SACCSIV – blog ortodox

VIDEO (si transcriptul): TRAIAN BASESCU promovand casatoriile intre homosexuali si adoptia de copii de catre acestia …

Posted in HOMOSEXUALITATE, SODOMIE, Traian Basescu by saccsiv on iulie 2, 2009

   Multumiri fratelui „good work” care a postat acest fragment pe youtube.

   Iata mai jos si transcriptul:

   TB: Am intervenit pentru ca intamplator eu am provocat dezbaterea care a luat amploare in ultimele zile si desi nu are nimic legat de modul cum alianta si-a propus sa deruleze campania, trebuie sa spun ca provocand acest subiect … am avut dorinta sa intervin in emisiunea dv.

   Eu am primit o intrebare la MTV, daca eu condamn homosexualitatea si casatoriile intre homosexuali, plecand de la premiza ca sunt tari in care s-au legalizat. Raspunsul meu a fost „nu, nu condamn homosexualitatea, nu condamn casatoriile intre homosexuali acolo unde ele exista”. Avem obligatia sa privim realitatea in fata. Homosexualitatea este o realitate si in Romania. Ceea ce cred eu ca trebuie sa facem, in mod neaparat si obligatoriu ca oameni politici, este sa incercam sa atenuam sentimentul de oameni ce trebuie exclusi, pe care cea mai mare parte dintre homosexuali il au, pentru ca l-am creat noi. Din informatiile mele, 20% din populatie este afectata de acest mod de viata si v-as ruga sa luati nota ca acest mod de viata este rezervat nu unei anumite categorii sociale.

   RM: Dar stati un pic, ati spus 20%?

   TB: Circa 20%.

   RM: Dintre romani?

   TB: Neoficial, dar cam pe aici sunt evaluarile.

   RM: Domnu’ Basescu, nici macar Acceptu’ n-a avansat aceste procente

   TB: Acceptu’ poate sa faca ce vrea, eu am evaluarile mele ca primar.

   RM: Bun. Domnule Basescu, totusi, nu credeti ca …

   TB: Domnule Moraru, am o rugaminte …

   RM: Dar e socanta afirmatia asta pe care o faceti, si doi: nu credeti ca tulburam toata societatea daca ne apucam acum sa punem aceasta chestiune care nici macar in SUA n-a fost foarte clar, transant, pusa in discutie intre cei doi candidati presedintie?

   TB: Eu vreau sa plecati de la premisa ca sunt homosexuali si oameni politici extrem de importanti si medici si informaticieni si oameni cu pregatire mai putina si ca cel putin la nivelul politicienilor nu avem dreptul, repet, nu avem dreptul sa ii excludem.

   RM: 20%?

   TB: Domnu’ Moraru, eu nu stiu cat e credinta, cat e necredinta. Poate-i 15, poate-i 18, poate ma aproprii, dar va asigur ca evaluarea mea nu este foarte departe de realitate. Cifra oficiala de circa 10% care se declara a fi homsexuali reprezinta doar pe cei foarte curajosi, care au avut curajul sa infrunte realitatea excluziunii sociale. Realitatea, daca vreti, a lipsei noastre de toleranta. Dar repet, tineti cont ca sunt oameni extrem de instruiti, au fost reprezentanti de stat, chiar la noi in tara si nu s-a ridicat nici o biserica ortodoxa si nici un domn parlamentar n-a venit la un talk show sa-l condamne cu biblia in mana. L-a acceptat ca pe-o realitate pentru ca era din alta tara, iar cand vine vorba de un roman, ne-am urcat cu picioarele pe el, ca la el ne permitem s-o facem.

   MM: Domnule Basescu, dv. in calitate de candidat la presedintie, considerati totusi ca in aceasta chestiune al sensului moral al institutiilor societatii romanesti si in cazul de fata al casatoriei intre homosexuali, veti tine seama de punctul de vedere oficial al Bisericii Ortodoxe Romane?

