pe propietatile sale numeroase intalniri regulate cu guvernatori de banci nationale sau ale Bancii Mondiale si FMI.

   Un alt apropiat al familiei, Joseph Verner Reed, Jr, a fost asistentul lui Eugene R. Black, Sr. (al carui tata a fost Chairman of the Federal Reserve).

   A dezvoltat legaturi apropiate cu Central Intelligence Agency (CIA) inca din anii ‘50. Apropiati ai familiei: Allen Dulles, directorul Richard Helms, Archibald Roosevelt, Jr., Kermit Roosevelt, Jr., William Bundy.

   In vara lui 1964 are o intalnire de doua ore si jumatate cu Nikita Hrusciov. Apoi si cu succesorul sau, Leonid Brejnev

   In 1965, Rockefeller si cativa oameni de afaceri au fondat  Council of the Americas. Principalul lor proiect este North American Free Trade Agreement ( NAFTA ) despre care Henry Kissinger spunea:

   “NAFTA este o piatra de temelie la construirea Noii Ordini Mondiale. “

   In mai 1973 Chase Manhattan Bank deschide la Moscova un birou in piata Karl Marx.

   A fost Chairman Overseas Development Council of the US-USSR Trade and Economic Council, Inc. ce a fost fondat in 1973. 

   L-a convins pe presedintele Jimmy Carter sa aprobe intrarea sahului Iranului Mohammad Reza Pahlavi in SUA pentru spitalizare. Aceasta actiune a precipitat criza ostaticilor din Iran. Cititi va rog si articolul:

Va fi folosit Iranul pentru declansarea celui de al treilea razboi mondial? Elemente esentiale din istoria sa contemporana (ce nu apar insa in marea mass-medie actuala)

  In 1992, a fost desemnat sa conduca Russian-American Bankers Forum, grup consultativ ce a sfatuit Rusia in privinta modernizarii bancilor. 

   In 2006 a format o echipa cu sefii Goldman Sachs pentru crearea Republicans Who Care.

   Este actionar majoritar la Atlantic Richfield Petroleum and International Petroleum Corporation ce produce si napalm.     

   Edificator pentru ce are in cap sunt insasi declaratiile sale. La Consiliul de Afaceri al Natiunilor Unite, 14 Sept. 1994:

   “Dar aceasta fereastra de ocazii, în care putem construi o ordine mondiala interdependenta, nu va fi deschisa pentru mult timp. Deja sunt forte puternice care lucreaza si ameninta sa distruga toate sperantele si eforturile noastre de a ridica o structura rezistenta de interdependenta globala.“

   Detalii despre istoricul intregii familii cititi va rog in articolele:

Familia ROCKEFELLER, NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 1)

Familia ROCKEFELLER, NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 2)

 

   CHINA

   David Rockefeller, august 1973, New York Times:

   “Experimentul social din China lui Mao este unul din cele mai importante si de succes din istorie “

   Vom urmari in acest capitol “drumul“ atent ghidat al Chinei de la forma statala cu conducere imperiala pana la comunism. Este important deoarece sunt voci ce considera acea tara ca pe un gigant de sine statator, un soi de forta ce se opune PAPUSARILOR din occident. Il consider util deoarece intreaga planeta se indreapta spre o GUVERNARE MONDIALA de STANGA si de aceea este bine sa cunoastem implicarea determinanta a  ELITELOR in istoria acelui stat. Aceleasi ELITE ce se preocupa acum de instaurarea NOII ORDINI MONDIALE …

   Stim ca Sun Yat-sen (1866–1925) a fost un lider politic si revolutionar chinez, considerat “tatal Chinei moderne“, ca a jucat un rol determinant in colapsul dinastiei Qing din 1911 si ca a fost primul presedinte al Republicii Chineze in 1912. Dar se vorbeste mai rar despre “umbra“ si sfatuitorul sau, cel ce figura a-i fi aghiotant : Morris Abraham „Two-Gun” Cohen (1887–1970), evreu ce la un moment dat devine general maior in armata chineza. Dupa moartea lui Sun continua colaborarea cu fiul acestuia, prim ministrul Sun Fo (1891–1973). De asemenea cu cumnatul lui Sun, puternicul bancher Tse-ven Soong (1894–1971), fost guvernator Central Bank of China, ministru de finante (1928-1931, 1932-1933), ministru al afacerilor externe (1942-1945).

