SACCSIV – blog ortodox

Un document ce merita studiat

   Redau mai jos, integral, articolul Jurnalist pune sub acuzare Organizatia Mondiala a Sanatatii [OMS] si Organizatia Natiunilor Unite [ONU], pentru bioterorism si intentia de a comite crime impotriva umanitatii. La final va invit sa lecturati si mult mai amplul document la care se face referire.

   „Pe masura ce se apropie data eliberarii mult-asteptatului vaccin pentru H1N1, un jurnalist austriac de investigatii avertizeaza lumea ca cea mai mare crima din istoria umanitatii e pe cale sa fie comisa. Jane Burgermeister a depus un dosar de acuzare catre FBI, impotriva OMS, ONU si a catorva dincre cei mai sus-pusi oficiali guvernamentali si corporatisti, pentru bioterorism si incercarea de a comite crime impotriva umanitatii. De asemenea, ea a pregatit o argumentare prin care obiecteaza fata de vaccinarea fortata, a carei legiferare este in desfasurare in America. Aceste actiuni urmeaza actiunii sale de punere sub acuzare a Baxter AG si Avir Green Hills Biotechnology din Austria, pentru producerea unui vaccin contaminat pentru gripa aviara, sustinand ca acest fapt a fost deliberat pentru a obtine profit de pe urma pandemiei.

   Rezumatul afirmatiilor si acuzatiilor din dosarul inaintat FBI-ului in 10 Iunie 2009:

   In acuzatiile sale, Burgermeister prezinta dovezi ale actelor de bioterorism, care incalca legea Statelor Unite, acte comise de un grup ce opereaza in Statele Unite la indicatiile bancherilor internationali ce controleaza Rezerva Federala, ca si OMS, ONU si NATO. Bioterorismul are ca scop infaptuirea unui genocid in masa impotriva populatiei americane, prin intrebuintarea unui virus gripal modificat genetic, cu intentia de a cauza moartea. Acest grup si-a alaturat inalti oficiali guvernamentali ai Statelor Unite.

   In special, sunt aduse dovezi ca acuzatii: Barak Obama, Presedintele Statelor Unite, David Nabarro, Coordonator al ONU pe probleme de gripa, Margaret Chan, Director General al OMS, Kathleen Sibelius, Secretar al Deparatmentului pentru servicii si sanatate publica, Janet Napolitano, Secretar al Departamentului de securitate interna, David de Rotschild, banker, David Rockefeller, bancher, George Soros, bancher, Werner Faymannn, Cancelar al Austriei si Alois Stoger, Ministrul sanatatii din Austria, printre altii, sunt parte a acestui sindicat corporatis al crimei, la nivel international, care a dezvoltat, produs, depozitat si intrebuintat arme biologice pentru eliminarea populatiei Statelor Unite si a altor tari, cu scopul obtinerii de castiguri financiare.

   Acuzatiile sustin ca aceste persoane au complotat alaturi de altii la conceperea, finantarea si participarea la faza finala a implementarii programului camuflat pentru arme biologice, program incluzand si companiile farmaceutice Baxter si Novartis. Au facut asta concepand si apoi eliberand agenti biologici letali, in special virusul gripei aviare si virusul gripei procine, pentru a avea pretextul programului de vaccinare fortata, in masa, program prin care s-ar putea administra un agent biologic toxic ce ar cauza moartea populatiei vaccinate. Aceasta actiune este o violare clara a Actului Anti-terorism prin arme biologice.

   Acuzatiile Dnei.Burgermeister include dovezi ca Baxter AG, subsidiara a Baxter International, a eliberat in mod intentionat 72 kg de virus aviar, trimis de OMS in iarna lui 2008 catre 16 laboratoare in 4 tari. Ea sustine ca aceasta este o dovada clara a faptului ca agentiile guvernamentale internationale si companiile farmaceutice sunt implicate direct in producerea, dezvoltarea , fabricarea si distribuirea de agenti biologici clasificati ca fiind cele mai periculoase arme bilogice, mortale, menite sa declanseze o pandemie si sa duca la moarte in masa a populatiei.

   In acuzatiile din Aprilie, ea a notat faptul ca laboratorul Baxter din Austria, presupus a fi unul din cele mai sigure laboratoare biologice din lume, nu a facut pasii de baza in securizarea a 72 kg de agent patogen clasificat ca fiind arma biologica securizata, permitand amestecarea acestuia cu virusul gripei umane simple si trimitandu-l in Orth pe Dunare.