   TB: Categoric da si sunt unul dintre politicienii care considera ca nu suntem pregatiti sa acceptam casatoriile intre homosexuali, dar cred ca am face un pas extraordinar de important daca in prima faza am incerca sa nu mai excludem social aceasta categorie. Sa n-o mai blamam. Daca vreti, sa fim toleranti.

   RM: Traian Basescu are ceva impotriva Bisericii Ortodoxe Romane prin cele doua opozitii: catedrala mantuirii neamului si homosexualii? Domnu’ Basescu, n-ati comentat comunicatul Bisericii Ortodoxe Romane

   TB: Domnu’ Moraru, eu nu … nici n-am sa-l comentez vreodata. Fac o singura observatie, pentru ca ati intrebat, cred ca Biserica Ortodoxa Romana a dat exact mesajul PSD-ului pentru ca ma acuza de lucruri pe care nu le-am spus.

   RM: Domnu’ Basescu, stati un pic. Asta-i o bomba, totusi, iata ce spune …

   MM: Poate-i invers, PSD-ul a dat mesajul

   RM: Da, adica, pentru ca spune asa: „consideram ca aceste opinii nu au nici o legatura cu traditia crestina, cu morala poporului nostru si cu demnitatea fiintei umane si a familiei. Din cele mai vechi timpuri, poporul roman a mostenit si a cultivat respectul deosebit fata de familie, avand convingerea ca este instituita si binecuvantata de Dumnezeu”. Romania profunda credeti ca va accepta in urmatorii 50 de ani legalizarea casatoriei intre homosexuali?

   TB: Nu stiu, imi este greu sa fac o evaluare. Cred ca am face un mare pas inainte daca am incerca sa nu mai excludem social aceasta categorie, plecand de la realitatea existentei ei. Si o sa va mai spun un lucru domnule Moraru: cred ca ar trebuie sa intrebam fiecare candidat la functia de presedinte al Romaniei ce crede despre aceasta categorie, care repet, are un procentaj important. Si-o sa va spun si de ce. Pentru ca, prin constitutia Romaniei, presedintele Romaniei este presedintele tuturor romanilor.indiferent care sunt comportamentele lor sexuale.

   RM: O ultima intrebare domnule Basescu, veti fi de acord (acum va intind eu iar o capcana cum ar spune cei din staff-ul dv.) si cu adoptiile de copii de catre aceste cupluri de homosexuali?

   TB: Deja e un lucru la care n-am apucat sa ma gandesc …

   RM: Stati un pic, ati spus ca nu evitati intrebarile grele …

   MM: E cheia problemei

   TB: Domnu’ Moraru, nu va mai repeziti, asteptati. Dar …

   RM: Asta-i cheia problemei, a spus domnul Marian Munteanu. Discutia, daca vreti, aici s-a oprit si la dansul in aceasta seara

   TB: Eu nu ma opresc la discutiile domnului Marian Munteanu. Daca totusi intrebarea este pusa, va pot spune ca decat un copil prin canale, mai bine adoptat de … si tinut intr-o casa de oameni

   Cititi va rog si articolul:

Articolul zilei (02.07.2009): Avem un presedinte si un parlament antihristic. Legea pasapoartelor a fost votata

34 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iulie 2, 2009 at 5:02 pm

    Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Aquarius said, on iulie 3, 2009 at 8:49 am

    Asta nu-i normal la cap!

    Apreciază

  3. redover said, on iulie 3, 2009 at 10:48 am

    ….si uite asa il vom mai avea inca 4 ani!

    Apreciază

  4. […] Saccsiv: VIDEO (si transcriptul): TRAIAN BASESCU promovand casatoriile intre homosexuali si adoptia de copii … […]

    Apreciază

  5. Maria said, on iulie 3, 2009 at 12:34 pm

    Nu ma mira ca ……… ca basescu sa promoveze asa ceva , cea ce ma mira e ca inca nu a fost impuscat :)))