   Acesta este doar un exemplu. Dezvoltarea moderna a extremului orient a avut o importanta deosebita pentru ELITELE planetare. Desigur ca o problema atat de ampla nu statea doar pe umerii catorva personalitati, chiar foarte influente. De aceea s-au pus in miscare organizatii puternice si foarte bine finantate:

   Institute of Pacific Relations (IPR)

   A fost creata in 1925 ca un soi de forum de discutii al problemelor si relatiilor dintre Rusia, China, Japonia, Australia si a altor 10 tari din regiune. O influenta determinanta asupra ei au avut-o John D. Rockefeller, III si Abby Aldridge Rockefeller. Iar finantari majore au venit din partea Rockefeller Foundation si Carnegie Foundation. Acest organism a avut stranse legaturi cu The Inquiry, un grup de studiu creat in 1917 de presedintele Woodrow Wilson. Formal, in fapt de Edward Mandell House (1858–1938) sfatuitorul sau apropiat, persoana ce a avut o enorma influenta asupra sa. Amintesc ca Woodrow Wilson scria despre House (The Intimate Papers of Col. House): „D-nul House este a doua mea personalitate. Gandul lui si al meu sunt una. Daca as fi in locul sau, as face exact la fel.” Membrii The Inquiry, in cadrul American Commission to Negotiate Peace au fost la Paris Peace Conference in 1919 umbra presedintelui Wilson. Pe vremea aceea Time magazine ii numea “gasca straina si pestrit , o banda de elite aventuriere “.

   Cat de bine au studiat problemele zonei stim din evenimentele petrecute in timpul celui de al doilea razboi mondial si dupa. Intrega activitate a IPR a dovedit simpatii comuniste in zona. Frederick Vanderbilt Field (1905–2000), unul din personajele importante ale Institute of Pacific Relations, a fost un suporter al atat de multor organizatii comuniste incat se considera el insusi un soi de membru al acestei miscari internationale.    

   Este momentul acum sa vorbim despre George Catlett Marshall, Jr. (1880-1959) , general, mason, membru Kappa Alpha Order, cel ce a condus armata SUA in al doilea razboi mondial si a fost consultantul sef pe probleme militare al presedintelui Franklin D. Roosevelt.

   Dupa razboi, Clark Clifford a dorit sa numeasca vestitul program pentru redresarea europeana “Truman Plan“ dar Truman insusi l-a denumit Marshall Plan. In pricipal la acest plan au lucrat cei de la Council on Foreign Relations, dar generalul a primit totusi premiul Nobel pentru pace in 1953, cu toate ca a figurat mai mult cu numele.

   Mult mai activ a fost insa in rolul sau negativ ce a dus la instaurarea regimului comunist in China. Unii politicieni din acea vreme chiar credeau in necesitatea unui razboi sincer impotriva extinderii comunismului. Putinele dar foarte influentele ELITE real conducatoare doreau insa crearea unui alt sinistru laborator experiment pentru implementarea viitorului GUVERN MONDIAL: CHINA. Astfel , senatorul republican Joe McCarthy l-a declarat direct responsabil pentru pierderea acestei tari si a avertizat asupra unei “conspiratii atat de imense si a unei infamii atat de negre “ incat intrece cu mult alte conspiratii din intreaga istorie a umanitatii. Cand Marshall fusese trimis in China din ordinele secrete ale Departamentului de Stat, comunistii lui Mao duceau o batalie ca si pierduta, fiind aproape invinsi de nationalistii lui Chiang Kai-shek. Dar Marshall a incercat sa-l forteze pe ultimul la un parteneriat la guvernare impreuna cu comunistii, mai mult, americanii punand chiar embargo in ajutorarea cu arme a nationalistilor … Explicabil, caci Marshall era unul din apropiatii familiei Rockefeller

   O alta importanta organizatie (tot marca Rockefeller) este Asia Society despre care va rog sa cititi in articolul:

Personalitati si organizatii: ASIA SOCIETY

   In 1971 , intr-un moment politic foarte delicat, Henry Kissinger avandu-l subaltern pe Winston Lord, face o vizita secreta in China. Nu stim ce au discutat, s-a aflat de ea mai tarziu.