   In Februarie, cand un membru al personalului de la BioTest din Republica Ceha, a testat materialul destinat vaccinarii pe dihori, acestia au murit. Nu s-a investigat acest incident nici de catre OMS, nici de UE, nici de autoritatile pentru sanatate din Austria. Nu s-a investigat continutul materialului virusului si nu s-a publicat nici o informatie cu privire la urmarea genetica a eliberarii virusului.

   Ca raspuns la intrebarile parlamentare din 20 Mai, Alois Stoger, Ministrul sanatatii din Austria, a dezvalui faptul ca incidentul nu a fost abordat ca lipsa din punct de vedere al boisecuritatii, asa cum ar fi trebuit, ci ca ofensa la adresa codului veterinar. Un medic veterinar a fost trimis la laborator pentru o scurta inspectie.

   Dosarul lui Burgermeister dezvaluie ca eliberarea virusului ar fi trebuit sa fie un pas esential pentru declansarea unei pandemii care ar permite OMS sa declare pandemie de nivel 6. Ea enumera legile si decretele care ar permite ONU si OMS sa preia Statele Unite, in cazul unei pandemii. In plus, legislatia care solicita respectarea vaccinarilor obligatorii ar fi pusa in vigoare in Statele Unite in conditiile declararii pandemiei.

   Ea spune ca intreaga afacere a pandemiei gripei porcine este bazata pe o minciuna mare cu privire la faptul ca nu exista nici un virus natural care sa reprezinte o amenintare pentru populatie. Ea prezinta dovezi ce duc la concluzia ca virusul gripei aviare si cel al gripei procine au fost,de fapt, produse in laborator, folosind fonduri de la OMS si de la alte agentii guvernamentale. Aceasta “gripa porcina” este un hibrid format din gripa procina propriu-zisa, gripa umana si gripa aviara, ceva ce poate veni numai din laborator, conform multor experti.

   OMS sustine ca aceasta “gripa porcina” se imprastie si ca trebuie declarata pandemia, ignorand cauzele fundamentale.Virusii ce au fost eliberati au fost creati si eliberati cu ajutorul OMS, iar OMS este responsabila in cea mai mare masura pentru pandemie. In plus, simptomele presupusei “gripe procine” nu pot fi diferentiate de cele ale gripei normale. Aceasta “gripa porcina” nu cauzeaza decesul mai mult decat o face o gripa obisnuita.

   Burgermeister noteaza ca cifrele reprezentand numarul deceselor din cauza “gripei porcine” sunt irelevante si exista claritate cu privire la modul in care s-a ajuns la acest numar de decese.

   Nu exista potential pandemic decat in cazul in care se procedeaza la vaccinarea in masa, in intentia de a proteja populatia. Exista suficiente temeiuri de a crede ca vaccinarile obligatorii vor fi contaminate cu boli special concepute sa duca la deces.

   Se face referire la un vacin pentru gripa aviara al Novartis, cu licenta, vaccin ce a ucis 21 de oameni fara adapost din Polonia in vara lui 2008 si a avut ca”prima urmare” o “rata de efecte secundare”, astfel indeplinind conditiile definitiei guvernului american pentru o arma biologica (un agent biologic desemnat sa cauzeze o rata de efecte secundare, de ex. deces sau vatamare) printr-un sistem de transmitere (injectarea).

   Ea sustine ca acelasi complex de companii farmaceutice si agentii guvernamentale la nivel international, care au dezvoltat si eliberat material pandemic, s-au orientat spre profit, prin obtinerea de contracte din declansarea pandemiei. Mass-media controlata de grupul ce coordoneaza programul “gripa porcina” contribuie la dezinformare pentru a pacali populatia din Statele Unite sa se vaccineze.

   Burgermeister mai sustine, in acuzatiile sale, faptul ca grupul de companii farmaceutice format din Baxter, Novartis si Sanofi Aventis sunt parte a unui program de arme biologice cu bazele in afara, finantat de acest sindicat international al crimei si conceput sa duca la crime in masa, pentru a reduce populatia lumii sub 5 miliarde in urmatorii 10 ani. Planul lor este sa raspandeasca teroarea pentru justificarea fortarii oamenilor sa renunte la drepturile lor, si, de asemenea, sa instituie carantina in tabere FEMA. Casele, companiile, fermele si terenurile celor ucisi vor fi gata de inhatare de catre acest sindicat.