    Apreciază

  6. inesss said, on iulie 3, 2009 at 3:15 pm

    Nu putem fi siguri ce parere impartaseste Traian Basescu cu adevarat in sufletul lui-cea PRO-homosexualitate sau cea CONTRA-homosexualitate,ca amadoua o data nu se poate. Cred ca trebuie sa vedem ce parere coincide cu campania electorala. Este stiut ca toti politicienii mint in campania electorala si promit marea cu sarea. Daca e sa ne luam dupa discutiile particulare si nu cele publice (cand trebuie sa arate ca e presedintele tuturor romanilor si sa nu faca discriminari, sa nu para foarte diferit de doctrina UE daca vrea sa mai fie in continuare presedinte), tind sa dau crezare ca este mai degraba impotriva homosexualitatii si nu suporta tiganii. Va mai amintiti invectivele sale celebre la adresa a doi jurnalisti? ”Tiganca imputita” si ” Mai găozarule!”(imi cer scuze ca am scris asa ceva, dar astea sunt cuvintele lui). Voi ce parere aveti ca reflecta aceste invective?

    Apreciază

  7. saccsiv said, on iulie 3, 2009 at 3:52 pm

    “Gaozar” este un termen ce fusese folosit pana relativ nu demult strict in zona penitenciarelor si a ghetourilor. Incet-incet a ajuns in limbajul relativ comun, prin procesul de stricare al limbii la care si-au adus un aport decisiv “cultura” manelista promovata intens in mass-media. Dar si prin aparitia in “lumea buna” a elementelor din acea zona.

    Voi vorbi in continuare precum unor oameni maturi. Iertare, caci nu doresc sa smintesc pe nimeni, insa viata are si aspecte extrem de urate.

    Sinonim cu “bulangiu” sau “lache”, sensul real al sau este de “homosexual pasiv”, barbat pe post de fata, cel care este penetrat, fiind de asemenea antonimul lui “baiat” (sau smecher). Intotdeauna gaozarul sta, iar “baiatul” il foloseste pe post de jucarie sexuala.

    Dar lucrurile nu se opresc aici. Pe scara sociala a celor din penitenciare si ghetouri, el ocupa ultima treapta. Nu are voie sa bea sau sa manance din vasele celorlalti. Nu are drept la opinie. E mai rau decat un “nimeni”, caci cel putin un “nimeni” este de obicei lasat in pace, fiind ignorat.

    De cele mai multe ori gaozarul isi incepe “drumul” in urma unui act de maxima umilire venit din partea unui “baiat”. Si de cele mai multe ori in cursul acestui act, ideile ce le vin “baietilor” depasesc cu mult “actul sexual cu perversiuni”, ajungandu-se in zona degradarii umane maxime. Sunt pusi sa manance paine peste care s-a ejaculat, sunt transformati in toalete umane peste care se urineaza sau defecheaza.

    Alteori, o face caci ii place, caci exista si astfel de perversi. Aidoma masochistilor.

    Daca Basescu cunostea sensul real al termenului, atunci i-a adus ziaristului una din cele mai mari jigniri ce i se pot aduce unui om de catre un “baiat”.

    Apreciază

    • inesss said, on iulie 3, 2009 at 4:17 pm

      Saccsiv,

      Multumesc mult pentru explicarea cuvantului. Credeam ca acest cuvant,nu-l mai repet, este o denumire generica pt homosexuali. Intr-adevar,am citit in cartea parintelui Savatie Bastavoi ca homosexualul pasiv sau ”fetita”este privit f rau de catre cei care il folosesc, asa cum ai spus tu. Curiozitatea de scriitor a parintelui l-a facut sa-i puna mai multe intrebari unui detinut despre asta, si el asa i-a raspuns. Stiam asta, dar nu stiam ca acest cuvant se refera neaparat la pasiv. Acum inteleg de ce s-a simtit acel jurnalist atat de prost.