   Sustinerea comunistilor in China a fost cu atat mai ticaloasa cu cat acolo regimul s-a dovedit extrem de nemilos cu propiul popor. Nu trebuie uitate: incredibila perioada din istoria acelei tari cand de foame oamenii fierbeau iarba si scoarta de copac; revolutia culturala; politicile eugeniste ce au dus la cazuri extreme cand femei cu sarcina avansata erau fortate sa avorteze datorita criminalei legi a unui singur copil. Ultima este inca in vigoare, dar n-a fost tocmai o idee chinezeasca ci, ca si in cazul Germaniei naziste, importata. Iar cel ce s-a ocupat cu sfatuirea a fost George Herbert Walker Bush, cu mult inainte de a deveni presedinte.

   Nu ma voi referi aici si la celelalte state din zona ce s-au „bucurat de binefacerile„ comunismului. Punctez doar macabrul regim Pol Pot (raportat proportinal la numarul populatiei cambogiene, crimele sale au  depasit pe cele ale lui Hitler, Stalin si Mao luati lau un loc). Ticalos este insa faptul ca Zbigniew Kazimierz Brzezinski a sustinut khmerii rosii si pe acest cel mai mare criminal pe care l-a creat STANGA …

   “CADEREA COMUNISMULUI”

   Mihail Gorbaciov 1988:

   “De acum încolo, progresul global este posibil numai prin consens universal în stabilirea unei noi ordini mondiale.“

   Dan Amedeo Lazarescu (mason):

   „Cine nu stie ca in perioada celui de al doilea razboi mondial s-a stabilit instaurarea comunismului in Europa de Est pentru o perioada de 50 de ani, inseamna ca nu stie istorie

   Aminteam in capitolul UNIUNEA EUROPEANA despre intalnirea dintre Valéry Giscard d’Estaing, David Rockefeller si Henry Kissinger cu Mihail Gorbaciov pentru a-l convinge ca URSS trebuie sa se integreze. Nu era o propunere si nici o impunere, deoarece ultimul era cu totul omul lor si intelegea foarte bine care este drumul ce trebuie urmat.   

   La 1 februarie 1989, Departamentul International al CC al PCUS (DICCPCUS) arata intr-un memorandum ca partidele comuniste infiintate de URSS pe model stalinist in statele ,eliberate” de Moscova sau cu participarea ei si-au epuizat rolul.

   Nu stim cand a inceput Gorbaciov sa aiba viziuni planetare, ne aducem insa aminte ca dupa moartea lui Brejnev parca i s-a creat un extrem de favorabil „culoar „ de acces la conducerea URSS iar ceilalti doi predecesori ai sai au murit foarte repede dupa ce au ajuns in functia de Secretar General al Partidului Comunist al Uniunii Sovietice: Iuri Vladimirovici Andropov, 1982–1984, la 70 de ani si Constantin Ustinovici Cernenko, 1984–1985, la 74 de ani.

   La inceputul anilor ‘80, evreul George Soros a inceput sa finanteze gruparile de rezistenta, precum si persoanele aflate in dizgratia regimurilor comuniste din Europa de Est, prin “Open Society” (”Societatea Deschisa”) sustinuta financiar de “Soros Fund Management

   In URSS, Soros l-a cunoscut si a devenit mentorul lui Mihail Gorbaciov iar numerosi tineri sovietici au luat calea burselor sale si au ajuns in Occident.

   Dupa ce a cheltuit 250 de milioane de dolari pentru “transformarea educatiei si economiei ruse”, miliardarul a mai investit 100 de milioane de dolari pentru a crea in Rusia “International Science Foundation”.  

   La finalul “actiunii“, Soros i-a creat o fundatie lui Gorbaciov, cu sediul in SUA … Cititi va rog si articolul:

GEORGE SOROS, GUVERNUL MONDIAL, NOUA ORDINE MONDIALA, lista lui Soros

   Jewish Chronicle, Londra, 4 aprilie 1919:

   „Conceptiile bolsevice sunt in majoritatea punctelor in armonie cu ideea de iudaism

   La acea data 477 din cei 545 de oficialitati bolsevice erau evrei. Trebuie inteles ca ELITELE au finantat revolutia bolsevica si prin oameni strategic infiltrati, n-au scapat nici un moment Rusia din mana in mod real. Este momentul acum sa amintim de un puternic personaj:

      Jacob Henry Schiff (1847–1920), evreu, nascut in Germania, bancher american. Deosebit de influent la vremea lui, acesta a finantat Japonia in eforturile ei militare din timpul razboiului ruso-japonez. Dar ce este mai grav, a finantat Revolutia Rusa din 1917.