   Eliminand populatia Americii de Nord, elita internationala obtine accesul la resursele naturale neexploatate ale regiunii, cum este apa si campurile petroliere nedezvoltate. Prin eliminarea Statelor Unite si a democratiei constitutionale, grupul international va avea control total asupra Americii de Nord.

   Elemente din dosarul complet :

   Dosarul complet al actiunii din 10 Iunie este un document de 69 de pagini ce prezinta dovezi ce sustin si argumenteaza toate acuzatiile. Acesta include:

   Informatii complete si un studiu ce include coordonatele temporale, cauza probabila definitiile si reglementarile OMS si ONU si istoricul incidentelor din Aprilie 2009, legate de izbucnirea gripei porcine.

   Dovezi stiinitfice ca virusul “gripei porcine” este un virus creat artificial (modificat genetic).

   Dovezi stiintifice care indica faptul ca “gripa porcina” a fost conceputa astfel incat sa semene virusul gripei spaniole, din 1918, incluzand citate din “Gripa porcina 2009 este gripa spaniola din 1918 in varianta armata”, de A. True Ott, Doctor , si un articol pe aceeasi tema din Science Magazine al Dr. Jeffrey Taubenberger.

   Dovezi ale eliberarii intentionate a virusului gripei porcine in Mexic.

   Dovezi ale implicarii Presedintelui Obama, care evidentiaza faptul ca vizita lui Mexic a coincis cu recenta epidemie a gripei procine si moartea unor oficiali implicati in calatoria sa. Este in dezbateri faptul ca Presedintele nu a fost niciodata testat pentru gripa porcina, pentru ca fusese vaccinat anterior.

   Dovezi ca Baxter este un element al unei retele de arme biologice.

   Dovezi ca Baxter a contaminat in mod intentionat materialul de vaccinuri.

   Dovezi ca Novartis utilizeaza vaccinurile ca arme biologice.

   Dovezi cu privire la rolul OMS in programul armelor biologice.

   Dovezi cuprivire la manipularea datelor cu privire la boala de catre OMS, pentru a putea justifica declararea nivelului 6 de pandemie, pentru a controla Statele Unite.

   Dovezi cu privire la rolul Laboratorului National de microbiologie al canadei in programul armelor biologice.

   Dovezi cu privire la implicarea oamenilor de stiinta ce lucreaza pentru NIBSC din Marea Britanie si CDC, in conceperea virusului gripei porcine.

   Controverse constitutionale: legalitatea sau ilegalitatea periclitarii vietii, sanatatii si a binelui public prin vaccinarea in masa.

   Problema imunitatii si a compensarii ca dovada a incercarii de a comite o crima.

   Dovezi cu privire la existenta unui sindicat corporatist international al crimei.

   Jane Burgermeister este pe jumatate irlandeza, pe jumatate austriaca; a scris pentru Nature, Jurnalul medical britanic si American Prospect. A scris mult pe tema scimbarilor climatice, biotehnologie si ecologie.

   In afara acuzatiilor ce sunt acum investigate, impotriva Baxter AG si Avir Green Hills Biotechnology in Aprilie, ea a depus plangere si impotriva OMS si Baxter, printre altii, cu privire la un caz de epidemie a gripei porcine- pornit de la o fiola destinata unui laborator de cercetare- declansata intr-un tren Intercity in Elvetia.

   Cea mai mare grija a lui Burgermeister este ca “in ciuda faptului ca Baxter a fost prins asupra faptului, aproape provocand pandemia, compania merge mai departe, alaturi de celelalte companii farmaceutice aliate, furnizand vaccinuri pentru pandemii”. Baxter se grabeste sa bage vaccinul in piata prin Iulie.”