      Apreciază

    • Vulturul said, on decembrie 3, 2009 at 10:29 am

      Buna ziua frate. Din cate am auzit nu vrei sa votezi pe Basesu. OK! Zici ca ai trecut prin x intamplari. MINTI! O sa ma stergi si pe mine? MINTI! De ce?
      Ce e cel mai mportant in crestinism? IUBIREA DE DUSMANI! Ai o minte limitata, citesti cum iti spune Eul cazut, dar sti ceva? Ai auzit de convorbirea parintelui Paisie cu grupul de rokerii? documenteaza-te. si afla ca nu cu parul ii castigam pe cei care sunt diferiti de noi ci cu iubirea jertfelnica aratata de Hristos.
      Deci votezi Mircea Geoana? Foarte bine, esti un comunist atunci, si intre sa discut cu un homosexual si sa-i arat cu Voia Domnului, cum spune si Basescu , afectiune si prin ea sa ajunga sa-l cunoasc pe Hristos, si sa votez un comunist, un antihrist nu am de ales. Post usor

      Apreciază

  8. Florin said, on iulie 5, 2009 at 11:29 am

    De obicei candidatii la presedintie vor voturi cat mai multe….

    Apreciază

  9. copernic said, on iulie 6, 2009 at 9:58 pm

    NU MI-A VENIT SA CRED, CATA NESIMTIRE , OMUL ASTA SI-A DAT ARAMA PE FATA. A ARATAT IN SFARSIT CA ESTE UN SLUGARNIC CARE REPETA CELE AUZITE LA MAI MARII LUI DIN SUA. Proportia aceea de 20 la suta este valabila in PENITENCIARELE DIN AMERICA. La noi nu sunt nici 0,1 la suta dovada 2 sute sau mai putin de participanti la asa zisa parada , la o populatie de 20 de milioane. Calculati ca sunt chiar mult mai putini la noi.

    Apreciază

  10. barosanu said, on iulie 6, 2009 at 10:14 pm

    Homosexualitatea este un pacat groaznic. Locurile din vechime ocupate cu acesti oameni au fost arse si nu a ramas nimic. Specialistii de azi nu-si pot explica ce a fost acolo, desi este scris foarte clar ca o ploaie de foc a cazut peste acele locuri. NU TREBUIE INCURAJAT IN NICI UN FEL ACEST VICIU, ACEASTA SCARBOSENIE.
    LA VECHII EVREI ERA PORUNCA: „SA NU AVETI SODOMITI INTRE VOI” SCRIS IN CAPITOLOL LEGILOR.

    Apreciază

  11. Astrid Alma said, on iulie 8, 2009 at 7:56 am

    Nu inteleg ce e cu impartirea asta pe categorii de homosexuali pasivi si activi. Ce, aia activi nu pot fi si pasivi? Era unu care se dadea mare pe la tv ca el nu e pasiv, ci activ.
    Spuneti voi, daca stiti mai bine.Da eu nu inteleg ce e cu chestia asta.

    Apreciază

  12. […] VIDEO (si transcriptul): TRAIAN BASESCU promovand casatoriile intre homosexuali si adoptia de copii … […]

    Apreciază

  13. Ion Pafnutie said, on noiembrie 26, 2009 at 11:19 am

    N-o fi si basescu asta tot evreu ?

    Apreciază

  14. mircea said, on decembrie 11, 2009 at 10:46 am

    legat de acest clip care a trezit indignarea a mare parte dintre romani. e destul de vechi iar parerea cred ca s-a schimbat. stiu ca la carcotasi.. saptamana trecuta a spus ca ii pare rau ca a facut in trecut aceasta afirmatie. sper sa primim un raspuns bun la scrisorea adresata de la Manastirea Petru Voda privind neacceptarea actelor biometrice,cu cip. In rest, indiferent cum ii privim pe cei cu putere de decizie..conteaza sa ne rugam pentru ei. DOAMNE AJUTA!

    Apreciază

    • saccsiv said, on decembrie 11, 2009 at 10:49 am

      mircea

      Vreau link, inregistre, orice care sa dovedeasca faptul ca scuipa pe cele ce a zis in clipul din articolul de mai sus.