   In 1905 a fost medaliat de japonezi cu Order of the Sacred Treasure iar in 1907 cu Order of the Rising Sun. A fost primul strain onorat de Emperor Meiji in palatul imperial .

   In 1906, cand s-a format American Jewish Committee , a fost unul din primii lideri .

   In 1907 Jacob Schiff declara intr-un discurs la New York ca fara o banca centrala care sa aiba un control adecvat, tara va aluneca inspre cele mai severe crize din istorie. A devenit si capul Kuhn, Loeb & Co. Iar numele acestei banci este strans legat de Felix Warburg si Paul Warburg cel ce impreuna cu J.P. Morgan si John D. Rockefeller, Jr. au pus bazele Federal Reserve . De asemenea a fost director la New York City National BankEquitable Life Assurance Society si Union Pacific Railroad .

   In afara de Japonia, a finantat si Puterile Centrale.  

   Ginerele lui Solomon Loeb.

   Un personaj important care a manipulat finantarile venite din partea camatarilor planetari a fost evreul Leon Trotsky, care la inceputul anului 1917 pleaca din SUA (cu pasaport american) si cu o suma colosala pentru a incepe una din cele mai sinistre revolutii din istorie impotriva celei mai mari tari ortodoxe din lume.

   Vladimir Lenin, in culmea gloriei sale fiind, spunea:

   “Statul nu functioneaza asa cum ne-am dorit. Masinaria nu se supune. Se vede un om la volan si pare ca o conduce, dar masina nu merge in directia voita de el. Se misca insa dupa dorinta altor forte.”

   In capitolul BILDERBERG am detaliat cateva din activitatile lui David Rockefeller in spatiul blocului comunist. Sa vedem acum cativa dintre oligarhii aparuti in spatiul fost sovietic :

   Mikhail Borisovich Khodorkovsky (1963–), evreu , oligarh rus, fost activist Komsomol.

   A inceput afacerile, conducand parteneri din Komsomol, in 1986, cu o cafenea. In 1987 au deschis centrul de stiinta si tehnologie Menatep (viitoarea banca Menatep). In afara de importuri de calculatoare, centrul “stiintific“ mai comercializa si brandy francez si vodca elvetiana contrafacute. In 1989 obtin licenta pentru Bank Menatep. Tot el a privatizat propietatile Komsomol-lului, stapanindu-le. Banca s-a dezvoltat rapid printr-un sprijin masiv din partea N M Rothschild & Sons astfel incat clientii sai au devenit Ministerul de Finante, Serviciul Statal de Taxe, municipalitatea Moscovei, Agentia Rusa de Export Arme, toti depunatori. Manipuland astfel de sume uriase, si-a creat in scurt timp un adevarat imperiu financiar. L-a sustinut politic pe Boris Ieltin.

   A controlat gigantul petrolier YUKOS , care l-a avut partener inca de la inceput pe Amoco (unul din “puii” Standard Oil Rockefeller). In 2003 declara ca Yukos se va uni cu Sibneft. Tot atunci mai declara negocieri cu ExxonMobil si ChevronTexaco (alti “pui” Standard Oil Rockefeller). Sibneft fusese creata in 1995, la sugestia lui Boris Berezovsky. Cand Berezovsky a avut o confruntare cu Putin si a fost nevoit sa se stabileasca la Londra, si-a cedat actiunile Sibneft lui Roman Abramovich.

   In 2003 Khodorkovsky a fost arestat pe aeroportul Novosibirsk sub acuzatia de frauda. In 2005 a fost gasit vinovat si condamnat la 8 ani. Unii considera ca motivatia reala a fost determinata de intelegerea ce a avut-o acesta cu vice presedintele Dick Cheney de a vinde mare parte din actiunile YUKOS catre gigantii petrolieri americani. Ca toate elitele evreisti a clamat evident teoria persecutiei anti semite. In cazul sau insa, Federatia Evreilor Rusi si Congresul Evreiesc Rus, nu prea l-au sustinut in privinta aceasta.