 

   Conform FBI Charges against WHO and BAXTER ** FULL DOCUMENT, documentul este cu mult mai amplu:

http://www.scribd.com/full/17044769?a…

   de asemenea:
http://www.scribd.com/full/17044758?a…

   Si cuprinde:

. Introduction: Summary of Claims
II. Factual Background
III. Evidence the „swine flu” vaccines are bioweapons
IV. Scientific evidence the „swine flu” virus is an artificial (genetically engineered) virus.
V. Scientific evidence the „swine flu” was bioengineered to resemble the Spanish flu killer virus of 1918.
VI. Genome sequence of the „swine flu”
VII. Evidence as to deliberate release of the „swine flu” virus in Mexico
VIII. Evidence as to the involvement of President Obama
IX. Evidence as to the role of Baxter and WHO in producing and releasing pandemic virus material in Austria.
X. Evidence Baxter is an element in a covert bioweapons network.
XI. Evidence Baxter has deliberately contamined drugs.
XII. Evidence Novartis is using vaccines as bioweapons.
XIII. Evidence as to the WHO’s role in the bioweapons program: supplier of the bird flu virus to Baxter
XIV. Evidence as to WHO’s manipulation of disease data in order to justify declaring a Pandemic Level 6 in order to seize control of the USA.
XV. Evidence as to FDA’s role in covering up the bioweapons program
XVI. Evidence as to the Canada’s National Microbiology Labs role in the bioweapons program
XVI. Evidence of the involvement of scientists working for the UK’s NIBSC, and the CDC in engineering the swine flu.
XVII. Evidence vaccinations caused the Spanish killer flu of 1918.
XVIII. Precedents: the abandoned swine flu mass vaccination program of 1976
XIX. Inadequate performance of the government in stopping the spread of the swine flu as cover for spreading a pandemic
XX. Evidence as to manipulation of the legal framework to allow mass murder with impunity
XXII. Constitutional issues: the legality v. Illegality of jeopardising the Life, health and „public good” by mass vaccinations
XXI. The Issue of immunity and compensation as evidence of intent to commit a crime
XXII. Evidence as to the use of chemtrails for population reduction
XXIII. Evidence as to the existence of an international corporate crime syndicate
XXIV. Evidence as to the existence of the „Illuminati”
XXV. Evidence of the Illuminati’s involvement in the current collapse of the world’s financial system
XXVI. Evidence as to the depopulation agenda of the Illuminati/Bilderbergs and their involvement in the engineering and release of the artificial „swine flu” virus
XXVII. Evidence as to the Genocide Agenda by means of Weaponised Flu being discussed at the annual Bilderberg meeting in Athens from May 14-17, 2009
XXXVIII. Conclusion
XXIX. Defendants
XXX. Attachments

   Se fac referiri inclusiv la Operation Blackjack, despre care puteti citi si la:

„BLACKJACK”, avertisment sau gluma bolnava?

   Pentru a intelege si mai bine cele ce le veti citi in documentele de mai sus, cititi va rog si articolul:

DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o analiza a sa 

 

 

 

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on iulie 3, 2009 at 5:35 pm

  Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. […] original post here:  Un document ce merita studiat Bookmark It Hide Sites $$('div.d2749').each( function(e) { […]

  Apreciază

 3. † marturisitor ortodox said, on iulie 4, 2009 at 5:45 am

  Saccsiv bine te-am gasit amice 🙂 Vreau sa iti spun mai intai ca iti multumesc pt. tot ceea ce faci. La commentu in legatura cu China, nu am mai gasit unde am postat pe blogu tau ca sa-ti dau raspuns. Am raspuns pe blogul Parintelui Savatie daca vrei sa citesti. As vrea insa sa te atentionez despre Alex Jones. NU E DE INCREDERE. E omul elitelor sionsite, angajat de ei sa duca populatia care cauta raspunsuri reale(ca noi) in eroare.

  Alfla pe scurt despre el aici: http://www.spirituallysmart.com/Joe%20Rogan.html

  Citeste te rog:

  To some people Alex Jones is a hero, a super patriot, someone who’s putting their life on the line to expose tyranny and corruption, To other people he comes across as a championship wrestler (the fake kind) or a used crooked car salesman.

  Wouldn’t criminals capable of carrying out 911 be smart and capable enough to set up an alternative media to divert people who search for more truth than what they find on Mainstream News? Wouldn’t they use techniques that don’t appeal to scoffers like bull-horning and ranting to maintain status quo? Wouldn’t they just tell us what we already know, or could have heard somewhere else while cleverly providing damage control, whitewashing, and misdirection for the true criminals? Wouldn’t they use scapegoats such as labeling the perpetrators as Satanic Cults instead of identifying them as Zionists which „incidentally” use Christianity as a tool?