      Apreciază

  15. mircea said, on decembrie 11, 2009 at 10:56 am

    http://www.youtube.com/watch?v=H8wMVOd8D8A dupa minutul 5.30 SE FACE REFERIRE LA ACEST SUBIECT

    Apreciază

    • saccsiv said, on decembrie 11, 2009 at 11:03 am

      mircea

      Oare chiar te imbeti cu apa rece? N-a spus decat ca ii pare rau de procentul de 20 %. ATAT. Problema importanta ramane: promovarea casatoriei intre sodomiti si a adoptiei de copii de catre acestia …

      Apreciază

  16. mircea said, on decembrie 11, 2009 at 11:11 am

    da..din pacate prea multe probleme raman.dar nu renunt in a crede ca daca ne rugam pentru ei asta ii mai schimba cat de cat.ce optiuni crestine mai avem?

    Apreciază

  17. […] VIDEO (si transcriptul): TRAIAN BASESCU promovand casatoriile intre homosexuali si adoptia de copii … […]

    Apreciază

  18. […] VIDEO (si transcriptul): TRAIAN BASESCU promovand casatoriile intre homosexuali si adoptia de copii … […]

    Apreciază

  19. Marius Gogonea said, on ianuarie 4, 2010 at 12:10 pm

    In noaptea in care, pe B1 TV, Traian Basescu a fost dat cistigator al alegerilor, cred ca Interventia telefonica a domnului Danion Vasile, in acea emisiune, a fost o greseala.
    Neamului Crestin-Ortodox; La multi ani!

    Apreciază

  20. coco said, on ianuarie 4, 2010 at 8:28 pm

    basescu asta este un antihrist,anticrestin si antiroman.Cei care l-au votat se fac partasi la faradelegile lui

    Apreciază

  21. […] VIDEO (si transcriptul): TRAIAN BASESCU promovand casatoriile intre homosexuali si adoptia de copii … […]

    Apreciază

  22. […] VIDEO (si transcriptul): TRAIAN BASESCU promovand casatoriile intre homosexuali si adoptia de copii … […]

    Apreciază

  23. […] VIDEO (si transcriptul): TRAIAN BASESCU promovand casatoriile intre homosexuali si adoptia de copii … […]

    Apreciază

  24. IUSTINA said, on august 15, 2010 at 5:12 pm

    Nu domnule presedinte Basescu! Nu-i excludem noi pe homosexuali. Nici vorba de asa ceva! Nu mai manipulati opinia publica! Sa ne intelegem clar: ei se exclud de buna voie si nesiliti de nimeni. Nimeni nu are dreptul sa-i judece si sa arunce cu piatra. Noi, crestinii de buna credinta, pacatosi la randul nostru, dezaprobam activitatile lor impotriva naturii nu pe ei ca oameni. Oricine, daca se caieste cu adevarat, se poate mantui. Chiar si un homosexual care isi doreste sa scape de acest pacat cumplit. Sa-i ajute Dumnezeu sa se salveze de aceasta patima. Asa ca, domnule Basescu vorbiti ce trebuie si cum trebuie pentru ca nu aveti voie sa va jucati cu cuvintele. Ca presedinte trebuie sa va sacrificati pentru tara si nu pentru interese straine de poporul roman. Avem potential si avem resurse mari. Asa ca dati mai multa credibilitate acestui neam si promovati adevaratele valori. Niciodata nu e prea tarziu!!!. Doamne, ajuta!

    Apreciază

  25. […] VIDEO (si transcriptul): TRAIAN BASESCU promovand casatoriile intre homosexuali si adoptia de copii … […]

    Apreciază

  26. […] ratacirilor lui din urma cu 10 ani – care se dovedesc ca nu au fost un accident – cand sustinea, de asemenea, si casatoriile bolnavilor homosexuali si adoptiile copiilor de catre “…, pidosnici, sodomiti, perversi, poponari, pedofili, zoofili, trisexuali, intr-un cuvant dezaxati, […]

    Apreciază

  27. […] ratacirilor lui din urma cu 10 ani – care se dovedesc ca nu au fost un accident – cand sustinea, de asemenea, si casatoriile bolnavilor homosexuali si adoptiile copiilor de catre “…, pidosnici, sodomiti, perversi, poponari, pedofili, zoofili, trisexuali, intr-un cuvant dezaxati, […]

    Apreciază

  28. […] VIDEO (si transcriptul): TRAIAN BASESCU promovand casatoriile intre homosexuali si adoptia de copii … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.