   In 2003 fostele sale actiuni au trecut la Jacob Rothschild.

   Boris Abramovich Berezovsky (1946–), evreu, oligarh, miliardar, matematician. Prieten al fiicei presedintelui Boris Ieltin, fost deputat la comisia de securitate.

   A inceput afacerile importand Mercedes si distribuind masini ale producatorului rus Avtovaz. Apoi a controlat compania petroliera Sibneft, canalul TV ORT. L-a ajutat pe Vladimir Putin sa intre in cercul lui Boris Ieltin. Totusi, dupa acapararea puterii de catre acesta, este nevoit sa plece in Marea Britanie, acuzat fiind de frauda. Acolo formeaza impreuna cu Akhmed Zakayev, Alexander Litvinenko si Alex Goldfarb “Cercul londonez“. Este fondatorul International Foundation for Civil Liberties. Tot atunci mai declara negocieri cu ExxonMobil si ChevronTexaco. Dupa cum am spus, Sibneft fusese creata in 1995, la sugestia lui Boris Berezovsky. Cand Berezovsky a avut o confruntare cu Putin si a fost nevoit sa se stabileasca la Londra , si-a cedat actiunile Sibneft lui Roman Abramovich

   A fost unul din promotorii politici si economici al liberalizarii in Rusia.

   In 2007 o judecatorie din Moscova il condamna la sase ani in legatura cu afacerea Aeroflot. Mai este cercetat pentru spalare de bani de catre Swiss federal prosecutors. In 1994 a mai fost implicat intr-o schema piramidala.

   In ultimii ani face afaceri cu Neil Bush, fratele mai tanar al presedintelui George W. Bush, investind si in corporatia sa Ignite! Learning.

   L-a finantat pe viitorul presedinte ucrainean Viktor Yushchenko si pe liderii revolutiei portocalii

   A declarat in 2005 la BBC si in 2007 in The Guardian ca va face tot ce-i sta in putere pentru rasturnarea lui Putin, inclusiv finantarea unor grupuri violente, caci considera ca regimul rus nu poate fi schimbat prin mijloace democrate. Fapt pentru care British Foreign Office a fost nevoit sa-l avertizeze sa inceteze cu astfel de declaratii.

   In 1996, in magazinul Forbes, jurnalistul ruso-american Paul Klebnikov il portretiza ca pe un mafiot ce-si ucide rivalii. Magazinul a fost acuzat de calomnie si a retractat. Interesant este ca jurnalistul a fost ucis in 2004 … A supravietuit la patru impuscaturi dar ambulanta a venit dupa mai bine de o ora fara tub de oxigen iar liftul spre camera de operatie tocmai atunci s-a stricat. Ca toate elitele evreiesti ce folosesc etnia ca scut pentru ticalosiile lor, Berezovsky urla ca procesele impotriva sa sunt de natura antisemita.

   Roman Arkadyevich Abramovich (1966–), evreu, Rusia, miliardar, actualmente stabilit in Marea Britanie, propietar Chelsea Football Club.

   A preluat actiunile lui Boris Berezovsky de la Sibneft, cand Berezovsky a avut o confruntare cu Putin si a fost nevoit sa se stabileasca la Londra.

   Vladimir Aleksandrovich Gusinsky (1952–), evreu, “baron“ media rus, fondatorul Media-Most ce include Most Bank, canalul NTV, ziarul Segodnya. Apropiat prieten cu congresmenul american evreu Tom Lantos.

   Vorbeam mai sus de revolutii portocalii – trandafirii, deci automat vorbim si despre Georgia. Zona are o importanta „energetica„ deosebita inca din secolul 19. In 1879 The Rothschild Banking Family of France construieste Transcaucasian Railroad pentru transportul petrolului.

   La peste o suta de ani distanta, se construieste Baku-Tbilisi-Ceyhan pipeline, ce porneste de la Marea Caspica, trece prin Georgia, Turcia si ajunge la Marea Mediterana.

   Ruta este ocolitoare, pentru a evita trecerea ei prin Iran. Problemele de constructie ii revin megacompaniei Bechtel, iar operatorii principali sunt BP si Chevron (succesoare ale Standard Oil Rockefeller). Paralel cu ea, mai exista si South Caucasus Pipeline, al carei operator principal este tot BP.

   Mikhail Saakashvili declara in 2003 ca toate contractele legate de conductele din zona Caspica sunt o chestiune de supravietuire pentru statul georgian.

   Actualul presedinte georgian a ajuns la putere gratie celebrei revolutii portocalii (care a cuprins mai multe state exsovietice plasate strategic pe axele energetice) si despre care Casa Alba declara ca este cea mai importanta miscare din istoria moderna, considerand-o deschizatoare de drum si pentru alte state spre libertate, bla bla bla. Dar o revolutie portocalie nu apare din senin, este nevoie de un grup de elite care s-o sustina, este strict necesara formarea unui curent puternic de opinie si tot tacamul. Aici si-a adus concursul specialistul in societati deschise, George Soros.

   Zbigniew Brzezinski a fost emisarul american in zona Caspica pentru promovarea construirii acestei Baku-Tbilisi-Ceyhan Pipeline

   Referitor la situatia din Georgia , din timpul recentului sau minirazboi cu Rusia , acesta declara :

   “Din nefericire Putin a condus Rusia pe un drum care seamănă înspăimântător de mult  cu cel al lui Stalin şi Hitler în anii 1930. „

   Si :

   “O data si o data Rusia tot va pierde estul sau

   Brzezinski mai este si co presedinte al American Committee for Peace in the Caucasus, impreuna cu Stephen J. Solarz si Alexander Haig.

   In 1997–1998, evreii Robert Rubin, Lawrence H. Summers si Alan Greenspan lucreaza impreuna cu FMI pentru combaterea crizei financiare din Rusia …

    Unii considera Gazprom un soi de adversar tenace al mega companiilor similare din occident. De fapt nu este chiar asa. Interesele lor la un moment dat converg. Astfel se explica cum de gigantul rus Gazprom l-a angajat pe fostul cancelar german Gerhard Schröder pentru 1,5 milioane de euro pe an.

   Dar acelasi Gerhard Schröder consilia banca de investitii Rothschild Group, in special in ceea ce priveste dezvoltarea activitatilor bancii in Europa de Est . 

   Potrivit unui comunicat al bancii Rothschild, fostul sef al guvernului de la Berlin in perioada 1998-2005 s-a alaturat comitetului pentru Europa al bancii, pentru a-si oferi expertiza la dezvoltarea activitatilor in Europa de Est, Rusia, Turcia si Orientul Mijlociu, dar nu va fi implicat si in activitatile referitoare la Germania. “Ma bucur sa-mi aduc contributia la consilierea activitatilor Rothschild“, a declarat Schröder, citat in acelasi comunicat.
   De la retragerea sa din viata politica, in luna noiembrie 2005, Gerhard Schröder, in varsta de 61 de ani, a dobandit mai multe posturi de consilier pentru o serie de companii, cum ar fi Ringier AG sau North European Gas Pipeline, consortiului insarcinat cu constructia gazoductului germano-rus din Marea Baltica.
   Insa Schröder si-a atras si numeroase critici pentru postul de consilier la North European Gas Pipeline, avand in vedere ca a sustinut asiduu proiectul gazoductului germano-rus, derulat de grupurile OAO Gazprom, E.ON Ruhrgas AG si BASF AG, in perioada cand era cancelar.

   In seara de 13 iulie 2007, presedintele rus Vladimir Putin a primit la resedinta sa de vacanta de la Novo-Ogariovo, o delegatie americana, condusa de Henry Kissinger. Din delegatie mai faceau parte: George Schultz, Robert Rubin, Thomas Graham, Sam Nunn, presedintele “Chevron Oil Company”, David O’Reilly, precum si Martin Feldstein, care a condus “Council of Economic Advisers” sub Administratia Reagan.

   Delegatia americana facea parte din grupul de dialog “Russia-USA: Looking at the Future” (Rusia-SUA: privind spre viitor), care s-a constituit la 26 aprilie

   Delegatia rusa din grupul de dialog – care a luat parte la discutiile din seara de 13 iulie de la Novo-Ogariovo – a fost condusa de: Evgheni Primakov (Yevgeny Maksimovich Primakov (1929–), evreu, fost general KGB, fost prim ministru rus, ultimul purtator de cuvant al Sovietului Uniunii Sovietului Suprem, fost ministru de externe).

   Inchei acest capitol despre “CADEREA COMUNISMULUI” mentionand spusele lui Mihail Gorbaciov, ce considera ca perestroika din vremea sa a semnalat necesitatea schimbarii in URSS, dar nu ca o adoptare a modelului american de atunci, ci ca parte componenta dintr-o mare schimbare la nivel global.

   A trebuit sa vina „criza economica din 2008 si 2009, pentru a deveni clar ca modelul vestic a fost o iluzie

   „Actualul model nu are nevoie de adaptare, ci de inlocuire.

   Cititi va rog si articolul:

Mihail Gorbaciov: „Este vremea unei a doua revolutii americane, una in spiritul perestroika”

 

   11.09.2001

   Dupa caderea blocului comunist omenirea (de fapt masele) credeau si sperau ca va fi bine. ELITELE erau insa de alta parere, ele pregateau ceva …

   Henry Kissinger, la conferinta Bilderberg Group din Evian, Franta, 1991, spunea:

    “Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din 1991]. Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial 

   Intr-un raport al Project for the New American Century din septembrie 2000, intitulat

   Rebuilding America’s Defenses: Strategy, Forces and Resources For a New Century       

    la pagina 51 se putea gasi:

   „… procesul de transformari, chiar daca aduce schimbari revolutionare, va fi unul lung, in absenta unor evenimente catastrofice si catalizatoare, precum un  nou Pearl Harbor .

   Iar membrii fondatori sunt numai unu si unu: Elliot Abrams, Dick Cheney, Richard Perle, Donald Rumsfeld, Robert Zoellick, Vin Weber, Paul Wolfowitz.

   Sa vedem in cele ce urmeaza ce au realizat dupa tragicele evenimente:

War on Terrorism

USA PATRIOT Act

   In traducere, este cam ce declara Henry Kissinger in citat. Au avut MOTIVUL pentru legi care le permit sa-si faca de cap. Acest “anti terorism“ a inceput sa le rezolve multe probleme: invazia altor state si transformarea tarilor “civilizate“ in state politienesti.

   Cine sunt personajele, legatura lor cu PAPUSARII ce de peste 200 de ani lucreaza pentru instaurarea unui GUVERN MONDIAL, alte detalii importante precum si multe documentare referitoare la acest subiect, puteti gasi la:

11.09.2001 … SI LUMEA S-A SCHIMBAT sau de la ce ni se trage iminentul Big Brother

 

   REMEMBER:

   Ben Shalom Bernanke (1953 -), evreu , presedinte al consiliului guvernatorilor Federal Reserve, spunea in 2002:

   “Referitor la Great Depression, aveti dreptate, noi am facut-o. Ne pare rau. Dar multumita voua, nu vrem s-o mai facem.“

   Celor carora, chiar dupa citirea tuturor celor de mai sus, le vine greu sa admita ca actuala recesiune a fost declansata voit, le propun urmatoarea incursiune in istorie:

   In 1895 componenta franceza a familiei Rothschild devine interesata in cumpararea minelor Anaconda, achizitionand un sfert din ea. Si nu era singura pe lista. La sfarsitul anilor 1890 familia controla deja peste 40 % din intreaga productie mondiala de cupru. Rolul lor in Anaconda a fost insa scurt, in 1899 predand stafeta familiei prietene Rockefeller care au creat din ea gigantul Amalgamated Copper Mining Company, una din cele mai mari trusturi de la inceputul secolului 20. Intreaga compania a fost insa cumparata printr-un artificiu financiar de catre Henry H. Rogers (prietenul si partenerul de afaceri al lui John D. Rockefeller) impreuna cu William Rockefeller cu implicarea National City Bank of New York. Pana in 1915 reuseste sa incorporeze toate rivalele din zona, dupa care isi reschimba denumirea in Anaconda.

   Industria cuprului era extrem de profitabila prin pretul ridicat artificial in conditiile in care incepuse electrificarea. In anii 1920 profitul companiei atinsese maximul, extinzandu-se si in industria de mangan, zinc, aluminiu.

   In 1922 achizitioneaza operatiunile miniere din Chile (Chuquicamata, cea mai mare din lume) si Mexic, aducand doua treimi din toate profiturile companiei.

   In 1926 Anaconda si William Averell Harriman achizitionasera 51 % din compania Giesche (Silesian-American Corporation, SACO – din Polonia – zinc). Cititi va rog amanunte ma sus, la capitolul NATIONAL SOCIALISMUL.

   In 1928 insa, Rockefeller incepe crearea dezastrului care a atins in 1929 apogeul. Au vandut actiunile companiei, pe care mai apoi tot ei le-au cumparat. Fluctuatia a fost uriasa, de la 40 la 128 dolari per actiune in trei luni. A fost considerata cea mai mare frauda din istoria bancara de pana atunci si cauza declansarii MARII CRIZE. 

   De ce au avut nevoie de declansarea acelei mega crize? Deoarece pe ei nu-i intereseaza doar acumularea de capital. Imbogatirea este pentru ei doar un mijloc, nu un scop. Evident, orice criza ii imbogateste, insa principalul efect urmarit de ei este ca dupa fiecare din ele mai edifica o etapa din edificiul GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE.

20 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iulie 6, 2009 at 12:54 am

    Cititi va rog continuarea la:

    NOUA ORDINE MONDIALA – rezumatul blogului (partea 2)

    https://saccsiv.wordpress.com/2009/07/06/noua-ordine-mondiala-%e2%80%93-rezumatul-blogului-partea-2/

    Apreciază

  2. marian said, on iulie 6, 2009 at 9:10 am

    Salut am observat o sumedenie de chestii interesante referitoare la promovarea noii ordine mondiale prin papusi super indragite gen jay z,kanye west sa nu mai vorbim de sexualitate!insa nu ma asteptam la asa ceva din partea unui gigant ca eminem http://www.youtube.com/watch?v=0kjL2KKil20
    Piesa asta a avut mare succes iar secventa asta e geniala : His soul’s escaping, through this hole that is gaping
    This world is mine for the taking
    Make me king, as we move toward a, new world order
    A normal life is borin, but superstardom’s close to post mortom
    It only grows harder, only grows hotter
    He blows us all over these hoes is all on him
    Coast to coast shows, he’s know as the globetrotter
    Lonely roads, God only knows
    He’s grown farther from home, he’s no father
    He goes home and barely knows his own daughter
    But hold your nose cause here goes the cold water
    These ho’s don’t want him no mo, he’s cold product
    They moved on to the next schmoe who flows
    He nose dove and sold nada
    So the soap opera is told and unfolds
    I suppose it’s old partner, but the beat goes on

    Apreciază

  3. […] NOUA ORDINE MONDIALA – rezumatul blogului (partea 1) […]

    Apreciază

  4. […] NOUA ORDINE MONDIALA – rezumatul blogului (partea 1) […]

    Apreciază

  5. […] NOUA ORDINE MONDIALA – rezumatul blogului (partea 1) […]

    Apreciază

  6. […] NOUA ORDINE MONDIALA – rezumatul blogului (partea 1) […]

    Apreciază

  7. […] NOUA ORDINE MONDIALA – rezumatul blogului (partea 1) […]

    Apreciază

  8. […] NOUA ORDINE MONDIALA – rezumatul blogului (partea 1) […]

    Apreciază

  9. […] NOUA ORDINE MONDIALA – rezumatul blogului (partea 1) […]

    Apreciază

  10. […] NOUA ORDINE MONDIALA – rezumatul blogului (partea 1) […]

    Apreciază

  11. […] NOUA ORDINE MONDIALA – rezumatul blogului (partea 1) […]

    Apreciază

  12. […] NOUA ORDINE MONDIALA – rezumatul blogului (partea 1) […]

    Apreciază

  13. […] NOUA ORDINE MONDIALA – rezumatul blogului (partea 1) […]

    Apreciază

  14. bacalion said, on aprilie 21, 2015 at 10:05 pm

    Reblogged this on FĂRÎMITURI and commented:
    DAAAA!!!!!!!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.