  Alex’s Christianity promotion serves Zionism with it’s precepts like: „bless your persecutors”, „obey the laws of the land”, and „Israel is God’s elect (or chosen)”. What would you do if you were a part of the criminal network? Wouldn’t you set up and maintain a controlled alternative media?

  Asculta cum neaga ca sionistii au organizat 9/11 :

  Din nou aici:

  In rest numai bine si Doamne ajuta!

  Apreciază

  • gil said, on august 3, 2009 at 5:47 pm

   da mai omule sant chiar copii dar si batrani care nu inteleg engleza scuzeeee dar cum facem sa le auzim minciunile?

   Apreciază

 4. […] Un document ce merita studiat Redau mai jos, integral, articolul [de pe blogul lui Iulian Urban, n.n.]: Jurnalist pune sub acuzare Organizatia Mondiala a Sanatatii [OMS] si Organizatia Natiunilor Unite [ONU], pentru bioterorism si intentia de a comite crime impotriva umanitatii. La final va invit sa lecturati si mult mai amplul document la care se face referire. […]

  Apreciază

 5. andrei said, on iulie 7, 2009 at 7:13 am

  Declinul gândirii
  Răspunsul clasei politice la încălzirea globală a ridicat suspiciuni cercetatorului APM (Agenţiei pentru Protecţia Mediului), Alan Carlin, ceea ce este remarcabil. Mantra invocată de către un oficial APM – şi loial reprodusă în întreaga mass-media – este că domnul Carlin “nu este un om de ştiinţă.” Acest lucru, desigur, nu l-a impiedicat pe Al Gore să devină un sfânt, patronul (ocrotitorul, protectorul) religiei mediului. (Gore a primit titlul de Doctor în care dintre ştiinţele recunoscute?) (n.r. nici Al Gore nu e om de ştiinţă de altfel)

  O afirmaţie de acest fel este o dovadă de anti-intelectualism care a metastaziat mediul academic şi s-a extins şi la alti lideri de opinie. Universităţile au devenit atât de dominate de insistenţa asupra inviolabilităţii diferitelor discipline, incat este nedemn să se discute despre probleme în legatură cu care un el sau ea nu au fost certificaţi de către colegii profesori universitari. A existat o vreme – cu multe decenii în urmă – cand “disciplinele liberale” erau privite ca un mijloc de a-i introduce pe oameni intr-o gamă largă de domenii, care să le permită să gândească şi să vorbească inteligent pe diverse chestiuni care afectează viaţa lor. Gândirea colectivă – care este permisă acum in campusuri – respinge o astfel de idee, conferind credibilitate în funcţie de o “expertiză” recunoscută.

  Când cartea mea “În Limitarea Comerţului” a fost publicată prima dată, cu doisprezece ani în urmă, un cadru didactic universitar de la un Departamentul de Istorie respectat, a petrecut mare parte din timpul său aducand la cunoştinţa cititorilor faptul că am predat într-o Şcoala de Drept, si nu la o Catedra de Istorie. Recenzia a ajuns să fie puţin mai mult decât o apărare stridentă şi o condamnare a eforturilor mele de a focusa atenţia asupra problemelor nefamiliare istoricilor.

  Îmi face placere să mă uit la Jonathan Hoenig în fiecare sambată dimineaţa pe Fox News’ la programul de analiză a investitiilor “Cashin’ In”. El este aparator vehement al pieţelor liberale, al libertăţii individuale, şi al proprietatii private. El a declarat recent că oamenii “trebuie să gândească, pentru a supravieţui“, dar că am început “externalizarea” acestei funcţii către alţii. O astfel de practică, în prezent prevalează in campusuri universitare, şi vine să explice de ce mediul academic este o sursă de gandire atât de puţin originală şi atat de lipsită de semnificaţii. Nu faceţi nici un efort să vă explicaţi ceva :”experţii” ale căror joburi sunt să vă explice ceea ce doreşte clasa politica să stiţi vor clafifica tot ce trebuie sa aflaţi!
  http://www.gandeste.org

  Apreciază

 6. Un roman said, on iulie 14, 2009 at 11:39 am

  Swine flu ‘unstoppable’, all countries will need vaccine: WHO
  http://www.who.int/csr/disease/swineflu/notes/h1n1_vaccine_20090713/en/index.html

  Apreciază

 7. […] Un document ce merita studiat […]

  Apreciază

 8. […] Un document ce merita studiat […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: